View Full Version : Δικάβαλο
nikomaxia
31/07/2006, 13:19
Ρε παιδιά για πείτε μου ο πίσω στο Z750 τί λέει? Βολέυεται? ταξιδάκι μπορεί να κάνει?
Επίσης μέσα στην πόλη το Z βολεύει για να πηγαίνεις δουλεία κτλ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Ρε παιδιά για πείτε μου ο πίσω στο Z750 τί λέει? Βολέυεται? ταξιδάκι μπορεί να κάνει?
Επίσης μέσα στην πόλη το Z βολεύει για να πηγαίνεις δουλεία κτλ?
ΕΕ...ΟΧΙ και ΟΧΙ :wave2:
Εξηγουμε καλυτερα...........εγω εχω κανει μεγαλες αποστασεις σαν συνοδιγος με Ζ με κουραζει αλλα αντεχω δεν ειναι ολοι ιδιοι ομως ειδικα αν δεν ειναι ''της μηχανης'' επισεις αν ειναι ψηλος/η θα εχει προβλημα
οπως ολες οι μεγαλες μηχανες ετσι και αυτο δεν ειναι να το εχεις πρωτη νεκρα κλπ κλπ μες την κινιση καθε μερα
τα λυπαμε ολα τα στριτ που τα κουραζουμε ετσι
οχι δεν θα παθει κατι οτι θα παθαινε ουτος η αλλιως ισως πιο γρηγορα
παρε ενα παπι η ενα σκουτερ για καθε μερα και εχεις το Ζ σου η οποιο εχεις για τις βολτες σου τωρα αν παιζει οικονομικο θεμα πολλοι εχουν μονο μια μηχανη τι να λεμε
οι μεγαλες μηχανες δεν.....γνωμη μου :wave2:
Ολα ειναι στον μυαλο αδερφε! Το μηχανακι δεν ειναι να το παρεις και να πας για ψωνια στο S.M. αλλα για να κανεις τις δουλιτσες σου απο δω και απο κει (τραπεζες κ.τ.λ) μια χαρα σε κοβω!:D
Το προβλημα που υπαρχει με ολα αυτα τα μηχανακι ειναι οτι δε μπορεις να κουβαλησεις...τιποτα...μα τιποτα λεμε?
Εκτος αν βαλεις κανα διχτακι στο ντεποζιτο..ή κανα σακο στην πλατη!
Ωστοσο...κατι που δεν ανεφερα...και ειναι λιγο προβλημα..ειδικα τωρα το καλοκαιρι...ειναι οτι μεσα στην κινηση...το μηχανακι βραζει και κατ'επεκταση βραζει και ο αναβατης!
Οσο για το ταξιδακι...οπως ειπα ολα ειναι στο μυαλο...αν κατσεις με την ιδεα...αααα τι σελα ειναι αυτη και θα πιαστει ο κ***ς μου μεχρι να φτασουμε....ετσι θα γινει!
Εγω εκανα 60χλμ (περιπου 22λεπτα διαδρομη)με τον bro μου (85κιλα) εθνικη και περα οτι ζοριζομουν λιγο παραπανω στα φρενα...δεν ειχα κανενα προβλημα.Το ιδιο και ο αδερφος μου...περα απο καποια αποτομα φρεναρισματα που τα δακτυλα του κοντευανε να καρφοσουν στο ντεποζιτο (που κρατουσε κοντρα)δεν ειχε κανενα προβλημα.
Εγω προσωπικα το δουλευω παντου (πολη-εθνικη-περιφεριακο-εκδομες) και απροβληματιστα γιατι το γουσταρω σα μηχανακι !
Γνωμη μου ετσι!:beer:
adam_tsouk
31/07/2006, 13:38
εγω οαντως εχω ανεβει σε Ζ δυο τρεις φορες. Η μια ηταν στο s...
ο συνοδηγος μιλαμε ειναι ηρωας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγω οαντως εχω ανεβει σε Ζ δυο τρεις φορες. Η μια ηταν στο s...
ο συνοδηγος μιλαμε ειναι ηρωας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τις 2 σε είχα στην καμπούρα μου.... και σε πήγαινα και κότα...
Πού να' νοιγα κι' όλα.... :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
nikomaxia
31/07/2006, 13:55
Με λίγα λόγια μου λέτε να μην επιχειρήσω ταξιδάκι δικάβαλο με Z έτσι?
MIKE_16V
31/07/2006, 13:58
Με λίγα λόγια μου λέτε να μην επιχειρήσω ταξιδάκι δικάβαλο με Z έτσι?
Οχι φιλε μου, :nono:
Φυσικα και να πας ταξιδακι....μια χαρουλα θα εισαι!!
Απλα οι ταχυτητες σου θα ειναι φυσιολογικες....
Δεν προκειται να κουραστει ιδιαιτερα ο συνοδηγος, εκτος απο ενα μουδιασμα στα πελματα, φυσιολογικο δηλαδη.
παρε το S... και ολα θα γινουν πιο ευκολα και για εσενα και για το 2ο ατομο (σελα+χερουλια)
για τη πολη ειναι καλο το μχηανακι αλλα μη παιδευεις καθε μερα στη κινηση γιατι ειναι κριμα :wave2:
KillerZ750
31/07/2006, 19:34
EGO LOGO AGORAS GIA TAKSIDAKIA KAI EKDROMES PAIRNO SYXNA DIKABALO(MIKROUS LEPTOUS KAI LIGOTERA KILA APO MENA).......
KAI PAO ANETA!!!O DEYTEROS PIANETAI ALLA TON PAS ME EKDROMIKOUS RYTHMOUS EKTOS AMA EINAI KANAS KABLOMMENOS FILOS.....
TO TELEYTAIO TAKSIDAKI HTAN PREBEZA (800km PIGENAI - ELA) ME THN KOPELA MOU KAI PIGA ANETA!!!!
MONO OTAN EXEI KINHSH KYRIOS GYRISMO KOURAZETAI O DEYTEROS APO TA FRENA!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΣΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ Ζ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣΕΛΟ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ...:beer:
KillerZ750
31/07/2006, 22:22
dikio exeis den tha diafoniso!!!!
kai kata ta alla h mhxanh einai oraia na odhgeitai me ena tomo oxi me dyo!!!
einai apolaysh
Εγω παντως λογω προσωρινων τρεχαματων, γραφω καπου 100-150χλμ την ημερα μεσα στην πολη.
Ε πραγματικα χωραει παντου, και νομιζω οτι οδηγαω παπι
Αφου σε καποια φαση του ζηταγα συγνωμη του Ζ μου, επειδη το μεταχειριζομαι ετσι σαν απλο μεσω μετακινησης.
Για καθε μερα ειναι πολυ πιο ανετο απο το bandit που ειχα πριν
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΣΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ Ζ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣΕΛΟ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ...:beer:
Αυτο το λες γιατι εσυ στο ΚΤΜ πας παντα δικαβαλο.
....για να σπρωχνει ο πισω οταν μενεις
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
nikomaxia
31/07/2006, 22:54
Σκεφτόμουν για το s αλλά με κωλύει το γεγονός ότι δεν θα έχει τόσο μεταπωλητική αξία και αγοραστικό κοινό μιάς που σχεδόν όλοι προτιμούν το γυμνό.
Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που είναι κάτοχοι S και διαφωνούν σε αυτά που λέω;
Ευπρόσδεκτες όλες οι γνώμες.
Σκεφτόμουν για το s αλλά με κωλύει το γεγονός ότι δεν θα έχει τόσο μεταπωλητική αξία και αγοραστικό κοινό μιάς που σχεδόν όλοι προτιμούν το γυμνό.
Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που είναι κάτοχοι S και διαφωνούν σε αυτά που λέω;
Ευπρόσδεκτες όλες οι γνώμες.
Ενα Ζ, ειναι παντα ενα Ζ
;)
Μπορει να μην αγοραζεται οσο το γυμνο, αλλα επειτα απο μια αποπειρα ανταλαγης που πηγα να κανω σε καταστημα, πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Αλλωστε πιανει το ιδιο αγοραστικο κοινο με το fazer600 που δεν μπορει/δεν θελει να δωσει παραπανω λεφτα για το Ζ750s
PalLoukiLuke
08/08/2006, 19:21
Δικάβαλο μόνο με θυληκά απο πίσω
Πέφτουν κάτι αγκαλίτσες...!!!!!:lol: :lol: :lol:
Και ειδικά τώρα το καλοκάιρι...
Μούρλια!!!!:rotflmao: :rotflmao:
:beer: