View Full Version : Basket, κύριοι και πάλι basket...
Gandalf dr685sm
01/08/2006, 07:48
Για την ιστορία, σήμερα θα προσπαθήσω να πάω στον αγώνα με την Ιταλία...
Η ομάδα της Εθνικής, έδωσε νέα έννοια στον όρο , ισοπεδώνω, μιας και πέρασε σαν οδοστρωτήρας και πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει η διαφορά των 20+ πόντων απο την Κροατία. Ακόμα και αν δύο παίκτες της , δεν έπαιζαν, η Εθνική με τον τρόπο που έπαιζε και με την ομοιογένεια που είχε, κυρίως στους αιφνιδιασμούς, την μπάλα την "έκρυβαν" κάτω απο τις φανέλες.
Αν παίξουν έτσι και λίγο καλύτερα στην Ιαπωνία, ετοιμαστείτε για μεγάλα πράγματα... μπορεί και βάθρο.
Gandalf
kalgeorge
01/08/2006, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για την ιστορία, σήμερα θα προσπαθήσω να πάω στον αγώνα με την Ιταλία...
Η ομάδα της Εθνικής, έδωσε νέα έννοια στον όρο , ισοπεδώνω, μιας και πέρασε σαν οδοστρωτήρας και πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει η διαφορά των 20+ πόντων απο την Κροατία. Ακόμα και αν δύο παίκτες της , δεν έπαιζαν, η Εθνική με τον τρόπο που έπαιζε και με την ομοιογένεια που είχε, κυρίως στους αιφνιδιασμούς, την μπάλα την "έκρυβαν" κάτω απο τις φανέλες.
Αν παίξουν έτσι και λίγο καλύτερα στην Ιαπωνία, ετοιμαστείτε για μεγάλα πράγματα... μπορεί και βάθρο.
Gandalf
stin iapwnia oi megales omades tha katevoun me ta deutera
alla pios asxoleitai me basket? gunaikeio athlima :lol: :lol: :rotflmao:
vassilis88
01/08/2006, 10:44
πολλοι ασχολουνται με το μπασκετ.για μενα ειναι πολυ πιο θεαματικο απο το ποδοσφαιρο.κ πιο ευχαριστο οταν παιζεις κ οταν βλεπεις.οχι να καθομαι 90 λεπτα κ να βλεπω 2,3 γκολ στην καλυτερη,συνηθως κανενα η 1...........
gdevelek
01/08/2006, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πολλοι ασχολουνται με το μπασκετ.για μενα ειναι πολυ πιο θεαματικο απο το ποδοσφαιρο.κ πιο ευχαριστο οταν παιζεις κ οταν βλεπεις.οχι να καθομαι 90 λεπτα κ να βλεπω 2,3 γκολ στην καλυτερη,συνηθως κανενα η 1...........
+1000
ποδόσφαιρο = φόρμουλα 1 :ZZZ:
μπάσκετ = motoGP
η κατάντια έφτασε στο σημείο να κριθεί ο τελικός του μουντιάλ στα πέναλτυ αλλά σσσσσ.... η ΦΙΦΑ κοιμάται...
Gandalf dr685sm
01/08/2006, 11:36
Βρε kalgeorge...
όσο και να προσπαθήσεις να με τσιγκλήσεις δεν μπορείς...νιανιανιανιανιανιανιανιανια!!!
:D
Ειδικά φέτος που μάλλον θα σε τσιγκλώ εγώ τόσο στο ποδόσφαιρο (εκεί μάλλον σίγουρα) αλλά και στο basket, γιατί βλέπω τους κόκκινους αλλά και τον Πανιώνιο να έχουν φτιάξει ομάδα.
btw...Στην Ιαπωνία , όλοι κατεβαίνουν με πρώτες ομάδες, πλήν των Αμερικανών που έχουν τραυματισμούς του Kobe Bryan και μερικών ακόμα.
Gandalf
kalgeorge
01/08/2006, 12:17
Βρε kalgeorge...
όσο και να προσπαθήσεις να με τσιγκλήσεις δεν μπορείς...νιανιανιανιανιανιανιανιανια!!!
:D
Ειδικά φέτος που μάλλον θα σε τσιγκλώ εγώ τόσο στο ποδόσφαιρο (εκεί μάλλον σίγουρα) αλλά και στο basket, γιατί βλέπω τους κόκκινους αλλά και τον Πανιώνιο να έχουν φτιάξει ομάδα.
btw...Στην Ιαπωνία , όλοι κατεβαίνουν με πρώτες ομάδες, πλήν των Αμερικανών που έχουν τραυματισμούς του Kobe Bryan και μερικών ακόμα.
Gandalf
akou pou sou lew...oi omades tha katevoun me ta deutera :D :wave2:
Gandalf dr685sm
01/08/2006, 12:19
Κοίτα να δείς... δεύτερα, πρώτα, ....
Εμείς με όποιους και να κατέβουν , το βλέπω να τους κάνουμε να νιώθουν οτι παιζουν με τα τρίτα....
Ρε παιδάκι μου μια ευεξία σήμερα...
9 και σήμερα , μείον ΣΚ.... βγήκε η άδεια μου (11/8)...χεχεχεχεχε
Gandalf
devil's animal
01/08/2006, 14:12
πραγματικα διδαξαν εχθες....
πολλα μπραβο :a46: :a46: :a46:
και αν συνεχισουν τις καλες (χθεσινες) εμφανισεις παμε σιγουρα για καποιο απο τα σκαλοπατια του παγκοσμιου...
ΑΑΑΑ, και ξεκοληστε με το ποδοσφαιρο..ειναι αξεστο, βαρβαρο, και πληρως καφρικο σπορ!!
:smokin:
στις διαμαχες δεν ειμαστε??
:a48: :a48: :a48:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
αν και μου αρεσει ΝΑ ΠΑΙΖΩ μπασκετ... εισαι λαθος...
στο μπασκετ αν δεις τα τελευταια 2 λεπτα ειναι σα να ειδες ΟΛΟ τον αγωνα
.... τσαμπα περιμενεις δηλ να φτασουν τα τελευταια 2 λεπτα να κρινουν το νικητη
gdevelek
01/08/2006, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν και μου αρεσει ΝΑ ΠΑΙΖΩ μπασκετ... εισαι λαθος...
στο μπασκετ αν δεις τα τελευταια 2 λεπτα ειναι σα να ειδες ΟΛΟ τον αγωνα
.... τσαμπα περιμενεις δηλ να φτασουν τα τελευταια 2 λεπτα να κρινουν το νικητη
αυτό ισχύει αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να δεις το νικητή
στα πρώτα 38 λεπτά θα έχουν μπεί πολλά ωραία καλάθια που θα χάσεις
αντίθετα στο ποδόσφαιρο μέσα σε 120 δευτερόλεπτα μπορείς άνετα να χωρέσεις ΟΛΕΣ τις φάσεις και τα γκολ, ΟΛΑ όσα άξιζαν να δεις, και να στερηθείς τις λάθος πασούλες, τα φάουλ, τα ανούσια μαρκαρίσματα στο κέντρο και όλα όσα προκαλούν :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν και μου αρεσει ΝΑ ΠΑΙΖΩ μπασκετ...
έλα να σε δείξω πως ΤΗΝ καρφώνουν τότες.. :a25:
(πλάκα πλάκα έχω να παίξω πάνω απο χρόνο,κανονήστε τίποτα ντε.. :sick: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
έλα να σε δείξω πως ΤΗΝ καρφώνουν τότες.. :a25:
(πλάκα πλάκα έχω να παίξω πάνω απο χρόνο,κανονήστε τίποτα ντε.. :sick: )
Για Πεμπτη εισαι; :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Για Πεμπτη εισαι; :D
Mέσα!
(πλάκα θα χει να βρέξει ε? ) :rolleyes:
Mέσα!
(πλάκα θα χει να βρέξει ε? ) :rolleyes:
To θεωρω ΠΟΛΥ πιθανο:rotflmao:
...λεω για Βουλιαγμενης σε γαματο γηπεδακι μπασκετ ενα φαναρι πρην πριν την Βουτα, εχει μια αποθηκη ξυλειας εκει διπλα αν θυμαμαι καλα..αρκει να μην κανουν προπονηση.
Εναλλακτικα και Γαλατσι...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
..αρκει να μην κανουν προπονηση.
ε θα τους διώξουμε...φέρε την ψεύτικη χειροβομβίδα μαζί σου.
ε θα τους διώξουμε...φέρε την ψεύτικη χειροβομβίδα μαζί σου.
Μπα too much!
λιγο 15-50 στην γραμμη τον βολων κανει καλη και μονιμη δουλεια:D :D
Gandalf dr685sm
02/08/2006, 09:20
εμ.... αν είναι Γαλάτσι θα έρθω και εγώ... αλλιώς δύσκολο, μιας και 9 έχει τον αγώνα με Γαλλία και θέλω να τον δώ...
Στα χθεσινά τώρα.
ήμουν μέσα βέβαια...
Αν και με δυσκολία κατόρθωσε να περάσει η Εθνική την Ιταλία και μάλιστα με 10 πόντους διαφορά που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη.
Οι δυσκολίες που είδα εγώ, είναι οτι δεν μπορεί να παίξει control basket και να βγάλει σωστή επίθεση στα 20+secs , λόγω ανυπομονησίας κυρίως.
Επίσης πρέπει να βελτιώσουν τις βολές... ανήκουστο να έχεις σχεδόν 50-60% σε αγώνα τέτοιου επιπέδου.
Στα αρνητικά επίσης , ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ τα δικά μας, που βρήκαν αγώνα της Εθνικής να κρεμάσουν πανό για την ΑΕΚ... λίγο μυαλό δεν έχουν;...
Έφαγαν γιουχάρισμα απο κοντά 5000 κόσμο και κατάλαβαν.
Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα, μιας και είναι αναπαράσταση του ημιτελικού σε φιλικό επίπεδο... φιλικό επίπεδο του κώλου θα είναι και θα το δείτε...
Οι Γάλλοι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω σίγουρα.
Αν κανονίσετε βάλτε ώρα εδώ μέχρι τις 16.30 για να κανονίσω την πορεία μου.
Gandalf
εμ.... αν είναι Γαλάτσι θα έρθω και εγώ... αλλιώς δύσκολο, μιας και 9 έχει τον αγώνα με Γαλλία και θέλω να τον δώ...
Gandalf
ρε συ σήμερα παίζουμε με την Γαλλία...
Κρούυυυυυκηηηηη κανόνησε Γαλάτσι ρε!
Αγ. Ανδρεα είναι καλά.
Το παιχνίδι χθες ο.κ και οι Ιταλόι αλλα κι εμείς ήταν λές και τους μάζεψες απο τις παραλίες(τον Σχορτσιανήτη τον ξεχάσαν λίγο παραπάνω στον ήλιο χοχοχοχο :a48: )
μουδιασμένοι,πιστεύω θα ξεκολλήσουν με κανα δυο παιχνίδια ακόμη.
Το πανό λογικά θα ταν μερικοί που ήταν απο πριν στο Αεκ-Σεβιλλη και μπερδεύτηκαν τα παιδια..
:p
(άσχετο)
Ο ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!Στην αρχή γελάς βέβαια αλλά μετά ενοχλείσαι απο τις μπούρδες και τον τρόπο που μεταδίδει...
Gandalf dr685sm
03/08/2006, 08:20
Ο Σχορτσιανίτης μπορεί να μην τράβηξε με τους Ιταλούς, αλλά με τους Γάλλους , έπαιξε ... και ειδικά στην φάση που είναι δύο κρεμασμένοι στα χέρια του , αλλά τους παίρνει παραμάζωμα, βάζει το καλάθι και παίρνει και το φάουλ....
Το σημαντικότερο όλων , όμως , έγινε σοτ ημίχρονο. Εκεί που ο Stankovic (και όποιος ασχολείται με το άθλημα , γνωρίζει τι εστί αυτός ο κύριος) έκανε σύγκριση της Εθν.Ελλάδος με εκείνη της Εν. Γιουγκοσλαβίας.....Θυμάστε νομίζω.
Με Radja, Petrovic,Koukoc, Vrankovic, και πολλούς άλλος ακόμα.
Αν αυτό δεν είναι έπαινος και το πόσο μετράει η Ελληνική ομάδα στο Ευρωπαίκό στερέωμα του Basket , δεν γνωρίζω τι άλλο μπορεί να είναι.
Κρίμα ρε γμτ... κρίμα που οι ώρες των αγώνων είναι πρωινές για εμάς , καθώς στην Ιαπωνία έχουμε διαφορά περίπου 10-12 ώρες.
P.S. Σήμερα τελικά ισχύει;... χώρια που θα είναι και το γήπεδο άδειο με τόση ζέστη!
Gandalf
H.A.Balafoutre
03/08/2006, 11:23
Ο Σχορτσιανίτης μπορεί να μην τράβηξε με τους Ιταλούς, αλλά με τους Γάλλους , έπαιξε ... και ειδικά στην φάση που είναι δύο κρεμασμένοι στα χέρια του , αλλά τους παίρνει παραμάζωμα, βάζει το καλάθι και παίρνει και το φάουλ....
Το σημαντικότερο όλων , όμως , έγινε σοτ ημίχρονο. Εκεί που ο Stankovic (και όποιος ασχολείται με το άθλημα , γνωρίζει τι εστί αυτός ο κύριος) έκανε σύγκριση της Εθν.Ελλάδος με εκείνη της Εν. Γιουγκοσλαβίας.....Θυμάστε νομίζω.
Με Radja, Petrovic,Koukoc, Vrankovic, και πολλούς άλλος ακόμα.
Αν αυτό δεν είναι έπαινος και το πόσο μετράει η Ελληνική ομάδα στο Ευρωπαίκό στερέωμα του Basket , δεν γνωρίζω τι άλλο μπορεί να είναι.
Κρίμα ρε γμτ... κρίμα που οι ώρες των αγώνων είναι πρωινές για εμάς , καθώς στην Ιαπωνία έχουμε διαφορά περίπου 10-12 ώρες.
P.S. Σήμερα τελικά ισχύει;... χώρια που θα είναι και το γήπεδο άδειο με τόση ζέστη!
Gandalf
Το μπασκετάκι που ξέρουν τα παιδιά της Εθνικής δεν χρειάζεται να το δείς στο γήπεδο, το βλέπεις στα μάτια τους. Σε αντίθεση με τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν ξέρει που είναι η μπάλα, οέο.
Εγώ λέω και 1η θέση στο παγκόσμιο.
Θα τα βλέπουμε τα ματσάκια, θα τα βλέπουμε.