Σύνδεση

View Full Version : ΝΕΟ KAWASAKI- (Άρθρο απο Mototriti)

Konti
03/08/2006, 15:41
Το ότι το εκπληκτικό μοτέρ του ER-6 θα έβρισκε τη θέση του και σε άλλα…πλαίσια, ήταν αναμενόμενο και όσοι δεν το ήξεραν, τότε σίγουρα το υποπτεύονταν! Αυτό όμως σίγουρα ήταν κάτι το απρόσμενο! Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες και υποδεχτείτε το νέο μοντέλο της Kawasaki!

Το νέο μοντέλο της Kawasaki έρχεται όπως φαίνεται να συμπληρώσει το κενό ανάμεσα στα dual-sport μοντέλα της εταιρίας, όπως το KLR το KLE και γιατί όχι το KLV, καθώς αναμένεται να αποτελέσει μία μοτοσικλέτα η οποία θα έχει ναι μεν περισσότερα ασφάλτινα χαρακτηριστικά από τα πρώτα δύο, χωρίς βέβαια να αρνείται τους χωματόδρομους, Μία dual-sport λοιπόν μοτοσικλέτα η οποία θα μπορέσει να συνδυάσει την καθημερινή μετακίνηση με το ταξίδι, κρατώντας ταυτόχρονα το υπόλοιπο «πακέτο» στα λογικά και προσιτά επίπεδα ενός 650.

Οι δύο περισσότερο χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι το πίσω αμορτισέρ, αλλά και η εξάτμιση της οποίας το τελικό συνεχίζει να βγαίνει κάτω από το μοτέρ. Εντύπωση προκαλεί το καινούργιο αλουμινένιο ψαλίδι-μπανάνα, το οποίο εκτός από όμορφο μάλλον πρέπει να ήταν και…απαραίτητο, καθώς κάπως έπρεπε να αυξηθεί το ύψος του πίσω μέρους για να έρθει στα ίδια επίπεδα με το μεγαλύτερο πλέον μήκος του πιρουνιού, το οποίο είναι ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο.
H Kawasaki το χαρακτηρίζει σαν το «πνεύμα του ασφάλτινου σερφαρίσματος» και μας κάνει να ανυπομονούμε για την αποκάλυψη κι άλλων μυστικών για το νέο της μοντέλο.

57761

gcrook
03/08/2006, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti

H Kawasaki το χαρακτηρίζει σαν το «πνεύμα του ασφάλτινου σερφαρίσματος» και μας κάνει να ανυπομονούμε για την αποκάλυψη κι άλλων μυστικών για το νέο της μοντέλο.

Εγω βλεπω πολυ μαρκετινγκ, αλλα ουσια δεν βλεπω.

tsiros_temp
05/08/2006, 10:36
Κακάσχημο είναι. Δεν έχει σαφή προσανατολισμό ο σχεδιασμός του. Ούτε καθαρές γραμμές ούτε τίποτα. Αλλού τονισμένες ευθείες και γωνίες, αλλού καμπύλες. Με Lego παίζαν όταν το σχεδιάσαν;

Η μούρη μου θυμίζει το AX1 :confused:

:yuck:

idi
05/08/2006, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Κακάσχημο είναι. Δεν έχει σαφή προσανατολισμό ο σχεδιασμός του. Ούτε καθαρές γραμμές ούτε τίποτα. Αλλού τονισμένες ευθείες και γωνίες, αλλού καμπύλες. Με Lego παίζαν όταν το σχεδιάσαν;

οτι να 'ναι λες...

εμενα μου θυμιζει παγωτο με μπιφτεκι :lol:

ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ!!!

GeorgeFZR
05/08/2006, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp

+1000000000000000

thrax
08/08/2006, 10:09
ΧΕΧΕ!
ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ!

Nik0s
08/08/2006, 10:10
Και το όνομα αυτού, Versys.

Cpt. Haddock
08/08/2006, 10:12
θυμίζει λίγο αυτή την παπαριά της bmw, το scarver...

:sick:

Nik0s
08/08/2006, 10:14
Άσε που αυτές τις εξατμίσεις από κάτω δεν τις χωνεύω καθόλου :yuck:

thrax
08/08/2006, 10:37
Απο μπροστα ειναι σαν να τρακαρε με καμια φετα ψωμι!!!!
:rotflmao:

idi
08/08/2006, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
θυμίζει λίγο αυτή την παπαριά της bmw, το scarver...

:sick:

δεν εχει καμια μα καμια σχεση! μονο οτι εχει 17" ζαντες!!!!

πραγματικα ΚΑΜΙΑ ουτε ενα κοινο... απο μοτερ απο πλαισιο απο αναρτησεις απο ψαλιδια απο απο απο....

και μου αρεσει που μου το εχουν ξαναπει!!!

Cpt. Haddock
08/08/2006, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δεν εχει καμια μα καμια σχεση! μονο οτι εχει 17" ζαντες!!!!

πραγματικα ΚΑΜΙΑ ουτε ενα κοινο... απο μοτερ απο πλαισιο απο αναρτησεις απο ψαλιδια απο απο απο....

και μου αρεσει που μου το εχουν ξαναπει!!!

Οπτικά λέμε ρε Γιώργη οτι μοιάζει!

Ξεκόλα!!

:lol: :lol:

idi
08/08/2006, 13:02
MA ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ???? :confused: :confused: :confused: :confused:

ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ????? :sick: :sick:

idi
08/08/2006, 13:08
ή εγω ειμαι τρελος ή δε βλεπετε καλα???

58102

Cpt. Haddock
08/08/2006, 13:11
ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ!

μια χαρά ακούμε!

:lol: :lol: :lol:

"θυμίζει" είπα, όχι μοιάζει...

εμένα έτσι μΕ φαίνεται ΑΣΧΕΤΩΣ τεχνικών χαρακτηριστικών

:wacko:

idi
08/08/2006, 13:14
οκ παμε ξανα...

για κοιτα ξανα... μοιαζει εστω και ελλαχιστα???? ενα εκατοστο??? ενα κατι??? ενα κοινο??? (οφθαλμαπατη!)

58104

idi
08/08/2006, 13:18
ξερεις γιατι το λεω? γιατι το scarver Το θεωρώ ενα απο τα ασχημότερα μηχανάκια ever Και το versys "μΕ εχει κανει Ζημιά"... πως ειναι δυνατόν να μοιάζουν???

Cpt. Haddock
08/08/2006, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξερεις γιατι το λεω? γιατι το scarver Το θεωρώ ενα απο τα ασχημότερα μηχανάκια ever Και το versys "μΕ εχει κανει Ζημιά"... πως ειναι δυνατόν να μοιάζουν???

Ρε Γιώργη...

το versys σΕ έκανε ζημιά γιατί είναι καβασάκι...

(το scarver κι εγώ το θεωρώ άσχημο)

τεσπά, όπως συνήθως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις αν εσένα σ' αρέσει και ΔΕΝ θεωρείς οτι θυμίζει scarver, όρμα

:beer: :beer: :beer:

gcrook
08/08/2006, 14:02
:rotflmao:

Καλα ρε Γιωργη ενταξει δεν ειναι και τοσο ασχημο.
....βασικα ειναι και ομορφο μην σου πω.

Απλα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ!
Κριμα καποτε τα Καβασακια εμοιαζαν για Καβασακια.
Προφανως αυτο το μηχανακι ηταν το απαυγασμα μιας ομαδικης μαλακιας που τραβηξαν καμια δεκαρια Ευρωπαιοι σχεδιαστες και τσακαλια του μαρκετινγκ που η μονη τους επαφη με την μοτο ειναι τα οικονομικα στοιχεια που τους φερνουν στο γραφειο σε φακελλους.

atom7ktm
10/08/2006, 10:28
περιμένετε ρε παιδιά πρώτα να το οδηγήσετε και μετά βγάζετε συμπέρασμα για το αν είναι αποτυχημένο μοντέλο, "απαύγασμα ομαδικής μαλακίας" ( :rotflmao: ) κλπ κλπ..

πάντως και εμένα μου θυμίζει λίγο το scarver, αν και το καβα είναι σαφώς πιο ωραίο (όμορφο βέβαια δεν θα το έλεγα).

οι μηχανές είναι σαν τις γκόμενες... ότι κάνει "κλικ" στον καθένα! (και μετά το test-drive ή τις ερωτεύεσαι ή τις παρατάς) :winka:

φιρί φιρί το πάω να τα ακούσω από τις γυναίκες του φόρουμ :rolleyes: