Σύνδεση

View Full Version : Γιαπωνέζικο ή ιταλικό;

smirnof
04/08/2006, 23:12
Suzuki Burgman 150 ή Piaggio X8 250; Ιδού η απορία... Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά στα κυβικά. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και να μην τρέχω κάθε τρεις και λίγο στον μάστορη...

lord_dimos76
05/08/2006, 11:14
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ!

Dodok edessa
05/08/2006, 11:15
ιταλικό:a08:

Vezouvios
05/08/2006, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από smirnof
Suzuki Burgman 150 ή Piaggio X8 250; Ιδού η απορία... Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά στα κυβικά. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και να μην τρέχω κάθε τρεις και λίγο στον μάστορη...

Οταν ειχε βγει το Χ9 182 cc το ειχα παρει!
Κανενα μα κανενα προβλημα μεχρι τα 11000ΧΛΜ που το ειχα!!
Καμια σχεση με την piaggio του χθες!
Δεν ξερω εαν σε βοηθησα αλλα θα ελεγα καλυτερα να παρεις το Χ8 και καλυτερα εαν σου αρεσει το BEVERLI!

Για την ιστορια στα scooter οι ιταλοι δεν παιζονται!

hidefnick
05/08/2006, 12:30
Το χ8 πάντως έχει 12αρι πίσω τροχό, και αν θες να βάλεις βαλίτσα την πάτησες. Και τα 2 τα θεωρώ λίγο πρόβλημα. Το Beverly είναι κάτι τελείως άσχετο οδηγικά. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο χ9.

Και επίσης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για μεταχείρω. Βρίσκεις από κάτι φλώρους σαν την αφεντιά μου, σε άριστη κατάσταση με 5-10 χιλιάδες km σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές. Το είχα αγγελία (X9 250 evo mod 2004/ 12000km) με 2500 και δεν μπορούσα να το δώσω. Τελικά έφυγε ανταλλαγή στα 3200.

(Αν δεν το κατάλαβες, με το που το παίρνεις έχει χάσει 20-30% τουλάχιστον από την αξία του, οποιό scooter και αν είναι.)

Πρόβλημα κανένα πάντως με τα Piaggio.

smirnof
05/08/2006, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Το χ8 πάντως έχει 12αρι πίσω τροχό, και αν θες να βάλεις βαλίτσα την πάτησες. Και τα 2 τα θεωρώ λίγο πρόβλημα. Το Beverly είναι κάτι τελείως άσχετο οδηγικά. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο χ9.

Και επίσης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για μεταχείρω. Βρίσκεις από κάτι φλώρους σαν την αφεντιά μου, σε άριστη κατάσταση με 5-10 χιλιάδες km σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές. Το είχα αγγελία (X9 250 evo mod 2004/ 12000km) με 2500 και δεν μπορούσα να το δώσω. Τελικά έφυγε ανταλλαγή στα 3200.

(Αν δεν το κατάλαβες, με το που το παίρνεις έχει χάσει 20-30% τουλάχιστον από την αξία του, οποιό scooter και αν είναι.)

Πρόβλημα κανένα πάντως με τα Piaggio.
Thanx για τις πληροφορίες. Το Χ9 το βρίσκω λιγουλάκι μεγάλο. Είμαι καινούργιος οδηγός και δεν το φέρνω βόλτα.

smirnof
05/08/2006, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Οταν ειχε βγει το Χ9 182 cc το ειχα παρει!
Κανενα μα κανενα προβλημα μεχρι τα 11000ΧΛΜ που το ειχα!!
Καμια σχεση με την piaggio του χθες!
Δεν ξερω εαν σε βοηθησα αλλα θα ελεγα καλυτερα να παρεις το Χ8 και καλυτερα εαν σου αρεσει το BEVERLI!

Για την ιστορια στα scooter οι ιταλοι δεν παιζονται!

Το Μπέβερλυ είναι ίσως το καλύτερο μηχανάκι της Πιάτζιο. Απόδειξη ότι στο δρόμο 1 στις 3 μηχανές που βλέπεις είναι Μπέβερλυ! Το θέμα είναι ότι εμένα δεν μου αρέσει εμφανισιακά. :D

smirnof
05/08/2006, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ!

Δηλαδή και τα δύο είναι καλές επιλογές;

tsoukas77
05/08/2006, 21:52
Iταλικο!

Runner Ducati
05/08/2006, 22:45
Ιταλικο εννοειται...

σαν πρωην κατοχος ενος διχρονου Gilera Runner, θα σου ελεγα να κοιταξεις και το Gilera Nexus 250, λιγο πιο ακριβο, αλλα ομορφοτερο (για μενα), και καλυτερο πιστερω οδηγικα, εκτος πολης κυριως απο θεμα κρατηματος...

αυτα...

57869

smirnof
06/08/2006, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Ιταλικο εννοειται...

σαν πρωην κατοχος ενος διχρονου Gilera Runner, θα σου ελεγα να κοιταξεις και το Gilera Nexus 250, λιγο πιο ακριβο, αλλα ομορφοτερο (για μενα), και καλυτερο πιστερω οδηγικα, εκτος πολης κυριως απο θεμα κρατηματος...

αυτα...

Δεν μου αρέσει εμφανισιακά το Nexus. Αλλά πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό μηχανάκι.

lord_dimos76
06/08/2006, 13:20
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΠ??:a16:

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ PIAGGIO,ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΒΙΚΩΝ,100 cc ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.

smirnof
06/08/2006, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΠ??:a16:

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ PIAGGIO,ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΒΙΚΩΝ,100 cc ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.

Το Piaggio X8 έχει πολλά θετικά (εμφάνιση, επιδόσεις, περισσότερα κυβικά από Burgman, καλή τιμή, καλή μεταπωλητική αξία). Η μόνη μου ένσταση είναι ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι παρουσιάζει πρόβλημα στα ηλεκτρικά αν π.χ πέσει λίγο νερό στο πλύσιμο. Επειδή αν πάρω Piaggio θα το πάρω από τον Λυμπερόπουλο στον Αγ. Δημήτριο (που έχει και σέρβις), δεν θέλω να τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι εκεί κάτω. Μένω στο Μαρούσι και καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να κατεβαίνω συνέχεια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην τρέχω κάθε τρεις και λίγο στον μάστορα.