View Full Version : ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ????
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ LEATHER.
ΕΧΩ ON-OFF (DAKAR 650) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300-400 ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ .
ΣΗΜ.
Α)ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ .ΘΕΛΩ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ .
Β)ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΦΟΡΙΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jek
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ LEATHER.
ΕΧΩ ON-OFF (DAKAR 650) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300-400 ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ .
ΣΗΜ.
Α)ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ .ΘΕΛΩ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ .
Β)ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΦΟΡΙΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!
:eek:
Φιλε μου σαν να μου περιεγραψες το Jerez της M-Tech αυτο που φοραω και γω..
390 εχει απο Τζωρτζο, εκτος και αν εχει αλλαξει κατι.
Λαιμος ψηλος ακριβως οπως τον θελεις.
Υποτιθεται οτι εχει υποστει ειδικη επεξεργασια το δερμα για να αντανακλα την ηλιακη ακτινοβολια και να διατηρει πιο χαμηλη την θερμοκρασια κατα τους καλοκαιρινους μηνες.
(Αυτο δεν ξερω αν παιζει οντως εγω σημερα ελιωσα παντως, αλλα ηταν και οι συνθηκες περιεργες).
Βγαινει και σε ασπρο-κοκκινο, οποτε αυτο μαλλον ειναι το ατου του το καλοκαιρι, σε σχεση με τα μαυρα, που μαζευουν ολη την "δροσουλα":rotflmao: :wave2:
astaroth2
05/08/2006, 22:37
Εχεις σκεφτει οτι το δερματινο δεν ειναι αδιαβροχο και οτι πρεπει να κουβαλας αδιαβροχα πανω κατω μαζι σου?
Τωρα αν το θελεις επειδη σου αρεσει περισσοτερο το δερμα, πρεπει να το ψαξεις λιγο κατα τη γνωμη μου και αυτο γινεται με βολτα στα μαγαζια και δοκιμαζοντας.( και μετα αν το βρεις σε καλη τιμη το παιρνεις η κοιταζεις μηπως το βρεις σε καλυτερη τιμη στο ιντερνετ αφου ηδη εχεις δοκιμασει ακριβως το ιδιο μοντελο και ξερεις τι νουμερο θελεις.)
Καλο ψαξιμο!
:wave2: