View Full Version : Tdm900 V-strom650 και στροφιλίκια.
nikomaxia
07/08/2006, 12:28
Αποριά:
Ποιο στρίβει καλύτερα; το TDM900 ή το Vstrom650;;;
Πρών κάτοχοι του TDM μου είπαν ότι υστερεί κατα πολύ σε πίσω ανάρτηση με αποτέλεσμα να μην συμπερφέρεται καλά στις στροφές. Το vstrom μου λένε στρίβει σαφώς καλύτερα.
Εσείς τί λέτε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Αποριά:
Ποιο στρίβει καλύτερα; το TDM900 ή το Vstrom650;;;
Πρών κάτοχοι του TDM μου είπαν ότι υστερεί κατα πολύ σε πίσω ανάρτηση με αποτέλεσμα να μην συμπερφέρεται καλά στις στροφές. Το vstrom μου λένε στρίβει σαφώς καλύτερα.
Εσείς τί λέτε;
το v-strom, αλλα γιατι σε ενδιαφερει, σκεφτεσαι να αγορασεις ενα απο τα δυο?
αν ναι οδηγησετα να εχεις αποψη...
nikomaxia
07/08/2006, 12:36
Όντως ενδιαφέρομαι για αγορά.
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο αλλά εντός πόλεως οπότε δεν μπόρεσα να έχω μία εμπεριστατωμένη άποψη.
Εγω θα πονταρω παντως σε αυτο που εχειτα πιο ασφαλτινα λαστιχα, μιας και το ενα ειναι στρητ μηχανακι που διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα ουδεμια σχεση εχει αυτο με την πραγματικοτητα, ενω το αλλο ειναι ονοφ και διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στρητ που τα παει καλα σε αυτο τον τομεα.
Τωρα μπερδευτηκα....:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω θα πονταρω παντως σε αυτο που εχειτα πιο ασφαλτινα λαστιχα, μιας και το ενα ειναι στρητ μηχανακι που διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα ουδεμια σχεση εχει αυτο με την πραγματικοτητα, ενω το αλλο ειναι ονοφ και διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στρητ που τα παει καλα σε αυτο τον τομεα.
μμμ... ναι, αλλά έχεις δίκιο!
danaos75
08/08/2006, 08:32
Τωρα μπερδευτηκα....
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
το ενα ειναι στρητ μηχανακι που διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα ουδεμια σχεση εχει αυτο με την πραγματικοτητα, ενω το αλλο ειναι ονοφ και διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στρητ που τα παει καλα σε αυτο τον τομεα
και αυτή είναι και η επίσημη περιγραφή της YAMAHA και της SUZUKI για τα μοντελα τους.
:lol:
Ειναι επειδη ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ σε λιγο καιρο, ΝΕΟ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ειναι επειδη ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ σε λιγο καιρο, ΝΕΟ!!!!
Παει εσυ το'χεις χασει τελειως μαγκα μου:sad: :sad: :
Παει εσυ το'χεις χασει τελειως μαγκα μου:sad: :sad: :
Να σουμε τι θα χασεις εσυ σε λιγες μερες......οταν θα παλευεις με το ΘΗΡΙΟ :rotflmao:
afrotwin
09/08/2006, 00:08
ego leo oti strivoun ke ta dio poli kala san harley....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ante re me tis mpetonieres:rotflmao: :rotflmao:
costas81
22/08/2006, 14:18
εχοντας οδηγησει και τα δυο νομιζω οτι το στρομ εχει πιο καλη γεωμετρια!!
στριβει πολυ ευκολα και σου φινει απιστευτη σιγουρια μεσα στην στροφη!!
αλλα σιγουρα αν αυτο που σε ενδοιαφερει ειναι οι στροφες δεν θα κινηθεις σε αγορα σε αυτον τον τομεα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εχοντας οδηγησει και τα δυο νομιζω οτι το στρομ εχει πιο καλη γεωμετρια!!
στριβει πολυ ευκολα και σου φινει απιστευτη σιγουρια μεσα στην στροφη!!
αλλα σιγουρα αν αυτο που σε ενδοιαφερει ειναι οι στροφες δεν θα κινηθεις σε αγορα σε αυτον τον τομεα!!
Καλυτερη γεωμετρια;:look:
Caster τσοπεριας εχει, αυτο εχει ρε μαν:sad:
costas81
22/08/2006, 17:49
Καλυτερη γεωμετρια;:look:
Caster τσοπεριας εχει, αυτο εχει ρε μαν:sad:
εγω που τα εχω οδηγησει και τα δυο σου λεω απλα την γνωμη μου!!!
το ιδιο μου ειπε ο βαγγελης900 που σε βολτουλες τα εχουμε ανταλαξει!!
τωρα αυτα ειναι και θεμα ποσο καλα σου ταιριαζει εσενα και πως το νιωθεις κλπ!!