View Full Version : Motocard On line
filipposx
09/08/2006, 09:16
Καλημέρα σε όλους παιδιά…(ο θεός να μας κάνει παιδιά δηλαδή)
Μια ερωτησούλα για on-line αγορά…
Έχω βρει από motocard να πάρω κράνος… εκτός από όποια έξοδα αποστολής θα μπορούσε να έχει, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω και τελωνείο???
Αν ναι αυτό ισχύει και σε περίπτωση που χώρα παράδοσης βάλω Αγγλία???
To motocard που εδρεύει ?
Αν είναι χώρα ευρωπαικής ένωσης, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, τελωνεία κτλ είτε είναι για Ελλάδα είτε για Αγγλία...
:wave2:
filipposx
09/08/2006, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
To motocard που εδρεύει ?
Αν είναι χώρα ευρωπαικής ένωσης, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, τελωνεία κτλ είτε είναι για Ελλάδα είτε για Αγγλία...
Ισπανία ειναι αν εχω δει καλα... Οποτε δεν θα εχω προβλημα με τελωνεια ε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipposx
Ισπανία ειναι αν εχω δει καλα... Οποτε δεν θα εχω προβλημα με τελωνεια ε?
Μπα !
Καλές αγορές !
Exo parei apo ekei ena kranos kai irte kanonika. Bale kateythian ellada kai an kaneis agores pano apo 300 euro glitoneis ta metaforika
bzrmiltos
09/08/2006, 09:59
και απο αμερικη αν δεν ξεπερναει τα 100 usd απο ισπανια κανενα προβλημα
μολις παρελαβα μποτες ΒΜW απο αμερικη
με ταχυδρομιο 99USD ΚΑΙ 35USD Ταχυδρομικα .Χρονος παραδοσης 4 εβδομαδες περιπου 110 ευρο εδω εχουν 160 δηλαδη απο usa μικρα πραγματα .....:wave2: :wave2: :beer: καλες αγορες
astaroth2
09/08/2006, 21:02
Κι εγω εχω ψωνισει απο motocard και δεν πληρωσα τιποτα τελωνειο( η ισπανια ειναι ευρωπαικη ενωση)
Ολα μια χαρα. Πανω απο 300 δωρεαν αποστολη.
Και αυτες τις μερες περημενω παραγγελια...
filipposx
10/08/2006, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από astaroth2
Κι εγω εχω ψωνισει απο motocard και δεν πληρωσα τιποτα τελωνειο( η ισπανια ειναι ευρωπαικη ενωση)
Ολα μια χαρα. Πανω απο 300 δωρεαν αποστολη.
Καλημερα... η παραγγελια που θα σου ερθει απο ποτε εχει γινει? ποσο χρονο κανει για να ερθει κατι απο εκει? (αν στο site γραφει οτι εχει βεβαια).
Αντιμετοπισε κανεις προβληματα με motocard???
Με τη τροπους εχετε πληρωσει εκει? την πιστωτικη την φοβαμαι λιγο (ασε που πρεπει να βρω καποιον με πιστωτικη γιατι ευτυχως δεν εχω ακομα). Την επιλογη την καταθεσης την εχει κανει κανεις? παιρνει λεφτα η τραπεζα σαν εξοδα της?
dankannn
10/08/2006, 09:19
Οχι φιλε δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Απλα αφου κανεις την παραγγελια παρε ενα τηλ 00 376 722 617 και ζητα την δαφνη και πες τον αριθμο της παραγγελιας σου,αυτο για τον εξης λογο αν η δαφνη ειναι διακοπες θα αργησουν να σου ερθουν γιατι οι υπολοιποι δεν τα πανε καλα με τα αγλικα.
Delivery costs
* Delivery costs to Spain and to other EU countries:
For orders whose cost is between 0 y 60 euros -----------------------------------------------6 euros.
For orders between 60 and 300 euros--------------------------------------------------------- 12 euros.
For orders more than 300 euros -----------------------------------------------------------------------Free
dankannn
10/08/2006, 09:28
sorry
Aναλογα την τραπεζα το εμβασμα ειναι περιπου 20?
Εγω ειχα προβλημα γιατι η δαφνη ηταν διακοπες και το ειδε μετα απο μια εβομαδα αφου ειχα κανει την παραγγελια.
Αφου μιλησαμε στο τηλ και ειδε την παραγγελια (πεμτη μεσημερη μιλησαμε και δευτερα το δεμα ηταν στο σπιτι μου.
Ολα αυτα γιατι ηταν διακοπες για αυτο και σου λεω οταν κανεις την παραγγελια παρε ενα τηλεφωνο.
Παντος μην φοβασαι τιποτα ειναι σοβαρη εταιρεια.
Ουτε με καρτα ουτε με εμβασμα θα εχεις προβλημα, απλα με καρτα δεν πληρωνεις προμηθεια στην τραπεζα.
astaroth2
12/08/2006, 22:35
Η παραγγελια εγινε τη δευτερα και τα πραγματα τα περιμενω δευτερα-τριτη (δηλαδη υπολογιζε καπου 5 εργασημες).
Μην εχεις καμια ανησυχια, οι ανθρωποι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Εχω κανει και post νομιζω... Μεχρι τηλεφωνο με πηραν για ενα προβληματακι με την καρτα μου παλια(δεν ειχα προλαβει ο μ@τρ@κ@ς να βαλω λεφτα)
leros2004
13/08/2006, 01:21
exo psonisei prosfata apo to motocard, ola pigan kala an kai mou xrostane 1 zelatina gia to kranos, telos avgoustou eipan.Ta alla irthan ola mazi se 10 meres....
lampros_fazer
13/08/2006, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από astaroth2
Τι παράγγειλες πάλι..;;
astaroth2
14/08/2006, 15:00
Θα δεις... Θα δεις...
παντελονακι...
γαντια χειμωνιατικα...
προστατευτ πλατης για μπουφαν για το ταιρι...:p
Από πότε τα έχεις παραγγείλει; Ρωτάω γιατί εγώ έχω 1 1/12 εβδομάδα και ακόμα τπτ. Μίλησα με την Δάφνη και είχαν κάποιο πρόβλημα με τον courier. Τώρα τι θα κάνουν δε ξέρω. Θα τα ξαναστείλουν; θα βγάλουν άκρη με τις μπερδεμένες αποστολές; Η δική μου παραγγελία πήγε πάντως Γαλλία και από ότι μου είπε η Δάφνη δεν ήμουν ο μόνος από Ελλάδα που το πακέτο του πήγε αλλού γι' αλλού.
astaroth2
16/08/2006, 17:01
Τα πραγματα εφτασαν σημερα φιλε μου.
Μαλλον ηταν απο χτες εδω (οπως ειχαν πει, δευτερα-τριτη) αλλα λογω δεκαπενταυγουστου ηρθαν σπιτι σημερα.
Αψογα...
Παντως πρεπει να αλλαξαν κουριερ γιατι την τελευταια φορα μου τα ειχε φερει αλλη ταχυδρομικη.
Κι εγω μια φορα ειχα μια καθυστερηση με παραγγελια αλλα μην ανυσηχεις γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθουν τα πραγματα εστω κι αν χρειαστει να στα ξαναστειλουν.
Οι ανθρωποι ειναι εξυπηρετικοτατοι.
:wave2: :wave2: