Σύνδεση

View Full Version : ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Σελίδες : 1 [2]

alfa156
11/08/2006, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
Αν κρίνω από το ύφος και την επιθετικότητα αυτών που υποστηρίζουν τον (ασφαλή και νόμιμο) τρόπο οδήγησης εδώ μέσα,
Μπορώ να βγάλω τα εξής συμπεράσματα.
Α: Είναι οι μεγαλύτεροι κοντρακιδες οι οποίοι δεν σηκώνουν δεύτερη ματιά στο φανάρι και καπάκι κάνουν burn out για καλύτερη εκκίνηση.
(Όλα τα άλλα τα λένε για να μην υπάρχει τόσος ανταγωνισμός και για να φοβίσουν τον αντίπαλο)
Β: Έχουν πολύ μπρίκια μοτο για να κάνουν κόντρες και ζηλεύουν
Γ: Έχουν πολύ καλά μοτο αλλά μέχρι και στην ευθεία τους πατάνε άλλοι με κατώτερα μοτο και έτσι αυτοί τους κατατάσσουν καγκουρες.

Ονόματα δεν γράφω από ευγένεια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συμωφνω απολυτα!!

AFTER
11/08/2006, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
PARALOGISMOU TO ANAGNOSMA!

meros alfon.

re, pate kala? ti saxlamares lete?

afhste re tis kontres to paramikro na uparxei sto dromo re 8a skotw8eite. kai 8a parete kai kanenan allo mazi sas.

nomizete autoi pou xtypane stous dromous diaferoun poly apo sas pou 'anoiksame ligo to gkazi'. ti ligo re? ama htan ligo de tha ipirxe logos na to anaferis re skordopsomo exis gia mialo.

phgainete opos thelete.
i dikia sas i mana tha klapsi.

Τι μηχανη εχεις ειπαμε?
Τρανς-σεξουαλ-λαπ?

(ετσι για να μην ξεχνιομαστε):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
11/08/2006, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
Αν κρίνω από το ύφος και την επιθετικότητα αυτών που υποστηρίζουν τον (ασφαλή και νόμιμο) τρόπο οδήγησης εδώ μέσα,
Μπορώ να βγάλω τα εξής συμπεράσματα.
Α: Είναι οι μεγαλύτεροι κοντρακιδες οι οποίοι δεν σηκώνουν δεύτερη ματιά στο φανάρι και καπάκι κάνουν burn out για καλύτερη εκκίνηση.
(Όλα τα άλλα τα λένε για να μην υπάρχει τόσος ανταγωνισμός και για να φοβίσουν τον αντίπαλο)
Β: Έχουν πολύ μπρίκια μοτο για να κάνουν κόντρες και ζηλεύουν
Γ: Έχουν πολύ καλά μοτο αλλά μέχρι και στην ευθεία τους πατάνε άλλοι με κατώτερα μοτο και έτσι αυτοί τους κατατάσσουν καγκουρες.

Ονόματα δεν γράφω από ευγένεια.

Εμεις ειμαστε κοντρακηδες καργα και μαλιστα οταν βρουμε μικροτερο μηχανακι στον δρομο κυριως παπι χωνομαστε φετες μπροστα του και αρχιζουμε τα "φιδια" , για να τρομαξει.

Αλλα και δυνατοτερο μηχανακι να βρουμε παμε και προκαλουμε για σπασιμο νευρων.
Παμε μπροστα με το παπι και του κανουμε burn out οκ;

Επισης κανουμε σουζες και εντο οπου μας καβλωσει και αμα λαχει το γραφουμε και στο φορουμ.

Και οταν πεφτουμε το κανουμε βουκινο γιατι ο μηχανοβιος ο σωστος ο προστυχος τρωει τα μουτρα του μια φορα στο τοσο.

Εσυ μου φαινεσαι για φλωρακος που ερχεσαι εδω μεσα και ρωτας αν κανουμε κοντρες και μας λες καθωςπρεπει και αλλα τετοια.

Και αμα παρεξηγηθηκες στα @@ μου στις 11:11 το βραδυ να εισαι στην Μαυρη με το παρταλι σου με την αδεια σου και πολυ βαζελινη.

Και να φερεις και οποιον αλλα φλωρο θες να δει τι εστι βερυκοκο οκ;

(προσπαθησα παντως)

alfa156
11/08/2006, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
1ον. H αποζημίωση είναι το τελευταίο που θα με απασχολεί εκείνη την στιγμη όπως και οι συνέπειες...δεν εφτασα μέχρι εδώ που έφτασα στην τύχη... (το λέει και το αβαταρ μου...)

2ον. Τα περι ακαδιμαϊκών αστα... πες στα στην παρέα σου... γνωρίζω ΠΟΛΥ καλύτερα απο εσένα και τα νομικά αλλά και το τρόπο να διασφαλίζω (στο βαθμό που απαιτείται, την ασφάλεια την δική μου και της οικογένειάς μου)...

3ον. Δεν σου είπα να μήν κάνεις ότι θέλεις στο δρομο... αρκεί να μήν θέτεις σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα καθώς και των οικείων μου... όλα αυτά που λές σχετικά με το ρίσκο και την πραγματικότητα είναι ολίγον τι αμπελοφιλοσοφίες...

Υ.Γ. ακου εκεί "...θα θελεις να πας πολυ με τα νερα μου για να σου κανω δηλωση και να αποζημειωθεις σωστα..." μήπως να σου κάνουμε και καμιά πιπα ρε μεγάλε???? δε πάμε καλα.... καθόλου καλα....

Σου εύχομαι ΦΙΛΕ μου (με κεφαλαία και χωρίς ίχνος ειρωνίας) να μήν σου κάτσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ (ειλικρινά) τέτοιου είδους κατασταση..
αφου γνωριζεις λοιπον τα νομικα τοτε και τις συνεπειες και ολα τα συναφη τοτε επρπεε να εισαι ο ηρεμοτερος ολων...γιατι απο την δικη μου ζημεια που θα σου κανω,θα αποζημειωθεις απο την ασφαλεια μου ,απο αυτη που υποθετικα θα μου κανεις εσυ,θα μπορω να σου κλεισω το σπιτι στην κυριολεξια ομως απο την οικονομικη ζημεια που θα παθεις σε ενδεχομενη συμπλοκη.
για αυτο σε τροχαια ατυχηματα κανουμε την παπια οσο το δυνατον ωστε να παρει η υποθεση την καλυτερη δυνατη τροπη με την παρουσια φυσικα της αστυνομιας και με οσο περισσοτερα στοιχεια μπορουμε να συλεξουμε για να αποζημειωθουμε.
τσαμπουκαδες-μαγκιες-απειλες κλπ..μονο κακο κανουν στον ζημειωθεντα..
αυτα..

alfa156
11/08/2006, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τι μηχανη εχεις ειπαμε?
Τρανς-σεξουαλ-λαπ?

(ετσι για να μην ξεχνιομαστε):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FZR600R
11/08/2006, 14:33
alfa156 επισης απο εμπειρια με αυτοκινητο, στατιστικως αυτοι που οδηγουν alfa romeo ειναι αξιοσεβαστοι οδηγοι και σεβονται τον αντιπαλο. Αυτα ειναι "ψυχογραφικα" για το προφιλ οδηγων η χρηστων η καταναλωτων η οπου αρμοζει.

Εκανα "profiling" σε οδηγους επι τη ευκαιρια.

Οσο για το στριψιμο σε ιδανικο δρομο ειναι θεμα οδηγου κατ'εμε με καποιο advantage στη μηχανη. Ας πουμε οτι το αυτοκινητο μπορει να μπει πιο επιθετικα σε στροφη αλλα σε τροχιοδρομηση (παντα κατ'εμε) η μηχανη ειναι πιο "απολυτη".

gcrook
11/08/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
και σεβονται τον αντιπαλο.

Γιατι ρε μαγκα πολεμο εχουμε;
Αμα ειναι ετσι τωρα που θα παω να καβαλησω το μηχανακι μου να βαλω και κρανος....

Ψευτοκαγκουροι......σας εχω ολους!:smokin: :rotflmao:

FZR600R
11/08/2006, 14:41
Ψευτοκαγκουροι......σας εχω ολους

Αγορακι μου το FZR το συγκεκριμενο εικονισμα πρεπει να το κανεις γιατι οταν αρχιζει να γρυλιζει θα καταλαβεις οτι ηρθε η ωρα σου, σκουπιζοντας το κρανο σου απο τα ουρα του.

FZR600R
11/08/2006, 14:43
Ακομα και στην 5η το FZR κλωτσαει σαν τρελαλογο

EVI
11/08/2006, 14:45
:lol: :beer: :wave2: :smokin:

maron
11/08/2006, 14:46
Και αμα παρεξηγηθηκες στα @@ μου στις 11:11 το βραδυ να εισαι στην Μαυρη με το παρταλι σου με την αδεια σου και πολυ βαζελινη.

Και να φερεις και οποιον αλλα φλωρο θες να δει τι εστι βερυκοκο οκ;

Μεσα, μια και μενω και δυπλα θα σε αφισω να διαλεξεις
εσυ τα οπλα μου.
Εσυ με το 650 θα ερθεις?

μαλλον ειχα δικιο.

::lol: :lol: :lol:

gcrook
11/08/2006, 14:48
Ακομα και στην 5η το FZR κλωτσαει σαν τρελαλογο
Και στην 6η παει για ψωνια!:rotflmao:

dukeandthecity
11/08/2006, 14:49
ρε εχει καμμια φωλια εδω κοντα με αυτους?...:D

950dim
11/08/2006, 14:52
Πω πω,μεγαλη φρικη τραβανε οι κοντρακηδες...μονο που υπαρχουν και κουλοι!
Γι’αυτο δουλευουν τοσες οικογενειες:Γιατροι,νοσοκομοι,φυσιοθεραπευτες,φανοπο ιοι,μηχανικοι,οδικες βοηθειες,ασφαλιστικες εταιρειες,γραφεια κηδειων(μακρυα απο μας) κ.α.Μονο που τη ¨πληρωνουν¨ καποιοι που δε φταινε...

FZR600R
11/08/2006, 14:54
Και στην 6η παει για ψωνια!

Και εσυ πανε με το SV για SouVlakia.

Σαν να πας σε διαγωνισμο κωλο-κλωτσιας με το ενα ποδι δεμενο.

Παιξε κουτσο καλυτερα.

gcrook
11/08/2006, 14:56

FZR600R
11/08/2006, 14:59
Χεχε

gcrook
11/08/2006, 15:00
χοχο

alfa156
11/08/2006, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε εχει καμμια φωλια εδω κοντα με αυτους?...:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

maron
11/08/2006, 15:42
Δεν είχα τρακάρει ποτέ στην ζωή μου.
Φέτος 2 φορές.
Έχω το κλασικό προφίλ του κοντρακια.
Κάνω σούζες εντο ανάμεσα σε αυτοκηνιτα κόντρες άμα κάτσει κ.α.
Αυτά δεν τα κάνω μόνο στην περίπτωση που έχω πάει πίστα της τελευταίες 15 μέρες όπου και το βρίσκω ανούσιο (να τα κανω).
Τελευταία κάνω και το χειρότερο
Λόγω πολυεστερικων κυκλοφορώ και χωρίς φώτα (κραχτε έχετε δίκιο) αλλά θα βάλω και επίσης έχω παρασύρει και τον κολιτο με carbon fairing ο οποίος κυκλοφορεί επίσης χωρίς φώτα.

1η φορά : αυτοκίνητο ξεμυτίζει μπροστά μου από στενό.
Απαγορεύεται να περάσει την διπλή διαχωριστική όπως και να στρίψει δεξιά.
Δεν μασάει όμως αφού κοίταξε αριστερά (εγώ προφανώς δεν υπήρχα)κοιτα δεξια και σιγά σιγά ξεκινάει φράζοντας μου όλο τον δρόμο……..
Και φυσικά ούτε που σταμάτησε.

2η φορά: μετά από γρήγορη βόλτα με φίλους γυρνάω σπίτι 17:30 παραλιακή με όπλο κράνος εξάρτιση σταματώ με ένα όμορφο εντο στο φανάρι ανάμεσα από 1 τούτου αριστερά μου και 4 στην μεσαία και δεξιά μου.Και εκεί που βαριέμαι περιμένοντας το πράσινο.
Κραου με την γνωστή συνέχεια.

Αποτέλεσμα βγαίνω βόλτα με τα παιδιά και
Είμαι πιο προσεκτικός πάω πιο αργά από όλους
Όμως δεν έχω γίνει καλύτερος οδηγός , οδηγώ φοβισμένα (και κάνω λάθη που δεν είχα κάνει ποτέ μου)ψάχνοντας να βρω ποιος λαλακας θα πέσει πάνω μου.
Το χειρότερο είναι ότι ευχαριστιέμαι τόσο την αργή οδήγηση όσο και την γρήγορη.

Η φοβισμένη και αργή οδήγηση που έχω μετά από αυτά δεν με ευχάριστη καθόλου.

Απλά τα γράφω έτσι χωρίς νόημα
Αλλά ολα τα παραπάνω είναι αληθινά.
(εντάξει μπορεί να μην πάω τόσο αργά όσο λέω αλλά τα συναισθήματα είναι νέα για μένα)

FZR600R
11/08/2006, 15:52
Maron μην οδηγας ποτε χωρις ΦΩΤΑ γιατι ειναι τελοιως ανοητο. Επισης υποσυνειδητα θα επιρρεασει και την οδηγηση σου γενικοτερα. Αν θες να γουσταρεις και κοντρες τοτε βαλε φωτα.

zolotas
11/08/2006, 16:08
Maron μην οδηγας ποτε χωρις ΦΩΤΑ γιατι ειναι τελοιως ανοητο. Επισης υποσυνειδητα θα επιρρεασει και την οδηγηση σου γενικοτερα. Αν θες να γουσταρεις και κοντρες τοτε βαλε φωτα.

ρε κουφαλα racing FZR ,ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΣΤ ΜΠΗΚΕΣ ,λες και περιμενες τοσο καιρο για να γραφτει .......:lol:

τι θα γινει με καμια racing βολταδα??? η πολη ειναι αδεια :smokin:

FZR600R
11/08/2006, 19:47
Ελα Ζολοτα παμε τωρα μια βολτιτσα, που σε ρε?

zephyr1
11/08/2006, 20:10
Ρεεεε ξερενοσαστε?:confused:

anf125
11/08/2006, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε παιδιά, κάποιος άνοιξε σε μια διαδρομούλα και θα πέσουμε να τον φάμε ???
Έλεος πια....με αυτή την υπερβολικά "political correct" στάση-υποκρισία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα...

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο μια περιστασιακή απερισκεψία (στην οποία μπορεί να υποπέσουμε όλοι υπό ορισμένες συνθήκες) όσο η νοοτροπία της μαγκιάς/καγουριάς/ταρζανιάς κλπ σαν στάση ζωής, δλδ το κάνω και γουστάρω και είμαι και ο γαμών και ο δέρνων άμα λάχει να 'ούμε και αποτελώ και κοινωνικό πρότυπο για τα 15χρονα και θα πρεπε να μου κάνουν και αφιέρωμα το Status, το Nitro, το Esquire και δεν ξέρω γω τι άλλο. Αυτή είναι αντικοινωνική και εγκληματική αντίληψη που γεννάει φονιάδες της ασφάλτου και προβληματικούς ανθρώπους γενικότερα. Εντάξει ας μην τους στείλουμε στο Guantanamo (όπως είχα προτείνει μεταξύ σοβαρού και αστείου σε άλλο θέμα) αλλά όχι και να τους ηρωοποιήσουμε... λίγη σοβαρότητα αν μη τι άλλο.

Όσο για "politically correct" στάση όταν έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας δεν έχει νόημα πιστεύω.

FZR600R
11/08/2006, 22:40
Αντε για καμια τσαρκα τωρα που'μαι και γκαβλωμενος, να κανουμε καμια πανσεληνιακη τροχιοδρομικη ιεροτελεστια στα περαντα της ασφαλτου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑ!

FZR600R
11/08/2006, 22:41
Πουτανιαριδες ολοι.

FZR600R
11/08/2006, 22:42
Εχω σεληνιαστει,ε, λεμε-λεμε...λεμε.

FZR600R
11/08/2006, 22:45
Ζολοτα εχεις 30 λεπτα ευκαιρια...για Θεσσαλονικιες ζωγραφιες στην μαγικη ξεθωριασμενη ασφαλτο.

vassilis88
11/08/2006, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Nai prepei na to paradextw ebala mia psili kontroula proxtes apo fanari se fanari egw me to super duper 100cc papi kai o antipalos deliveras me modenas mou erikse sta aytia meta to spasismo deyteras kai thn apisteyth taxythta ton 30xlm opote kai kopsame gia to kokkino.H kagouriasi proxorise akoma parapera rotontas o enas ton allo gia tis beltioseis pou exoume kanei sta ergaleia.Aytos me rotise gia thn spasmeni podia kai thn alysida pou thelei allagei edw kai kati xronia kai sernete sthn asfalto kai egw gia thn kouta pou exei balei pisw ean tou kobei katholou kai mou apantise ,oti tou kobei mono ean exei parei o allos 2 pitses opote paizei kai mia 3h dwro kai allazei h analogia killwn ana ipwn.
Apo thn kontra ayth mporw na pw oti kyndinepse mia giagia pou kathotane sthn stasi kai kontepse na pethanei apo geratia blepontas mas na prospathoume na ftasoume apo to ena fanari sto allo.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
620 :beer:

μονο αυτο αξιζε απο ολο το τοπικ.δν το διαβασα κ ολο αλλα μαζευτηκανε παλι ολοι οι σαλιαρηδες,το χετε πιστεψει οριμενοι.:ZZZ:

alexk
12/08/2006, 09:27
Maron Κ5 δεν έχεις?
Άν ναι, σε έχω δει στη Μαύρη.
Κατεβαίνω συχνά πυκνά με τα πόδια και χαζεύω τα μηχανάκια.

maron
13/08/2006, 01:26
Maron Κ5 δεν έχεις?
Άν ναι, σε έχω δει στη Μαύρη.
Κατεβαίνω συχνά πυκνά με τα πόδια και χαζεύω τα μηχανάκια.

sopa eisai geitonas?
vgazw kai egw volta ton skylo apo ekei.
tha me deis h me ena rotweiler
h me ena carbon K6
h me ena mavro mat R1 2003
h me ena mavro mat srad 750
(h me ena agonistiko pocket bike giath me psinh enas gia kontra)

H.A.Balafoutre
13/08/2006, 23:00
Μήπως είναι τυχαίο που όλοι οι κάθετα αντίθετοι με τις "ψιλές" στο δρόμο καβαλάνε honda.:confused: :confused: :confused:

sunderlanos
14/08/2006, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μηπως ηταν κανεις απο εδω,εχθες το βραδι πηγαινοντας για βαρκιζα στο υψος της βουλιαγμενης συναντηθηκα με ενα fazer 600 χωρις φαιρινγ to γυμνο,και πηγαμε ψιλοτερμα μεχρι το λαγονησι,ηταν απο τις πιο καλες γρηγορες βολτες που εχω κανει σε κυνηγητο αμαξι-μηχανη,αφου ο τυπος με περιμενε κιολας στην ευθεια της βαρκιζας για να συνεχισουμε και ποιο κατω...
ωραια ηταν...

Προσωπικα στα @@ για το τι εκανες στην βαρκιζα.Τωρα θα μου πεις και τι ασχολεισαι τοτε? Απλος ηθελα να το ξερεις.:smokin:

620
14/08/2006, 08:02
Προσωπικα στα @@ για το τι εκανες στην βαρκιζα.Τωρα θα μου πεις και τι ασχολεισαι τοτε? Απλος ηθελα να το ξερεις.

Me eixan enhmerosei mia fora kai ena kairo oti den prepei na bazw tsontes (ti tsontes diladi kati topless kalones ebaza pou den nomizw na xalage kai kanenan) kai egw me megali dyskolia seyastika thn epythimia ton moderator.
Twra bebaia den katalabainw sto sygkekrimeno post tou alfa156 pou ton exoun brisei (BRISEI OXI PLAKA H EIRWNIA) 2-3 atoma oi moderator den exoun epembei katholou.
Ayto 2 pragmata mou leei : h exoun paei diakopes h EISTE APLA APARADEKTOI KYRIOI.

alfa156
14/08/2006, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
Προσωπικα στα @@ για το τι εκανες στην βαρκιζα.Τωρα θα μου πεις και τι ασχολεισαι τοτε? Απλος ηθελα να το ξερεις.:smokin:
σε ευχαριστω ρε φιλαρακο,αλλα εχω και εγω @@ για να ξερω πως ειναι,δεν χρειαζεται να δω,η να μαθω για τα δικα σου..γκεγκε
προσεχε μονο μην σε πετυχω στο δρομο,οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης πιο πανω και ξεκληρησω και εσενα και ολους οσους κυκλοφορουν στο δρομο και πανε ολοι μετα ορια,δεν τρεχει κανεις,ολοι δεξια λωριδα,σουζες-παντιλικια-κοντρες δεν ανηκουν σε αυτο το φορουμ αλλα στο διπλα.....
αντε ολοι οι γλυκαναλατοι (για αυτους που κατηγορουν λεω) εδω μεσα μαζευτηκαν..

sunderlanos
15/08/2006, 01:56
σε ευχαριστω ρε φιλαρακο,αλλα εχω και εγω @@ για να ξερω πως ειναι,δεν χρειαζεται να δω,η να μαθω για τα δικα σου..γκεγκε
προσεχε μονο μην σε πετυχω στο δρομο,οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης πιο πανω και ξεκληρησω και εσενα και ολους οσους κυκλοφορουν στο δρομο και πανε ολοι μετα ορια,δεν τρεχει κανεις,ολοι δεξια λωριδα,σουζες-παντιλικια-κοντρες δεν ανηκουν σε αυτο το φορουμ αλλα στο διπλα.....
αντε ολοι οι γλυκαναλατοι (για αυτους που κατηγορουν λεω) εδω μεσα μαζευτηκαν..

Για ακομα μια φορα, φτηνες δικαιολογιες της παρατεταμενης εφηβειας.

ΥΓ. Εσενα τα @@ σου πρεπει να ειναι πολυ μεγαλα, αλλα να ξερεις οτι εκει εξω υπαρχουν και αλλοι με μεγαλυτερα που σου ευχομαι να μην τους συναντησεις ποτε, ουτε εσυ ουτε εμεις οι γλυκαλατοι.:wave2:

alfa156
15/08/2006, 08:58
Για ακομα μια φορα, φτηνες δικαιολογιες της παρατεταμενης εφηβειας.

ΥΓ. Εσενα τα @@ σου πρεπει να ειναι πολυ μεγαλα, αλλα να ξερεις οτι εκει εξω υπαρχουν και αλλοι με μεγαλυτερα που σου ευχομαι να μην τους συναντησεις ποτε, ουτε εσυ ουτε εμεις οι γλυκαλατοι.:wave2:
μα δεν δικαιολογηθηκα για κατι....μαλλον συ ανηκεις στην παρατεταμενη εφηβεια αφου δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
παντα υπαρχει ο καλυτερος-δυνατοτερος-γρηγοροτερος...
απλως αυτοι που πραγματικα ειναι,δεν καθονται να δινουν συμβουλες η παρατηρησεις απο εδω μεσα,απλα ακουν....κατι που πολυ απλα δεν ισχυει σε ορισμενα ατομα εδω..
αυτα...

alfa156
15/08/2006, 09:10
μα δεν δικαιολογηθηκα για κατι....μαλλον συ ανηκεις στην παρατεταμενη εφηβεια αφου δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
απλως αυτοι που πραγματικα ειναι,δεν καθονται να δινουν συμβουλες η παρατηρησεις απο εδω μεσα,απλα ακουν....κατι που πολυ απλα δεν ισχυει σε ορισμενα ατομα εδω..
αυτα...

sunderlanos
15/08/2006, 14:56
αυτα...

Φιλε μου, ειναι αδυνατο να "συνομιλοσουμε" ο κυκλος σκεψης μας ειναι πολυ διαφορετικος.

Α και κατι αλλο να ξερεις οτι ειμαι καλυτερος-δυνατοτερος-γρηγοροτερος απο εσενα γενικα ειμαι και γ@μω τα ατομα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. Ευχαριστω για την παιδικη χαρα που μου προσφερθηκε και συγνωμη για την ανουσια συζητηση.:winka:

alfa156
15/08/2006, 16:09
Φιλε μου, ειναι αδυνατο να "συνομιλοσουμε" ο κυκλος σκεψης μας ειναι πολυ διαφορετικος.

Α και κατι αλλο να ξερεις οτι ειμαι καλυτερος-δυνατοτερος-γρηγοροτερος απο εσενα γενικα ειμαι και γ@μω τα ατομα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. Ευχαριστω για την παιδικη χαρα που μου προσφερθηκε και συγνωμη για την ανουσια συζητηση.:winka:
χαιρομαι ιδιαιτερα οτι καταλαβες επιτελους οτι οι απαντησεις που δινεις ειναι ανουσιες...η αυτογνωσια στον ανθρωπο ειναι μεγαλη υποθεση:lol: :lol: :lol:

dirtbird
16/08/2006, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Μήπως είναι τυχαίο που όλοι οι κάθετα αντίθετοι με τις "ψιλές" στο δρόμο καβαλάνε honda.:confused: :confused: :confused:

Δεν πας καμμιά βόλτα με το βεσπάκι σου να ξενερώσεις?:smokin:

skorpi
16/08/2006, 16:00
Παίδες, όλοι μας έχουμε κάνει καγκουριές στον δρόμο, αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από το να γίνεται κάποιος επικίνδυνος και να λέει στους άλλους μείνετε σπίτι σας αν δεν σας αρέσει.

Επειδή έχω δει το χάρο με τα μάτια μου στα λιμανάκια και είδα τη ζωή μου να απέχει 1-2 μέτρα από τον θάνατο, εξαιτίας κάποιου παπάρα ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να μπει με ανάποδα στη στροφή και να έρχεται κατα πάνω μου επειδή του ξέφυγε (συν ότι κόλλησε ένα ceicento στις μπαριέρες) έχω να σας πω το εξής :

ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΙΕΣ

ΑΡΚΕΤΑ !

950dim
16/08/2006, 17:11
Να ειχες και κανα σοβαρο αυτ/το...
οχι και να παμε απο Ιταλικο,ρωτα στην Αντιπροσωπεια,κατι επαιζε με τα ηλεκτρικα τους,μη σου σβησει σε καμια στροφη και φας κανεναν...
Ευτυχως που δε περναω απο λιμανακια...

Φιλαλήθης
16/08/2006, 17:17
βέβαια. Αν είναι ένα αμάξι ιταλικό, δε λέει. Supercars (Ferrari, lamborghini) και σπορ (alfa, lancia) ιταλικά, δεν είναι καλά.

η στάση σου είναι εξ'ορισμού ρατσιστική.

950dim
16/08/2006, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
βέβαια. Αν είναι ένα αμάξι ιταλικό, δε λέει. Supercars (Ferrari, lamborghini) και σπορ (alfa, lancia) ιταλικά, δεν είναι καλά.

η στάση σου είναι εξ'ορισμού ρατσιστική.

Με Φερραρι ηταν στα λιμανακια;;;
Πως δε το προσεξα;;;
Η σταση μου,(φαινεται πως δε το καταλαβες) ειναι εξ’ορισμου ειρωνικη!
Ειναι απ’τα τελευταια που θα σκεφτω το σημα,η χωρα παραγωγης,αν ειναι cabrio η jeep,αν ειναι Lamborgini η Zastava,η η αξια του αυτ/του που θα πεσει πανω μου....
Να γινω πιο αναλυτικος;;;

Φιλαλήθης
16/08/2006, 17:45
οχι και να παμε απο Ιταλικο,ρωτα στην Αντιπροσωπεια,κατι επαιζε με τα ηλεκτρικα τους,μη σου σβησει σε καμια στροφη και φας κανεναν...

αυτό διάβασα και απάντησα.

950dim
16/08/2006, 18:17
Και σαφως ολοι μας(συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) θα εχουμε καποια φορα υπερβει εστω και λιγο το ¨ευρεως αποδεκτο¨,ειτε για λογους επιβεβαιωσης,υστεροφημιας,εστω για τους δικους μας λογους,αλλα τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις φιλε alfa156 για να στηριξεις τη γνωμη σου μα και οτροπος σκεψης σου χρηζουν επικινδυνα αμεσης αναθεωρησης!
Φιλικα

skorpi
16/08/2006, 18:28
Για την ιστορία, αυτός που παραλίγο να με φάει ήταν με Civic...

el_hymador
16/08/2006, 19:01
Αν βγαινει ενα συμπερασμα απο αυτην την ''συζητηση'' ειναι οτι :

Προσεχουμε τον κολο μας εκει εξω.....(στον δρομο εννοω;) )

Εκατονταδες καυλωμενοι οδηγοι αυτοκινητων , μηχανων , κλαρκ , νεκροφορων , φουρκονιων , πατινιων , επικαθιμενων , τρυπανιων γεωτρησης , εκτονωνουν την περισσεια τεστοστερονης και την ανικανοποιητη libido τους στον δρομο.....ε δεν ειναι κατι καινουργιο!

.....παντως απο αυτην την συνομοταξια οδηγων εγω φοβαμαι περισσοτερο την συνομοταξια των κρετινων οδηγων.. ο καυλιαρης δεν ειναι παντα εν δυναμει καυλιαρης....μερικες φορες χαλαρωνει (σπανια αλλα συμβαινει....) ενω ο κρετινος δεν χαλαρωνει απο την μαλακια του ποτε....

el_hymador
16/08/2006, 19:07
Info :

στην Εθνικη οταν πληρουνται καποιες προϋποθεσεις (διαζωμα , λιγη κινηση) οδηγω πολυ γρηγορα

στους επαρχιακους αν εχει καλη χαραξη και ασφαλτο και με παει η διαδρομη οδηγω αρκετα γρηγορα

στο στενο στροφιλικι αν εχει καλη χαραξη , ασφαλτο και ειναι γνωστη διαδρομη οδηγω γρηγορα

στην πολη οδηγω................. σαν κοτα:winka:

anf125
16/08/2006, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από skorpi
Παίδες, όλοι μας έχουμε κάνει καγκουριές στον δρόμο, αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από το να γίνεται κάποιος επικίνδυνος και να λέει στους άλλους μείνετε σπίτι σας αν δεν σας αρέσει.

Επειδή έχω δει το χάρο με τα μάτια μου στα λιμανάκια και είδα τη ζωή μου να απέχει 1-2 μέτρα από τον θάνατο, εξαιτίας κάποιου παπάρα ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να μπει με ανάποδα στη στροφή και να έρχεται κατα πάνω μου επειδή του ξέφυγε (συν ότι κόλλησε ένα ceicento στις μπαριέρες) έχω να σας πω το εξής :

ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΙΕΣ

ΑΡΚΕΤΑ !

+46

H.A.Balafoutre
16/08/2006, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν πας καμμιά βόλτα με το βεσπάκι σου να ξενερώσεις?:smokin:

Εμείς βεσπάκι έχουμε αλλά δεν είναι το χειρότερο στην κατηγορία του.:wave2:

Φιλαλήθης
17/08/2006, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
αλλα τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις φιλε alfa156 για να στηριξεις τη γνωμη σου μα και οτροπος σκεψης σου χρηζουν επικινδυνα αμεσης αναθεωρησης!
Κάτι μου θυμίζει αυτό, κάτι μου θυμίζει αυτό... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26335&perpage=15&pagenumber=2#post459022)

dirtbird
17/08/2006, 07:46
Εμείς βεσπάκι έχουμε αλλά δεν είναι το χειρότερο στην κατηγορία του.:wave2:

ΟΚ, και το Modenas (π.χ.) είναι το καλύτερο από τα κινεζομαλαισιοταιβανέζικα παπιά..:rolleyes:

Αει κατάλαβε........:confused:

H.A.Balafoutre
17/08/2006, 15:27
ΟΚ, και το Modenas (π.χ.) είναι το καλύτερο από τα κινεζομαλαισιοταιβανέζικα παπιά..:rolleyes:

Αει κατάλαβε........:confused:

Ε τώρα μην κάνεις τον ανέμελο....για το ΧΧ μιλάω, μηχανάρα δεν αντιλέγω αλλά το χειρότερο στην κατηγορία του. Το Fazer τουλάχιστον είναι το καλύτερο, άντε περίπου το ίδιο με το νεοαφηχθέν GSR...

Τώρα εντάξει?:beer:

dirtbird
17/08/2006, 19:04
Ε τώρα μην κάνεις τον ανέμελο....για το ΧΧ μιλάω, μηχανάρα δεν αντιλέγω αλλά το χειρότερο στην κατηγορία του. Το Fazer τουλάχιστον είναι το καλύτερο, άντε περίπου το ίδιο με το νεοαφηχθέν GSR...

Τώρα εντάξει?:beer:

Για πες μου ποιά είναι τα καλύτερα στην 'κατηγορία' του?
Επίσης καλό θα'ταν να με διαφωτίσεις πως έβγαλες το πόρισμα.

Οι :beer: :beer: δικιές μου.

alfa156
17/08/2006, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Να ειχες και κανα σοβαρο αυτ/το...
Ευτυχως που δε περναω απο λιμανακια...
a kala...εσυ το πηγες αλλου τωρα..ιταλογιαπωνεζικογερμανικος πολεμος!!!
αντε καλα...
καμια π@@παρια θα βγει κανεις αλλος εδω να γραψει??

Φιλαλήθης
17/08/2006, 21:24
καμια π@@παρια θα βγει κανεις αλλος εδω να γραψει??

ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;

AFTER
17/08/2006, 22:43
Ω ρε alfa156!
Εχεις ΠΜ ω ρε παλικαρι!!
:lol:

H.A.Balafoutre
18/08/2006, 02:37
Για πες μου ποιά είναι τα καλύτερα στην 'κατηγορία' του?
Επίσης καλό θα'ταν να με διαφωτίσεις πως έβγαλες το πόρισμα.

Οι :beer: :beer: δικιές μου.

Και μόνον οπτικά από το τηλεσκοπικό πιρούνι εν έτη 2006 για τέτοια μηχανή, λέει πολλά. Αν και δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ μαζί σου, απλώς πιστεύω πως είναι ο ορισμός του μέσου όρου στην κατηγορία του. Πιστεύω δεν έχω άδικο.:rolleyes:

dirtbird
18/08/2006, 06:04
Και μόνον οπτικά από το τηλεσκοπικό πιρούνι εν έτη 2006 για τέτοια μηχανή, λέει πολλά. Αν και δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ μαζί σου, απλώς πιστεύω πως είναι ο ορισμός του μέσου όρου στην κατηγορία του. Πιστεύω δεν έχω άδικο.:rolleyes:

Αν νομίζεις ότι βγαίνουν έτσι εύκολα οι :beer: κάνεις λάθος. :lol: :wave2:

H.A.Balafoutre
18/08/2006, 14:13
Αν νομίζεις ότι βγαίνουν έτσι εύκολα οι :beer: κάνεις λάθος. :lol: :wave2:

Ε τότε να το παλέψω το θέμα αν είναι δροσερές-δροσερές οι :beer:

dirtbird
18/08/2006, 14:35
Ε τότε να το παλέψω το θέμα αν είναι δροσερές-δροσερές οι :beer:

Για να σε βοηθήσω λίγο κοίτα και εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23592)

:wave2:

H.A.Balafoutre
25/08/2006, 11:49
Για να σε βοηθήσω λίγο κοίτα και εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23592)

:wave2:

ΟΚ