View Full Version : Εξατμισεις για Ζ1000
Ενας φιλος εχει ενα Ζ 1000 κ θελει να βαλει διπλες Acrapovic πανω.
Μηπως εχει υποψιν του κανεις ποσο περιπου θα κοστιζουν οι:
α) Απλες
β)Ανθρακονηματινες
γ)Ολοσωμη
Και αν αξιζει στην τελικη να βαλει ολοσωμη?Θα χρειαστει να βαλει και Power Commander μετα την τοποθετηση τους κ ισως κ ενα πιο ελευθερο φιλτρο?
Idi,επειδη θυμαμαι οτι ειχες βαλει εξατμισεις αλλα κ οποιος μπορει να γνωριζει,θα μπορουσε να με διαφωτισει?
Αν δεν μπορειτε να γραψετε τιμες,στειλτε μου αν σας ειναι ευκολο ενα πμ για να τον ενημερωσω!
Ευχαριστω πολυ!;)
stavrogin
10/08/2006, 23:49
ψαξε υπαρχουν πολλα για το θεμα στο φορουμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
Ενας φιλος εχει ενα Ζ 1000 κ θελει να βαλει διπλες Acrapovic πανω.
Μηπως εχει υποψιν του κανεις ποσο περιπου θα κοστιζουν οι:
α) Απλες
β)Ανθρακονηματινες
γ)Ολοσωμη
Και αν αξιζει στην τελικη να βαλει ολοσωμη?Θα χρειαστει να βαλει και Power Commander μετα την τοποθετηση τους κ ισως κ ενα πιο ελευθερο φιλτρο?
Idi,επειδη θυμαμαι οτι ειχες βαλει εξατμισεις αλλα κ οποιος μπορει να γνωριζει,θα μπορουσε να με διαφωτισει?
Αν δεν μπορειτε να γραψετε τιμες,στειλτε μου αν σας ειναι ευκολο ενα πμ για να τον ενημερωσω!
Ευχαριστω πολυ!;)
τα τελικα
οι SP line(road legal - με τις ταπες) εχουν ~800 ευρω το ζευγαρι
οι racing (τιτανιο ή ανθρακονημα) κανα 850ρι
ολοσωμη κανα 1100-1300 αμα παρει και τους λαιμούς τιτανιου (η τιμη ειναι ιδια νομιζω για ανθρακονημα ή τιτανιο στο τελικο)
πες του οτι αν δεν υπαρχουν στοκ μπορει να περιμενει ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ κανα 2μηνο να τις φερει ο αντιπρόσωπος....
οπως ειπε ο ΣταυροJean :wacko: δες το ποστ για τα "ΦΙΛΤΡΑ"
α ξεχασα να πω οτι αν παρει ολοσωμη πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρει και ppower commander (+12 αλογα λεει η akrapovic... σκεψου ποσα παιρνει με ενα καλο προγραμματακι PC....)
με τα τελικα+φιλτρο μονο, νομιζω δε θα εχει προβλημα αλλα θα ηταν καλυτερα να βαλει και σε αυτη τη περιπτωση γιατι "γεμιζει" τις μεσαιες
Πριν κανω το ποστ κοιταξα τα θεματα που υπαρχουν για τα Ζ,κ ειδα μονο σε ενα σημειο που ειχες τις δικιες σου Γιωργο αλλα δεν εγραφες τιμη.Μηπως εχεις υποψιν σου ποσο περιπου παει το Power Commander?
Απο οτι καταλαβα δεν ειναι αναγκαιο αλλα θα χρειαστει μονο για να γεμιζουν οι μεσαιες,ετσι?
Ειναι στην τσιτα γιατι προχθες γυρισε απο διακοπες Παρο κ ειδε ενα Ζ 1000 με Acrapes πανω!:)
Θα βαλει κ τα Michelin Pilot Power οπως μου ειχες πει οταν σε ειχα ρωτησει παλιοτερα.
Αν εχετε υποψιν σας καποια κατατοπιστικα ποστ,βαλτε τα παλικαρια.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!;)
να κοιτα εδω
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το ιδιο!
Για τις ακραπες+φιλτρο και PC
Δηλώνω με 100% σιγουριά ότι η απόδοση εχει εκτοξευθεί στις μεσαίες ειδικά στροφές!!! Περισσότερο γκαζι παντου και παντα. Επίσης είναι πιο «ομαλή» η δύναμη, σε σχεση με πριν που πεταγε ψηλα αλλα στις μεσαιες ειχε χαμηλοτερη, σχετικα, αποδοση.
Σηκώνεται μονο του το μηχανακι, τοσο που το σκέφτομαι πολύ τωρα να αλλαξω το μικρο γρανάζι της μετάδοσης με αλλο με ένα δόντι λιγοτερο, όπως ηταν στα σχεδια μου…
Σπινάρει παντου και παντα, και κανει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ηχο. Νομιζω ότι οδηγω άλλη μοτο!
Στον αντίποδα παρατήρησα υψηλότερη κατανάλωση, και πιο «τραχεία» λειτουργία με περισσότερους συντονισμούς.
Και μια τρυπα στη τσεπη μου…
:D
να κοιτα εδω
Νασαι καλα Γιωργο,θα κοιταξω να βρω το τοπικ αυτο για να το διαβασω κ μπας κ βρω πουθενα ποσο κοστιζει περιπου το PC.;)
α το ξεχασα αυτο
το PCΙΙΙ USB το πηρα απο ebay store τελικη τιμη με μεταφορικα 246 ευρω αν θυμαμαι καλα
αλλα καλο ειναι να μπει σε μηχανικο με δυναμομετρο/αναλυτη καυσαεριων της dynojet και να φτιαξει επι τοπου χαρτη για το συγκεκριμενο μηχανακι...
α το ξεχασα αυτο
το PCΙΙΙ USB το πηρα απο ebay store τελικη τιμη με μεταφορικα 246 ευρω αν θυμαμαι καλα
αλλα καλο ειναι να μπει σε μηχανικο με δυναμομετρο/αναλυτη καυσαεριων της dynojet και να φτιαξει επι τοπου χαρτη για το συγκεκριμενο μηχανακι...
Ναι,εχεις δικιο,θελει να το προγραμματισει καταλληλα.
Τωρα δεν ξερω τι κανω λαθος κ στην αναζητηση δεν μου βγαζει αποτελεσματα!Το κε...το μου!:mad:
Βρηκα κ το τοπικ που μου ειπες με τα φιλτρα,νασαι καλα!
Αξιζει να παραγγειλει απο εξωτερικο ολα αυτα η ειναι καλυτερο να τα παρει εδω ωστε να εχει κ το κεφαλι του ησυχο απο θεμα εγγυησης?Προς το παρον ξερω ενα μαγαζι με καλες τιμες κ θα ρωτησω εκει πρωτα εχοντας σαν βαση της τιμες που ανεφερε κ θα τον ενημερωσω!