PDA

View Full Version : Προσφορά Gs 500

anf125
11/08/2006, 22:46
Είχα γράψει σε άλλο θέμα ότι εξετάζω σοβαρά την προοπτική απόκτησης της εν λόγω μηχανής στην εξαιρετική τιμή προσφοράς € 4.000. Επειδή όμως για κάποιους λόγους δεν μπορώ να προβώ άμεσα σε αγορά το ανέβαλα για το φθινόπωρο, εφόσον η προσφορά συνεχίσει να ισχύει φυσικά. Σε μια αντιπροσωπία που είχα πάει πριν 2 μήνες περίπου μου έλεγαν να βιαστώ αν ενδιαφέρομαι γιατί είναι λίγα τα κομμάτια. Κλασικά αυτό λένε όλοι θα μου πείτε. Κατά τα άλλα η εξυπηρέτηση ήταν άψογη (Συγγρού 19). Προχθές όμως μπήκα πάλι στο site της Suzuki και είδα να αναφέρει μόνο το γυμνό GS (αυτό που σκέφτομαι να πάρω), ενώ το GS 500f (το "ντυμένο" με το φέρινγκ) δεν υπήρχε! Δείγμα άραγε ότι δε θα υπάρχει για πολύ ακόμα και το άλλο; Έχει κάποιος καμιά... inside information; Κληρονομικό χάρισμα ίσως; :D :cool: :smilea:

alex14
12/08/2006, 06:58
Ετσι οπως τα λες ειναι. Το F εχει τελειωσει και οπου ναναι τελειωνει και το γυμνο.

oulas
12/08/2006, 15:26
Pare ligo parapano daniaki kai tsibato. 4000 ine xeftila...An to xasis tha ne megali paparia...

kostisthegreek
12/08/2006, 20:49
Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά απ΄τον άλλο μήνα οι πωλήσεις θα πέφτουν σιγά σιγά. Οτι πουλήθηκε πουλήθηκε. Αύγουστο έχουμε. Από κει και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις.

anf125
12/08/2006, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Pare ligo parapano daniaki kai tsibato. 4000 ine xeftila...An to xasis tha ne megali paparia...

Βασικά δεν είναι τόσο οικονομικό το πρόβλημα. Ήθελα να εξοικειωθώ κάνα 6μηνο ακόμα στην οδήγηση και να κάνω μερικά μαθήματα σε μηχανή με συμπλέκτη και να δω τι θα κάνω με το θέμα φύλαξη, γιατί μετακομίζω σε 1-2 μήνες και εκεί που θα πάω δεν θα έχω πυλωτή, εκτός αν επιλέξω να τη βάζω στο παρκιν της εταιρίας που πάει € 30 το μήνα και θα είναι 15' περίπου με τα πόδια από το σπίτι. Γι' αυτό σκεφτόμουν να προβώ σε αγορά κατά την άνοιξη, διατεθημένος να δώσω και περισσότερα (ως 6 χιλιάρικα) και να δω και τι νέα μοντέλα μπορεί να βγουν ή εκπτώσεις/προσφορές σε ήδη κυκλοφορούντα. Αλλά όπως κι εσύ σκέφτομαι ότι τόσο φτηνή προσφορά δεν θα ξαναβρώ εύκολα.