Σύνδεση

View Full Version : r 45,για πειτε...

tools
12/08/2006, 19:39
λοιπον,τι γινεται με αυτη την κουκλα?
r45,11ος '78

δεν εχω ιδεα με τι εμπλεξα,μη ρωτησετε πως τα καταφερα...
εμενα τα διχρονα μου αρεσουν:alien:

τεσπα,
θα προσπαθησω να ποσταρω κ την ιδια απο αυριο...

κατασταση μετρια μηχανολογικα κ εμφανισιακα.

ειχε να κινηθει 2-3 χρονια αλλα βαλαμε καινουργια μπαταρια,βγαλαμε την παλια βενζινη κ η γριουλα πηρε μετα απο καποιες μανιβελιες!
την ζεσταναμε για κανα 10λεπτο αλλαχτηκαν κ τα λαδια κ μετα καπακι την φεραμε πατρα(απο αθηνα)! με 110-130χλμ ΣΤΑΘΕΡΑ Κ ΔΙΚΑΒΑΛΟ:eyepop: :dizzy: :hypnotize
(με ενα yaris συνοδεια:look: που κανονιζε κ την ταχυτητα)

προφανως εμεινα μ@λακας...
τωρα δειχνει να καιει λιγο λαδακι,φαινεται απ'την καπνα στα ψηλα κ επισης οταν αραζει στο πλαγιο στα-ν-ντ χανει βενζινουλα...
κατα τ'αλλα δουλευει κ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ χαρμα...:D

για πειτε μου λοιπον,εμπλεξα ασχημα ή θεραπευομαι?...

58348

GeorgeFZR
12/08/2006, 19:49
bravo ρε φιλε,πανέμορφη η κούκλα σου..καλά χιλιόμετρα να έχεις και να την χαρείς..:beer:

δες και σε αυτό το forum, ασχολούνται με δίχρονα.
http://www.2strokers.com
:wave2:

lord_dimos76
12/08/2006, 20:52
ΜΠΟΞΕΡ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΑΚΙ.ΕΔΩ ΚΑΙΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ CLASSIC ΤΡΟPHΥ TOY XΡONOY!

madtank
16/08/2006, 10:15
Να χαίρεσαι την "γριούλα" σου. ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Boxer κινητήρας του '78, έκαψε λαδάκι ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ :wave2: :wave2:

hidefnick
16/08/2006, 11:27
Θέλω και εγώ μία....sniff

Είναι ο ορισμός του "δεν σπάει-δεν χαλάει" και με πολύ λίγα λεφτά την κάνεις R65. Μακρία από ειδικευμένους τεχνίτες που το "κατέχουν" το μηχανάκι, αφού ο οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις και manual (υπάρχει και Hanes) κάνει γενική επισκευή. Από ανταλακτικά ας είναι καλά ο Καφούνης.

Λαδάκι καλά κάνει και καίει, αν και μπορεί να έχει κολήσει κανένα ελατήριο λόγω ακινησίας. Η βενζίνη στο πλαινό stand δείχνει πρόβλημα στις μεμβράνες μάλλον, οπότε με ένα σετάκι επισκευής καθάρισες.

Τα μόνα προβλήματα που έχει το μηχανάκι είναι με τα ρουλεμάν του δυναμό, τα πλαινά καπάκια που πέφτουν (Tire-up), και κάποιους έντονους κραδασμούς στις 4000-4500 στροφές για το οποίο δεν γίνεται τίποτα.

Κατά τα άλλα, αν αποφασίσεις να το δώσεις στείλε ένα πμ. (SNIFFFF)

tools
16/08/2006, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Θέλω και εγώ μία....sniff

Είναι ο ορισμός του "δεν σπάει-δεν χαλάει" και με πολύ λίγα λεφτά την κάνεις R65. Μακρία από ειδικευμένους τεχνίτες που το "κατέχουν" το μηχανάκι, αφού ο οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις και manual (υπάρχει και Hanes) κάνει γενική επισκευή. Από ανταλακτικά ας είναι καλά ο Καφούνης.

Λαδάκι καλά κάνει και καίει, αν και μπορεί να έχει κολήσει κανένα ελατήριο λόγω ακινησίας. Η βενζίνη στο πλαινό stand δείχνει πρόβλημα στις μεμβράνες μάλλον, οπότε με ένα σετάκι επισκευής καθάρισες.

Τα μόνα προβλήματα που έχει το μηχανάκι είναι με τα ρουλεμάν του δυναμό, τα πλαινά καπάκια που πέφτουν (Tire-up), και κάποιους έντονους κραδασμούς στις 4000-4500 στροφές για το οποίο δεν γίνεται τίποτα.

Κατά τα άλλα, αν αποφασίσεις να το δώσεις στείλε ένα πμ. (SNIFFFF)

r65???τι'ν'τουτο?...
hanes κ μακρυα απο μαστορια λοιπον ε?θα προσπαθησω,δε μαμιεται...τετοια μηχανη κ καθαρα χερια δεν λενε αλλωστε!:smokin:

ευχαριστω σας ολους για τα καλα σας λογια:beer: :wave2:

δειτε κ την ιδια τωρα,απλητη ακομα

58440

tools
16/08/2006, 14:40
.

58441

KaTaNaS
16/08/2006, 14:42
trela xiliometra na grapseis tool!

thelw kai egw enaaaaaa :bawl: :bawl: :bawl:

:beer: :beer: :sun: :wave2:

tools
16/08/2006, 14:47
κ εδω παρεουλα με την vespa του πατερα μου-που υποτιθεται οτι επισης θα ανακατασκευασω...
λεφτα να δω που θα βρω...
67 -βρωμικα- χρονια ('67,'78) ιστοριας σε μια φωτο!

58443

tools
16/08/2006, 14:48
.

58444