PDA

View Full Version : ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

kouremenos
15/08/2006, 01:38
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,Ε?

58389

Giorgos19
15/08/2006, 02:02
Για την προσπεραση απο τα δεξια εχεις δικιο.
Το αλλο ομως για την εξατμιση δεν το επιασα....:confused: :confused:
Τι εννοεις???
Να βαλουμε after market εξατμισεις για να μας προσεχουν πιο πολυ στον δρομο λογω του θορυβου που θα κανουμε???:confused:

stavrogin
15/08/2006, 03:45
ισχυει.
Το μαρσαρισμα ειναι και μια μορφη κορνας προειδοποιητικης,που λεει:Περναω

Αλλα μεσα στην πολη ειναι ενοχλητικο,Στα 35 μου δεν αντεχω πλεον το θορυβο μιας aftermarket

ποτε απο δεξια ,εννοειτε

Respect
15/08/2006, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,Ε? Ούτε εγώ βλέπω!!!..γι'αυτό Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!!!!!!!!!!!!!!!!! :a024:

b_bong12
15/08/2006, 11:47
μου την σπανε αφανταστα τα παιδια με παπια κια τρυπιες εξατμισεις που οταν περνανε απο διπλα σου δεν ακους τιποτα αλλο παρα εναν σκατοθορυβο.Αλλο ομως να εχει μια ducati αφτερμαρκετ τελικο.Εκει τουλαχιστον ακους τον θορυβο και γουσταρεις

Ετσι μου ερχεται να την στησω στην βεραντα και οποιο περναει με παπι και τρυπια εξατμιση να το σημαδευω μ'ενα αεροβολο.

Ακρως ενοχλητικο μεχρι και τον τεταρτο οροφο.Ειδικα οταν θες να κοιμηθεις

powerphot
15/08/2006, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
μου την σπανε αφανταστα τα παιδια με παπια κια τρυπιες εξατμισεις που οταν περνανε απο διπλα σου δεν ακους τιποτα αλλο παρα εναν σκατοθορυβο.Αλλο ομως να εχει μια ducati αφτερμαρκετ τελικο.Εκει τουλαχιστον ακους τον θορυβο και γουσταρεις

Ετσι μου ερχεται να --------------------------
-------------------------------------

Ρε φίλε, μη βάζεις τέτοιες ιδέες εδώ μέσα!
Ξέρεις πόσοι :a21: :a24: τρελαμένοι διαβάζουν?
ΣΒΗΣΤΟ!:mad:

bzrmiltos
15/08/2006, 23:23
το αεροβολο παιρνει και μονοβολα:D ??

kouremenos
16/08/2006, 02:33
ΕΠΙΜΕΝΩ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ/ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ Ι.Χ/ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ/ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΔΑΤΣ ΛΑΙΦ .

58407

STOYBI
16/08/2006, 11:17
kouremenos

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,

+ 1000

kouremenos

,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,Ε?

- 1000

Ελεος !!!

Να εχεις και εσυ το νου σου στους καθρεφτες σου, και να μην βαριεσε να φρεναρεις το αμαξι οταν βλεπεις τον βλαμενο να σου χωνετε απο τα δεξια !!!

:rolleyes:

EVI
16/08/2006, 11:20

Ετσι μου ερχεται να την στησω στην βεραντα και οποιο περναει με παπι και τρυπια εξατμιση να το σημαδευω μ'ενα αεροβολο.

επισεις και αυτους με τα ΧΤ που εχουν τρυπιες αροου δικιας τους κατασκευης

:evil: :evil:

εμενα παντως ο θορυβος την εξατμισης με εχει βοηθησει.......

kouremenos
16/08/2006, 17:50
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ"ΝΑ ΔΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΒΑΛ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ,ΤΑ 11 Η 18 ΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 100 ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ.

SUPERMARIO
16/08/2006, 17:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
[B]επισεις και αυτους με τα ΧΤ που εχουν τρυπιες αροου δικιας τους κατασκευης
---------------------------------------------------------

τα ΧΤ σε ενοχλουν τωρα η' οι εξατμισεις γενικα;;;;;

γιατι αν βαλεις τετοια εξατμιση σε οποιοδηποτε μηχανακι τα ιδια θα κανει.

ΑΡΑ δεν μας φταιει η μηχανη αλλα η εξατμιση.

για να ξερουμε τι λεμε :smokin:

STOYBI
16/08/2006, 22:18
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ"ΝΑ ΔΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΒΑΛ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ,ΤΑ 11 Η 18 ΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 100 ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ.

Εχεις και καθρεφτη που ελενχει μεχρι τον τελευταιο τροχο , Εχεις και καθρεφτη που ελενχει και την μπροστινη σου γωνια !!! Δηλ τι μου λες τωρα ??? Οτι οι 5 απο τους 10 που εκαναν την μαλακια να περασουν απο τα δεξια το φορτηγο σου τους ζουληξες σαν μπιμπικια επειδη δεν ξεσηκωναν τον κοσμο οι εξατμισεις τους????

:smokin:

kouremenos
17/08/2006, 08:33
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΜΟΤΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο Ι.Χς ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ........ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΗ ΔΙΤΡΟΧΟ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΑΘΗΝΑ.............ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ ΠΑΩ ΣΑΝ "ΤΑΡΖΑΝ"

58458

EVI
17/08/2006, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
[B]επισεις και αυτους με τα ΧΤ που εχουν τρυπιες αροου δικιας τους κατασκευης
---------------------------------------------------------

τα ΧΤ σε ενοχλουν τωρα η' οι εξατμισεις γενικα;;;;;

γιατι αν βαλεις τετοια εξατμιση σε οποιοδηποτε μηχανακι τα ιδια θα κανει.

ΑΡΑ δεν μας φταιει η μηχανη αλλα η εξατμιση.

για να ξερουμε τι λεμε :smokin:

:D

πειραχτικαμε?????????????? :smokin:

ρε παιδια ο ανθρωπος ειπε κατι μην το αποκεφαλισουμε τωρα νταξ στη τελικη τι ειναι απολυτα σωστο σε αυτη τη ζωη?και το στυλακι πεερναω δε κοιταω γιατι εχω προτεραιοτιτα γιατι ο αλλος εχει στοπ κλπ κλπ μαμακια δεν ειναι?ποιος μου λεει εμενα οτι ο αλλος θα σταματησει?οπωτε κοιταω......η κορναρω ....:wave2: :beer:

STOYBI
17/08/2006, 09:43
kouremenos

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ ΠΑΩ ΣΑΝ "ΤΑΡΖΑΝ"

Δεν εχω καποιο προβλημα με αυτους που πανε σαν ταρζαν !!! Δικο τους το κεφαλι και προβλημα τους !! Αμα ειναι ομως να φυλαγεσε σπαζοντας τα @ρχιδι@ του καθενος ...... Ε τοτε....

:sick: :sick:

SUPERMARIO
17/08/2006, 14:04
[B]:D

πειραχτικαμε?????????????? :smokin:
-----------------------------------------------------------

οχι καθολου...:a023:

:wave2:

Trans
17/08/2006, 14:21
μετά από κανά 1500 χλμ στην εθνική φέτος (Αθήνα - Δράμα - Αθήνα) διαπίστωσα ότι τα πράγματα έχουν ψιλοφτιάξει σε σχέση με νταλίκες - μοτό. Δεν θα έλεγα το ίδιο για ΙΧ - μοτό.

Αυτό που κάνω εγώ είναι όταν είναι να προσπεράσω μια νταλίκα (πάντα από αριστερά) "παίζω" δυο φορές την κόρνα και κοιτάω τον καθρέφτη του οδηγού να βεβαιωθώ πως είναι τουλάχιστον ξύπνιος :):).... Αφού με βλέπει κάνω την προσπέραση. Καλύτερα να χάσω λίγο χρόνο στο ταξίδι μου παρά τίποτα άλλο.

Αυτό δεν ισχύει για αυτοκινητόδρομους τύπου Λάρισσας ή Κατερίνης που οι νταλίκες είναι δεξιά και οι μοτό στο αριστερό με την μεσαία λωρίδα ανάμεσά τους. Επιπλέον το transalpaki μου έχει μόνιμα αναμμένα τα μεσαία φωτά και αυτό είναι καλό.

Σε συνθήκες νύχτας το σινιάλο αντί να γίνει με την κόρνα γίνεται με τα φώτα. Τώρα αν πέσουμε σε κάποιον "ψαγμένο" οδηγό νταλίκας και είτε μας κάνει σινιάλο με το χέρι να περάσουμε είτε ανάβοντας το δεξί φλας μόλις προσπεράσουμε καλό είναι να τον χαιρετήσουμε ή να του αναβοσβήσουμε τα alarm. Δείχνει κάτι και είναι και καλό και για τον άλλον οδηγό. (πως έχουμε εχεί τον χαιρετισμό όταν συναντιόμαστε στην Εθνική).

gcrook
17/08/2006, 14:25

Αγορακι μου επειδη εσενα τα 115db του καθε Ducati σου ακουγονται πιο ευχαριστα απο τα 115 του παπιου δεν παει να πει οτι οι αλλοι που δεν εχουν "μουσικο" αυτι σαν το δικο σου, θα πρεπει σωνει και καλα να αντιδρουν στην ηχορυπανση βλακωδως και ανευθυνα σαν και σενα.

Αν εχεις λοιπον τις κοχονες να βγεις με ενα αεροβολο και να βαρας τα παπακια που θορυβουν, τοτε να σημαδεψεις και τα υπολοιπα μηχανακια με τις ακραπες που ανεβαζουν 15.000 στροφες στις 3 τα ξημερωματα και ξυπνανε οχι μονο τυπους σαν και σενα στον τεταρτο οροφο (ο οποιος μαλλον σου δινει την ΑΝΕΣΗ να συμπεριφερεσαι σαν μαγκας αφ'υψηλου, ) αλλα ολοκληρες συνοικιες, επισης να σημεδεψεις τον εργατη της απεναντι πολυκατοικιας που βαζει τρυπανι στις 7 το πρωι, και γενικα να καθαρισεις στεγνα ολο το οικοδομικο τετραγωνο γιατι η δικη τους ηχορυπανση παιζει σε φα ενω εσυ γουσταρεις ηχορυπανση σε μι ελασσωνα.:rotflmao:

Καταλαβες τι λεω η να κανω και κακακια πανω σου μιας και εγω μενω στον πεμπτο;:rotflmao:

gcrook
17/08/2006, 14:28
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΜΟΤΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο Ι.Χς ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ........ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΗ ΔΙΤΡΟΧΟ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΑΘΗΝΑ.............ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ ΠΑΩ ΣΑΝ "ΤΑΡΖΑΝ"
Εχεις και συ τα δικια σου φιλε, αλλα η υπερβολικη χαλαροτητα που εχτε καμια φορα οδηγωντας με τις ωρες εχει γινει αιτια για τρελλα ατυχηματα.

Δυστυχως η οδηγηση ενος τετοιου οχηματος πρεπει να σε εχει συνεχεια σε ετοιμοτητα και ξερω οτι δεν ειναι παντα εφικτο...

Βαγγελας
17/08/2006, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αγορακι μου επειδη εσενα τα 115db του καθε Ducati σου ακουγονται πιο ευχαριστα απο τα 115 του παπιου δεν παει να πει οτι οι αλλοι που δεν εχουν "μουσικο" αυτι σαν το δικο σου, θα πρεπει σωνει και καλα να αντιδρουν στην ηχορυπανση βλακωδως και ανευθυνα σαν και σενα.

Αν εχεις λοιπον τις κοχονες να βγεις με ενα αεροβολο και να βαρας τα παπακια που θορυβουν, τοτε να σημαδεψεις και τα υπολοιπα μηχανακια με τις ακραπες που ανεβαζουν 15.000 στροφες στις 3 τα ξημερωματα και ξυπνανε οχι μονο τυπους σαν και σενα στον τεταρτο οροφο (ο οποιος μαλλον σου δινει την ΑΝΕΣΗ να συμπεριφερεσαι σαν μαγκας αφ'υψηλου, ) αλλα ολοκληρες συνοικιες, επισης να σημεδεψεις τον εργατη της απεναντι πολυκατοικιας που βαζει τρυπανι στις 7 το πρωι, και γενικα να καθαρισεις στεγνα ολο το οικοδομικο τετραγωνο γιατι η δικη τους ηχορυπανση παιζει σε φα ενω εσυ γουσταρεις ηχορυπανση σε μι ελασσωνα.:rotflmao:

Καταλαβες τι λεω η να κανω και κακακια πανω σου μιας και εγω μενω στον πεμπτο;:rotflmao:

.........ε εεεεε ναι .... αμα δωσει καποιος 20.000 ευρα για να παρει Ντουκατι αλιως σε ξυπναει στις 3 τα μεσανυχτα .....

απο το πιτσιρικι με το παπι !!!!!!

αμα ακους ντουκατι λες ξυπνησα.... αλλα πως ξυπνησα !!!!!!!!!

ειναι πως λεμε αν σε χτυπησω στο κεφαλι με χρυσο σφυρι ειναι αλιως απο το σιδερενιο .......... χεχε

βρε τι λεμε βραδιατικα ...........

Nikoskazer2000
18/08/2006, 03:54
Προσπέραση ΠΑΝΤΑ απο αριστερά είτε πρόκειται για νταλίκα, είτε για Ι.Χ είτε και για ποδήλατο που λέει ο λόγος.

Αλλα αυτό με την εξάτμιση...:confused: :sick:

Την εξάτμιση θα την βάλεις για διάφορους λόγους: Για δύναμη, ομορφιά, μικρότερο βάρος και ίσως για πιο μεστό θόρυβο (λέγε με Ducati) έτσι για να γουστέρνεις προσωπικά με το τελευταίο, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ :a027:

Κοίτα να δείς: Και 'γω δουλεύω νυχτερινή βάρδια και σχολνώ 07:00 και ετοιμάζομαι αν δεν εχω αλλες υποχρεώσεις να :ZZZ: κατα τις 08:00. Ε αμα είναι να περνάει ο ενας κι' ο αλλος γ@μιώντας, είτε έχει Ducati, είτε έχει ανα παπί, απ' εξω απ' το σπίτι μου με την ελευθέρας του, τότε καθαρά δείχνει πως δε με σέβεται ούτε εμένα, ούτε κανέναν.

Φυσικά δεν με βγάζω κι' εμένα απ' εξω απ' το παιχνίδι καθώς πρόσφατα που έβαλα aftermarket εξάτμιση (και τρύπησα και την τάπα) κάνω αρκετό παραπάνω θόρυβο, αλλα τουλάχιστον θα μαστιγώσω τ' άλογα οπου με παίρνει και ξέρω πως δεν ενοχλώ (π.χ κατάκεντρο πόλη μέρα μεσημέρι - που γίνεται της εκδιδόμενης απο φασαρία- και φυσικά στην εθνική).

Σεβασμός στον συνάνθρωπο και προσοχή στους δρόμους :wave2:

Nikoskazer2000
18/08/2006, 03:57
Στα ανέκδοτα
-----------------
"...το μαστιγώνει τ' άλογο..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kouremenos
18/08/2006, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
kouremenos

Δεν εχω καποιο προβλημα με αυτους που πανε σαν ταρζαν !!! Δικο τους το κεφαλι και προβλημα τους !! Αμα ειναι ομως να φυλαγεσε σπαζοντας τα @ρχιδι@ του καθενος ...... Ε τοτε....

:sick: :sick:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ -μακρια απο εμας-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ,,,ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΜΩΣ.?ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΡΖΑΝΑΡΕΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8-14 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

STOYBI
18/08/2006, 10:23
Τωρα με λιγα λογια για να τελειωνουμε.. Τι θες να μου πεις ????

Οτι 1.000.000 μηχανακια στην Αθηνα πρεπει να φορεσουν ελευθερες εξατμισεις για να τους προσεχουν οι υπολοιποι αλλα να μην κανουν και ταρζανιες στους δρομους για να μην στειλουν φυλακη τους υπολοιπους ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μα θα τους στειλουν φυλακη ουτος η αλλως γιατι θα εχουν κανει ολους τους υπολοιπους συμπολιτες τους σχιζοφρενεις και θα τους κυνηγανε με τα τσεκουρια.

:rotflmao: :rotflmao:

Τελος!! Αποψεις ειναι αυτες !!!

Να εισαι καλα !!

:beer: :beer:

kouremenos
18/08/2006, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τωρα με λιγα λογια για να τελειωνουμε.. Τι θες να μου πεις ????

Οτι 1.000.000 μηχανακια στην Αθηνα πρεπει να φορεσουν ελευθερες εξατμισεις για να τους προσεχουν οι υπολοιποι αλλα να μην κανουν και ταρζανιες στους δρομους για να μην στειλουν φυλακη τους υπολοιπους ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μα θα τους στειλουν φυλακη ουτος η αλλως γιατι θα εχουν κανει ολους τους υπολοιπους συμπολιτες τους σχιζοφρενεις και θα τους κυνηγανε με τα τσεκουρια.

:rotflmao: :rotflmao:

Τελος!! Αποψεις ειναι αυτες !!!

Να εισαι καλα !!

:beer: :beer:

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...

58549

airamhag
19/08/2006, 16:45
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,Ε?

ειναι δυσκολο ενα μπιπ-μπιπ με την κορνα ?

Trans
20/08/2006, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ειναι δυσκολο ενα μπιπ-μπιπ με την κορνα ?

Δεν με διαβάζεις κι ανησυχώ!!!!:lol: :lol:

kouremenos
20/08/2006, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Δεν με διαβάζεις κι ανησυχώ!!!!:lol: :lol: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ,Η ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.....................................ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ?

airamhag
21/08/2006, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Δεν με διαβάζεις κι ανησυχώ!!!!:lol: :lol:

ετσι πρεπει ...:D :lol: :lol:

κουρεμενε φιλτατε...δεν συμφωνω μαζι σου...αλλωστε εαν τον τρομαξεις με την φασαρια ξαφνικα στα αυτια του πολυ πιθανον να κανει καποιο ελιγμο ...κ θα ειναι χειροτερα..

μην ξεχναμε κ τον παραγοντα ανθρωπο...περισσοτερη προσοχη , συνεση ( λιγο φασιστικο δεν ειναι το σκεπτικο -κανω υπερβολικη φασαρια , σε γραφω αν σε ενοχλει για να περασω ανετα οπωσδηποτε!!! )

Respect
21/08/2006, 10:17
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ,Η ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.....................................ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ? Όσες φορές άκουσα απότομα την εξάτμιση (πολλές φορές σπό δεξιά μου αντικανονικά) τρόμαξα και μας έσωσε η εμπειρία μου..:mad:

kouremenos
21/08/2006, 10:35
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ Ε? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!

58706

powerphot
27/08/2006, 11:23
Και καλά με τις εξατμήσεις, με τις...ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ που.....
..τριγυρίζουν όλη νύχτα με το car stereo τσίτα τι να πεις πάλι?:a31:

ledz
29/08/2006, 02:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Και καλά με τις εξατμήσεις, με τις...ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ που.....
..τριγυρίζουν όλη νύχτα με το car stereo τσίτα τι να πεις πάλι?:a31:

Φαντασου να τραγουδανε (φαλτσα) κι'ολας!?!

Παντως παιδια το να σκεφτεσαι τον συμπολιτη σου ειναι ακρως επικινδυνο... Εχω φαει καπακι ετσι (οχι δεν κανω πλακα)... και εξηγω:

Ανεβαινοντας δικαβαλο σε μια ανηφορα αργα το βραδυ (με ενα παπακι C50 72cc του 1972) ειπα "Ας μην παιρνω τ'αυτια των ανθρωπων ας βαλω 2α (απο 1η)", βαζω 2α αλλα το ατιμο δεν τραβαγε (και με τερμα γκαζι εκανε παραπανω θορυβο απ'οτι με 1η και λιγοτερο γκαζι). Παω να ξαναβαλω 1η αλλα κρατησα λιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω το ποδι στο "συμπλεκτη" -> Ανηφορα+δικαβαλο+συμπλεκταρισμα στην πρωτη+τερμα γκαζι = Μαντεψτε :dizzy:

πηγαινα σουζα το μηχανακι και γω ετρεχα πισω του με τα χερια να κρατανε ακομα τα γκριπ και να αναρωτιεμαι γιατι δε φρεναρει οταν παταγα μπροστινο :rotflmao:

μη βαρατε 2η 3η φορα οδηγουσα δικυκλο

Sferopetadhn
29/08/2006, 22:21
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ Ε? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!

Πάντως σε αυτή την περίπτωση το ιδανικό είναι σίγουρα στην μέση! :lol:

trumpet
30/08/2006, 14:41
Καλησπέρα παιδιά....
Γενικά πάντως το βρίσκω μεγάλη ασέβεια να προκαλέίς ηχορύπανση (με οποιονδήποτε τρόπο)....

Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ πίνω τον καφέ μου και λέω μια κουβέντα με δυο ανθρώπους πρέπει να σταματήσω μέχρι φύγει το παλλικάρι με την εξάτμιση... :mad:

Φιλαλήθης
01/09/2006, 15:13
αν έχω μια σφεντόνα και τον πετύχω στο κεφάλι (σιγά μη φοράει κράνος) με κανά στραγάλι, θα έχει δικαίωμα να μου πει τίποτα;

:mad:

Trickster
01/09/2006, 19:32
Στο Περιστέρι τους έχουμε για επιπλέον αντικλεκπτικά τους κάγκουρες περνάνε και χτυπάνε όλοι οι συναγερμοί της γειτονιάς.
Ξυπνάς, ρίχνεις μια ματιά στην καλή σου, ξανακοιμάσαι.. :a31: