View Full Version : Rev'it jacket
Βρε παίδες έχω μια απορία...Έψαξα όσο μπορούσα και τις 19 σελίδες αυτού του forum και όμως δεν βρήκα ούτε μια αναφορά για τα jacket της Rev'it!!!Επειδή δοκίμασα πρόσφατα ένα που το βρήκα σε προσφορά (απο 330 στα 240ε) και μου φάνηκε πολύ ωραίο θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανενας εκει έξω που να φοράει αυτή τη μάρκα.Αν ναι παρακαλώ για πείτε μου εντυπώσεις και αν με αυτα τα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ...!!!:wave2:
periklisk
15/08/2006, 23:43
Εγώ έχω ένα cordura της συγκεκριμένης μάρκας αρκετά χρόνια (μάλλον τέλος 2000 το πήρα)
Το μοναδικό πράγμα που χάλασε μέχρι στιγμής είναι τα velcro στις δύο πλαϊνές τσέπες που έχω χρησιμοποιήσει όσο δε πάει... Για την ακρίβεια έχουν ξηλωθεί και πρέπει να ράψω καινούργια αλλά δε μου χρειάζονται οι τσέπες πλέον και τα έχω αφήσει έτσι. Άλλωστε δεν φαίνεται τίποτα γιατί είναι εσωτερικά ραμμένα στην κάθε τσέπη...
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ πιθανό να ξαναπάρω rev'it
Cpt. Haddock
16/08/2006, 08:57
Καλημέρα.
Εγώ έχω το Revit Cayenne.
Στα + οι πολλές τσέπες (ιδανικό για μεγάλα ταξίδια κλπ), καλές προστασίες, ζεστό, αλλά με καλούς αεραγωγούς για πιο ζεστες μέρες.
Το φόρεσα στο πρόσφατο ταξίδι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=25625) και με βόλεψε πολύ ειδικά με τις άπειρες τσέπες.
Ακόμα και στις πολύ ζεστές μέρες ανέπνεε καλα.
Το ίδιο μπουφάν το βγάζει η bmw σαν rallye pro2 (με διπλάσια τιμή... :sick: )
:wave2: :beer: :wave2:
58417
chris 1150
16/08/2006, 10:33
Καλημέρα
Ψάχνω και εγώ για μπουφάν και μπορώ να πω πως το Rev'it Cayenne
Με έχει εντυπωσιάσει παρά το κόστος του!!!!!
Έχει πολλούς αεραγωγούς , αφαιρούμενη αδιαβροχοποίηση και θερμική επένδυση, πολλές τσέπες και πολλές ρυθμίσεις για καλύτερη εφαρμογή.
Cpt. Haddock για πες μας περισσότερες λεπτομερές για το μπουφάν.
Πόσο καιρό το έχεις?
Στα σημεία που τσακίζει (ώμοι, αγκώνες , μέση ) έχει σημάδια φθοράς?
Στη βροχή το εξωτερικό μουσκεύει πολύ? Αν ναι αργεί να στεγνώσει?
Τα μανίκια μουσκεύουν στα τελειώματα η όχι?
Το χειμώνα χεριάζετε και η θερμική επένδυση η αρκεί μόνο η αδιαβροχοποίηση?
Τελικά κάνει για όλο το χρόνο η θες και ένα καλοκαιρινό?
Ελπίζω να μην σε κούρασα
Ευχαριστώ
κανένα μαγαζάκι με αυτά τα μπουφάν είναι εύκολο να πεί κανείς;
Cpt. Haddock
16/08/2006, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris 1150
1. Πόσο καιρό το έχεις?
2. Στα σημεία που τσακίζει (ώμοι, αγκώνες , μέση ) έχει σημάδια φθοράς?
3. Στη βροχή το εξωτερικό μουσκεύει πολύ? Αν ναι αργεί να στεγνώσει?
4. Τα μανίκια μουσκεύουν στα τελειώματα η όχι?
5. Το χειμώνα χεριάζετε και η θερμική επένδυση η αρκεί μόνο η αδιαβροχοποίηση?
6. Τελικά κάνει για όλο το χρόνο η θες και ένα καλοκαιρινό?
Ελπίζω να μην σε κούρασα
Ευχαριστώ
ΟΥΦ !!
:wacko: :p
Για πάμε...
1. Περίπου 4-5 μήνες
2. Not enough data (μέχρι τώρα τίποτε)
3. Στο ταξίδι φάγαμα καλή βροχή για καμια 300αριά χλμ... Δε μούσκεψε ιδιαίτερα κι ούτε άργησε να στεγνώσει
4. Αν φοράς γάντια που τα καλύπτουν, όχι.
5. Ειναι αρκετά ζεστό από μόνο του, ανάλογα το κρύο.
6. Στην Ελλάδα σε συνθήκες πόλης ΔΕΝ κάνει για όλο το χρόνο (όπως κανένα μπουφάν).
Cpt. Haddock
16/08/2006, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
κανένα μαγαζάκι με αυτά τα μπουφάν είναι εύκολο να πεί κανείς;
PRS.
Στην αρχή της Μεσογείων, στον Πύργο Αθηνών. Ζητάς τον Χρήστο, κατα φόρουμ KammenosAfrican
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
PRS.
Στην αρχή της Μεσογείων, στον Πύργο Αθηνών. Ζητάς τον Χρήστο, κατα φόρουμ KammenosAfrican
thanx Ηλία!!!:a013:
chris 1150
16/08/2006, 13:03
ΟΥΦ !!
:wacko: :p
Για πάμε...
1. Περίπου 4-5 μήνες
2. Not enough data (μέχρι τώρα τίποτε)
3. Στο ταξίδι φάγαμα καλή βροχή για καμια 300αριά χλμ... Δε μούσκεψε ιδιαίτερα κι ούτε άργησε να στεγνώσει
4. Αν φοράς γάντια που τα καλύπτουν, όχι.
5. Ειναι αρκετά ζεστό από μόνο του, ανάλογα το κρύο.
6. Στην Ελλάδα σε συνθήκες πόλης ΔΕΝ κάνει για όλο το χρόνο (όπως κανένα μπουφάν).
thanks capten
one more
η αδιαβροχοποίηση σε περίπτωση που χαλάσει φτιάχνετε?
μου αρέσει πάρα πολύ αλλά 400€ είναι πολλά
και θέλω να το ψάξω λίγο πριν κάνω αγορά.
Μου άρεσε πάρα πολύ που έχει αφαιρούμενη αδιαβροχοποίηση και αρκετούς αεραγωγούς (δουλεύουν?)
Κάποια άλλη πρόταση για μπουφάν?
Θα προτιμούσα γνώμες από προσωπικές εμπειρίες
:confused: :confused: :confused:
Vstrommer71
16/08/2006, 13:10
Καλημέρα
Ψάχνω και εγώ για μπουφάν και μπορώ να πω πως το Rev'it Cayenne
Με έχει εντυπωσιάσει παρά το κόστος του!!!!!
Έχει πολλούς αεραγωγούς , αφαιρούμενη αδιαβροχοποίηση και θερμική επένδυση, πολλές τσέπες και πολλές ρυθμίσεις για καλύτερη εφαρμογή.
Πόσο καιρό το έχεις?
Στα σημεία που τσακίζει (ώμοι, αγκώνες , μέση ) έχει σημάδια φθοράς?
Στη βροχή το εξωτερικό μουσκεύει πολύ? Αν ναι αργεί να στεγνώσει?
Τα μανίκια μουσκεύουν στα τελειώματα η όχι?
Το χειμώνα χεριάζετε και η θερμική επένδυση η αρκεί μόνο η αδιαβροχοποίηση?
Τελικά κάνει για όλο το χρόνο η θες και ένα καλοκαιρινό?
Ελπίζω να μην σε κούρασα
Ευχαριστώ
:D :D
http://www.webbikeworld.com/r3/revit/revit-cayenne-jacket.htm
Cpt. Haddock
16/08/2006, 13:20
thanks capten
one more
η αδιαβροχοποίηση σε περίπτωση που χαλάσει φτιάχνετε?
Δύσκολα... :sick:
δεν είναι απλό αδιάβροχο (άνορακ) αλλά διαπνέων ύφασμα, λόγικά το φτιάνχει η revit αλλά η συμβουλή όταν παίρνεις το μπουφάν είναι "προσεχέ την"
Οι αεραγωγοί δουλεύουν και έχει 2 τετράγωνα κομμάτια μπροστά που αφιαρούνται τελείως
Έχει και υποδοχη για camel bag
Αν και αυτο που με βολεύει εμένα πολύ είναι η τσέπη χαμηλά στο αριστερό μανίκι, οπου βάζω τα ψιλά των διοδίων!
ξαναλέω όμως οτι ΔΕΝ είναι καλοκαιρινό μπουφάν (για Ελλάδα).
chris 1150
16/08/2006, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
:D :D
http://www.webbikeworld.com/r3/revit/revit-cayenne-jacket.htm
thanks mate
Παίδες καταρχας να σας ευχαρισήσω για τον καταιγιστικό ρυθμό απαντήσεων στο αρχικό ερώτημά μου!
Ε ναι λοιπόν...με πείσατε!!!Θα πάω να το πάρω!!!Εγώ έχω βάλει στο μάτι το Rev'it Motion Jacket (black-silver).Μου αρέσει πολύ το design του και πάει απόλυτα και με τα χρώματα της "καλής" μου.:winka:
Το έχει κανείς?
Αυτά...take care guys!!!:wave2:
Eγώ έχω το Devil και η Κατερίνα το sun. Απλά είναι καραγαμάτα!!! Με ένα ελαφρύ μπλουζάκι από μέσα μόνο όπου και αν έχουμε πάει ως τώρα.. :a013:
namoumaidas
17/11/2006, 18:00
:ZZZ: :ZZZ: C L O V E R ! ! ! +++++++
Rev'It k ego! exo to 'ION' apo to maio kai eimai poly efxaristhmenos.
tora einai dekemvrios k kykloforo kanonika me ena mpluzaki apo mesa apo to mpoufan k katalavaino kryo ka8olou!
AFTA EINAI! 250 evra apo Kypro.
a nai. phra kai ths gynaikas mu to 'ANGEL' fetos.. (Zhlepsa kiola giati einai pio omorfo apo to diko mu pu einai montelo 2005..)
:beer:
vasnomat
28/12/2006, 19:55
Kalispera file suner!! Agorasa kai gw simera to REVIT ION apo ena magazi sta 175 eurw!! den kserw an einai kali i timi kai na sou pw tin alitheia den iksera kan oti einai montelo tou 2005!! Telos pantwn!! Apo mia prwti volta eida oti ontws krataei poly kala to Kryo!! elpizw na isxyei kai stis pio grigores diadromes!!
PRS.
Τον Καμμενο δυσκολα να τον πετυχεις στο μαγαζι, αλλα ειναι ο Λαμπρος στο μαγαζι!!
Καλησπέρα σε ολοι,
ψαχνω internetικως (λογω κοστους) το Revit cayenne jacket (οχι το Pro), και δεν υπαρχει τιποτα. Απο οτι φαινεται το εχουνε παρει πολλοι χαμπαρι και εχει εξαντληθει. Ξερει κανεις κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη για το συγκεκριμενο μπουφαν?
Σας μερσω,
Θανασης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasos78
Καλησπέρα σε ολοι,
ψαχνω internetικως (λογω κοστους) το Revit cayenne jacket (οχι το Pro), και δεν υπαρχει τιποτα. Απο οτι φαινεται το εχουνε παρει πολλοι χαμπαρι και εχει εξαντληθει. Ξερει κανεις κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη για το συγκεκριμενο μπουφαν?
Σας μερσω,
Θανασης
Έψαξες καλά??:winka:
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Cayenne-Jacket/SubProducts/34311-2950579-1
Το παλιό μάλλον έχει σταματήσει να βγαίνει, δοκίμασε στον Γιάσσαρη στην Αθήνα που είναι αντιπρόσωπος μηπως έχει μείνει κανένα και μετά μπορεί να στο φέρει σε συνεργαζόμενο κατάστημα. Ιντερνετικά ρίξε μια ματιά στο fc-moto.de
έχω το pro και το expedition και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή επιλογή κατά την γνώμη μου
kostas_1100gs
15/04/2009, 00:07
Πολύ καλά ρούχα.
Εγώ έχω αγοράσει εδώ κ ένα μήνα το Air. Πολύ καλό για το καλοκαίρι, πολύ καλη ποιότητα αλλα έχω μερικά παράπονα.
1. Η θήκη για back protector νομίζω πως έπρεπε να είναι πιο μεγάλη σε ύψος. Έχω βάλει ένα back protector από την Forcefield (το χοντρό Level 1) το οποίο ταίριαζε στην θήκη αλλά η θήκη είναι πολύ μικρή σε ύψος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε όλα τα Rev'Ιt αλλά πρόσεξε το.
2. Όταν βάλεις το back protector, το ύφασμα κάπως στρετσάρει και πλέον δεν είναι και τόσο όμορφο απάνω σου ούτε πολύ βολικό. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως.
3. Με back protector, οι προστασίες στους ώμους αλλάζουν λίγο θέση και δεν προστατεύουν όλον τον ώμο πλέον.
4. Δεν έχει λουριά για να σφίγγεις στην θέση τα protector στους αγγώνες.
Αυτά για το Air.
road spirit
15/04/2009, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Εγώ έχω αγοράσει εδώ κ ένα μήνα το Air. Πολύ καλό για το καλοκαίρι, πολύ καλη ποιότητα αλλα έχω μερικά παράπονα.
1. Η θήκη για back protector νομίζω πως έπρεπε να είναι πιο μεγάλη σε ύψος. Έχω βάλει ένα back protector από την Forcefield (το χοντρό Level 1) το οποίο ταίριαζε στην θήκη αλλά η θήκη είναι πολύ μικρή σε ύψος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε όλα τα Rev'Ιt αλλά πρόσεξε το.
2. Όταν βάλεις το back protector, το ύφασμα κάπως στρετσάρει και πλέον δεν είναι και τόσο όμορφο απάνω σου ούτε πολύ βολικό. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως.
3. Με back protector, οι προστασίες στους ώμους αλλάζουν λίγο θέση και δεν προστατεύουν όλον τον ώμο πλέον.
4. Δεν έχει λουριά για να σφίγγεις στην θέση τα protector στους αγγώνες.
Αυτά για το Air.
ok, αλλα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο προστατευτικό πλάτης να μην ταιριάζει στο μπουφάν το σκεφτήκαμε ?
με κάποιο άλλο ίσως να μην έχεις αυτά τα θεματάκια
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ok, αλλα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο προστατευτικό πλάτης να μην ταιριάζει στο μπουφάν το σκεφτήκαμε ?
με κάποιο άλλο ίσως να μην έχεις αυτά τα θεματάκια
Στο πλάτος έχει το ίδιο μέγεθος με την τσέπη του μπουφάν, στο ύψος είναι μερικούς πόντους πιο κοντό το back protector. Αλλά είναι και σχετικά χοντρό (2.1cm), αφού έχει Level 2 protection.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Έψαξες καλά??:winka:
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Cayenne-Jacket/SubProducts/34311-2950579-1
Καλησπέρα,
ναι έψαξα στο fc-moto.de και δεν εχει το νουμερο που ψαχνω, το οποίο ειναι το Large.
:sad:
Καλησπέρα,
ναι έψαξα στο fc-moto.de και δεν εχει το νουμερο που ψαχνω, το οποίο ειναι το Large.
:sad:
TA EXEI KAI ΤΟ motoraid.gr :wave2: (κανα 10-20 ευρω ακριβοτερα)
africanos31
06/02/2010, 20:25
Revit Ride Jacket tο χει το fc-moto 145 ευρω.......γεια χειμωνιατικο ενδιαφερομαι,αν ξερει κανεις ειναι καλο για κρυο?
παρε το revit strada και εισαι κομπλε γυρω στα 170
africanos31
06/02/2010, 23:41
einai κοντο.θελω 3/4 μακρυ για χειμωνα
Ρωτα τον SVX μπορει να σε φτιαξει ...........:winka:
παρε το revit dragon ετσι απλα τρελο value for money
Δοκιμασα σημερα το radar ,to cayenne pro, to Dragon και αλλο ενα R....κατι ,δεν θυμαμαι ακριβως .Πιο πολυ απο ολα μου αρεσαν το Cayenne pro με την τιμη του να ειναι γυρω στα 430 και το Radar με την τιμη του γυρω στα 310-320 ...Αυτο που μου αρεσε και στα δυο ηταν η ποιοτητα του υφασματος,οι τσεπες και οι αφαιρουμενες επενδυσεις αλλα ακομα πιο πολυ μου αρεσαν τα πιο σκληρα προστατευτικα σε σχεση με τα υπολοιπα rev it που ειδα.... Μαλλον λοιπον θα παρω το Ρανταρ ...Ειδα μια αρκετα καλη του τιμη στο fc moto,αν εχετε δει και κατι αλλο -παντα ευπροσδεκτο!
africanos31
16/02/2010, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikefr
Δοκιμασα σημερα το radar ,to cayenne pro, to Dragon και αλλο ενα R....κατι ,δεν θυμαμαι ακριβως .Πιο πολυ απο ολα μου αρεσαν το Cayenne pro με την τιμη του να ειναι γυρω στα 430 και το Radar με την τιμη του γυρω στα 310-320 ...Αυτο που μου αρεσε και στα δυο ηταν η ποιοτητα του υφασματος,οι τσεπες και οι αφαιρουμενες επενδυσεις αλλα ακομα πιο πολυ μου αρεσαν τα πιο σκληρα προστατευτικα σε σχεση με τα υπολοιπα rev it που ειδα.... Μαλλον λοιπον θα παρω το Ρανταρ ...Ειδα μια αρκετα καλη του τιμη στο fc moto,αν εχετε δει και κατι αλλο -παντα ευπροσδεκτο!
Το radar ειχε φερμουαρ στα μανικια?? γιατι δεν φαινεται.....σε ποιο μαγαζι το δοκιμασες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Το radar ειχε φερμουαρ στα μανικια?? γιατι δεν φαινεται.....σε ποιο μαγαζι το δοκιμασες?
Eιχε φερμουαρ,αλλα ειναι αρκετα διακριτικη η σχεδιαση του και δεν κανει μπαμ στο ματι,παρολο που δεν ειναι μικρο στο μεγεθος.Εχει δερμα γυρω γυρω απο το φερμουαρ και το κλεινει πολυ καλα ωστε να μη φαινεται και μαλλον βοηθαει και στη στεγανοτητα...Μου εκαναν εντυπωση οι προστασιες σε αγκωνες και ωμους που ειναι σκληρες οπως στα dainesse αλλα και η συνολικη του ποιοτητα...Το δοκιμασα στο Δικυκλο στη Μιχαλακοπουλου
kostas_1100gs
17/02/2010, 05:13
Το off-track το είδες??
Καλημέρα.
Εγώ έχω το Revit Cayenne.
Στα + οι πολλές τσέπες (ιδανικό για μεγάλα ταξίδια κλπ), καλές προστασίες, ζεστό, αλλά με καλούς αεραγωγούς για πιο ζεστες μέρες.
Το φόρεσα στο πρόσφατο ταξίδι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=25625) και με βόλεψε πολύ ειδικά με τις άπειρες τσέπες.
Ακόμα και στις πολύ ζεστές μέρες ανέπνεε καλα.
Το ίδιο μπουφάν το βγάζει η bmw σαν rallye pro2 (με διπλάσια τιμή... :sick: )
+ 950
εεεεε σόρυ,
1200 εννοούσα :lol:
Cpt. Haddock
17/02/2010, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
1200 εννοούσα :lol:
:a014:
Λεωνίδας
17/02/2010, 11:49
:a014: :a014::a014:
Σιγά θα παχύνετε και δε θα σας μπαίνουν τα παντελόνια
:alien:
:a014: :a014: :a014: :a014:
kostas_1100gs
17/02/2010, 14:21
οχι φιλε μου,τι λεει?
Είναι πολύ καλό. Ένας λόγος παραπάνω έιναι ότι ανοιγει όλο και εμας με τις θερμοκρασίες τις υψηλές μας βολεύει πολύ.
Ρίξε μια ματιά έχει και καλή τιμή.
Το πορτοκαλί πολύ τρέλα και το σκούρο όμορφο και σοβαρό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Είναι πολύ καλό. Ένας λόγος παραπάνω έιναι ότι ανοιγει όλο και εμας με τις θερμοκρασίες τις υψηλές μας βολεύει πολύ.
Ρίξε μια ματιά έχει και καλή τιμή.
Το πορτοκαλί πολύ τρέλα και το σκούρο όμορφο και σοβαρό.
Οταν λες οτι ανοιγει ολο τι ακριβως εννοεις?Δεν το ειδα απο κοντα,γι'αυτο σε ρωταω...
Οτι εχει πολλους αεραγωγους μαλλον.........:winka:
kostas_1100gs
18/02/2010, 14:45
Οταν λες οτι ανοιγει ολο τι ακριβως εννοεις?Δεν το ειδα απο κοντα,γι'αυτο σε ρωταω...
Ανοίγει στα μανίκια και στο στήθος, όπως σχεδόν όλα τα μπουφάν,αλλά βγαίνεικαι ολόκληρο κομάτι από δίπλα
δηλ.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47026
εκεί που είναι το κίιτρινο χρωμα στις δύο λωρίδες της μέσης, αυτό βγαίνει όλο και μένει το δίχτυ που έχει απο μέσα. υπάρχει αερισμός καλύτερος.
Αν πάω σπιτι και μπορέσω θα βαλω φωτο από το δικό μου.
kostas_1100gs
18/02/2010, 19:31
To μείον που έχω παρατηρήσει είναι ο λίγο χαμηλός και κατά εμένα στενός γιακάς. Το πάνω μέρος που κουμπώνει. Δες το και εκεί.
Αμα ηταν πολυ ψηλος ο γιακας μπορει να μη σουκαθοταν με το κουμπωμα του κρανους.....:D
kostas_1100gs
20/02/2010, 03:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αμα ηταν πολυ ψηλος ο γιακας μπορει να μη σουκαθοταν με το κουμπωμα του κρανους.....:D
Nαι σωστά, αλλά στο σπίντι π.χ. είναι λίγο ποιο ψηλός, λίγο, και <<κάθετε>> καλύτερα. Βέβαια τα παραπάνω στο σωματότυπό μου, γιατί σε άλλον μπορεί να είναι μια χαρά.
Καλησπέρα σε ολοι,
Σας μερσω,
Θανασης
Rider's Market
Κ. Καραμανλή 27 & Παπάφη 48
Τηλ. 2310900013
www.ridersmarket.gr
Μετά από 1.5 χρόνο με το Raptor είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αρκετά δροσερό το καλοκαίρι λόγο των αεραγωγών και το χειμώνα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το κρύο ως τώρα. Και έχω κάνει άπειρα χλμ σε χιονισμένα τοπία. Κανένα πρόβλημα δεν είχα ως τώρα με την αδιαβροχοποίησή του και έχει φάει πολύ νερό.
Στα μανίκια η επένδυση είναι λίγο πάνω απ' τον καρπό που σημαίνει χωρίς μακρύ γάντι θα μπάσει σε εκείνο το σημείο, κάτι που δεν νομίζω να ισχύει σε όσα έχουν την αδιάβροχη επένδυση ξεχωριστά. Σε όσα είναι 3 εποχών (όπως το δικό μου) η αδιάβροχη επένδυση είναι ενσωματωμένη στην ισοθερμική πράγμα που σημαίνει πως αν την βγάλεις δεν είσαι αδιάβροχος.
Cayenne pro και off- track είναι 4 εποχών.
Το πρώτο είναι το κορυφαίο της εταιρείας από θέμα υλικών και τεχνολογίας όπως λέει η ίδια
το δεύτερο αντικαταστάθηκε από το sand
http://www.revzilla.com/revit-textile-jackets
είναι πιο φθηνό, πιο δροσερό το καλοκαίρι, το ίδιο και το χειμώνα. (συγκρινόμενο σε ακραίες καταστάσεις)
Νομίζω και τα 2 είναι κορυφαία. Ίσως το ένα από αυτά να είναι η επόμενη επιλογή μου μιας και έχω και παντελόνι της ίδιας μάρκας, το factor, με το οποίο είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος.
Σε αυτή την κατηγορία τιμής βρίσκεις πολλά μπουφάν που να σε καλύπτουν το χειμώνα αλλά δύσκολα φοράς το ίδιο μπουφάν όταν οι θερμοκρασίες ανέβουν. Και δεν είναι μόνο οι θερμοκρασία που σε κάνει να θες ένα μπουφάν να είναι δροσερό αλλά και οι περιστάσεις.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
http://www.horizonsunlimited.com/equipment/reviews/revit-off-track-not-just-any-jacket
Αναλυτικότερα εδώ
http://www.webbikeworld.com/Motorcycle-clothing/Motorcycle-clothing.htm
bentouza
21/02/2010, 17:53
προς οσους εχουν ξεχωριστει αδιαβροχη επενδυση..
η χωριστη αδιαβροχη επενδυση βολευει για καθε μερα που το γαντι θα μπει απεξω;
σε βροχη το γαντι χωραει να μπει κ μεσα απο τη θερμικη κ μεσα απο την αδιαβροχη επενδυση;
εχει δοκιμασει κανεις το cayene pro σε οχι ορθια θεση οδηγησης;σε καποιο γυμνο ψιλοσκυφτο δηλαδη.
mototraveler
25/02/2010, 14:54
Σε γενικές γραμμές τα μακριά μπουφάν δεν βολεύουν σε μη όρθιες θέσεις οδήγησης. Εμένα για παράδειγμα το revit όταν οδηγώ το scouteraki μου δημιουργεί ένα σακούλιασμα στο ύψος του στήθους και δεν εφαρμόζει καλά γιατι του ασκείται πίεση από το υπόλοιπο ύφασμα στο ύψος της μέσης. Το bering μου που είναι μεσάτο δεν έχει τέτοια προβλήματα. Στο εντουρακι όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και το revit κάθεται άψογα :winka:
παιδες, εγω εχω ενα revit sand, safari mauro. και μου ξεθωριασε στους ωμους πριν καν το πλυνω, αφου το επλυνα στο χερι το εστειλα στο μαγαζι που το αγορασα και αυτοι με την σειρα τους στον επισημο αντιπροσωπο.. το αποτελεσμα ???
δεν επρεπε να το πλυνω , εκανα λαθος και δεν το ξερω ηταν η απαντηση τους, με υφος!!
περιμενω και την απαντηση της revit
εχω και εγώ revit το μπουφανακι ειναι ολα τα λεφτα οπως και ενα καλοκαιρινο clover.
dimitrisinside
23/10/2011, 06:11
Πραγματικα η REVIT και η BERING ειναι παρα πολυ καλες εταιριες, αλλα πιστευω πως η RUKKA ειναι η καλυτερη με διαφορα......αλλα ειναι πολυ ακριβη
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisinside
Πραγματικα η REVIT και η BERING ειναι παρα πολυ καλες εταιριες, αλλα πιστευω πως η RUKKA ειναι η καλυτερη με διαφορα......αλλα ειναι πολυ ακριβη
μεχρο προτεινως δεν ειχε αντιπροσωπια στην Ελλαδα, δεν ξερω εαν αυτο εχει αλλαξει...