PDA

View Full Version : Εντυπωσιακό μεν, αλλά...

Σελίδες : 1 [2]

H.A.Balafoutre
05/09/2006, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σημερα βρηκα το dvd που ηταν με το κατορθωμα.

Καλα γυριζουν βιντεο τα ονειρα?:eyepop:

Το αλλο με τον Παπασταυρου στον Αγ.Γιαννη το ρωσσο το εχεις δει που λεει οτι γινεται σε ελεχγομενο περιβαλλον.:lol:

Το έχω κι αυτό και του GhostRider.

Οι τύποι με το Μ6 είναι αγγελούδια μπροστά τους.

Aggelos_SV
05/09/2006, 23:28
Δε με ενοχλει το γεγονος οτι πανε με 340(αληθεια σφαλμα η BMW δεν εχει στο ταχυμετρο?:p ),με ενοχλει οτι το δημοσιοποιουν.Ρε συ εχεις την κ@υλα? Τρεχα (εστω και στην ευθεια αφου εισαι κουλος να πας αλλου) αλλα γιατι να μου το δειξεις εμενα?Θα σε νομισω για οδηγαρα ή μηπως για βαρυμαγκα?Τι σε κανει να νομιζεις οτι με την παρουσιαση ενος τετοιου βιντεο ,και μαλιστα σε υφος χαβαλε , θα επιτυχεις να κεδισεις τον σεβασμο μου ως οδηγος?
Το ποσο γελοια ανθρωπαρια ειναι αυτοι με το τουτου τους φαινεται και απο τα εξισου γελοια σχολια τους.
Ακου εκει 300 χλμ ανηφορα....τι ειναι? Το Stairway to heaven τοσο μεγαλη ανηφορα? :lol: :lol: :lol: ''325 να τ'αφησω? '' Αντε ρε βλακα τυρεμπορα ( δεν εχω τιποτα με τους τυρεμπορες :p ) ''Ελα ελα δωσεεεεε.....τελειωνει ....''' σιγα μη χυσεις το γαλα στο καθισμα ρε πιτουρα.''Με 3-40 λοιπον Αττικη οδο'' ωραιο συντακτικο σε εμαθαν στο σχολειο σου ρε οδηγαρα νεο-ελληνα...λεβεντομ@λ@κα μου εσυ!!!!:a31: :a31:
Ρε για κοιτα τι μαγκας εισαι αν εχεις πλουσιο μπαμπα.Ρε σεις ειστε οδηγαρες. Τρεμε Loeb και Solberg,oso gia sena Ari....ναι εσενα τον Vatanen εννοω τι να μας πεις....μια ευθεια σας εχω με την BMW που μου πηρε ο μπαμπας...Γιατι δε μας λενε στο βιντεακι και τινος παιδι ειναι ο ιδιοκτητης?Πως τα βγαζει τα λεφτα του και παιρνει τοσο ακριβο αμαξι στο ''αξιο τεκνο '' του?Αφου θελουν να δειχτουν ας το κανουν καλα
Ζητω η αθανατη νεοελληνικη λεβεντια

Ελπιζω να εβγαλα αρκετη χολη :a37:

Εχω κι αλλη αν χρειαστει :a66: :a66:

zoropatra
05/09/2006, 23:31
μπραβο στους αγιους του φορουμ.....που πανε μονο οσο λεει ο κ.ο.κ!!!!!!!

αλλα αμα ηταν κανενας μηχανοβιος στο βιντεο που πηγενε με 300 δεν θα λεγατε τα ιδια.......νομιζω?
:wave2: :wave2:

a$wto$
06/09/2006, 02:10
Βρηκα το παραπανω βιντεακι σε καλη αναλυση στο http://bloka.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3049&postdays=0&postorder=asc&start=20
που δημοσιευσε ενας "αστυνομικος" :)

Εντυπωση παντως μου εκανε αλλο πραγμα... τα λεγομενα του "Panayiotis Constantinides"

Είχε συννεφιά, ψυχρό καιρό αλλά όχι βροχή, και έντονα καθοδικά ρεύματα που συνηθίζονται στον ψυχρό καιρό. Εκεί που πήγαινα με 110 χλμ. περίπου αισθάνθηκα "κάτι" να επιχειρεί να με ντελαπάρει προς τα δεξιά. Γύρισα αριστερά το τιμόνι ενστικτωδώς και το κράτησα στην πορεία... και το αόρατο αυτό "κάτι" είναι ακροδίνη από τα φτερά του αεροπλάνου, η οποία "σπρώχτηκε" προς τον δρόμο από τα καθοδικά ρεύματα από το ύψος των 500 ποδών περίπου που βρισκόταν το αεροπλάνο εκείνη τη στιγμή... :confused:

a$wto$
06/09/2006, 02:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
αμα ηταν κανενας μηχανοβιος στο βιντεο που πηγενε με 300 δεν θα λεγατε τα ιδια.......νομιζω?
:wave2: :wave2: Οσοι εχετε μουλαρι--> eMule (http://prdownloads.sourceforge.net/emuleplus/eMulePlus-1.2.Installer.exe?download) μπορειτε να κατεβασετε το περιφημο DVD:

ed2k://|file|MOTO-Illegal.Street.Racing.-.Ghost.Rider.The.Final.Ride.2005.avi|730597376|BAE8F19B2EBF58A3AEBF1FC7781C2629|/
Εκει θα δειτε ενα τυπο να τριακοσαριζει το μοτορι και να μην παιρνει χαμπαρι απο φορτηγα,λεωφορεια και αλλα τετοια...
O ανθρωπος ειναι απιαστος λεμε!!
Οκ οκ και λιγααακι παραφρων...:rolleyes:

Μια "γευση" μπορειτε να παρετε στο trailer __ΕΔΩ__ (http://www.ghostridermovie.net/index.php?p=media)

gian_nykt
06/09/2006, 06:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αγαπητέ, τι να πω.:confused:

Δεν ξέρεις ποιά είναι η BMW?

Δεν ξέρεις ποιά είναι τα μοτνέλα της σειράς MPower?

Καμία Mercedes δεν μπορεί να συγκριθεί να την ανωτερότητα των BMW με τα μοντέλα Μ.

Πραγματικά κάπου κάνεις λάθος.

Και από όσο φαίνεται στο βίντεο, ο πιστιρικάς, δεν είναι καθόλου πιστιρικάς. Πρέπει να είναι μεγαλύτερός σου.

Μάλιστααααα, το λοιπόν...οι BMW πάντα ήταν πιο σπορτίφ σαν μοντέλα, απλά αν ήθελες, και αν θές, σπορτίφ αίσθηση θα πάρεις BMW, αν θές χλίδα θα πάρεις MB οπότε και οι σειρές M και AMG έχουν μεταξύ τους μια μικρή διαφορά....σε καμία πάντως περίπτωση δεν θεωρώ καλύτερο το ένα απο το άλλο. Εγώ είμαι Mercedeδάκιας αλλά οι σειρές Μ είναι πιο οικίες λόγο του οτι κυκλοφωρούν και περισσότερο (είναι πιο σπορτίφ) και κυρίως η κλασσική πλέον Μ3 που είναι ΚΑΙ coupe σαν αμάξωμα!!Δεν μπωρείς πάντως να πείς οτι οι AMG δεν είανι σπορτίφ......

H.A.Balafoutre
06/09/2006, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Μάλιστααααα, το λοιπόν...οι BMW πάντα ήταν πιο σπορτίφ σαν μοντέλα, απλά αν ήθελες, και αν θές, σπορτίφ αίσθηση θα πάρεις BMW, αν θές χλίδα θα πάρεις MB οπότε και οι σειρές M και AMG έχουν μεταξύ τους μια μικρή διαφορά....σε καμία πάντως περίπτωση δεν θεωρώ καλύτερο το ένα απο το άλλο. Εγώ είμαι Mercedeδάκιας αλλά οι σειρές Μ είναι πιο οικίες λόγο του οτι κυκλοφωρούν και περισσότερο (είναι πιο σπορτίφ) και κυρίως η κλασσική πλέον Μ3 που είναι ΚΑΙ coupe σαν αμάξωμα!!Δεν μπωρείς πάντως να πείς οτι οι AMG δεν είανι σπορτίφ......

Η μέγιστη διαφορά μεταξύ των Μ μοντέλων της ΒMW και την Μέρκ με την σειρά ΑΜG, είναι η εξής.

Στην BMW αγοράζεις ένα Μ3 ή Μ5-Μ6 και έχεις έναν κινητήρα διαμάντι φτιαγμένο μόνον για το εν λόγω μοντέλα από λευκό χαρτί.

Στην Μέρκ πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να έχεις ένα copy paste κινητήρα από ένα άλλο μοντέλο της σειράς....

Τεράστια διαφορά, σχεδόν είναι ντροπή να συγκρίνεις τις ΒΜW με τις Μέρκ.