Σύνδεση

View Full Version : Ο Σαλπι στον ΠΑΟ

el_hymador
18/08/2006, 19:56
Λοιπον το story εχει ως εξης:

Πηραμε ενα παικτη απο ομαδα της Β.Ελλαδος ο οποιος τυγχανει να ειναι και ο περσινος τοπ - σκορερ...σας θυμιζει κατι ατιστοιχο παλιοτερα?....επισης για τον παικτη αυτο εκφραστηκε ενδιαφερον και απο τον γαυρο....τωρα μηπως θυμαστε μια παρομοια περιπτωση?

Το story εχει ως εξης.....θα παιξει κατω του αναμενομενου στον Παναθηναϊκο και μετα θα τον δωσουμε περιπου στο ιδια χρηματα στον γαυρο να κανει παρεα με τον Μιχαλη και τον Αντωνη....κια να συνεχιζει να παιζει κατω του αναμενομενου....

...ωραια μας εκατσε και φετος:wave2:

kalgeorge
18/08/2006, 21:16
distixws kaname tin megaluteri malakia twn aiwnwn.
I metagrafi auti aparadekti. dwsame 1.8 kai torgele xaralabidi tsiga. oxi oti autoi tha epaizan , alla HMARTON, mipws pirame ton Ronaldo kai den to katalavame?:confused: :confused:

Paixtis axreiastos mias kai sta akra pou tha paixei o pao exei arketous fetos

To mono kalo pou proekupse itan oti tha diwxoume ton veliGEKA :beer:

jbear
18/08/2006, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
distixws kaname tin megaluteri malakia twn aiwnwn.
I metagrafi auti aparadekti. dwsame 1.8 kai torgele xaralabidi tsiga. oxi oti autoi tha epaizan , alla HMARTON, mipws pirame ton Ronaldo kai den to katalavame?:confused: :confused:

Paixtis axreiastos mias kai sta akra pou tha paixei o pao exei arketous fetos

To mono kalo pou proekupse itan oti tha diwxoume ton veliGEKA :beer:

+1

Xlitos
19/08/2006, 03:05
Ο Σάλπι μας έλειπε.Εδώ η άμυνα ΜΠΑΖΕΙ!!ΤΕΣΣΑΡΕΣ,ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΕΟ!!!

Μπάκε:Προσωπικά προπονητής που δεν αρχίζει απο πίσω να φτιάχνει και που δεν έχει μάτι ποιος μπορεί να παίξει που...γ@μα τα με μεγάλα γράμματα.Εγώ πριν Σουμ εποχής,δηλαδή πριν αρχίσουμε να τρώμε πεντάρες,έβλεπα τέτοια εποχη στο τέλος των φιλικών παιχνιδιών δεν ακουγες ούτε μια φορά τη φράση ''ασύνδετη άμυνα'' ή ''κενό στην άμυνα'' και τέτοια.Δεν θέλω παιχταράδες γαμω το στανιό μου..ένα δέσιμο θέλω,μια χημεία κάτι τελος πάντων να πιστεψεις σ αυτό.Μακάρι να γυρίσει η καραγκούνα μπας και συμμαζέψει λίγο τα πράγματα,να παίρναμε και τον Ζήκο(ναι καλά.. :( ) έτσι χτίζονται οι ομάδες,όχι με Μαριτς Σάριτς Αντριτς..Οι τελευταιοι είναι για συμπλήρωμα αν είναι καλοί φυσικά...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟΥ ΒΛ@ΚΕΣ!!!!!

fantacid
19/08/2006, 03:38
yeah!

η καλυτερη κινηση που καναμε φετος σαν παοκ!!!

ενας παιχτης που ηταν να φυγει αργα ή γρηγορα,τον δωσαμε σε καλα λεφτα πηραμε αλλους τρεις στο τζαμπε(οχι ποιος ξερει τι παιχτες) αλλα μπορει να καυλωσει κανα λιμο κ να κανει κ κανα δυο καλα παιχνιδια......

πηραμε κ στογιανκοβιτς με τα γκαφρα του δημητρακη,

τωρα απο την αλλη μερια,πηρατε εναν (οχι κακο παιχτη) την μπηκατε στον γαυρο που κ αυτος φλερταρε με το ιδιο παλικαρι,κ ναι οπως ειπανε οι απο πανω,μαλλον θα κανει μετριες εμφανισεις,γιατι αλλιως να εισαι μονος στην κορυφη της επιθεσης κ να σε ψαχνουν ολοι κ αλλιως να εισαι ενα ακομας μπροστα.......

τελως παντως ελπιζω το παλικαρι να αρπαξει κανα φραγκο απο τη συμμορια του ποκ κ στη τελικη να παει να γ@μηθει που θα κ κανει χειρονομιες στην αλφα!

μη ανησυχιτε σε κανα 2-3 χρονια που θα βγει κανα καρτασι απο τη παοκαρα θα σας το τυλιξουμε κ θα σας το στειλουμε σε καλες τιμες..

κ αντε παλι τα ιδια
ο γαυρος πρωτος
δευτερος ο βαζελος
χανουμι μετα
κ απο κει παοκ ξανθη ηρακλης σε τυχαια σειρα.....

(ξερω ειμαστε για Β φετος αλλα μη ξεχνατε οτι παιζουμε στο ελληνικο πρωταθλημα.....αρα 4 θεση ειναι ηδη πατος!)

crs-k
19/08/2006, 07:14
Καθηστε ρε πικροχολα βαζελακια να δουμε πρωτα και μετα αρχιζετε την "εποικοδομητικη" κριτικη ... :wacko:

Dodok edessa
19/08/2006, 07:28
παντως εδω πάνω ολη την μερα τα παοκια κλαινε στα ραδιοφωνα:p
Κριμα ρε γαμωτο :a9: :a25: :a25: :a30: :a46: :a54:

idi
19/08/2006, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

κ αντε παλι τα ιδια
ο γαυρος πρωτος
δευτερος ο βαζελος
χανουμι μετα
κ απο κει παοκ ξανθη ηρακλης σε τυχαια σειρα.....

παλι τα ιδια? χμμμ κατι ειναι λαθος στη καταταξη σου....

ασε που ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακομα να προβλεψεις.....

el_hymador
19/08/2006, 09:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
Ο Σάλπι μας έλειπε.Εδώ η άμυνα ΜΠΑΖΕΙ!!ΤΕΣΣΑΡΕΣ,ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΕΟ!!!

Μπάκε:Προσωπικά προπονητής που δεν αρχίζει απο πίσω να φτιάχνει και που δεν έχει μάτι ποιος μπορεί να παίξει που...γ@μα τα με μεγάλα γράμματα.Εγώ πριν Σουμ εποχής,δηλαδή πριν αρχίσουμε να τρώμε πεντάρες,έβλεπα τέτοια εποχη στο τέλος των φιλικών παιχνιδιών δεν ακουγες ούτε μια φορά τη φράση ''ασύνδετη άμυνα'' ή ''κενό στην άμυνα'' και τέτοια.Δεν θέλω παιχταράδες γαμω το στανιό μου..ένα δέσιμο θέλω,μια χημεία κάτι τελος πάντων να πιστεψεις σ αυτό.Μακάρι να γυρίσει η καραγκούνα μπας και συμμαζέψει λίγο τα πράγματα,να παίρναμε και τον Ζήκο(ναι καλά.. :( ) έτσι χτίζονται οι ομάδες,όχι με Μαριτς Σάριτς Αντριτς..Οι τελευταιοι είναι για συμπλήρωμα αν είναι καλοί φυσικά...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟΥ ΒΛ@ΚΕΣ!!!!! [/QUOTE

+1000

Ετσι ρε φιλε!!!

Τι μαλακια τακτικη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω....παντοτε ειχαμε απο τις καλυτερες αμυνες και μερικες χρονιες μακραν την καλυτερη....αυτο μεχρι την εποχη του μεγιστου Χενρικσεν .Μετα πλακωσαν ενα σωρο παικτες σε ολες τις γραμμες οι οποιοι ηταν ναι μεν καλοι , αλλα δεν υπηρχε ο καταλυτης που θα εδενε αυτο το ετεροκλητο συναφι....Γνωμη μου οτι ολα ξεκινανε απο την διοικηση.....οταν κανει σπασμωδικες κινησεις προκειμενου να κατευνασει τα πνευματα του κοσμου , γινονται αυτες οι μαλακιες.
Ο Παναθηναϊκος ποτε δεν ακολουθουσε την τακτικη του φερνω ηχηρα ονοματα και ενα σωρο παικτες και αν δεσει το γλυκο εδεσε...η ομαδα δημιουργιοταν μεσα απο εσωτερικες διαδικασιες , εκμεταλευομενοι παντα τα τσικο , αλλα και το ηδη υπαρχον δυναμικο. Και παντα υπηρχαν ανθρωποι στην διοικηση αλλα και στο προπονητικο τιμ οι οποιο ξεραν πολυ καλα τι καναν και πως....ο μικρος ειναι καλος για να σου σεταρει κανα αυτοκινητο να τρεξεις σε ειδικη στο Ακροπολις , αλλα για να σεταρει ομαδα μαλλον δυσκολο το βλεπω.Και το σιγουρο ειναι οτι μια ομαδα εδραιωνεται οταν ο κορμος διοικησης- προπονητη ειναι συμπαγης και σοβαρος....αν αυτοι δεν σου εμπνεουν τα απαραιτητα εχεγγυα εμπιστοσυνης τι θες να σου κανει ο ποδοσφαιριστης? Ειναι σαν να εχεις ενα πολυ καλο πληρωμα σε πλοιο ,με μετριο καπετανιο και ασχετο πλοιοκτητη....για ναυαγιο πας....το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω....η καλυτερη μεταγραφη που μπορουμενα κανουμε ειναι αυτη της διοικησης...

kalgeorge
19/08/2006, 12:07
re Xlite, imarton me auton ton karagouni:uplate: :uplate:
den yparxei anthrwpos pou na pisteuei oti o karagounis xerei estw sto elaxisto bala.....

mono na katastrefei tin epithesi kai na peftei katw xerei, tipota allo...kaname aman na fugei i xoli, tha tin paroume pali pisw??
akouw o karagounis stin aek, trela ston pao me epistrofi karagouni, o karagounis ston gauro.,....diladi toso malakes einai oloi????
enan apo emas tou moto.gr na paroun kalytera tha paixei
HMARTON

fantacid
19/08/2006, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παλι τα ιδια? χμμμ κατι ειναι λαθος στη καταταξη σου....

ασε που ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακομα να προβλεψεις.....

ναι νωρις ειναι ..... αν βλεπεις για πρωτη χρονια ελληνικο ποδοσφαιρο.
αν δεις απο τα τελευταια 10 χρονια τα 8 αυτη ειναι η καταταξη!

το μαιο θα με θυμηθεις!!

Xlitos
19/08/2006, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re Xlite, imarton me auton ton karagouni:uplate: :uplate:
den yparxei anthrwpos pou na pisteuei oti o karagounis xerei estw sto elaxisto bala.....

mono na katastrefei tin epithesi kai na peftei katw xerei, tipota allo...kaname aman na fugei i xoli, tha tin paroume pali pisw??
akouw o karagounis stin aek, trela ston pao me epistrofi karagouni, o karagounis ston gauro.,....diladi toso malakes einai oloi????
enan apo emas tou moto.gr na paroun kalytera tha paixei
HMARTON

Φίλε μου το πάθος και την όρεξη του Καραγκούνη δεν θα την βρεις εύκολα..και μια ομάδα το χρειάζεται αυτό αλλιώς άστα να πάνε.Ναι είναι τούμπας,αλλα και ο Οκκας τη σημερον ημέρα πέφτει λιγότερο,ο Γιανακόπουλος όταν βελτιώθηκε σταματησε να πέφτει οπότε είναι κάτι που διορθώνεται.Κι εμένα μου την έσπαγε αυτό αλλά άμπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση.Το θέμα είναι όπως τα λεει ο el_hymador,ο παναθηναϊκος είναι ένα παζλ που πρέπει να φτιάξεις και δεν κοιτάς έναν έναν τους παίκτες ξεχωριστά.Αυτό που δεν κάνει ο Καραγκούνης θα το κάνει κάποιος άλλος παίκτης που θα παίζει δίπλα του.Και στην τελική δεν με νοιάζει αν δεν έρθει,στο όνομα θα κολλήσουμε?αρκει να μπορεί ο Λεοντιου π.χ να μεταδίδει την ψυχολογία στους συμπαίκτες του όπως έκανε η Καραγκούνα και αν μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω.Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολυσύνθετο άθλημα,το οποίο σε τιμωρεί όταν το μόνο που κοιτάς είναι αν θα πάρεις παίκτη που θα κάνει καλή τρίπλα και βάζει όμορφα γλκολ με σκοπό να φέρεις κόσμο στο γήπεδο.Λεφτα υπάρχουν αρκετά για να γίνει κάτι πολύ καλό αλλα λείπουν οι καταλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.Κοίτα πως κατάντησε η Μάντσεστερ Γιουν. όταν έφυγε ο πανέξυπνος τύπος που αξιοποιούσε μέχρι και την τελευταία λίρα του προέδρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Και δες την Ιντερ που έχουν περάσει ΤΑ τρις απ αυτή την ομάδα και όλα τα λεφτά πήγαν στον υπόνομο.και ομάδα δεν έφτιαξε ακόμα..Δες την Ξάνθη..Ελπίζω να χεις καταλάβει που το παω κι ας μην συμφωνούμε,δεν ξέρω εσύ τι απαιτήσεις μπορεί να χεις απ την ομάδα. :)

el_hymador
19/08/2006, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
Φίλε μου το πάθος και την όρεξη του Καραγκούνη δεν θα την βρεις εύκολα..και μια ομάδα το χρειάζεται αυτό αλλιώς άστα να πάνε.Ναι είναι τούμπας,αλλα και ο Οκκας τη σημερον ημέρα πέφτει λιγότερο,ο Γιανακόπουλος όταν βελτιώθηκε σταματησε να πέφτει οπότε είναι κάτι που διορθώνεται.Κι εμένα μου την έσπαγε αυτό αλλά άμπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση.Το θέμα είναι όπως τα λεει ο el_hymador,ο παναθηναϊκος είναι ένα παζλ που πρέπει να φτιάξεις και δεν κοιτάς έναν έναν τους παίκτες ξεχωριστά.Αυτό που δεν κάνει ο Καραγκούνης θα το κάνει κάποιος άλλος παίκτης που θα παίζει δίπλα του.Και στην τελική δεν με νοιάζει αν δεν έρθει,στο όνομα θα κολλήσουμε?αρκει να μπορεί ο Λεοντιου π.χ να μεταδίδει την ψυχολογία στους συμπαίκτες του όπως έκανε η Καραγκούνα και αν μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω.Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολυσύνθετο άθλημα,το οποίο σε τιμωρεί όταν το μόνο που κοιτάς είναι αν θα πάρεις παίκτη που θα κάνει καλή τρίπλα και βάζει όμορφα γλκολ με σκοπό να φέρεις κόσμο στο γήπεδο.Λεφτα υπάρχουν αρκετά για να γίνει κάτι πολύ καλό αλλα λείπουν οι καταλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.Κοίτα πως κατάντησε η Μάντσεστερ Γιουν. όταν έφυγε ο πανέξυπνος τύπος που αξιοποιούσε μέχρι και την τελευταία λίρα του προέδρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Και δες την Ιντερ που έχουν περάσει ΤΑ τρις απ αυτή την ομάδα και όλα τα λεφτά πήγαν στον υπόνομο.και ομάδα δεν έφτιαξε ακόμα..Δες την Ξάνθη..Ελπίζω να χεις καταλάβει που το παω κι ας μην συμφωνούμε,δεν ξέρω εσύ τι απαιτήσεις μπορεί να χεις απ την ομάδα. :)

Συμφωνω για τον Καργκουνη...σε καμια περιπτωση δεν το λες παικτη κλασης...αλλα στο κεντρο μπορουσε να κρατησει την μπαλα και με το παραπανω...γενικα ηταν πεφτουλας και μου την εσπαγε η μονιμη μιρλα και γκρινια που ειχε στα σφυριγματα (απιστευτη μουτσουνα οταν διαμαρτυροταν :lol: ) τεσπα ηταν περισσοτερο παικτης εργαλειο...αλλα τι να λεμε τωρα για το παρελθον?.....παρεπιπτοντως ειδατε το φαουλ απο το οποιο προηλθε το γκολ της ισοφαρισης για τον γαυρο? :lol:

marios8
20/08/2006, 01:07
Σαν Παοκτζης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον ΠΑΟ γιατι οσο ειναι δυνατον μας ξελασπωσε (Κατσε πρωτα να δουμε σε ποιες τσεπες θα πανε τα μαρουλια :cool: ) Αλλα απο την αλλη μην ειστε και τοσο απαισιοδοξοι. Μια χαρα παιχτης ειναι ο Σαλπι. Ηταν πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα (με τις μπαλιες του ανυπαρκτου κεντρου στον ΠΑΟΚ) στον ΠΑΟ θα τα παει μια χαρα. Αυτο που κανει τον Σαλπι να ξεχωριζει δεν ειναι οι τεχνικες του ικανοτητες αλλα η ΨΥΧΗ του. Μεσα στον αγωνα τα δεινει ολα και γι αυτο θα γινει και ο αγαπημενος της κερκιδας (οπως στον ΠΑΟΚ) Γι αυτο σας λεω οτι μπορει να δωσατε κατι παραπανω αλλα δεν εχει καμια σχεση με τους Γκεκα και Τοργκελε. Βεβαια το πρωταθλημα δεν μπορει να σου το δωσει ενας Σαλπιγγιδης :winka:

siokatas
20/08/2006, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
παντως εδω πάνω ολη την μερα τα παοκια κλαινε στα ραδιοφωνα:p
Κριμα ρε γαμωτο :a9: :a25: :a25: :a30: :a46: :a54:

:wave2:

χαχαχαχχχχχχ......

εμεις κλαιμε που χασαμε τον σαλπι η που και χρημα πηρε ο ακατανομαστος και δεν την κοπανει.....:bawl:

ενω εσεις ρε dodok με ολα τα εικοσαχρονα τι να σου πω...οπως ειχε πει και ο αναστοπουλος ενα λεωφορειο παιχτες μου εφεραν (αμουστακα)και μετα φεραν και προπονητη.......:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

sakisdani750
20/08/2006, 20:28
THN ΤΡΙΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ????:cry: :cry: :cry: :cry:

fantacid
20/08/2006, 22:08
καλα πληρωσε ο μητσαρας σημερα ε???

Xlitos
21/08/2006, 00:58
όταν θα φάμε τρια θα βάλει τέσσερα? :p

Καλό παιχνίδι πάντως,μπράβο του,κρίμα που δεν μπορούμε να πούμε έπαιξε καλά η ομάδα και λέμε έπαιξε καλά ο Σάλπι.Τεσπα θα δούμε,αρχη είναι ακόμα πάντως ειλικρινά χαίρομαι που είμαστε Ουέφα γιατί αφενός έχει αρκετές ομάδες που θα βγάλουν τα ελλατώματα μας στον αφρό(γιατί αν περιμένεις απο το Αιγάλεω σώθηκες) και άμα αποκλειστείς αυτό θα αργήσει λογικά να γίνει οπότε μπορείς να μαζέψεις κανα βαθμό...

Αυτός ο Μπίσκαν τελικά σε ποια θέση μπορεί να προσφέρει και τι μπορεί να κάνει?Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαραει στην ομάδα,ειλικρινά..

Xlitos
21/08/2006, 01:00
...

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 08:18
και όμως ο ΠΑΟ, τα πήγε πολύ καλύτερα απο όσο περίμεναν πολλοί...

Και έβγαλε επίθεση και έπαιξε και λίγο άμυνα. Ανεξάρτητα αν το Αιγάλεω δεν μπορεί να αποτελέσει δυνατό μέτρο κρίσης για την ομάδα και τις δυνατότητες της.

Ο Ολυμπιακός τα γνωστά....

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απέναντι σε μια σκληροτράχηλη και αρκετά "παράνομη" Ξάνθη (έπεσε πολύ κλωτσιά!). Ενας Ριβάλντο όμως , τέτοιας κλάσης είναι ικανός να αλλάξει τα πάντα... δύο στα τέσσερα σούτ και μέσα. Οτι λεφτά και να του έδωσε ο Πάρεδρος , χαλάλι του. Είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών να βλέπεις ένα τέτοιο παίκτη στα γήπεδα μας.

Για την ΑΕΚ...

Καλά είμαστε. Ναι ρε μην γελάτε. Ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος φέτος , γιατί είναι στριμωγμένος στην γωνία. Όποια ομάδα είναι στριμωγμένη είναι πολύ επικίνδυνη.
Συν του οτι ο Φερέρ δεν έκανε πειράματα, όπως διατείνονται ειδήμονες. Απλά ξεκούρασε παίκτες για την Τετάρτη που είναι τα 3/4 της χρονιάς για εμάς , όπως και του... ταμείου μας.
Ήταν αναγκαίο να προφυλάξει απο τραυματισμούς και κούραση την ομάδα. Η ατυχία όμως ξαναχτύπησε με τον Σορεντίνο... (σ.σ. Πότε θα αποσσύρουν επιτέλους αυτά τα κουβαδάκια που ονομάζουν αυτοκίνητα, τύπου smart ; Είναι ο τρίτος παίκτης που παθαίνει ατύχημα με τέτοιο αυτοκίνητο.)

Τους Σκωτζέζους εξακολουθώ και τους φοβάμαι, ανεξάρτητα τι λένε τα ΜΜΕ. Είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά αν την αψηφήσεις.

Gandalf

idi
21/08/2006, 10:33
o ΠΑΟΚ πηρε δικαια ισοπαλια ....

ναι σιγα το δυσκολο

11 πισω επαιζαν! αντιποδοσφαιρο

αν παιζαμε 11 πισω οταν πηγεναμε στη τουμπα ΠΟΤΕ δε θα χαναμε... (ουτε θα κερδιζαμε φυσικα!)

η καταντια μιας ομαδας να πανιγηριζει μια λευκη ισοπαλια σα να πηραν το CL
...

...MΠAOK....

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 10:40
μπα... φίλε idi, μήν το λες...

Μην ξεχνάς οτι η ΑΕΚ , με το δείγμα που έδωσε με την Hearts και την μαλακία των ΜΜΕ να πουσάρουν τα πράγματα , χαρακτηριζοντας την ΑΕΚ ώς τουλάχιστον "άρτια", είναι λογικό ο ΠΑΟΚ με τα χίλια+1 προβλήματα να πανυγηρίζει απέναντι μας με ενα ποντάκι στο ΟΑΚΑ.

Τώρα για το 11 πίσω που λες, εκείνο που με ανυσήχησε ρε φίλε, είναι και πάλι η αδυναμία να σπρώξουν την μπάλα στο πλεκτό , ακόμα και εξ επαφής (βλ, Ντελιπαγιτς με το σώμα) σε άδειο τέρμα.
Πόσες τέτοιες ευκαιρίες θα σου κάτσουν με ικανή ομάδα; Δεν νοείται να τα χάνεις αυτά!

Για το κέντρο τα είπα και μετά την Hearts. Δεν έχουμε παιδιά....
Αν δεν τραβήξει ο Ivic που δεν μοιάζει σε τίποτα με τον αδερφό του, μόνος ο Έμερσον είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα. Απο το 70 και μετά με γιόμες να βρούν Καπετάνο και Λυμπερόπουλο που ήταν πολύ καλά κλεισμένοι.

Gandalf

EVI
21/08/2006, 10:55
εγω ειδα μια αεκ να παιζει με .................1 παιχτη

ο γεωργεας εκανε ολη την δουλεια σε ολον τον αγωνα

οι αλλοι σερνοντουσαν ασε την τρομερη αλεξανδριτιδα μεσα στο τερμα ηταν ο παιχτης η μπαλα εξω στη κερκιδα

δε μου αρεσε ο αγωνας ηταν βαρετος με μια αεκ να παιζει μονοτερμα τον παοκ δεν ειδα καθολου καλο ποδοσφαιρο απο την αλλη ναι ειναι αρχη ναι δεν εχουν φορμαριστει οι ομαδες

αλλα το λεω και το ξαναλεω ειδικα στον ιντι

για να ενωθει η ομαδα δεν της φτανει μια σεζον πρωταθληματος ισως του χρονου μην περιμενετε να χτυπησετε πρωταθλημα

αυτο ανηκει στο γαυρο και φετος τουλαχιστον

οι παικτες δεν ειχαν καμμια συννενοηση μεταξυ τους αυτο ειδα εγω

θελω να δω και τον βαζελο και βλεπουμε για πρωτα συμπερασματα

κριμα αν και δεν ειμαι αεκ

και φυσικα χαρηκα τους βαθμους που πηρε ο γαυρος

αν και δεν ειδα τον αγωνα

DUKASII
21/08/2006, 10:57
που πηγα να δω ντερμπι αεκ παοκ
και ειδα την αεκ να παιζει με μια ομαδιτσα για το πουτσο τελείως που αν και οποτε κλεβαν τη μπαλα τη πεταγαν μπροστα με λομπα...απλα για να φυγει.

0 φασεις ο παοκ λεμε !!!!

ουτε με τη ρεαλ να επαιζε ρε πουστη μου.

ο Σορεντινο στο μισο παιχνιδι καθοταν στη γραμμη της περιοχης του(της μεγαλης) ενω σε καποια σημεια...καθοτανε στο κεντρο ρε παιδια...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ ΡΕ?

και καλα εμεις αχρηστοι να μη μπορουμε να νικήσουμε τον Φερναντες...(αυτός πως παίζει στο Παοκ ακόμα ρε?)
και ρε γκανταλφ....μετα το 70 που λες...που καναμε γιομες..οπως λες...
η παοκαρα λεμε..ειχε 11 παιχτες οχι πισω απο το κεντρο..ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.

Vezouvios
21/08/2006, 11:10
E Ψιτ λιγα λογια για την παοκαρα μας ε?
!!!!

Στο κατω κατω ο Π.Α.Ο.Κ κατηντησε ετσι απο κατι ρεμαλια προεδρους που εξυπηρετουν αθηναικα συμφεροντα!!!

Ισχυει αυτο που λενε οτι ελλαδα ειναι μονο η αθηνα!!!!
Αυτο ειναι και που θα μας καταστρεψει και σαν χωρα!και δεν αναφερομαι μονο στα αθλητικα,μιλαω γενικα!!!

Συμφωνο πως ο παοκ ηταν τραγικος στο αγωνιστικο κομματι,αλλα με τις παρουσες συνθηκες,και με τα ρεμαλια που εχουμε για παιχτες ειναι λογικοτατο!
Αλλα οταν αναφερεσε Duka για τον παοκ να εισαι λιγο πιο προσεκτικος!
Κοιτα να δεις που και η αεκ θα καταντησει σαν τον παοκ σε λιγο καιρο!!!!!!:beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 11:30
ρε Vezuvios... τα πιστεύεις αυτά που λες;...

Ρεμάλια οι παίκτες του ΠΑΟΚ;

Παίζουν απλήρωτοι, παίζουν ενώ δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Και είναι και ρεμάλια;

Μήπως να κοιταζόσασταν λιγο στον καθρέφτη , για να δείτε γιατί είσαστε σε αυτά τα χάλια;

Μήπως επειδή ο τραμπουκισμός σας, απέναντι σε όλους, έχει απομακρύνει κάθε αξιοπρεπή επενδυτή απο εκεί και έχετε μείνει με τους λωποδύτες;

Ποιό Αθηναϊκό κράτος και μπαρούφες αναμασάτε συνέχεια;

Η Ξάνθη , Λάρισα είναι άλλες όμαδες; Δεν παίζουν μπάλα αυτές;

Μήπως ο Άρης που παίζει ωραία φέτος και έχει συμμαζευτεί αρκετά δεν είναι ομάδα και αυτός;

Το μυαλό σας και μια λίρα, ... για να στο πώ στην διάλεκτο σας.

Έχετε ενα Ζαγοράκη , που ακόμα και αύριο, αν τα πήγαινε καλά με τον Ντέμη, θα τον έπαιρνε η ΑΕΚ, και δυσανασχετείτε;

Τι να σου πω;... Λούζεστε αυτά που κάνετε μόνο.

Tώρα για τα περί αμυντικού ποδοσφαίρου... όταν μια ομάδα, θέλει να λέγεται καλύτερη, ακόμα και την παραμικρή ευκαιρία να της παρουσιαστεί την κάνει goal. Αυτό το κάνει ο Γαύρος όσο και αν δεν μας αρέσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.. εμείς οχι ακόμα...
Εκτός και αν είναι οφθαλμαπάτη ενόψει CH.L. δεν βιάζομαι ακόμα για συμπεράσματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Gandalf

DUKASII
21/08/2006, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
E Ψιτ λιγα λογια για την παοκαρα μας ε?
!!!!

Στο κατω κατω ο Π.Α.Ο.Κ κατηντησε ετσι απο κατι ρεμαλια προεδρους που εξυπηρετουν αθηναικα συμφεροντα!!!

Ισχυει αυτο που λενε οτι ελλαδα ειναι μονο η αθηνα!!!!
Αυτο ειναι και που θα μας καταστρεψει και σαν χωρα!και δεν αναφερομαι μονο στα αθλητικα,μιλαω γενικα!!!

Συμφωνο πως ο παοκ ηταν τραγικος στο αγωνιστικο κομματι,αλλα με τις παρουσες συνθηκες,και με τα ρεμαλια που εχουμε για παιχτες ειναι λογικοτατο!
Αλλα οταν αναφερεσε Duka για τον παοκ να εισαι λιγο πιο προσεκτικος!
Κοιτα να δεις που και η αεκ θα καταντησει σαν τον παοκ σε λιγο καιρο!!!!!!:beer: :beer: :beer: OTAN ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΒΕΖΟΥΒΙΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚ ΣΟΥ ΟΚ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ.

η Αθήνα φταίει παλι ε?

ρε αντε απο δω χαμω λεμε..

DUKASII
21/08/2006, 11:39
καταντησει η αεκ σα το παοκ ...
ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ...

...

mats8282
21/08/2006, 11:43
Λιγο δυσκολο αυτο που λες για την ΑΕΚ(ναι Αεκτζης ειμαι)....Προσωπικα ενω παρακολουθω CL,UEFA κτλ ολες τις ομαδες μας και δεν εχω προβλημα με κανεναν εχω σταματησει να πηγαινω γηπεδο απο τοτε που ανελαβε ο Τροχανας την ομαδα....Τελευταια με τον Ντεμη,που καταφερε να στησει στα ποδια της την ομαδα,σκεφτομαι να παρω διαρκειας αλλα τα εξοδα ειναι πολλα μετα την αγορα του GSR :D ...Εκτος αυτου το ολο σκηνικο του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι το λιγοτερο αποκρουστικο...22 αμπαλοι να κυνηγανε το τοπι και μονο απο 4-5 ομαδες <<μπορει>> να δεις κατι καλο.Καλη η αγορα του Δημητρακη για το Ελληνικο Πρωταθλημα αλλα μονο για αυτο,για παραπανω θελει πιο πολλα απο ταχυτητα και καλο τελειωμα των φασεων.

ΥΓ Αυτος και ο Παπαδοπουλος ειναι σχεδον το ιδιο..Γρηγοροι,καλοι στο τελειωμα αλλα δεν τριπλαρουνε ουτε εμενα :p

Sferopetadhn
21/08/2006, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
OTAN ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΒΕΖΟΥΒΙΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚ ΣΟΥ ΟΚ?

η Αθήνα φταίει παλι ε?

ρε αντε απο δω χαμω λεμε..

Ε πσσστ φλωράκο

Δε γαμάς που δε γαμάς, δε γαμιέσαι να γαμήσουμε;

Γκομενάκια των γαυροβάζελων είστε και επιβιώνετε μόνο από τα ψίχουλα που σας δίνουν. Σας έχουν χαρίσει ένα κάρο λεφτά και θέλετε και παίκτες και γήπεδο και κανένα αεροδρόμιο άμα λάχει...

Κάτσε καλά λοιπόν και δες τα της ομάδας σου και άσε τους άλλους.

Α! Άλλη φορά για σεξ... με την όπισθεν έτσι;;; :rotflmao:

Σεμνά λοιπόν από δω χάμω :nono:

Γιατί έτσι μΕ αρέσει!!!

Cpt. Haddock
21/08/2006, 12:29
:a014:

κοίτα να δεις με τι ασχολείται ο κόσμος...

DUKASII
21/08/2006, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ε πσσστ φλωράκο

Δε γαμάς που δε γαμάς, δε γαμιέσαι να γαμήσουμε;

Γκομενάκια των γαυροβάζελων είστε και επιβιώνετε μόνο από τα ψίχουλα που σας δίνουν. Σας έχουν χαρίσει ένα κάρο λεφτά και θέλετε και παίκτες και γήπεδο και κανένα αεροδρόμιο άμα λάχει...

Α! Άλλη φορά για σεξ... με την όπισθεν έτσι;;; :rotflmao:

Σεμνά λοιπόν από δω χάμω :nono:

Γιατί έτσι μΕ αρέσει!!! ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ..

να μου μιλαει και ο παοκ για χαρισμενα λεφτα...

και ψιχουλα..

ρε δεν ασχολουμε με μικρες ομάδες.
κανε μου τη χαρη λοιπόν μαγκακο..

τωρα το αν γαμω η οχι ....

:a5: :a5:

Sferopetadhn
21/08/2006, 12:41
Ενώ η αεκ είναι τεράστια ομάδα ε; Ρεάλ και βάλε!!! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

DUKASII
21/08/2006, 12:46
Ενώ η αεκ είναι τεράστια ομάδα ε; Ρεάλ και βάλε!!! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: τουλαχιστον..

που λες τωρα ειναι η μεγάλη ευκαιρία για σας να μετονομασθέιτε σε παο Β και να εχετε και τις ευεργετικες ιδιοτητες που έχει και ο Οφη....

αιντε περαστικα λεμε...

για να καταλαβεις στο γηπεδο φωναζαμε..εναντιον του χορηγου σας...

του παο ντε..:rotflmao: :rotflmao: :lol:

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 12:47
πάλι με τα λεφτά μιλάμε...

Για ποιά ακριβώς λεφτά μιλάτε είπαμε;

Γιατί αν θυμάμαι καλά , τα χρέη προς το Δημόσιο απο την ΑΕΚ πληρώνονται νόμιμα, με όλες τις προσαυξήσεις και εκπτώσεις που προβλέπονται απο τον νόμο για ΟΛΟΥΣ.

Το άρθρο 44, είναι για χρέη προς ΤΡΙΤΟΥΣ και οχι προς το Δημόσιο. Οι πιστωτές της λοιπόν , επειδή κύρηξε αδυναμία πληρωμών σαν ΠΑΕ, πήρε μια σημαντικότατη έκπτωση και έδωσε και πάλι κάποια χρήματα σε αυτούς, αποπληρώνοντας μάλιστα και πάικτες που είχαν κάνει προσφυγή ακόμα και αν δεν τα έδωσε όλα όσα ζητούσαν αυτοί σαν προσαυξήσεις που δεν τους επιδικάστηκαν όμως.

Τα ψίχουλα που αναφέρεις απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ποιά είναι ακριβώς;... η πετάμε γενικώς οτι μας έρθει στο κεφάλι;

Για τον ΠΑΟΚ, θες να αρχίσουμε να απαριθμούμε χάρες απο Βενιζέλο (χωρίς νόμους και διατάγματα) , διαρύθμιση γηπέδων κτλ;
Μήπως για το τι γίνεται αυτή την στιγμή που είναι κριμά για την ίδια την ομάδα;

Μήπως λοιπόν είναι καιρός να κοιτάξετε τα του οίκου σας και να αφήσετε τους άλλους στα δικά τους;

Εκτός αν περιμένετε οτι έτσι όπως κάνετε θα βρεθεί κανάς μεγιστάνας και θα πάρει την ομάδα με 40-45 μύρια χρέη ή άντε και 10 σου λέω εγώ αν υπάχθεί (που θα γινόταν και για εσάς) στο άρθρο 44.

Gandalf

mats8282
21/08/2006, 13:21
Ενώ η αεκ είναι τεράστια ομάδα ε; Ρεάλ και βάλε!!! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Η ΑΕΚ τουλαχιστον εχει την τυχη να ειναι στην διαχειριση της ατομα που χειριζονται τα οικονομικα της οχι με κριτιριο να κονομησουνε ουτε να ειναι λαοπροβλητοι.Αυτο και μονο με παρηγορει σαν ανθρωπο και σαν φιλαθλο.Το να γινει μια ομαδα τεραστια σαν τα ευρωπαικα μεγαθηρια(Ρεαλ,Μπαρτσα κτλ κτλ) ειναι τουλαχιστον ουτοπικο για την Ελληνικη πραγματικοτητα.Οσο για την νοοτροπια που εχουνε καποιοι οσο αφορα το ποδοσφαιρο τι να πω....Ειμαι ΠΑΟΚ(πχ) λεει ο αλλος εξω ο Γουμενος....Ο Γουμενος δεν φευγει για οποιους λογους,οποτε παμε να σπασουμε το γηπεδο,τα γραφεια,τα κεφαλια καποιων να γουσταρουμε.Συμφεροντα δεν εχουνε οι οπαδοι μονο οι διοικησεις(οικονομικα,πολιτικα κτλ κτλ) και οταν το παρουνε χαμπαρι καποιοι και πηγαινουνε γηπεδο για να δουνε θεαμα και οχι να ξεσπασουνε τοτε ισως γινουνε καλυτερα τα πραγματα.

XTMPAM
21/08/2006, 13:22
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΠΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!:rotflmao: :rotflmao:

ΟΛΟΥΣ!!!

Sferopetadhn
21/08/2006, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μήπως λοιπόν είναι καιρός να κοιτάξετε τα του οίκου σας και να αφήσετε τους άλλους στα δικά τους;

Gandalf [/B]

Μα αυτό ακριβώς είπα κι εγώ! Ο Dukassii ήθελε κάποιον να γαμήσει γι' αυτό και του απάντησα.

Όσον αφορά τώρα τους δικούς μας, τα έχω πει και σε άλλα post ότι είναι τελείως μαλάκες και μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα, αλλά παρακαλώ πολύ δεν μπορώ να ακούω -και καλά- υπεράνω κριτικές από κόσμο ομάδων που κατά καιρούς έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα!

Έχουμε που έχουμε τα δικά μας ντέρτια, να μην ακούμε και αμπελοφιλοσοφίες ρε παιδιά.

Αυτή τη στιγμή μόνο οι γαύροι είναι κουλ, αλλά πώς να μην είναι με 10 κούπες σερί; Ποιός δεν θα ήταν; Δώσε μου κι εμένα και θα σου αραδιάσω ένα κάρο θεωρίες περί ποδοσφαίρου, αθλητισμού και ολυμπιακού (όχι οσφπ) πνεύματος. Θυμάστε κάποτε στα "πέτρινα χρόνια" με Σαλιαρέλη τί ξύλο έπεφτε; Το δούλεμα από όλους το θυμάστε;

Γι' αυτό λοιπόν, ο καθένας την ομαδούλα του (ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ κυριολεκτικά) και αφήστε τον καθένα να ζει την αυταπάτη του. Μόνο αν δω ομάδα να παίζει τη μπάλα του ΠΑΟΚ το 70, του Ηρακλή το 80, της ΑΕΚ του 90, του βάζελου με Ρότσα και του γαύρου μία χρονιά (μάλλον το 97 ήταν) με Ντούσαν θα πω ότι είναι μεγάλη.

Το σημερινό κλοτσοσκούφι που βαφτίσανε σούπερ λίγκα είναι για γέλια και δεν νομίζω ότι θα δούμε ματς καλύτερα από του Σαββάτου...

Περαστικά σε όλους μας λοιπόν και όχι σεξ με τις ομάδες των άλλων! Μπορεί να κολλήσουμε τίποτα :nono:

Άντε :beer: για όλους!

mats8282
21/08/2006, 14:04
Γιατι υπαρχει αυτη η ταση να συνδεουν ολοι το τι λενε 500-1000 καφροι με ολο τον κοσμο που υποστηριζει μια ομαδα?Δηλαδη επειδη 1000 καφροι φωναζουν πχ Βουλγαρους τους Παοκαρηρακλη κτλ σημαινει οτι το λενε(και το πιστευουν) ολοι οι φιλαθλοι(οπαδοι?) μιας ομαδας?Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο αυτο....Μακρια απο οπαδικα παθη δεν οδηγουν πουθενα παρα σε σπασμενα νευρα(κεφαλια κτλ κτλ)....Σιγα μην κατσω να σκασω εγω για τον Γουμενοτροχανακοκκαληβαρδινογιαννη.Θα σκασω με την ομαδα μου που δεν θα παιζει μπαλα οπως καποτε,θα νευριασω που θα φαει 5 ο γαυρος,βαζελος,αεκ κτλ στην Ευρωπη κτλ κτλ αλλα δεν με ενδιαφερουν τα μικροσυμφεροντα(και μεγαλοσυμφεροντα) του καθε πλουσιου αφεντικου μιας ομαδας...Το εχω κοψει για αυτο το λογο εδω και κοντα 10 χρονια το γηπεδο και δεν μου λειπει(πολυ :p )

idi
21/08/2006, 14:07
ρε κομπλεξαρες Μπαοκια αρχισατε παλι?

ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ τσιρακια του κοκκαλη και του βαρδινογιαννη που σασ κρατανε στη ζωη με του παιχτες που τους "πουλατε", για να κοβετε βαθμους απο την ΑΕΚ που και που...

εξω οι τσατσοι του βαρδινογιαννη ρε! ναι εσεις και ο ΟΦΗ... ρεζιλικια

ασιχτιρ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που θελατε και ευρωπη!

θα παρετε φετος τη θεση του συΜπολιτη σας ξεκωλιΑρη στη Β εθνικη--> γιατι για εκει εισαστε ΜΟΝΟ

κωλοχανειο του κερατα εισαστε μια ζωη

STOYBI
21/08/2006, 14:15
Ρε παιδια... Σορρυ για το σπαμ . Αλλα το κουστουμι του Ιβιτς τι μαρκα ηταν :confused:

EVI
21/08/2006, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε παιδια... Σορρυ για το σπαμ . Αλλα το κουστουμι του Ιβιτς τι μαρκα ηταν :confused:

εεε μαλον αρμανι ειχε και ενα πουρο
παντως ο τεχνικος διευθ ειχε κουστουμι και πουρο και ο προεδρος της αεκ ηταν με το τζιν

μου αρεσε παντως που τσακωνεστε ποιος ειναι γκομενα του ολυμπιακου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

end of spam

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 14:18
Δεν ξέρω... αλλά το "κοστουμάκι" που φορέσαμε εμείς με το 0-0 , μια χαρά μας ήρθε....χεχεχεχεχεχε

Gandalf

DUKASII
21/08/2006, 14:20
Μα αυτό ακριβώς είπα κι εγώ! Ο Dukassii ήθελε κάποιον να γαμήσει γι' αυτό και του απάντησα.

Όσον αφορά τώρα τους δικούς μας, τα έχω πει και σε άλλα post ότι είναι τελείως μαλάκες και μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα, αλλά παρακαλώ πολύ δεν μπορώ να ακούω -και καλά- υπεράνω κριτικές από κόσμο ομάδων που κατά καιρούς έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα!

Έχουμε που έχουμε τα δικά μας ντέρτια, να μην ακούμε και αμπελοφιλοσοφίες ρε παιδιά.

Αυτή τη στιγμή μόνο οι γαύροι είναι κουλ, αλλά πώς να μην είναι με 10 κούπες σερί; Ποιός δεν θα ήταν; Δώσε μου κι εμένα και θα σου αραδιάσω ένα κάρο θεωρίες περί ποδοσφαίρου, αθλητισμού και ολυμπιακού (όχι οσφπ) πνεύματος. Θυμάστε κάποτε στα "πέτρινα χρόνια" με Σαλιαρέλη τί ξύλο έπεφτε; Το δούλεμα από όλους το θυμάστε;

Γι' αυτό λοιπόν, ο καθένας την ομαδούλα του (ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ κυριολεκτικά) και αφήστε τον καθένα να ζει την αυταπάτη του. Μόνο αν δω ομάδα να παίζει τη μπάλα του ΠΑΟΚ το 70, του Ηρακλή το 80, της ΑΕΚ του 90, του βάζελου με Ρότσα και του γαύρου μία χρονιά (μάλλον το 97 ήταν) με Ντούσαν θα πω ότι είναι μεγάλη.

Το σημερινό κλοτσοσκούφι που βαφτίσανε σούπερ λίγκα είναι για γέλια και δεν νομίζω ότι θα δούμε ματς καλύτερα από του Σαββάτου...

Περαστικά σε όλους μας λοιπόν και όχι σεξ με τις ομάδες των άλλων! Μπορεί να κολλήσουμε τίποτα :nono:

Άντε :beer: για όλους! Που ειπα εγω οτι ηθελα να γαμησω ρε παλικαρι?
εγω ειδα τον ΜΠαοκ και τον λυπήθηκα...
επισης ειδα τον μπαοκ περσι να σκιζετε να νικήσει την αεκ φυσικα..

ειδα να περνουν πριμ νικης λεει με την αεκ εξτρα λεφτα...(τι πες τωρα..)

....

μπαοκαρα..ειμαι χαλια...βλεπω αιτο με 2 κεφάλιααααα...

DUKASII
21/08/2006, 14:22
Ρε παιδια... Σορρυ για το σπαμ . Αλλα το κουστουμι του Ιβιτς τι μαρκα ηταν :confused: το κουστουμάκι ήταν

bulgari...:rotflmao: :lol: :rotflmao:

by mazonakis...

XTMPAM
21/08/2006, 14:26
Ο ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!!!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!

DUKASII
21/08/2006, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Ο ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!!!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!! εδω βλεπουμε το κλασικο το μαλακα το βαζελο που εχει παθει παρακρουση μιας και η ομάδα του εβαλε 4 γκολ..
και τι μυνημα μου εστειλε μετα τη νικη της ομαδας του στο Αιγάλεω??

παμε για το ουέφα μου λεει.....!!!!:eek: :D

εγω μετα του ειπα το αλλο με τον ΤΟΤΟ...:lol:

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 14:28
βρε ΧΤΜΠΑΜ... κόψε κάτι... με το Αιγάλεω παίζατε.

Άσε να σας δούμε απέναντι και σε καμιά σοβαρή άμυνα.

Η σε σοβαρή επίθεση, για να δούμε πως πάτε απο άμυνα.

Γενικώς... ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ακόμα τώρα αρχίσαμε.

Gandalf

idi
21/08/2006, 14:35

+1924

ridiculus
21/08/2006, 14:36
βρε ΧΤΜΠΑΜ... κόψε κάτι... με το Αιγάλεω παίζατε.

Άσε να σας δούμε απέναντι και σε καμιά σοβαρή άμυνα.

Η σε σοβαρή επίθεση, για να δούμε πως πάτε απο άμυνα.

Gandalf

Τι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα? Βάλαμε 4 γκολ ρε....
Δώστε μας τώρα την κούπα.....να τελειώνουμε.

Βύντρα ρεεεεεε...... εγγύηση!!!! Μπάζει , δεν σκουριάζει, δεν μουλιάζει!!!!!:eyepop:

EVI
21/08/2006, 14:37
+1924

+1925

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ενας παοκ και ενας βαζελος ετος δε θα βαλουν?)

idi
21/08/2006, 14:39

α και τωρα που το βλεπω καλα τι γραφεις....

ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΟΚΤΣΗ «gay-ρε του βορρά»

σας χάρισαν γηπεδο μπάσκετ, σας χάρισαν το Γαλακτερό σας χαρίζουν δικαίωμα συμετοχης στο ελληνικό πρωτάθλημα (αντι της ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ)...

και δε μας ειπες...ΤΙ ΜΑΣ "χάρισαν" EΜΑΣ???? ετσι εγραφαν τα "σπορ του βορρά?"

ε ? που αφηνετε τους παιχτες απλήρωτους και σας τρεχουν στα δικαστηρια ρε πειναλέοι???? Ελεεινοί και τρισάθλιοι ....

ξεφτιλες

αντε πηρα φόρα τωρα....

marios8
21/08/2006, 14:45
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος εναντιον του ΠΑΟΚ. Το να φερεις μια ισοπαλια δεν ειναι και κατι το σπουδαιο αλλα ουτε και κατι το ευκολο με τα δεδομενα που επικρατουν στην ομαδα. Δηλαδη η οποιαδηποτε ομαδα ερθει στο ΟΑΚΑ και κλειστει πισω θα παρει το Χ? Δεν το νομιζω.Τωρα με τις βρισιες ο καθενας δειχνει το επιπεδο του. Αλλωστε για να σεβαστεις καποιον απαραιτητη προυποθεση ειναι να σεβεσαι πρωτα τον εαυτο σου.:wave2:

idi
21/08/2006, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος εναντιον του ΠΑΟΚ. Το να φερεις μια ισοπαλια δεν ειναι και κατι το σπουδαιο αλλα ουτε και κατι το ευκολο με τα δεδομενα που επικρατουν στην ομαδα. Δηλαδη η οποιαδηποτε ομαδα ερθει στο ΟΑΚΑ και κλειστει πισω θα παρει το Χ? Δεν το νομιζω.Τωρα με τις βρισιες ο καθενας δειχνει το επιπεδο του. Αλλωστε για να σεβαστεις καποιον απαραιτητη προυποθεση ειναι να σεβεσαι πρωτα τον εαυτο σου.:wave2:

γι'αυτο...

Ε πσσστ φλωράκο
....

...

XTMPAM
21/08/2006, 14:50
εδω βλεπουμε το κλασικο το μαλακα το βαζελο που εχει παθει παρακρουση μιας και η ομάδα του εβαλε 4 γκολ..
και τι μυνημα μου εστειλε μετα τη νικη της ομαδας του στο Αιγάλεω??

παμε για το ουέφα μου λεει.....!!!!:eek: :D

εγω μετα του ειπα το αλλο με τον ΤΟΤΟ...:lol:

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:

marios8
21/08/2006, 14:52
Οταν λεω κατι δεν το λεω για τους αλλους αλλα προπαντων για μας.

DUKASII
21/08/2006, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ!!!:rotflmao: :rotflmao: θυμαμε και περσι εσυ με τη τριαρα απο καποια βιζλα που αρπαξες ποσο χάρηκες ρε..

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΒΙΖΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ...

ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ 3...

και δε με λες..

φετος??

με ποιον παιξατε προκριματικα τσαμπιον λιγκ ρε ντολμα?

Sferopetadhn
21/08/2006, 15:21
γι'αυτο...

OTAN ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΒΕΖΟΥΒΙΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚ ΣΟΥ ΟΚ?

Πρώτα θα διαβάζεις όλα τα post και μετά θα μιλάς...

Όσο για το γήπεδο δεν φταίει κανείς αν γκρεμίσατε τη Φιλαδέλφεια χωρίς να έχετε εξασφαλίσει άδειες κλπ κλπ. Ποιός μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μα....κας;;;

fantacid
21/08/2006, 15:38
k ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ να τρελλαθω!!

ναι ρε κ κολλημενοι ειμαστε κ κομπλεξικοι ειμαστε κ αρρωστοι τελιως ειμαστε με τον ΠΑΟΚ

κ ξερετε γιατι?

γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αλλη μια ομαδα,ειναι μερος απο τη ζωη μας ειναι η καψουρα μας ( που οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει,κατι που φετος θα το ΞΑΝΑνιωσουμε) ειναι ιδεολογια κ πλεον ΙΣΩΣ να ειναι γεννετικη ανωμαλια στο DNA μας.

τωρα κατα ποσο τσιρακια ειμαστε κ ποιανου αυτο ειναι αλλο θεμα,του βαζεολου σιγουρα ΟΧΙ παντως.
κανα 3+ χρονια ισως να ειμασταν παραρτημα του γαυρου (βλ.μπατμαν κλπ "σουπερ ηρωες")

οπως κ να το κανετε μαγκες το ποδοσφαιρο ειναι αθηνοκεντρικο,φετος πρωτη χρονια ειναι ΜΟΝΟ 6 αθηναικες ομαδες παλιοτερα ηταν 8+

κ ναι θα γουσταρω που πηρα το πονταλακι μεσα στην αθηνα,κοντρα στο χανουμι
αυτη η χρονια ειναι για τον παοκ θα ειναι επιτυχεια εαν κρατηθει στη κατηγορια (ντρεπωμαι που το λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια!)
κ περσι ετσι ξεκινησαμε (ελαφρως καλυτερα!) κ στη τελικη οχι μονο δε πεσαμε αλλα απλως χασαμε μια θεση (βλ.Ξανθη)
Αν κ πιστευω οτι η ΑΕΚ φετος θα κανει κατι καλυτερο απο αλλες χρονιες (δλδ να σφηνωθει στη 2αδα)

Θα κανουμε χιλιομετρα κ παλι
για να μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρο
εχεις ΛΑΟ παλικαρο λεβεντη
αλλα μαλακα προεδρο!!!!!!!!!!

πως γινετε ρε πουστη τοσα χρονια αυτο το συνθημα να ισχυει κ να ειναι ΠΑΝΤΑ επικαιρο!

γαμω τη τυχη μου κ την αρρωστεια μου μεσα

idi
21/08/2006, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Αν κ πιστευω οτι η ΑΕΚ φετος θα κανει κατι καλυτερο απο αλλες χρονιες (δλδ να σφηνωθει στη 2αδα)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα το ποσο καμενος εισαι το ειπες μονος σου

και ναι δεν εχεις δει ποτε αγωνα ολοκληρο εισαι κοματια... γιατι αλλιως ΙΣΩΣ καταλαβαινες οτι η ΑΕΚ απο τις 9 φορες που πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος.... τις περισσοτερες ηταν η 2η ομαδα και οχι ο βαζελος, οπως στο περσυνο πρωταθλημα (αν και δεν ειναι επιτυχια αλλα το "να χωθουμε 2οι" μου χτυπαει ασχημα....)

εσεις Β εθνικη να βαλετε μυαλο...

Gandalf dr685sm
21/08/2006, 15:45
Ρε παιδιά είναι λογικό να είναι Αθηνοκεντρικό με την έννοια που το θέτετε (αριθμός ομάδων), όταν περίπου το 70% του πληθυσμού της Ελλάδος έχει μαζευτεί εδώ.

Λογικό είναι να έχει και περισσότερες ομάδες και περισσότερες άκρες για επενδύσεις αν θέλετε.

Εκείνο που δεν είναι λογικό όμως, είναι να υπάρχει μια ομάδα, που έχει 20-30000 ανά φορά μέσα στο γήπεδο και να μην μπορεί να πάει ενας αξιόλογος άνθρωπος εκεί, να την ανασύρρει.

Ή μήπως θεωρείται οτι όπως είπα η Ξάνθη και η Λάρισσα , δεν είναι ομάδες που ανήκουν στην περιφέρεια;

Μόνο που εκεί , κάνουν κουμάντο οι πρόεδροι και οχι οι παρακείμενοι... ούτε βέβαια δίνουν λόγο οι προπονητές μετά απο 1 ήττα , αφού έχουν έρθει πριν απο μια εβδομάδα.

Όταν καταλάβετε οτι οι ΠΑΕ δεν είναι τσιφλίκι κανενός παρά μόνο αυτού που τα χώνει , τότε μόνο θα έχετε και πρόεδρο με @@...

Είδατε την original να μιλάει τελευταία;
Μήπως την 13;

καλά για την 7 άστο καλύτερα.. εκεί πέφτουν και σφαλιάρες και απολύσεις απο το ίδρυμα "χρηματοδότησης"

Στο ντούκου παρεπιπτόντως η ανάμιξη του Τσουκαλά στα παράνομα κέρδη του στοιχήματος... γιατί άραγε;

Οι θύρες σύνδεσμοι , είναι για τους φιλάθλους και οχι για να κουμαντάρουν τις ΠΑΕ. Μόλις λοιπόν και η 4 αλλάξει το τροπάρι, είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν τον ΠΑΟΚ, ... μαγαζί γωνία είναι, να μην τρελαθούμε.

Gandalf

marios8
21/08/2006, 17:27
Ρε παιδιά είναι λογικό να είναι Αθηνοκεντρικό με την έννοια που το θέτετε (αριθμός ομάδων), όταν περίπου το 70% του πληθυσμού της Ελλάδος έχει μαζευτεί εδώ.

Tι μου θυμισες τωρα (για να σπαμαρουμε και λιγο). Ερχετε που λες το ξαδερφακι μου απο το Παρισι και μου τα ζαλιζει με την Παρι σεν Ζερμεν.
Και η Παρι που εχει τον εναν και η Παρι που εχει τον αλλον και ηΠαρι που ειναι ετσι και η Παρι που ειναι γιουβετσι!!!(του θυμισα βεβαια τοτε που ειχε κληρωθει μια φορα με τον ΠΑΟΚ τι ειχε γινει:lol: :lol: )
Μετα απο καμια 20σαρια μερες σκαει και ο αδελφος του και αρχιζει ξανα τα ιδια. Ρε και εσυ του λεω Παρι εισαι? Ναι μου λεει. Καλα ρε δεν εχετε αλλη ομαδα στο Παρισι? Οχι μου λεει:eyepop: . Μα καλα ρε ολοκληρο Παρισι τοσα εκατομμυρια και δεν εχετε αλλη ομαδα!! Εχουμε μια λεει αλλα παιζει β εθνικη:dizzy:
Και μετα καθομαι και αναλογιζομαι οτι ετσι ειναι και στην Αγγλια στην Ισπανια στην Ιταλια (στο βορα) στην Γερμανια και γενικα σε ολλα τα σοβαρα πρωταθληματα της Ευρωπης. Σκεφτειτε ενα Ελληνικο πρωταθλημα με μια ομαδα σε καθε μεγαλη πολη!!!!!:wave2:

STOYBI
21/08/2006, 19:45
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι φιλοι της ΑΕΚ εχουν εκνευριστει !!!!

ΑΦΟΥ ....

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

58738

Dodok edessa
21/08/2006, 19:49
:a24: τι πάθανε τα δικέφαλα κοτοπουλάκια και κακαρίζουνε :D

τι έγινε ρε ιντερνετικα χουλιγκανια σας άρεσε το θέαμα του ΟΑΚΑ:ZZZ: :ZZZ:

Ο μονόφθαλμος με τον αόμματο παίζανε ...ο παοκ μου θύμισε την εποχή που πέσαμε πρόπερσι....όλοι πίσω με καμία ευκαιρία ,και η αεκ ανέτοιμη και ίσως άτυχη ...ενταξ ακόμη νωρις είναι ψυχραιμία..

ιντι δεν μπορείς ρε λακαμα να βρίσεις μια ομάδα χωρίς να πιάσεις τα Αρειανα στο στόμα σου ....ποτέ αγορίνα μου σε βιάσαμε και μας έχεις τόσο μένος ????
Τι ήτανε σουπερας η ιερολοχίτης να τον μαλώσω :wave2: :wave2:

58740

Dodok edessa
21/08/2006, 20:04

.

Εκείνο που δεν είναι λογικό όμως, είναι να υπάρχει μια ομάδα, που έχει 20-30000 ανά φορά μέσα στο γήπεδο και να μην μπορεί να πάει ενας αξιόλογος άνθρωπος εκεί, να την ανασύρρει.

, είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν τον ΠΑΟΚ, ... μαγαζί γωνία είναι, να μην τρελαθούμε.

Gandalf

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:
ετσι ετσι ταιστε τους παπά:lol:
Που τους ειδες ρε Gandalf τους 20000-30000 καθε φορα :eyepop:
μονο στο προκριματικο του cl ειχε 25000 και τοτε χαλασε to fax,
γωνια μαγαζι :lol: :rotflmao: αστο καλο ..ειχα καιρο να γελάσω :lol:
στον επομενο ευρωπαικο αγωνα που εδωσε ειχε 1.700 Εισιτήρια
Γωνια μαγαζια δεν υπαρχουν πια γιατι δεν υπαρχουν και μαλακες που θα τα χωνει για να κανης εσυ και εγω την καυλα μου ...\
γιαυτο και σιγα σιγα ολες οι ομαδες προσπαθουν να βρουν εσοδα απο διαρκειας τηλεοπτικα λεσχες κτλ.

Gandalf dr685sm
22/08/2006, 09:04
Κάνεις λάθος...

Μπορώ να σου πώ 4-5 αγώνες που η Τούμπα είχε 25000 κόσμο μέσα.
Και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι αυτό το θέμα.

ΤΟ θέμα είναι όπως είπες και εσύ να κατανοήσουν οτι κουμάντο κάνει εκείνος που τα χώνει για να πάρει την ομάδα, και οχι εκείνοι που πάνε να την δούν.

Εσείς την ψιλοπήρατε γραμμή με αυτά που έγιναν και κάτι κάνετε φέτος... νωρίς είναι ακόμα, αλλά έχετε καλά δείγματα , μιας και ούτε που ακουστήκατε φέτος αρνητικά...

Μακάρι, γιατί οι ομάδες που θα παίζουν ποδόσφαιρο εκτός Αττικής , είναι αναγκαίες .

Gandalf

DUKASII
22/08/2006, 09:12
Κάνεις λάθος...

Μπορώ να σου πώ 4-5 αγώνες που η Τούμπα είχε 25000 κόσμο μέσα.
Και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι αυτό το θέμα.

ΤΟ θέμα είναι όπως είπες και εσύ να κατανοήσουν οτι κουμάντο κάνει εκείνος που τα χώνει για να πάρει την ομάδα, και οχι εκείνοι που πάνε να την δούν.

Εσείς την ψιλοπήρατε γραμμή με αυτά που έγιναν και κάτι κάνετε φέτος... νωρίς είναι ακόμα, αλλά έχετε καλά δείγματα , μιας και ούτε που ακουστήκατε φέτος αρνητικά...

Μακάρι, γιατί οι ομάδες που θα παίζουν ποδόσφαιρο εκτός Αττικής , είναι αναγκαίες .

Gandalf NAI MΩΡΕ ΣΙΓΑ...ΤΙ ΚΑΝΑΝ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΛΕΙΠΕΕ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ...
ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ..:lol:

Vezouvios
22/08/2006, 09:55
Duka πολυ ωριμη η απαντηση που μου εδωσες εχτες!!!!
Εαν δεν το καταλαβες οταν σου ειπα να εισαι προσεκτικος με το πως αναφερεσαι στον παοκ ,δεν το ειπα με επιθετικο τροπο!!!
χαριτολογωντας το ειπα!για αυτο και πιο κατω εβαλα και :beer: :beer:
Δεν ειμαστε στην εποχη της μαγκιας και του χουλιγκανισμου.
!!!!

Julius
22/08/2006, 10:04
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι φιλοι της ΑΕΚ εχουν εκνευριστει !!!!

ΑΦΟΥ ....

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι σκατά την έχουνε την ομάδα ποδοσφαίρου ρε??? Αφού δεν πάνε για τίποτα!!!!

Έχει προοπτική σαν ομάδα, υπάρχει και το κατάλληλο έμψυχο υλικό και ο πρόεδρας απλά.....

ακόμα δεν έχει βρει το άθλημα που τις ταιριάζει

DUKASII
22/08/2006, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Duka πολυ ωριμη η απαντηση που μου εδωσες εχτες!!!!
Εαν δεν το καταλαβες οταν σου ειπα να εισαι προσεκτικος με το πως αναφερεσαι στον παοκ ,δεν το ειπα με επιθετικο τροπο!!!
χαριτολογωντας το ειπα!για αυτο και πιο κατω εβαλα και :beer: :beer:
Δεν ειμαστε στην εποχη της μαγκιας και του χουλιγκανισμου.
!!!! :beer: :beer: :beer:

οκ εγω χαβαλε κάνω βρε...στο ΄φουτσο μου λουλουδια γενικως για αυτα που βλεπουμε στο ελλάντα...

ειμαστε :yuck:

καλα εσυ τσουλιε να μιλάς και για μπαλα ρε πουστη μου..ημαρτον..λεμε..

δε ξερεις τι χρωμα εινα το χορταρι...και εχεις και αποψη.

Julius
22/08/2006, 10:31
:beer: :beer: :beer:

οκ εγω χαβαλε κάνω βρε...στο ΄φουτσο μου λουλουδια γενικως για αυτα που βλεπουμε στο ελλάντα...

ειμαστε :yuck:

καλα εσυ τσουλιε να μιλάς και για μπαλα ρε πουστη μου..ημαρτον..λεμε..

δε ξερεις τι χρωμα εινα το χορταρι...και εχεις και αποψη.

Έτσι είναι, μια και δεν έχεις να επιχειρηματολογήσεις το γυρνάς στις προσωπικές αιχμές

:wave2: :wave2:

AEK!!!!

πσσσσσσ

idi
22/08/2006, 10:50
ρε stoubi το ειπε ξεκαθαρα ο προεδρας στη συνεντευξη τυπου πριν το πρωταθλημα + ο προφεσορ Φερερ (http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1&countryID=16&champID=7&ReportID=116480) ( :a23: ) οτι φετος παμε για τιτλο (και οτι βγει)

σε 10 χρονια παλι τα ιδια "αστεια" θα λετε?

STOYBI
22/08/2006, 12:28
ρε stoubi το ειπε ξεκαθαρα ο προεδρας στη συνεντευξη τυπου πριν το πρωταθλημα + ο προφεσορ Φερερ (http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1&countryID=16&champID=7&ReportID=116480) ( :a23: ) οτι φετος παμε για τιτλο (και οτι βγει)

σε 10 χρονια παλι τα ιδια "αστεια" θα λετε?

SORRY !!! :blush:

Εχω χασει επεισοδια !!!

Μας εχετε μπερδεψει πια !!! :hypnotize

:beer:

siokatas
22/08/2006, 21:35

καλα καθε χρονο τα ιδια στην πρωτη αγωνιστικη ολοι μαγκες και ετσι και αλλιως και οχι ειμασταν ετοιμοι και οχι ανετοιμοι και αλλες τριχες κατσαρες με τα λεφτα του λαου καλα δεν βαρεθηκατε 10 χρονια τωρα τα ιδια και μολις η ομαδαρες μας πανε ευρωπη που ειναι το τοπι.....οταν χρωστανε που ειναι το αρθρο που ειναι η κοινωνια οεο και μολις μπουνε μεσα αντε παλι τα ιδια....παιξτε μπαλα ρε και βαλτε 5 και αφηστε της μπουρδες 11 ηταν πισω ...
και στον σαλπι 11 ηταν 3 καρφωσε ομως...

....οσο γιατο αν ειναι ο ΠΑΟΚ τσιρακι καποιου νομιζω οτι το ξερετε καλα.....:mad:

siokatas
22/08/2006, 21:43
...και οχι ρε dodok δεν μας αρεσε το θεαμα (τι ειναι αυτο)απο μεριας παοκ ετσι?και ακομα πιο πολυ δεν μου αρεσει που εγω πληρωνω κανονικα ενω αυτη ξαφριζουνε και δεν παρεμβενει ενας εισαγγελεας να τους μαντρωσει μεσα .......
οχι και ιντερνετικοι χουλιγκαν....απλα φτανει πια μπαλα θελουμε να δουμε οχι προεκλογικο αγωνα.....:lol:

Dodok edessa
23/08/2006, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
...και οχι ρε dodok δεν μας αρεσε το θεαμα (τι ειναι αυτο)απο μεριας παοκ ετσι?και ακομα πιο πολυ δεν μου αρεσει που εγω πληρωνω κανονικα ενω αυτη ξαφριζουνε και δεν παρεμβενει ενας εισαγγελεας να τους μαντρωσει μεσα .......
οχι και ιντερνετικοι χουλιγκαν....απλα φτανει πια μπαλα θελουμε να δουμε οχι προεκλογικο αγωνα.....:lol:

Ε και εγω αυτο λεω..η ποιοτητα χρονο με τον χρονο πέφτει....σου ειπα οτι μου θυμισε τον ΑΡΗ πρόπερσι.. δηλ ολοι πισω στα δοκαρια χωρις να περασεις την σεντρα
Τωρα που θα σας παρει ο Βεζυρτσης θα σας φτιαξει...:D
Οσο για τον εισαγγελεα :ZZZ: :ZZZ: ασε εδω περασε ολοκληρος Ζαχουδανης και αυτοι:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Vezouvios
23/08/2006, 08:01
Ενω το ποστ αναφερετε για τον σαλπι που πηγε στον Π.Α.ο συνεχιζετε και αναφερεστε στον ΠΑΟΚ!!!!!
Γιατι ρε δεν ασχολειστε με την καθε ομαδουλα σας?
Αφηστε μας εμας στην τρελα μας και σε αυτο που πιστευουμε!!!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:

:beer: :beer: :beer: