PDA

View Full Version : ΚΛΟΠΗ Η ΒΛΑΒΗ ΜΗΧΑΝΗΣ???

yianvoul
22/08/2006, 22:04
Ηθελα να αναφερω ενα περιστατικο που αντιμετωπισα χθες βραδυ. κινουμουν με τη μηχανη μου στο μαρουσι κατα τις 12,40 το βραδυ. στη διασταυρωση των οδων ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και ΣΩΡΟΥ

Βλεπω 2 τυπους να σερνουν μια μηχανη HONDA DEGREE MΕ τα χερια. φανταστηκα οτι θα μειναν απο βενζινα. πλησιαζω και ρωταω αν θελουν βοηθεια .απαντουν οτι ειναι κοντα στο σπιτι τους(με αλβανικη προφορα)και εγω απλα εφυγα.
Αφου φτανω στην κηφησιας μου ερχεται στο μυαλο οτι η μηχανη ισως (λεω ισως)να μην ανηκε σε αυτους και μολις την ειχαν κλεψει. οποτε γυρναω πισω να δω αρ κυκλοφοριας . οι 2 τυποι αφαντοι.
σκεφτομαι τι μπορει να κανω λαθος δεδομενου οτι καποιος ισως τωρα να κλαιει τη μηχανη του. σημειωτεον οτι το μαρουσι δεν ειναι περιοχη που θα μποουσαν να διαμενουν οι 2 αλλοδαποι οπωσ ισχυριστηκαν. Αλλα απο την αλλη οταν τους μιλησα δε φανηκε να εχασαν την ψυχραιμια τους . θα πηγαινατε να το αΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΙς ΑΡΧΕΣ Η ΜΗΠΩς ΠΑΡΑΕΙΜΑΙ καχυποπτος?

oulas
22/08/2006, 22:09
Επαθα και εγω το ιδιο, με αλοδαπο, στην αλεξανδρας. Ρωταω για βοηθεια, λεει οχι ευχαριστω, μενο κοντα. Φευγω, μετα απο 2 λεπτα, σκεφτηκα οτι μαλλον κλεφτρονι θα ταν παω πισω, γυρναω τα γυρω στενα, τπτ...

Αν το εχετε στο νου σας οι υπολοιποι, εμεις δυστηχως την πατησαμε. Ενα πολυ εθκολο που μπορειτε να κανετε ειναι να ρωτησετε αυτον που σπρωχνει, τι αρ κυκλοφοριας εχει. Αν δεν απαντηση, απομακρινεστε σε αποσταση ασφαλειας και καλειτε το 100.

Παρακολοθιειτε τον απο αποσταση ασφαλειας!

Προσοχη, μην μας φυγει αλλο κλεφτρονι!!!:nono:

yianvoul
23/08/2006, 02:08
Τελικα πηγα στο τμημα αμαρουσιου,αν και κατοικος αμπελοκηπων. μου ειπαν οτι τωρα ειναι αργα και δε μπορω να κανω καταγγελια. το να σπρωχνει καποιος μια μηχανη δεν ειναι παρανομο. Το σωστο θα ηταν εκεινη τη στιγμη να παρω το 100 και αυτοι θα εσπευδαν και θα ζητουσαν αδεια κυκλοφοριας. μου ειπαν επισης οτι ηταν λαθος μου που ανοιξα διαλογο μαζι τους γιατι θα μπορουσαν να μου επιτεθουν....

gian_nykt
23/08/2006, 06:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Επαθα και εγω το ιδιο, με αλοδαπο, στην αλεξανδρας. Ρωταω για βοηθεια, λεει οχι ευχαριστω, μενο κοντα. Φευγω, μετα απο 2 λεπτα, σκεφτηκα οτι μαλλον κλεφτρονι θα ταν παω πισω, γυρναω τα γυρω στενα, τπτ...

Αν το εχετε στο νου σας οι υπολοιποι, εμεις δυστηχως την πατησαμε. Ενα πολυ εθκολο που μπορειτε να κανετε ειναι να ρωτησετε αυτον που σπρωχνει, τι αρ κυκλοφοριας εχει. Αν δεν απαντηση, απομακρινεστε σε αποσταση ασφαλειας και καλειτε το 100.

Παρακολοθιειτε τον απο αποσταση ασφαλειας!

Προσοχη, μην μας φυγει αλλο κλεφτρονι!!!:nono:

A, καλά, με τόσες μοτο που εχω αλλάξει μόνο πινακίδες δεν θυμάμαι. Άσε που δεν βάζω ούτος ή άλλος, αλλά και να είχα, αντε να θυμόμουν των 2-3 πρώτων μοτο μου, μετά....το χάος. Πάντως η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολη περίπτωση αν δείς κατι τέτοιο και περασμένη ώρα, αν κι έχω διαβάσει μέρα μεσημέρι να συμβένουν........μακριά απο μας και ας ελπίσουμε πως και σε αυτούς που έχει συμβεί να τις βρούν με το καλό ή να βρούν τα καθ....α που το έκαναν!!

zzr2005
23/08/2006, 09:48
πάντως πιστεύω ότι σπάνια τα κλεφτρόνια καταφεύγουν στο σπρώξιμο της μηχανής...εφόσον καταφέρουν να κόψουν λουκέτα και να απενεργοποιήσουν συναγερμό (αν υπάρχει) τότε είναι πολύ απλό να την βάλουν μπρος ....πολύ ρίσκο και κόπος το σπρώξιμο..δεν είναι χαζά τα κλεφτρόνια...

yianvoul
23/08/2006, 12:24
ο

yianvoul
23/08/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πάντως πιστεύω ότι σπάνια τα κλεφτρόνια καταφεύγουν στο σπρώξιμο της μηχανής...εφόσον καταφέρουν να κόψουν λουκέτα και να απενεργοποιήσουν συναγερμό (αν υπάρχει) τότε είναι πολύ απλό να την βάλουν μπρος ....πολύ ρίσκο και κόπος το σπρώξιμο..δεν είναι χαζά τα κλεφτρόνια...

υπαρχουν και πιτσιρικαδες ομως που δεν εχουν φορτηγακι για να κουβαλησουν μηχανη η γνωσεις για να τη βαλουν μπροστα...

koufaloni
23/08/2006, 14:00
πολυ υπερβολικο το βρισκο,

Εσενα θα σε αρεζε να σου την πεσουν μπατσοι επειδη χαλασε η μηχανη σου και η φατσα σου θυμιζει αλβανο; Γιατι πολλων ελληνων η φατσα θυμιζει αλβανο :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Καλα ρε χαζοι ειναι οι κλεφτες και θα σμπροχνουν μηχανακι δυο δυο κιολλας; Θα ξερουν να ανοιγουν κλειδαριες και δεν θα ξερουν να το βαλουν μπρος; Χαλαρωστε λιγο ρε παλικαρια γιατι η πολυ καχυποψια δεν ειναι καλο. :beer:

kostisthegreek
24/08/2006, 01:19
Υποθέσεις πολλές δίχως κανείς να ξέρει τι είχε συμβεί.
Πχ. μπορεί ο ιδιοκτήτης να είχε αφήσει για λίγο τη μηχανή του στο δρόμο ξεκλείδωτη και να ήταν κάπου εκεί κοντά. Οι κλέφτες να μην ήταν επαγγελματίες και να θέλαν να απομακρυνθούν πρώτα και μετά να την βάλουν μπροστά με την ησυχία τους.
Ας είμαστε προσεκτικοί και με τα μηχανάκια των αλλονών. Ισως κάποτε κάποιος να νοιαστεί και για το δικό μας.

yianvoul
24/08/2006, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni

Εσενα θα σε αρεζε να σου την πεσουν μπατσοι επειδη χαλασε η μηχανη σου και η φατσα σου θυμιζει αλβανο; Γιατι πολλων ελληνων η φατσα θυμιζει αλβανο :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Καλα ρε χαζοι ειναι οι κλεφτες και θα σμπροχνουν μηχανακι δυο δυο κιολλας; Θα ξερουν να ανοιγουν κλειδαριες και δεν θα ξερουν να το βαλουν μπρος; Χαλαρωστε λιγο ρε παλικαρια γιατι η πολυ καχυποψια δεν ειναι καλο. :beer:

Στην αρχη σκεφτηκα οπως λες...
συμφωνω απολυτα μαζι σου.
δεν ειμαι υπερ του να θεωρουμε καποιον υποπτο εξαιτιας της καταγωγης του. και ουτε μου ειναι ευχαριστο γενικοτερα να ασχολουμαι με μπατσους, πολυ περισσοτερο για να καταδωσω καποιον.
γι αυτο ακριβως δεν τηλεφωνησα κατ ευθειαν στο 100.ομως με πιασαν οι σκεψεις και οι τυψεις γιατι ειναι πιθανον καποιος να μην εχει τη μηχανη του τωρα

tsoukas77
24/08/2006, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni

Συμφωνω απολυτως.