View Full Version : Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
[
Γιά ρωτήστε λοιπόν έσείς πού ζείτε έξω,.......
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ....όλη τή χώρα μέ κάμερες γιά τό καλό τους......ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ Η ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ....τά τροχαία......??????????
Μή μού μιλάτε γιά Άγγλους.........λαό πού δέν άπέδωσε τούς νεκρούς δεκαεξάχρονους καί δεκαοκτάχρονους....μαθητές ....τούς ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ....στούς γονείς τους γιά νά ταφούν.......!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: [/B][/QUOTE]
λοιπον στη χωρα της λουγκρας - οπως την λες - οι καμερες δουλευουν - απο ανεξαρτητη μελετη βρεθηκαν τα εξης -
μετα απο τεσσερα χρονια στα σημεια οπου ειχαν τοποθετηθει καμερες - οι προσωπικοι τραυματισμοι μειωθηκαν κατα 22%, τα σοβαρα η θανατηφορα δυστυχηματα κατα 42%, υπηρξαν 100 λιγοτεροι θανατοι καθε χρονο κτλ (http://www.dft.gov.uk/stellent/groups/dft_rdsafety/documents/page/dft_rdsafety_610815.hcsp)
οσο για το επομενο σου επιχειρημα, οσο κατακριτεα να ειναι η πραξη, δεν ειμαι σιγουρος τι σχεση εχει με το θεμα...
Επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια... όσοι έχετε ταξιδέψει ή ζήσει στο εξωτερικό, θα έχετε ίσως προσέξει ότι οι Έλληνες τουρίστες με το που πατάνε το πόδι τους σε ξένη χώρα όπου υπάρχει τάξη και σωστή αστυνόμευση, από το αεροδρόμιο κιόλας, αποκτούν ως δια μαγείας υποδειγματική συμπεριφορά.
Το πρόβλημα του Έλληνα είναι η κουτοπονηριά! Κάνω ό,τι θέλω γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν θα με πιάσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να γουστάρει την αστυνόμευση αλλά.. άλλο η σωστή λύση και άλλο η αποτελεσματική.
afrotwin
24/08/2006, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια... όσοι έχετε ταξιδέψει ή ζήσει στο εξωτερικό, θα έχετε ίσως προσέξει ότι οι Έλληνες τουρίστες με το που πατάνε το πόδι τους σε ξένη χώρα όπου υπάρχει τάξη και σωστή αστυνόμευση, από το αεροδρόμιο κιόλας, αποκτούν ως δια μαγείας υποδειγματική συμπεριφορά.
Το πρόβλημα του Έλληνα είναι η κουτοπονηριά! Κάνω ό,τι θέλω γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν θα με πιάσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να γουστάρει την αστυνόμευση αλλά.. άλλο η σωστή λύση και άλλο η αποτελεσματική.
min krinis ek idion ta alotria....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν θελουν να μας συνετισουν και αν ενδιαφεροντε πραγματικα για το καλο μας ας βγαλουν ολους αυτους τους αργομισθους τροχαιους απο τα γραφεια στους δρομους σε εμφανη σημεια να κανουν ελεγχους με φυσιολογικα προστιμα και με πραγματικη θεληση να μας υποδειξουν το σωστο. .....
ΑΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ :a23: :a23: :a012:
Συμφωνώ συνονόματε... το θέμα είναι όμως ότι και οι Έλληνες του εξωτερικού μόλις πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα γίνονται κάγκουρες... τι μας συμβαίνει ρε πούστη μου σαν λαός;;;;;; :D:D
hidefnick
24/08/2006, 12:36
Διάβασα και τις 7 σελίδες και έμεινα με μία απορία:
Αν αύξαναν τις ποινές φυλάκισης σε δολοφόνους και παιδεραστές πως θα αντιδρούσαν οι περισσότεροι από τους προλαλίσαντες?
Δηλαδή το κράτος είναι εξ ορισμού κακό και θέλει μόνο τα λεφτά μας, και για αυτό γκρινιάζουμε?
1700 η κλήση για κράνος και λίγα είναι. Και αν θές μην φοράς. Τώρα τι ζόρι τραβάτε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα που διατυμπανίζετε ότι είστε μονίμως κρανομένοι, δεν το καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου.
Πάντως χτές βράδυ κινήθηκα από Θησείο γιά Αγ. Παρασκευή, αργά το βράδυ, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο λίγοι ήταν ξεκράνωτοι. Άρα μάλλον τα, κατά τα άλλα εισπρακτικά-φορομπιχτηκά-ληστρικά, μέτρα έχουν αρχίσει να αποδίδουν.
Την τελευταία φορά που ήμουν Ζυρίχη μάζευα κατα μέσο όρο 2-3 φωτογραφίες την ημέρα για παράβαση του ορίου κατά 5-10 χλμ μέσα στην πόλη. Κατοστάρα φράγκα η καθεμία.
Αν φτάσουμε σε τέτοια σημεία και εξακολουθούμε και έχουμε τους ίδιους δρόμους, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας.
Πάντως νομίζω ότι και οι ζητάδες δεν μας πολυσκοτίζουν πιά (ας θυμηθούν οι παλιότεροι δεκαετία 80) και οι δρόμοι βελτιώνονται σιγά σιγά και οι οδηγοί αυτοκινήτων, έστω από φόβο, προσέχουν λίγο παραπάνω.
(Μήπως ο Λιάπης πήρε χαμπάρι ότι δεν βγάζει από τον τζίρο και πάει να βγάλει από το κομμάτι?)
latris mixanis
24/08/2006, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
esi ama vgazis tin pipila les vlakies
ksanampoukoti leme...
:rotflmao: :rotflmao:
:rolleyes: :rolleyes:
xmxm το κακό είναι ότι αυτή χάλασε και θα πρέπει να πάρω άλλη, οπότε Λεωνίδα για λίγο θα πρέπει να ανεχτείς τις βλακείες μου :D
afrotwin
24/08/2006, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Διάβασα και τις 7 σελίδες και έμεινα με μία απορία:
Αν αύξαναν τις ποινές φυλάκισης σε δολοφόνους και παιδεραστές πως θα αντιδρούσαν οι περισσότεροι από τους προλαλίσαντες?
Δηλαδή το κράτος είναι εξ ορισμού κακό και θέλει μόνο τα λεφτά μας, και για αυτό γκρινιάζουμε?
1700 η κλήση για κράνος και λίγα είναι. Και αν θές μην φοράς. Τώρα τι ζόρι τραβάτε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα που διατυμπανίζετε ότι είστε μονίμως κρανομένοι, δεν το καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου.
Πάντως χτές βράδυ κινήθηκα από Θησείο γιά Αγ. Παρασκευή, αργά το βράδυ, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο λίγοι ήταν ξεκράνωτοι. Άρα μάλλον τα, κατά τα άλλα εισπρακτικά-φορομπιχτηκά-ληστρικά, μέτρα έχουν αρχίσει να αποδίδουν.
Την τελευταία φορά που ήμουν Ζυρίχη μάζευα κατα μέσο όρο 2-3 φωτογραφίες την ημέρα για παράβαση του ορίου κατά 5-10 χλμ μέσα στην πόλη. Κατοστάρα φράγκα η καθεμία.
Αν φτάσουμε σε τέτοια σημεία και εξακολουθούμε και έχουμε τους ίδιους δρόμους, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας.
Πάντως νομίζω ότι και οι ζητάδες δεν μας πολυσκοτίζουν πιά (ας θυμηθούν οι παλιότεροι δεκαετία 80) και οι δρόμοι βελτιώνονται σιγά σιγά και οι οδηγοί αυτοκινήτων, έστω από φόβο, προσέχουν λίγο παραπάνω.
(Μήπως ο Λιάπης πήρε χαμπάρι ότι δεν βγάζει από τον τζίρο και πάει να βγάλει από το κομμάτι?)
to provlima ine sto opos ipes ke esi ftoxo mialo sou...
na min leme sinexia ta idia ke o sisxetismos me egklimaties atixis
prospa8ise ksana (kalos 5) :rotflmao: :rotflmao:
hidefnick
24/08/2006, 13:11
to provlima ine sto opos ipes ke esi ftoxo mialo sou...
na min leme sinexia ta idia ke o sisxetismos me egklimaties atixis
prospa8ise ksana (kalos 5) :rotflmao: :rotflmao:
Δεν συσχετίζω την ύπαρξη κράνους στην κεφάλα μας με εγκληματική ενέργεια, αλλά τα stop και τα κόκκινα.
Από την άλλη, όταν κάποιος σπάει την ασκεπή κεφάλα του έχει την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να έρθει το ασθενοφόρο σε 45 δευτερόλεπτα, να τον κάνουν ΑΜΕΣΑ καλά με τα καλύτερα υλικά, και να πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι την μαλακία του, γιατί στις περισότερες περιπτώσεις τουλάχιστον μία συνταξούλα αναπηρίας - βλακείας- θα την πάρει.
BELZEBOYLIS
24/08/2006, 13:34
file ama ixes pio poli mialo 8a se epiane ponokefalos.....
kako 8a sou ekane
den enois na katalavis oti ta prostima i timoria genikos den mas kani kaliterous an8ropous
kati teties antilipsis exoun fasistoidi atoma ana tous kerous
opos ke i misoginides
dire tin gineka ke as min kseris ton logo ton kseri ekini ke ales mpourdes
ama sou aresi i timoria na timoris ta pedia sou
emis den fteme na simetexoume se ena kinoniko mazoxismo
ke i vasi tou an forao kranos vriskete alou....
kseroume poli kala oti iparxoun mono i proipo8esis na plironoume ke oxi na apolamvanoume kinonia
ke genika den anisixo giati i pliopsifia den ine vlamenoi san ke esena ke sigoura 8a iparksoun antidrasis
pane xese tora me tin mikropolitiki sou ke ta simperasmata tou kolou
Για μια ακόμη φορά ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
takis1964
24/08/2006, 13:38
min xexnate oti ta oria sintaxiodotisis ayxithikan etsi oste ligoi apo mas tha prolavoun na paroun sintaxi....to kratos pronias skeftike pali to kalo mas :rotflmao:
takis1964
24/08/2006, 13:47
na skefto oti osoi apo sas eine yper tis efarmogis sto grama tou nomou k yper ton ayxiseon ton prostimon theorite tous eaytous sas oti ap to proi pou xipnate os to vradi den kanete kamia paranomia...o nomos ine nomos gia olous etsi???? den benete anamesa sta aytokinita .tirite tis apostasis anamesa sta autokinita akoma k mesa stin athina..den katevazete paranoma mp3 oute agorazete mi gnisia windows..klp klp paranomies pou ligo poli kanoume oloi...kata t ala leme ne sta prostima tou kranous epidi to forate ..ala an mas pianane m kapion tropo gia tis xiliades maimoudies pou kanoume kathimerina tha xesikonosastan!!!!
takis1964
24/08/2006, 13:49
epanalabvano oti forao to kranos sto 95% ton metakiniseon mou ala gia x-psi logous thelo na krino ego pou den tha to forao
...ke an sou fenonte mpourdes na se do otan 8a vgalis to mpourdelo sou ksekranotos gia kamia pentakosaria metra na dis apo pou proerxete aftos o 8orivos px...
ke 8a se vri o mpatseas ke 8a fas mia pentakosoura prostimo..
Nα μια καλη προταση:
Να ενσωματωθουν ταχογραφοι στις μηχανες,ωστε να εχεις δικαιολογια να κλαφτεις στον Τροχαιο,αν σε τσιμπησει εξω απο το παρκινκ σου!
Μη βιαστεις να μου τα χωσεις εχω φαει αρκετες κλησεις πιο πιτσιρικας
Ακου κι αυτο:
Πηγαινω με φιλο Αιγαλεω για καφε,σταματαμε να παρει εκεινος τη κοπελα του και ενω παω να βαλω κρανος μου λεει,ελα ρε διπλα ειναι η καφετερια,για 300 μετρα!Με το που βγαινουμε Ιερα οδο,σκαμε πανω στο μπλοκο με τα κρανη στα χερια,αρχιζει το κλαμα αλλα τσιμπαμε τη κληση,ξερεις τι ειπα;;
Οτι χειροτερο μπορουσε να εχει συμβει!!!
Μετα απο καποιους μηνες καθως εβλεπα ενα deliverα να σκαει με πρασινο στη πορτα ενος παλιου civic που εκανε παρανομα αναστροφη(ο τυπος εσπασε με το κεφαλι το δεξι παραθυρο και σχεδον μπηκε μεσα) και ο αγιος Shoei ο Σωτηρας λειτουργησε,
φανταζεσαι τι σκεφτηκα ε;;;
Φιλαλήθης
24/08/2006, 13:52
Να το πείς στα παιδιά που τους χτυπάνε τα αυτοκίνητα , ενώ αυτοί απλά πάνε κανονικά , χωρίς γκάζια και πολλά περάσματα. Απλά τους χτυπάνε με παραβίαση απο stop σήμα ή απο κόκκινο σηματοδότη.
πως ακριβώς το κράνος σε βοηθάει να αποφύγεις αυτόν που παραβίασε κόκκινο/στοπ;
(αλλιώς)
άσχετα με το αν φοράει κανείς κράνος ή όχι, πρέπει να έχει την ικανότητα να αποφεύγει ατυχήματα.
hidefnick
24/08/2006, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
na skefto oti osoi apo sas eine yper tis efarmogis sto grama tou nomou k yper ton ayxiseon ton prostimon theorite tous eaytous sas oti ap to proi pou xipnate os to vradi den kanete kamia paranomia...o nomos ine nomos gia olous etsi???? den benete anamesa sta aytokinita .tirite tis apostasis anamesa sta autokinita akoma k mesa stin athina..den katevazete paranoma mp3 oute agorazete mi gnisia windows..klp klp paranomies pou ligo poli kanoume oloi...kata t ala leme ne sta prostima tou kranous epidi to forate ..ala an mas pianane m kapion tropo gia tis xiliades maimoudies pou kanoume kathimerina tha xesikonosastan!!!!
Κάνω όλα τα παραπάνω (έκτος windows. Αγόρασα, για να εξαργυρώσω μία δωροεπιταγή, και αισθάνθηκα μεγάλες ενοχές μετά από 13-14 χρόνια στην "παρανομία") αλλά έχοντας γνώση ότι παρανομώ, και ποτέ μα ποτέ δεν έχω κλαφτεί σε μπάτσο, γιατί έχω τουλάχιστον τα @ρχίδι@ να παραδέχομε τις μαλακίες μου. (νομίζω ότι η πληονότητα συμφωνεί ότι να μην φοράς κράνος είναι λαλακία, ή ότι το να περνάς με κόκκινο επίσης είναι)
Από την άλλη αρνούμαι να κατανοήσω επαναστάσεις άνευ αιτίας.
Στην τελική ο Fidel δεν πέθανε ακόμα, και όσοι σκούζουν για το κακό-απολυταχικό-λυστρικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κράτος, ας πάνε Κούβα πλευρά να ηρεμήσουν. Ασε που κάνει κάτι καλές κινήσεις και ο Τσάβες τώρα τελευταία, οπότε τα πραγματικά σύνορα των ελεύθερων περιοχών του πλανήτη μεγαλώνουν......
(PS Οι καλές παρανομίες γίνονται απο το βράδυ ως το πρωί)
Alki_Viades
24/08/2006, 14:16
O Ελληνας εχει τα κουσουρια του αλλα και οι ξενοι δεν ειναι καλυτεροι :nono:
Προσεξτε ποσο ΑΚΑΡΙΑΙΑ προσαρμοζονται στις ελληνικες συνθηκες και κυκλοφορουν ξεκρανωτοι, καβαλανε πεζοδρομια κι αρχιζουν σφηνες και οτι ταρζανια μπορεσουν να αντιγραψουν με το που πατησουν ελλαδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Για μια ακόμη φορά ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Το δικο σου στομα Βελζεβουλη δεν εχει τιποτα να πει; Φοβασαι μη στο ...μπουκωσουνε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
blueblack
24/08/2006, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
[
Γιά ρωτήστε λοιπόν έσείς πού ζείτε έξω,.......
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ....όλη τή χώρα μέ κάμερες γιά τό καλό τους......ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ Η ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ....τά τροχαία......??????????
Μή μού μιλάτε γιά Άγγλους.........λαό πού δέν άπέδωσε τούς νεκρούς δεκαεξάχρονους καί δεκαοκτάχρονους....μαθητές ....τούς ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ....στούς γονείς τους γιά νά ταφούν.......!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2:
λοιπον στη χωρα της λουγκρας - οπως την λες - οι καμερες δουλευουν - απο ανεξαρτητη μελετη βρεθηκαν τα εξης -
μετα απο τεσσερα χρονια στα σημεια οπου ειχαν τοποθετηθει καμερες - οι προσωπικοι τραυματισμοι μειωθηκαν κατα 22%, τα σοβαρα η θανατηφορα δυστυχηματα κατα 42%, υπηρξαν 100 λιγοτεροι θανατοι καθε χρονο κτλ (http://www.dft.gov.uk/stellent/groups/dft_rdsafety/documents/page/dft_rdsafety_610815.hcsp)
οσο για το επομενο σου επιχειρημα, οσο κατακριτεα να ειναι η πραξη, δεν ειμαι σιγουρος τι σχεση εχει με το θεμα... [/B][/QUOTE]
Βασικά......δέν πιστεύω νά θύμωσες γιά τό ότι τούς είπα ....
ΛΟΥΓΚΡΕΣ.........έξάλλου μόνοι τους τό καυχώνται.....έκτός άν έπρεπε νά τούς πώ Γκέυ...είναι πιό σίκ όντως...
αύτούς πού πίνουν .....
κρύο τσάι....
ζεστή μπύρα....
όδηγούν άνάποδα...
ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΑ.....
καί όταν ρίχνουν βόμβες καί σκοτώνουν παιδιά....
λένε...
SORRY......IT'S A MISTAKE.....
Tώρα γιά νά είμαστε τίμιοι..καί νά λέμε όλη τήν άλήθεια .άπάντησε μου....γιατί..οί ....
Άγγλοι....ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.......
ότι ένώ τόν τελευταίο χρόνο....
ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1100 ΚΑΜΕΡΕΣ.......
ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ.....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.....!!!!!!!!
Ή έρευνα πού μέ παρέπεμψες άφορούσε τά έτη 2000-2004...
Μήπως παρήλθε τό ΑΡΧΙΚΟ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ.....
Ξέρεις πόσες άπό αύτές καταστρέφονται μέ σπρέυ....καί πόσους τρόπους ψάχνουν.....ακόμα καί αύτοί.....
ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ......
νά άπαλλαγούν άπό αύτό.......ΤΟ ΦΕΣΙ....???
Τί λάκ στίς πινακίδες ,τί κόλπα...
Καί μιλάμε γιά ποιούς ,γιά άνθρώπους.....πού πήραν.....τό πριόνι.........
ΚΑΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Άκόμα καί αύτούς τούς τήν έδωσε.......
Στόν άλλο φίλο έχω νά πώ....
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ...........ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....?????
Έχεις δεί Αύστρογερμανογούρουνα σέ κάμπινγκ....????
Μόνο ή κρατική τρομοκρατία τούς κρατάει........ΣΩΣΤΟΥΣ.................
Έγώ λοπόν δέν θέλω τέτοια άστυνόμευση...
ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ....
ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ....
Είμαστε ό πιό φανταστικός λαός τής γής......καί δίκαια μαζί μέ τούς
Έβραίους..θεωρούμαστε.........
ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ.............ΛΑΟΙ.......!!!!!!!!!!!!!!!
Άν φίλε μου καταφέραμε μιά χούφτα πού είμαστε νά έπιβιώσουμε......στά 5 δις.....ΑΝΑΜΕΣΑ........
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.......!!!!!!!!!
ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ......τά μπέρδεψες...
Δέν είμαστε έμείς Σουηδοί, ή Έλβετοί....σέ δυό ..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.......
νά σφυρίζουμε κλέφτικα.....καί νά πουλάμε μέταλλα στον Χίτλερ.....
ή νά μαζεύουμε όλο τό χρυσό τής Εύρώπης......
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ........
Ένας λαός πού μένει 40% άνάπηρος άπό ένα έπος....άσχετα γιά ποιόν πολεμούσαμε έκτός άπο ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.....
Ένας λαός περήφανος πού πηδάει άπό τό Ζάλογγο.....
ένας λαός πού άνατινάζεται.....γιά νά μήν παραδοθεί....
ένας λαός πού στείνεται στόν τοίχο άπό τούς Γερμανούς....
ένας λαός πού όπου κι άν πάει μεγαλουργεί....
Άστόρια,Αύστραλία ,Καναδά,....
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.ΤΕΧΝΕΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ........
δέν τά κάνει αύτά μέ τήν........
ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ.........
ΑΛΛΑ.......
ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ.....
ΚΑΙ
ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ..........!!!!!!!!!!!!
Καί νά θυμάσαι.......
είμαστε ούτε ή μισή Νέα Ύόρκη.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέλετε νά γίνουμε καί μείς ζώα...?????
Διαβάστε αύτό...
Πρίν χρόνια στή Λευκάδα.....
Ό βαρκάρης φορτώνει νά πάει βόλτα τά μοσχάρια....
Αύτοί όλοι στή σειρά ό ένας πίσω άπό τόν άλλον....σά ρομποτάκια.....ούτε κοίταζαν ό ένας άκολουθούσε τόν άλλο..
Μπαίνει λοιπόν ό πρώτος ...μπαίνει ό δεύτερος, μπαίνει ό τρίτος..........
Φαντάζεστε τό άποτέλεσμα.....
ΟΛΟΙ....πήγαν καί κάτσαν άπό τή μία μεριά.....καί καλά πού άρχισε νά ούρλιάζει ό βαρκάρης γιατί ..................άλλιώς θά βούλιαζαν παραλίγο μέσα στό λιμάνι......!!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ......νά πάει άπο τήν άλλη....πήγαν νά
γεμίσουν πρώτα τή μία μεριά όπως έμπαιναν....!!!!!!!!!!
Ε........!!!!
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ........
Προτιμώ νά είμαι κουτοπόνηρος....!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
(Καλά οκ... από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.
Αρχίσαμε από τα πρόστιμα για κράνος και όπου να'ναι θα το φτάσουμε πάλι στην αρχαία ελλάδα... Μηδέν στην έκθεση!
Αγαπητέ βελζεβούλη ή όπως αλλιώς σε λένε... αν κάποιος πει κάτι έξυπνο κι εγώ συμφωνήσω μαζί του, δεν γίνομαι κι εγώ αυτόματα έξυπνος. Έχουμε καταλάβει ότι ψιλογουστάρεις τον άφρο.. μην επαναλαμβάνεσαι άσκοπα αφού δεν έχεις τίποτα να πεις.
Παρένθεση κλείνει.)
Το παράδειγμα με τους Έλληνες τουρίστες δεν το έβαλα για να μας συγκρίνω με τους ξένους.. αν έχουν ή όχι κουσούρια ποσώς με νοιάζει. Θα έπρεπε να καταλαβαινόμαστε!
Ωστόσο μια και τέθηκε το αντίστροφο, το ότι οι ξένοι γίνονται κάγκουρες στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος θέλει αστυνόμευση για να λειτουργήσει ως σύνολο και επίσης ότι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στο περιβάλλον του...
BELZEBOYLIS
24/08/2006, 17:04
(
Αγαπητέ βελζεβούλη ή όπως αλλιώς σε λένε... αν κάποιος πει κάτι έξυπνο κι εγώ συμφωνήσω μαζί του, δεν γίνομαι κι εγώ αυτόματα έξυπνος. Έχουμε καταλάβει ότι ψιλογουστάρεις τον άφρο.. μην επαναλαμβάνεσαι άσκοπα αφού δεν έχεις τίποτα να πεις.
Παρένθεση κλείνει.)
. ..
Μα για να γλιτώσω την άσκοπη επανάληψη χειροκροτώ τον Αφρο !!!
Οι μεγαλες ποινες ποτε δεν ειχαν αποτελεσμα.Χρησιμοποιουνταν απο τις κοινωνιες για την τιμωρια και την εξοντωση του παραβατη.
Αυτο που λειτουργει ειναι η βεβαιοτητα της ποινης.Αν καποιος ξερει οτι θα εχει καποιο κοστος απο μια πραξη του εστω και αν αυτο ειναι μικρο τοτε αυτο θα λειτουργησει αποτρεπτικα.
Οποτε δεν εχει νοημα η αυξηση των προστιμων παρα μονο για καθαρα εισπρακτικους σκοπους αφου αυτο το μετρο δεν θα αποδωσει ποτε.
Αυτο που πρεπει να γινει περα απο αυτο που λεμε συνεχεια για οδικη παιδεια στο σχολειο και συνεχης ενημερωση του πολιτη-κατι ομως που κοστιζει...-ειναι μεγαλυτερη παρουσια της τροχαιας ωστε να διαπιστωνονται οσο περρισοτερες παραβασεις του κοκ γινεται-και αυτο κοστιζει...
Η επιλογη των διοικουντων δεν ειναι βεβαια τα παραπανω αλλα η τρομοκρατια...
Οαο για τις καμερες πουθενα δεν εχουν βοηθησει να μειωθουν τα σοβαρα τροχαια δυστηχηματα.Αυτο το αποδεικνυουν διαφορες μελετες που εχουν γινει πανω στο θεμα.Βεβαια αυτοι που τις εχουν τοποθετησει πως θα δικαιολογησουν την υπαρξη τους αν δεν βγαζουν οτι μειωνονται τα τροχαια...
Ριξτε και μια μια ματια στο παρακατω λινκ.Δειχνει πως προσπαθουν τα αδερφια μας οι Κυπριοι να μειωσουν τα τροχαια δυστηχηματα κατα 50% και αυτοι.Πουθενα δεν αναφερει ομως για αυξηση των προστιμων...
http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/57E69A6F61DE2B78C2256F5C00509F0C?OpenDocument
blueblack
25/08/2006, 08:16
ΦΙΛΕ ΜΟΥ LYK0s..............
Άφού συμφωνήσω σέ όσα γράφεις....θέλω νά προσθέσω πώς ......
οί ΥΓΙΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ......
ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ.......
πάνω στήν τρομοκρατία καί τήν καταπίεση τού πολίτη....!!!!!!!
Είναι άνεκτικές καί μεγαλόψυχες.....
Όλα τά ...ΑΛΛΑ..
ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ.....
μπλέ,μαύρο,κόκκινο......δέν έχει σημασία τό χρώμα....!!!
Καί άν αύτοί πού έξουσιάζουν τόν πλανήτη.....
βασιζόμενοι στήν κουλτούρα καί τήν παιδεία τού κάθε λαού.............
διαμορφώνουν άνάλογα καί τούς ΝΟΜΟΥΣ....τών χωρών.....
ΤΟΤΕ........
ΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΜΑ ΚΛΕΨΕΙΣ.......
Περίμενε κάτι άντίστοιχο καί έδώ......!!!!!!
Καί έδώ λοιπόν έπειδή ύπάρχει ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ......
Πάρτε ...ΟΛΟΙ.....άπο μία κάμερα στόν ΚΩΛΟ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ........ΑΛΛΑ.......
Ξεχνούν ότι........ή Έλλαδίτσα μας......
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.....
έδώ καί 2500 χρόνια ήτανε τό σταυροδρόμι....
ΑΝΑΤΟΛΗΣ........ΔΥΣΗΣ.....
Μέ δική μας ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.....
καί δικά μας....ΗΘΗ.....!!!!!!!!!!!!
Καί ΑΝ.........
ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ..................
ΧΑΘΗΚΑΜΕ............ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.....
:wave2: Καλημέρα σέ όλο τό forum....
ΥΓ. Άπό τότε πού γνώρισα τήν Εύρώπη......
ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...
blueblack
25/08/2006, 15:22
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ......................
Τίμια κίνηση φίλε......mod...!!!!!!!!
H ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.....
Άς κάνουμε τήν αύτοκριτική μας.............!!!!!!!!!!
Καί άς γράφω καί γώ....τίς......
ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΟΥ...σάν βλαμμένος πού είμαι..............χωρίς νά προσβάλλουμε......ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.........!!!!
Έχω παρατηρήσει ότι οι ομάδες που δυσκολεύονται περισσότερο να πειθαρχήσουν σε μέτρα όπως κράνος/ζώνη ασφαλείας κλπ είναι οι -25 και οι 40+. Οι μεν λόγω αδυναμίας αίσθησης κινδύνου και οι δε λόγω συνήθειας, επειδή έχουν μάθει έτσι για πολλά χρόνια και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν. Ώστόσο αυτό δε συνεπάγεται ότι κινδυνεύουν λιγότερο, αφού ως γνωστό η κακιά ή ώρα σε διαλέγει δεν την διαλέγεις. Και επιπλέον ένα μέτρο που έχει ισχύ νόμου πρέπει να ισχύει για όλους και όχι μόνο επιλεκτικά ή να επαφίεται στην ωριμότητα/προνοητικότητα καθενός.
Ασφαλώς η ασφάλεια δεν επιτυχάνεται μόνο με κατασταλτικά/αστυνομικά/οικονομικά μέτρα, χρειάζεται και εκπαίδευση και άλλου είδους κίνητρα και βελτίωση υποδοχών, όπου ομολογουμένως υστερούμε. Ωστόσο από κάπου πρέπει να γίνει αρχή. Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι ακόμα και απέναντι σε προφανή πράγματα.
Έχουν διαλεκτικό ενδιαφέρον απόψεις όπως του συναδέρφου iriniaa και άλλων, κοντολογίς ότι δικαιωμά μου να κάνω κάτι που με βλάπτει εφόσον δεν βλάπτονται άλλοι από την επιλογή μου κλπ, και με ποιο δικαίωμα το κράτος πάει να το παίξει μπαμπούλας και να με προστατεύσει απειλώντας να με τιμωρήσει κλπ (αν κατάλαβα καλά το σκεπτικό), αλλά ας σκεφτούν ότι δεν λειτουργούμε ως μεμονωμένα άτομα μόνο αλλά και ως μέλη μιας κοινωνίας, έχουμε οι περισσότεροι οικογένειες/παιδιά/σκυλιά/δουλειές/στεγαστικά/καταναλωτικά/θαλασσοδάνεια/υποχρεώσεις στην εφορία/ΤΕΒΕ/τράπεζες κλπ και ένα πιθανό δυστύχημα δεν αφορά μόνο εμάς που κάναμε τις επιλογές και πήραμε τα ρίσκα μας αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας... Συναισθηματικά, οικονομικά, ηθικά. Γιατί να διακινδυνεύουμε τόσες απώλειες; Και με τι αντίτιμο; Την αξία ενός μέτριου κράνους έστω (150-200 ευρώ) και την αρχική δυσάρεστη εντύπωση να φοράς κάτι στο κεφάλι... που εύκολα ξεπερνιέται και μπορεί να αντικατασταθεί από αίσθημα ασφάλειας...
Επομένως... ακου φίλε και προβληματίσου... ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΟΥ...σάν βλαμμένος πού είμαι..............χωρίς νά προσβάλλουμε......ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.........!!!!
Βλέπω επιμένεις.. Αν έχεις κάτι να πεις, πες το ευθέως για να πάρεις απάντηση και όχι με αποσιωπητικά.
Σου ζήτησα να μου γράψεις με quote σε ποιο σημείο ακριβώς σε έβρισα/προσέβαλα χάνοντας την ψυχραιμία μου. Για το δικό σου καλό το έκανα γιατί προς το παρόν εξακολουθείς να προσβάλεις εσύ εμένα, χωρίς λόγο και με μεγάλη ανέχεια.
Δεν απάντησες, μην παραπονιέσαι, κουβέντα τέλος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
:wave2: Εδώ μπερδεύτηκα...(!)..τέλος πάντων..αγόρασα παραφινέλαιο από το φαρμακείο και με τη παλιά μου οδοντόβουρτσα θα προσπαθήσω να καθαρίσω την αλυσίδα του vstrom μετά από οδηγίες που διάβασα εδώ:http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19075
blueblack
26/08/2006, 06:36
ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ RESPECT............
Πάμε παρακάτω......
Άττική σύνταξη έκανα...
Έτσι κι άλλιώς ή λέξη..ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ...έχει συγκεκριμμένη
έννοια,δέν έπιδέχεται άμφισβήτηση....!!!
Άφού εύχαριστήσω τούς δημιουργούς αύτού τού forum
πού μού δίνουν βήμα γιά νά έκφραστώ σέ κάποιους
πού έχουμε κοινά χόμπυ,ή κοινή....ΑΓΑΠΗ...συνεχίζω
Λοιπόν φίλε μου .........anf125
Bλέπω πώς τό θέμα τό προσεγγίζεις άπό άλλη πλευρά..
Αύτό όντως δέν τό είχα σκεφτεί........
Πράγματι έμείς μάθαμε νά μή φοράμε κράνος........γιατί...ΤΟΤΕ...
τά κράνη ήταν σάν αύτά πού φόραγαν οί Γερμανοί στόν πόλεμο.........
Γιά τό 70 σού μιλάω.......καί γιατί δέν ύπήρχε φράγκο.......!!!!!!!!
Όταν όμως τά κράνη βελτιώθηκαν μετά τό 1985.....καί έγιναν πιό
προσιτά....τότε άρχίσαμε καί μείς νά τά φοράμε......
Μήν ξεχνάς ότι τό 1980 τά μηχανάκια διακοσάριζαν άλλά τά κράνη άν τά φορούσες σού πέρναν τό κεφάλι μετά τά 100....
Τό πρόβλημα μου αύτή τή στιγμή........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ........
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ..........ΤΟ ΓΙΑΤΙ.......
ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.........ΚΑΤΙ...
ΠΟΥ........ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ......!!!!!!!!!!!!
Γιά τό ποτό καί τό κόκκινο άς τούς κόψουν τόν κώλο....
Μή μού πείς πάλι βρέ λεβέντη μου καί σύ ότι ή ζωή μου.......
άνήκει στήν πολιτεία, δέν τό άντέχω....!!!!!!!!
Τό μηχανάκι είτε τό θέλουμε είτε όχι είναι συνειφασμένο.......μέ τό
ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.........
Κάποιες στιγμές λοιπόν νοιώθεις τήν άνάγκη νά ΦΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΣΤΗ ΜΑΠΑ........έπειδή καί διότι.....!!!!!!!!
Έκείνη τήν ώρα λοιπόν πού θέλεις νά ξεφύγεις δέ μπορεί νά έρχεται
ή όρντινάντσα τού κάθε Καποδίστρια καί νά σού λέει ....
ΔΩΣΕ 700....!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ........
Πού κάποιοι μεγαλύτεροι είχαμε τή χαρά νά νοιώσουμε μέ ......
διαφορετικό τρόπο άπό σάς......
ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ.....!!!!!!
Γιά σάς τί νά πώ ρέ παιδιά.......
πώς νά λαχταρήσετε κάτι πού δέν γνωρίσατε....???????
ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ....!!!!!!!
Προσωπικά έχω 2 ARAI, ένα rx-7 corsair ,μία ρέπλικα τού Ντούχαν καί ένα UVEX-750 Κάρμπον......
ΑΛΛΑ τό θέμα δέν είναι έκεί........
ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ.......
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ......
Πού σταματάει λοιπόν ή δίκαια πολιτεία καί πού άρχίζει ή παράνοια.....??????
Γιατί μού λέει ή πολιτεία 2% τόκο τό μήνα άν καθυστερήσω τή δόση στήν έφορία καί όταν μού χρωστάει γιά μήνες.....λέει πάρτα
άτοκα...?????
Σκέφτονται λοιπόν τήν τάξη καί τή νομιμότητα όταν μού λένε...........πάρε 700......άν δέ φοράς.....
Η........
Χαράσσουν γραμμή...........ΕΞΟΥΣΙΑΣ.....
ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ......!!!!!!!!
Τά λεφτά έρχονται σέ δεύτερη μοίρα....
Ποτέ δέν είχαν πρόβλημα μέ τά λεφτά....
Αύτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι γιά μάς..
Τό σύστημα κόβει μονέδα...ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ...
Η μηχανή δυστυχώς γιά κάποιους άκουμπάει ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ........
Γιά πολλούς είναι ένα άπλό μεταφορικό μέσο πολύ λειτουργικό...........
ΑΛΛΑ.......κσί γιά μερικούς άλλους....ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ.......
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ......
Σέ αύτούς άπευθύνομαι καί έλπίζω νά μέ καταλαβαίνουν....
Μέχρι νά τήν βάλουνε σέ ράγες λοιπόν θά άποτελεί ένα........
ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ......
ΖΗΤΩ........ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.......ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ......ΕΜΕΙΣ...!!!!!!!
Δέ θά μού πεί κανείς έμένα ......
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ....
Μόνο ή μάνα καί ό πατέρας μου έχουν άποψη γιαυτό.......
Καί άπό τή στιγμή πού .............
ΑΥΤΗ ΜΟΥ Η ΣΤΑΣΗ......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.....
ΘΕΩΡΩ......ΤΟ 700ΑΡΙ
ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ.......ΤΩΝ....
ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ......!!!!!!!!!!!!
Έδώ χρειάζεται νουθεσία καί πειθώ...
Άς έρθουν λοιπόν νά μέ πείσουν....ΟΤΙ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ.....
Άν λειτουργούσαν έτσι μπορεί κάποια μέρα νά μέ δείχνατε όλοι μαζί
καί νά λέγατε......κοίτα τό μαλάκα δέ τό φοράει...!!!!!
Άλλά δέν είναι αύτός ό σκοπός καί ό στόχος αύτών πού......
ΜΕΧΡΙ πρίν κάποια χρόνια τάιζαν τόν κόσμο μέ..
φλούδες άπό πατάτες...
αύτών πού κάνουν πολέμους άφανίζοντας λαούς γιά νά δοκιμάσουν νέα όπλα καί νά πουλήσουν...
αύτών πού έτοιμάζονται γιά άλλο πλανήτη μόλις κάνουν σκόνη τή γή άφού προτιμούν νά τήν καταστρέψουν παρά νά τούς ξεφύγει ό έλεγχος πιά....
αύτών πού κατέστρεψαν τήν άτμόσφαιρα γιά τά συμφέροντα τους
πουλώντας άκόμα πετρέλαιο 75 δολλάρια τό βαρέλι όταν ή Μόσχα
τό βγάζει μέ 5 κοστολόγιο,
αύτών πού ξέρουν τί γόππα καπνίζουν στό τάδε στρατόπεδο έκπαίδευσης τρομακρατών καί δέν μπορούν τάχα νά τούς έξουδετερώσουν στείνοντας τους οί ίδιοι σάν κυβερνήτες ή σάν χαμένα πρόβατα,
αύτών πού.....
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ
αύτών πού θέλουν τήν παγκόσμια τάξη καί ίσορροπία κατά πώς τούς βολεύει...
αύτών πού άφανίζουν μία ήπειρο όλόκληρη κάθε μέρα..
αύτών πού μέ τήν πρόφαση τής παγκοσμιοποίησης θέλουν νά
κάνουν σημαία μου τή BP τήν ΤEXACO καί τή SHELL...
άντί γιά τή ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.........!!!!!!!!!
Γιαυτό καί έγώ μέ άφορμή......
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ........καί άλλα πάρα πολλά...
θά άντιδρώ μέ όλη τή δύναμη τής ψυχής μου σέ αύτό τό ..
ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Ζητώ άπό τούς φίλους τού forum νά μέ συγχωρέσουν
άν κατά τή γνώμη τους ξέφυγα άπό τό θέμα....
Trickster
26/08/2006, 10:42
Προφανώς το μέτρο είναι μόνο και μόνο για να μας τα πάρουν..
Κατά την γνώμη μου καφριλίκι να μην φοράς κράνος αλλά είναι δικαιωμά σου.. Αν θέλουν να αποκτήσει ο έλληνας παιδεία πρέπει να βάλουν τον ΚΟΚ στα σχολεία.
Το κράτος με το μέτρο αυτό είναι καφρος +1. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ζωή μας απλά δε τους βγαίνουν τα νούμερα.. έρχεται και εκλογική αναμέτρηση, πρέπει να δώσουν λεφτά στο κόσμο αλλά...
αυτό που θα προτιμούσα να ίσχυε είναι πρόστιμο κράνους 700 ευρω για τον ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ!.
Με τίποτα δεν μπορώ να ξεχάσω τον πατέρα χθές στην βείκου με τα 2 παιδιά επάνω στο scooter του ξεκράνωτα. :look:
lampros_fazer
28/08/2006, 17:41
Κάπου πήρε το μάτι μου οτι το πρόστιμο για χρήση κινητού στους οδηγούς δικύκλων είναι 150? ενώ στους αυτοκινήτων 100?..! :dizzy: :a31:
Επίσης είδα στην τιβι οτι αν ο παραβάτης πληρώσει την κλήση σε 10 μέρες πληρώνει το 50%..Λίγο κουφό μου καούγεται..Ισχύει..;; (έτσι κι αλλιώς η προθεσμία 10 μέρες δεν είναι..;;)
BELZEBOYLIS
28/08/2006, 18:54
Αρχικά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας φαίνεται λογικό να πληρώνεις πρόστιμο για κάτι που θεωρείται είδος πολυτελείας !;; Στην συνέχεια , θα ήθελα να μάθω αν σας φαίνεται παράλογο να πληρώνεις 350 ευρό για την μη χρήση κράνους , όταν ο βασικός μισθός είναι περίπου 600 ευρό …
Επίσης κάτι που μου φάνηκε αστείο και δείχνει την προχειρότητα και την ευκολία των νέων μέτρων …Ανεβάζουν το όριο ταχύτητας χωρίς να φτιάξουν τους δρόμους !!!!Με ποια λογική ;;;;; Τέλος πιστεύεται ότι αυτά τα μέτρα , θα μειώσουν πραγματικά τα ατυχήματα ;;;
blueblack
29/08/2006, 15:15
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΙΝΑΤΕ........
Αύστηρά......
200 εύρώ τό πρόστιμο γιά είσοδο σέ μονόδρομο....!!!!!!!!!!
350 γιά τό κράνος.....!!!!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ....!!!!!!!!!
Σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε.....
Πόσοι νά μπούν στό μονόδρομο..?????
Ένώ κράνη...??....Νάααααααααα...!!!!!!
Έκεί άποβλέπει ό νέος κώδικας.....
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....!!!!!!!
Μέ τούς μπάτσους κρυμμένους πίσω άπό τούς θάμνους νά μαζεύουν μαλλί γιά τό δήμαρχο....!!!
Όταν μιά μέρα τούς ρώτησα......μέ τό αύτοκίνητο ήμουν....
γιατί μέ τό άλλο ...ΔΕ.....
γιατί κρύβεστε καί δέν κάθεστε μπροστά νά σάς βλέπουμε νά μήν
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ....?????
Ή άπάντηση....
Άφού κόβετε καί μάς κοροιδεύετε καί παρακάτω πάλι τρέχετε...!!!
Μά αύτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ....
Νά μάς άποτρέπετε άπό τό κακό...???
Νά σάς βλέπουμε καί νά μήν κάνουμε τή βλακεία...??
ΤΙ ΑΦΕΛΗΣ......!!!!!!!!
ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ.....!!!!!!!!
Ευτυχώς πού δέν μού είπε κανείς ότι κρυβώμαστε γιά νά νομίζετε ότι είμαστε....ΠΑΝΤΟΥ......!!!!!!!!
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ..........ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ........
7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ......!!!!!!!!!!!
Εύτυχώς πού οί περισσότεροι ήσασταν άγέννητοι ή πολύ μικροί.............
Ή γή γυρίζει φίλοι μου...
καί μείς μαζί καί.....
άπό τό πολύ τό κούνημα...μού φαίνεται ..
πώς κάνουν τά μυαλά μας.....
ΜΙΞ ΓΚΡΙΛΛ.....!!!!
Φιλαλήθης
29/08/2006, 15:37
Όταν πήγαινα να δω ένα φίλο...
Με 90-100 και δεξιά στην πατρών κορίνθου. Κάποια στιγμή με περνάει μια μεγάλη mercedes με 'κάμποσα' και πάνω που σκεφτόμουν "και αναρωτιόμαστε γιατί σκοτώνονται"... συμβαίνουν 2 πράματα. Ο μερτσέντε ΦΡΕΝΑΡΕΙ και παρατηρώ πινακίδα: "70".
...
Κόβω και γω στα 70 (κοντερίσια) και προχωράω με περιέργεια.
Όπως το περίμενα, σε δρόμο που μπορείς να πας με 800, οι μπάτσοι είχανε κάτσει μετά την πινακίδα με όριο τα 70 και σημαδεύανε με τα laserάκια τους.
Είναι το λιγότερο γελοίοι, αλλά έτσι είναι το ευκολότερο για αυτούς. Εύκολη 'λεία' σίγουρα αποτελέσματα, μετά λένε "εμείς τους σταματάμε!" "αυτοί πάνε με υπερβολική ταχύτητα!" "με περισσότερα από 50 χιλιόμετρα πάνω από το όριο!" (που στην περίπτωση αυτή φυσικά αυτό σημαίνει 120... διόλου επικίνδυνο για αυτό το δρόμο σε εκείνο το σημείο) "Εμείς το καθήκον μας το κάναμε."
όποιος αύναν τώρα είναι ελεύθερος να πει ότι δεν είναι ξεφτίλες. Αν δεν τους ένοιαζε το κέρδος ας παίρναν το δίπλωμα για κάποιο μικρό διάστημα ή ας εφαρμόζαν το point system με άλλες παραμέτρους. Αλλά φυσικά δεν γίνεται αυτό, γιατί βγάζουν φράγκα αν σε ξαναμολάνε στο νερό για να σε ξαναψαρέψουν αργότερα.
Baron_MinhauZen
29/08/2006, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Όταν πήγαινα να δω ένα φίλο...
Με 90-100 και δεξιά στην πατρών κορίνθου. Κάποια στιγμή με περνάει μια μεγάλη mercedes με 'κάμποσα' και πάνω που σκεφτόμουν "και αναρωτιόμαστε γιατί σκοτώνονται"... συμβαίνουν 2 πράματα. Ο μερτσέντε ΦΡΕΝΑΡΕΙ και παρατηρώ πινακίδα: "70".
...
Κόβω και γω στα 70 (κοντερίσια) και προχωράω με περιέργεια.
Όπως το περίμενα, σε δρόμο που μπορείς να πας με 800, οι μπάτσοι είχανε κάτσει μετά την πινακίδα με όριο τα 70 και σημαδεύανε με τα laserάκια τους.
Είναι το λιγότερο γελοίοι, αλλά έτσι είναι το ευκολότερο για αυτούς. Εύκολη 'λεία' σίγουρα αποτελέσματα, μετά λένε "εμείς τους σταματάμε!" "αυτοί πάνε με υπερβολική ταχύτητα!" "με περισσότερα από 50 χιλιόμετρα πάνω από το όριο!" (που στην περίπτωση αυτή φυσικά αυτό σημαίνει 120... διόλου επικίνδυνο για αυτό το δρόμο σε εκείνο το σημείο) "Εμείς το καθήκον μας το κάναμε."
όποιος αύναν τώρα είναι ελεύθερος να πει ότι δεν είναι ξεφτίλες. Αν δεν τους ένοιαζε το κέρδος ας παίρναν το δίπλωμα για κάποιο μικρό διάστημα ή ας εφαρμόζαν το point system με άλλες παραμέτρους. Αλλά φυσικά δεν γίνεται αυτό, γιατί βγάζουν φράγκα αν σε ξαναμολάνε στο νερό για να σε ξαναψαρέψουν αργότερα.
Kαι που ήθελες ρε μεγάλε να τους σταματάνε; Μήπως σε καμιά στροφή; Δε τα 'μαθες;
Είναι επικίνδυνο λέει...
Γι'αυτό στις στροφές με 150- 200+...
Λεωνίδας
29/08/2006, 16:41
ή μας δουλεύει ψιλό γαζί ή δεν είναι ο tsiros :rolleyes:
Φιλαλήθης
29/08/2006, 16:52
Δεν γίνεται και να σας "δουλεύω ψιλό γαζί" και να μην είμαι ο τσίρος;
Ισοδύναμα
Μόνο ο τσίρος σας δουλεύει ψιλό γαζί;
Έχει σημασία ποιός είμαι;
Λεωνίδας
29/08/2006, 17:17
εσύ είσαι ο tsiros... ο άλλος είναι άλλος; :rolleyes:
βασικά μην ασχολούμαστε και πολύ μαζί σας και παίρνετε θάρρος :a9:
Φιλαλήθης
29/08/2006, 17:34
ναι, καλύτερα να μην ασχολείστε, φαίνεται ούτε του τσίρου αρέσει να ασχολούνται μαζί του. Does not play well with others που λένε και στα κογκολέζικα. Εκτός αυτού, χάνεται και η εστίαση στο ζήτημα ανα χείρας (όση υπήρχε).
Τελεία και παύλα, τα περισσότερα μέτρα είναι εισπρακτικά. Αυτό δε θα ήταν και τόσο κακό, στην τελική, αν τα λεφτά, πρώτα πρώτα τα παίρναν από αυτούς που πρέπει και μόνον από αυτούς και τέλος ξοδευόντουσαν εκεί που θα είχε σημασία για τους υπολοίπους.
Να τα παίρνουν από τους επικίνδυνους οδηγούς, αυτούς που προκαλούν ατυχήματα κτλ, και να τα δίνουν για να φτιαχτούν καλύτεροι δρόμοι και σε αυτούς που τρέχουν στα συνεργεία επειδή κάνανε τη ζάντα τους σα pretzel από τις λακούβες.
pretzel:
59381
Dionisisk5
29/08/2006, 23:55
Τρεις αποριες εχω ρε παιδια:
1) Τα πρστιμα για υπερβολικη ταχυτητα και αυτοσχεδιους αγωνες ποσο θα πανε αφου τα υπολειπα πηραν double price??? :)
2) Ta γ@μ@να τα ss και να αυτοκινητα πανω απο 100 αλογα γιατι αφηνουν να τα πουλανε τοτε? Με συνχγωρειτε υπαρχει ανθρωπος που θα παρει αμαξι και μηχανη και δεν θα την παει εστω μια φορα να δει μεχρι ποσο παει? Δλδ μην τα πουλατε ρε παιδια...
Η φτιαχτε τους δρομους να μπορεις να τα πας. Την στιγμη που σχεδον πλεον ολα τα αυτοκινητα πανω απο 1600 διακοσαριζουν και για τα μηχανακια μην πω κουβεντα εεε δεν γιενεται ρε φιλε να βαζεις οριο 130 εκει που εχει 10κμ ευθεια!!!!!!!:alien:
3) Αμα ξερεις οτι θα σε σταματησουν για κληση ταχυτητας και ενδεχεται να πληρωσεις κανενα χιλιαρικο και να σου παρουν και το διπλωμα θα σταματησεις? Χλωμο το βλεπω για εμενα παντως...
νυχτερινος
30/08/2006, 05:20
Δυστυχως οι Ελληνες δεν καταλαβαινουν.Τωρα το καλοκαιρι, τι καπέλο,παντόφλα,σορτάκι καί φανελάκι κυκλοφορεί δεν λεγεται.Σέ ολους τους κυβισμούς μοτοσυκλετών!!!!!!!!Τό 95% τών μοτοσυκλετιστών νομιζουν οτι πάνε βόλτα μέ τον γάιδαρο τους......Καί το αίμα χύνεται.Δυστυχώς δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή.'Ας ελπίσουμε οτι θα υπάρξουν αποτελεσματα μέ τά νέα μέτρα...
καλές βόλτες,χωρίς απροόοπτα συνάδελφοι
monstermind
05/09/2006, 17:30
Συγνώμη...
ο πλασματικός μου φίλος ο Νικόλας εργάζεται κουριεράς και βγάζει 600€ το μήνα. 250€ δίνει στο νοίκι, 50€ σε κοιόχρηστα, 50€ σε τσιγάρα, 150€ για να φάει, και 50€ σε ασφάλειες, βενζίνες, και σέρβις. του τέστιν του μένουν 50€ για καφέ dvd cinema και ο θεός να βάλει το χέρι του αμα πάθει λάστιχο.
ο άμοιρος ένα βράδυ περνάει κόκκινο γιατί ήταν αφηρημένος, πέρα από την λαχτάρα που τρώει αλλα ευτυχώς δεν πέρναγε κανείς, μόνο ένας μπάτσος στη γωνία ήταν και κοίταγε.
έρχεται ο μπάτσος και κόβει την κλίση, 700€
συγνώμη και πάλι, αλλα...
...που την βλέπετε την κοινωνική πρόνοια?
.
Ρε παιδιά ελάτε στα συγκαλά σας, τουλάχιστον δείτε το με σκεπτικισμό, δεν λέμε να ξεσηκωθείτε και να βγείτε στους δρόμους, αλλά για όνομα του θεού, δεν θα το επικροτήσουμε κιόλας. Είναι άκυρο το πρόστιμο αυτό, είναι υπερβολικά μεγάλο. Δεν αντιστιχίζεται με τα ευρωπαικά δεδομένα. αυτά είναι πολιτικά κόλπα για να πείθονται οι συνταξιούχοι και όχι νέοι άνθρωποι και μάλιστα μοτοσυκλετιστές. Έχετε βρεί και την ατάκα του "πόσο κοστίζει η υγεία και το κεφάλι" ε.. εντάξη ρε μάγκες να το βάλουμε το πρόστιμο τότε 100.000€, αφου ή αξία της ζωής είναι υπεράνω χρημάτων.
δλδ δεν σας ενοχλεί που την απόφαση αυτή θα την πάρουν άτομα που δεν μπορει κανείς να τους βάλει κλίση?
Ζητάω ένα τελευταίο συγνώμη για αυτό που θα πώ. αλλά είστε φλώροι, δουλοπρεπείς και ρομποτάκια αμερικάνικων προδιαγραφών. βλέπετε τα κερασάκια και τα περνάτε για παντεσπάνι.
σήμερα παραλίγο να πατήσω 2 πεζούς που περνάγαν το δρόμο μιλώντας στο κινητό, τα περισσότερα ατυχήματα με νεκρούς αφορούν πεζούς. τα ορθολογικά μέτρα ακολουθούν και ορθολογικά κριτήρια, ένα εκ των οποίων είναι και το στατιστικό δεδομένο.
ναι, καλά αποτελέσματα θα φέρει το μέτρο δεν αμφιβάλλει κανείς, τέτοια καλά αποτελέσματα θα φέρει και το πρόστιμο στη μή χρήση προφυλακτικού που θα συνοδεύεται και απο μέτρο αστυνόμευσης εν τη κρεβατοκάμαρα. ε... αφού καλό θα μας κάνει, ας τους πάρουμε και καμιά πίπα, μην τυχόν και έχει τρύπα το προφυλακτικό.... για το καλό μας δλδ...
χαϊβάνια...
Αυτον τι θα τον χρεωσουν με λετε?
60521
Ο φίλος σου ο κουριεράς μπορεί εκεί που πάει σπίτι του αφηρημένος να σκοτώσει κανέναν... αλλά κρίμα το παιδί με τα 50 που του περισσεύουν τι να του κάνουμε..
Εσάς κύριε πόσα σας περισσεύουν το μήνα για καφέδες;
...τι; 30 ευρώ;
Παρακαλώ αφήστε 5 ευρώ πρόστιμο για το κόκκινο που περάσατε και την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός!
μα τι άλλο θ'ακούσουμε...
ο άμοιρος ένα βράδυ περνάει κόκκινο γιατί ήταν αφηρημένος, πέρα από την λαχτάρα που τρώει αλλα ευτυχώς δεν πέρναγε κανείς, μόνο ένας μπάτσος στη γωνία ήταν και κοίταγε.
Κι αν περνουσε το παιδι σου;;
Τι θα’λεγες;ε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Κι αν περνουσε το παιδι σου;;
Τι θα’λεγες;ε;
Και αν σου λέω εγώ πέρναγε κάποιος εκείνη τη στιγμή και τον σκότωνε πέφτοντας πάνω του? Και μάλιστα αν το θύμα ήταν το δικό σου παιδί? Τότε τι?
Δεν δικαιολογείται καμιά στιγμή αφηρημάδας στο δρόμο!
Γιατί πρέπει να είμαστε ελαστικοί με τις παρανομίες δηλαδή και μάλιστα αυτές που είναι επικίνδυνες για τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Στο κάτω κάτω δεν είναι φόροι που θα τους πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Αν παρανομήσεις όμως θα πληρώσεις.
Οπότε είναι απλό! Μην παρανομήσεις για να μην τη φας την κλήση!
Στην Ευρώπη έχουν ακόμη μεγαλύτερα πρόστιμα!
Τους βγήκες σε κακό?
Δεν νομίζω.
Βέβαια παίζει ρόλο και η σαφώς ανώτερη παιδεία που έχουν πάνω στο θέμα της οδηγικής συμπεριφοράς. Αλλά σίγουρα και τα πρόστιμα είναι ένας παράγοντας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Συγνώμη...
...
Ρε παιδιά ελάτε στα συγκαλά σας, τουλάχιστον δείτε το με σκεπτικισμό, δεν λέμε να ξεσηκωθείτε και να βγείτε στους δρόμους, αλλά για όνομα του θεού, δεν θα το επικροτήσουμε κιόλας. Είναι άκυρο το πρόστιμο αυτό, είναι υπερβολικά μεγάλο. Δεν αντιστιχίζεται με τα ευρωπαικά δεδομένα. αυτά είναι πολιτικά κόλπα για να πείθονται οι συνταξιούχοι και όχι νέοι άνθρωποι και μάλιστα μοτοσυκλετιστές. Έχετε βρεί και την ατάκα του "πόσο κοστίζει η υγεία και το κεφάλι" ε.. εντάξη ρε μάγκες να το βάλουμε το πρόστιμο τότε 100.000€, αφου ή αξία της ζωής είναι υπεράνω χρημάτων.
δλδ δεν σας ενοχλεί που την απόφαση αυτή θα την πάρουν άτομα που δεν μπορει κανείς να τους βάλει κλίση?
Ζητάω ένα τελευταίο συγνώμη για αυτό που θα πώ. αλλά είστε φλώροι, δουλοπρεπείς και ρομποτάκια αμερικάνικων προδιαγραφών. βλέπετε τα κερασάκια και τα περνάτε για παντεσπάνι.
σήμερα παραλίγο να πατήσω 2 πεζούς που περνάγαν το δρόμο μιλώντας στο κινητό, τα περισσότερα ατυχήματα με νεκρούς αφορούν πεζούς. τα ορθολογικά μέτρα ακολουθούν και ορθολογικά κριτήρια, ένα εκ των οποίων είναι και το στατιστικό δεδομένο.
ναι, καλά αποτελέσματα θα φέρει το μέτρο δεν αμφιβάλλει κανείς, τέτοια καλά αποτελέσματα θα φέρει και το πρόστιμο στη μή χρήση προφυλακτικού που θα συνοδεύεται και απο μέτρο αστυνόμευσης εν τη κρεβατοκάμαρα. ε... αφού καλό θα μας κάνει, ας τους πάρουμε και καμιά πίπα, μην τυχόν και έχει τρύπα το προφυλακτικό.... για το καλό μας δλδ...
χαϊβάνια...
Ύμαρτον μεγάλε πολιτικάντη!
ευχαριστούμε που μας ανοίγεις τα μάτια,
στον ορθολογισμό...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
φυσικά συμφωνώ με τους παραπάνω... :wave2: και αν και "χαιβάνι" σου εύχομαι να μην σου τύχει κάτι σχετικό... :rolleyes:
monstermind
06/09/2006, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Και αν σου λέω εγώ πέρναγε κάποιος εκείνη τη στιγμή και τον σκότωνε πέφτοντας πάνω του? Και μάλιστα αν το θύμα ήταν το δικό σου παιδί? Τότε τι?
Δεν δικαιολογείται καμιά στιγμή αφηρημάδας στο δρόμο!
Γιατί πρέπει να είμαστε ελαστικοί με τις παρανομίες δηλαδή και μάλιστα αυτές που είναι επικίνδυνες για τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Στο κάτω κάτω δεν είναι φόροι που θα τους πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Αν παρανομήσεις όμως θα πληρώσεις.
Οπότε είναι απλό! Μην παρανομήσεις για να μην τη φας την κλήση!
ε τότε όσους περνάνε κόκκινο να τους σκοτώνουμε, να κόβουμε στο χέρι και σε όσους πετάνε σκουπίδια κλπ. να βγει και ένας νόμος που να λέει οτι η αφηρημάδα και το λάθος δεν αρμόζουν στην κοινωνία μας και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. να βάλουμε και έναν αγκυλωτό σταυρό μέσα στην σημαία.
δεν είχα καταλάβει ότι ανήκω σε μια μειοψηφία ελλατωματικών, που περιβάλλεται από την αρεία φιλή των αλάνθαστων.
Μήπως σας ενοχλεί που εσείς είστε καθόλα νομοταγείς και σας την σπάει που μερικοί δεν είναι? μπηκες εσύ δλδ στο καλούπι και σε ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν μπει, όμοια όπως ενοχλεί τον εργαζόμενο η ζωή του μη εργαζόμενου?
κανεις δεν είπε να προσαρμοστεί το προστιμο στα μέτρα της κάθε τσέπης, οπότε βλακίτσες του τύπου 5€ δεν έχουν λόγο να αναφέρονται παρα μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ομοίως και η ειρωνία.
και κάτι ακόμα, το επιχείρημα "του παιδιού σου" καλά θα κάνετε να το αφήσετε για τις νοικοκυρές. είναι αντιφατικό να σηζητάμε απο την μία για το κοινωνικά ορθό και απο την άλλη για το συναισθηματικά ορθό. ειναι κουραστικό σε κάθε συζήτηση να μπαίνει ο παράγοντας "εγω". βγείτε για λίγο από το "εγώ" σας και κοιτάξτε τον κόσμο απο ψηλά., αποφάσεις που αφορούν τους πολλούς δεν κρίνονται με τέτοια κριτήρια.
ε τότε όσους περνάνε κόκκινο να τους σκοτώνουμε, να κόβουμε στο χέρι και σε όσους πετάνε σκουπίδια κλπ. να βγει και ένας νόμος που να λέει οτι η αφηρημάδα και το λάθος δεν αρμόζουν στην κοινωνία μας και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. να βάλουμε και έναν αγκυλωτό σταυρό μέσα στην σημαία.
δεν είχα καταλάβει ότι ανήκω σε μια μειοψηφία ελλατωματικών, που περιβάλλεται από την αρεία φιλή των αλάνθαστων.
Μήπως σας ενοχλεί που εσείς είστε καθόλα νομοταγείς και σας την σπάει που μερικοί δεν είναι? μπηκες εσύ δλδ στο καλούπι και σε ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν μπει, όμοια όπως ενοχλεί τον εργαζόμενο η ζωή του μη εργαζόμενου?
κανεις δεν είπε να προσαρμοστεί το προστιμο στα μέτρα της κάθε τσέπης, οπότε βλακίτσες του τύπου 5€ δεν έχουν λόγο να αναφέρονται παρα μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ομοίως και η ειρωνία.
και κάτι ακόμα, το επιχείρημα "του παιδιού σου" καλά θα κάνετε να το αφήσετε για τις νοικοκυρές. είναι αντιφατικό να σηζητάμε απο την μία για το κοινωνικά ορθό και απο την άλλη για το συναισθηματικά ορθό. ειναι κουραστικό σε κάθε συζήτηση να μπαίνει ο παράγοντας "εγω". βγείτε για λίγο από το "εγώ" σας και κοιτάξτε τον κόσμο απο ψηλά., αποφάσεις που αφορούν τους πολλούς δεν κρίνονται με τέτοια κριτήρια.
Αγαπητέ μαρίνο που μέχρι πριν λίγο τίποτα δεν είχαμε να χωρίσουμε, όταν χαρακτηρίζεις χαϊβάνια τους έχοντες αντίθετη γνώμη με τη δική σου, τότε θα περιμένεις να εισπράξεις και την ειρωνία που προκάλεσες.
Σχετικά με τις βλακίτσες λοιπόν... ό,τι δώσεις, αυτό θα πάρεις...
Όσο για την αφηρημάδα, είναι αποδεκτή στο βαθμό που δεν σκοτώνει. Τα υπόλοιπα που λες είναι γενικώς αφελή.
Αν θέλεις να κάνεις κουβέντα, πριν επιτεθείς, να ανοίγεις αυτιά και να ακούς την αντίθετη γνώμη.
monstermind
06/09/2006, 10:03
Αγαπητέ μαρίνο που μέχρι πριν λίγο τίποτα δεν είχαμε να χωρίσουμε, όταν χαρακτηρίζεις χαϊβάνια τους έχοντες αντίθετη γνώμη με τη δική σου, τότε θα περιμένεις να εισπράξεις και την ειρωνία που προκάλεσες.
Σχετικά με τις βλακίτσες λοιπόν... ό,τι δώσεις, αυτό θα πάρεις...
Όσο για την αφηρημάδα, είναι αποδεκτή στο βαθμό που δεν σκοτώνει. Τα υπόλοιπα που λες είναι γενικώς αφελή.
Αν θέλεις να κάνεις κουβέντα, πριν επιτεθείς, να ανοίγεις αυτιά και να ακούς την αντίθετη γνώμη.
Ουτε τώρα έχουμε κάτι να χωρίσουμε αγαπητέ μου, σιγά μην σου κρατήσω κακία σε εσένα ή σε κάποιον άλλο.
θα κάνω μια παρένθεση σχετικά με την αντιπαράθεση και θα ήθελα να μην συνεχιστεί και ξεφύγουμε για άλλη μια φορά από το θέμα, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.
Αφενώς δεν ειρωνεύτικα κανέναν, αφετέρου δεν υπονόησα τπτ. έχω κάθε δικαίωμα να σε θεωρώ χαιβάνι και μπουρμά όπως και κάθε δικαίωμα να σου το λέω. Είναι αφελές να απαιτείς απο τον καθένα να συζητάει με τους όρους και το ύφος με το οποίο συζητάς εσύ. αμα σου εξάπτει πάθη το ύφος μου ανεφερε το παρενθετικά χωρις να υποβιβάζεις την επιχειρηματολογία σου και κατεπέκταση και την συζήτηση.
πες μου λοιπόν τώρα, τι το αφελές έχουν οι απόψεις μου?
Ουτε τώρα έχουμε κάτι να χωρίσουμε αγαπητέ μου, σιγά μην σου κρατήσω κακία σε εσένα ή σε κάποιον άλλο.
θα κάνω μια παρένθεση σχετικά με την αντιπαράθεση και θα ήθελα να μην συνεχιστεί και ξεφύγουμε για άλλη μια φορά από το θέμα, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.
Αφενώς δεν ειρωνεύτικα κανέναν, αφετέρου δεν υπονόησα τπτ. έχω κάθε δικαίωμα να σε θεωρώ χαιβάνι και μπουρμά όπως και κάθε δικαίωμα να σου το λέω. Είναι αφελές να απαιτείς απο τον καθένα να συζητάει με τους όρους και το ύφος με το οποίο συζητάς εσύ. αμα σου εξάπτει πάθη το ύφος μου ανεφερε το παρενθετικά χωρις να υποβιβάζεις την επιχειρηματολογία σου και κατεπέκταση και την συζήτηση.
πες μου λοιπόν τώρα, τι το αφελές έχουν οι απόψεις μου?
Παρενθετικά λοιπόν, το ύφος δημιουργεί εντάσεις που στη συνέχεια δίνουν το ανάλογο χρώμα στην κουβέντα. Άν δεν σ'αρέσει, μην το κάνεις. Μην απαιτείς όμως και από τον άλλο να είναι απαθής.
Λέγοντας τους άλλους χαϊβάνια το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μην είσαι αντικειμενικός. Κατά τα άλλα δεν έχει και πολλή σημασία τι πιστεύεις για μένα πάνω στην κουβέντα.
Τώρα γιατί είναι αφελή αυτά που λες...
Γιατί η αφηρημάδα μπορεί και να σκοτώσει. Και αυτή την περίπτωση εξετάζουμε. Το κατά πόσο είναι καλές ή κακές οι προθέσεις του νομοθέτη είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν μπορούμε όμως να συζητάμε για κρατική πρόνοια προς τους παρανομούντες. Πρόνοια είναι η ίδια η αποφυγή της παρανομίας.
Ναι ωραία λογική!
Να τους αφήνουμε όλους τους αφηρημένους που περνάνε με κόκκινο, που παραβιάζουν πρωτεραιότητες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και να λέμε δεν πείράζει αρκεί που είσαι καλό παιδί. Εντάξει και αν χτυπήσεις κανέναν δεν τρέχει τίποτα!
Τι λέμε τώρα? Σοβαρά τα λές αυτά?
Sorry αλλά αν αφηρημένος περάσεις κόκκινο και με χτυπήσεις θα σε σκοτώσω στο ξύλο.
Απλά από αφηρημάδα κι εγώ!
Ναι ωραία λογική!
Να τους αφήνουμε όλους τους αφηρημένους που περνάνε με κόκκινο, που παραβιάζουν πρωτεραιότητες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και να λέμε δεν πείράζει αρκεί που είσαι καλό παιδί. Εντάξει και αν χτυπήσεις κανέναν δεν τρέχει τίποτα!
Sorry αλλά αν αφηρημένος περάσεις κόκκινο και με χτυπήσεις θα σε σκοτώσω στο ξύλο.
Μη λες μεγαλα λογια και παρακαλα να μην σου τυχει,ειδικα αν μετα την κακια στιγμη, ο αλλος σου ζητησει συγνωμη και αποδεχθει ολο το λαθος του.
Αν εσυ μετα απ'αυτο εχεις το θαρρος να τον κοπανησεις,............ενημερωσε μας τι εγινε μετα τον ξυλοδαρμο..:a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μη λες μεγαλα λογια και παρακαλα να μην σου τυχει,ειδικα αν μετα την κακια στιγμη, ο αλλος σου ζητησει συγνωμη και αποδεχθει ολο το λαθος του.
Αν εσυ μετα απ'αυτο εχεις το θαρρος να τον κοπανησεις,............ενημερωσε μας τι εγινε μετα τον ξυλοδαρμο..:a55:
Σχήμα λόγου είναι εννοείται!
Δεν είμαι ηλίθιος ώστε τα δικαιώματά μου να τα μετατρέπω αυτόματα σε δικαιώματα των άλλων από τέτοιες ηλίθιες πράξεις.
Πολύ χειρότερη τιμωρία είναι η αποζημίωση που θα αναγκαστεί να πληρώσει ο άλλος από σωματικές και ηθικές βλάβες που θα προξενήσει, από το να τις φάει. Που εννοείται άλλωστε ότι μετά θα μπορεί να κάνει και αυτός μήνυση με τη σειρά του!
Α! Και μου έχει τύχει δυστυχώς, να με χτυπήσει αφηρημένος οδηγός! Και εννοείται ότι μου τα πλήρωσε όλα παρόλες τις αντιρρήσεις του!
Ναι ωραία λογική!
Αφου ειναι σχημα λογου, ακυρο το απο πανω.
monstermind
06/09/2006, 13:28
εγω ρε θανο πιστεύω ότι είστε χαιβάνια.
βλέπω εδώ τον κό κιζοκου που ουσιαστικά περιμένει να πετύχει κάποιο 80χρονο για να τον σπάσει στο ξύλο,
βλέπω εσένα που πιστεύεις ότι η πρόνοια είναι η αποφυγή της παρανομίας με κάθε κόστος ακόμα και αν αυτό αντιμετωπίζει το λάθος ωσαν έγκλημα.
και βλέπω και τους δυό σας να μεταφράζετε το "παρα είναι μεγάλο το πρόστιμο" με το "δεν πρεπει να υπάρχει πρόστιμο"
και τέλος βλέπω και τους διάφορους δορυφόρους που πετάγονται υποστηρίζοντας τις απόψεις αυτές χωρίς να λένε όμως τπτ το ουσιαστικό. (βλ τροπεας)
μπορει εσένα να σε ενοχλεί που σε λέω χαιβάνι, εμένα με ενοχλεί που είσαι.
Φιλαλήθης
06/09/2006, 16:27
Μία φορά περνάς με κόκκινο, πρόστιμο. Δεύτερη φορά περνάς με κόκκινο, μεγαλύτερο πρόστιμο. Τρίτη φορά... κύριε είστε ανίκανος να οδηγήσετε με ασφάλεια, λυπούμεθα, το δίπλωμά σας ακυρώνεται.
βλέπω εδώ τον κό κιζοκου που ουσιαστικά περιμένει να πετύχει κάποιο 80χρονο για να τον σπάσει στο ξύλο
Μπράβο ρε συ!!!!
Ακριβώς αυτό είπα!!! Έχεις φοβερή αντίληψη του τι γράφει ο άλλος.
Λοιπόν, παραπάνω, έχω ήδη απαντήσει σχετικώς με αυτό που γράφεις. Ήταν σχήμα λόγου αυτό που έγραψα οπότε δεν μπαίνω στον κόπο πάλι να τα ξαναπώ. Αν θες διάβασε το.
Και τελειώνω με το να σου ευχηθώ να μην πετύχεις κανά τέτοιο 80χρονο οδηγό που αναφέρεις (και που κατά τη γνώμη σου έχει τη φυσική ικανότητα να οδηγεί ασφαλώς) στο δρόμο την ώρα που θα είναι αφηρημένος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
απο το http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=48620
re paidia gia kathiste miso lepto ti leme tora gia mialo k istories????
einai dinaton 700 euro apo ti stigmi pou o mesos ellinas vgazei me to zori 600 miniaios????
aytoi tha mas anggasoun na mi kikloforoume katholou!!!
k oxi na prosexoume....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
εγω ρε θανο πιστεύω ότι είστε χαιβάνια.
βλέπω εδώ τον κό κιζοκου που ουσιαστικά περιμένει να πετύχει κάποιο 80χρονο για να τον σπάσει στο ξύλο,
βλέπω εσένα που πιστεύεις ότι η πρόνοια είναι η αποφυγή της παρανομίας με κάθε κόστος ακόμα και αν αυτό αντιμετωπίζει το λάθος ωσαν έγκλημα.
και βλέπω και τους δυό σας να μεταφράζετε το "παρα είναι μεγάλο το πρόστιμο" με το "δεν πρεπει να υπάρχει πρόστιμο"
και τέλος βλέπω και τους διάφορους δορυφόρους που πετάγονται υποστηρίζοντας τις απόψεις αυτές χωρίς να λένε όμως τπτ το ουσιαστικό. (βλ τροπεας)
μπορει εσένα να σε ενοχλεί που σε λέω χαιβάνι, εμένα με ενοχλεί που είσαι.
Κοίτα... συνήθως παρεξηγιέμαι όταν με προσβάλει κάποιος που η γνώμη του μετράει.
Το να με πεις χαϊβάνι τώρα εσύ που ούτε που σε ξέρω και δεν μου έχεις αποδείξει ότι αξίζει και να παρεξηγηθώ, μάλλον δεν θα ιδρώσει και τ'αυτί μου.
Πολύ περισσότερο όταν και τα υπόλοιπα που λες είναι γενικώς έτσι λίγο... πώς να το πω... εφηβικά! :lol:
Νιάου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
re paidia gia kathiste miso lepto ti leme tora gia mialo k istories????
einai dinaton 700 euro apo ti stigmi pou o mesos ellinas vgazei me to zori 600 miniaios????
aytoi tha mas anggasoun na mi kikloforoume katholou!!!
k oxi na prosexoume....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΜΑ αν έχεις δώσει τα μισά για να πάρεις ένα κρανάκι και τα μισά των μισών για να πάρεις ένα μπουφανάκι, και τα τελευταία μισά των μισών για μποτούλες τότε όχι μόνο δεν ανησυχείς να σε γράψουνε όχι μόνο έχεις καλύψει το μέρος της ασφάλειας που σου αναλογεί , αλλά είσαι πλέον και ένας ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους...:wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
[B]Συγνώμη...
ο πλασματικός μου φίλος ο Νικόλας εργάζεται κουριεράς και βγάζει 600€ το μήνα. 250€ δίνει στο νοίκι, 50€ σε κοιόχρηστα, 50€ σε τσιγάρα, 150€ για να φάει, και 50€ σε ασφάλειες, βενζίνες, και σέρβις. του τέστιν του μένουν 50€ για καφέ dvd cinema και ο θεός να βάλει το χέρι του αμα πάθει λάστιχο.
Τον ΚΩΛΟ πρεπει να κοψουν στο πλασματικο φιλο σου τον Νικολα,φιλε μου,κι οχι πλασματικα,στην κυριολεξια!
Και εδω δεν ¨μπερδευεται¨το κοινωνικα με το συναισθηματικα ορθο,οπως αναφερεις,ειναι σκετα Ορθο.
Γιατι εντελως τυχαια εαν παιρνουσε,εντελως πλασματικα παντα,καποιος το φαναρι,κουρασμενος κι εκεινος απ’τη δουλεια,το μακελειο δε θα ηταν καθολου πλασματικο!
Λοιπον,ποιο ειναι το ¨σωστο¨ προστιμο για σενα;αυτο που θα σε κανει να σκεφτεις το κοκκινο(αφου αδυνατει να το κανει η παιδεια μας);;;30,50,200,500,θες να το συζηταμε με τον Τροχαιο;
monstermind
07/09/2006, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Τον ΚΩΛΟ πρεπει να κοψουν στο πλασματικο φιλο σου τον Νικολα,φιλε μου,κι οχι πλασματικα,στην κυριολεξια!
:lol:
διαφωνώ καθέτως φίλε μου.
δεν λέω ότι είναι καλό που πολλοί περνάνε με κόκκινο, ούτε εμένα μου αρέσει, και ειδικά αυτό το βαθύ πορτοκαλι που κοντέβει να γίνει πράσινο που κατα κανόνα οι κυράτζες περνάνε γιατι αγχωνονται και δεν προλαβαίνουν να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν, και σε αναγκάζουν με το που ξεκινάς να το κοκαλώσεις και να δαγκώνεις τη γλώσσα σου. ναι είναι μαλακία.
Εμένα προσωπικά στα @@ μου , γιατί και δεν περνάω και κόκκινα, και οι οικονομικές μου απολαβές μου επιτρέπουν να πληρώσω και να συνεχίζω να ευ-ζω.
Με έχουν ρίξει κάτω φίλε μου τόσες φορές που έχω βαρεθει να τις μετράω, και με κόκκινα και με πράσινα και με στοπ και με αναστροφές και με όπισθεν, και παππούδες και παιδάκια και απόλα. δεν είμαι από αλλο πλανήτη και εγώ μηχανόβιος είμαι. τα ζω τα βλέπω και τα φοβάμαι.
Μπορεί φιλε μου εσύ και κάποιοι άλλοι εδω μέσα να είστε τέρατα παρατηριτκότητας και ηρεμίας, αυτοσυγκέντρωσης και αντανακλαστικών και να μην έχετε περάσει ποτέ κόκκινο, ούτε στοπ κλπ. αλλά δεν είναι όλοι έτσι, και δεν θα τους κάνει έτσι ένα πρόστιμο όσο μεγάλο και να είναι. το μόνο που θα τους κάνει είναι την ζωή αφόρητα πιο δύσκολη.
Τα μεγάλα πρόστιμα είναι μεσαιωνικής αντίληψης, υπάρχουν δοκίμια και απόψεις απο εποχής διαφωτισμού που ορίζουν τους κανόνες και τις έννοιες τιμωρίας και πρόληψης, και το μεγάλο πρόστιμο το καταδικάζουν. πολύ λίγοι μπάτσοι θα σου κόψουν ένα τέτοιο πρόστιμο, πολλοί από αυτούς που θα τα τρώνε θα βρίσκουν τρόπο να το ακυρώνουν ή να το γλιτώνουν, και πολλοί απο αυτούς που δεν θα μπορούν να το γλυτώσουν θα το φορτώσουν σε κάρτα.
Δεν πιστεύω ότι έιναι μέτρο που θα σώσει ζωές. και αν σώσει σίγουρα θα καταστρέψει περισσότερες. και αυτό για εμένα δεν είναι λύση. είναι παρακμή.
Για πεστε μου ρε παιδια γιατι σε λιγο θα μου πειτε οτι δεν κανετε και διηθηση στα αυτοκινητα και στο δρομο γιατι απαγορευεται απο τον νομο.
Και κατι αλλο οταν γυρνας το βραδυ απο την δουλεια σου δουλευοντας 16 ωρες την ημερα,και βρισκεσαι σε ενα φαναρι και σε ενα δρομο που δεν κινειται μυγα,στο προορισμο σου σε περιμενει η γυναικα σου και το παιδι σου,περνατε οταν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ Η ΟΧΙ.
Και μην μου απαντησετε βαση νομου αλλα τι κανετε.:alien:
Για πεστε μου ρε παιδια γιατι σε λιγο θα μου πειτε οτι δεν κανετε και διηθηση στα αυτοκινητα και στο δρομο γιατι απαγορευεται απο τον νομο.
διηθήσεις ναι κάνω , ΚΑΚΩΣ αλλά κάνω, προσπαθώ με όσο το δυνατόν την μικρότερη απαιτούμενη ταχύτητα και την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή...
Και κατι αλλο οταν γυρνας το βραδυ απο την δουλεια σου δουλευοντας 16 ωρες την ημερα,και βρισκεσαι σε ενα φαναρι και σε ενα δρομο που δεν κινειται μυγα,στο προορισμο σου σε περιμενει η γυναικα σου και το παιδι σου,περνατε οταν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ Η ΟΧΙ.
Και μην μου απαντησετε βαση νομου αλλα τι κανετε.:alien:
Κόκκινο ΠΟΤΕ , όσο για πράσινο πλέον κοιτάζω βεβαιώνομαι και ξεκινάω....:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
διηθήσεις ναι κάνω , ΚΑΚΩΣ αλλά κάνω, προσπαθώ με όσο το δυνατόν την μικρότερη απαιτούμενη ταχύτητα και την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή...
Κόκκινο ΠΟΤΕ , όσο για πράσινο πλέον κοιτάζω βεβαιώνομαι και ξεκινάω....:rolleyes:
Για την πρωτη απαντηση ριξτε ενα προστιμο στο Λαμπρο.
Για την δευτερη και εγω στα πρασινα παντα κοβω και ελεγχω ,αλλα βραδυ σε "νεκρα" φαναρια (οχι παντα) μονο οταν βιαζομαι πολυ και δεν ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΥΓΑ περναω.:rolleyes:
Ελα να βγαινει ενας-ενας.:look:
Φιλαλήθης
07/09/2006, 12:11
Μπορεί φιλε μου εσύ και κάποιοι άλλοι εδω μέσα να είστε τέρατα παρατηριτκότητας και ηρεμίας, αυτοσυγκέντρωσης και αντανακλαστικών και να μην έχετε περάσει ποτέ κόκκινο, ούτε στοπ κλπ. αλλά δεν είναι όλοι έτσι, και δεν θα τους κάνει έτσι ένα πρόστιμο όσο μεγάλο και να είναι. το μόνο που θα τους κάνει είναι την ζωή αφόρητα πιο δύσκολη.
Αν κάποιος αδυνατεί να ξεχωρίζει στις διασταυρώσεις αν υπάρχει STOP ή φανάρι, καλύτερα να μην οδηγά.
Δεν είναι δα και τεστ της mensa.
Αν τον δυσκολεύει το 'έχω stop; έχω φανάρι;', καλύτερα για όλους, αυτοί οι άνθρωποι να μην οδηγάνε.
Εκτός αν τη βρίσκεις να σε χτυπάνε, όπως λες
με κόκκινα και με πράσινα και με στοπ και με αναστροφές και με όπισθεν, και παππούδες και παιδάκια και απόλα.
Εσένα σου φαίνεται αποδεκτό τέτοιοι άνθρωποι να κυκλοφορούν στο δρόμο;
Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200), με αναμμένους προβολείς (700) και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού (3Χ700=2100+200), χωρίς να φοράς ζώνη ή κράνος (350) και μιλάς στο κινητό (100),παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντι περίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151) και σε σταματήσει μπάτσος, συμφέρει να ...τον σκοτώσεις επιτόπου. Η εξαγορά ποινής για ανθρωποκτονία είναι φθηνότερη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200), με αναμμένους προβολείς (700) και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού (3Χ700=2100+200), χωρίς να φοράς ζώνη ή κράνος (350) και μιλάς στο κινητό (100),παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντι περίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151) και σε σταματήσει μπάτσος, συμφέρει να ...τον σκοτώσεις επιτόπου. Η εξαγορά ποινής για ανθρωποκτονία είναι φθηνότερη...
:lol: :rotflmao: :bawl: :beer:
ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ λεγεσαι κι εισαι για οδηγηση μονο στην Νεβαδα...
Φαντάζεστε κλάματα, οδυρμούς και υποσχέσεις και δε-θα-το-ξανακάνω που έχουν να ακούσουν οι τροχονόμοι όταν ισχύσουν αυτά τα πρόστιμα?
Ασε που πιστεύω ότι επειδή και οι μπάτσοι είναι και οδηγοί και αναβάτες και οικογενειάρχες και μισθωτοί θα αποφεύγουν να κόβουν τέτοιες κλήσεις... θα αρχίσουν να γράφουν αντί για την παράβαση άλλες φθηνότερες παραβάσεις τύπου λείπει η πινακίδα, δεν έχει ασφαλιστήριο κλπ.
ίσως αντί για φοροεισπρακτικά πρόστιμα θα έπρεπε για όλες τις παραβάσεις να ακολουθούσε ανεξαιρέτως αφαίρεση άδειας οδήγησης για 6 μηνες και αν πιάνανε κάποιον να οδηγάει ενώ του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα τότε να γινότανε μόνιμη η αφαίρεση άδειας.
θα λιγοστεύανε οι οδηγοί
θα αυξανόταν η χρήση των ΜΜΜ
θα υπήρχαν λιγότερα ατυχημάτα
θα ελατωνόντουσαν τα οχήματα
κλπ.
adam_tsouk
07/09/2006, 13:35
ίσως αντί για φοροεισπρακτικά πρόστιμα θα έπρεπε για όλες τις παραβάσεις να ακολουθούσε ανεξαιρέτως αφαίρεση άδειας οδήγησης για 6 μηνες και αν πιάνανε κάποιον να οδηγάει ενώ του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα τότε να γινότανε μόνιμη η αφαίρεση άδειας.
θα λιγοστεύανε οι οδηγοί
θα αυξανόταν η χρήση των ΜΜΜ
θα υπήρχαν λιγότερα ατυχημάτα
θα ελατωνόντουσαν τα οχήματα
κλπ.
ή πολύ απλά θα έκαναν δωρεάν πάρκινγκ στη Πατησίων κοντά στο πολυτεχνείο το 3ήμερο γύρω από τη 17 Νοεμβρη και θα ησυχαζαμε απο μερικα κουτια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ .Ο.Κ.
...και με παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση!! REPLAY....
Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: 200-1200 ευρώ (από 83-668 που ισχύει στον τωρινό Κ.Ο.Κ.), αφαίρεση άδειας οδήγησης μέχρι 6 μήνες.
Παραβίαση STOP: 700 ευρώ (από 167).
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: 700 ευρώ (από 167), αφαίρεση άδειας οδήγησης για δύο μήνες.
Αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση: 700 ευρώ (από 167)
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.
Μη χρήση κράνους: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.
Χρήση κινητού στη διάρκεια της οδήγησης: 100 ευρώ (από 33), αφαίρεση άδειας οδήγησης ως 30 ημέρες.
Άσκοπη χρήση «μεγάλης» σκάλας φώτων: 20-700 ευρώ (από 17-33).
Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: 200 ευρώ (από 83).
Παραβίαση προτεραιότητας: 200 ευρώ (από 83).
Στάθμευση σε χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες: 151 ευρώ (από 61,5).
Eάν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200),
με αναμμένους προβολείς γιατί γουστάρεις εφέ και ψοφάς για χαρτοπόλεμο ? (700)
και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού γιατί γουστάρεις που ακούς Τερλέγκα (3Χ700=2100+200),
χωρίς να φοράς ζώνη (παίζει πίπα) ή κράνος (φτιάχνεις μαλλί) (350) και μιλάς στο κινητό (για να κάνεις εντύπωση παντού) (100),
παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντι περίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151) και σε σταματήσει μπάτσος,
συμφέρει να ...τον σκοτώσεις επιτόπου.
Η εξαγορά ποινής για ανθρωποκτονία είναι φθηνότερη...
:rotflmao: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200),
με αναμμένους προβολείς γιατί γουστάρεις εφέ και ψοφάς για χαρτοπό...............
ίσως, λέω, ίσως, να είσαι ο πρώτος χρήστης που θα φάει ανακύκλωση εκτός ανεκδότων και μάλιστα για επανάληψη μέσα στο ίδιο ποστ!!!!!
κοίτα 6-7 ποστ πιο πάνω
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ίσως, λέω, ίσως, να είσαι ο πρώτος χρήστης που θα φάει ανακύκλωση εκτός ανεκδότων και μάλιστα για επανάληψη μέσα στο ίδιο ποστ!!!!!
κοίτα 6-7 ποστ πιο πάνω
σόρ:wave2:
κοίτα 6-7 ποστ πιο πάνω
Μάλλον το βρήκε γραμμένο εκεί που βρήκες κι έσυ και δεν κοίταξε τα προηγούμενα...:winka: :winka: :winka:
Δεν λέω, πάντως έχεις καλές πηγές... :smilea: :smilea: :smilea:
Μου ρθε και εμένα αυτό το mail...
Μάλιστα με τίτλο:Καλόοοοο!!!
Μην ξεχάσετε να μελετήσετε και το παράδειγμα στο τέλος
Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: 200-1200 ευρώ (από 83-668 που ισχύει στον τωρινό Κ.Ο.Κ.), αφαίρεση άδειας οδήγησης μέχρι 6 μήνες.
Παραβίαση STOP: 700 ευρώ (από 167).
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: 700 ευρώ (από 167), αφαίρεση άδειας οδήγησης για δύο μήνες.
Αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση: 700 ευρώ (από 167) Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.
Μη χρήση κράνους: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.
Χρήση κινητού στη διάρκεια της οδήγησης: 100 ευρώ (από 33), αφαίρεση άδειας οδήγησης ως 30 ημέρες.
Άσκοπη χρήση «μεγάλης» σκάλας φώτων: 20-700 ευρώ (από 17-33).
Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: 200 ευρώ (από 83).
Παραβίαση προτεραιότητας: 200 ευρώ (από 83).
Στάθμευση σε χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες: 151 ευρώ (από 61,5).
Πρακτικό παράδειγμα:
Και απάντησα και απαντώ!
Ναι αλλά αν όλοι:
δεν πίνουμε και οδηγάμε
δεν περνάμε απο ΣΤΟΠ χωρίς να το προσέξουμε
δεν περνάμε απο κόκκινο για να προλάβουμε
δεν περνάμε αναφωνόντας "αέεεερα" στις σιδηροδρομικές γραμμές
φοράμε ζώνη κας ας μας "καταπιέζει"
φοράμε κράνος, και ας μας "χαλάσει" το χτένισμα
δεν μιλάμε στο κινητό χάνοντας την περιφερειακή μας όραση και προσοχή του δρόμου
δεν "τυφλώνουμε" τους απέναντι μόνο και μόνο για να βλέπουμε εμείς καλύτερα...
δεν κάνουμε και καμιά προσπέραση εκεί που δεν πρέπει, αφού έχουμε "γρήγορο" αυτοκίνητο...
δεν καταχραζόμαστε την προτεραιότητα, αφου δεν ξέρουμε να εκτιμήσουμε την απόσταση
& δεν δυσκολεύουμε του ανάπηρους συνανθρώπους μας...
Τότε ούτε έχουμε πρόβλημα για κλίση, ούτε για το δυσβάσταχτο κόστος, ούτε για τίποτα!!!
Αυτή την γαμημένη νοοτροπία του Έλληνα που έχει την εντύπωση ότι όλα γίνονται για το κακό του και για να του φάνε την τσέπη (παρόλο που αυτός επιμένει να κάνει ότι γουστάρει) να εκλείψουμε και τότε όλα θα είναι καλύτερα...
Αν θέλετε στείλτε το και σε αυτούς που λάβαν το προηγούμενο , να καλοσκεφτούμε λιγάκι...
Πάντα φιλικά....
Λάμπρος
:a3: :a56:
BELZEBOYLIS
08/09/2006, 19:57
...τώρα θα σας έλεγα ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα , αλλά δεν νομίζω ότι σας ενδιαφέρει ….
να τα περιορίσουμε τότε, σε ανθρώπινα νούμερα... ;)
blueblack
09/09/2006, 07:41
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..........
Τώρα πιά άφού σάς διάβασα καί σάς ξαναδιάβασα......
Θά μιλήσω λίγο σκληρά καί όποιος θυμώσει ......ΞΥΔΙ....!!!!
Γιά
δείτε παραπάνω πού γράφει ό Τροπέας γιά τά πρόστιμα....
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ........????
350.....ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ....!!!!!!
200.....Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΠΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ....
καί ή είσοδος στό άντίθετο ρεύμα...???
ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....???
700 εύρώ....ή
ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΩΝ...??????
Καί μετά μού λένε μερικοί γιά τό καλό μου......!!!!!!!
ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.....
Λίαν έπιεικώς .....ΚΟΡΟΙΔΑ.....!!!!!!!!!
Είναι πιό έπικίνδυνο τό νά μή φοράω κράνος άπό τήν παραβίαση τής διπλής γραμμής...????
Πώς γίνονται τά τροχαία...???
Έπειδή δέ φοράς κράνος ή έπειδή πάς στό άντίθετο ρεύμα..??
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.....
έκανε αύτή τήν άξιολόγηση...???
ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ.....
Η ΧΡΗΖΗ ΦΩΤΩΝ...?????
Είναι ρέ μάγκες γιατί.........
ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.....!!!!!!!!!!!!!
Αύτή είναι ή φιλοσοφία τού νέου κώδικα.....!!
ΞΥΠΝΑΤΕ.......μερικοί.....ΞΥΠΝΑΤΕ......
Άπό 20 έως 700 τό προσέξατε...???
Καί ό μπάτσος έξουσία.....ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ....νά γράφει...!!!
Τί θά κάνεις μέ τά φώτα δηλαδή...??
ΓΙΑΤΙ τέτοια διαφορά...???
Θά πυροβολήσεις μέ τό φανάρι.....????
Τό μόνο έπικίνδυνο είναι τό βράδυ ή μεγάλη σκάλα...άλλά έκεί πού νά τόν δείς νά κόψεις κλήση...???
ΓΕΛΟΙΟΙ.....!!!
700 εύρώ έπειδή άνάβω τά φώτα νά είδοποιήσω τόν άπέναντι γιά τό ότι ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ....είναι κρυμμένοι πίσω άπό ένα θάμνο
καί τόν σημαδεύουν μέ ένα πιστολάκι...διότι πάει μέ 51 άντί γιά 50.......????????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....???
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ....???
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ....??
Γιά πείτε μου νά καταλάβω καί έγώ τό βλήμμα.....
γιατί αύτό πού είσπράττω ΕΓΩ....ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ....
άπό αύτή τήν ίστορία είναι....
ΑΣΚΩ ΕΞΟΥΣΙΑ......ΓΑΜΑΩ.....ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ....
καί τά ....
ΠΕΡΝΩ.......ΕΥΚΟΛΑ....!!!......ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....!!!!
Πού νά βρώ έγώ τώρα ποιός πατάει διπλή γραμμή.....
Έσένα όμως παπάκι πού ξέχασες τό κράνος....στή γωνία σέ περιμένω....καί σέ σκίζω...ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ....!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ...!!!!
Και σύ είσαι ένα ....
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΜΥΓΚΙ...
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΑΩ...
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΩ...
Πού έλεγε καί ό Χατζής κάποτε..!!!!
Άφήστε μας λοιπόν .....ρέ....
ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ-Η......ΕΞΟΥΣΙΑ....
νά φοράμε τό κράνος....
όταν ....κρυώνουμε ,όταν τρέχουμε,όταν φοβόμαστε..ΕΜΕΙΣ...γιά τή ζωή μας,όταν νιώθουμε ότι τό έχουμε άνάγκη.....όταν ...όταν...
όταν........
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ......!!!!
ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.....αύτό τό πράμμα...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιά τό καλό κανενός....
Όταν θέλεις νά...κάνεις κάτι γιά τό καλό τού άλλου.....
ΤΟΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.....
ΔΕΝ ΤΟΝ....
ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ.......!!!!!!!
ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΩ....ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ....!!!!!!!!!
Όχι μάγκες μου....δέ φτάσαμε νά είμαστε ΟΛΟΙ.....
ΤΟΣΟ ΧΑΧΩΛΟΙ......!!!!!!
ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ..
ΑΚΟΜΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ....!!!!!!
:nono:
ΥΓ.Άσχετο βέβαια.....
Έπειδή χθές τό βράδυ ...ΚΑΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....
Τό καλύτερο τό είπε πρωί-πρωί ό Σόμπολος στό Μέγκα....
Σέ έρώτηση άπό τό στούντιο.....
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΘΕΣ...???
ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ..!!!
Τί τούς νοιάζει...αύτοί νά πούν καί νά κάνουν αύτά πού θέλουν καί
ΑΣ ΚΑΕΙ Η ΠΟΛΗ.....!!!!!!!!!!!!!
Όλα έχουν σχέση φίλοι μου........ΟΛΑ....
ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ.....ΑΝΕΜΟΥΣ...............ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ.....ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ.....!!!!!
:wave2: :wave2:
Θα συμφωνήσω ότι για να φοράει κράνος κάποιος, κάποιος τον έχει πείσει από μικρό, ή βαρέθηκε να σπάει το κεφάλι του (έχω σπάσει το κεφάλι μου πρώτα πεζός, μετά με πατίνι, και πιο μετά με μηχανή -με ποδήλατο δεν τα κατάφερα γαμώτο, παρόλο που έκανα τέρατα).
Το να οδηγάς αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι κινητό στο χέρι και χαβαλές με το συνοδηγό είναι το νόημα. Όπως και στις μηχανές πρέπει ο οδηγός να έχει τη κατάλληλη διαύγεια, στρατηγική, γνώσεις, εκπαίδευση και υπομονή, αλλιώς είναι εν δυνάμει δολοφόνος. Και το κράτος είναι συνεργός καθώς και ηθικός αυτουργός.
Ο νόμος δεν αφορά τους μοτοσυκλετιστές ακόμα.
Που σημαίνει ότι δεν χαλαρώνουμε, ώστε να επιβιώνουμε...