Σύνδεση

View Full Version : ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΙΙ)

Σελίδες : 1 [2]

Trans
23/10/2006, 12:14
Τα μαθήματα 3-4 θα ανέβουν σύντομα... Απλά έπηζα και δεν προλάβαινα να τα κάνω σε summary.

Τι λέτε να κάνουμε αυτή την βδομάδα; Θα βρεθούμε για καναν καϊφέ μετά το μάθημα; Νομίζω η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα αφού την Πέμπτη είναι του Αγίου Δημητρίου και όλο και μερικοί από εμάς θα έχουν υποχρεώσεις.

Για δωράκι στην κυρά μας την δασκάλα έχετε σκεφθεί τίποτα; Αν θα κάνουμε, τι κτλ κτλ;

Ας δώσουν και οι παλαιότεροι καμία συμβουλή. Εσείς τι είχατε πάρει στην δικιά σας δασκάλα;

Αδαμάντιε την Πέμπτη (αυτή) στις 17.30 στον δεύτερο θα κάνουμε το τελευταίο μάθημα με το φιλί της ζωής. Αν μπορείς έλα.

Alki_Viades
23/10/2006, 12:55
Θάνο ειμαι μεσα για ενα δωρο στην Ηρω.

Για τον καφε μετα ειναι καλη ιδεα αλλα αυριο το απογευμα θα ξερω αν μπορω!

Tropeas
24/10/2006, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Αδαμάντιε την Πέμπτη (αυτή) στις 17.30 στον δεύτερο θα κάνουμε το τελευταίο μάθημα με το φιλί της ζωής. Αν μπορείς έλα.
Θα ρθω και γω γιατί έμαθα ότι έχετε καλή δασκάλα.....:p :cool: :lol:

Trans
24/10/2006, 23:49
Έτοιμο λοιπόν και το summary για τα μαθήματα 3-4-5. Έτσι έχουμε όλοι όλα τα μαθήματα μέχρι τώρα. Την Πέμπτη τα ξανακοιτάμε με την Ηρώ και βλέπουμε τις απορίες μας.

Όποιος πήρε σήμερα το χαρτί με τα δηλητήρια αν μπορεί ας τα κάνει φωτ/πιες να μας τα φέρει κι εμάς να τα έχουμε:)

Το summary είναι σε txt πιο κάτω.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!!!

Επίσης, αν είδατε τίποτα για δώρο ας μας πείτε κι εμάς:D
Εγώ ψήνομαι για μινιατούρα joe bar αν βρούμε... (θα κοιτάξω αν καταφέρω αύριο να πάω Καλιρρόης και να δω). Έτσι που κοίταξα τώρα (βράδυ μετά από κρασάκια) δεν κατάφερα να βρω τίποτα μέσω net (το no-limits.gr είναι under construction :( )

Τέλος, ρώτησα για τα βιβλιαράκια του ΕΕΣ με τισ πρώτες βοήθειες και μου είπε η Ηρώ ότι τα δίνουν 10 ευρώ και μπορούμε να τα πάρουμε πρωί (9-5 λογικά) από τον ΕΕΣ. Απλά θα πρέπει να πάει κάποιος πρωί.

Για τους Σαμαρείτες βρήκα το site τους που είναι το http://www.samarites.gr/ καθώς και αυτά=> Πληροφορίες: Καρόλου και Αγ. Ανδρέα 8, 262 23 Πάτρα, τηλ και φαξ: 061 273955 (προφανώς το τηλ αν είναι ακόμα το ίδιο να έχει γίνει 2610-273955 αλλά βρήκα και αυτό 2610 274444)

edit λίγο αργότερα..... έκανα τα μαθήματα 1-5 σε word μπας και είναι καλύτερα;)

zudap50
25/10/2006, 05:59
καλημέρα παιδιά!!!!λοιπόν τις σημειώσεις με τις δηλητηριάσεις τις έχω πάρει εγώ και θα βγάλω φωτοτυπίες να φέρω σε όλους την Πέμπτη.οκ?μην ανησυχείτε!!την Πέμπτη λοιπόν αν είναι έυκολο να βρεθούμε όλοι κάτω,στη είσοδο του κτιρίου να συνενόηθούμε για τα του δώρου!!άντε καλημέρες λέμεεεεε!!! :D

Alki_Viades
25/10/2006, 10:17
Καλημεραααααα

Εψαξα λιγο στο δικτυο και διαλεξα τα παρακατω που πιστευω ταιριαζουν στην περισταση. Το e-shop του no limits ειναι κλειστο δυστυχως.

Oπου βρηκα εβαλα τιμες απο on-line shops

Tο πρωτο ειναι "γυαλες χιονιου", 14e

Format : 15 x 5 x 4,5 cm.

66572

Alki_Viades
25/10/2006, 10:34
ρολογακι:
RÉVEIL A QUARTZ

Format : 14x13x8 cm. Eclairage de la couronne par Led. Trotteuse. Piles LR6 (non fournies). Normes ROHS. Réf.:
6105 - 4 Personnages 6106 - Bracame au freinage

66573

Alki_Viades
25/10/2006, 10:34
Κουπα για πρωινο, 10.5e

BOL «WARM-UP» En grès, Ø 145 mm. Hauteur : 87 mm. 2 modèles.

66574

Alki_Viades
25/10/2006, 10:35
μπλουζακια, εχω διαλεξει 4 σχεδια, 23.5e

66575

MT03ANGEL
25/10/2006, 10:43
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ?
ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ.

adam_tsouk
25/10/2006, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θα ρθω και γω γιατί έμαθα ότι έχετε καλή δασκάλα.....:p :cool: :lol:
αχ, να πουμε κ στον κρουκη;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hidefnick
25/10/2006, 10:48
Θα έλεγα μάλλον για το ξυπνητήρι.

Να το βλέπει κάθε πρωί και να θυμάτε την ομορφιά μας........:cool: :cool: :cool:

(Η να βρίζει για την επιλογή καρριέρας που έκανε)

Alki_Viades
25/10/2006, 11:07
Κι εμενα μ'αρεσει το ρολοι, αν δεν ειναι πρωινος τυπος βεβαια μπορει και να φυγει καμια μερα απο το παραθυρο! :rotflmao:

2ο θα προτιμουσα ενα μπλουζακι, 3ο την κουπα και 4ο την χιονομπαλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MT03ANGEL
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ?
ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ.

αυτη τη σειρα μαθηματων δεν την προλαβαινεις, αυριο κανουμε το τελευταιο. Κοστος δεν υπαρχει, μονο η "δεσμευση" για 6 διωρα, δες το thread απο την αρχη για λεπτομερειες.

MT03ANGEL
25/10/2006, 11:41
ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ

Trans
25/10/2006, 11:54
Λοιπόν, μινιατούρες JOE BAR στο No Limits τέλος. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι περιμένουν υλικό από την άλλη βδομάδα.... Έχει λέει ένα βιβλιοστάτη Joe Bar στα 35 ευρώ. Δεν μπορώ να πω πάντως ότι με ενθουσιάζει η ιδέα του βιβλιοστάτη.... Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει και άλλο κατάστημα που μπορεί να έχει μινιατούρες; Θα βάλω ένα ποστ και στις γενικές και βλέπουμε....

Trans
25/10/2006, 12:20
ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι:

1. Να ποστάρεις (αν έχεις και την όρεξη να το οργανώσεις) ένα τόπικ με θέμα "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΙΙΙ" -ας πούμε- και να περιμένεις να δεις αντιδράσεις.

2. Να μαζέψεις τα στοιχεία από παιδιά που θέλουν να τα παρακολουθήσουν

3. Να επικοινωνήσεις με τον ΕΕΣ

4. Να περιμένεις να σου πουν αυτοί πότε θα γίνουν τα μαθήματα.

Να ξέρεις ότι είναι 6 δίωρα = δύο φορές την βδομάδα, από δύο ώρες για τρεις βδομάδες, γίνονται και στον χώρο τους (Αλκιβιάδου 4) και πρέπει να μαζευτεί γκρουπ των 10 περίπου ατόμων για να ξεκινήσει. Αν θες τώρα μπορείς να δηλώσεις και μόνος/μόνη συμμετοχή και να περιμένεις να μαζευτούν άσχετοι (με τις μηχανές πιθανόν) ώστε να δημιουργηθεί τμήμα.

Αν ψάξεις λίγο το θρεντ αυτό νομίζω θα σου λυθούν οι απορίες. Αν όχι μπορείς είτε να επικοινωνήσεις με τον ΕΕΣ είτε να ποστάρεις την απορία σου....

Trans
26/10/2006, 15:26
Ρε σεις αν έχει κανεί ψηφιακή ας την φέρει μαζί να βγάλουμε και καμιά αναμνηστική φωτό (ή αν έχει καλό κινητο).

Ανταμ να σε περιμένουμε;

MT03ANGEL
26/10/2006, 15:44
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ?

hidefnick
26/10/2006, 23:36
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ?

Σήμερα ήταν τελευταία μέρα.

Ωραία φωτό ξεχάσαμε όλοι να βγάλουμεεεεεεεεεεεεεεεεε

Capablanca
27/10/2006, 04:41
τελειωσε με πολυ καλη γευση...νομιζω οτι δεν τα συγκρατησα και ολα αλλα οτι και να εμεινε ειναι καλο.συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν εχουν παει να ακολουθησουν...αχρειαστα να ειναι μαθαινεις πολυ σημαντικα πραγματα...μακαρι να σου τυχει και καταπληκτικο γκρουπ οπως ετυχα εγω μαζι με φοβερη δασκαλα και για ποτε φευγει το διωρο δεν το καταλαβαινεις..
λοιπον επειδη δεν βγαλαμε ουτε μια φωτο(αν και οι καλυτερες φωτο δεν ειναι αυτες που τυπωνονται σε χαρτι...;) )προτεινω καμια βολτα ή καλυτερα εκδρομουλα μια μερα που θα μπορουμε ολοι για καφεδακι...

Υ.Γ. Κλεινοντας βγαζοντας το συμπερασμα των 6 μαθηματων στον αερα:
1)μη σε σωσει γυναικα...την εκατσες
2)Μη σε σωσουν καποιοι(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι...χαχα) πας για αλλαγη πλευρων

κοβω τις βλακειες...

ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ.
ΓΙΩΡΓΟΣ:)

Trans
27/10/2006, 14:11
Αυτό που μένει λοιπόν αφού οι βδομάδες μας θα είνα χωρίς μαθήματα είναι:

α) Να μάθει ο Γιάννης για τους Σαμαρείτες και να πάμε όλοι εκεί (πλάκα κάνω)
β) Να κανονίσουμε καμιά βόλτα
γ) Να βρεθούμε ξανά στο ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα ;)

Επειδή όπως φαίνεται πιο εύκολο είναι το γ) τι λέτε για αυτό;
Δευτέρα απόγευμα να μαζευτούμε; Εγώ κατά 80% θα είμαι εκεί. Αν είναι και κάποιος από το μάθημα ας πει να το κάνω 100% (μαζί με την Ισμήνη).

Summary για το τελευταίο μάθημα δεν νομίζω να χρειάζεται αν και σε κάποια φάση θα βάλω για να θυμόμαστε τις διαφορές σε μωρό, ανήλικο, ενήλικα.

Για πείτε λοιπόν αν ψήνεστε να το κανονίσουμε. Αν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε και φαγητό μετά στα μπριζολάκια που είναι δίπλα... Ο Γιώργος ξέρει....

@ Τροπέας + Γιάννης=> Άρεσε στον φίλο σας το κερί; Θα πεις σε Γιάννη και Zudap αν θέλουν και μπορούν την Δευτέρα να έρθουν;
@capablanca=> υπάρχουν ποσταρισμένα τα μαθήματα σε summary (1-5) σε word μέσα στο zip που έχω βάλει κάπου πιο πάνω αν το θέλεις για να τα έχεις και κάπου πρόχειρα. Ααααα το απόγευμα θα πάω "αποθήκη" κατά πάσα πιθανότητα... τι θες να ρωτήσω;
@all=> Σας άρεσε τελικά το δώρο; (τώρα τι να πείτε ε;;;; ) Πείτε την άποψη σας τώρα που τελειώσαμε. Να είστε καλοί απέναντι μας (γιατί και η Ισμήνη βοήθησε) σκεπτόμενοι ότι μας "έκαιγε" και ο χρόνος....
@alkis=> Όταν έχουμε "νέα" ελπίζω να μας το πεις να περάσουμε να πάρουμε τις βεβαιώσεις;)
@ MT03ANGEL=> αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και θες να τα κάνεις με άλλους μοτοσυκλετιστές μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου thread και απλά να περιμένεις να δεις... Αξίζουν πάντως

Alki_Viades
27/10/2006, 15:30
καλησπερα, εν συντομια, γιατι την κανω, τα μαθηματα ηταν σουπερ, η παρεα ακομα πιο σουπερ (η κοπελια που εκανε τα μισα μαζι μας και τα μισα με αλλο γκρουπ νομιζε πως γνωριζομασταν απο πριν!), ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ (Τροπεα δεν πειραζει, και η 2η θεση καλη ειναι :a22: )

Το δωρο θανο ηταν σουπερ, παροτι δεν με ενθουσιασε απο το δικτυο, απο κοντα μου αρεσε παρα πολυ, γενικα ψηθηκα να παρω κατι τζοεμπαροειδες ;)

Για Δελεαρ θα ξερω την δευτερα μεσημερι αν θα μπορεσω να ερθω, αν θα μπορεσω ομως , θα ερθω!

@alkis=> Όταν έχουμε "νέα" ελπίζω να μας το πεις να περάσουμε να πάρουμε τις βεβαιώσεις;)

Απο το να ελπιζεις πεσε καλυτερα τον παρα, θα'χεις καλες πιθανοτητες :D

Capablanca
27/10/2006, 16:00
@alkis:an deis kai to anamnistiko mou den exei bathmo 10! min to pareis...tha exoyn kanei lathos:D
@ trans:thano logika gia deytera eimai sxedon sigouros(logika kai i efi)...elate oloi tha exei epanalipsi
to dwro mou arese kai itan kali epilogi gia to sigkekrimeno atomo...
thano des gia gantia adiabroxa,prostateutika kai timi.pare kai endeiktika mia timi gia to shoei to xr1000 me grafika

Kala re oute mia ekdromoula den mporoume na kanonisoume makria apo tin athinomourga?
@olous:GRAPSAME ISTORIA ston E.E.S (big lol)-kamia sxesi me tous proigoumenous...tetoia filia tis zwis pou na ta ksanadeis???:confused:

Trans
27/10/2006, 19:52
Για Κυριακή ψήνομαι για εκδρομούλα αν το θέλει ο καιρός. Καμιά Επίδαυρο.... Βασικά όμως πρέπει να μιλήσω και με Ισμήνη να το δούμε. Τι λέτε; Να βρούμε όμως που θα δούμε το motogp (http://www.motogp.com/en/motogp/index.htm). ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!! Τι λέτε;

Δηλώστε ενδιαφέρον και βλέπουμε (και αποφασίζουμε αύριο)

Σε ότι αφορά στον καιρό πάντως το meteo.gr δείχνει:

ΑΘΗΝΑ (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=56)

ΑΡΓΟΣ (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=37)

και για Χαλκίδα (αν υπολογίζατε για Αγ. Ιωάννη - όταν το έγραφα είχε ασθενής βροχή στην Χαλκίδα) :(

ΧΑΛΚΙΔΑ (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=68)

Capablanca
27/10/2006, 20:58
ennoeitai oti tha imoun mesa alla auti tin kiriaki douleuw 15.00-23.00...krata oreksi gia opoiadipote alli mera...bebaia an mazeutite den tha sas empodisw......alla den eiste entaxei:) ...
mazeuteite gia kafe th deutera na kanonisoume kai tin ekdromoula.

hidefnick
27/10/2006, 21:24
Το δώρο Super. Η παρέα Super. H Δασκάλα θεά. Με κανα δύο ποτάκια, θα περάσει στη σφαίρα της απίστευτης.

Τα προβλήματα:

Δεν έδωσα το φιλί της ζωής (σνιφφ)

Είμαι πολύ γέρος για τους Σαμαρείτες (σνιφφφφ)

Τώρα όσον αφορά την ξανθιά, με όλη τη σημασία της λέξης , νομίζω ότι όλοι είδαμε που έκατσε όλες τις φορές. Το κορίτσι θέλει Suzuki νομίζω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Trans
28/10/2006, 12:51
Δεν σας βλέπω να ψήνεστε... άλλωστε είναι και ξαφνικό (το θέμα βόλτας). Οπότε το πιο σίγουρα είναι το ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα και κανονίζουμε από κει για τις εξορμήσεις μας. :lol:

Πάντως ΑΝ καταφέρω και ξυπνήσω νωρίς αύριο ΙΣΩΣ τραβηχτούμε καμιά βόλτα με την Ισμήνη... Αν θέλει κανείς ας πει...

hidefnick
28/10/2006, 14:03
Η βόλτα καλή ιδέα και ο καιρός ότι πρέπει. Αλλά έχω ένα μαμημένο κρύωμα.............

zudap50
29/10/2006, 15:22
καλησπέρα παίδες!!!υποθέτω πήγατε την βολτούλα που λέγατε έ?κρίμα που τελέιωσαν τα μαθήματα,περνούσα πολύ όμορφα μαζί σας!το δωράκι ήταν πού όμορφο και πιστεύω πως η Ηρώ θα το άξιοποιήσει!Δυστυχώς αυριο δεν θα μπορέσω να έρθω Δέλεαρ λόγω δουλειάς...3-11!!!την καλησπέρα μου σε όλους σας!και Άλκη.......φτού σου που θές και χρήματα για τις βεβαιώσεις μας!!!!μαυραγορείτη!!!!!(είσαι χειρότερος απο εμένα!!!):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Trans
30/10/2006, 11:29
Απ' ότι έχετε δει σήμερα βρέχει... ολίγον. Γι' αυτό όποιος ψήνεται για ΔΕΛΕΑΡ σήμερα ας το πει να ξέρουμε.... Εμένα μην με υπολογίζετε αφού μένω ακριβώς απέναντι οπότε έρχομαι με τα πόδια και δεν με νοιαζει η βροχή:)

Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ να του δώσω το κινητό μου αν είναι να έρθει ΔΕΛΕΑΡ να με πάρει να κατέβω.

Η Ισμήνη δυστυχώς δεν..... (για την Έφη το λέω) γιατί είναι κρυωμένη και θα μείνει σπίτι:(

Αιντε... αν είναι τα λέμε εκεί.

Παρεπιμπτώντος χθες την κάναμε για έναν καφέ Χαλκίδα. Καλός καιρός, αρκετός κόσμος αλλά 13.30 φύγαμε για να επιστρέψουμε να δούμε motogp.

Alki_Viades
30/10/2006, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Δεν έδωσα το φιλί της ζωής (σνιφφ)
Δεν εχασες και τιποτα, η κουκλα πολυ ψυχρη, ασε που ηταν ...αντρας! :a7:

Είμαι πολύ γέρος για τους Σαμαρείτες (σνιφφφφ)
Δηλαδη τι παιρνουν στους Σαμαρειτες, πιπινια;

Να ξερουμε δηλάδη... :a01:

Τώρα όσον αφορά την ξανθιά, με όλη τη σημασία της λέξης , νομίζω ότι όλοι είδαμε που έκατσε όλες τις φορές. Το κορίτσι θέλει Suzuki νομίζω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαντασου να'χα και καμια K1200 R :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απ' ότι έχετε δει σήμερα βρέχει... ολίγον. Γι' αυτό όποιος ψήνεται για ΔΕΛΕΑΡ σήμερα ας το πει να ξέρουμε.... Εμένα μην με υπολογίζετε αφού μένω ακριβώς απέναντι οπότε έρχομαι με τα πόδια και δεν με νοιαζει η βροχή:)

Ομολογω πως δεν εχω καμια ορεξη να βραχω σημερα, κι αφου φλωροι σαν κι εμενα υπαρχουν πολλοι δε βλεπω μεγαλη προσελευση οποτε απο εβδομαδα.....

Για εκδρομη εχω ενα παραθυρακι σαββατο πρωι (πσσσ μιλαμε πολυ πολυασχολος!), ενα καφε επιδαυρο με επιστροφη μεχρι τις 2-3 το μεσημερι θα με αρεσε...

Capablanca
30/10/2006, 18:08
ρε τι ειστε εσεις ενα ψιλοβροχο ριχνει και κλεινεστε σπιτια σας...για τα αδιαβροχα δεν σας εχει μιλησει κανεις?πλακα κανω αν ειναι το κανονιζουμε αλλη φορα.θανο αναλογα με τι θα κανω μετα,αν περασω απο αθηνα θα στειλω κανα μηνυμα μηπως τα πουμε.χαιρετω

Tropeas
30/10/2006, 21:58
Sοrry Trans μεσημέρι γύρισα απο ΠΣΚΔ , αλλά παρόλα αυτά πήγα Δέλεαρ, βέβαια χωρίς τα παιδιά...
Ευχαρίστως όποτε θέλετε να κανονίσουμε για καφεδάκι!
Σφυρίχτε το και θα τους ενημερώσω!:D :beer: :wave2:
Αντε και Σαμαρείτες!

Trans
31/10/2006, 13:05
Άντε να βρεθούμε... μάλλον την άλλη Δευτέρα όπως φαίνεται... μπας και είναι καλύτερος κι ο καιρός και καταφέρουν μερικοι μερικοί να έρθουν (Άλκη). Αλήθεια Άλκη σε πήραν από τον ΕΕΣ για τις βεβαιώσεις;;;;

latris mixanis
31/10/2006, 13:08
Θα πάμε για Σαμαρείτες??:D :D

Alki_Viades
31/10/2006, 13:20
Άντε να βρεθούμε... μάλλον την άλλη Δευτέρα όπως φαίνεται... μπας και είναι καλύτερος κι ο καιρός και καταφέρουν μερικοι μερικοί να έρθουν (Άλκη). Αλήθεια Άλκη σε πήραν από τον ΕΕΣ για τις βεβαιώσεις;;;;

Χμμ, ας ημουν εγω αυτος που μενει απεναντι και θα βλεπαμε ποιος θα πηγαινε χτες :winka:

Δεν πηραν τηλεφωνο ακομα, αν εχεις εσυ καποιο στειλε το να τους παρω εγω αυριο πρωι.

Trans
31/10/2006, 14:07
Από το πρώτο ποστ:)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
λοιπόν .. μίλησα με τον Ερυθρό Σταυρό Υπηρεσία Αγωγής Υγείας [210-8227438 στην οδό Αλκιβιάδου 4] και ζήτησα πληροφορίες για τα Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών τους, τα οποία γίνονται εντός εβδομάδας και είναι απογευματινά από 03:30 – 05:30 και από 05:30 – 07:30 [μ.μ].

Η απάντηση καλή:
«.. αν σχηματιστεί ομάδα 15 έως 17 ατόμων, τότε μπορούμε να κάνουμε το μάθημα. Αν φυσικά ενδιαφέρεστε, μπορούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας και μόλις σχηματιστεί η ομάδα να σας καλέσουμε .. εκτός και αν φτιάξετε δική σας ομάδα..»

Εμείς πάντως ελπίζουμε για τον Οκτώβριο -όπως μου είπανε από τον ΕΕΣ- αν σε ενδιαφέρει (και μαζευτούμε)

Άλκη όπως φαίνεται βαριέσαι να διαβάσεις παλαιότερα πόστ :D:D
Αυτό είναι το τηλέφωνό τους. Πάντως αν τα έχουν έτοιμα πες μου μπας και καταφέρω να περάσω κανα πρωί να τα πάρω να τα έχω την Δευτέρα στο ΔΕΛΕΑΡ.

Alki_Viades
31/10/2006, 14:19
Καλα ντε μη βαρας, θα τους παρω αυριο :D

Trans
31/10/2006, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Καλα ντε μη βαρας, θα τους παρω αυριο :D

Πάρε και ειδοποία μας... :D:D

Capablanca
31/10/2006, 19:14
Ας συζητησουμε λιγο για τους σαμαρειτες...μιας και βλεπω ενδιαφερον.
για πειτε γνωμες...εγω απο λιγα που ακουσα και εψαξα...γιατι δεν το βλεπω τοσο θετικα?γιατι νομιζω οτι υπαρχουν πολλα μειον στην υποθεση?βαλτε γνωμες παω βολτα και επανερχομαι!

MT03ANGEL
01/11/2006, 08:10
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Capablanca
[B]Ας συζητησουμε λιγο για τους σαμαρειτες...μιας και βλεπω ενδιαφερον....

Καλημέρα
Εχει την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι οι σαμαρείτες????
:confused:

latris mixanis
01/11/2006, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Capablanca
Ας συζητησουμε λιγο για τους σαμαρειτες...μιας και βλεπω ενδιαφερον.
για πειτε γνωμες...εγω απο λιγα που ακουσα και εψαξα...γιατι δεν το βλεπω τοσο θετικα?γιατι νομιζω οτι υπαρχουν πολλα μειον στην υποθεση?βαλτε γνωμες παω βολτα και επανερχομαι!
Δηλαδή ποιά είνα τα μείον της υπόθεσης??:confused:

Trans
01/11/2006, 10:47
Ε ναι λοιπόν, είναι γεγονός... το τελευταίο "summary" είναι πλέον δημοσιευμένο!
Μέσα στο zip θα βρείτε και τα 6 μαθήματα επιγραμματικά.

@MTO3 => Σαμαρείτες είναι ένα σώμα του ΕΕΣ που στην ουσία είναι Διασώστες. Είναι κάτι παραπάνω από απλές Α' Βοήθειες αν σκεφτείς ότι είναι 180+ ώρες για να γίνεις Σαμαρείτης και μόλις 12 για τα μαθήματα Α' Βοηθειών. Περισσότερα για τους Σαμαρείτες σε παλαιότερο ποστ μου που έχω και link για το site τους όπως και τηλέφωνα επικοινωνίας

@Capablanca=> Ρε συ Γιώργη ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε και δεν μας το λες; :)

@latris... => μάλλον εννοεί το "πακέτο" των πολλών ωρών και της εθελοντικής εργασίας... Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα άλλο.... Φυσικά αυτά είναι κάτι που τα επιλέγεις... Αν θες πας αν δεν θες δεν πας:)

@alkis=> μάθαμε τι γίναν οι βεβαιώσεις; :)

@all => και περιμένω σχόλια για τα summary :) (μέχρι και σε word μορφοποιημένα σας τα φτιάχνω)

Alki_Viades
01/11/2006, 11:58
μερααααααααα

πηρα τηλεφωνο και δεν τις εχουν ακομα, ξαναεδωσα τα στοιχεια μου και θα με ειδοποιησουν μολις τις εχουν.

Οσο για τους Σαμαρειτες, πιστευω οτι υπαρχουν ΠΟΛΛΑ αρνητικα για καποιον που δεν ξερει που μπλεκεται:

πρωτα απ'ολλα ειναι 180 ωρες ,που σημαινει μεγαλη χρονικη δεσμευση

δευτερο, η εκπαιδευση περιλαμβανει πολλα εξωτερικα ιατρεια που σημαινει επαφη με ανθρωπους τυφλους, κουτσους , στραβους, κομμενους, καμενους, σακατεμενους, αιματα, σκατα και οτι αλλο "δυσαρεστο" μας επιφυλασει αυτη η ζωη :rolleyes:

τριτο στην ελλαδα δεν υπαρχει νομικη καλυψη, που σημαινει οτι και να βρεθεις σε τοπο ατυχηματος υποτιθεται πρεπει να περιμενεις ασθενοφορο,πυροσβεστικη, κτλ. Πιστευω βεβαια πως αν ειναι απαραιτητο ο καθενας μας θα βοηθουσε αλλα εχοντας κατα νου το ενδεχομενο πως μπορει να βρεθει στα δικαστηρια και να πχ πληρωνει μια ζωη την αναπηρια ενος ανθρωπου που προσπαθησε να σωσει.

Συνεπως θεωρω πως δεν προκειται για ενα χομπι "τι ωραια, ας γινω και σαμαρειτης" αλλα για μια πολυ σοβαρη αποφαση, που ατομα που δεν ειναι σιγουροι για τους λογους που θελουν να κανουν την συγκεκριμενη εκπαιδευση και που δεν εχουν τις απαιτουμενες φυσικες και κυριως ψυχικες αντοχες ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ! :nono: :nono: :nono:

Trans
01/11/2006, 16:37
Εγώ τώρα αναρωτιέμαι... σε διαγωνισμούς του δημοσίου για πλήρωμα ασθενοφόρου ας πούμε μετράει το Σαμαρείτης; Αν ναι, είναι ένα καλό +++. Είναι ισότιμο ας πούμε του ΙΕΚ που έχει το ΕΚΑΒ; Φυσικά και είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

Πάντως καλά και τα απλά μαθήματα Α' Βοηθειών...

Tropeas
01/11/2006, 18:50
Ο χρόνος αν σου περισσέυει δεν είναι τίποτα...
και μάλλον φέτος θα το κάνω...

Τα δυσάρεστα συμβάντα καλύτερα να τα δεις απο πριν και να τα αντιμετωπίσεις και να έχεις την εμπειρίας τους απο το να τα βλέπεις πρώτη φορά....

Και τέλος το νομικό πλαίσιο είναι σίγουρα για οποιονδήποτε,
στους Σαμαρείτες νομίζω ότι ισχύει κάτι διαφορετικό....

Capablanca
01/11/2006, 22:52
Min ta parete tis metroitois,einai kathara proswpiki gnwmi(eimai kai ligo fortismenos kai tha mai ameiliktos...)
sorry gia ta greeklish alla stin douleia den girna to pliktrologio...
loipon... i gnwmi mou einai oti kathenas mporei ana pasa stigmi na boithisei ton sinantrwpo toy se auto ton planiti(ksekinwntas prwta apo ton eauto tou),kathenas to kanei me diaforetiko tropo kai einai sevasto.otan omws pas na kaneis to kalo <<mpainontas deuteri fora strato>> ta pragmata mperdeuontai...o kathenas bebaia exei tis dikes tou anoxes.Yparxei mesa mia ierarxia ,xanontas polles fores tin ousia...To allo akiro tis ipothesis einai oti an xaseis elaxista mathimata petagesai eksw apo to gkroup(xwris dikaiwma anaplirwsis tous)
Episis, opws nomizw anaferthike ,na poume oti den ginesai expert oute exeis dikaiodosia gia polla pragmata(wste na niwseis ti diaswsi sto petsi sou)apla metafereis,bazeis tis grammes asfaleias na min perasei kapoios kai tis poli aples basikes prwtes boitheies.
Allo pragma giatroi xwris sinora kai embolia se paidakia afrikis,ekei pou ginetai tis pout...ki allo foraw tin arbila ki an kanw ki ena lathaki tha akousw kai brisidia ap'ton anwtero...
to teleutaio einai to sintaraktiko alla mporei na einai kai radio arvila apo ena poli gnwsto mou pou eixe sxeseis me samareites...mipws ipokeintai se kapoia organ...tououououout....kopike i grammi
:(

Euxomai na eimai lathos se ola giati pragmatika otan to eixa prwtoakousei eixa goiteutei...
xairetw:beer:

hidefnick
01/11/2006, 23:36
Γιατί επειμένετε τόσο στη νομική κάλυψη? Δηλαδή αν ο άλλος είναι τα ανάσκελα και δεν αναπνέει θα σκεφτείς την μύνηση? Ο λόγος που ήρθα ήταν ακριβώς για να έχω μια βασική ιδέα του τι πρέπει να κάνω. Επίσης πια παιδάκια της Αφρικής? Τα δικά μας δεν μας κάνουν? (Τα SOS ψάχνουν για καλοαμοιβόμενους "γονείς" και κανείς δεν πάει. Φαίνετε ότι τα μαυράκια είναι πιο ελκυστικά σαν θύματα)

Κάποτε παραλίγο να χάσω την Φράουλα απο ένα μεθυσμένο μαλάκα, και ευτυχώς ένα παλικάρι, ας είναι καλά, έβγαλε την μπλούζα του στην μέση της Βασ. Σοφίας, μου την έδωσε και μου υπέδειξε απο απόσταση τι να κάνω. Μάλλον φοβήθηκε να το κάνει ο ίδιος (2 αρτηρίες κομένες). Εκεί δεν μάσησα. Οπως, πιστεύω, δεν θα μασήσω να το ξανακάνω για οποιονδήποτε μπορεί να χρειαστεί. Οταν όμως πήγαμε Ευαγγελισμό, και πέθαναν 2 μπροστά μου, για να μαζέψουν τα ηλίθια και όλο ύφος γιατρουδακία τις μαλακίες που έκαναν στην Φράουλα, μάσησα.

Θέλει @ρχίδι@ και πολύ αφοσίωση να χωθείς σε κάτι τέτοιο. Και όσοι τα έχουν, έχουν και τον απόλυτο σεβασμό μου. Αλλα αυτές είναι αποφάσεις ζωής. Η Ηρώ και η κάθε Ηρώ επέλεξε μία "καριέρρα" απο την οποία δεν θα βγάλει ΠΟΤΕ χρήμα. Απλά θα έχει ήσυχη την συνήδησή της ότι έκανε κάτι καλό για τον συνάνθρωπο. Και δεν είναι το βρισίδη απο τους ανωτέρους που σε χαλάει, αλλά ο θάνατος και η δυστυχία που αντιμετωπίζεις απο πολύ κοντά. Μας είπε άλλωστε ότι ούτε αυτή αντέχει να βλέπει καμμένους. Που μάλλον έχουν δει πολλά τα μάτια της.

Εχουμε γίνει πολύ μαλθακοί πια για να μπορούμε να σταθούμε σωστά σε τέτοιες καταστάσεις. Και μιλάει άνθρωπος που υπηρετώντας την μαμα πατρίδα προσφέρθηκε και κουβάλησε κάποιον που έδωσε τέλος στη ζωή του, με ασθενοφόρο Mercedes για όποιον θυμάται πως είναι αυτά τα ρημάδια.

Δυστυχώς, λόγω ηλικίας, δεν έχω την δυνατότητα να μπω στους Σαμαρείτες, αλλά με έχει πραγματικά προβληματίσει το αν θα είχα την δυνατότητα να ανταπεξέλθω σε κάτι τέτοιο, γιατί ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάω.

Trans
02/11/2006, 11:26
Ο χρόνος αν σου περισσέυει δεν είναι τίποτα...
και μάλλον φέτος θα το κάνω...

Αν είναι να το κάνεις (προφανώς θα είναι κι ο Γιάννης μαζί) πες μου γιατί ενδόμυχα ψήνομαι κι εγω....

Άσχετο με την συζήτηση αλλά δείτε κι αυτό.... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=71368 έγινε λίγα μέτρα πριν τον ΕΕΣ! (εκεί δίπλα στον φούρνο όπου παίρναμε τους "σπαστούς". Και απ' ότι είδα στον ΣΚΑΙ το βράδυ ήταν Αλκιβιάδου κι όχι Αριστοτέλους.

@Άλκη=> Αν έχεις νέα σήμερα, αύριο πρωί στείλε sms μπας και περάσω εγώ να πάρω τις βεβαιώσεις να τις έχω Δευτέρα στο ΔΕΛΕΑΡ

Άσχετο 2 => Καλά, τα summaries δεν τα "κατεβάζει" κανείς;

Alki_Viades
03/11/2006, 10:02
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :sun: :sun: :sun:

Με κρυο αλλα φοβερη ορατοτητα, τα συνεφα εχουν καλυψει τις κορυφες της παρνηθας και φαινεται σαν χιονισμενη!

Στα σχετικα τωρα, με πηραν απο τον ΕΕΣ και μου ειπαν πως απο Δευτερα 8πμ-2μμ μπορουμε να παραλαμβανουμε τις βεβαιωσεις μας.

Θανο εχω μερκα σχολια για την περιληψη του 6ου μαθηματος:

Ενήλικας
1. Ελέγχεις για τις αισθήσεις του (με απλές ερωτήσεις δυνατα μηπως και δεν ακουει καλα)
3. Ελέγχεις αν έχει φυσιολογική αναπνοή για 10’’ κοιτωντας αν ανεβοκατεβαινει το στηθος και αν νοιωθεις και ακους αναπνοη στο αυτι σου
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Παιδί (1-8 ετών)
4-5 για τρεις κύκλους το 2 (αρα και το 3) δεν το ξανακανουμε

Μωρό (έως 1 έτους)
1. Τσιμπάς μαλακά τις πατούσες να δεις αν αντιδραει
6-7 για τρεις κύκλους νομιζω κι εδω το 4 (αρα και το 5) δεν το ξανακανουμε

Trans
03/11/2006, 12:59
Έχουμε και λέμε:

1. Θα με φωνάζετε πλέον ΘΕΙΟ Θάνο:D:D:D (διότι έγινα θείος)
2. Σωστός ο Άλκης, το άλλαξα και στο sumarry
3. Αν θέλετε μπορώ να πάω εγώ την Δευτέρα να πάρω τις βεβαιώσεις να τις φέρω ΔΕΛΕΑΡ (και φυσικά να πληρωθώ) :D . Πείτε μου όμως να ξέρω (έστω μέσα στο ΣΚ)
4. Σας βάζω και video που βρήκα σχετικά με τα "ξένα αντικείμενα" και την ΚΑΡΠΑ. ΔΕΝ είναι όπως μας τα είπε η Ηρώ αλλά τα βάζω για να θυμόμαστε (πάνω κάτω) τι κάνουμε... Αναλυτικά στο summary
5. Ενδιαφέροντα links=> http://depts.washington.edu/learncpr/askdoctor.html και ένα quiz για σας που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα;) http://depts.washington.edu/learncpr/userquiz.html Από το site http://depts.washington.edu/learncpr/index.html

Trans
03/11/2006, 13:03
κι επειδή το .zip ήταν μεγάλο και δεν το πήρε έχουμε και λέμε...

SUMMARY

Trans
03/11/2006, 13:05
κι επειδή όσο και να σπάσω δουλειά δεν γίνεται σας δίνω το λινκ... από κει μπορείτε να τα δείτε και να τα "κατεβάσετε"

http://depts.washington.edu/learncpr/index.html

hidefnick
03/11/2006, 13:11
Έχουμε και λέμε:

1. Θα με φωνάζετε πλέον ΘΕΙΟ Θάνο:D:D:D (διότι έγινα θείος)
2. Σωστός ο Άλκης, το άλλαξα και στο sumarry
3. Αν θέλετε μπορώ να πάω εγώ την Δευτέρα να πάρω τις βεβαιώσεις να τις φέρω ΔΕΛΕΑΡ (και φυσικά να πληρωθώ) :D . Πείτε μου όμως να ξέρω (έστω μέσα στο ΣΚ)
4. Σας βάζω και video που βρήκα σχετικά με τα "ξένα αντικείμενα" και την ΚΑΡΠΑ. ΔΕΝ είναι όπως μας τα είπε η Ηρώ αλλά τα βάζω για να θυμόμαστε (πάνω κάτω) τι κάνουμε... Αναλυτικά στο summary
5. Ενδιαφέροντα links=> http://depts.washington.edu/learncpr/askdoctor.html και ένα quiz για σας που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα;) http://depts.washington.edu/learncpr/userquiz.html Από το site http://depts.washington.edu/learncpr/index.html

Γειά σου Θείο,

να σας ζήσει και στα δικά σας. :beer: :beer:

Στο ψητό τώρα: Τι θα μας κοστίσει η διακομιδή και αερομεταφορά της βεβαίωσης? (Αερομεταφορά με Transalp :eyepop: - Λέμε τώρα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Trans
03/11/2006, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Γειά σου Θείο,

να σας ζήσει και στα δικά σας. :beer: :beer:

Στο ψητό τώρα: Τι θα μας κοστίσει η διακομιδή και αερομεταφορά της βεβαίωσης? (Αερομεταφορά με Transalp :eyepop: - Λέμε τώρα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επειδή σήμερα λόγω της μέρας είμαι χαρούμενος κι ευγενικός μπορώ να πω ότι θα σας κοστίσει απλά λίγο από τον χρόνο σας (με πιάσατε στα καλά μου). Ελάτε ΔΕΛΕΑΡ, να τα πούμε και να σας δώσω τις βεβαιώσεις:) (το αφεντικό τρελάθηκε)....

Από κει και ύστερα -όπως λένε και οι πάπάδες- "ε, αφήστε ότι θέλετε ;) , οι πολυέλαιοι καίνε πολύ, κάτι να δώσουμε στην χορωδία κτλ "
:rotflmao:

Alki_Viades
03/11/2006, 13:33
Θειε Θανο συγχαρητηρια, αντε και στα δικα σου και συντομα :D :a53:

Θειε Θανο επισης μην παρεις τη δικια μου βεβαιωση γιατι κατα 99% δεν θα μπορεσω να ερθω δελεαρ τη δευτερα, θα περασω καποια στιγμη να την παρω εγω.

(τι κανει ο ανθρωπος για να μην πληρωσει! :rotflmao: :rotflmao: )

hidefnick
03/11/2006, 13:41
Θειε Θανο συγχαρητηρια, αντε και στα δικα σου και συντομα :D :a53:

Θειε Θανο επισης μην παρεις τη δικια μου βεβαιωση γιατι κατα 99% δεν θα μπορεσω να ερθω δελεαρ τη δευτερα, θα περασω καποια στιγμη να την παρω εγω.

Οχι ΘΕΙΕ αλλά ΘΕΙΟ είπε οτι θέλει να τον προσφωνούμε:lol:

Trans
03/11/2006, 13:43

Μπορεί το κέρασμα για τις βεβαιώσεις να το γλυτώσεις. Το κέρασμα για τα summary που "κατεβάζεις"; :D:D:D
Πως σου φαίνονται; Στο τελευταίο έβαλα και εξώφυλλο ο άτιμος

Alki_Viades
03/11/2006, 13:53
Ναι, προσεξα την σημαια με τις ....τριχες! :rotflmao:

Trans
03/11/2006, 13:58
Ναι, προσεξα την σημαια με τις ....τριχες! :rotflmao:

για την "ταμπακιέρα" όμως κουβέντα:D:D:D

Tropeas
03/11/2006, 19:22
Θείο πότε θα μαζωχτήτε τελικά να γελάσουμε και λίγο....:o :D

Trans
03/11/2006, 19:26
Θείο πότε θα μαζωχτήτε τελικά να γελάσουμε και λίγο....:o :D

Όπως πάει το πράγμα Δευτέρα.... Να έχω και τις βεβαιώσεις (εκτός του τσιφούτη του Άλκη :) ). Θα μιλήσεις με Γιάννη και Zudap ή να τους πάρω εγώ τηλέφωνο;

Tropeas
04/11/2006, 04:45
Θα τους το μηνύσω και αν μπορούν....;)

Trans
06/11/2006, 09:05
Kαλημέρα σας!

Όπως σας είχα πει πήγα και πήρα τις βεβαιώσεις (εκτός του Άλκη). Αν ψήνεστε για ΔΕΛΕΑΡ το απόγευμα, βραδυ πείτε το μου... Εγώ θα περάσω μια βόλτα. Η πρόσκληση για ΔΕΛΕΑΡ ισχύει και για τον Άλκη;)

@τροπέας=> τις βεβαιώσεις σε Γιάννη, zudap θα τις δώσεις εσύ; Πώς να το κανονίσουμε; Θα τις φέρω εγώ ΔΕΛΕΑΡ και βλέπουμε. Επίσης θα μιλήσεις με τα παιδιά αν θέλουν και μπορούν να έρθουν;

Tropeas
06/11/2006, 14:35
Η zudap είναι εκτός Αττικής και δεν θα μπορεί για καφέ και τον Γιάννη δεν τον έχω βρει ακόμα...
θα έρθω όμως εγώ δέλεαρ , μου τα φέρνεις και τα προωθώ.... ;) :wave2:

Trans
06/11/2006, 14:43
Η zudap είναι εκτός Αττικής και δεν θα μπορεί για καφέ και τον Γιάννη δεν τον έχω βρει ακόμα...
θα έρθω όμως εγώ δέλεαρ , μου τα φέρνεις και τα προωθώ.... ;) :wave2:

Στον Γιάννη έστειλα και sms;) Τι ώρα το βλέπεις το ΔΕΛΕΑΡ;

Tropeas
06/11/2006, 15:21
Μπορεί να πάω και νωρίς , αλλά για μετά τις 8 λέω να συμμαζέψω και λίγο το σπίτι....:rolleyes:
Αν βιάζεσαι και δεν με βρεις δώστα κάπου να μου τα δώκουν...
ειδάλως πες μου τι ώρα θα πας εσύ να πιούμε και έναν καφέ...:wave2:

Trans
06/11/2006, 16:02
Μπορεί να πάω και νωρίς , αλλά για μετά τις 8 λέω να συμμαζέψω και λίγο το σπίτι....:rolleyes:
Αν βιάζεσαι και δεν με βρεις δώστα κάπου να μου τα δώκουν...
ειδάλως πες μου τι ώρα θα πας εσύ να πιούμε και έναν καφέ...:wave2:

Ωραία... κι εγώ για τότε λεω

Trans
07/11/2006, 10:11
ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΚΗ) ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ....

όποιος θέλει ας μου στείλει πμ να δούμε τι θα κάνουμε... αφού κανείς σας δεν ήρθε χθες ΔΕΛΕΑΡ (πλην του tropea που πήρε τις βεβαιώσεις του Γιάννη και της Zudap)

Capablanca
08/11/2006, 15:48
συγνωμη φιλε που δεν ηρθα αλλα δεν μπορουσα,δεν δουλευα και δεν μπηκα ιντερνετ για να δω...το μηνυμα το ειδα καπως αργα .θα σε παρω τηλ.για να κανονισουμε και για καφε.ευχαριστω κι ελπιζω να ειστε καλα

Trans
08/11/2006, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Capablanca
συγνωμη φιλε που δεν ηρθα αλλα δεν μπορουσα,δεν δουλευα και δεν μπηκα ιντερνετ για να δω...το μηνυμα το ειδα καπως αργα .θα σε παρω τηλ.για να κανονισουμε και για καφε.ευχαριστω κι ελπιζω να ειστε καλα

όπως θες.... από βδομάδα μιλάμε να δούμε τι θα κάνουμε... όλοι μαζι... αυτή την βδομάδα πήζω....

Trans
09/11/2006, 13:49
Αν θέλετε ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα πείτε το παιδιά να ξέρω... Την Τρίτη δίνω εργασία στο ΕΑΠ και ΣΚΔ είμαι ψιλοπιεσμένος. Αν έρθετε όμως ΔΕΛΕΑΡ να τα πούμε, να το ξέρω να κάνω το πρόγραμμά μου;) Να πιούμε καφέ κι αν είναι μετά πάμε και τίποτα μπριζολακια.gr... Ξέρει ο Γιώργος....

hidefnick
09/11/2006, 13:52
Μέσα

Trans
09/11/2006, 13:54
ok να φέρω και τις βεβαιώσεις...

@Τροπέας θα πεις και στα παιδιά (zudap και Γιάννη) ;;;; Αααα τον Γιάννη τελικά τον βρήκες; Όλα οκ με τις βεβαιώσεις;

zudap50
09/11/2006, 15:18
Γειά σας παιδιά!!!
το πήρα το πτυχίο μου...εε την βεβαίωση μου εννοούσα αν και ο Λάμπρος μου ζήταγε να του δώσω κάτι για τον κόπο του!!!!!!!!:D
δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω στο Δέλεαρ αλλα ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω!:)

Tropeas
09/11/2006, 15:33
ΟΚ βεβαιώσεις παραδώθηκαν, πότε λέτε για καφεδάκι (και όχι χαμό?)
ααα ΕΑΠ σε ποιο αντικειμενο? προπτυχιακό?
4η φορά φέτος που δηλώνω...:sad:

zudap50
09/11/2006, 15:39
...θα πάτε προς κέντρο????:winka:

Tropeas
09/11/2006, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zudap50
...θα πάτε προς κέντρο????:winka: εσύ το msn μου δεν το έχεις?
πας να πιάσεις κουβεντούλα με pm....
:D :p

Trans
09/11/2006, 20:42
Λέμε να πάμε για καφέ την Δευτέρα Δέλεαρ... Ο Τροπέας ξέρει....
Να φέρω και την βεβαίωση του wired, να μιλήσω και με Γιώργο, Έφη και να δούμε ποιοι θα μαζευτούμε.... Εγώ όπως έχω ξαναπεί μένω απέναντι από το ΔΕΛΕΑΡ οπότε δεν μου είναι κόπος.

ΕΑΠ είμαι προπτυχιακός στην Πληροφορική (το μπουρδέλο το Deree δεν είναι αναγνωρισμένο βλέπεις για να έκανα μεταπτυχιακό). Εργασία δίνω στα Μαθηματικά. By the way νομίζω άρχισαν οι νέες αιτήσεις;) Καλή επιτύχια αν ξανακάνεις. Ααααα και το msn σου δεν το έχω :D:D:D

Ο Γιάννης ΟΚ;

Tropeas
09/11/2006, 21:22
Τα έκανα πάλι τα χαρτιά μου πριν 5 μέρες...
είναι η 4η φορά...:sad:
θέλω να σε κουβεντιάσω για αυτό περισσότερο απο κοντά...
το μσν μου σου ήρθε με πμ....
Ο Γιάννης ΟΚ!

Trans
09/11/2006, 21:51
Τα έκανα πάλι τα χαρτιά μου πριν 5 μέρες...
είναι η 4η φορά...:sad:
θέλω να σε κουβεντιάσω για αυτό περισσότερο απο κοντά...
το μσν μου σου ήρθε με πμ....
Ο Γιάννης ΟΚ!

Να πούμε την Δευτέρα με καφε;;;;; ΔΕΛΑΡ ένα πράγμα;
Πες και στα παιδιά αν θέλουν να έρθουν (και μπορούν φυσικά)

zudap50
11/11/2006, 08:14
Εγώ θα προσπαθήσω να έρθω την Δευτέρα αν και είμαι νυχτερινή ...πάλι...και το κόβω λίγο χλωμό....:bawl:

Capablanca
12/11/2006, 20:03
εγω και εφη μεσα για δευτερα καφε στο δελεαρ,επειδη δεν θα εχω ιντερνετ σημερα και αυριο αν ισχυει ακομα θανο στειλε μην.επιβεβαιωσης , αν δεν ισχυει... παλι στειλε να μου πεις αν ειστε καλα τα δυο σας .Τι ωρα λετε ?Κατα τις 19:00-20:00?

Trans
14/11/2006, 12:00
και ο Νίκος πήρε την βεβαίωση του....

Όποιος θέλει ας στείλει πμ ή ας ποστάρει εδώ....

Τροπέα σε περίμενα να μιλήσουμε για το ΕΑΠ αλλά δεν εμφανίστηκες:)

Anyway, όπως πάει και την άλλη βδομάδα μάλλον θα περάσω από ΔΕΛΕΑΡ οπότε αν θέλετε τα λέμε εκεί.

Έχω χάσει τον Μπάμπη και όχι μόνο... που εξαφανιστήκατε όλοι.... Με τον Γιώργο τα είπαμε τηλεφωνικός...

Tropeas
14/11/2006, 16:05
Τροπέα σε περίμενα να μιλήσουμε για το ΕΑΠ αλλά δεν εμφανίστηκες:)

Είχα λίγο τα δικά μου εχτές...

Trans
16/11/2006, 14:02
Είχα λίγο τα δικά μου εχτές...

Δεν πειράζει δεν χανόμαστε;)

Trans
12/06/2007, 11:12
Ρε παιδιά,

ξεσκαρτάρωντας πρόσφατα κάποια πράγματα από το γραφείο μου ανακάλυψα κάτι βεβαιώσεις για τα Μαθήματα που είχαμε κάνει. Τις θέλουν αυτοί που δεν τις έχουν; Θα τις κρατήσω για λίγο ακόμα... Αν ναι πείτε μου να δούμε πως θα γίνει η παράδοση παραλαβή;)

BTW ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ρε παιδια...

Capablanca
14/06/2007, 20:00
γεια σας παιδια!χαθηκαμε...
Trans που εισαι ρε παιδι μου ?ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε?η ισμηνη?ποτε θα βρεθουμε ?οχι μονο για τις βεβαιωσεις...εγω και σημερα θα κατεβω προς αλεξανδρας....
χαιρετω φιλε μου