View Full Version : Μπραβο ΑΕΚ....
Vstrommer71
23/08/2006, 22:45
...Για τα 3 γκολ μετα το 78΄
....Φτου σου(μας κοψοχολιασες) ΑΕΚ μεχρι το 78':mad:
ΕΥΤΥΧΩΣ περασαμε
ΑΛΛΑ απο μπαλλα επιεικως χαλια
Ελπιζουμε στον ομιλο να παμε καλυτερα και θα πρεπει να αρχιζουμε να τσουλαμε και λιγο το τοπι!
Ευχομαστε και στους φιλους μας τους φιλους του τριφυλιου....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ(απο τον καναπε βεβαιως βεβαιως!!!)
:D :D :D :D :D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Για τα 3 γκολ μετα το 78΄
....Φτου σου(μας κοψοχολιασες) ΑΕΚ μεχρι το 78':mad:
ΕΥΤΥΧΩΣ περασαμε
ΑΛΛΑ απο μπαλλα επιεικως χαλια
Ελπιζουμε στον ομιλο να παμε καλυτερα και θα πρεπει να αρχιζουμε να τσουλαμε και λιγο το τοπι!
Ευχομαστε και στους φιλους μας τους φιλους του τριφυλιου....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ(απο τον καναπε βεβαιως βεβαιως!!!)
αυτο θα ελειπε να χανατε κιολας, με αυτη την ομαδα (χαρτς) και με εννια παικτες κιολας...
αντε συγχαρητιρια...
μακαρι να δουμε μπαλιτσα στους ομιλους...
Μπαλα χαλια μεχρι το γκολ του Λυμπε
Αν ειναι να παιζουμε ετσι....
Αντε να δουμε, επιστροφη στα μεγαλα σαλονια :beer:
lampros_fazer
24/08/2006, 00:42
...
Τι μπράβο ρε μαλάκα που έπρεπε να μείνει η Χαρτς με 9 και να περάσουν σχεδόν 80 λεπτά για να βάλεις γκολ! :rotflmao:
:yuck:
Ντάξει περάσατε..Κοιτάχτε να κάνετε καμια νίκη τώρα..
Ο Λύμπε τραγικός,ο Λαγός τρομαγμένος.Ο μόνος που φάνηκε ήταν ο Σέζαρ αλλα είχε αντίπαλο τον μεγαλύτερο ξυλοκόπο που χω δει.Δεν ξέρω αυτή η ΑΕΚ που είδαμε χθες θα πάθει μεγάλες φουρτούνες στην Ευρώπη,ας ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια γιατί το C.L δεν είναι παίξε γέλασε.Χλωμο το κόβω να δει χειρότερη ομάδα απο τη Χάρτς στου ομίλους.
Eυχομαστε και στους φιλους μας τους φιλους του τριφυλιου....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ(απο τον καναπε βεβαιως βεβαιως!!!)
Don't worry...στο τέλος της μέρας θα βλέπουμε CL από τον ίδιο καναπέ..(προς το Νοέμβριο μεριά, εκεί γύρω στις 15!) :bawl:
Πότε ήταν η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε ομίλους CL?
Good luck!!!Αλήθεια χρειαζόμαστε τους βαθμούς :beer:
παιδια εγω δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα στο γηπεδο χτες πηγα :rolleyes:
οι συμπεριφορα τω νφιλαθλων της ΑΕΚ και της HEARTS ηταν αψογη και μπραβο!
η αστυνομευση παρα πολυ και σε σωστα σημεια
το μονο λαθος τραγικο της αστυνομιας ηταν που ειχαν κλεισει τα 100 προσβασημα μετρα για τη θυρα 24 και επρεπε να κανεις το γυρο του γηπεδου και παλι πισω για να μπεις..........
πολυς ο κοσμος
τωρα αγωνιστικα
εμενα ΔΕΝ μου αρεσει ετσι πως παιζει η ΑΕΚ ΔΕΝ τρεχουν (σε γενικες γραμμες) ΔΕΝ σουταρουν το φιλοσοφουν παντα με αποτελεσμα να μαζευεντε εγκαιρα ο αντιπαλος
δεν εχουν τον κλασσικο γκολτζη που θα κανει του κεφαλιου του και θα βαλει γκολ (δε λετε του προεδρου σας να ξαναβαλει τη φανελα?)
η διαιτησια εσφαξε στην κυριολεξια τους σκωτζεζους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
εμειναν με λιγοτερους παιχτες και παλι η ενωση γκολ δεν εβαζε
με λιγοτερους παιχτες και εχανε την μπαλα
μεχρι που ανοιξε το σκορ με πεναλτι ο ιουλιος καισαρας:lol:
καθαρο πεναλντι αλλα..................μετα τα γκολ που μπηκαν ηταν γιατι η hearts τα ειχε παρατησει σαφως ............
στην αρχη του αγωνα και κλεβατε και κοβατε ωραια χωρις φαουλ και τα κορνερ σας παιρνατε
εχετε καλη αμυνα αλλα ΧΑΛΙΑ επιθεση.....ο Λαγος που δωσατε 1000000 να τον παρετε που ηταν?:look:
μνεια στον ΓΕΩΡΓΕΑ που τα κανει ολα και συμφερει............ο μονος παιχτης που επαιξε σε ολη την διαρκεια του αγωνα και εκανε 1 μονο λαθος
φοβερος και αδικιμενος..........εγω παντω αν και ολυμπιακος φωναζα υπερ του τρομερος παιχτης.
αν συνεχισετε ετσι οχι cl ουτε το ελληνικο δε σας βλεπω (καλα δε σας εβλεπα γιατι θελετε χρονια να δεθητε σαν ομαδα να χτυπησετε στα ισια τον γαυρο)
αλλα.........μονο 20λεπτα ειδα ποδοσφαιρο επαγγελματικο μετα εβλεπα μια αλανα................
αυτα.:wave2: :smokin:
υσ:τελος idi με την ΑΕΚ την επομενη φορα θα σου στελνω φιλακια απο το καραισκακη εεεεε σου το εκανα το χατηρι αλλα ανατριχιαζω να ειμαι στην κερκιδα αυτονων που εβλεπα απεναντι μου συνιθως :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
παιδια εγω δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα στο γηπεδο χτες πηγα :rolleyes:
οι συμπεριφορα τω νφιλαθλων της ΑΕΚ και της HEARTS ηταν αψογη και μπραβο!
η αστυνομευση παρα πολυ και σε σωστα σημεια
το μονο λαθος τραγικο της αστυνομιας ηταν που ειχαν κλεισει τα 100 προσβασημα μετρα για τη θυρα 24 και επρεπε να κανεις το γυρο του γηπεδου και παλι πισω για να μπεις..........
πολυς ο κοσμος
τωρα αγωνιστικα
εμενα ΔΕΝ μου αρεσει ετσι πως παιζει η ΑΕΚ ΔΕΝ τρεχουν (σε γενικες γραμμες) ΔΕΝ σουταρουν το φιλοσοφουν παντα με αποτελεσμα να μαζευεντε εγκαιρα ο αντιπαλος
δεν εχουν τον κλασσικο γκολτζη που θα κανει του κεφαλιου του και θα βαλει γκολ (δε λετε του προεδρου σας να ξαναβαλει τη φανελα?)
η διαιτησια εσφαξε στην κυριολεξια τους σκωτζεζους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
εμειναν με λιγοτερους παιχτες και παλι η ενωση γκολ δεν εβαζε
με λιγοτερους παιχτες και εχανε την μπαλα
μεχρι που ανοιξε το σκορ με πεναλτι ο ιουλιος καισαρας:lol:
καθαρο πεναλντι αλλα..................μετα τα γκολ που μπηκαν ηταν γιατι η hearts τα ειχε παρατησει σαφως ............
στην αρχη του αγωνα και κλεβατε και κοβατε ωραια χωρις φαουλ και τα κορνερ σας παιρνατε
εχετε καλη αμυνα αλλα ΧΑΛΙΑ επιθεση.....ο Λαγος που δωσατε 1000000 να τον παρετε που ηταν?:look:
μνεια στον ΓΕΩΡΓΕΑ που τα κανει ολα και συμφερει............ο μονος παιχτης που επαιξε σε ολη την διαρκεια του αγωνα και εκανε 1 μονο λαθος
φοβερος και αδικιμενος..........εγω παντω αν και ολυμπιακος φωναζα υπερ του τρομερος παιχτης.
αν συνεχισετε ετσι οχι cl ουτε το ελληνικο δε σας βλεπω (καλα δε σας εβλεπα γιατι θελετε χρονια να δεθητε σαν ομαδα να χτυπησετε στα ισια τον γαυρο)
αλλα.........μονο 20λεπτα ειδα ποδοσφαιρο επαγγελματικο μετα εβλεπα μια αλανα................
αυτα.:wave2: :smokin:
υσ:τελος idi με την ΑΕΚ την επομενη φορα θα σου στελνω φιλακια απο το καραισκακη εεεεε σου το εκανα το χατηρι αλλα ανατριχιαζω να ειμαι στην κερκιδα αυτονων που εβλεπα απεναντι μου συνιθως :lol:
Ω ρε Γεωργιε!!!
Αυτη εχει επαγγελματικοοοοοοοοοοο!!!
Yannis37
24/08/2006, 08:48
Τα γκρουπ δυναμικότητας
1ο γκρουπ
Μπαρτσελόνα 127.006
Μίλαν 129.020
Ρεάλ Μαδρίτης 120.006
Ιντερ 112.020
Λίβερπουλ 105.950
Αρσεναλ 101.950
Μάντσεστερ Γ. 100.950
Βαλένθια 95.006
2ο γκρουπ
Λιόν 89.757
Πόρτο 87.533
Αϊντχόφεν 81.640
Μπάγερν Μονάχου 80.960
Τσέλσι 79.950
Ρόμα 76.020
Σέλτικ 60.023
Λιλ 54.757
3ο γκρουπ
Σπόρτινγκ Λ. 54.533
Μπενφίκα 51.533
Μπορντό 47.757
Στεάουα 46.381
Βέρντερ Βρέμης 43.960
Ολυμπιακός 43.587
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 42.504
ΑΕΚ 39587
4ο γκρουπ
Αντερλεχτ 38.981
Ντιναμό Κιέβου 36.777
Λέφσκι 35.016
Σαχτάρ Ντόνετσκ 33.777
Γαλατασαράι 33.634
Αμβούργο 30.960
Σπαρτάκ Μόσχας 21.504
Κοπεγχάγη 16.593
αντε να δούμε.
σημερα 7 στην ΝΕΤ
morpheus
24/08/2006, 09:10
Θα το... κουνήσει το σεντόνι!!!!
άντε μωρή αρρώστια!!!!!!
Δευτερο γκρουπ-->Ελπίζω να μην κάτσει σε κανέναν η Μπάγερν και η Τσέλσι..:sick: Οι άλλες επικίνδυνες μεν παίζονται δε.. :beer:
Άσχετο,πως γίνεται η ΑΕΚ να χει τόση μικρη διαφορά απο τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία?Αλλα αμα κρίνω απο τη Σέλτικ που στο C.L δεν έχει κάνει τίποτα παρ όλα αυτά έχει 60.000 πόντους!!!!!!!Μάλλον το κύπελο ουέφα δεν είναι τόσο υποτιμημένο όσο νομίζουμε.
:rolleyes:
Yannis37
24/08/2006, 09:30
η INTER ρε παιδιά που τους βρήκε τόσους βαθμούς???
η ΛΙΛ?????
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 09:37
Ακριβώς όπως ειπώθηκε... το UEFA Cup δεν είναι καθόλου Β διαλογής όσον αφορά τους Ευρωπαϊκούς βαθμούς.
Μακάρι και ο ΠΑΟ και ο Ατρόμητος να πάνε πολύ καλά εκεί και να αρχίσουμε να μαζεύουμε κανά ποντάκι.
Για να μην παίζουμε όλοι προκριματικά απο την μεθεπόμενη χρονιά.
Gandalf
ridiculus
24/08/2006, 09:37
Άσχετο,πως γίνεται η ΑΕΚ να χει τόση μικρη διαφορά απο τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία?
Έλα ντε.....:rotflmao: :rotflmao:
H Κοπεγχάγη παντως με τους 16.593 βαθμους, το πατησε το καθαριστικο τζαμιων
FLIPTOPBOX
24/08/2006, 13:06
Παιδια μην αγχωνεστε.Περσι προπερσι που ηταν η ΑΕΚ;Εδω συζηταγαμε για Β κατηγορια.Παιζανε ολοι πισω απο τη σεντρα.Τωρα δημιουργουν ευκαιριες.Σιγα σιγα μπαινουν φραγκα στη ΠΑΕ.Δηλαδη οι φιλαθλοι του Αγιαξ τι πρεπει να κανουνε;Για σκεφτητε το.ΞΕΚΟΛΑΤΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ΑΕΚΑΡΑ
alximistis
24/08/2006, 14:35
Καταρχάς ως γνήσιος αεκτζής μπράβο και πάλι μπράβο στην ομάδα μου. ΜΟΝΟ όμως επειδή πέρασε!!! Για τίποτε άλλο!!!
Και για να πω την αμαρτία μου περίμενα κάτι διαφορετικό. Όχι σούπερ θέαμα ούτε ότι ξαφνικά θα άλλαζε η ομάδα και θα γινόταν εξαιρετικά καλή και στρωτή.
Αλλά περίμενα να είναι σαφώς πιο επικίνδυνη σαφώς πιο ώριμη και βεβαίως πολύ πιο προσεκτική.
ΔΕΝ ικανοποιήθηκα καθόλου και αν είναι φέτος αυτό το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε λέω αν καλύτερα να ξεχάσουμε τις βλέψεις για δεύτερη θέση...
Από κει και ύστερα οκ δεν περιμένω θαύματα στην Ευρώπη. Προσπάθεια και λίγη μπάλα να δω και θα είμαι μια χαρά.
Ούτως ή άλλως... στο τέλος όλοι από τον καναπέ θα βλέπουμε και πάλι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
Έλα ντε.....:rotflmao: :rotflmao:
Μην προκαλειτε.... Θα φανω ανθελληνας....
:smokin: