View Full Version : 45.000 κόσμου αγανάχτησαν χθες....ευτυχώς κερδίσαμε.
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 07:55
Τι να πείς τώρα;...
Το μόνο που μπορείς να πείς , είναι οτι χθες η ΑΕΚ μας απογοήτευσε και αν δεν ήταν το κοράκι , δύσκολο βράδυ θα είχαμε.
Απο το Ζενίθ του Εδιμβούργου στο ναδίρ του ΟΑΚΑ... ντροπή ρε παιδιά...
45000 κόσμου σφύριζαν (και θα ήταν περισσότεροι αν είχαν δώσει και τις άλλες κερκίδες) για το απογοητευτικό θέαμα.
Αυτά που λένε τα ΜΜΕ τα ακούω βερεσέ...
Δεν έπαιξαν μπάλα.
Τους είδαμε τι μπορούν να κάνουν. Είχαν δώσει δείγματα γραφής. Τι έγινε στο ΟΑΚΑ; άλλη ομάδα έπαιζε;
Απο την μιά το μαύρο μας το χάλι και απο τους Σκωτζέζους.... δεν πάνε να κόψουν κανά ξύλο λέω εγώ; Απο τους δύο πέρασε ο μονόφθαλμος αφού μας έδωσε και ενα "χεράκι" ο διαιτητής.
Εντάξει χαίρομαι οτι περάσαμε και δεν θα έχουν την καραμέλα πλέον του οικονομικού βάρους , αλλά απο εκεί και πέρα με τέτοιο θέαμα , την επόμενη φορά που θα πάω στο γήπεδο θα έχω και μια μάυρη σακούλα softex απο τις μεγάλες , για να βάζω μέσα τα τεμμάχια που θα μας ρίχνουν.
Ελαφρυντικό μόνο δίνω στο οτι δεν έπαιζει ο Ζήκος και ο Ντελιπαγιτς που είναι βασικοί παίκτες και μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα.
Ειδικά ο Φερέρ παιδιά , να χοροπηδάει στον πάγκο , να ουρλιάζει και οι άλλοι ηγρόν αγόραζαν , πλήν των Δέλλα-Χιώτη-Τσιρίλο και ΓΕΩΡΓΕΑ....
όσο δεν έπαιζε πέρισυ αυτό το παιδί το έκανε φέτος. Ακόμα και όταν δεν είχε την μπάλα , έτρεχε και έπαιζε. Μπράβο του , γιατί είναι παίκτης προπόνησης και οχι ταλέντου. Δεν έχει τρομερές ικανότητες αλλά δουλεύει πολύ και φαίνεται...
Αίντε να δούμε σήμερα τι θα μας φέρει η κληρωτίδα.
Πάντως γήπεδο θα ξαναπάω, μιας και το CH.L όπως και να το κάνεις είναι 3 επίπεδα πιο πάνω απο το Ελληνικό πρωτάθλημα , ακόμα και όταν δεν "Τραβάμε" εμείς και βλέπουμε τους άλλους.
Θύρα 31 χθες, σειρά 23, κάθισμα 96.
Gandalf
εγω ειμαι πολυ χαρουμενος που περασαμε και ας μη παιξαμε μπαλα (θα υπαρχουν αλλα παιχνιδια για να "δουμε μπαλα" αυτο επρεπε απλα ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ .+_ )
κοιτα ομως εδω...
η GAY εφημεριδα.... προσεξε το τιτλο της ανθελληνικης κωλοφυλαδας (και μετα σου λενε γιατι δεν υποστηριζεις το GAYro στο CL...) εχασε η hearts... κριμα....:wave2:
58905
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 08:14
Εγώ φίλε idi, αυτό που άκουσα είχε περισσόερο γέλιο...
Τα 20.000 περίπου διαρκείας, επειχηρούνται απο γνωστά "κόκκινα" μέσα, να υποβαθμιστούν σαν νούμερο , με την δικαιολογία οτι το Καραϊσκάκη είναι μικρό και δεν μπορούν να δώσουν και αυτοι τόσα!!! ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Είπαμε η ΑΕΚ είναι υγιής ομάδα πάνω απο όλα , που δεν χρησιμοποιεί , ΠΛΕΟΝ, πλάγια μέσα για να επιτύχει το οτιδήποτε. Αυτό εκτιμά ο κόσμος και αν παίξουμε σε σταθερή βάση το ποδόσφαιρο του Εδιμβούργου , να περιμένετε και 22000 την επόμενη χρονιά.
Να τονίσω οτι χθες αν είχαμε και άλλες κερκίδες , θα τις γεμίζαμε. Τα φθηνά εισητήρια (15-30?) είχαν τελειώσει στις 21.30 και είχαν μείνει τα ακριβά ... στις 24/8 παρακαλώ κύριοι και οχι μέσα στον χειμώνα.
Και δεν εθελοτυφλούμε... αν δεν πάιζουμε μπάλα , δεν διστάζουμε να γιουχάρουμε ακόμα και τους δικούς μας.
Το καπέλο μου , στα παιδιά της Original που όντως δεν ξενέρωσαν ποτέ και ήταν κοσμιότατοι σε όλα τους.
Αίντε να δούμε τι θα βγάλει η κληρωτίδα.
Gandalf
κοιτα ομως εδω...
GAY εφημειδα.... προσεξε το τιτλο της ανθελληνικης κωλοφυλαδας (και μετα σου λενε γιατι δεν υποστηριζεις το GAYro στο CL...) [/B][/QUOTE]
Καλά λες idi αν και γαύρος όταν την είδα το πρωί τα πήρα τι μαλακίες είναι αυτές δεν κοιτάμε να μαζέψουμε κανένα βαθμό που η Λιλ έχει περισσότερους βαθμούς και από τους δύο και που κινδυνεύουμε να μείνουμε με μια ομάδα στο CL. Εντάξει είπαμε οπαδοί αλλά και λίγο Έλληνες δεν βλάπτει!! Εγώ πάντως χάρηκα που πέρασε το ΑΕΚΑΚΙ σε αντίθεση βέβαια αν ήταν ο βάζελος δεν θα χαιρόμουν καθόλου εκεί θα ήμουν ανθέλληνας!!! :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Vezouvios
24/08/2006, 08:24
και μετα λεγατε οτι ο παοκ εχει χαλια ομαδα!!
Εδω οι αλλοι επρεπε να παιζουν με 9 παιχτες για να τους κερδισετε!!!
:wave2: :beer: :beer:
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 08:28
με την διαφορά όμως οτι εμείς τους είχαμε βάλει στο τέρμα ... την μπάλα δεν μπορούσαμε να κολήσουμε μέσα...
Ο ΠΑΟΚ , δύσκολα θα δεί φώς φέτος... εκεί είναι η διαφορά μας.
Gandalf
Vezouvios
24/08/2006, 08:35
Την κολησατΕ
μεσα ΤΗΝ χαρτς!!!
Κατσε να μπειτε στους ομιλους Ν!!!
Για την ιστορια ,εγω υποστηριζω καθε ελληνικη ομαδα εναντια στους ξενους!!!!
Βαθμους θελει το ελληνικο ποδοσφαιρο!!!
+οτι η Αεκ ειναι αδελφα σωματεια με τον ΠΑΟΚ!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
και μετα λεγατε οτι ο παοκ εχει χαλια ομαδα!!
Εδω οι αλλοι επρεπε να παιζουν με 9 παιχτες για να τους κερδισετε!!!
:wave2: :beer: :beer:
με 8 επρεπε να παιζουν... τους τη χαρησε ο κορακας τη 3η αποβολη!
και με ηττα περναγαμε ομως ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 08:45
Τα καλά της νίκης μας...
Δική μας πρόκριση.
Χρήματα για το ταμείο με την πρόκριση.
Βαθμός για την Ελλάδα.
Δύο ομάδες στο CH.L.
Ο πιο αρνητικός όμιλος για εμάς θα είναι αυτό που έχει στο contra.gr
Barcelona-Chelsea-AEK-Hamburg.
Αν πέσει κάτι τέτοιο, καλύτερα να βάζουμε και κόκκινο Χ στην γωνία κάθε φορά που θα παίζουμε... Πάντως το ΟΑΚΑ, θα είναι σίγουρα γεμάτο σε όλους τους αγώνες.
Gandalf
Εσεις λέτε για αυτά,
και γω να πω για την εθνική που σε έναν αγώνα με την Βραζιλία χτές στο Μουντομπάσκετ και εκεί που ήταν μπροστά 15 πόντους αφέθηκε , μας πήραν 1 πόντο διαφορά , καρδιοχτυπήσαμε απο τα πολλά λάθη που είχαμε κάνε και το σερί τους , αλλά ξανασοβαρευτήκανε και τελικά με την απίστευτη ευστοχεία στα φουλ στο τέλος τους κερδίσαμε και με καλή διαφορά και με 2 ωραία καρφώματα στο τέλος...
έλα πάμε για το παγκόσμιο.....
ridiculus
24/08/2006, 09:49
Απορώ που ασχολείστε κιόλας με το Φως ....
Οι βαθμοί δεν είναι αρκετοί και το σίγουρο είναι πως 2008/09 μόνο
ο πρωταθλητής θα περάσει choulou στα προκριματικά μάλιστα
μιας και είμαστε στην 15η θέση της βαθμολογίας.
Ας γράψει το φώς λοιπόν ποιος ΔΕΝ μάζευε τόσα χρόνια βαθμούς και είμαστε σε αυτή τη θέση.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε μερικοί πως η διαιτησία έβαλε το χέρι της....
Τον είδατε τον αγώνα... κάποια αντίρηση για τις 2 κόκκινες? Απλοι και ξεκάθαροι κανονισμοί!!!!
Που αν τους τηρούσε κατα γράμμα ο διαιτητής θα έπαιζε με 8 η Hearts.....
Μια χαρά ήταν ο αγώνας... η ΑΕΚ δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι.... αλλα δίκαια νίκησε
G-13
ΑΕΚΑΡΑ ΕΟΟΟΟΕΕΕ ΟΕ...ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΕΛΈΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
μπαλά δε παιξαμε..και βαλαμε και 3 γκολ..
και χασαμε και ποσες ακομα..
εγω μετα την αποβολη ηθελα η μπαλα να πηγαίνει με πασες στο Χιωταρο..και παλι στο Τσιρίλο..
για χαβαλε περασαμε στους ομιλους..οχι με παρατασεις κτλ. ...
με 2 νικες...
με 5 γκολ...
και που σε Γκανταλφ..45000 κοσμος δεν γιουχαρε..
οι λαλακες γιουχαρανε..
που δε καταλαβαινουν περισσοτερα...
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΕΚ ΜΠΑΛΑ....
ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
για τους 2 ΤΟΥ ΠΟΚ ΛΕΩ Ε?...ΜΗ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ...
:lol: :bawl: :bawl: :lol:
ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΙΤΕΕ....ΔΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 09:59
και που σε Γκανταλφ..45000 κοσμος δεν γιουχαρε..
οι λαλακες γιουχαρανε..
Είσαι και φαίνεσαι...
Παίζεις με 11 έναντι 9 επί 30 λεπτά και δεν μπορείς να σταυρώσεις σέντρα και πάσα...
Τα σούτ και οι κεφαλιές απο τα 2 μέτρα πάνε άουτ. Οι παίκτες δεν τρέχουν και ο Τσιρίλο παίρνει απο την άμυνα μέχρι και το κέντρο , σηκώνει τα χέρια απο αγανάχτηση επειδή δεν έχει επιθετικό και μέσο για στήριγμα!!!!
Ο Γεωργέας κάνει όλο το παιχνίδι ενώ ο Ivic δεν μπορεί να τρέξει καν στο γήπεδο. Ο Λαγός δεν μπορούσε να κάνει μια σωστή πάσα στο γήπεδο στο Α ημίχρονο.
Ο Φερέρ χοροπήδαγε στον πάγκο σαν παλαβός με τα χέρια σηκωμένα στο Β ημίχρονο , γιατί δεν έτρεχαν οι παίκτες...
Στο Β ημίχρονο οι Σκωτζέζοι με 9 παίκτες , φτάνουν στην εστία του Χιώτη και κάνουν χλιαρή κεφαλιά την οποία αποκρούει ο Χιώτης...!!!
Ξέρεις απο μπάλα φίλε μου;...
Έχεις ομάδα 2 ταχύτητες πάνω απο τους Ξυλοκόπους και δεν μπορείς να σταυρώσεις κάθετη μπαλιά και πας με σέντρα να περάσεις 9 παικτες;
Χαίρομαι που περάσαμε, αλλά μην κρυβόμαστε και πίσω απο το δάχτυλο μας.
Α και που είσαι;...
Μόνο το πέταλο φώναζε ... οι άλλοι όλοι γιούχαραν... Αίντε απο εδώ που θα μας πεις και λαλάκες
Μάθε μπάλα και έλα να μας πείς μετά.
Gandalf
ridiculus
24/08/2006, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΕΚΑΡΑ ΕΟΟΟΟΕΕΕ ΟΕ...ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΕΛΈΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
μπαλά δε παιξαμε..και βαλαμε και 3 γκολ..
και χασαμε και ποσες ακομα..
.....................
.....................
:lol: :bawl: :bawl: :lol:
ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΙΤΕΕ....ΔΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Μπράβο ρε Αεκτζήδες.... αλλά λίγο πιο χαλαρά!!!!
Μην ασχολείστε με αρνητικά σχόλια απο ομάδες που βλέπουν το choulou με τηλεσκόπιο!!!!
Ούτε καν με τον γαύρο που που το choulou του έχει αφήσει τραύματα...
Αλλά πέρα απο την νίκη-πρόκριση τι άλλο σας ικανοποίησε?
Οι 30 τελικές προσπάθειες και 3 γκολ...
Δηλαδη 1/10 ? Αυτό είναι πρόβλημα μιας και στο τσουλού λίγες ομάδες έχουν πάνω απο 10 τελικές....
Σε λίγο ξεκινάει και αυτό και θα δούμε τι μπρίκια θα κολλήσει και ο γάυρος και η αεκ
Για να μην κάνω προβλέψεις μετά απο το παιχνίδι του γάυρου με την ξάνθη!!!!!!!!:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είσαι και φαίνεσαι...
Παίζεις με 11 έναντι 9 επί 30 λεπτά και δεν μπορείς να σταυρώσεις σέντρα και πάσα...
Τα σούτ και οι κεφαλιές απο τα 2 μέτρα πάνε άουτ. Οι παίκτες δεν τρέχουν και ο Τσιρίλο παίρνει απο την άμυνα μέχρι και το κέντρο , σηκώνει τα χέρια απο αγανάχτηση επειδή δεν έχει επιθετικό και μέσο για στήριγμα!!!!
Ο Γεωργέας κάνει όλο το παιχνίδι ενώ ο Ivic δεν μπορεί να τρέξει καν στο γήπεδο. Ο Λαγός δεν μπορούσε να κάνει μια σωστή πάσα στο γήπεδο στο Α ημίχρονο.
Ο Φερέρ χοροπήδαγε στον πάγκο σαν παλαβός με τα χέρια σηκωμένα στο Β ημίχρονο , γιατί δεν έτρεχαν οι παίκτες...
Στο Β ημίχρονο οι Σκωτζέζοι με 9 παίκτες , φτάνουν στην εστία του Χιώτη και κάνουν χλιαρή κεφαλιά την οποία αποκρούει ο Χιώτης...!!!
Ξέρεις απο μπάλα φίλε μου;...
Έχεις ομάδα 2 ταχύτητες πάνω απο τους Ξυλοκόπους και δεν μπορείς να σταυρώσεις κάθετη μπαλιά και πας με σέντρα να περάσεις 9 παικτες;
Χαίρομαι που περάσαμε, αλλά μην κρυβόμαστε και πίσω απο το δάχτυλο μας.
Α και που είσαι;...
Μόνο το πέταλο φώναζε ... οι άλλοι όλοι γιούχαραν... Αίντε απο εδώ που θα μας πεις και λαλάκες
Μάθε μπάλα και έλα να μας πείς μετά.
Gandalf καλα αμα μαθω μπαλα θα παω να παιξω κιολας...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
και λαλακας ειμαι και φαινομαι..εσυ που ξερεις μπαλα..ελα μια μερα να παιξουμε παρεα..να δουμε αν ξερεις απο μπαλα οντως η την εμαθες και εσυ απο την εξεδρα..:wave2: και τις εφημεριδες..
τεσπα το θεμα ειναι οτι αν εχεις σκοπο να γιουχαρεις κατσε σπιτι να γιουχαρεις την nordmede σου την tft.
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 10:07
Απο την στιγμή που πληρώνεις για να δείς ποδόσφαιρο και οχι να έχεις την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και να χορεύεις παράνοια, τότε έχεις δικαίωμα να γιουχάρεις όταν θεωρείς οτι οι συντελέστές του αγώνα σε "κοροιδεύουν με την απόδοση τους"...
Α και που είσαι.. το οτι παίζεις μπάλα δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις κιόλας...για να καταλαβαινόμαστε.
Για την ιστορία πάντως παίζω μόνο τέρμα , εκ πεποιθήσεως , οπότε οτι και να κάνω , σε παθητική θέση είμαι... ο άλλος σουτάρει και εγώ αποκρούω (όποτε μπορώ!)
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω ειμαι πολυ χαρουμενος που περασαμε και ας μη παιξαμε μπαλα (θα υπαρχουν αλλα παιχνιδια για να "δουμε μπαλα" αυτο επρεπε απλα ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ .+_ )
κοιτα ομως εδω...
η GAY εφημεριδα.... προσεξε το τιτλο της ανθελληνικης κωλοφυλαδας (και μετα σου λενε γιατι δεν υποστηριζεις το GAYro στο CL...) εχασε η hearts... κριμα....:wave2:
Ti γραφει βρε ιντι το ανθελληνικο φως ?? :confused: Μηπως γραφει τιποτα ψεμματα :confused:
Η μηπως εχουν γραψει λιγα για εμας & τα παιχνιδια μας στο τσου-λου οι δικοι σας ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ στις κωλοφυλλαδες σας ????
Εκτος αν σας πειραξε που τους νικησατε με 9 και πετσινο πεναλτυ και δεν το πηραμε χαμπαρι ....
:sick:
Απο την στιγμή που πληρώνεις για να δείς ποδόσφαιρο και οχι να έχεις την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και να χορεύεις παράνοια, τότε έχεις δικαίωμα να γιουχάρεις όταν θεωρείς οτι οι συντελέστές του αγώνα σε γιουχάρουν...
Α και που είσαι.. το οτι παίζεις μπάλα δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις κιόλας...για να καταλαβαινόμαστε.
Για την ιστορία πάντως παίζω μόνο τέρμα , εκ πεποιθήσεως , οπότε οτι και να κάνω , σε παθητική θέση είμαι... ο άλλος σουτάρει και εγώ αποκρούω (όποτε μπορώ!)
Gandalf ο καθενας πλερωνει για οτι γουσταρει.
εγω πλερωσα για να δω την αεκ νικητρια και στους ομίλους και την είδα.
να γιουχαρο μια νεα ομαδα στην αρχη της χρονιας..ειναι αδικο...εκτος και αν μιλαμε για τη Μπαρτσα...
και ναι...εγω ξερω μπαλα...ξερω απο αγχος..ξερω απο κουραση..ξερω διαφορα τετοια ...ξερω οτι βραδυα μπορει ολα να γινονται λάθος..
αλλα τεσπα...το προβλημα ειναι ελληνικο...πρωτα γιουχαρουμε και μετα στα γκολ ολε και ολε...η αα ξεχασα..μονο η οριτζιναλ φωναζε στα γκολ...
α και που σε..εγω στην 7 ..σειρα 33 θεση 50 καθομουν..και απο την 7..10 ατομα γιουχαραν..
αλλα μετα ολοι χερια και αεκ αεκ..
οσο για το τερμα που παιζεις...
ειναι και αυτο μια θεση...
αν δε ξερει να κλωτσας τη μπαλα...
:lol: :wave2: :beer: :beer:
φορτσα αεκαρα εεεεεοεοεεεεε οεεεεεεεεε...
Ρε παιδια ελεος με το ΦΩΣ
30 χρονων ειμαι και για καθε επιτυχια Ελληνικης ομαδας στο εξωτερικο ΟΛΕΣ οι εφημεριδες γραφουν υπερ, εκτος απο το ΦΩΣ που παντα επιανε το 1/10 της σελιδας.
Για ονομα του θεου, πως υπαρχουν τετοιες φυλλαδες ακομα?
Για μενα ο Ολυμπιακος ειναι σαν την Ελλαδα!
Εχει οπαδους και στελεχη, που δυστυχως κρατανε την εικονα χροοονια πισω, με γυφτια και τσατσιλικια!
Αντε να παιξουμε λιγο μπαλα, γιατι εχτες εβριζα ολη την ωρα
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 10:29
Ρε συ Duca...
Η ΑΕΚ, έδειξε οτι το κατέχει το τόπι στο Εδιμβούργο... το θυμάσαι το παιχνίδι.
ΤΙ έγινε σε μια εβδομάδα;.. ξέχασε πως παίζουν μπάλα;... είναι δυνατόν;
Ας έπαιζε έστω και στο 50% απο οτι ήταν εκεί. Ούτε αυτό έκανε.
Και δεν είναι οτι δεν σκόραρε... κανείς δεν το είπε αυτό. Αλλά να μην μπορούν ούτε πάσα να αλλάξουν;.. Μάγια τους είχαν κάνει;
Φυσικά και θα φωνάξω ΑΕΚ-ΑΕΚ στο τέλος... άλλωστε ομάδα μου είναι και στην τελική θέλω να περάσει. Αλλά την στιγμή που δεν παιζει και δεν προσπαθεί κιόλας να παίξει , ε τότε θα αντιδράσω ρε φίλε, μπας και ξυπνήσουν..
Και ξύπνησαν αν θυμάσαι καλά.
Έστω και με αυστηρό πέναλτυ και χαρά μας έιναι και μια φορά να είναι και υπερ μας η διαιτησία και να κλαίνε άλλοι.
Αλλά να μην ξεχνάμε οτι το προϊόν είναι να παιζεις και λίγο μπάλα και οχι να σου δίνουν το αποτέλεσμα.
Για τον σχολιασμό περί τέρματος... τόσο μπάλα ξέρεις τόσα λες...
Αν ξέρεις να πάιζεις τέρμα, όλη την άμυνα την κατευθύνεις εσύ και όλη την ομάδα την έχεις στους ώμους, μιας και είσαι ο τελικός παίχτης στήριγμα της πίσω. Είπες τίποτα;
Gandalf
Ρε συ Duca...
Για τον σχολιασμό περί τέρματος... τόσο μπάλα ξέρεις τόσα λες...
Αν ξέρεις να πάιζεις τέρμα, όλη την άμυνα την κατευθύνεις εσύ και όλη την ομάδα την έχεις στους ώμους, μιας και είσαι ο τελικός παίχτης στήριγμα της πίσω. Είπες τίποτα;
Gandalf
ε αφου ξερεις και αυτο..σε παραδέχομαι..ξερεις γαμω τη μπαλα...
ασε με ρε γκανταλφ να χαρεις..
αν ήξερες μπαλα..θα εβγαζες λεφτα απο αυτη.
ολα τα αλλα ειναι θεωρία και ειναι πολυ ευκολη...
οποτε αστο και παμε παρακατω οκ?
νταξει ξερεις εσυ καλυτερη μπαλα απο μενα...
ridiculus
24/08/2006, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ρε παιδια ελεος με το ΦΩΣ
30 χρονων ειμαι και για καθε επιτυχια Ελληνικης ομαδας στο εξωτερικο ΟΛΕΣ οι εφημεριδες γραφουν υπερ, εκτος απο το ΦΩΣ που παντα επιανε το 1/10 της σελιδας.
Για ονομα του θεου, πως υπαρχουν τετοιες φυλλαδες ακομα?
Για μενα ο Ολυμπιακος ειναι σαν την Ελλαδα!
Εχει οπαδους και στελεχη, που δυστυχως κρατανε την εικονα χροοονια πισω, με γυφτια και τσατσιλικια!
Αντε να παιξουμε λιγο μπαλα, γιατι εχτες εβριζα ολη την ωρα
29 είμαι και ένα έχω να πω σε όλους.
Η μισή ελλάδα είναι ολυμπιακοί .... και αυτό σημαίνει ένα πράμα αγαπητοί μου!!!!!
.
.
.
.
.
Ότι.... με 50% γάυρους δεν πήγε και δεν πρόκειτε να πάει ΠΟΤΕ μπροστά αυτή η χώρα..... :ninja:
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 10:44
καλά-καλά... ο σκοπός δεν ήταν πoιός έχει πιο μεγάλη την ....γνώση.
Ο σκοπός είναι να σου πω , οτι κατά την γνώμη μου πάντα, δεν μου άρεσε η ΑΕΚ και να σου πω γιατί το λέω αυτό.
Λεφτά έβγαλα ενα διάστημα αλλά ουχι απο την μπάλα , που πραγματικά ποτέ δεν μου άρεσε όσο το καλάθι με το πλεχτό.
Περασμένα μεγαλεία (ψωνάραααα!)
Tespa...το παρατώ εδώ.
Gandalf
καλά-καλά... ο σκοπός δεν ήταν πoιός έχει πιο μεγάλη την ....γνώση.
Ο σκοπός είναι να σου πω , οτι κατά την γνώμη μου πάντα, δεν μου άρεσε η ΑΕΚ και να σου πω γιατί το λέω αυτό.
Λεφτά έβγαλα ενα διάστημα αλλά ουχι απο την μπάλα , που πραγματικά ποτέ δεν μου άρεσε όσο το καλάθι με το πλεχτό.
Περασμένα μεγαλεία (ψωνάραααα!)
Tespa...το παρατώ εδώ.
Gandalf καλα και εμενα δε με αρεσε η ΜΠαρτσα στο τελικο...με την Αρσεναλ...
δε με αρεσε η Ιταλια που πηρε το παγκοσμιο..
ουτε εμενα με αρεσε η αεκ χθες..αλλα δε θα παρω το πιστολι ..
να τους στησω στη γωνια..
και πανω απο ολα δε θα γιουχαρω την ομαδα μου.
ο καθένας κανει οτι νομίζει....εσυ πιστευεις οτι αν γιουχαρεις ο Καπετανος θα μαθει τη μπαλα του Ανρι...ο Λύμπε θα τρέξει πανω απο 10 μετρα..ο Λακης θα βάλει γκολ..(ελα ..πλάκα κανω..) κτλ κτλ..
περιμένω βελτίωση..περιμενω Ντελιμπασιτσ...ΔΕ ΒΛΕΠΩ που θα παίξει ο Ζήκος..
αλλα ολα αυτα στη πορεια..οχι στο 3ο παιχνιδι...
και τι παιχνιδι..το πιο σημαντικο της 3 ετιας μετα την καταστροφη.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 10:54
καλά αυτό το είπα απο την αρχή φίλε Duca.
O Ζήκος έχει θέση στην ομάδα και μάλιστα στο κέντρο της άμυνας για να ανέβει ο Έμερσον στο κέντρο και πιο πάνω σαν κρυφός κυνηγός ο Λυμπερόπουλος (εκεί που παιζει κανονικά δηλαδή) και να έχεις τον Nτελί, σαν φουνταριστό.
Είναι παίκτες κλειδιά και αποτελούν το ελαφρυντικό για την ομάδα , δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό. Μαζί σου σε αυτό.
Για να δούμε κλήρωση σήμερα...
Gandalf
μη με παρεξηγείς για το λαλακα ρε χανούμι...
και αν ναι σου ζητω συγνωμη γιατι ειμαι και ευρωπαίος πλεον..και εχω και ενα επιπεδο...
αντε βιβα..:beer: :beer: :beer: :wave2:
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΑΕΚΤΖΗ ΚΙΟΛΑς...
ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟς ΧΘΕς..ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΜΕ..:D
Gandalf dr685sm
24/08/2006, 10:58
μα αυτό σου λέω...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΝΟΜΑ...
Αρκεί η ομάδα να παίζει όπως στο Εδιμβούργο.. τι να το κάνεις το όνομα μετά;
Αν το έχεις συν αυτό βέβαια.. τότε θα είχαμε 25000 διαρκείας...αλλά μέχρι τότε και αν θα γίνει αυτό , έχουμε δρόμο ακόμα.
Gandalf
Yannis37
24/08/2006, 11:34
H "εκτενεστατη" αναφορα στην προκριση της ΑΕΚ απο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ DERBY δεν πειραξε κανέναν και πειραξε το φως που εχει την μιση πρωτη σελίδα και αν το διαβάσεις δεν λεει τίποτα περισσότερο η λιγότερο απ αυτα πυ ακούω σήμερα απο φίλους αεκτζίδες που ηταν γήπεδο χθες.
έλεος ρε παιδιά
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
H "εκτενεστατη" αναφορα στην προκριση της ΑΕΚ απο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ DERBY δεν πειραξε κανέναν και πειραξε το φως που εχει την μιση πρωτη σελίδα και αν το διαβάσεις δεν λεει τίποτα περισσότερο η λιγότερο απ αυτα πυ ακούω σήμερα απο φίλους αεκτζίδες που ηταν γήπεδο χθες.
έλεος ρε παιδιά έλεος δε λες τιποτα..τι μας νοιαζει τι γραφει η εφημερίδα το φως..εμας τους ακετζήδες..??
δε μπορω να καταλάβω.
δε μπα να γραφει οτι γουσταρει.....στα φρυδια μας...και το ντερμπυ και η αλλη η φυλάδα..και δε πα να λετε...και οτι θελετε γαυροι βάζελοι..ολοι..
εμενα με ενδιαφέρει που εγραψε το κοντερ 5 μπαλακια..2 νικες...
προκριση..ΛΕΦΤΑ...
και οποιος χαλαστηκε...περαστικά του.
μακαρι να παει καλα και ο ολυμπιακος στο τσ.λ. και ο παο στο ουεφα..κτλ..και ας γραφουν οι φυλάδες οτι θελουν.
έλεος δε λες τιποτα..τι μας νοιαζει τι γραφει η εφημερίδα το φως..εμας τους ακετζήδες..??
δε μπορω να καταλάβω.
δε μπα να γραφει οτι γουσταρει.....στα φρυδια μας...και το ντερμπυ και η αλλη η φυλάδα..και δε πα να λετε...και οτι θελετε γαυροι βάζελοι..ολοι..
εμενα με ενδιαφέρει που εγραψε το κοντερ 5 μπαλακια..2 νικες...
προκριση..ΛΕΦΤΑ...
και οποιος χαλαστηκε...περαστικά του.
μακαρι να παει καλα και ο ολυμπιακος στο τσ.λ. και ο παο στο ουεφα..κτλ..και ας γραφουν οι φυλάδες οτι θελουν.
+ 990
:rolleyes:
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕ....
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ ΣΠΥΡΑΚΗ......ΣΚΕΤΗ ORIGINAL ΜΟΥ ΓΙΝΕΣ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GADALF ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕ....
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ ΣΠΥΡΑΚΗ......ΣΚΕΤΗ ORIGINAL ΜΟΥ ΓΙΝΕΣ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GADALF ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ...
ο κλασικος ο λαλακας εδω παιδια..οπου το μονο που ειχε ναμου πει..χθες..
ηταν..ΩΡΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ Ο ΛΑΚΗΣ..ΜΟΥΦΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...
και εγω καταλαβα..οτι..
αμα εισαι βαζελος ξερεις απο ωραίες βουτιες..και μουφα πεναλτι....
:wave2:
α ρε Γιώργη..γνωστη της βουτιας..:lol:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Ευχαριστώ, ευχαριστώ..... :blush: :blush:
58929
ΜΕ 9 ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑ...ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ......ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ......ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΕΣ ΕΧΕΙ....:rotflmao: :rotflmao:
ΜΕ 9 ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑ...ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ......ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ......ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΕΣ ΕΧΕΙ....:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΝΑ ΚΑΡΟΤΕΝ ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 20 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ..
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
ΜΗ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ΚΑΝΑ ΚΑΡΟΤΕΝ ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 20 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ..
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
ΜΗ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ....ΜΕ 20 ΛΕΣ ΕΕΕ?ΕΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!!
ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ....ΜΕ 20 ΛΕΣ ΕΕΕ?ΕΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!!
ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!! ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΕΡΣΙ ΘΑ ΛΕΣ...:lol: :rotflmao:
Η ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ...ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗ ΒΙΣΛΑ ΛΕΜΕ...
ΕΦΑΓΕΣ 6 ΓΚΟΛ...
ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ μετα στου ομίλους ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ...
:a9: :a9: :a9:
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΝΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΚΛΑΝΑΜΕ.....
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΝΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΚΛΑΝΑΜΕ..... λεω παλι καλα λοιπον που ειστε και εσεις και ο γαυρος και εχετε κρατησει την ελλαδα...ΣΤΗ 15 ΘΕΣΗ ΛΕΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ....:smokin: :smokin:
Γιατι πατε καθε χρονο και καλύτερα λεμε...
υ.γ:παρε τηλ μετα να ερθεις απο το σπιτι να κερασεις τιποτα να φαμε γιατι εχει πεσει πείνα λαλακα..:sad: :sad:
zoropatra
24/08/2006, 15:41
Απο την στιγμή που πληρώνεις για να δείς ποδόσφαιρο και οχι να έχεις την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και να χορεύεις παράνοια, τότε έχεις δικαίωμα να γιουχάρεις όταν θεωρείς οτι οι συντελέστές του αγώνα σε "κοροιδεύουν με την απόδοση τους"...
Gandalf
συγνωμη ρε φιλε αλλα επειδη ειμαι original και παω μονο στην 1-35 θελω πολυ απλα να σου πω οτι αυτα τα ατομα που γυρναν την πλατη στον αγωνα το κανουν για δυο λογους.....1)οτι και να γινεται εμεις γλενταμε.....2)ειμαστε εκει για να ακουει η αεκ οτι ειμαστε εκει.......διπλα της οπως θα ειμαστε και 4.000 με τον οφη......οποτε ασε καλυτερα την κουβεντα περι γυρισμενης πλατης......
ειμαστε αρωστοι και ειναι ποια αργααααα........
lampros_fazer
24/08/2006, 17:25
Οσο είδα η ΑΕΚ χτες ήταν άθλια..
Έπρεπε να μείνει η Χαρτς με 9 και να φτάσει το 78' για να μπει γκολ..Και με πέναλτι που δεν ήταν..
Σωστά έμεινε η Χαρτς με 9,και θα έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα ο 2ος..ίσως θα έπρεπε να τελειώσει και με 8..
Μικρη σημασία έχεί το οτι η αεκ δεν έπαιξε μπάλα..Αυτό που ήθελε το κατάφερε..Πάντως μέχρι το 78' είχε πολύ γέλιο.. :rotflmao: :rotflmao:
Περάσατε στους ομίλους..την βγάζετε καθαρή για 1-2 χρόνια ακόμα..:rotflmao: Κοιτάξτε να κάνετε καμιά νίκη τώρα..
χτες η ΑΕΚ ήταν εκνευριστική...έφτανε έξω από την περιοχή ελλείψη πίεσης και δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα...
έλλειψη κάθετης πάσας σε μια άμυνα για γέλια...δικαιολογημένα τα γιουχαίσματα....εγώ βάζελος είμαι και είχα νευριάσει με αυτά που έβλεπα...
συμπεράσματα:
1.
ο ΦΕΡΕΡ θα καταστρέψει τον Λαγό αν επιμείνει να τον βάζει δεξιά...όταν βάζεις παίχτη δεξιά για να έχει πλεονέκτημα πρέπει να μπει μέσα για να βαρέσει σουτ με το καλό του πόδι...ο Λαγός δεν το συνηθίζει αυτό γιατί δεν μπορεί να κοντρολάρει εύκολα με το δεξί.....παράλληλα καταστρέφεται η ικανότητά του για επικίνδυνες κούρσες από τα πλάγια...
αντίθετα ο ΣΕΖΑΡ μου φαίνεται πιο πολυσύνθετος παίχτης και έχω την εντύπωση όταν θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει δεξια..αν και αυτός δεν έχει καλό δεξί πόδι....
2.
Αυτό το παιδί ο Καπετάνος θεωρείται σέντερ φορ????
χάθηκε στη σκοτσέζικη άμυνα...ανούσια κίνηση...μηδέν στο τελείωμα...δηλαδή άμα πέσει σε καμιά ιταλική άμυνα καλύτερα μην βγει από τα αποδυτήρια....
3.
βαρόμετρο της ΑΕΚ ο Εμερσον...χτες δεν ήταν καλός...πολλές λάθος μεταβιβάσεις και πολές φάσεις που έλεγες ότι "τον έφαγε τον αντίπαλο" τις έχανε....
ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ...
Ρε Αεκτζιδες πατε καλα? Για σκεφτειτε που ηταν η ΑΕΚ 15 μερες πριν και που ειναι τωρα. Μια χαρα επαιξε. Η ΑΕΚτζιδες χθες πηγαν να πανηγυρισουν την προκριση της ΑΕΚ στους ομιλους (Πραγμα καθολου ευκολο και σωτηριο αν μη τη αλλο με δεδομενο τα οικονομικα οφελη). Παρ ολα αυτα αρχισαν και γιουχαρουν γιατι λεει δεν ειχε σκοραρει:eyepop: :eyepop: . Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Αχ ρε Ελληνα δεν θα αλλαξεις ποτε:rolleyes:
GeorgeFZR
24/08/2006, 19:31
να γιουχαρο μια νεα ομαδα στην αρχη της χρονιας..ειναι αδικο...εκτος και αν μιλαμε για τη Μπαρτσα...
και ναι...εγω ξερω μπαλα...ξερω απο αγχος..ξερω απο κουραση..ξερω διαφορα τετοια ...ξερω οτι βραδυα μπορει ολα να γινονται λάθος..
φορτσα αεκαρα εεεεεοεοεεεεε οεεεεεεεεε...
+100000000000000000
ΑΜΗΝ!!!! i'll drink to that
θα ξαναβαλω τις αφισες του στο τοιχο... ναι αυτη με το κουρεμα μοικανικο να δειχνει σκεπαστη
μεγαλε ΚΟΝΤΕ .... μονο εσυ εχεις ΟΡΑΜΑ τελικα....
Gandalf dr685sm
25/08/2006, 07:43
zoro,
Η γυρισμένη πλάτη σημαίνει οτι δεν ήρθες να δείς ποδόσφαιρο αλλά απλά να φωνάξεις. Και αν στην Hearts , έγινε σε σημείο που δεν υπήρχε δράση , έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια που κανείς απο το πέταλο δεν έβλεπε το παιχνίδι , απλά χοροπηδούσε. Αν αυτό είναι οτι βλέπει μπάλα η original , τι να πω;...
Μπράβο όμως όπως είπα γιατί δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο. Αυτό το θαυμάζω και το λέω.. έχετε πνευμόνια. Και μπράβο , γιατί ούτε μια φορά δεν ασχοληθήκατε με τους "εταίρους" του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Marios8,
Διόρθωση... δεν γιουχαρίζαν γιατί δεν μπορούσαν να σκοράρουν (αυτό είναι και θέμα τύχης αν θες) αλλά γιατί δεν μπορούσαν ούτε μπαλιά να σταυρώσουν όπως πολύ σωστά είπε ο zzr2005.
zzr2005 ,
Δεν είναι ο Έμερσον... είναι ο Ivic που δεν τράβηξε καθόλου μα καθόλου και είχε ο Βραζιλιάνος διπλό ρόλο να τραβήξει και ήταν φυσικό να "σκάσει" και να μην μπορεί να τρέξει μετά το 70.
Για να δούμε με τις προσθήκες Ζήκου και Ντελί τι θα γίνει.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
συγνωμη ρε φιλε αλλα επειδη ειμαι original και παω μονο στην 1-35 θελω πολυ απλα να σου πω οτι αυτα τα ατομα που γυρναν την πλατη στον αγωνα το κανουν για δυο λογους.....1)οτι και να γινεται εμεις γλενταμε.....2)ειμαστε εκει για να ακουει η αεκ οτι ειμαστε εκει.......διπλα της οπως θα ειμαστε και 4.000 με τον οφη......οποτε ασε καλυτερα την κουβεντα περι γυρισμενης πλατης......
ειμαστε αρωστοι και ειναι ποια αργααααα........
να μην ξεχνας να κατουρας που και που...
zoro,
Δεν είναι ο Έμερσον... είναι ο Ivic που δεν τράβηξε καθόλου μα καθόλου και είχε ο Βραζιλιάνος διπλό ρόλο να τραβήξει και ήταν φυσικό να "σκάσει" και να μην μπορεί να τρέξει μετά το 70.
Για να δούμε με τις προσθήκες Ζήκου και Ντελί τι θα γίνει.
Gandalf
σίγουρα ο ιβιτς δεν τράβηξε (εξάλλου δεν το θεωρώ παίχτη για πολλά πολλά) αλλά παρατήρησα τον έμερσον από την αρχή του παιχνιδιού να κάνει λάθος επιλογές και πάσες σε αντιπαλους (μιλάω στα πρώτα 10 λεπτά) και μου έκανε τρομερή εντύπωση...μάλλον πιασμένος φενόταν...εδώ έχανε κόντρες που αυτός χάνει κόντρα μόνο από JCB
zoropatra
25/08/2006, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
να μην ξεχνας να κατουρας που και που...
αν θες να μου πεις οτι λεω παπαριες περι 4.000 ενωσιτες στην κρητη......κανε υπομονη μεχρι την κυριακη.......
αλλα βεβαια εσας οτι κανει η αεκ και οι οπαδοι της σας φαινεται καπως..........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.......!!!!!!!
κοψτε και εσεις 20.043 διαρκειας και ελα μετα να κατουρισουμε μαζι!!!!!!!
η αεκ δεν επαιξε καλα την τεταρτη...αλλα
ειχε δικαιολογια το ανχος της για την προκριση.
και εγω σε καποιο σημειο του αγωνα τα πηρα
με αυτο που εβλεπα και οπως ειπαν και παραπανω
οχι για το γκολ αλλα οτι δεν μπορουσαν να αλλαξουν
δυο μπαλιες στο κεντρο.
τεσπα περασαμε ολα καλα
μιλαν-λιλ-αντερλεχτ θα δουμε τα ματσακια
και ελπιζουμε για το καλυτερο.
τα 2 απο τα 20043:D :beer:
59050
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
αλλα βεβαια εσας οτι κανει η αεκ και οι οπαδοι της σας φαινεται καπως..........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.......!!!!!!!
κοψτε και εσεις 20.043 διαρκειας και ελα μετα να κατουρισουμε μαζι!!!!!!!
ετσι απο περιεργεια, ποιοι ειμαστε "εμεις¨?