PDA

View Full Version : 2 ΨΥΛΛΟΙ

XTMPAM
24/08/2006, 14:50
Δυο ψύλλοι είναι ξαπλωμένοι σε παραλία της Χαλκιδικής. Ο ένας απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του, ο άλλος είναι χάλια κρυωμένος, συνάχι, βήχα κλπ.

- Τι έγινε ρε μεγάλε, πως την πάτησες έτσι καλοκαιριάτικα;
- Άστα φίλε. Πιάστηκα στα μουστάκια ενός μηχανόβιου κι ήρθα από Αθήνα ως εδώ με τη μηχανή.
- Λοιπόν, θα σου πω εγώ πως θα γυρίσεις πίσω στην Αθήνα. Θα πας στο αεροδρόμιο, θα πας στις τουαλέτες των αεροσυνοδών, θα κάτσεις στο καπάκι της τουαλέτας και θα περιμένεις. Θα πας στην Αθήνα στα ζεστά και στα μαλακά.

Πράγματι μετά από ένα μήνα οι δύο ψύλλοι συναντιούνται στην Αθήνα. Ο ένας είναι πάλι κρυωμένος.
- Τι έγινε πάλι ρε φίλε; Δεν έκανες όπως σου είπα;
- Έτσι έκανα ρε φίλε. Πήγα στις τουαλέτες κι έκατσα στο καπάκι. Ήρθε μια ξανθιά αεροσυνοδός κι έκατσε. Μέχρι εκεί ήταν φίνα. Ζεστούλα και μαλακά. Ε, ούτε που το κατάλαβα πως βρέθηκα πάλι στα μουστάκια του μηχανόβιου.

Electra
24/08/2006, 14:52
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Λεωνίδας
24/08/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Δυο ψύλλοι είναι ξαπλωμένοι σε παραλία της Χαλκιδικής. Ο ένας απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του, ο άλλος είναι χάλια κρυωμένος, συνάχι, βήχα κλπ.

- Τι έγινε ρε μεγάλε, πως την πάτησες έτσι καλοκαιριάτικα;
- Άστα φίλε. Πιάστηκα στα μουστάκια ενός μηχανόβιου κι ήρθα από Αθήνα ως εδώ με τη μηχανή.
- Λοιπόν, θα σου πω εγώ πως θα γυρίσεις πίσω στην Αθήνα. Θα πας στο αεροδρόμιο, θα πας στις τουαλέτες των αεροσυνοδών, θα κάτσεις στο καπάκι της τουαλέτας και θα περιμένεις. Θα πας στην Αθήνα στα ζεστά και στα μαλακά.

Πράγματι μετά από ένα μήνα οι δύο ψύλλοι συναντιούνται στην Αθήνα. Ο ένας είναι πάλι κρυωμένος.
- Τι έγινε πάλι ρε φίλε; Δεν έκανες όπως σου είπα;
- Έτσι έκανα ρε φίλε. Πήγα στις τουαλέτες κι έκατσα στο καπάκι. Ήρθε μια ξανθιά αεροσυνοδός κι έκατσε. Μέχρι εκεί ήταν φίνα. Ζεστούλα και μαλακά. Ε, ούτε που το κατάλαβα πως βρέθηκα πάλι στα μουστάκια του μηχανόβιου. Με τις υγείες σας
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20034
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

58931

bartlal
24/08/2006, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Με τις υγείες σας
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20034
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οπως Γλεπεις Λεωνιδα μου, οι παλιοι δεν το θυμουνται καν! βρε που παμε, που πααααααααμε... :(

:lol: :lol: :lol:

Nikoskazer2000
25/08/2006, 03:28
ΑΛΗΤΗΣ-ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝ@ΚΙ@Σ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ!!!

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

costas81
25/08/2006, 17:24
και μεις εδω ειμαστε!!!

ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!

villy
28/08/2006, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οπως Γλεπεις Λεωνιδα μου, οι παλιοι δεν το θυμουνται καν! βρε που παμε, που πααααααααμε... :(

Εγώ που είμαι νέος μπορώ να γελάσω;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
28/08/2006, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Εγώ που είμαι νέος μπορώ να γελάσω;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε, επειδη εισαι καλο παιδι στο επιτρεπω! :p :p :p