PDA

View Full Version : Ηχος απο αντλια βενζινης?

thrax
25/08/2006, 13:03
Γεια σας και χαρα σας.
Ερωτηξη: Γυρίζω το κλειδι και ανοιγω το σουιτς, και ακουγεται ο ηχος απ το τσεκ (το ζζζζζζζζζζτ) μεχρι να γυρισουν οι βελονες απο ταχυμετρο- στροφομετρο. Οκ ως εδω!
Βαζω μπροστα, και το ζζζζζζζ αρχιζει και παλι και συνεχιζεται εντονο- τουλαχιστον ακουγεται καθαρα μεχρι που ξεκιναω και ανεβαινουν οι στροφες και καλυπτουν τον ηχο- στα φαναρια πχ. το ξαναπροσεχω. Το ακουω καιρο τωρα, ισως υπηρχε απ την αρχη χωρις να του δινω σημασια. Το πήγα προσφατα σ εναν και μου ειπε οτι ειναι η αντλια βενζινης που σε αλλα μηχανακια ακουγεται πολυ σε αλλα λιγο- εχει ακουσει και χειροτερα. Απο συμπτωση, εκει διπλα ειχε ενα αλλο βεστρομ650 με μπαγκστερ που ακουγοταν πολυ λιγο (το ζζζζζζζ), επρεπε να στησεις αφτι, και μου λεει μπορει να απομονωνει τον ηχο το μπαγκστερ. Ενηγουεει, μου ειπε να χω το νου μου για κοψιμο του γκαζιου ψηλα, μειωση αποδοσης (δεν εχω τετοια) ή και δυναμωμα του ήχου, κατα τ αλλα, για το οτι ακουγεται δυνατα, δεν υπαρχει προβλημα.
Με καθησυχασε αλλα θελω και την πολυτιμη γνωμη σας!
Να ανησυχω???

Vezouvios
25/08/2006, 13:32
Σε ολους ακουγετε!!!Απλόσ σε αλλους πολυ και σε αλλους λιγο!!
Θα το συνηθισεις ,και εγω στην αρχη την ιδια ανυσηχια ειχα!!!
DONT WORRY!!!!

Cpt. Haddock
25/08/2006, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
επρεπε να στησεις αφτι, και μου λεει μπορει να απομονωνει τον ηχο το μπαγκστερ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλόοοοοο

Σοβαρά τώρα ρε μάγκες, επειδή κάθε τόσο κάποιος ανοίγει κι ένα θρεντ με έναν περίεργο ήχο στα βεστρωμ :p δύο τινα συμβαίνουν:΅

- ή τα μηχανάκια είναι για κλάματα
- ή οι αναβάτες τους είναι υπερευαίσθητοι στους διάφορους ήχους

επειδή το πρώτο δεν νομίζω να ισχύει, αυτό που θέλω να πω είναι οτι μάλλον το παρακάνετε στις ανησυχίες....

:smokin:

Respect
25/08/2006, 13:50
Εγώ είμαι με αυτούς που ακούγεται λίγο:alien:

Vezouvios
25/08/2006, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλόοοοοο

Σοβαρά τώρα ρε μάγκες, επειδή κάθε τόσο κάποιος ανοίγει κι ένα θρεντ με έναν περίεργο ήχο στα βεστρωμ :p δύο τινα συμβαίνουν:΅

- ή τα μηχανάκια είναι για κλάματα
- ή οι αναβάτες τους είναι υπερευαίσθητοι στους διάφορους ήχους

επειδή το πρώτο δεν νομίζω να ισχύει, αυτό που θέλω να πω είναι οτι μάλλον το παρακάνετε στις ανησυχίες....

ρε σι captain !!!το πιο πιθανο ειναι οτι ο thrax να πηρε to vstrom τωρα οπωτε ειναι νορμαλ και οι ανυσηχιες του!!!

Cpt. Haddock
25/08/2006, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
ρε σι captain !!!το πιο πιθανο ειναι οτι ο thrax να πηρε to vstrom τωρα οπωτε ειναι νορμαλ και οι ανυσηχιες του!!!

Συμφωνώ.

Αλλά γιατί οι βεστρωμάδες έχετε τόσες πολλές "ηχητικές" :wacko: ανησυχίες;

κάγκελα, φρένα, συμπλέκτης, αλυσίδα, κλπ κλπ...

Μηπως το παρακάνετε; Μια χαρά είναι το μηχανάκι, ΟΛΑ κάνουν θορύβους, μην ψειρίζετε τη μαϊμου.

:wave2: :beer: :wave2:

Πάντως πολύ μΕ άρεσε η ερμηνεία του μηχανικού περι ηχομονωτικής ιδιότητας του μπάγκστερ!!

:lol: :lol:

div400
25/08/2006, 14:31
η αντλια βενζινης ειναι... να μην ανυσηχει ο φιλος με το μπεεεστρομ και στο εσμπεεεεεεε μου τον ιδιο ηχο κανει η αντλια!

-ηχομονωτικο μπακστερ?:eyepop: που τα πουλαν αυτα οεο?

αραγες να βγαζουν και θερμομονωτικα? και UV protection?

Vezouvios
25/08/2006, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συμφωνώ.

Αλλά γιατί οι βεστρωμάδες έχετε τόσες πολλές "ηχητικές" :wacko: ανησυχίες;

κάγκελα, φρένα, συμπλέκτης, αλυσίδα, κλπ κλπ...

Μηπως το παρακάνετε; Μια χαρά είναι το μηχανάκι, ΟΛΑ κάνουν θορύβους, μην ψειρίζετε τη μαϊμου.

:wave2: :beer: :wave2:

Πάντως πολύ μΕ άρεσε η ερμηνεία του μηχανικού περι ηχομονωτικής ιδιότητας του μπάγκστερ!!

:lol: :lol:

συμφωνω και εγω με τις αποψεις σου απλα τωρα δες!!χαρακτηριστικο με τα καγκελα που ανεφερες,καποια καγκελα στις 6000 rpm κανουν συντονισμο και ακουγονται κλαπατσιμπαλα,εκνευριστικα ομως ε?
Αυτο δεν μπορεις να το αφησεις χωρις σχολιασμο!
Υστερα με τα φρενα,ολοι ξερουμε οτι h suzuki δεν τα παει καλα με την αισθηση των φρενων!
Ναι ελα ομως που μερικοι δεν το ξερουν και αρχιζουν τις ερωτησεις!για τα υπολοιπα ενταξει καποιοι τα παραλενε λιγουλακι!
Οσο για την περιγραφη ηχομονωτικής ιδιότητας του μπάγκστερ!!
ΟΝτως ειναι για πολυ γελιο!!!(χωρις παρεξηγηση ε?):beer: :rotflmao:

Vezouvios
25/08/2006, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
η αντλια βενζινης ειναι... να μην ανυσηχει ο φιλος με το μπεεεστρομ και στο εσμπεεεεεεε μου τον ιδιο ηχο κανει η αντλια!

-ηχομονωτικο μπακστερ?:eyepop: που τα πουλαν αυτα οεο?

αραγες να βγαζουν και θερμομονωτικα? και UV protection?

Απλα επειδη το bagster καλυπτει το τεποζιτο (στο οποιο ειναι και η αντλια βενζινης) οπως και να εχει ο ηχος μειωνετε ρε παιδια!!!
Αυτο εννοει το παλικαρι!
Δερματινο bagster ειναι αυτο,χωρις πορους,επομενο ειναι ο ηχος να ακουγετε λιγοτερο!:beer:

Suner
05/09/2006, 09:24
Εγω ανήκω σ'αυτούς που ακούγεται λίγο. Με το κρανος εννοείται οτι δεν ακούω τίποτα!

Πάλι καλά που το ανέφερες γιατι δεν καταλάβαινα τι ήταν αυτος ο ήχος. Νόμιζα οτι έκανε προθέρμανση στον αεροθούμενο κινητήρα που είναι κρυμένος κάπου εκει μέσα:cool: :D :D :rotflmao: :rotflmao: :D :D :cool:

Harrys
05/09/2006, 13:04
Μπορείς να κάνεις ότι κ εγώ κ δεν θα ακούς τίποτα.Ακούς μουσική με ψείρες οπότε γλιτώνεις 2 πράγματα:
α)Τον ήχο της αντλίας
β)Να τσακωθείς στο δρόμο με κανα λακαμά!!!

Nostra
05/09/2006, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
Μπορείς να κάνεις ότι κ εγώ κ δεν θα ακούς τίποτα.Ακούς μουσική με ψείρες οπότε γλιτώνεις 2 πράγματα:
α)Τον ήχο της αντλίας
β)Να τσακωθείς στο δρόμο με κανα λακαμά!!!

το κεφάλι σου όμως δεν το γλυτώνεις....

:nono:

lammadin
07/09/2006, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Suner
...Νόμιζα οτι έκανε προθέρμανση στον αεροθούμενο κινητήρα που είναι κρυμένος κάπου εκει μέσα...

Αυτο ειναι βρε,απλα λεμε οτι ειναι η αντλια για μη νιωθουν κομπλεξ τα υπολοιπα...

:lol: :rotflmao: :lol:

gazoros
05/10/2006, 10:40
Χαιρετώ άπαντες, καινούριος στο moto forum.
Έντονος θόρυβος από την αντλία βενζίνης στο Vstrom 650 όταν το ντεπόζιτο είναι γεμάτο (διαρκεί εκνευρεστικά χωρίς διακοπές μέχρι να γίνει περίπου το μισό).
Από τις 3-2 γραμμές του δείκτη βενζίνης και κάτω αρχίζει και σταματά ο θόρυβος.
Δεν υπάρχουν κενά στις στροφές της μηχανής ή απώλεια ισχύος.
Κάποιος γνωρίζει ή προτείνει κάτι ;;;
:confused:

Respect
05/10/2006, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gazoros
Χαιρετώ άπαντες, καινούριος στο moto forum.
Έντονος θόρυβος από την αντλία βενζίνης στο Vstrom 650 όταν το ντεπόζιτο είναι γεμάτο (διαρκεί εκνευρεστικά χωρίς διακοπές μέχρι να γίνει περίπου το μισό).
Από τις 3-2 γραμμές του δείκτη βενζίνης και κάτω αρχίζει και σταματά ο θόρυβος.
Δεν υπάρχουν κενά στις στροφές της μηχανής ή απώλεια ισχύος.
Κάποιος γνωρίζει ή προτείνει κάτι ;;;
:confused: Παρόν εδώhttp://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17626&perpage=15&pagenumber=1 έδωσες; ή το ξέχασες;

ent_o_tsitas
19/10/2006, 20:22
ta xeretismata mou sto synafi !
loipon o 8oruvos einai apo thn antlia einai ekneyristikos eidika an den foras kranos gia na pas mexri to video club ths geitonias na pareis kamia tainia kai stamatas sto fanari .
to ekane kai se emena pou den fimizome gia thn akoh mou afou apo tis vouties exw trypisei to tympano dyo fores .
mia volta ston sfakianaki kai mou thn alaksan apla eprepe na akousei ton hxo o <<mastoras>> gia na dexti to provlima .

ent_o_tsitas
19/10/2006, 20:36
pros ton syntrofo Cpt.Haddock !

1) mpravo gia to taksidi pou organwsate me tous filous sthn eyrwph .
to ekana ki egw prin apo dyo xronia kai akoma exw na to lew kai phga mono italia .

2) gia na gelasoume kai ligo to v-strom den kserw an einai gia klamata 8a sou pw se 1 me 2 xronia na grapsei klm twra exei mono 19500 . oso gia ta ypereuais8hta aytia mas prepei na sou pw oti malwn ofeilete sto oti o kinhthras einai se genikes grammes a8orivos kai ayto exei
san apotelesma na akous tous hxous pou den eisai syni8ismenos na akous se anti8esh me kati moter apo rotax meria pou einai les kai exeis xwsei garmpili 3a ston kylindro !

:winka:

na pernate kala !

costas81
20/10/2006, 11:06
φιλαρακια εμενα η αντλια δεν ακουγετε καθολου!
ουτε με γεματο ουτε με αδειο ντεποζιτο!
πάντως συμφωνω με οτι γενικα η λειτουργια του ειναι αρκετα ήσυχη και το αυτί μας εντοπίζει ήχους που σε άλλη περίπτωση δεν θα τους ακούγαμε!

JOHN-ROCK
20/10/2006, 17:58
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!ΕΧΩ 49000 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 6000 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΟΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ 7500 ΣΤΡΟΦΕΣ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ F1 ΠΟΥ ΣΥΜΕΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΒΡΑΧΙΚΥΚΛΩΜΑ.Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΣΠΡΟΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ.(ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙ,2 ΑΤΟΜΑ 3ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΣΚΗΝΗ, ΥΠΟΣΤΡΟΜΑΤΑ ...):bawl: :bawl: :bawl: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!:sad: :sad: :sad: ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ.......