View Full Version : ζυγοσταθμιση
Ξερει κανενας κανενα συνεργειο στη Θεσσαλονικη που να μπορω να κανω ζυγοσταθμιση γιατι αλλαξα λαστιχα πριν ενα μηνα (metzeler sahara) και εχω ενα μονιμο τρεμουλο μεχρι τα ογδοντα. Προφανως δε μου εκανε σωστη δουλεια. Σε οσους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν να παω εκει που εωαλα τα λαστιχα αλλα δεν του εχω εμπιστοσυνη!! Αν μπορειτε γραψτε και την τιμη!
africanos31
25/08/2006, 23:01
κοιτα και για ακτινολογηση.......μπορει να χει χτυπηθει η ζαντα.
Ακομα μπορει καποιες ακτινες να θελουν απλως σφιξιμο.
TWINGEORGE
27/09/2006, 20:51
εχει και εμενα η αφρικα ενα τρεμουλο στο τιμονι της περιπου στα 50χλμ... κατω και πανω απο αυτα τα χλμ. σταματαει:( ..
ειπα πως θα ηθελε ζυγοσταθμιση εβγαλα εχτες τους τροχους τους πηγα σημερα το πρωι αλλα παρολου που εγινε η δουλεια, το τρεμουλο στο τιμονι λιγοστεψε μπορω να πω αλλα δεν σταματησε εντελος. παραμενει και μου την εχει δωσει λιγακι:confused:
λετε να χρειαζετε ακτινολογιση?
:wave2:
εχω ακουσει παντως απο καποιους οτι τα anakee τα πρωτα χλμ εχουν αυτο το προβλημα σε μεγαλα ον-οφ (αν εχετε βαλει anakee) :)
TWINGEORGE
29/09/2006, 18:42
οχι φιλε μου εγω προσωπικα εχω βαλει τα metzeler toyrance.
σημερα το ειπα και στο λαστιχα που τα εβαλα και μου ειπε να παω και να γυρισουμε λιγο το λαστιχο μηπως λεει καπως στραβο πατησε. αλλα εγω ειδα απο τα σημαδια του οτι εχει πατησει καλα. τι να πω? θα δουμε τι θα γινει.
afrotwin
04/10/2006, 11:12
to tremoulo sto mprostino ofilete ston soumie tou africa ine fisiologiko
ala exi ke tin plaka tou ine san na odigas se xoma eno pas se asfalto:rotflmao:
georgeboy
04/10/2006, 11:38
Για να σε γλυτώσω απο χάσιμο χρόνου και χρήματος θα σου πω ότι έκανα τα ΠΑΝΤΑ και συνεχίζει να το κάνει.(χωρίς πέσιμο η τράκα).
Δοκίμασε να βγάλεις βαλίτσα ,αν έχει,και ξανατσέκαρε.
Αν βρείς άκρη ενημερωσέ με και μένα !:)
:wave2: