PDA

View Full Version : Φυμέ+ιριδίζουσες ζελατίνες για Arai

firefox
26/08/2006, 21:19
σκέφτομαι να παραγγείλω ένα RX7 από j-helmet.com και μιας και θα το πάρο από εκεί έλεγα μήπως παρήγγειλα και ζελατίνες φιμέ είτε ιριδίζουσα η και τα 2 μιας και οι τιμές είναι καλύτερες. δεν βλέπω όμως στο j helmet να έχει τέτοια. από που μπορώ να τα παραγγείλω από εξωτερικό με καλές τιμές?

και αξιοπιστία βεβαια.

firefox
27/08/2006, 11:03
επίσης το j-helmet μπορεί να στήλη αράι chaser- δεν βλέπω στο site.

schumacher_
27/08/2006, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
επίσης το j-helmet μπορεί να στήλη αράι chaser- δεν βλέπω στο site.

Εγώ όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει μόνο για RX7 RR4... είσαι σίγουρος ότι σου είπαν και για Chaser?

firefox
27/08/2006, 11:43
όχι ερώτηση έκανα συγγνώμη που δεν έγινε κατανοητό. θα κάνω τότε ένα κόπο να τους ρωτήσω για chaser. ποτε τους είχες ρωτήσει εσύ?

schumacher_
27/08/2006, 11:55
Υποψιάστηκα ότι μπορεί να ήταν ερώτηση, αλλά ελλείψει ερωτηματικού... :D

Δεν παίζει να έχουν άλλα μοντέλα εκτός των Shoei X-Eleven και Arai RX7... και εννοείται ότι τα χρώματα που διατίθενται είναι αυτά του site, δηλαδή αυτά που υπάρχουν στην ιαπωνική αγορά... Με το j-helmet είχα επικοινωνία πριν κανένα μήνα, αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό...

:wave2: :wave2:

fundurakias.gr
09/09/2006, 20:21
σκέφτομαι να παραγγείλω ένα RX7 από j-helmet.com και μιας και θα το πάρο από εκεί έλεγα μήπως παρήγγειλα και ζελατίνες φιμέ είτε ιριδίζουσα η και τα 2 μιας και οι τιμές είναι καλύτερες. δεν βλέπω όμως στο j helmet να έχει τέτοια. από που μπορώ να τα παραγγείλω από εξωτερικό με καλές τιμές?

και αξιοπιστία βεβαια.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΦΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΛΜΕΤ ΚΟΜ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΩΤΟ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΡΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ.ΠΕΡΙΠΟΥ 35 Ε
Η ΣΚΟΥΡΑ ΦΙΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΙΜΕ.ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

desklit
10/09/2006, 12:36
grrrrrrrrrrrrrr

κ εδώ πληρώνουμε 125 e...:mad: :mad:

stadiala

schumacher_
10/09/2006, 12:46
125? έχει εδώ η ιριδίζουσα... 35? είπε ο fundurakias για φιμέ...

... που εδώ έχει 85? ... :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως πριν λίγες μέρες πήγα να δω σε ένα μαγαζί για ιριδίζουσα και δε μου γέμισε και πολύ το μάτι... κάνει όντως καλή δουλειά με τον ήλιο? Λίγο που κοίταξα από μέσα (ήταν στη συσκευασία της η ζελατίνα) παρατήρησα ότι σε ένα άσπρο αυτοκίνητο που χτυπούσε ο ήλιος δεν έκοβε και πολλά... ε και ξενέρωσα και έφυγα... :wacko: :wacko:

desklit
10/09/2006, 14:29
oups .. έχεις δίκιο..:rolleyes:

πάντως η ιριδίζουσα είναι πολύ καλή..κοιτάς τον ήλιο κατάματα!:lol:

για το βράδυ είναι λίγο κάπως ... αλλά οκ και πάλι βλέπεις μέσα στην πόλη..

εγώ πάντως δε το μετάνιωσα .. άσε που είναι σα να φοράς καινούριο κράνος .. :cool:

tsoukas77
10/09/2006, 17:12
Στον ηλιο ειναι πολυ αποτελεσματικη.Το βραδυ ομως,ειναι σαν να πηγαινεις χωρις φωτα.Σε μη φωτιζομενο δρομο,αναγκαζεσαι να την σηκωσεις...

schumacher_
10/09/2006, 17:30
Καλά, εμένα δεν είναι το πρόβλημά μου στη βραδινή οδήγηση... σηκώνεις τη ζελατίνα και τελειώνει το θέμα... και αν είναι να κάνεις μεγάλη απόσταση (π.χ ταξίδι) το έχεις κανονίσει και βάζεις πάλι την κανονική...

Όπως είπα όμως, όταν πήγα να τσεκάρω στο περίπου την ιριδίζουσα, δε μου γέμισε το μάτι... μπορεί και να έκανα λάθος βέβαια... θα το ξανασκεφτώ πάντως! :D

firefox
15/09/2006, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΦΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΛΜΕΤ ΚΟΜ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΩΤΟ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΡΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ.ΠΕΡΙΠΟΥ 35 Ε
Η ΣΚΟΥΡΑ ΦΙΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΙΜΕ.ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

τα παρακάτω μετά από επικοινωνία μου με j-helmet.

4) The shield price the following.
Super adoshis L smoke: 5,000JPY( about 36EUR)
Super adoshis L mirror silver ( non smoke ): 8,600JPY ( about 62EUR)
Super adoshis L mirror purple ( soft smoke ):8,600JPY ( about 62EUR)
Super adoshis L mirror green ( soft smoke ):8,600JPY ( about 62EUR)

schumacher_
15/09/2006, 21:46

Super adoshis L mirror green ( soft smoke ):8,600JPY ( about 62EUR)

Mirror green??

:confused: :confused: :confused:

firefox
16/09/2006, 06:15
ναι. χτες πήγα σε μαγαζί με αράι και ρώτησα για καθρέφτη και μου είπε μου φαίνεται και πράσινη αν θυμάμαι καλά. δεν ήξερα ότι υπήρχε και πράσινη....ούτε την μοβ ήξερα....

schumacher_
16/09/2006, 09:04
Η μωβ είναι η "και καλά" iridium, που φαίνεται σα να είναι πολλά χρώματα μαζί... πώς φαίνονται τα λάδια που χύνονται στο δρόμο, ένα τέτοιο πράγμα...

firefox
15/11/2006, 21:10
καλα ρε παιδια καταφερα να βγαλω την αρχικη ζελατινα του αραι αλλα τορα δεν μπορω να την βαλω πως γινεται αυτο?

pissaman
15/11/2006, 22:41
δες το ποστ που γράφει ο mozart.
Αλλιώς αν μένεις κοντά στα Β προάστεια, έλα να σου δείξω!
Όσο για τις ζελατίνες, εγώ πέρνω τους καθρέφτες με 80? τελική τιμή με μεταφορικά και όλα κομπλέ! ;)

Shinji
16/11/2006, 09:29
Προσφατα πήρα απο το ebay 2 visors για το Arai μου, συνολο 120 ευρω με μεταφορικα (μια μαυρη + μια ιριδιζουσα). Ο τυπος εχει και σαιτ http://www.offshoremotorcycleparts.co.uk/ αλλα και στο ebay to nickτου ειναι offshore_motor_cycleparts . Το καλο ειναι οτι ειναι ευρωπη οποτε δεν υπάρχει φόβος τελωνείου :)

Για καλυτερες τιμές καλο ειναι να χτυπατε απο το ebay , οχι απο το site του;)

desklit
16/11/2006, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
δες το ποστ που γράφει ο mozart.
Αλλιώς αν μένεις κοντά στα Β προάστεια, έλα να σου δείξω!
Όσο για τις ζελατίνες, εγώ πέρνω τους καθρέφτες με 80? τελική τιμή με μεταφορικά και όλα κομπλέ! ;)

για λεγ για λεγ! 125 την πλήρωσα γμτ..:sick: