PDA

View Full Version : 45.000 κοσμου αγανακτησας χτες...ευτυχώς χάσαμε!!!

zzr2005
27/08/2006, 11:49
πήγα ο ταλαίπωρος γήπεδο χτες...
αύξηση 50% στο κόστος του εισιτηρίου σε σχέσει με πέρσι φτηνότερο εισιτήριο 15 ευρώ:bigcry: :yuck: :yuck:
μετά λένε ότι θέλει να γυρίζει ο κόσμος στο γήπεδο....
και όμως 40.000-45.000 κόσμος πήγε να δεί ΠΑΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ...
το θέαμα φυσικά απαίσιο
ο Παναθηναϊκός απίστευτα κακός....έλλειψη πάθους, μηδέν κίνηση, κακές ατομικές ενέργειες, κακή φυσική κατάσταση....ομάδα ασύνδετη που δεν ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο..
ο Ιωνικός μια χαρά...πολύ τρέξιμο στο κέντρο...2 σε 1 μαρκάρισμα για 90 λεπτά και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με τα σκυλιά τους μαύρους ΜΑΚΟΡ και άλλον έναν που δεν τον γνωρίζω....
μονος θετικός ο Μποβιο στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά κουράστηκε..φυσικά έτρεχε μόνος του...περιέργως και ο Βύντρα ήταν πολύ καλός στο α ημίχρονο...ενώ ο Ρομέρο ανύπαρκτος και μηδέν στα αμυντικά καθήκοντα...ανέβηκε όμως λίγο στο δεύτερο΄και έβγαλε μερικές καλές σέντρες....
ο Μπάκε έβαλε τον Μάντζιο δεξί χαφ και άφησε μύθο...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ο Ιβανσιτς καλό αριστερό πόδι αλλά το δεξί το έχει μόνο να πατάει....δεν έχει φυσικά σε καμία περίπτωση την τελική κάθετη πάσα του Γκονζάλες...
αυτά θυμάμαι...κρίμα γιατί ο κόσμος είχε όρεξη σε γενικές γραμμές δεν αποδοκίμασε οργανωμένα την ομάδα αλλά δεν τους ξαναβλέπ να πατάνε για καμιά 10αρία αγωνιστικές....:lol: :lol: :lol:

Xlitos
27/08/2006, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
Ο Σάλπι μας έλειπε.Εδώ η άμυνα ΜΠΑΖΕΙ!!ΤΕΣΣΑΡΕΣ,ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΕΟ!!!

Μπάκε:Προσωπικά προπονητής που δεν αρχίζει απο πίσω να φτιάχνει και που δεν έχει μάτι ποιος μπορεί να παίξει που...γ@μα τα με μεγάλα γράμματα.Εγώ πριν Σουμ εποχής,δηλαδή πριν αρχίσουμε να τρώμε πεντάρες,έβλεπα τέτοια εποχη στο τέλος των φιλικών παιχνιδιών δεν ακουγες ούτε μια φορά τη φράση ''ασύνδετη άμυνα'' ή ''κενό στην άμυνα'' και τέτοια.Δεν θέλω παιχταράδες γαμω το στανιό μου..ένα δέσιμο θέλω,μια χημεία κάτι τελος πάντων να πιστεψεις σ αυτό.Μακάρι να γυρίσει η καραγκούνα μπας και συμμαζέψει λίγο τα πράγματα,να παίρναμε και τον Ζήκο(ναι καλά.. :( ) έτσι χτίζονται οι ομάδες,όχι με Μαριτς Σάριτς Αντριτς..Οι τελευταιοι είναι για συμπλήρωμα αν είναι καλοί φυσικά...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟΥ ΒΛ@ΚΕΣ!!!!! [/QUOTE

+1000

Ετσι ρε φιλε!!!

Τι μαλακια τακτικη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω....παντοτε ειχαμε απο τις καλυτερες αμυνες και μερικες χρονιες μακραν την καλυτερη....αυτο μεχρι την εποχη του μεγιστου Χενρικσεν .Μετα πλακωσαν ενα σωρο παικτες σε ολες τις γραμμες οι οποιοι ηταν ναι μεν καλοι , αλλα δεν υπηρχε ο καταλυτης που θα εδενε αυτο το ετεροκλητο συναφι....Γνωμη μου οτι ολα ξεκινανε απο την διοικηση.....οταν κανει σπασμωδικες κινησεις προκειμενου να κατευνασει τα πνευματα του κοσμου , γινονται αυτες οι μαλακιες.
Ο Παναθηναϊκος ποτε δεν ακολουθουσε την τακτικη του φερνω ηχηρα ονοματα και ενα σωρο παικτες και αν δεσει το γλυκο εδεσε...η ομαδα δημιουργιοταν μεσα απο εσωτερικες διαδικασιες , εκμεταλευομενοι παντα τα τσικο , αλλα και το ηδη υπαρχον δυναμικο. Και παντα υπηρχαν ανθρωποι στην διοικηση αλλα και στο προπονητικο τιμ οι οποιο ξεραν πολυ καλα τι καναν και πως....ο μικρος ειναι καλος για να σου σεταρει κανα αυτοκινητο να τρεξεις σε ειδικη στο Ακροπολις , αλλα για να σεταρει ομαδα μαλλον δυσκολο το βλεπω.Και το σιγουρο ειναι οτι μια ομαδα εδραιωνεται οταν ο κορμος διοικησης- προπονητη ειναι συμπαγης και σοβαρος....αν αυτοι δεν σου εμπνεουν τα απαραιτητα εχεγγυα εμπιστοσυνης τι θες να σου κανει ο ποδοσφαιριστης? Ειναι σαν να εχεις ενα πολυ καλο πληρωμα σε πλοιο ,με μετριο καπετανιο και ασχετο πλοιοκτητη....για ναυαγιο πας....το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω....η καλυτερη μεταγραφη που μπορουμενα κανουμε ειναι αυτη της διοικησης...

http://img81.imageshack.us/img81/1739/sportimeru5.jpg

DUKASII
28/08/2006, 15:25
Δε καταλαβα πως 45000 κοσμου...απο 25.000 κομενα εισητηρια.

θαυμα αυτος ο κοσμος του παο.

και τι?το κατω διαζωμα αδειο..και στα πεταλα...ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ.

κατι φανελες είχατε εκει..

τωρα πως μαζεψατε και 45 χιλαδες......

ουτε τις 30 λεω εγω δε φτασατε.

zzr2005
28/08/2006, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Δε καταλαβα πως 45000 κοσμου...απο 25.000 κομενα εισητηρια.

θαυμα αυτος ο κοσμος του παο.

και τι?το κατω διαζωμα αδειο..και στα πεταλα...ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ.

κατι φανελες είχατε εκει..

τωρα πως μαζεψατε και 45 χιλαδες......

ουτε τις 30 λεω εγω δε φτασατε.
καλά εσύ εκεί κόλησες???
μιλάμε πολύ κόμπλεξ έτσι.,,βάζω στοίχημα ότι είσαι γαύρος και δεν αντέχεις κάποιος να μαζεύει περισσότερα διαρκείας (πχ ΑΕΚ) ή κόσμο από εσάς....
ο τίτλος ήταν λογοπαίγνιο προηγούμενου thread που αναφερόταν στην ΑΕΚ και έλεγε .."45.000 κόσμου αγανάχτησαν ευτυχώς κερδίσαμε"...
Λοιπόν στο πάνω διάζωμα ήταν σχεδόν γεμάτες 7 από τις 9 θύρες, στο κάτω διάζωμα ήταν τίγκα η πλευρά που είναι από τα δημοιογραφικά θεωρία ..από την άλλη πλευρά δεν είχε κόσμο η 1 όπου ήταν και η φανέλα που λες και στις άλλες δεν είχε κόσμος στις κάτω σειρές απλά επειδή εκεί δεν βλέπει ο κόσμος...στις 17 ήταν γεμάτα και τα σκαλιά και σε κάποια στιγμή οι σεκιουριτάδες διώχναν τον κόσμο να παει σε άλλες θύρες....(μάλλον πολλοί τσαμπατζίδες)...
στο β ημίχρονο έφυγε πολύς κόσμος από τις κάτω θύρες και πήγε στις επάνω...
τέλος πάντων και 3000ο να΄ήταν για παιχνίδι με τον Ιωνικό καλά ήταν...αν εσύ το μόνο νόημα που βρήκες στο thread μου είνια αυτό αντιλαμβάνομαι γιατί είσαι Ολυμπιακός....

59272

el_hymador
28/08/2006, 17:33
και που εισαι ακομα...

Δεν φταει ουτε ο Τα-Μπακε , ουτε οι παικτες ουτε κανενας αλλος .....

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!

ο μικρος ειναι παντελως ασχετος και δεν εχει τα @ρχιδι@ ωστε να παρει τις σωστες αποφασεις στον σωστο χρονο....η μαλακια φαινοταν απο νωρις.....απλα πηρε παικτες προκειμενου να ικονοποιηθει ο κοσμος....του χρονου παλι θα διωξουμε τους μισους , παλι θα αλλαξουμε προπονητη παλι τις ιδιες μαλακιες θα κανει ο ανιδεος!!!!!

Αντε να δουμε ως ποτε θα παιρνει αφεση.....

zzr2005
28/08/2006, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και που εισαι ακομα...

Δεν φταει ουτε ο Τα-Μπακε , ουτε οι παικτες ουτε κανενας αλλος .....

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!

ο μικρος ειναι παντελως ασχετος και δεν εχει τα @ρχιδι@ ωστε να παρει τις σωστες αποφασεις στον σωστο χρονο....η μαλακια φαινοταν απο νωρις.....απλα πηρε παικτες προκειμενου να ικονοποιηθει ο κοσμος....του χρονου παλι θα διωξουμε τους μισους , παλι θα αλλαξουμε προπονητη παλι τις ιδιες μαλακιες θα κανει ο ανιδεος!!!!!

Αντε να δουμε ως ποτε θα παιρνει αφεση.....
το ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο δεν πάει να πει ότι πρέπει να φύγει....ούτε ο Κόκκαλης έχει ιδέα από ποδόσφαιρο ούτε οι Γιανακόπουλοι από μπάσκετ...το θέμα είναι να έχεις τους κατάλληλους συμβούλους....
ο Βαρδινογιάννης δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό ας το πάρουμε χαμπάρι...(ποιος θα βρεθεί να αγοράσει την Παιανία??χωρίς Παιανία ποιος θα πάρει τον Παναθηναϊκο???
τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει τις ακριβότερες μεταγραφές (άσχετα αν του βγήκαν..αυτά γίνονται...) επίσης πέρσι έφερε γνωστό προπονητή υποτίθεται μεγάλης αξίας...τι άλλο έπρεπε να κάνει???...
δεν του έκατσε τίποτα...ο προπονητης πιστεύω ότι έφυγε και με δική του επιθυμία καθώς η γυναίκα του δεν ήθελε να μετακομίσει. σε αντίεθτη περίπτωση πιστεύω ότι ο Βαρδινογιάννης θα τον κρατούσε...τι μπορούσε να πάει χειρότερα.???ειδικά όταν τον δεύτερο γύρω βελτιώθηκε η ομάδα..
η μόνη βλακεία του μικρού είναι ότι σέρνεται πίσω από το άρμα του Κόκκαλη χωρίς να ξέρω το λόγο...

kostom
28/08/2006, 17:40
Μου αρέσει που όλοι οι βάζελοι λέγανε ότι
καλύτερα είναι που θα πάνε στο UEFA για
να κάνει η διοίκηση και καμιά μεταγραφή
φέτος....

Και που τις έκανε?????????
Τώρα τους φταίει ο γυμναστής?????
Την άλλη κυριακή άραγε ποιός θα
φταίει?????

:a029: :a029: :a029:

zzr2005
28/08/2006, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Μου αρέσει που όλοι οι βάζελοι λέγανε ότι
καλύτερα είναι που θα πάνε στο UEFA για
να κάνει η διοίκηση και καμιά μεταγραφή
φέτος....

Και που τις έκανε?????????
Τώρα τους φταίει ο γυμναστής?????
Την άλλη κυριακή άραγε ποιός θα
φταίει?????

:a029: :a029: :a029:
μια ομάδα είναι ένα σύνολο ..αν σπάσει ένας κρίκος τότε τίποτα δεν λειτουργεί...
ο γυμναστής είναι ο κυριότερος κρίκος της προετοιμασίας...κακός γυμναστής σημαίνει κάκή προετοιμασία και κατ επέκταση κακή φυσική κατάτασταση...
δεν είναι τυχαίο ότι η Γαλλία μετά τα δύο πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Μπυντιάλ έφερε από τη Γαλλία τον γυμναστή της Λιόν για να πάρουν τα πάνω τους.. και πήγαν τελικό οι ψόφιοι και μάλιστα πάτησαν την Ιταλία με 10 παίχτες....
απλά στον Παναθηναϊκό από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν ενδιάμεσα διοικητικά στελέχη που να κατέχουν το αντικείμενο...

kostom
28/08/2006, 17:49
Απλά έτσι είσαστε.....απλά για :bigcry:
Πάντα πρίν ξεκινήσει το πρωτάθλημα
ανοίγετε ένα στόμα και λέτε ότι θέλετε,
για πρωτάθλημα, για ευρώπη, για ντάμπλ
κ.λ.π καιμετά από τις πρώτες αγωνιστικές
αρχίζετε την μουρμούρα...... Τα ίδια είσασταν
και πέρυσι με τους σούπερ Μπίσκαν και ούτε
που θυμάμαι τον Βραζιλιάνο.....
Πάλι καλά που οι πιτσιρικάδες σας ήταν
καυλωμένοι και κάνατε πολλά σοβαρά
παιχνίδια....
Αλλά αυτόπου μπορούμε να πούμε είναι
ότι είμαστε στην αρχή ακόμα και τίποτα δεν
είναι τετελεσμένο

zzr2005
28/08/2006, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Απλά έτσι είσαστε.....απλά για :bigcry:
Πάντα πρίν ξεκινήσει το πρωτάθλημα
ανοίγετε ένα στόμα και λέτε ότι θέλετε,
για πρωτάθλημα, για ευρώπη, για ντάμπλ
κ.λ.π καιμετά από τις πρώτες αγωνιστικές
αρχίζετε την μουρμούρα...... Τα ίδια είσασταν
και πέρυσι με τους σούπερ Μπίσκαν και ούτε
που θυμάμαι τον Βραζιλιάνο.....
Πάλι καλά που οι πιτσιρικάδες σας ήταν
καυλωμένοι και κάνατε πολλά σοβαρά
παιχνίδια....
Αλλά αυτόπου μπορούμε να πούμε είναι
ότι είμαστε στην αρχή ακόμα και τίποτα δεν
είναι τετελεσμένο
παρακαλώ παρέθεσέ μου tread μου μιλάω για προοπτικές για την ομάδα για πρωτάθλημα, για νταμπλ και Ευρώπη....αλλιώς παράτα τις γενικεύσεις και τους αφορισμούς ξεκίνα να μιλάς με επιχειρήματα και να αντικρούεις αυτά που λέω βήμα-βήμα αν διαφωνείς σε κάτι....αν θες να βγάζεις το άχτι σου μπορείς να δώσεις τη συνδρομή σου να γίνεις μέλος στον αγαπήμένο σου ΟΣΦΠ και να φωνάζεις στο γήπεδο άνετα...(κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά είσαι μεταξύ ομοίων σου και νιώθεις άνετα)

59275

STOYBI
28/08/2006, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
καλά εσύ εκεί κόλησες???
μιλάμε πολύ κόμπλεξ έτσι.,,βάζω στοίχημα ότι είσαι γαύρος και δεν αντέχεις κάποιος να μαζέβει περισσότερα διαρκείας (πχ ΑΕΚ) ή κόσμο από εσάς....
ο τίτλος ήταν λογοπαίγνιο προηγούμενου thread που αναφερόταν στην ΑΕΚ και έλεγε .."45.000 κόσμου αγανάχτησαν ευτυχώς κερδίσαμε"...
Λοιπόν στο πάνω διάζωμα ήταν σχεδόν γεμάτες 7 από τις 9 θύρες, στο κάτω διάζωμα ήταν τίγκα η πλευρά που είναι από τα δημοιογραφικά θεωρία ..από την άλλη πλευρά δεν είχε κόσμο η 1 όπου ήταν και η φανέλα που λες και στις άλλες δεν είχε κόσμος στις κάτω σειρές απλά επειδή εκεί δεν βλέπει ο κόσμος...στις 17 ήταν γεμάτα και τα σκαλιά και σε κάποια στιγμή οι σεκιουριτάδες διώχναν τον κόσμο να παει σε άλλες θύρες....(μάλλον πολλοί τσαμπατζίδες)...
τέλος πάντων και 3000ο να΄ήταν για παιχνίδι με τον Ιωνικό καλά ήταν...αν εσύ το μόνο νόημα που βρήκες στο thread μου είνια αυτό αντιλαμβάνομαι γιατί είσαι Ολυμπιακός....

:rolleyes:

:sick:

Sferopetadhn
28/08/2006, 19:02
καλά εσύ εκεί κόλησες???
μιλάμε πολύ κόμπλεξ έτσι.,,βάζω στοίχημα ότι είσαι γαύρος και δεν αντέχεις κάποιος να μαζέβει περισσότερα διαρκείας (πχ ΑΕΚ) ή κόσμο από εσάς....

Ο dukasii είναι ΑΕΚ αν δεν κάνω λάθος... χεχεχε

Περιμένω πώς και πώς να δει αυτό που έγραψες :a39:

Θα γίνει της Φαλούτζα λέμε! :a014:

zzr2005
28/08/2006, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ο dukasii είναι ΑΕΚ αν δεν κάνω λάθος... χεχεχε

Περιμένω πώς και πώς να δει αυτό που έγραψες :a39:

Θα γίνει της Φαλούτζα λέμε! :a014:
AEK είναι???
κρίμα πάνε και αυτοί...είχαμε με κάποιους να μιλάμε λίγο σοβαρά για ποδόσφαιρο.....:lol: :lol: :lol: :lol:

Sferopetadhn
28/08/2006, 22:41
Το ξέρω γιατί είχαμε μια κόντρα προχτές πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια :a016: :a38: :a9: :a26:

και επειδή με αυτόν δε μπορείς να μιλήσεις σοβαρά για μπάλα, μίλα μαζί μου.

ΠΑΟΚ είμαι :a5:

el_hymador
28/08/2006, 23:58
το ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο δεν πάει να πει ότι πρέπει να φύγει....ούτε ο Κόκκαλης έχει ιδέα από ποδόσφαιρο ούτε οι Γιανακόπουλοι από μπάσκετ...το θέμα είναι να έχεις τους κατάλληλους συμβούλους....
ο Βαρδινογιάννης δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό ας το πάρουμε χαμπάρι...(ποιος θα βρεθεί να αγοράσει την Παιανία??χωρίς Παιανία ποιος θα πάρει τον Παναθηναϊκο???
τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει τις ακριβότερες μεταγραφές (άσχετα αν του βγήκαν..αυτά γίνονται...) επίσης πέρσι έφερε γνωστό προπονητή υποτίθεται μεγάλης αξίας...τι άλλο έπρεπε να κάνει???...
δεν του έκατσε τίποτα...ο προπονητης πιστεύω ότι έφυγε και με δική του επιθυμία καθώς η γυναίκα του δεν ήθελε να μετακομίσει. σε αντίεθτη περίπτωση πιστεύω ότι ο Βαρδινογιάννης θα τον κρατούσε...τι μπορούσε να πάει χειρότερα.???ειδικά όταν τον δεύτερο γύρω βελτιώθηκε η ομάδα..
η μόνη βλακεία του μικρού είναι ότι σέρνεται πίσω από το άρμα του Κόκκαλη χωρίς να ξέρω το λόγο...

ε μα φιλε μου για τους καταλληλους συμβουλους μιλαμε.....απο τοτε που εφυγε ο Ζαετς σαν τεχνικος συμβουλος , μας εχει παρει η κατω βολτα.....οκ εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες....και? διπλη η μαλακια του αφου ποτε δεν εφερε ενα ικανο προπονητικο Team ωστε να εκμεταλευτει αυτες τις μεταγραφες.....και για ονομα του θεου , ειναι δυνατον ενας προπονητης τις μισες ημερες να ειναι Ελλαδα και τις αλλες μισες Ιταλια γιατι δεν ηθελε να μετακομισει η γυναικα του??!!! ελεος!!!! δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.....θα καταντησουμε δηλαδη σαν τους γαυρους που φερνουν τον Φουφουοβιτς και νομιζουν οτι θα παρουν το ch - l ? Στα παπαρια μου οι παικτες μεγαλης (χρηματικης) αξιας και τα ηχηρα ονοματα!!!αυτα ειναι χαντρουλες για τους ιθαγενεις....ανεκαθεν ο Παναθηναϊκος δημιουργουσε ΣΥΝΟΛΟ ομαδας και οχι ενα συναφι απο πριμαντονες....τον τροπο τον ξερει καλυτερα απο ολους ...και τα τσικο εχει και μεχρι πρωτινος ειχε και ανθρωπους που μπορουσαν να βρουν τους καταλληλους παικτες χωρις να ξοδευσει ενα καρο χρηματα!! Μακαρι να βγω ψευτης , αλλα δεν μας βλεπω καθολου καλα!

.....Καλα οι γαυροι τραγουδατε.....παντα εσεις προτρεχετε και χαρακτηριζετε την ομαδα σας υπεροχη ....οταν πεφτουν τα μαμησια στην Ευρωπη δεν μπορω να καταλαβω που στο διαολο παει ολη αυτη η υπεροχη...... παρτε αλλο ενα πρωταθλημα Ελλαδος και αλλο ενα κυπελο και ενα σουπερ καπ και ενα λακυ καπ...εχετε παντα την εντυπωση οτι το αθλιο πρωταθλημα μας ειναι δεικτης της αξιας μιας ομαδας....και το υποστηριζετε κιολας παρθετωντας αριθμους ....125 πρωταθληματα εμεις , 285,74 κυπελα κ.τ.λ.-κ.τ.λ. .......να σας παραθεσω και εγω ενα νουμερο?......0 (μηδεν).... οι νικες σας στην Ευρωπη!!!! Καταλαβετε επιτελους οτι αν αξιζεις πραγματικα το αποδεικνυεις σε αλλο πεδιο και αυτο ειναι η διοργανωσεις του εξωτερικου , οπου ΠΟΤΕ δεν εχετε κανει το παραμικρο.....πραγματικα -και το δηλωνω με την μεγαλυτερη δυνατη σοβαροτητα- χεστηκα για το πρωταθλημα και οτιδηποτε αλλο εχει να κανει με την ποδοσφαιρικη Ελλαδα!!! Εχουμε μαζεψει και εμεις τιτλους ....αν θελετε να συζητησουμε σοβαρα (μπορειτε?) ξερετε και ξερουμε πως μαζευτηκαν πολλοι απο αυτους τους τιτλους που εχετε και εχουμε.....οποτε τι να λεμε τωρα.....Τρεις ομαδες ειναι αυτες που παιρνουν τους τιτλους στην Ελλαδα...εχουν υπαρξει δυο-τρεις περιπτωσεις που πηραν αλλες ομαδες πρωταθλημα , αλλα αυτο απλα επιβεβαιωνει τον κανονα....γνωριζετε , γνωριζουμε και γνωριζουν το πρασκηνιο και τις τακτικες που χρησιμοποιουν οι ''μεγαλοι'' συλλογοι ωστε να καρπωνονται τα παντα στο πρωταθλημα μας...παικτες , φραγκα , διαιτητες κ.τ.λ.-κ.τ.λ.....δεν βγαζω απ΄εξω τον Παναθηναϊκο φυσικα....και ουτε πιστευω οτι οποιοαδηποτε ομαδα μπορουσε να το κανει δεν θα το επρατε....αυτη ειναι η Ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα...(και η Ιταλικη προσφατως...) ..... αν λοιπον χαιρεστε με το να βασιλευετε -οντας μονοφθαλμοι - σε αν βασιλειο τυφλων , δικαιωμα σας , αλλα αντικειμενικα μην το κανουμε και μεγαλο θεμα....σιγα τα αυγα!!

...καντε λοιπον κατι περα απο το να διασυρεστε και να ξεφτιλιζετε κατα συνεπεια το Ελληνικο ποδοσφαιρο στο εξωτερικο και μετα ελατε να μιλησουμε....απορω με τι μουτρα μιλατε ρε πουστη μου που εξαιτιας σας του χρονου θα παιζει προκρματικα και ο Πρωταθλητης Ελλαδας για τους ομιλους.....

TROOPER
29/08/2006, 01:15
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]ε μα φιλε μου για τους καταλληλους συμβουλους μιλαμε.....απο τοτε που εφυγε ο Ζαετς σαν τεχνικος συμβουλος , μας εχει παρει η κατω βολτα.....οκ εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες....και? διπλη η μαλακια του αφου ποτε δεν εφερε ενα ικανο προπονητικο Team ωστε να εκμεταλευτει αυτες τις μεταγραφες.....και για ονομα του θεου , ειναι δυνατον ενας προπονητης τις μισες ημερες να ειναι Ελλαδα και τις αλλες μισες Ιταλια γιατι δεν ηθελε να μετακομισει η γυναικα του??!!! ελεος!!!! δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.....θα καταντησουμε δηλαδη σαν τους γαυρους που φερνουν τον Φουφουοβιτς και νομιζουν οτι θα παρουν το ch - l ? Στα παπαρια μου οι παικτες μεγαλης (χρηματικης) αξιας και τα ηχηρα ονοματα!!!αυτα ειναι χαντρουλες για τους ιθαγενεις....ανεκαθεν ο Παναθηναϊκος δημιουργουσε ΣΥΝΟΛΟ ομαδας και οχι ενα συναφι απο πριμαντονες....τον τροπο τον ξερει καλυτερα απο ολους ...και τα τσικο εχει και μεχρι πρωτινος ειχε και ανθρωπους που μπορουσαν να βρουν τους καταλληλους παικτες χωρις να ξοδευσει ενα καρο χρηματα!! Μακαρι να βγω ψευτης , αλλα δεν μας βλεπω καθολου καλα!

.....Καλα οι γαυροι τραγουδατε.....παντα εσεις προτρεχετε και χαρακτηριζετε την ομαδα σας υπεροχη ....οταν πεφτουν τα μαμησια στην Ευρωπη δεν μπορω να καταλαβω που στο διαολο παει ολη αυτη η υπεροχη...... παρτε αλλο ενα πρωταθλημα Ελλαδος και αλλο ενα κυπελο και ενα σουπερ καπ και ενα λακυ καπ...εχετε παντα την εντυπωση οτι το αθλιο πρωταθλημα μας ειναι δεικτης της αξιας μιας ομαδας....και το υποστηριζετε κιολας παρθετωντας αριθμους ....125 πρωταθληματα εμεις , 285,74 κυπελα κ.τ.λ.-κ.τ.λ. .......να σας παραθεσω και εγω ενα νουμερο?......0 (μηδεν).... οι νικες σας στην Ευρωπη!!!! Καταλαβετε επιτελους οτι αν αξιζεις πραγματικα το αποδεικνυεις σε αλλο πεδιο και αυτο ειναι η διοργανωσεις του εξωτερικου , οπου ΠΟΤΕ δεν εχετε κανει το παραμικρο.....πραγματικα -και το δηλωνω με την μεγαλυτερη δυνατη σοβαροτητα- χεστηκα για το πρω