View Full Version : ΠΑΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2... What's next?
Sferopetadhn
27/08/2006, 12:00
Τρελό αποτέλεσμα μόλις στη δεύτερη αγωνιστική :eyepop:
Δηλαδή δούλεψε η Σούπερ Λίγκα και γίναμε Αγγλία με τα τρελά αποτελέσματα; Να δώσουμε συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες;
Προβλέψεις για τη συνέχεια... σε Ελλάδα και Ευρώπη (σκούρα τα πράματα)
Η δική μου;
Για Ευρώπη χλωμά τα πράματα ή μάλλον πρέπει να γίνουν μικρά θαύματα.
Για Ελλάδα; Τρελό σερί του βάζελου και ιστορικό ρεκόρ για να αποκατασταθεί η ηρεμία, τάξις και ασφάλεια στο χώρο... ή αλλαγή του κόουτς στην επόμενη ισοπαλία ιδίως αν είναι κοντά.
Οι υπόλοιποι; Τα ίδια Παντελάκης μου τα ίδια Παντελή μου. κλοτσοπατινάς ή μάλλον από φέτος Σούπερ Κλοτσοπατινάς :cry:
Εάν νομίζετε ότι η ομάδα σας αδικείται από τους χαρακτηρισμούς παρακαλώ αντικρούστε με επιχειρήματα και όχι όπως ο Σωτηρακόπουλος που την Τετάρτη μας έβγαλε τους μισούς παίκτες της Χάρτς καταπληκτικούς κι εμείς στο γήπεδο βλέπαμε το 8ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου σε εκπαιδευτική εκδρομή στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις...
ΥΓ Μπράβο για την πρόκριση αλλά η χώρα θέλει πολλούς βαθμούς για να έχει μέλλον... Καλή τύχη σε όλους (εμείς επί του καναπέος για φέτος :sad: )
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!! (για να ξέρετε τί είμαι να μην σας ζορίζω :rotflmao: )
kakofonixx
28/08/2006, 00:42
Ενα εχω να πω....
Ιωνικαρα ολεεεεεεε!! :a08::a08:
Gandalf dr685sm
28/08/2006, 07:36
Αν συνεχίσει έτσι το παραμυθάκι, βλέπω τον γαύρο απο τώρα να κάνει συλλογή απο τα "Tefal" που θα μαζέψει φέτος.
Η ΑΕΚ να μην μπορεί να φτάσει στο goal, ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ... λές και έχει πάρει διαζύγιο με δικαστικά μέτρα ασφαλείας απέναντι του. Και όταν φτάνει , να τρώς απο τα 35 μέτρα goal, όσο καλό και να είναι. Και να είναι και χαμηλό... κατά εκεί που "πονάει" για εμένα ο Χιώτης.
Για τον ΠΑΟ... τα έχουμε πεί. Δεν "γεμίζει" φέτος κανενός το μάτι. Θες οτι δεν υπάρχει χημεία, θες το όνομα του προπονητή... Πάντως εμένα προσωπικά μου κάνει πολύ "λίγος" σε σχέση με άλλες χρονιές.
Οι γαύροι , είναι η μόνη ομάδα που δείχνει σοβαρότητα και ακόμα και με δυσκολία , παίρνει εκείνο που πρέπει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τον ΠΑΟΚ , που είναι κάποιος φίλος, είναι γεγονός πως οι ομάδες , γίνονται αφάνταστα πιο δεμένες και παίζουν το 110% των δυνατοτήτων τους, όταν έχουν προβλήματα. Το θέμα είναι αν θα αντέξουν όμως όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Είναι νωρίς πάντως ακόμα και καλό είναι κρατάμε μια πισινή ακόμα. Φαντάζομαι οτι κατά τον Οκτώβρη θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των ομάδων , γενικά.
Gandalf
αχχχχ αυτα παθαινουν οσοι μιλανε πολυ.........και εδω μεσα οι μονοι που δεν μιλανε τοοοσο καιρο ειναι οι γαυροι......μπας και η σιωπη εκτος απο χρυσος ειναι και γουρι?
λετε να σταματησετε να μιλατε για λιγο ?
αλλα μπα...γιατι να μοιραστω το γουρι μου
keep talking guys :wave2: :smokin:
59216
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
αχχχχ αυτα παθαινουν οσοι μιλανε πολυ.........και εδω μεσα οι μονοι που δεν μιλανε τοοοσο καιρο ειναι οι γαυροι......μπας και η σιωπη εκτος απο χρυσος ειναι και γουρι?
λετε να σταματησετε να μιλατε για λιγο ?
αλλα μπα...γιατι να μοιραστω το γουρι μου
keep talking guys :wave2: :smokin:
εσείς μιλάτε για την Ευρώπη και βλέπουμε τη γίνεται...μήπως να το κόψετε και εκεί το πολύ μπουρου-μπουρου?
λογικό είναι να μιλάνε και να προσβλέπουν σε πρωτάθλημα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φίλε μου...
ο σύλλογος έκανε τις καλύτερες μεταγραφές , έριξε τα περισσότερα λεφτά σε θέσεις που υποτίθεται ότι πονούσε και υπάρχουν προσδοκίες....τώρα αν διαψευστούν οι προσδοκίες είναι άλλο θέμα...είδωμεν....
φυσικά με αυτό τον προπονητή δεν μας κόβω για πολλά πράγματα...
Sferopetadhn
28/08/2006, 10:38
ρε αφήστε τους προπονητές ήσυχους!
τί πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου. από τη δεύτερη αγωνιστική θα τον διώξετε; και τί θα γίνει μετά; θα πάρετε τον γαλάκο ή κανέναν άλλο παλαίμαχο; απ'το να τους αλλάζεις συνέχεια καλύτερα κράτα τον ως το τέλος της χρονιάς... δηλαδή ο νέος τί σκ@τ@ να προλάβει να κάνει;
και η ρεάλ με ένα κάρο καινούργιους (ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ :eyepop: ) και έφερε Χ. να τον διώξουν το ιταλό;
τες πα όλες οι ομάδες είμαστε στα ίδια σκατά, μέσα στη γκρίνια. ΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ...
τώρα θα μου πείτε τί να μην τα πάρει; έχουμε και λέμε...:
ΠΑΟ=ψώφιος
ΑΕΚ=γκολ με το κυάλι (αλλά και γκαντεμιά σε αντίθεση με πέρυσι -15 γκολ στο 90+)
ΠΑΟΚ=αστεία πράματα, απλά επιβιώνει γιατί οι υπόλοιποι είναι ακόμη χειρότεροι
Άρης=για γέλια, μισή ευκαιρία με Κέρκυρα (στην οποία δεν έδωσε ολοφάνερο πέναλτι) και ας είχε 10 για 30'
Ηρακλής=για να φας 3 από αυτόν τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι μεγάλο νούμερο
όλοι οι άλλοι=τα συνηθισμένα, μερικοί θα παίξουν ψιλοκαλά και θα μπουν οκτάδα, μερικοί θα επιπλέουν και οι υπόλοιποι θα παλαίψουν...
όχι Super League (θα το βλέπουν οι ξένοι και θα γελάνε) αλλά Xerox έπρεπε να το πουν. Φωτοτυπία των 10 τελευταίων χρόνων είναι, αν όχι των τελευταίων 50 με διαφορετικούς κατά καιρούς καβαλάρηδες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ρε αφήστε τους προπονητές ήσυχους!
τί πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου. από τη δεύτερη αγωνιστική θα τον διώξετε; και τί θα γίνει μετά; θα πάρετε τον γαλάκο ή κανέναν άλλο παλαίμαχο; απ'το να τους αλλάζεις συνέχεια καλύτερα κράτα τον ως το τέλος της χρονιάς... δηλαδή ο νέος τί σκ@τ@ να προλάβει να κάνει;
και η ρεάλ με ένα κάρο καινούργιους (ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ :eyepop: ) και έφερε Χ. να τον διώξουν το ιταλό;
τες πα όλες οι ομάδες είμαστε στα ίδια σκατά, μέσα στη γκρίνια. ΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ...
τώρα θα μου πείτε τί να μην τα πάρει; έχουμε και λέμε...:
ΠΑΟ=ψώφιος
ΑΕΚ=γκολ με το κυάλι (αλλά και γκαντεμιά σε αντίθεση με πέρυσι -15 γκολ στο 90+)
ΠΑΟΚ=αστεία πράματα, απλά επιβιώνει γιατί οι υπόλοιποι είναι ακόμη χειρότεροι
Άρης=για γέλια, μισή ευκαιρία με Κέρκυρα (στην οποία δεν έδωσε ολοφάνερο πέναλτι) και ας είχε 10 για 30'
Ηρακλής=για να φας 3 από αυτόν τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι μεγάλο νούμερο
όλοι οι άλλοι=τα συνηθισμένα, μερικοί θα παίξουν ψιλοκαλά και θα μπουν οκτάδα, μερικοί θα επιπλέουν και οι υπόλοιποι θα παλαίψουν...
όχι Super League (θα το βλέπουν οι ξένοι και θα γελάνε) αλλά Xerox έπρεπε να το πουν. Φωτοτυπία των 10 τελευταίων χρόνων είναι, αν όχι των τελευταίων 50 με διαφορετικούς κατά καιρούς καβαλάρηδες...
κοίτα τον Μπάκε δεν τον έκρινα από το 2 από τον Ιωνικό ..τον έκρινα από τη στιγμή που τον πήρα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είναι παγκοσμίως άγνωστος με συμμετοχές σε πρωταθλήματα β διαλογής...ενώ το προσωπικό που επέλεξε (πχ γυμναστής κτλ) ήταν όλοι γυρωλόγοι χωρίς να έχουν πάνω από ένα χρόνοα σε μία ομάδα...
αν το πρόεδρος εμπιστεύεται μερικά εκατομμύρια ευρώ των μεταγραφών σε ένα ψαρά τι να πω...χαλάλι του...θα περιμένω του χρόνου να δω μπάλα....:lol: :lol:
το θέμα είναι ότι όταν δίνεις λεφτά για μεταγραφές δεν τα ρισκάρεις με ένα άπειρο και πιθανόν κακό προπονητή...
ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΟ ΈΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ...επίσης στο ισπανικό πρωτάθλημα το χ εκτός έδρας είναι φυσικό αποτέλεσμα...άρα κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει ακόμα και με 5 Χ στη σειρά....
ενώ στο ελληνικό ο Ιωνικός έχει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό εκτός 10 χρόνια...΄
Υ.Γ. εξάλλου για αυτό είναι το ποδόσφαιρο για να ασχολούμαστε μετά από κάθε νίκη ή ήττα...αυτή είναι η διασκέδαση...θα μας την κόψεις???:lol:
Gandalf dr685sm
28/08/2006, 10:49
Επίσης μια παράκληση προς τους κόκκινους... είπαμε παίζετε σοβαρά ...αλλά και απο την άλλη , με την Ξάνθη που είναι σοβαρή και ασόβαρη ομάδα μαζί , σας βγήκε η πίστη να πετάξετε το τόπι στα δίκτυα.
Θέλω να σας δώ πως θα παίξετε κόντρα σε ομάδα εκτός έδρας και με κάποιες δυνάμεις , π.χ. Λάρισα ας πούμε.
Για να βγάλω και μερικά συμπεράσματα για εσάς.
Για το CH.L & UEFA. έχω κόψει ενα φοβερό καναπέ τριθέσιο απο το ΙΚΕΑ και θα μου τον παραδώσουν λέει κοντά στον Νοέμβρη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Sferopetadhn
28/08/2006, 10:51
βρε εμείς έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια και ακόμη ασχολούμαστε. εσείς να μην ασχοληθείτε; αφού είμαστε καμμένοι :D
όπως λέει και ο ΛΑΟΣ...
ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ 'ΜΑΣΤΑΝ... :)
ΑΣΧΕΤΟ: έφαγα φλασιά τώρα αλλά εκείνον το ιταλό προπονητή του γαύρου με το παλτό που έφυγε νύχτα (τώρα κάτι μας είπα) πώς τον λέγανε;
ΑΣΧΕΤΟ: έφαγα φλασιά τώρα αλλά εκείνον το ιταλό προπονητή του γαύρου με το παλτό που έφυγε νύχτα (τώρα κάτι μας είπα) πώς τον λέγανε;
armani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα υπολοιπα στην υπογραφη μου :smokin:
ΜΠΙΓΚΟΝ.....:lol: :lol: :lol:
ήταν ο δεύτερος βοηθός του Μαραντόνα στη Νάπολι, ο πρώτος ήταν ο Καρέκα.. :lol: :lol: (σχόλιο ιταλού δημοσιογράφου όταν τον είχαν ρωτήσε για τον Μπιγκόν αφότου τον απέκτησε ο γαύρος):lol:
Sferopetadhn
28/08/2006, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
armani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα υπολοιπα στην υπογραφη μου :smokin:
ρε δεν κάνω πλάκα, πείτε μου! έφαγα κόλλημα λέμε :a018:
ρε δεν κάνω πλάκα, πείτε μου! έφαγα κόλλημα λέμε :a018:
δες την προηγούμενη απάντηση
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΜΠΙΓΚΟΝ.....:lol: :lol: :lol:
ήταν ο δεύτερος βοηθός του Μαραντόνα στη Νάπολι, ο πρώτος ήταν ο Καρέκα.. :lol: :lol: (σχόλιο ιταλού δημοσιογράφου όταν τον είχαν ρωτήσε για τον Μπιγκόν αφότου τον απέκτησε ο γαύρος):lol:
οχι μπιγκον, μπιγκολ τον ελεγαν...
:lol:
atom7ktm
28/08/2006, 17:27
be gone... be gone...
:winka:
:lol: :lol: :lol:
ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΔΙΝΕ 18 ΑΠΟΔΟΣΗ?
ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ C.L.?
18 ΑΠΟΔΟΣΗ?ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?:confused: :wacko: :look: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
αν ήταν να το στήσει ρε παιδιά δεν θα το έπαιζε στον ΟΠΑΠ γιατί στον ΟΠΑΠ πρέπει να να χρειαστεί να παίξει και άλλα δύο παιχνίδια....
τα στημένα υπήρχαν και θα υπάρχουν..το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στο στοίχημα όλων των εταιριών στο εξωτερικό,...
κάλλιστα όλα τα προηγούμενα χρόνια θα μπορούσαν αν ήθελαν να είχαν στήσει άπειρα παιχνίδια...να είστε σίγουροι ότι δεν θα περίμεναν τον ΟΠΑΠ....
μην σας μπαίνουν τέτοιες ιδέες ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα....
η απόδοση 18 ήταν όντως υπερβολική και έχει να κάνει μάλλον με την ψυχολογία του έλληνα οπαδού καθώς αν έβαζαν τον άσσο 1.50 και όλοι τον έπαιζαν τότε θα έμπαινε χοντρά μέσα ο ΟΠΑΠ...οπότε σου ρίχνουν τον άσσο στα τάρταρα για να μην τον ακουμπήσεις....
ridiculus
30/08/2006, 19:04
Τριφυλλάρα και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεεεε;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Στημενο ηταν !!! :winka:
Αποκλειετε... Ποτε δεν θα εχανε ο Παο απο τον Ιωνικο ...
:smokin: