Σύνδεση

View Full Version : Εθνική Ελλάδος - Γαλλία...



Gandalf dr685sm
28/08/2006, 07:42
γιατί στις διαμάχες;...

Γιατί είναι η πρώτη φορά που έχω ενστάσεις στο αν η Γαλλία είναι εύκολη όπως διατείνονται όλοι οι "φωστήρες" των ΜΜΕ , απέναντι στην Εθνική basket.

Θεωρώ οτι είναι η πρώτη άρτια ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Εθνική , με ικανό Playmaker εκ του NBA (Parker) και με ομάδα ικανή πάντα , να κάνει την ζημιά.
Να μην μας ξεγελάνε οι 17 πόντοι διαφορά στο Stankovic cup , στην Κίνα.

Το σοβαρό είναι τώρα.

Για την Κίνα δεν θα πω , παρά το οτι ήταν αναμενόμενο. Απο την στιγμή που άλλαξε ο Γιαννάκης και έβαλε τον Big-Sofo μέσα στο παιχνίδι ο ψηλός Mao , δεν μπορούσε να τον παίξει στο Push game και φυσικά ήταν λογικό το εκτόπισμα του παίκτη να δημιουργήσει το ράγισμα στην άμυνα τους, σε συνδιασμό με τους "πορτοφολάδες" τους δικούς μας.

Νομίζω μάλιστα οτι φεύγοντας οι παίκτες μας, τους έκαναν έλεγχο κατά την έξοδο , γιατί οι Κινέζοι υποστήριζαν πως τους είχαν πάρει και τα σορτσάκια.

Για να δούμε...

Τετάρτη στις 10.30 το πρωί...(γμτ την Ιαπωνία και την διαφορά ώρας της!)

ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ... ξέχασα οτι ο Parker είναι τραυματίας , άρα και μειώνεται σημαντικά η δύναμη της Γαλλίας. Δεν είναι λοιπόν αδύνατη η ευκολη νίκη... Εννοείται οτι με τις ΗΠΑ, η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο το Σ/Κ αν περάσουμε.

Gandalf

Sferopetadhn
28/08/2006, 10:25
Έχω την εντύπωση ότι ο parker δεν παίζει στο τουρνουά. Μάλλον τραυματισμός.

Πάντως θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Όλοι τους (οι Γάλλοι) είναι ψηλά παιδιά, πολύ αθλητικοί και ξέρουν και μπάσκετ. Απλά ελπίζω ότι και πάλι θα βρεθούν οι λύσεις καθώς έχουμε 11 ισάξιους παίκτες (δυστυχώς τον έναν το σκότωσε ο μαλάκας ο ξυλοκόπος) αλλά δεν νομίζω οι Γάλλοι να έχουν τόσους καλούς.

Νομίζω ότι με παιχνίδι κοντά στο καλάθι με Λάζο και Σοφο (ο οποίος είναι σε τρελή κατάσταση) και την κλασική ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ :uplate: άμυνα να τους κάνουμε καλά.

ΥΓ Ελπίζω να περάσουμε μόνο και μόνο για να δω αυτή την άμυνα με τους Αμερικάνους... ή μάλλον το ανάποδο. Τους Αμερικάνους στην, προφανώς αυτή τη στιγμή, καλύτερη άμυνα του κόσμου...

ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!!!

cityfly
28/08/2006, 11:20
θα περάσουμε

αρκεί να μην κάνουμε καμιά μαλακία και πάμε το παιχνίδι στον πόντο γιατί μπορεί να πληρώσουμε τα "χρωστούμενα"

αλλά άμα η ομάδα παίξει καλά δεν υπάρχει πρόβλημα

και θα παίξει γιατί και παθιασμένη είναι
και ο ζήσης ακόμα στο νοσοκομείο είναι και αυτό τους παθιάζει ακόμα περισσότερο

και είναι ΟΜΑΔΑ

ridiculus
28/08/2006, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Έχω την εντύπωση ότι ο parker δεν παίζει στο τουρνουά. Μάλλον τραυματισμός.



Parker δεν παίζει.... for sure

Αν παίξει καλά η Ελλαδάρα την έχει άνετα.