Σύνδεση

View Full Version : Aχ έρωτα!!!

DimChios
28/08/2006, 22:29
Αυτό το μηχανάκι κάποτε ήταν ένα νορμάλ Africa! Το πέτυχα ένα βράδυ στη Ζάκυνθο!
Τράβηξα τις φώτος μου και σε λιγάκι έσκασε μύτη και ο ιδιοκτήτης.
Ένας Ιταλός, γύρω στα 30 του οποίου ανήκει και η συγκεκριμένη εταιρία βελτιώσεων! Τώρα για να πώ την αλήθεια, συνεργείο είναι και απλά αυτός έχει τη λόξα με τα Africa, εταιρία βελτιώσεων είναι, δεν πολύκατάλαβα! Τέτοιες μοντιφιές πάντως είναι κάτι το καθημερινό γι αυτούς και δεν τους προκαλεί την εντύπωση που κάνει σε εμάς! Εκείνος ας πούμε έπαθε πλάκα όταν του έδειξα το δικό μου στις λασπολακούβες τις Αυλώνας! Δεν το πίστευε!
Πιάσαμε λοιπόν για λίγο την κουβέντα, η μοτό έχει γίνει 860 cc, τα υπόλοιπα λίγο πολύ φαίνονται!
Μου είπε πως του πήρε περίπου 1,5 χρόνο να το τελειώσει και γύρω στα 6,000 Ευρώ!!!
Για να πώ την αλήθεια μου, δεν είναι και το πιό όμορφο Africa που έχω δεί, σίγουρα όμως είναι αξιοθάυμαστο πώς έχει γίνει!
Σε κάποια φάση έλεγα να του το ζητήσω για μια βόλτα όμως δέν είχα αποκτήσει το απαιτούμενο θάρρος και επιπλέον η συνάντησή μας έγινε στο Λαγανά κατά τις 01:00 οπου όλοι ήταν σουρωμένοι και γύρναγαν σαν παλαβοί στον κεντρικό δρόμο με τα τετράτροχα και τα scooter! Άσε λέω μή γίνει και καμμιά στραβή κι άντε να βρείς άκρη μετά!
Να σας πώ πως άν (λέμε τώρα) θέλει κανείς το email ή το τηλέφωνό του τα έχω, όπως επίσεις έχω και την άδειά του να δώσω φωτό και πληροφορίες στο internet...

Πάμε λοιπόν....

DimChios
28/08/2006, 22:31
Κάτω από τη σέλα έχει extra τεπόζιτο!!! :smokin:

59290

DimChios
28/08/2006, 22:35
Δείτε το "τύπου ram air", τί "τύπου" δηλαδή, κανονικότατο είναι, που έχει φτιάξει το άτομο!!! :eyepop:

59291

DimChios
28/08/2006, 22:36
Να μήν πώ για τα καλάμια της WP!!! :look: :cry: :D

59292

DimChios
28/08/2006, 22:38
Super motard ασφαλώς για τους Ιταλούς, σωληνάκια υψηλής και μαργαρίτες! :wacko:

59293

DimChios
28/08/2006, 22:41
Άν εξαιρέσουμε τη μάσκα εμπρός, και τα φτερά (τα οποία ΟΥΤΕ αυτά δεν είναι όπως ήταν), δέν υπάρχει κανένα από τα "μαμά" πλαστικά επάνω της!

59294

DimChios
28/08/2006, 22:44
Κούκλα? :smokin:

Διακρίνεται λίγο η βάση του GPS στη θέση του Trip master...

59295

DimChios
28/08/2006, 22:45
:look:

59296

DimChios
28/08/2006, 22:47
Πάντως με αυτό το τεπόζιτο έχει γίνει η θέση οδήγησης για χώμα.... Κ@ΥΛΑ!!!

Σιγά μην πάει ποτέ του χώμα θα μου πείτε...

Βλέπετε και το πίσω carbon φτεράκι! :smokin:

59297

DimChios
28/08/2006, 22:51
Τεπόζιτο κουκλί, οι αεραγωγοί ενσωματωμένοι στο τεπόζιτο, άλλη (εννοείται) τιμονόπλακα κ@υλα, tripmaster is out, άλλοι καθρέφτες και ασφαλώς τιμόνι.... :winka:

59298

DimChios
28/08/2006, 22:53
Αυτάααααα....

AFRICA-NOI ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

:a19: :a024:

:a07:

adam_tsouk
28/08/2006, 23:34
απο το πλαι φαινεται χαλια!

ωραια τα μπροστινα του παντως....

Ιταλια ειναι η χωρα της μοντιφας....

δεν ειναι τυχαιο οτι ολα παραγονται εκει!

gcrook
29/08/2006, 00:54
Carbon η μηπως kevlar;:confused:

DimChios
29/08/2006, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Carbon η μηπως kevlar;:confused:

Whatever! :rolleyes:

Και ΝΑΙ!!! :a2: :a25: :a08:

Αυτό είναι το ΧΙΛΙΟΣΤΟ μου POST!!!

:a09:

:smokin:

Julius
29/08/2006, 07:18
Oraio!

pantos to mprostino prepei na einai aytousio apo KTM (mazi me tis plakes enoo)

Nik0s
29/08/2006, 09:55
Όρεξη να έχεις να πειράζεις το μηχανάκι.... :lol:

Δεν με τρελλαίνει, κυρίως γιατί είναι motard...

:wave2:

DUKASII
29/08/2006, 10:00
MEL GIBSON πΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕΣ??

ΜΑD MAX Λέμε το μηχανάκι...

αλλα πολυ κακό για το τιποτα..

DimChios
29/08/2006, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Oraio!

pantos to mprostino prepei na einai aytousio apo KTM (mazi me tis plakes enoo)

Νομίζω οτι έχεις δίκιο! :winka:

:beer:

DimChios
29/08/2006, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
MEL GIBSON πΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕΣ??

ΜΑD MAX Λέμε το μηχανάκι...

αλλα πολυ κακό για το τιποτα..

Φίλε sorry αλλά! Καταλαβαίνω βέβαια τί εννοείς, θα μου επιτρέψεις όμως να στο θέσω αλλιώς! "Τίποτα" η κάψα και το μεράκι? :nono:
Έχω διαφορετική άποψη λοιπόν! :winka:
Άσε που η μοτό απέκτησε ίππους και ανάρτηση που χρειάζεται και επιπλέον δέν υπάρχει άλλη ίδια! :smokin:
Είπα βέβαια και παραπάνω πως ούτε εγώ την θεωρώ την πιό όμορφη, but.....

@Niκ0s δεν θα διαφωνήσω για το motard, ομως ΕΣΥ δεν πρέπει να μιλάς! ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλικά πάντα σε όλους, ε???!!! :wave2:

iannis
29/08/2006, 16:11
Πιάσαμε λοιπόν για λίγο την κουβέντα, η μοτό έχει γίνει 860 cc, τα υπόλοιπα λίγο πολύ φαίνονται!
υπαρχει κανενα ολοκληρωμενο κιτ απο καμια εταιρια για αυτη τη μοντιφα η ειναι home made?ξερει κανεις?

matmat
29/08/2006, 17:05
Τα περισότερα μην πώ όλλα πρέπει να είναι στο χέρι !!! :winka:

Αν και έχει το Αφρικα κουίνς διάφορα δεν πρέπει να είναι απο εκεί :smokin:

Αν ήταν στημένο για χώμα κάτι θα έλεγε !!!
:rolleyes:
χαράς το κουράγιο του για το έκτρωμα που έφτιαξε πάντως :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
29/08/2006, 17:18
Η αφρικάνα είναι μια μηχανή που πάντα μου άρεσε πολύ.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!

Σίγουρα μπράβο για την δουλειά και το μεράκι ΑΛΛΑ........:yuck: :yuck: :yuck:

iannis
29/08/2006, 17:20
υπαρχει κανενα ολοκληρωμενο κιτ απο καμια εταιρια για αυτη τη μοντιφα η ειναι home made?ξερει κανεις?

γιατι μπηκε 2ερη φορα το ποστ:confused: :confused: :confused:

matmat
29/08/2006, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από iannis

Υπάρχει λέμε αλλά καλύτερα να πάρεις άλλη μηχανή :winka:

Αμμα ψάξεις εδώ κάπου το έχουμε βάλει το λίνκ για το πουσάρισμα που πέρνει κοίτα στο africaquins.de και άμμα έχει γιούρια κάντο :smokin:

iannis
30/08/2006, 16:20
τελικα πηγα μια βολτα απο εκει και ειδα αυτο που μου αρεσε καλυτερα απο ολα αυτα http://www.africanqueens.de/html/twindero.html#Motor βεβαια σε φιλολογικο επιπεδο γιατι δεν ειμαι υπερ της μοντιφας. Ειμαι και εγω υπερ της θεωριας οτι αμα θελεις καλυτερη μηχανη απο αυτη που εχεις, πουλα αυτη που εχεις και παρε καλυτερη και αμα δεν σε πειραζει μην το πειραζεις .Βεβαια αυτη τη στιγμη που μιλαμε η μονη μηχανη που ειναι συνεχεια της αφρικα ειναι το ΚΤΜ το 990 (και το bmw gs1200 για καποιους) αλλα Κολητος Του Μαστορα δεν γινομαι, οποτε δεν εχεις και πολλες επιλογες για κατι πιο συγχρονο και μπορει να οδηγηθεις σε μετατροπες και βελτιωσεις. Παντως νομιζω οτι θα την κρατησω την δικια μου για πολλα χρονια ακομα ετσι οπως ειναι:a07: :a07: :a07:

59483

matmat
30/08/2006, 17:20
Ωραίος κήπος :evil: :evil:

:lol: :lol:

iannis
30/08/2006, 19:37
οχι δεν ειναι απο καμια τουρνε εξω απο το σπιτι μου φρεσκοπλημενο ειναι η φωτο

DimChios
30/08/2006, 20:41
Βρέ παληκάρια! Μπάς και με παρεξηγείσατε?
1) ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ! :nono:
2) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! :nono:
3) ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! :nono:

Έγραψα κάποια πράγματα και νομίζω πως έγινα κατανοητός! Μάλιστα εστίασα το πόστ στην όρεξη και το μεράκι του τύπου! ΌΧΙ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ!!!

Τέσπα, η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πλέον κάτι παραπάνω από το μηχανάκι μου και γι αυτό έχω κάνει πολλές συζητήσεις που τα συμπερ'ασματά μου πάντα ήταν τα ίδια: "μήν το πειράξεις! Αυτοί που το έφτιαξαν όπως είναι ξέρουν περισσότερα! Γι αυτό και ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ - ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ"!!!
Αυτό είναι και το προσόν της HONDA που δεν το έχουν πολλοί! (Για διαμάχες μας βλέπω, αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!) :lol: :lol: :lol:
Και επιπλέον εμφανησιακά μ αρέσει όπως είναι το Africa! Ένα από τα ομορφότερα ever μηχανάκια!
Μή μου πείτε όμως πως δεν είναι ψαρωτικοί οι αεραγωγοί!
Ή πως αν σας δίνανε ή άν διαθέτατε τα φράγκα, δεν θα βάζατε ένα μπροστινό White Power ή Marzzochi???!!! :smokin:

Φιλάκια! :blush:

:rotflmao: :rotflmao:

DimChios
30/08/2006, 20:43
@iannis, πολύ όμορφο το εργαλείο σου και πολύ όμορφη εξάτμιση! Από ήχο πώς πάει? :confused:

matmat
31/08/2006, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ή πως αν σας δίνανε ή άν διαθέτατε τα φράγκα, δεν θα βάζατε ένα μπροστινό White Power ή Marzzochi???!!! :smokin:

Φιλάκια! :blush:

Γιατί ρε σύ ξύνεις πληγές τώρα έ??? γιατί ???

:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

DimChios
31/08/2006, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Γιατί ρε σύ ξύνεις πληγές τώρα έ??? γιατί ???

:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

Το "ρε" θα το κόψεις! :mad:

Αφού σου έχω πεί με ενοχλεί! :evil:

matmat
31/08/2006, 10:37

Οτι πείς ΡΕ !!!

:evil: :evil: :evil:

:lol: :wave2: :lol:

bartlal
31/08/2006, 12:50

τι θες ΡΕ @@ριδη, απο το ΡΕθυμνο, που θα μας πεις να μη σΕ λεμε ΡΕ, παρολο οτι τΡΕλλεεσαι απο χαρα καθε φορα που σε ΡΕταρουμε στις φαπες...

ουστ, παλιοΡΕμαλι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
31/08/2006, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
@@ριδη,

ο,τι συνδιασμο και να κανω ΔΕ μου βγαινει!

:(

caesarsk
31/08/2006, 13:06
Β
Τέσπα, η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πλέον κάτι παραπάνω από το μηχανάκι μου και γι αυτό έχω κάνει πολλές συζητήσεις που τα συμπερ'ασματά μου πάντα ήταν τα ίδια: "μήν το πειράξεις! Αυτοί που το έφτιαξαν όπως είναι ξέρουν περισσότερα! Γι αυτό και ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ - ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ"!!!
Αυτό είναι και το προσόν της HONDA που δεν το έχουν πολλοί!

Δείξε μου ένα HONDA του '40 που να ΄δουλεύει ακόμη και τότε μιλάμε για ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ

Αααααα...ξέχασα.....Η HONDA το '40 έβγαζε κάρφίτσες και πινέζες. Δεν είχαν προλάβει ακόμη να κλέψουν καμια Ευρωπαϊκη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, για να καταφέρουν να αντιγράψουν.

Σου προτείνω να δεις (ή να ξαναδείς) την ταινεία 1945....

caesarsk
31/08/2006, 13:07
Α...και ξέχασα

Ρε ΡΕ μαλι

iannis
31/08/2006, 15:24
@iannis, πολύ όμορφο το εργαλείο σου και πολύ όμορφη εξάτμιση! Από ήχο πώς πάει?

για σου φιλε η εξατμιση ειναι leovince x3 και ειναι open μαζι με φιλτρο Κ&Ν κανει λιγο θορυβο παραπανω:smokin: :smokin: αλλα μου αρεσει,για να σου δοσω να καταλαβεις κανει οσο ενα τδμ με ακραπες και λιγο λιγοτερο, χαμηλα δεν κανει φασαρια Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να βρεις γιατι νομιζω οτι το εχει σταματισει το μοντελο η leovince για αφρικα :bawl: αμα δεν βρεις κοιταξε και σε mivv κανει ωραιο θορυβο αλλα δεν ειναι τοσο ομορφη (για μενα)

matmat
31/08/2006, 16:36
Ναι ναι οι MIVV δεν είναι ομορφες μακριά απο αυτές !!!
ούτε ωραίο ήχο έχουν !!!! παπαπαπ!!!!! ξουξουξου !!!!

:evil: :evil:

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

DimChios
31/08/2006, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τι θες ΡΕ @@ριδη, απο το ΡΕθυμνο, που θα μας πεις να μη σΕ λεμε ΡΕ, παρολο οτι τΡΕλλεεσαι απο χαρα καθε φορα που σε ΡΕταρουμε στις φαπες...

ουστ, παλιοΡΕμαλι!

Βartlal ----> Ο "βρώσιμος" τύπος του μ@λ@κ@: "Φάε ΡΕ ενα μ@λ@κ@"!!! :a029:

DimChios
31/08/2006, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ο,τι συνδιασμο και να κανω ΔΕ μου βγαινει!

:(

AΪ ΡΕ ΚΙ ΕΣΥ!!!

@@δάκι! :D

DimChios
31/08/2006, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Δείξε μου ένα HONDA του '40 που να ΄δουλεύει ακόμη και τότε μιλάμε για ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ

Αααααα...ξέχασα.....Η HONDA το '40 έβγαζε κάρφίτσες και πινέζες. Δεν είχαν προλάβει ακόμη να κλέψουν καμια Ευρωπαϊκη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, για να καταφέρουν να αντιγράψουν.

Σου προτείνω να δεις (ή να ξαναδείς) την ταινεία 1945....

ΟΥΥΥΥΥΥ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!

Και το "ταινεία" σε ποιό λεξικό το είδες γραμμένο ΡΕ?

:hypnotize

DimChios
31/08/2006, 18:10
Ναι ναι οι MIVV δεν είναι ομορφες μακριά απο αυτές !!!
ούτε ωραίο ήχο έχουν !!!! παπαπαπ!!!!! ξουξουξου !!!!

:evil: :evil:

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

Έχει δίκιο ΡΕ το παλληκάρι από πάνω σου! ΔΕΝ είναι τόσο όμορφη η MIVV άν και ο ήχος της δεν είναι και τόσο άσχημος!

@iannis Πάντως εγώ δέν ψάχνω για εξάτμιση, έχω τη REMUS απλώς είπα πως είναι όμορφη! Thanks πάντως για τις πληροφορίες! :wave2:

matmat
31/08/2006, 19:54
Αντε ΡΕ με την ΡΕμους απο δώ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
31/08/2006, 20:03
Αντε ΡΕ με την ΡΕμους απο δώ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

:a4: :a4: :a26: :a018: :a37: :a37: :a38:

Δέν παίζεσαι ΡΕ μλκ!!! :rotflmao: :rotflmao:

matmat
01/09/2006, 06:45
:winka:

:beer: :beer: :beer:

AFRICAG4
01/09/2006, 12:08
ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΟ ΜΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΠΩΖΙΤΟ .ΤΟ ΦΤΕΡΑΚΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΥΑ ΕΒΓΑΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.

bartlal
01/09/2006, 17:32
Βartlal ----> Ο "βρώσιμος" τύπος του μ@λ@κ@: "Φάε ΡΕ ενα μ@λ@κ@"!!! :a029:

απο οτι Γλεπω, γυρισες κεφατος. στον ΒεροΠΟΥΛΟ ειχες τραβηχτει? :lol: :lol: :lol:

caesarsk
03/09/2006, 14:42
Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ

Τα Africa ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ

Εκτός από Ανορθωτές

koykoy Dimchios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DimChios
03/09/2006, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ

Τα Africa ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ

Εκτός από Ανορθωτές

koykoy Dimchios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φτου σου ξεφτιλισμένε! :a017: :a37:

phantomas
17/10/2007, 01:42
Ανασκαπτω το θεμα αυτο γιατι μου καρφωθηκε η ιδεα....του ram air!!!!!! :eek: :uplate:
Αγαπητε αναφερεις οτι εχεις τα απαιτουμενα προς επικοινωνια στοιχεια του τρελοιταλου...που αν ειμαι τυχερος ισως τα εχεις κρατησει :confused: :confused:
και επειδη και οι ελληνες δεν παμε πισω στην τρελα θα ηθελα να μελετησω λιγο παραπανω την μοντιφα αυτη αν και εφοσον μπορει να λειτουργησει κατι τετοιο........γιατι οχι ομως οποτε αν μπορεσεις στειλε μου τα στοιχεια του κυριου να επικοινωνησω!!!!!!Ευχαριστω!!!!!:beer:

DimChios
17/10/2007, 01:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
Ανασκαπτω το θεμα αυτο γιατι μου καρφωθηκε η ιδεα....του ram air!!!!!! :eek: :uplate:
Αγαπητε αναφερεις οτι εχεις τα απαιτουμενα προς επικοινωνια στοιχεια του τρελοιταλου...που αν ειμαι τυχερος ισως τα εχεις κρατησει :confused: :confused:
και επειδη και οι ελληνες δεν παμε πισω στην τρελα θα ηθελα να μελετησω λιγο παραπανω την μοντιφα αυτη αν και εφοσον μπορει να λειτουργησει κατι τετοιο........γιατι οχι ομως οποτε αν μπορεσεις στειλε μου τα στοιχεια του κυριου να επικοινωνησω!!!!!!Ευχαριστω!!!!!:beer:

Με χαροποιείς με την...ανασκαφη σου αυτη και τη προθεσή σου για κατι καλο!

Θα κοιταξω αυριο, (ελπιζω να προλαβω γιατι μεσολαβησε μετακομιση και πολλα πραγματα δεν ξερω που βρισκονται) και θα σε ενημερωσω!
ΣΙΓΟΥΡΑ τα εχω κρατησει, το θεμα ειναι να τα βρω... :rolleyes:

el_hymador
17/10/2007, 06:24
Το ειχα χασει την πρωτη φορα που μπηκε και το βλεπω τωρα.

Παρα πολυ καλο!!!

DimChios
17/10/2007, 09:42
Για τον φίλο phantomas που το ζητησε και οποιον αλλο ενδιαφερεται!

TECNO BIKE

di Gonnella Daniele

Assistenza e preparazione moto

20139 Milano
Via Benaco 27
P.I 04049180963

Tel. e Fax 02.55230249
Cell. 340.5253482
e-mail diniele@tecnobike.biz

Πειτε του απο τον dimchio

phantomas
17/10/2007, 11:08
Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε.....ελπιζω βεβαια ο ιταλος να ξερει και καθολου αγγλικα γιατι εγω απο ιταλικα..:alien: :alien: !!!!πιστευω οτι τουλαχιστον θα αξιζει η προσπαθεια!Ευχαριστω και παλι:beer: :beer:

DimChios
17/10/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε.....ελπιζω βεβαια ο ιταλος να ξερει και καθολου αγγλικα γιατι εγω απο ιταλικα..:alien: :alien: !!!!πιστευω οτι τουλαχιστον θα αξιζει η προσπαθεια!Ευχαριστω και παλι:beer: :beer:

Γιατι, σου ειπε κανεις οτι εγω ξερω Ιταλικά?
Αγγλικα συννενοηθηκαμε!

Δεν ειναι γυναίκα που δε θα με ενοιαζε γιατι θα της μιλαγα τη γλώσσα του σωματος!

Ευχομαι να καταφερεις να υλοποιήσεις την οποια ιδεα σου και να μας ρίξεις και καμμια φωτό βεβαίως-βεβαίως!

:beer: :beer: :beer: :wave2: