View Full Version : Φοβερο Service
παιδια εκανα το πρωτο σερβις στο Ζ μου...
πραγματικα μου εκανε φοβερη η εντυπωση στον ελεγχο που εκαναν στη μηχανη, ελεγξαν ολα αυτα που αναφερει στη λιστα που εχει το βιβλιαρακι της εγγυησης...
πολυ εξυπηρετικοι και προθυμοι επισης...
για οσους ενδιαφερονται Κονιδης λεγεται ο τυπος και ειναι πισω απο το σταθμο λαρισης...
εξουσιοδοτημενος Kawasaki
:a013:
καλά..........περίμενε να σε κάνει πελάτη πρώτα..να σε δέσει και μετά αρχίζουν τα χαζά!!!
δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, γενκά όμως......
MIKE_16V
30/08/2006, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
πραγματικα μου εκανε φοβερη η εντυπωση στον ελεγχο που εκαναν στη μηχανη, ελεγξαν ολα αυτα που αναφερει στη λιστα που εχει το βιβλιαρακι της εγγυησης...
για οσους ενδιαφερονται Κονιδης λεγεται ο τυπος και ειναι πισω απο το σταθμο λαρισης...
Οντως ειναι καλος ο "χονδρος" :D
Και εγω εκει πηγαινω.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Οντως ειναι καλος ο "χονδρος" :D
Και εγω εκει πηγαινω.
:wave2:
ναι τα εχει τα κιλα του, οταν ανεβηκε στο Ζ μου φαινοταν σε 250cc
:lol:
Συμφωνω με idi και εγω οσο ημουνα λουτρακι εκει το πηγαινα!
MIKE_16V
30/08/2006, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Μηπως εχεις μπεδεψει κατι:rolleyes:
δεν εχει γραψει ο idi κατι :confused:
Λεωνίδας
30/08/2006, 15:03
δεν εχει γραψει ο idi κατι :confused: περίεργο :lol: :lol: :lol:
melsaltas
30/08/2006, 15:03
Βλεπουμε IDI και στον υπνο μας και στον ξυπνιο μας.
Πλυση εγκεφαλου μας εχει κανει......!!!!!:lol: :lol: :lol:
Baron_MinhauZen
30/08/2006, 15:11
Ρε φιλαράκι και σιγά τους ελέγχους που κάνουν στο πρώτο σέρβις! Φτάσε στο 3ο και τα λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Baron_MinhauZen
Ρε φιλαράκι και σιγά τους ελέγχους που κάνουν στο πρώτο σέρβις! Φτάσε στο 3ο και τα λέμε...
φιλαρακι αλλοι δεν κανουν στο πρωτο σερβις ουτε τα τυπικα...
σου αλλαζουν τα λαδια και αντε παρε το π...λο, για ποιο 3ο σερβις μιλας τωρα...
Εγω παω εκει απο το 96 ολα τα καβασακια που ειχα, ειναι οντος πολυ καλος,χρονια χωρις παραπονο και απο τιμες λογικοτατος. Ασχετο,αλλα ενας απο τους παλιους βοηθους του ειναι στο κεντρικο σερβις της καβα τωρα.
σορυ ειδα λαθος νταξ μη βαρατε:wave2:
Να προσθέσω και εγώ πως ο συγκεκριμένος μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πήγα για το service των 6.000 αφού είχα φάει την κρυάδα με τον Ι. Λέρτα στο μπουρνάζι. Ευγενικός και φιλικός καταρχήν. Οι τιμές του τσιμπημένες κατ εμέ, αλλά εντός του συναγωνισμού των εξουσιοδοτημένων. Επίσης πέρασε με επιτυχία το τεστ "Θα λαδώσει αλυσίδα; Θα τσεκάρει τον αέρα στα λάστιχα;" Μέχρι και στο pc το τσέκαρε. Για των 12.000 εκεί με βλέπω ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από orbital
Να προσθέσω και εγώ πως ο συγκεκριμένος μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πήγα για το service των 6.000 αφού είχα φάει την κρυάδα με τον Ι. Λέρτα στο μπουρνάζι. Ευγενικός και φιλικός καταρχήν. Οι τιμές του τσιμπημένες κατ εμέ, αλλά εντός του συναγωνισμού των εξουσιοδοτημένων. Επίσης πέρασε με επιτυχία το τεστ "Θα λαδώσει αλυσίδα; Θα τσεκάρει τον αέρα στα λάστιχα;" Μέχρι και στο pc το τσέκαρε. Για των 12.000 εκεί με βλέπω ;)
ναι αυτα τα κανει, ρε φιλε αυτο με το pc τι ητανε?
κατι με τις στροφες ελεγξε σε μενα...
Δεν έχω ιδέα... Ήμουν και το τελευταιο του service πριν κλείσει για διακοπές οπότε γενικά απέφυγα τις πολλές ερωτήσεις... Ελπίζω να μη μας ψάρωνε μόνο βάζοντας ένα καλώδιο που δεν κάνει τίποτα :rotflmao: :rotflmao: