PDA

View Full Version : Συζήτηση για εκδρομή Αθήνα Τρίπολη Πάτρα Αθήνα 02/09/06

Tropeas
30/08/2006, 14:08
Εδώ μπορούν να δηλώνουν ποιοι θέλουν να έρθουν,
όποιοι ξέρουν ποια είναι η ποιο όμορφη απο τις δυο διαδρομές που έχουμε επιλέξει σε αυτό εδώ το ποστ ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27397)
και άλλα διάφορα...

Cpt. Haddock
30/08/2006, 14:10
εκ μεταφοράς...

:D

Εαν μπορέσω (λόγω των γνωστών προβλημάτων μου :sad: ) θα ήθελα να έρθω τουλάχιστον ως την Τρίπολη

Να δω και το γλυκό και ξυρισμένο :a8: :eyepop: :a07: αγόρι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βέβαια θα πρέπει να συμβιβάσετε εκείνο το peak 170 χ.α.ω, δεν τα φτάνει η γριά.. :lol:

(στις ευθείες γιατί στις στροφές ΣΑΣ ΕΧΩ! :lol: :evil: )

Αν είναι πρόβλημα, let me know

:wave2: :beer: :wave2:

ΥΓ. Γιατί όχι Κυριακή;

Cpt. Haddock
30/08/2006, 14:12
Ρε ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ, τώρα το είδα

2/9 έχει το Σάββατο!!!

:hypnotize :uplate: :eyepop: :dizzy:

div400
30/08/2006, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εκ μεταφοράς...

ΥΓ. Γιατί όχι Κυριακή;

διοτι την κυριακη........σσσσσσσσσσ δεν το λεμεεεεεε

:rolleyes: :a13:

αλλα την δευτερα θα ειμαστε καπως έτσι

:a2: :a25: :a46: :a54: :a56:

Tropeas
30/08/2006, 14:32
Βέβαια θα πρέπει να συμβιβάσετε εκείνο το peak 170 χ.α.ω, δεν τα φτάνει η γριά.. :
Εντάξει αυτό θα τα βρούμε...
θα πηγαίνεις όπως πήγαινες Γερμανία όμως εεε? ;)

ΥΓ. Γιατί όχι Κυριακή;
Γιατί όπως προείπε ο φίλτατος div400 έχουμε "άλλα κόλπα" την Κυριακή που θα τα μάθουν μόνο όσοι έρθουν μαζί μας το Σάββατο... :rolleyes: :blush: :p

Ρε ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ, τώρα το είδα
2/9 έχει το Σάββατο!!!

Βάλε το χεράκι σου moderator μου και κάνε ότι μπορείς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μην ανησυχείς θα σε περιμένω εγώ :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol: Αν έρθει και ο καπετάνιος και εσύ δεχθείς καμιά προσφορά... τότε δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα...
Δεν σε βλέπω αποφασιστικό γενικά οπότε...:lol: :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Το καλό που σας θέλω....να βγάλετε καμια 100ρια φωτογραφίες...να εχουμε να θαυμάζουμε.:wave2:
Όσο έχουμε χρόνο θα προσπαθούμε να βγάλουμε και περισσότερες...

Cpt. Haddock
30/08/2006, 14:37
Κοίτα, η γριά ταξιδεύει στα 150-155 κοντερίσια - σχετικά- άνετα (άντε και στα 160).

Έχει και καινούρια λαστιχάκαι και δισκόπλακες :winka:

Το πολύ πολύ όπου θέλετε εσείς ανοίγετε και βρισκόμαστε παρακάτω.

Ούτως ή άλλως η δική μου συμμετοχή εξαρτάται όπως ξέρεις από πολλούς παράγοντες :sick:

Θα επικοινωνήσω με τη διεύθυνση (δεν είμαι mod στις βόλτες καρντιά μου :lol: ) για την αλλαγή ημερομηνίας

:smokin:

Tropeas
30/08/2006, 14:37
Θέλω πληροφορίες και γνώμες!!! την Α1 διαδρομή (Α1. Τρίπολι - Λεβίδι - Καλύβια) ή την Β1 (Τρίπολι - Μεγαλόπολη - Διμιτσάνα - Βυτίνα - Βλαχερνά)???
:confused:

Cpt. Haddock
30/08/2006, 14:39
Τι φωνάζεις ρε; :lol: :lol:

Την Α1 !!

Tropeas
30/08/2006, 14:40
Κοίτα, η γριά ταξιδεύει στα 150-155 κοντερίσια - σχετικά- άνετα (άντε και στα 160).

Έχει και καινούρια λαστιχά και και δισκόπλακες :winka:

Το πολύ πολύ όπου θέλετε εσείς ανοίγετε και βρισκόμαστε παρακάτω.

:smokin: :a25: :a30:
Τέλεια σε θεωρώ δεδομένο απο την μεριά μου...
και όλοι όποιοι μπορούν να πάνε έως 140-150(όπου μπορούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες-κάγκουρες δεν είμαστε...) μόνο και μόνο για να μην κουράσουν στα κομμάτια Εθνικής τους υπόλοιπους... ;)

Λεωνίδας
30/08/2006, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:a25: :a30:
Τέλεια σε θεωρώ δεδομένο απο την μεριά μου...
και όλοι όποιοι μπορούν να πάνε έως 140-150(όπου μπορούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες-κάγκουρες δεν είμαστε...) μόνο και μόνο για να μην κουράσουν στα κομμάτια Εθνικής τους υπόλοιπους... ;) Ευχαριστώ που με έβγαλες από τη δύσκολη θέση να εξηγώ γιατί δεν έρχομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

div400
30/08/2006, 14:50
Ευχαριστώ που με έβγαλες από τη δύσκολη θέση να εξηγώ γιατί δεν έρχομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εμμμ αμα ειχες μαθει να βαζεις και τριτη κατι θα καναμε και για σένα αλλα.........:a48:
μη μασας ρε λεωνιδα
αν θες σου δινω το diversion εως τα 130-140 μια χαρα θα σε παει.... αλλα οχι δικαβαλος οκ?

Cpt. Haddock
30/08/2006, 14:51
Γιατί όπως προείπε ο φίλτατος div400 έχουμε "άλλα κόλπα" την Κυριακή που θα τα μάθουν μόνο όσοι έρθουν μαζί μας το Σάββατο... :rolleyes: :blush: :p

:eyepop: :evil: :blush: :wacko: :look:

θα με σκάσετε ρε κανάγιες...

KaTaNaS
30/08/2006, 14:52
Λαμπρούκο, άπαιχτο το πόστακι σου στις συναντησεις!

απο τα πιό ευανάγνωστα προγράμματα!

πολύ καλός επίσης ο υπολογισμός της κατανάλωσης!:a20:

το λοιπόν, ένεκα εξεταστικής, και επειδή γεράσαμε και επιτέλους πρέπει να αρχίσουμε να ασφαλιζόμεθα μπάς και πάρουμε καμμια σύνταξη της προκοπής

δεν είμαι σίγουρος αν θα εχω φθασει σε σημείο της ύλης για να μπορώ να ξεμυτήσω και το σάββατο!

θα σας ενημερώσω παρασκευή βράδυ!

αν έρθω πάντως θα διανυκτερεύσω εις την Πάτραν!

καλά το κυριακάτικο δε το χάνω με τίποτις!

επίσης προτείνω και εγώ διαδρομή 1, η 2 ειναι πιό γρήγορη, αλλά πολλές νταλίκες εκεί στις φουρκέτες μπου κατηφορίζουν Μεγαλόπολη ρε γαμώτο!

ο μέσα δρομος είναι πολύ όμορφος, συνίστανται χαμηλές ταχύτητες πάντως ειδικά κοντά στην Κλειτορία (όνομα και αυτό :lol: )

μένουμε σε επαφή! :wave2:

Ταξιδευτής
30/08/2006, 14:55
Λαμπρο, επειδη η διαδρομη περναει απο το χωριο μου (Δαφνη) και ξερω καλα τα μερη εκει γυρω, μπορω να σου πω με σιγουρια: Α1!

Η διαδρομη ειδικα απο Καλυβια/Καλαβρυτα και μετα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!

Θελω και φωτο απο το γνωστο ...αεροπλανο! :) :beer:

Λεωνίδας
30/08/2006, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εμμμ αμα ειχες μαθει να βαζεις και τριτη κατι θα καναμε και για σένα αλλα.........:a48: :mad: :mad: :mad: :mad: δεν κατάλαβα το πνεύμα σας φίλτατε

div400
30/08/2006, 15:01
@ λαμπρο:

την Α1 την Α1

:a8: :a30: :a013:

Cpt. Haddock
30/08/2006, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Άλλος από εδώ... :mad:

γμ την κωλοομερτά σας...

:evil:

:wacko:

Tropeas
30/08/2006, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Λαμπρούκο, άπαιχτο το πόστακι σου στις συναντησεις!
απο τα πιό ευανάγνωστα προγράμματα!
πολύ καλός επίσης ο υπολογισμός της κατανάλωσης!:a20:
:rolleyes: :blush: Εμ όταν οργανώνουμε οργανώνουμε...
Κάτσε να συμπληρώσω και κάτι άλλο τώρα που μου έδωσες ιδέα...
Εμ, έτσι για να έχουμε όλοι μια ψιλο-χοντρο-εντύπωση τι-πως-που και γιατί...

θα σας ενημερώσω παρασκευή βράδυ!
αν έρθω πάντως θα διανυκτερεύσω εις την Πάτραν!
ΟΚ, δεν βιαζόμαστε για συμμετοχές...
έτσι και αλλιώς θα γίνει την ώρα και μέρος συνάντησης το γράφει... ;)
παίζει να μείνω και εγώ Αίγιο το βράδυ, αλλά δεν το ξέρω ακόμα...

επίσης προτείνω και εγώ διαδρομή 1, η 2 ειναι πιό γρήγορη, αλλά πολλές νταλίκες εκεί στις φουρκέτες μπου κατηφορίζουν Μεγαλόπολη ρε γαμώτο!
ο μέσα δρομος είναι πολύ όμορφος, συνίστανται χαμηλές ταχύτητες πάντως ειδικά κοντά στην Κλειτορία (όνομα και αυτό :lol: )
είναι ήδη Α1-Β1:3-1 :rotflmao:
τον δρόμο απο Σπήλαια λιμνών και Πάνω τον ξέρω καλά... έτσι και αλλιώς σε όλον το επαρχιακό η προσοχή και η ταχύτητες θα είναι προσεγμένες... ;)

LIBYKOS
30/08/2006, 15:16
Μπορείτε να ακολουθήσετε και τη διαδρομή από Τριπόταμα.
Να μην στρίψετε δηλ. δεξιά προς Κλειτορία - Καλάβρυτα, αλλα να συνεχίσετε ευθεία προς Πάτρα, μέσω Τριποτάμων, Λάμπειας, δηλ τον περιβόητο 111.
Είναι πιο καλός από το δρόμο μέσω Καλαβρύτων, και πιστεύω εξίσου όμορφη σαν διαδρομή.
Τον έκανα σχετικά πρόσφατα ( τέλη Ιουλίου ). Στο μεγαλύτερο μέρος του είναι πολύ καλός ( 80% ) και μπορείς να πας και σχετικά γρήγορα σε ορισμένα κομμάτια.
Με βάση τα παραπάνω, δεν προτείνω την δεύτερη διαδρομή.
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω λόγω υποχρεώσεων.
Καλά να περάσετε και χαιρετίσματα στο φαντάρο!

Nik0s
30/08/2006, 15:24
Αν τελικά πάτε Σάββατο, πώς θα δείτε τον κρούκη ?? :confused:

Τα επισκεπτήρια στην 124 ΠΒΕ είναι τις Κυριακές μόνο.... ;)

Cpt. Haddock
30/08/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Να μην στρίψετε δηλ. δεξιά προς Κλειτορία - Καλάβρυτα, αλλα να συνεχίσετε ευθεία προς Πάτρα, μέσω Τριποτάμων, Λάμπειας, δηλ τον περιβόητο 111.
Είναι πιο καλός από το δρόμο μέσω Καλαβρύτων, και πιστεύω εξίσου όμορφη σαν διαδρομή.

Συμφωνω!

:beer: :beer: :beer:

Λεωνίδας
30/08/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s

Τα επισκεπτήρια στην 124 ΠΒΕ είναι τις Κυριακές μόνο.... ;) Πες τα γιατί δε μ'ακούνε...

Cpt. Haddock
30/08/2006, 15:30

Τα επισκεπτήρια στην 124 ΠΒΕ είναι τις Κυριακές μόνο.... ;)

Κάτι έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή :rolleyes:

Και ΔΕΝ το λένε :mad:

Tropeas
30/08/2006, 15:32
Πες τα γιατί δε μ'ακούνε...
Και αν πάμε να τον ζητήσουμε, λες να μην μας τον φέρουν κάτω έστω λίγο να τον δούμε?
εμάς συνέβαινε αυτό στον στρατό...:rolleyes:
μετά δυστυχώς την άλλη Κυριακή... αυτήν δεν μπορώ και είμαι σίγουρος ότι και ο gcrook θα συμφωνούσε μαζί μου... :blush: :p :D

Nik0s
30/08/2006, 15:32
Πες τα γιατί δε μ'ακούνε...

Επίσης να ξέρετε οτι το επισκεπτήριο είναι 8:00 - 14:00 περίπου... Σάββατο αποκλείεται να τον δείτε, μόνο ίσως μέσα από τα σύρματα την ώρα που θα κάνει γόπινγκ για να είναι καθαρός ο χώρος για την Κυριακή !!! :lol: :lol: :lol:

Ότι και να αποφασίσετε, καλά να περάσετε, δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα είμαι στο γάμο "κάποιου" συμφορουμίτη !!! :look: :alien: :dizzy: :D

:wave2:

Nik0s
30/08/2006, 15:33
Και αν πάμε να τον ζητήσουμε, λες να μην μας τον φέρουν κάτω έστω λίγο να τον δούμε?

Μπα.......

Εκτός αν ντυθείς γυναίκα και πεις οτι είσαι η μάνα του που του έφερε τα χάπια για το κόψιμο που τον πιάνει καμιά φορά..... :lol: :lol: :lol:

Tropeas
30/08/2006, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Τον έκανα σχετικά πρόσφατα ( τέλη Ιουλίου ). Στο μεγαλύτερο μέρος του είναι πολύ καλός ( 80% ) και μπορείς να πας και σχετικά γρήγορα σε ορισμένα κομμάτια.

Συμφωνω!
:beer: :beer: :beer:
Τον έχω κάνει και εγώ... (νομίζω :rolleyes: ) είναι όντως πολύ όμορφος αλλά νομίζω σε μικρότερο κομμάτι... το κουβεντιάζουμε και επι τόπου...:beer:

Λεωνίδας
30/08/2006, 15:36
Κάτι έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή :rolleyes:

Και ΔΕΝ το λένε :mad: Μάλλον έχουν εκδρομή με το άλλο forum :rolleyes:

59465

Tropeas
30/08/2006, 15:37

Ότι και να αποφασίσετε, καλά να περάσετε, δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα είμαι στο γάμο "κάποιου" συμφορουμίτη !!! :look: :alien: :dizzy: :D

Να του πεις χαιρετίσματα, του γνωστού και καλά στέφανα... πωπω έχασε το χωμάτινο και πήγε για γάμους αντί για πουρνάρια....??? (ο Πανουριάς εεε?):lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Nik0s
30/08/2006, 15:39
πωπω έχασε το χωμάτινο και πήγε για γάμους αντί για πουρνάρια....???

Και ντάξει αυτός, πες οτι πρέπει να είναι παρών :D

Εγώ τι φταίω να χάσω την εντουράδα ε ???

:mad: :mad: :mad:

:lol: :rotflmao: :lol:

Cpt. Haddock
30/08/2006, 15:40
Μάλλον έχουν εκδρομή με το άλλο forum :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
30/08/2006, 16:26
Αν δεν φύγω για διακοπές :blush: ίσως έρθω.

latris mixanis
30/08/2006, 16:28

είσαι αίμα του :lol: :lol:

Tropeas
30/08/2006, 16:51
Κομπάρος?:confused: :p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :beer:

div400
30/08/2006, 16:56
Μάλλον έχουν εκδρομή με το άλλο forum :rolleyes:

ΡΕ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΡΕ ....ΡΕ.....ΡΕ ΧΑΖΕ :confused: :confused:

HAMBURG ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ !!

:smokin: :ZZZ:

χεχε την κυριακη (αντε το πολυ την δευτερα) που θα πεσουν οι φωτο τοτε να δω τ μουτρα σας ρεεεεεεε :smokin: :smokin:

mental note: ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΦΙΚΗ!

kostom
30/08/2006, 21:05
Count me in....:beer: :beer:

59494

Alx 84
31/08/2006, 09:09
Τελικά η εκδρομή είναι για να δει οποιος πάει τον crookη ή το αναφέρετε σα δικαιολογία;;:lol: :lol:

Τελικά τι θα γίνει την κυριακή;;;:a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

div400
31/08/2006, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Τελικά η εκδρομή είναι για να δει οποιος πάει τον crookη ή το αναφέρετε σα δικαιολογία;;:lol: :lol:

Τελικά τι θα γίνει την κυριακή;;;:a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

σσσσσσ εμπιστευτικοοοοοο σσσσσσσσ

τιποτα δεν θα γινει την κυριακη...
το λεμε ετσι για να μαζευτει κοσμος μπας και μας ερθει πιο φτηνα η χασαποταβερνα και συνακολουθο οργιο καταναλωσης προβατινας

σσσσσσσσσσσσσσσσσ δεν το εμαθες απο μενα οκ? σσσσσσσ

:lol: :D :rolleyes:

Alx 84
31/08/2006, 10:01

το λεμε ετσι για να μαζευτει κοσμος μπας και μας ερθει πιο φτηνα η χασαποταβερνα και συνακολουθο οργιο καταναλωσης προβατινας

εγώ δεν έμαθα, δεν άκουσα ,δεν είδα τίποτα!!!! δε ξέρω για τους άλλους όμως... :D

Cpt. Haddock
31/08/2006, 10:04

nice try div

αλλά ΔΕΝ έπιασε :mad:

Ταξιδευτής
31/08/2006, 10:24
Λοιπον, περα απο τα μυστικα (που δεν με πολυενδιαφερει να μαθω ετσι κ αλλιως), ειμαι και εγω μεσα για Σαββατο, αλλα με ημιαυτονομο προγραμμα (!! :p ).

(Μετα την Τριπολη κ Κρουκη μαλλον θα ακολουθησω εναν αλλο προγραμματισμο απο την υπολοιπη ομαδα προς ποταμο Λαδωνα μερια... ) :)

Alx 84
31/08/2006, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr

(Μετα την Τριπολη κ Κρουκη μαλλον θα ακολουθησω εναν αλλο προγραμματισμο απο την υπολοιπη ομαδα προς ποταμο Λαδωνα μερια... ) :)

Ατιμούτσικο εσύ!!! όλα τα μαρτυράς!!!

και εγώ μέσα!!! με τον προγραμματισμό του νίκου!!

είμεθα τρελοί προγραμματιστές εμείς!!!:lol: :lol:

Ταξιδευτής
31/08/2006, 10:37
Ατιμούτσικο εσύ!!! όλα τα μαρτυράς!!!

Εεεεετσι! Δεν εχουμε μυστικα εμεις Κυριοι!!! Αστραπος καθαρος ουρανες δεν φοβαται!!! :nono: :nono: :lol: :lol:

Alx 84
31/08/2006, 10:47
Εεεεετσι! Δεν εχουμε μυστικα εμεις Κυριοι!!! Αστραπος καθαρος ουρανες δεν φοβαται!!! :nono: :nono: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
31/08/2006, 10:49
Αστραπος καθαρος ουρανες δεν φοβαται!!! :nono: :nono: :lol: :lol:

καθαρός ουκρανός, αυστραλές δε φοβάται

Alx 84
31/08/2006, 11:01
καθαρός ουκρανός, αυστραλές δε φοβάται

αυτός σίγουρα δε τις φοβάται. εκείνες όμως;;;:winka: :winka: :lol: :lol:

div400
31/08/2006, 12:15
δεν ξερω τι κανουν οι ουρανοι και οι αυστραλες (εγω ελληνιδα θελω η δυνατον με μοτοσυκλετα.....)

αλλα μιλησα πριν λιγο με την 124 Αμφιπτερυγα Δραστικης Μεταπεδευσης (:look: ) και ναι μεν δεν έχει επισκεπτηριο (επισημο) το Σαββατο αλλα αν παμε φαντης μπαστουνης στην πυλη θα μας τον φωναξουν το αμφισμινια μας, να τον δουμε και να τον φιλησουμε
(οσοι θελουν μια και θα ειναι ξυρισμενος και προβλεπωμενος)
αυτα μου τα ειπε (εκτιμω) κανα φανταρακι (και οχι στελεχος) οποτε μπορει και να φαμε κανα τρελο ακυρο....:evil:
ειδωμεν!

αυτα....let the spaming go on

Tropeas
31/08/2006, 12:17
(Μετα την Τριπολη κ Κρουκη μαλλον θα ακολουθησω εναν αλλο προγραμματισμο απο την υπολοιπη ομαδα προς ποταμο Λαδωνα μερια... ) :) Που τον Λαδωνα? θέλω να μου λαδώσετε την αλυσίδα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: βάλε κάνα χάρτη να δούμε...

Παιδιά για τον Κρούκη και μόνο αν πάτε , πηγαίντε καλύτερα την Κυριακή για σίγουρα ... που και 100 άτομα να μαζευτούμε θα μπούμε , για το Σάββατο το παίζουμε κορώνα γράμματα με ποσοστά επιτυχία κάτω του 50%...:rolleyes: :blush: (το γνωρίζουμε, αλλά θα το προσπαθήσουμε...)

div400
31/08/2006, 12:24
την κυρικη το επισκ/ριο ειναι 09:00 - 13:00 για όσους θα πανε. θελουν να πανε την κυριακη......

bartlal
31/08/2006, 12:55
δεν ξερω τι κανουν οι ουρανοι και οι αυστραλες (εγω ελληνιδα θελω η δυνατον με μοτοσυκλετα.....)

ωπα! σου εχω μια πολυ καλη κοπελα, ΜΕ μηχανη! παιζει και να την ξερεις! :winka: πιμι για more info!

Alx 84
31/08/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

ωπα! σου εχω μια πολυ καλη κοπελα, ΜΕ μηχανη! παιζει και να την ξερεις! :winka: πιμι για more info!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι έγινε ρε φιλαράκι; και εμείς στο πηγάδι κατουρίσαμε;;; δε κατάλαβα!! να είμαστε δίκαιοι!! θέλω και εγώ!

Ταξιδευτής
31/08/2006, 13:08
Που τον Λαδωνα? θέλω να μου λαδώσετε την αλυσίδα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: βάλε κάνα χάρτη να δούμε...

Παιδιά για τον Κρούκη και μόνο αν πάτε , πηγαίντε καλύτερα την Κυριακή για σίγουρα ... που και 100 άτομα να μαζευτούμε θα μπούμε , για το Σάββατο το παίζουμε κορώνα γράμματα με ποσοστά επιτυχία κάτω του 50%...:rolleyes: :blush: (το γνωρίζουμε, αλλά θα το προσπαθήσουμε...)

Λαμπρουλη, δεν ερχομαστε για τον Κρουκη ρε ντε και καλα, αλλα γιατι γουσταρουμε την παρεα σου sweet boy! :D :lol:

Oσο για τον Λαδωνα και το προγραμμα που εχω στο νου μου, εκει που θα στριψετε εσεις (Καλυβια) λιγο μετα αν προσεξεις φαινεται ο ποταμος στην περιοχη που λεει Δαφνη, Τριποταμα κλπ....

"Ανατολικά του χωριού (Δαφνη) κατεβάζει τα νερά του ο ποταμός Λάδωνας προς την ομώνυμη τεχνητή λίμνη.
Η κοιλάδα που σχηματίζεται είναι καταπράσινη και ειδυλλιακή.

Σε απόσταση 4 χιλ. από το χωριό, σε τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς δίπλα στις όχθες του Λάδωνα υπάρχουν εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού (kanoe, kayak, ορεινό ποδήλατο), τα οποία συγκεντρώνουν αρκετούς λάτρεις του σπόρ. Ο χώρος έχει διαρυθμιστεί κατάλληλα με κιόσκια και πάγκους για την εξυπηρέτηση των περιπατητών."

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/places/ladon.htm

59693

Ταξιδευτής
31/08/2006, 13:13
O ποταμός Λάδωνας είναι ο κυριώτερος παραπόταμος του Αλφειού. Πήρε το όνομά του από το Βοιωτικό Λάδωνα μετά το 1307 π.Χ. όταν στην περιοχή εγκαταστάθηκαν Βοιωτοί.

Ένα από τα αξιοθέατα της Αρκαδίας είναι ο φράγμα του ποταμού (120 χλμ. από Τρίπολη). Το φράγμα δημιούργησε σε μια χαράδρα του βουνού Αφροδίσιου τεχνητή λίμνη μεγίστου μήκους 15 χιλιομέτρων και επιφάνειας 6.000 στρεμμάτων. Το φράγμα έχει χτιστεί στη θέση Πήδημα, σε υψόμετρο 420 μέτρων. Το τοπίο της λίμνης είναι επιβλητικό και το φυσικό περιβάλλον παρθένο.

Η κατασκευή του υδροηλεκτρικού σταθμού της ΔΕΗ, κοντά στο χωριό Βούτσης, άρχισε το 1950. Το 1955 αποπερατώθηκε η κατασκευή του φράγματος και των εγκαταστάσεων και ο σταθμός άρχισε να λειτουργεί με δύο ηλεκτρογεννήτριες συνολικής ισχύος 70.000ΚW. Ήταν μια από τις πρώτες μεγάλες μονάδες παραγωγήγς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Το φράγμα έχει μήκος 104μ. και ύψος 55μ. και συγκεντρώνει 50.000.000 κυβικά μέτρα νερού. Το νερό αυτό διοχετεύεται στους υδροστροβίλους των δύο ηλεκτρογεννητριών του υδροηλεκτρικού εργοστασίου με σύραγγα μήκους 8.620μ. και διαμέτρου 3.9μ. - της μεγαλύτερης στο είδος της στην Ελλάδα. Η μέση ολική ετήσια ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το σταθμό είναι 350.000.000 KWh. Σημαντικό μέρος της δαπάνης που απαιτήθηκε καλύφθηκε από ιταλικές πολεμικές αποζημιώσεις. Το νερό του φράγματος, μετά τη χρησιμοποίησή του για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, εκβάλλει εμπρός από το εργοστάσιο και επιστρέφει στην κοίτη του Λάδωνα για να χρησιμοποιηθεί εκ νέου για τη γεωργική παραγωγή.

Στην τεχνητή λίμνη του Λάδωνα φθάνει κανείς από τα Τρόπαια ή από τη Δάφνη Αχαϊας. Η διαδρομή είναι συναρπαστική και από το δρόμο υπάρχει υπέροχη θέα στην λίμνη και στο φράγμα. Ο δρόμος στο ύψος του φράγματος διακλαδώνεται σε δύο κατευθύνσεις. Aριστερά ακολουθεί την κοίτη του ποταμού Λάδωνα και οδηγεί στα χωριά Βάχλια, Κοντοβάζαινα και Βούτσης, ενώ δεξιά διατρέχει τη βόρεια όχθη της λίμνης και οδηγεί στο χωριό Μουριά και από εκεί στη Δάφνη και στον δρόμο "111". Και οι δύο διαδρομές είναι ενδιαφέρουσες. Ο ποταμός Λάδωνας πηγάζει σε μία επίσης εξαιρετικής ομορφιάς τοποθεσία, κοντά στο χωριό Σπηλιά, ΒΑ της λίμνης, στο δρόμο που οδηγεί στην Κλειτορία.

Αξιοθέατο της περιοχής αποτελεί το περίφημο της «Κυράς το γεφύρι» Ν. του χωριού Μουριά που συνδέει τη βορεινή με τη νότια όχθη. Η κατασκευή του τοποθετείται στον 13ο αιώνα μ.Χ. και κτίστηκε για να συνδέει το βόρειο τμήμα του τότε φράγκικου τιμαρίου της Κερπινής Γορτυνίας που αντιστοιχούσε στην Στρέζοβα (σήμερα Δάφνη Καλαβρύτων), και το οποίο ανήκε στην Βαρωνεία της Άκοβας, με το νότιο τμήμα του τιμαρίου προς τη μεριά της Κερπινής. Μάλιστα στο Γαλλικό Χρονικό του Μορέως (1265 μ.Χ.) αναφέρεται ότι παραχωρείται το μισό τμήμα της Στρέζοβας στην κυρά Μαργαρίτα του Πασσαβά. Από αυτήν πήρε το γεφύρι το όνομά του. Έχει άριστη τυχοποιϊα, μήκος 54.6 μ. πλάτος 2.15μ. και 5 τόξα. Παλαιότερα ο δρόμος από τη Θέλπουσα στο Λάδωνα πέρναγε από το γεφύρι αυτό. Μετά την κατασκευή του φράγματος του Λάδωνα το 1954 η γέφυρι κατακλύστηκε από τα νερά του φράγματος και μόνον κατά τους θερινούς μήνες που αποσύρονται τα νερά εμφανίζεται. Δίπλα από της Κυράς το γεφύρι κατασκευάστηκε τo 2002 και λειτουργεί νέα γέφυρα που συνδέει τα χωριά της περιοχής.

59695

bartlal
31/08/2006, 15:39
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι έγινε ρε φιλαράκι; και εμείς στο πηγάδι κατουρίσαμε;;; δε κατάλαβα!! να είμαστε δίκαιοι!! θέλω και εγώ!

ολα και ολα. εσενα θα σε ΕΦΤΙΑΧΝΕ ο Γιωργος ερχομενος απο την Κω με τις ξανθιες που θα εφερνε. δικαιοι δεν ειπαμε να ειμαστε? :evil: :evil: :evil: :smokin:

Alx 84
31/08/2006, 15:41
ολα και ολα. εσενα θα σε ΕΦΤΙΑΧΝΕ ο Γιωργος ερχομενος απο την Κω με τις ξανθιες που θα εφερνε. δικαιοι δεν ειπαμε να ειμαστε? :evil: :evil: :evil: :smokin:

Οκ Οκ... πασο!!!:winka:

bartlal
31/08/2006, 16:38
την κυρικη το επισκ/ριο ειναι 09:00 - 13:00 για όσους θα πανε. θελουν να πανε την κυριακη......

θα πας και συ καμαρι μ΄ ???

αν πας, θα φας και κανενα πιμι απο τα εισερχομενα/εξερχομενα σου ΜΠΑΣ και παρεις απαντησεις σε παλαιοτερα ζητηματα? :mad:

:a22:

SUPERSPORT
31/08/2006, 21:41
ωραια βολτα

θα γουσταρα και εγω να ερθω να δω και το ξαδερφακι μου(μολις παρουσιαστηκε και αυτος)

αλλα λογο δουλειας ειναι απιθανο :mad:

καλα να περασετε και με προσοχη ;)

Vstrommer71
31/08/2006, 23:39
Nικολαααακη στην επομενη βολτα ΣΕ εχω στεγνα....

ΣΣΣΣ,ερχεται!Ακρως Απορρητον!!!!
:winka:
Mε τους αλλοι θα τα πουμε Πατρα!

59843

Tropeas
01/09/2006, 09:32
Οσοι έχετε δηλώσει συμμετοχές τσεκάρετε το όνομά σας στη λίστα...
Παρακαλώ να είστε ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί...

ΥΓ. παράκληση στους Moderator για καθαρισμό-μεταφορά των μηνυμάτων απο το άλλο ποστ , εδω... Ευχαριστώ!

ΟΣΟ για την ένδυση θα είναι φουλ κομπλέ δέρματα(παντελόνι,τζάκετ), μπότες, γάντια και κράνος φυσικά...:rolleyes: ;)

Tropeas
01/09/2006, 09:46

ΣταμΑΑΑΑΑτα...... (θα με τα πει, γιατί εχω χάσει επεισόδια μάλλον...)

θα πας και συ καμαρι μ΄ ???
αν πας, θα φας και κανενα πιμι απο τα εισερχομενα/εξερχομενα σου ΜΠΑΣ και παρεις απαντησεις σε παλαιοτερα ζητηματα? :mad:
:a22: του τα γράφω και γω εδώ αλλά δεν... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=487978#post487978)

Alx 84
01/09/2006, 09:49
Οσοι έχετε δηλώσει συμμετοχές τσεκάρετε το όνομά σας στη λίστα...
Παρακαλώ να είστε ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί...

ΥΓ. παράκληση στους Moderator για καθαρισμό-μεταφορά των μηνυμάτων απο το άλλο ποστ , εδω... Ευχαριστώ!

ΟΣΟ για την ένδυση θα είναι φουλ κομπλέ δέρματα(παντελόνι,τζάκετ), μπότες, γάντια και κράνος φυσικά...:rolleyes: ;)

Κράααανος???? απαπαπαππαπααα!!! δε φοράω εγώ τέτοια πράγματα. χαλάει το μαλί. θα έχω βάλει ζελέ!!! Φούλ δέρμα θα είμαι!! Ανθρώπινο!!!:lol: :lol: :lol: Μπότες;;;; και θα αποχωριστώ τις migato μου??:nono: :nono: :nono: ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά καλά... πρίν με πάρετε με τις ντομάτες το κόβω!!!

Τα λέμε αύριο το πρωί!!:wave2: :wave2:

bartlal
01/09/2006, 15:27
....δε φοράω εγώ τέτοια πράγματα. χαλάει το μαλί. θα έχω βάλει ζελέ!!!....

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

(ξερ'ς εσυ γιατι γελαω!!!)

και το δικο μου μαλλι το χαλαει το κρανος, αλλα δεν κανω ετσι! :lol:

Tropeas
01/09/2006, 18:11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:

α. όποιοι έχουν τηλέφωνο gcrook προσπαθήστε να έχετε επικοινωνία να δούμε τι λόχο,διμοιρία είναι... εγώ τον έπερνα και τώρα και ήταν κλειστό... θα τον ξαναπάρω και το βραδάκι...

β. μετά απο επικοινωνία και με kostom... για να εξηγούμαστε και για να μην μπερδευόμαστε και παρεξηγιόμαστε και με τους υπόλοιπους... πιθανώς θα τον βρούμε στα διόδια Ελλευσίνας γιατί μπορεί να μην μας προλάβει στο περίπτερο. Αλλιώς και το λέω για οποιονδήποτε καθυστερήσει το πρωί... (!) ας ξεκινήσει στέλνοντας ένα μυνημα στο κινητό μου (οι πιο πολλοί λογικά το έχετε, όποιοι το χρειαστείτε πατήστε στην αγγελία της υπογραφής μου) και θα μιλήσουμε στην στάση της Τρίπολης για να βρεθούμε... και να συνεχίσουμε...

Αντε καλή βόλτα να έχουμε! :wave2: :beer:

Λεωνίδας
01/09/2006, 18:49
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:

α. όποιοι έχουν τηλέφωνο gcrook προσπαθήστε να έχετε επικοινωνία να δούμε τι λόχο,διμοιρία είναι...
μοίρα ίσως, σμήνος ίσως... :rolleyes:

SUPERMARIO
01/09/2006, 23:15
καλα να περασετε παιδια και μια παρακληση σε οποιον ακουει εκει πανω:mad:

μια διορθωση σε ημερομηνια,μερα η' δεν ξερω εγω τι δεν νομιζω να ηταν κοπος ετσι;;;;

οχι τιποτα αλλο θα γλυτωνα το ασκοπο ξυπνημα το πρωι και την ασκοπη βολτα μεχρι το περιπτερο ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!:rolleyes:

kostom
01/09/2006, 23:54
Τι διόρθωση ?????
:confused: :confused: :confused: :confused:
Ο τίτλος λέει 02/09/06......

KaTaNaS
02/09/2006, 09:05
τα παιδιά ξεκίνησαν! :beer:

στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη, να τους πίασει όσο λιγότερη βροχή γίνεται!

ο ουρανός έκλεισε τελείως! :smokin:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Tropeas
02/09/2006, 21:40
Μια χαρά μας πήγε...
όλοι πίσω και όλοι ευχαριστημένοι...
βροχή έριξε μόνο το πρωί και μόνο Αττική... μετά πουθενά και τίποτα , περισσότερα σε λίγο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :beer:

Ταξιδευτής
02/09/2006, 21:43
Tελικα αδελφε Κατανα, οπως ειπε κ ο Λαμπρος, οι ευχες σου επιασαν!

Δεν μας βρηκε πουθενα βροχη και ο καιρος ανοιξε τελειως φανερωνοντας εναν υπεροχο ηλιο που μας συντροφευσε μεχρι τη δυση του... :)

Περισσοτερα απο τους πιο ειδικους (Λαμπρο, Αλεξ, κ σια) :wave2:

Tropeas
02/09/2006, 21:57
Ειχαμε εν τω μεταξύ τρομερό συντονισμό...
φτάνω στο φανάρι της Ν.Ιωνίας , και πετυχαίνω τον Αλεξ... :p :D :beer:

powerphot
02/09/2006, 22:09
Τελικά είδατε τον Γιώργο??

Θέλω να δω Φωτο με τον gcrook χωρίς μούσι!!!ΤΩΡΑ!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kostom
02/09/2006, 22:10
Όλα καλά και από εδώ.....

Και το απίστευτο................

Ήρθε το TL με ένα τεπόζιτο από Πάτρα....
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

60131

Λεωνίδας
02/09/2006, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: Ήρθε και ο καπετάνιος ε; :rolleyes:

60132

Tropeas
02/09/2006, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Τελικά είδατε τον Γιώργο??

Θέλω να δω Φωτο με τον gcrook χωρίς μούσι!!!ΤΩΡΑ!!
:lol:
όχι δεν τον είδαμε τελικά...
αν και τηλεφωνικά μας έλεγε ότι δεν κάνουν κάτι,
επειδή έπρεπε να κάνουν καταμέτρηση δεν μπορούσαν να τον κατεβάσουν να τον δούμε... δεν θα υπήρχε πρόβλημα που πήγαμε έτσι απλά μάλλον πέσαμε σε κακή στιγμή. Μας είπαν ότι υπήρχε μια αμιδρή πιθανότητα να τον βλέπαμε μετα τις 13.00 αλλά επειδή δεν μπορούσαν να μας πουν σίγουρα δεν περιμέναμε...

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΚΑΙ το SV!!!:eyepop: άναψε ρεζέρβα στα 200χλμ... και μέχρι το σπίτι 220κάτι μια χαρά... αύριο να δω πόσα λίτρα θα βάλω... ;) ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ είχαμε στον γυρισμό...!:beer:

Ήρθε και ο καπετάνιος ε; :rolleyes:
:bawl: όχι.... :bigcry: :rolleyes:

Tropeas
02/09/2006, 22:51
Αν βάλετε φωτό απο εκεί που πήγατε Αλέξη και Νίκο, βάλτε τες στο άλλο τόπικ και σχολιάστε ταυτόχρονα τα μέρη των φωτό εκεί... εδώ ας μείνουμε στην μεταξύ μας κουβεντούλα... εμένα με βλέπω να τα οργανώνω αύριο απόγευμα τα δικά μας... πάω για ύπνο τώρα, γιατί , ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ!!! ;) :beer: :wave2:

SUPERMARIO
02/09/2006, 22:53
Τι διόρθωση ?????
:confused: :confused: :confused: :confused:
Ο τίτλος λέει 02/09/06......

o τιτλος ελεγε Σαββατο 02/09/06

Λεωνίδας
02/09/2006, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
o τιτλος ελεγε Σαββατο 02/09/06 Νομίζω έλεγε Σάββατο 1/9/2006 :confused:

Tropeas
02/09/2006, 23:10
Παιδιά όταν πρωτοείχα κάνει το ποστ και το ένα και το άλλο είχα κάνει λάθος την ημ/νία και είχα γράψει 01/09... αυτό επισημάνθηκε απο το πακετάνιο, αν και εγώ στο σώμα του μηνύματος έγραφα σωστά ημέρα Σάββατο και ημ/νία, και το διόρθωσα και στους τίτλους αλλά για να περαστούν οι διορθώσεις στους τίτλους καθυστερούν, γιατί νομίζω ότι περνούν απο έλεγχο... μάλλον εκεί έγινε η παρεξήγηση και δεν είχαμε κοντα μας τον Μάριο... κρίμα, αν μπορούσε όντως το Σάββατο... :sad: Next time...:beer: ;) :wave2:

SUPERMARIO
04/09/2006, 00:05
Παιδιά όταν πρωτοείχα κάνει το ποστ και το ένα και το άλλο είχα κάνει λάθος την ημ/νία και είχα γράψει 01/09... αυτό επισημάνθηκε απο το πακετάνιο, αν και εγώ στο σώμα του μηνύματος έγραφα σωστά ημέρα Σάββατο και ημ/νία, και το διόρθωσα και στους τίτλους αλλά για να περαστούν οι διορθώσεις στους τίτλους καθυστερούν, γιατί νομίζω ότι περνούν απο έλεγχο... μάλλον εκεί έγινε η παρεξήγηση και δεν είχαμε κοντα μας τον Μάριο... κρίμα, αν μπορούσε όντως το Σάββατο... :sad: Next time...:beer: ;) :wave2:

ευτυχως που το εγραψες (για το λαθος εννοω) γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι μου εστριψε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν πειραζει την αλλη φορα.

Cpt. Haddock
04/09/2006, 08:37

Πάντως η διόρθωση του τίτλου (και στα δύο ποστ) έγινε αυθημερόν, λίγο μετά που το είδα.

(courtesy of the moto.gr moderation team)

Tropeas
04/09/2006, 09:06
:beer:

Alx 84
04/09/2006, 15:52
Ειχαμε εν τω μεταξύ τρομερό συντονισμό...
φτάνω στο φανάρι της Ν.Ιωνίας , και πετυχαίνω τον Αλεξ... :p :D :beer:

χεχε!!! ναι, αυτό ήταν το κάτι άλλο!!

Δεν είχα προλάβει να μπώ τις προηγούμενες μέρες οπότε θα τα πώ τώρα. άλλη μια φανταστική εκδρομή! μοναδικά τοπία, τέλεια παρέα, πολύ ωραίο φαγητό, αν και λίγο κρύο (Νίιιιικοοοοοοοοοοο!!!!:evil: :evil: :p :p ).

Super λέμε!!!:beer: :beer: :beer:

Ψίτ κύριος!!! φωτογραφίες πού βάζουμε;;;

Giorgos19
04/09/2006, 15:57
χεχε!!! ναι, αυτό ήταν το κάτι άλλο!!

Δεν είχα προλάβει να μπώ τις προηγούμενες μέρες οπότε θα τα πώ τώρα. άλλη μια φανταστική εκδρομή! μοναδικά τοπία, τέλεια παρέα, πολύ ωραίο φαγητό, αν και λίγο κρύο (Νίιιιικοοοοοοοοοοο!!!!:evil: :evil: :p :p ).

Super λέμε!!!:beer: :beer: :beer:

Ψίτ κύριος!!! φωτογραφίες πού βάζουμε;;;

Nαι ναι...
Για πες.....για εκεινο το χωραφι που πηγες να αγορασεις............

Ταξιδευτής
04/09/2006, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Nαι ναι...

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε Αλεξ εγω παντως δεν ειπα τιποτε!!! :alien: :nono:

Giorgos19
04/09/2006, 16:21
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nai nai τα εμεθα και τα δικα σου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να μην ειμαι και γω εκει να σας δειξω ρεεεεε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πως να αγοραζετε πραγματικα οικοπεδα...

Alx 84
04/09/2006, 21:07

Ναι, το ξέρω, εγώ τόλμησα κ του είπα κάτι και το βγάζει αμέσως στη φόρα!!! :mad: :mad: :a017: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:
άντε μην αρχίσω να λέω και εγώ τα διάφορα! ΑΚΟΥΣ ΜΙΚΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;

Nai nai τα εμεθα και τα δικα σου...

Τι έμαθες πάλι εσύ; αμέσως να πεταχτείς!!!

Να μην ειμαι και γω εκει να σας δειξω

πως να αγοραζετε πραγματικα οικοπεδα...

Μμμ... μ'αρέσεις!!! Τώρα το διόρθωσες!!!! :rotflmao: :beer: :winka:

div400
05/09/2006, 08:21
Nαι ναι...

:eek: :eyepop:

τι εγινε ρε alex ολα καλα φιλε?

Alx 84
05/09/2006, 09:15
:eek: :eyepop:

τι εγινε ρε alex ολα καλα φιλε?

Μια χαρά!!! δεν έγινε τίποτα. απλά βγαίνοντας στην εθνική στο γυρισμό είχε μια παρατεταμένη στροφή που στο τέλος έκλεινε και είχε μια διχάλα για αυτούς που μπαίνουν. Ε, μπήκα με λίιιιγο παραπάνω και κάποια στιγμή βλέπω τη διχάλα και κόλησα. αφού δε προλάβαινα να πλαγιάσω έφυγα ευθεία στη είσοδο των άλλων.
Γύρισα και βγήκα από την κανονική έξοδο...:winka: :winka:

taxydromos
05/09/2006, 16:54
αρα ολα καλα φιλε
αντι για χωραφι αγορασες δρομο..
;)

Alx 84
06/09/2006, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos950
αρα ολα καλα φιλε
αντι για χωραφι αγορασες δρομο..
;)

χεχε, κάπως έτσι!!!:D

Tropeas
10/09/2006, 15:16
Εδώ μπορεί να συνεχίσει οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την εκδρομή απο εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27397&perpage=15&pagenumber=4

Καταλαβαίνεις τώρα sotpag γιατί αργήσαμε εεε?
Μόλις γύρισα Αθήνα κατάλαβα απο ποια διαδρομή ήρθαμε... :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :p :rolleyes:

latris mixanis
11/09/2006, 09:30
Mπράβο παιδιάααααααα!!:wave2: