View Full Version : Φλας!!
Ρε παιδιά δεν ξέρω εάν σας έχει προβληματίσει αλλά τα φλάς μπροστα είναι αρκετά έξω που κ με κάγκελο άν σου πέσει η μηχανή χαλαρά κάτω(εναποθέτηση)σπάνε αμέσως κ κοστίζουν 35 το ένα.Έχω αλλάξει πάνω από τρεις φορές κ μου την έχει βαρέσει.Εντωμεταξύ τα after δεν μπαίνουν γιατί στο Strom είναι βιδωμένα λοξά όπος λοξή είναι κ η βάση του φλας.Οπότε τα after αν τα βάλεις πέρα από το κενο που αφήνουν εκεί που βιδώνεις κοιτούν προς τα κάτω οπότε μόνο μαμίσια!!!Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάτι πιο μαζεμένο σε φλας???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
Ρε παιδιά δεν ξέρω εάν σας έχει προβληματίσει αλλά τα φλάς μπροστα είναι αρκετά έξω που κ με κάγκελο άν σου πέσει η μηχανή χαλαρά κάτω(εναποθέτηση)σπάνε αμέσως κ κοστίζουν 35 το ένα.Έχω αλλάξει πάνω από τρεις φορές κ μου την έχει βαρέσει.Εντωμεταξύ τα after δεν μπαίνουν γιατί στο Strom είναι βιδωμένα λοξά όπος λοξή είναι κ η βάση του φλας.Οπότε τα after αν τα βάλεις πέρα από το κενο που αφήνουν εκεί που βιδώνεις κοιτούν προς τα κάτω οπότε μόνο μαμίσια!!!Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάτι πιο μαζεμένο σε φλας???
δηλαδη σου εχει πεσει τρεις φορες η μηχανη ρε φιλε? πως τα καταφερες :confused:
Και πως νομίζεις ότι θα τα κονομάει η Suzuki, μόνο από τα σέρβις;
Tsakalaki
30/08/2006, 18:13
Έχω δει αφτερμαρκετ φλασάκια για το στρομάκι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έδωσα πολύ μεγάλη σημασία γιατί δε με άρεσαν, και δεν έψαξα να βρω τι και πως και που και δηλαδή κι' έτσι..... κάμι μικρά, σαν κινέζικα μάτια, γκρι.... αυτά μπορώ να δωσω ως πληροφορία....ψάξου σε κάνα αφτερμαρκετάδικο και ρώτα....γιατί όπως λέει και ο λαός οποιος παίζει, χάνει και όποιος ψάχνει, βρίσκει...:D
φλασάκια εδώ: http://www.accwhse.com/lockhart.htm#Marker lights
δεν θα έλεγα οτι βλέπω κάτι να μου αρέσει ιδιαίτερα... αν και έχω δεί στο παρελθόν κάποια όμορφα...
Ρε Kalant 2 μου τη ρίξανε που δεν τα πλήρωσα και μία που την είχα πρωτοπάρει την είχα ακουμπήσει κάτω και έσπασε...Μη νομίζεις ότι είναι κ δύσκολο να πέσει η μηχανή εύχομαι να μη σου τύχει.Τα after είναι αηδίες.....
Ρε Kalant 2 μου τη ρίξανε που δεν τα πλήρωσα και μία που την είχα πρωτοπάρει την είχα ακουμπήσει κάτω και έσπασε...Μη νομίζεις ότι είναι κ δύσκολο να πέσει η μηχανή εύχομαι να μη σου τύχει.Τα after είναι αηδίες.....
καλα δεν σου ειπα και τιποτα, νομιζα οτι επεσε απο απροσεξια σου...
κι εμενα μου ειχε πεσει απο σταντ και με απωλειες κιολας (σπασμενο καρπο) γιατι προσπαθησα να την κρατησω, αλλα μετα προσεχα...
low__rider
13/01/2007, 10:36
ειναι μια v-strom απεναντι απο το big apple παρκαρισμενη στο κολωνακι ...την εχω πετυχει αρκετες φορες η οποια φαινομενικα εχει μαμισια φλασακια αλλα με την μονη διαφορα οτι ειναι ασπρα. μπορω μα πω οτι μ'αρεσαν! το εψαξα λιγο σε 2-3 μαγαζια με αξεσουαρ αλλα δεν βρηκα κατι. γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο?
johnnyestia
13/01/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
ειναι μια v-strom απεναντι απο το big apple παρκαρισμενη στο κολωνακι ...την εχω πετυχει αρκετες φορες η οποια φαινομενικα εχει μαμισια φλασακια αλλα με την μονη διαφορα οτι ειναι ασπρα. μπορω μα πω οτι μ'αρεσαν! το εψαξα λιγο σε 2-3 μαγαζια με αξεσουαρ αλλα δεν βρηκα κατι. γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο?
Κάπου εδώ μέσα έχει ειπωθεί αν θυμάμαι καλά πως μπορείς να πάρεις γνήσια άσπρα (μόνο το τζαμάκι) για SV και να τα αλλάξεις. Επίσης χρειάζονται και 4 πορτοκαλί λαμπάκια. Τα λαμπάκια μην τα πάρεις γνήσια, είναι ακριβά και δεν αξίζει.
costas81
15/01/2007, 10:29
πηγαινετε σε οποιαδηποτε suzuki και ζητατε τα κρυσταλα απο το suzuki bandit!
φοραει τα ιδια φλασακια με το strom μόνο που αυτα τα μαμα ειναι ασπρα!
20? κοστίζουν και είναι πανεμορφα!
Οι λαλακες αμα τους ρωτησεις ασπρα για το στρομ παιζει θα σου πουνε οχι και ειναι ακριβως τα ιδια!
κριμα που δεν εχω φωτο να σας δειξω!θα σας ποσταρω μια να δειτε οτι ομορφαινει πολυ το μηχανακι!
ekpaglos
15/01/2007, 14:30
[Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάτι πιο μαζεμένο σε φλας??? [/B]
Έβαλα στο δικό μου (αναγκαστικά κατά μία έννοια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) μπροστινά flash σε σχήμα "χελώνας" (θυμίζουν τη λογική των αντίστοιχων flash των Varadero).
Θα στείλω φωτό προσεχώς προς αξιολόγηση...
athandim
15/01/2007, 16:39
Εγώ, αν έβαζα after, θα έβαζα κάτι τέτοιο...
Σημ: η φώτο είναι από την ενότητα SV (άρα μάλλον ταιριάζουν στα V-strom), από το μέλος alexioannides
74588
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29541
Δες εδω!
athandim
17/01/2007, 09:38
Εδώ φαίνοντα καθαρά τα άσπρα φλασάκια από bandit που λέει ο costas 81 παραπάνω (τέτοια φοράω και εγώ)...και ένα πολύ όμορφο stop με Led...
ΥΓ: low_rider το πήρες το πμ;
74763
low__rider
17/01/2007, 10:57
Ναι athandim κ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αλλα ειχε κ πλακα...παω εδω στην γειτονια μου στον κορυδαλλο σ'εναν εξουσιοδoτημενο εμπορο της suzuki παρκαρω απ'εξω μπαινω μεσα κ γνωριζοντας οτι λευκα φλασακια για v-strom δεν υπαρχουν, ζητησα κατευθειαν φλασακια απο bandit και μου λεει τι να τα κανεις? αφου v-strom εχεις. Πηγα να το παιξω κ ενημερωμενος τρομαρα μου! Πλεον υπαρχουν κ για v-strom original suzuki και κοστιζουν 3,5 ευρω το ενα. Τα τοποθετησα κ ειναι αψογα!
Ωραιο αυτο το πισω led φαναρι. Γνωριζουμε αν υπαρχει Ελλαδα? κ αν ναι που? ...κοστος?
athandim
17/01/2007, 11:39
Ωραιο αυτο το πισω led φαναρι. Γνωριζουμε αν υπαρχει Ελλαδα? κ αν ναι που? ...κοστος?
Το συγκεκριμένο είναι από e-bay....
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZfunkenflug2001QQssPageNameZSTRKQ3aMEWAQ3aMESOI
:wave2:
costas81
18/01/2007, 16:30
Ναι athandim κ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αλλα ειχε κ πλακα...παω εδω στην γειτονια μου στον κορυδαλλο σ'εναν εξουσιοδoτημενο εμπορο της suzuki παρκαρω απ'εξω μπαινω μεσα κ γνωριζοντας οτι λευκα φλασακια για v-strom δεν υπαρχουν, ζητησα κατευθειαν φλασακια απο bandit και μου λεει τι να τα κανεις? αφου v-strom εχεις. Πηγα να το παιξω κ ενημερωμενος τρομαρα μου! Πλεον υπαρχουν κ για v-strom original suzuki και κοστιζουν 3,5 ευρω το ενα. Τα τοποθετησα κ ειναι αψογα!
υπαρχουν και για v-strom?
με ποια διαφορα τα ξεχωρίζει αφού bandit και v-strom φοράνε τα ίδια φλας?
:lol: :lol: :lol: :lol:
τι μαλακες αυτοί οι πωλητές?
costas81
18/01/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Το συγκεκριμένο είναι από e-bay....
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZfunkenflug2001QQssPageNameZSTRKQ3aMEWAQ3aMESOI
δεν το ειδα εδω μεσα πουθενα!
athandim
18/01/2007, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
δεν το ειδα εδω μεσα πουθενα!
Έχεις δίκιο...θα τα έδωσε ο πωλητής. Χθες είχε δύο τεμάχια μόνο...
Λογικά κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστούν. Η διεύθυνση πάντως είναι σωστή.
(Ψήνομαι αν και άσχετος με αγορές μέσω ίντερνετ) :wave2:
costas81
19/01/2007, 10:32
ειναι οτι ομορφοτερο εχω δει για v-strom!
ξερεις αν μπορουμε να το βρουμε πουθενα εδω Αθηνα?
Ποσο σου κοστισε κομαντο?
athandim
19/01/2007, 10:44
ειναι οτι ομορφοτερο εχω δει για v-strom!
ξερεις αν μπορουμε να το βρουμε πουθενα εδω Αθηνα?
Ποσο σου κοστισε κομαντο?
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ρε Κώστα, δεν το έχω αγοράσει το πίσω φανάρι. Η φώτο ήταν στο site....
Τυχαία έπεσα πάνω ( εδώ (http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=6818.0) ). H τιμή ήταν 40 + 10 μεταφορικά, super δηλαδή....
Αν ήμουν και λίγο σχετικός με αγορές από E-bay θα το είχα χτυπήσει... :sad:
costas81
19/01/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ρε Κώστα, δεν το έχω αγοράσει το πίσω φανάρι. Η φώτο ήταν στο site....
Τυχαία έπεσα πάνω ( εδώ (http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=6818.0) ). H τιμή ήταν 40 + 10 μεταφορικά, super δηλαδή....
Αν ήμουν και λίγο σχετικός με αγορές από E-bay θα το είχα χτυπήσει... :sad:
κριμα που δεν το πηρες!
φαινετε πολυ ομορφο!
integrale
19/01/2007, 21:09
Εχω βαλει και εγω ασπρα φλασακια εδω και κανα 8μηνο αλλα δεν μπορω να βρω πορτοκαλι λαμπες!
Ξερει κανενας κανα μαγαζι!(Κωστη 81 χαθηκαμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Εχω βαλει και εγω ασπρα φλασακια εδω και κανα 8μηνο αλλα δεν μπορω να βρω πορτοκαλι λαμπες!
και οχι μονο με τον κωστη !!!!!!!
:(
integrale
19/01/2007, 21:41
Εχεις δικιο βρε George εχουμε χαθει γενικως!Αμα κανονιστει καμμια καλη βόλτα ολη η παλια καλη παρεα ειμαι μεσα!Δεν εχω ξεχασει παντως κανεναν!Πλεον δεν εχω καιρο ουτε στο internet να μπω!:beer: :beer: :wave2:
theocris
19/01/2007, 22:46
low rider καλησπέρα..επειδή θέλω να προβώ και εγώ στην αλλαγή των φλας, θέλω να με ενημερώσεις για δυο πράγματα:
1) σε ποιο μαγαζί στο κορυδαλλό τα αγόρασες?
2) άλλαξες λάμπες και εάν ναι τι κόστος είχαν γιατί έχω μάθει ότι οι γνήσιες πορτοκαλί της suzuki κοστίζουν ακριβά...αληθεύει?...:confused:
takis1964
19/01/2007, 23:23
lampes portokali kato kato stin pireos eki pou exoun piaggio antalaktika.
ixa pari 4 persi..ftines itane!!
low__rider
20/01/2007, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από theocris
low rider καλησπέρα..επειδή θέλω να προβώ και εγώ στην αλλαγή των φλας, θέλω να με ενημερώσεις για δυο πράγματα:
1) σε ποιο μαγαζί στο κορυδαλλό τα αγόρασες?
2) άλλαξες λάμπες και εάν ναι τι κόστος είχαν γιατί έχω μάθει ότι οι γνήσιες πορτοκαλί της suzuki κοστίζουν ακριβά...αληθεύει?...:confused:
Για να μην κανω διαφημιση, δεν ξερω αν επιτρεπεται κιολας σε αυτο το φορουμ, μπες στο site της suzuki κ κοιτα ποιος ειναι εξουσιοδοτημενος εμπορος στον Κορυδαλλο. Ενας ειναι ετσι κ αλλιως.Οσο για της λαμπες ετσι εχω ακουσει κ γω αλλα δεν το εχω ψαξει. Περιπου ενα χιλιομετρο πανω απο το μαγαζι επι της γρ.λαμπρακη υπαρχει ενα που πουλαει μπαταριες αυτοκινητων κ διαφορα αλλα ηλεκτρικα ηδη. Απο εκει πηρα λαμπες ...5 ευρο μου πηγαν. :D
costas81
22/01/2007, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Γιατι οι ασπρες οι λαμπουλες δεν σου αρεσουν η δεν δειχνουν ομορφες?
(Ακομα περιμενω να γυρισεις απο το συνεδριο στη Γαλλια, εχω ακομα τα γκριπακια σου.Παρε τηλ)
Εγω αγορασα τα λευκα φλασακια απο την αντιπροσωπεια της σουζουκι στο περιστερι, κων/πολεος..κοντα στην πλατεια μπυρναζιου..
Τα λευκα φλασακια για το βεστρομακι κοστιζουν 20Ε...Τα αλλαξα και το εργαλειο δειχνει πανεμορφο. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να βαλετε λευκες λαμπιτσες, και με τις λευκες και φαινεσαι και ειναι πιο ομορφες.εγω θα τις αφησω ετσι...:D
makaronachis
22/01/2007, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
Εγω αγορασα τα λευκα φλασακια απο την αντιπροσωπεια της σουζουκι στο περιστερι, κων/πολεος..κοντα στην πλατεια μπυρναζιου..
Τα λευκα φλασακια για το βεστρομακι κοστιζουν 20Ε...Τα αλλαξα και το εργαλειο δειχνει πανεμορφο. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να βαλετε λευκες λαμπιτσες, και με τις λευκες και φαινεσαι και ειναι πιο ομορφες.εγω θα τις αφησω ετσι...:D
ρε φίλε σκέφτηκες καθόλου οτί με τα λευκά φλασάκια δεν θα φαίνεται όταν ανάβει το φλας;
costas81
23/01/2007, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
ρε φίλε σκέφτηκες καθόλου οτί με τα λευκά φλασάκια δεν θα φαίνεται όταν ανάβει το φλας;
και ομως κομαντο φαινεσε και παραφαινεσε! Η λαμπες φωτιζουν πολυ εντονα και το κρυσταλο ειναι πολυ διαυγες.
thryleon
23/01/2007, 12:16
ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ:beer: :beer: :beer:
Ερώτηξης: τα φλασάκια μπρος-πισω στο DL εχουν λαμπες μεγάλες (σαν το στοπ/πορειας ας πουμε σε μεγεθος) ή μικροτερες; Ξερω οτι ειναι 21W ...
21W μεγαλες υπάρχουν σε λαμπτηρα που σβηστος εχει μια ελαφρα αποχρωση γαλαζιου ή χρωμέ, και αναμμενος φεγγει πορτοκαλι. Τετοιες εχω στο κουτι που εχει διαφανη φλασακια.
(Δεν το πηρα ακομη αλλα λεω κλασσικα να αρχισω να μαζευω τα εξτρα απο πριν... :p )
painterakis
10/06/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Φλας.
περισσοτερες πληροφοριες μπορουμε να εχουμε;
κοστος,που τα βρισκουμε,αν κανουν στο 650 (γιατι απο τις φωτο φαινεται οτι ειναι πανω σε Κ3 1000αρι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
κοστος,που τα βρισκουμε,αν κανουν στο 650 (γιατι απο τις φωτο φαινεται οτι ειναι πανω σε Κ3 1000αρι) Έχεις λυσσάξει ή μου φαίνεται; :rotflmao: :rotflmao:
Eδώ τα βρήκα www.vstrom.info (στο gallery) :wave2:
low__rider
10/06/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
κοστος,που τα βρισκουμε,αν κανουν στο 650 (γιατι απο τις φωτο φαινεται οτι ειναι πανω σε Κ3 1000αρι)
Ρε παιδια v-strom εχουμε! γιατι να το κανουμε να μοιαζει με βαρκαδερο!??:confused: Mια χαρα ειναι οι αεραγωγοι και τα φλας! ...ασε που το honda δεν εχει τετοιους αεραγωγους!:p
...και αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου ,που λενε, θα πεσει να σε πλακωσει!
92371
LALARILALO
13/07/2007, 16:04
εγω πηρα το λεντακι πισω απο το γερμανικι e bay.κοστος 67 κομπλε.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα διαθεσης, ο τυπος εχει λεντ για οτι κυκλοφορει:beer:
alex-vstrom
06/09/2007, 07:09
ομορφα ε
101768
alex-vstrom
06/09/2007, 07:10
2
101776
alex-vstrom
06/09/2007, 07:12
3
101772
alex-vstrom
06/09/2007, 07:14
για αυτες τι λετε
101775
alex-vstrom
06/09/2007, 07:16
2
101778
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
2 Ωραιοι οι καθρεφτες σου alex.Που τους πηρες και ποσο?
alex-vstrom
06/09/2007, 13:57
δεν τουσ εχω εγω απο μια αλλη moto που τουσ ειχε επανω και ετσι τους τραβηξα φωτο
πραγματι ειναι ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
δεν τουσ εχω εγω απο μια αλλη moto που τουσ ειχε επανω και ετσι τους τραβηξα φωτο
πραγματι ειναι ;) Πρεπει να τα βρουμε ρε γμτ.ΕΙναι ωραια τα γ@@@@@να
alex-vstrom
24/10/2007, 08:57
πισω λευκο φαναρι stop
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=23_74_75_135&products_id=1455&osCsid=8fd46b81818d0d4d77cf954196594329
Innersense
24/10/2007, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Φλας.
Παιδιά δεν το πιστεύω! Το συγκεκριμένο φλας πρέπει να είναι 99% απο Peugeot Speedfight και ομολογώ ότι του ψιλοπάει...
Τώρα τι μόντα έκανε ο τύπος για να το βάλει είναι άλλο θέμα...
MARKOS-V
24/10/2007, 19:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
εμενα παντωσ μου αρεσουν.ασε που θα εχουν και καλυτερη αεροδυναμικη.εαν ξερεισ που θα τα βρω , πεσ το μου για να τα παρω ...ταχιστα
costas81
24/10/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
εμενα παντωσ μου αρεσουν.ασε που θα εχουν και καλυτερη αεροδυναμικη.εαν ξερεισ που θα τα βρω , πεσ το μου για να τα παρω ...ταχιστα
:rolleyes:
αεροδυναμικη??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
low__rider
24/10/2007, 19:12
:rolleyes:
αεροδυναμικη??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε κωστα! το v-strom ειναι on-ss-off κατηγορια! δεν το ξερες?? :rotflmao:
costas81
25/10/2007, 10:43
ρε κωστα! το v-strom ειναι on-ss-off κατηγορια! δεν το ξερες?? :rotflmao:
καλά ρε το ξέρω απλά λέω....στην αεροδυναμική των φλάς κολήσαμε??
:lol: :lol: :lol:
MARKOS-V
25/10/2007, 17:06
Γιατι οταν πασ με 100 και βαλε , τα φλασακια δεν ...κοβουν αερα νομιζετε;εχουν αντισταση και αυτα εστω και λιγη.εγω αυτο νομιζω .τεσπα..:wave2:
costas81
25/10/2007, 18:44
Γιατι οταν πασ με 100 και βαλε , τα φλασακια δεν ...κοβουν αερα νομιζετε;εχουν αντισταση και αυτα εστω και λιγη.εγω αυτο νομιζω .τεσπα..:wave2:
το μηχανακι μας εχει αεροδυναμικη νταλικας!! τα φλας μας πειραξανε?
MARKOS-V
26/10/2007, 17:38
ασε που με ενα ..πεσημο τα φλασακια πανε κατα διαολου.15 τα ημιτασιον και 31 τα μαμα.
costas81
26/10/2007, 17:59
ασε που με ενα ..πεσημο τα φλασακια πανε κατα διαολου.15 τα ημιτασιον και 31 τα μαμα.
αμα φορας καγκελακια δεν καταλαβαινουνε τιποτα!
MARKOS-V
26/10/2007, 18:05
μα με καγκελα ...σπανε.αν δεν φορουσα τοτε...βρασε οριζα
costas81
26/10/2007, 18:31
μα με καγκελα ...σπανε.αν δεν φορουσα τοτε...βρασε οριζα
χουφτες φορας??
MARKOS-V
26/10/2007, 20:10
ναι φοραω.η αριστερη εχει ανοιξει αλλα αντεχει ακομα
costas81
30/10/2007, 09:17
ναι φοραω.η αριστερη εχει ανοιξει αλλα αντεχει ακομα
givi ειναι τα καγκελα η suzuki!
MARKOS-V
30/10/2007, 19:01
τα καγκελα ειναι γκιβι.
argy_kap
02/11/2007, 08:03
Η ερώτηση μου είναι η εξής για όσους έχουν αλλάξει φλάς:
Το μαύρο πλαστικό μέρος του φλας που είναι πάνω στον σκελετό της μηχανής και έχει ένα κάπως 'τριγωνικό' σχήμα μένει στην θέση του ή το βγάζουμε. Αν το βγάζουμε τότε αυτό που μένει δεν φαίνετε άσχημο? Διαφορετικά τι κάνουμε? Το κόβουμε και το αφήνουμε και περνάμε το νέο φλάς από μέσα?
Είναι εύκολο να αλλαχτούν τα φλάς? Τα έχει αλλάξει κάποιος μόνος του?
Και μια που το έφερε η κουβέντα πόσο εύκολο είναι να αλλαχτεί το πίσω φως του φρένου και να αντικατασταθεί με κάτι άλλο? Σκέφτομαι να αλλάξω φλας και φως αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό.....
low__rider
02/11/2007, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Και μια που το έφερε η κουβέντα πόσο εύκολο είναι να αλλαχτεί το πίσω φως του φρένου και να αντικατασταθεί με κάτι άλλο? Σκέφτομαι να αλλάξω φλας και φως αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό.....
Οσο αφορα το πισω φαναρι η διδιακασια ειναι σχετικα απλη αλλα λιγο χρονοβορα! Απλα τα βγαζεις σχεδον ολα ξεκινας με σελα συνεχιζεις με την βαση βαλιτσας αν εχεις ξεβιδωνεις το πλαστικο κατω απο την βαση βγαζεις τα πισω πλαινα πλαστικα
αλλα και τα μικρα μπροστινα ,οχι του ντεποζιτου, τα απο κατω για να ξεβιδωσεις την ουρα! Απο κει και μετα 2 βιδουλες εχει το φαναρι...:wave2:
MARKOS-V
02/11/2007, 14:48
Το μαύρο πλαστικό μέρος του φλας που είναι πάνω στον σκελετό της μηχανής και έχει ένα κάπως 'τριγωνικό' σχήμα μένει στην θέση του ή το βγάζουμε. Αν το βγάζουμε τότε αυτό που μένει δεν φαίνετε άσχημο? Διαφορετικά τι κάνουμε? Το κόβουμε και το αφήνουμε και περνάμε το νέο φλάς από μέσα?
Είναι εύκολο να αλλαχτούν τα φλάς? Τα έχει αλλάξει κάποιος μόνος του?
εγω εχω αλλαξει φλασ μπροστα λογο πεσιματοσ 2 φορεσ εν στασει.πρεπει να ξεβιδωσεισ ενα παξιμαδι πισω απο το φλασ και αφου ξεκουμπωσεισ το φισακι του εισαι ετοιμοσ.2 λεπτα με το ρολοι!!:) αλλα 3 να το βαλεισ , να το βιδωσεισ και να βαλεισ κ το φισακι.:)
2+3=5 +19% φπα σε 6 λεπτα εισαι ετοιμοσ και βρουμ.....φατε τη σκονι μου ρεεεεε:wave2: :wave2:
MARKOS-V
02/11/2007, 14:52
παντωσ εαν ξανασπασω το αριστερο φλασ θα παω να βαλω κατι που ειδα εδω που μοιαζουν σαν σταγονα.το θεμα ειναι πωσ πρεπει να βαλω κολλα γιατι μαλλον δεν βλεπω στη φωτο κατι για να τα στιριξω .:confused:
θα παβ παντωσ να τα δω και θα σασ πω:wave2:
MARKOS-V
02/11/2007, 14:57
Παλι σε μια φωτο του πισω φαναριου που ειναι και φλασ ταυτοχρονα ειδα οτι εχει 1 φισακι:hypnotize
μα δεν πρεπει να εχει αλλα 2 για τα 2 φλασ;
εκτοσ και αν το δικο του στο μεγαλο φισ συνδεονται και τα 2 μικρα των φλασ.
:wave2: :wave2:
costas81
02/11/2007, 16:31
τα καγκελα ειναι γκιβι.
εμενα suzuki τα καγκελάκια!
και απο τις δύο πλευρές έχει πέσει!
την μια την βρηκα απο πεζοδρόμιο ριγμένη στο δρόμο και την άλλη μου έπεσε εμένα προσπαθώντας να κατέβω ένα πεζοδρόμιο σε ανηφορικό δρόμο!
δεν έχει ακουμπήσει τίποτα κάτω ούτε πλαστικά ούτε φλας!
argy_kap
02/11/2007, 16:47
Costa είσαι εκτός....
Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι εκτός απο τον low_rider.........
costas81
02/11/2007, 17:56
Costa είσαι εκτός....
Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι εκτός απο τον low_rider.........
είναι συνέχεια της συζήτησης στην προηγούμενη σελίδα!