PDA

View Full Version : Fotografe..olh Thn Texnh Sou Na Valeis

Σελίδες : 1 2 [3]

sotokan
14/09/2006, 18:51
21 και 22/8 ξεκούραση και γύρες στο krivoklat,κάστρο κτλ........

61800

sotokan
14/09/2006, 18:53
....

61801

sotokan
14/09/2006, 18:55
Η ξεναγός μας στο κάστρο....Κλασικό δείγμα Τσέχας

61802

sotokan
14/09/2006, 18:59
Ο κήπος του σπιτιού μας..........

61803

sotokan
14/09/2006, 19:01
:beer:

61804

sotokan
14/09/2006, 19:10
Για τρελή μάσα μιλάμε στο τοπικό πολύ όμορφο εστιατόριο του χωριού...και τιμές τελείως ξεφτίλα

61806

sotokan
14/09/2006, 19:14
Τετάρτη 23/8 .
Πακετάρισμα και αναχώρηση για Αυστρία πάλι,αυτή τη φορά ν/α στο villach.....

61807

latris mixanis
15/09/2006, 00:52
Πανέμορφες φωτογραφίες, ταξιδέψαμε μαζί σας!!!

Μπράβο και πάντα τέτοια.!

:wave2:

Timberg
15/09/2006, 10:06
Μπράβο Παίδες

Α Ξ Ι Ο Ι Ι Ι Ι Ι Ι

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

:beer: :beer:

hornet
15/09/2006, 10:48
Α ρε ταξιδιαρες ψυχες μου ξυπνησατε αναμνησεις!!!

Καλα ρε σεις πηγατε πραγα και δεν πηγατε teplice!!!!!!!!!!!!!!

Ερωτηση στα συνορα αυστριας τσεχιας ...τι παρατηρησατε????

x-rider
15/09/2006, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

μεσα στα δαση εννοεις?

KOYNELAKIA τα ελεγαν?
:lol:

sotokan
15/09/2006, 18:43

teplice :confused: :confused: :confused:

να το πάρει το ποτάμι........τι είναι το teplice και τι θα πρεπε να παρατηρήσουμε chief????Τι koynelakia δλδ???Κάποιος να μας διαφωτίσει ρε παιδιά.....:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
Και έτσι πήραμε και εμείς το δρόμο της επιστροφής,με τον φωτογράφο να βάζει όλη του την τέχνη ακόμα και εν κινήση...
Συνεπιβάτης στο Ζ :yuck: ....OTI EVPEPE TO MATI MOU.....DEN TO AFINE......H PSIFIAKH MOU....:a09: :a09:

61916

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 18:54
KAI POU FIGAME APO TO KRIVOLKAT....EGO TON XAVA MOU....TH ALLO???........FOTO

61918

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 19:00
KAI ENA TSEXIKO...SALIGARH......

MAS PHRE APO PISO....:lol: :lol: :lol:

61920

zephyr1
15/09/2006, 19:06

Κατι παστακια που θελαν παρε ι τσα με το αζημιωτο βεβαια.:a13: :a03:

:lol: :rotflmao:

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 19:20
KA OTAN LEME FYSH STO KRIVOKLAT.....TO ENOOUME

61928

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 19:22
:eek: :smokin: :ZZZ: :wave2: :sun: :look:

61929

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 20:00
AN VARETHIKATE TA TOPIA.. NA MOU TO PITE........TH EIPATE???? OXI...............OK .......:beer: :beer: :beer: :beer:

MIA APO TO GROSSGLOCKNER

61931

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 20:03
KAI MIA PROS TA EKEI...

61933

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 20:06
KAI LIGO INNSBRUCK:look:

61935

SOL-VFR-VTEC
15/09/2006, 20:09
:look: :look:

61936

crs-k
15/09/2006, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
.............................
Μοδερατορες αν ειναι to much πετσοκοψτε την ,τ'αφηνω πανω σας.

Εχουσιν γνωση οι φυλακες! :winka:

Κανε δουλεια σου ... :smokin:

zolotas
15/09/2006, 22:43
απο τσεχια μονο αυτο ψωνισα ........αλλοι ψωνισαν αλλα .........:bawl:

61964

SOL-VFR-VTEC
16/09/2006, 09:58
OLA KALA APO TSEXIA...ALLA KSEXASA NA PO OTI EXASA 10 XRONIA.........APO ENA VRAXIKIKLOMA SE KEDRIKH FISA..... :mad:

APO MERIKA KOMATIA TOU DROMOY...OPOU KANAME ENDOURO......

HRTHE KAI ENAS GEROS EKEI KAI MOU LEEI=...KAPOUTEN???..VALTOS EISAI TOU LEO:mad:

ME AFTA KAI ME AFTA.....KALA POU KOUVALAO OLO TO SYNERGEIO MOU MAZI.....KAI ME THN VOHTHIA TOU SOTOKAN(TEXNIKH KAI PSIXOLOGIKH STHRIKSH)..TO VRIKAME.......KAI APO TO:bigcry: ...HRTHE TO.:a25: ...

61977

zolotas
16/09/2006, 21:47
Τακη ,τα μαθαμε και μεις για το προβλημα .......ο κολλητος σου ο Γιωργος με την ducati μας τα ελεγε........

παντως τα καταφερατε απ οτι βλεπω .........την τσιτσιδωσες για καλα :eek: ,μαλακα ουτε σε στριπτιζαδικο δεν γινονται τετοια .

αλλα κι εγω την εκανα την ξερη μου ........:D ......κλασσικη μαλακια δλδ ,εβαλα το σταντ και φευγοντας ακουω το μπαμμμμμμμ........ η μανετα συμπλεκτη εγινε σαν τουρκικη π_υτσα ,τουλαχιστον δεν εσπασε ...και γυρισαμε καλα και γω να συμπλεκταρω με 2 δαχτυλα .....με μουτζωσαν οι πουτανες ,
ολα αυτα στο Graz ......
ειπε κανεις για σκληρο συμπλεκτη?? :look:

γρατζουνισα και την βαλιτσα :bigcry: ....τωρα ολα ενταξει ,τα εφτιαξα .....

η μαλακια με τις βαλιτσες ειναι οτι εχει μεγαλυτρεη καταναλωση ,να υπολογισω μεχρι και 40% :bigcry: ........αφου και ο ζεφυρος τα παιξε .......μαζι τελειωναν τα ρεζερβουαρ .

και να πω οτι το R1 του ζεφυρου φοβερο μοτορι ,αλλα και πολυ καλος οδηγος και παροτι τα λαστιχα του δεν ηταν και τα καλυτερα ,το πηγαινε αψογα

zephyr1
17/09/2006, 04:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχουσιν γνωση οι φυλακες! :winka:

Κανε δουλεια σου ... :smokin:

να χα δουλεια να κανω, να σας την προσφερω απλοχερα,αλλα να που με τελειωσε.

Γαμωτο ειναι ωραια η παραμυθα.

Τετοιους φυλακες να χω,και η ελευθερια θα αποκτησει αλλο νοημα.

Α ρε λινατσες, οτι μας καθεται ειναι καλο οτι αντιδρα,...ποναει tips για ολα τα μοντελα.

Σας αγαπω και ας κραχτω.

:ZZZ:

zephyr1
17/09/2006, 04:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
Τακη ,τα μαθαμε και μεις για το προβλημα .......ο κολλητος σου ο Γιωργος με την ducati μας τα ελεγε........

παντως τα καταφερατε απ οτι βλεπω .........την τσιτσιδωσες για καλα :eek: ,μαλακα ουτε σε στριπτιζαδικο δεν γινονται τετοια .

αλλα κι εγω την εκανα την ξερη μου ........:D ......κλασσικη μαλακια δλδ ,εβαλα το σταντ και φευγοντας ακουω το μπαμμμμμμμ........ η μανετα συμπλεκτη εγινε σαν τουρκικη π_υτσα ,τουλαχιστον δεν εσπασε ...και γυρισαμε καλα και γω να συμπλεκταρω με 2 δαχτυλα .....με μουτζωσαν οι πουτανες ,
ολα αυτα στο Graz ......

η μαλακια με τις βαλιτσες ειναι οτι εχει μεγαλυτρεη καταναλωση ,να υπολογισω μεχρι και 40% :bigcry: ........αφου και ο ζεφυρος τα παιξε .......μαζι τελειωναν τα ρεζερβουαρ .

και να πω οτι το R1 του ζεφυρου φοβερο μοτορι ,αλλα και πολυ καλος οδηγος και παροτι τα λαστιχα του δεν ηταν και τα καλυτερα ,το πηγαινε αψογα

Ρε εσυ διαβασες τις σχεσεις φιλιας στης αναζητησεις σκεψεις προβληματισμους.
Εισαι και συ μεσα.

Σαν να βλεπω οτι χαλαρωνεις.:ZZZ:

Τελος μηνα θα με πανω κανονισε.

SOL-VFR-VTEC
17/09/2006, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

ολα αυτα στο Graz ......

και να πω οτι το R1 του ζεφυρου φοβερο μοτορι ,αλλα και πολυ καλος οδηγος και παροτι τα λαστιχα του δεν ηταν και τα καλυτερα ,το πηγαινε αψογα NA SOU PO THN ALITHIA HTAN DIKIA MOU :a31: :a31: :a31: .......APREPE NA VALO MIA ADISTASH STO SYNAGERMO.......KAI TO EGRAPSA.....

TO NOU SAS GIATI MIA SIGEKRIMENH MARKA SYNAGERMOU PREPEI NA THN VALEIS.....TA APOTELESMATA TA VLEPETE....OPIOS THELH TOU STELNO KAI SXEDIAGRAMA.......

TH NA KANOUME???OPIOS STO SALZBURG PERPATH.....LASPES KAI SKATA PATH.....:lol: :lol:

62023

sotokan
17/09/2006, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC

TH NA KANOUME???OPIOS STO SALZBURG PERPATH.....LASPES KAI SKATA PATH.....:lol: :lol:

:yuck: καλά ρε λαμόγιο εσύ τα είχες πατήσει και βρώμαγε μες το σπίτι και εγώ νόμιζα ότι χέστηκε επάνω του ο ........(ξέρεις ποιός) μέχρι να βρούμε το σπίτι........

Και αφού το .αμήσαμε που το .αμήσαμε το όλο θέμα και αφού ποστάραμε από σαλιγκάρια και ταύρους μέχρι πουτάνες,φουντιές και σκατά ,ας ποστάρω και εγώ τις τελευταίες φωτό απ το ταξίδι μας.......

23/8 Προορισμός villach
στάση σε βενζινάδικο μετά τα σύνορα Τσεχίας Αυστρίας να βγάλουμε τα αδιαβροχά μας και να πιούμε ζεστό καφέ και συναντάμε αυτό το αποκρουστικό θέαμα .Φαίνεται και στο ύφος του Τάκη................:yuck: :yuck: :yuck:
Ευτυχώς που είναι και η Βέφα και ομορφαίνει λίγο η φωτό

62026

sotokan
17/09/2006, 18:23
Το λοιπόν ,φάγαμε ένα καλό πακέτο με κίνηση το πρωί περνώντας έξω από Πράγα ,αλλά το χειρότερο ήταν το μεσημέρι που περνάγαμε περιφεριακά την Βιέννη.Για τρελλή κίνηση και μποτιλιάρισμα μιλάμε.Κάναμε συνολικά από το βενζινάδικο 30-50 χλμ και αισθανόμασταν λες και είχαμε κάνει 200.
Anyway ξεφεύγοντας από το μποτιλιάρισμα σταματήσαμε στο πρώτο autogrill που βρήκαμε μπροστά μας και εκεί γνωριστήκαμε με τον Leo,έναν αυστριακό ο οποίος ταξίδευε από τα σύνορα Τσεχίας Αυστρίας μέχρι το villach που κατοικούσε μόνιμα.....
Το τυπάκι ήταν Α-Ψ-Ο-Γ-Ο και τον ευχαριστούμε πολύ και ας μην τα διαβάζει όλα αυτά.Συνταξιδέψαμε από κει και πέρα και μας έδειξε έναν δρόμο επαρχιακό,πολύ ανώτερο από την εθνική και από 'αποψη θέας,μπλόκων ραντάρ κτλ και για τρελό στροφιλίκι μιλάμε με πίσσα πίστας που ακόμα και εγώ τριβάλιτσος και δικάβαλος σχεδόν τα έξυνα όλα.Και δεν είναι μόνο αυτό ,φτάσαμε γύρω στις 9 το βράδυ villach (αν είμασταν μόνοι μας το κόβω να φτάναμε κατά τις 3 το πρωί),μας βρήκε ένα πολύ όμορφο και φθηνό σχετικά ξενοδοχείο, μας περίμενε να ξεφορτώσουμε και να αλλάξουμε ρούχα (παρόλο που τον περίμενε η γυναίκα του σπίτι)και τελικά μας πήγε σ ένα ελληνικό εστιατόριο να φάμε (γειά σου μπάρμπα Μήτσο απ τα Τρίκαλα με τους γύρους σου,τις φέτες σου και τα τσιπουρά σου).Για όλα αυτά ο Leo το μόνο που μας άφησε να τον κεράσουμε ήταν ένας καφές και μία coca-cola.
Leo ελπίζω να σαι πάντα καλά και με υγεία να απολαύσεις πολλές χιλ. χλμ με την γριά σου....

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

62040

sotokan
17/09/2006, 18:32
Η θέα από το ξενοδοχείο μας..........Στο βάθος φαίνεται το villach

62049

sotokan
17/09/2006, 18:43
Τετάρτη 24/8 κάναμε μια βόλτα στο villach,μετά στη λίμνη faaker see (όπου και γίνεται κάθε χρόνο 5-10 Σεπτέμβρη συγκέντρωση των Harley) και στο καπάκι στο κάστρο burg landskron που είχε και το σώου με τα κυνηγετικά πουλιά.....

62065

AFTER
17/09/2006, 18:45

Leo ελπίζω να σαι πάντα καλά και με υγεία να απολαύσεις πολλές χιλ. χλμ με την γριά σου....

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ποια γρια ρεεεεεεεεεεε!
Σας εχει για πρωινο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωραιες φωτο :beer:

sotokan
17/09/2006, 18:48
Η θέα από το κάστρο είναι καταπληκτική,όπως και η λίμνη Ossiacher See...........:smokin: :smokin: :smokin:

62068

sotokan
17/09/2006, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ποια γρια ρεεεεεεεεεεε!
Σας εχει για πρωινο!

Ωραιες φωτο :beer:

Πλάκα πλάκα τον κυνηγάγαμε σαν τρελοί τον τύπο.......
GPZ 900 25 ετίας με αρκετές εκατοντάδες χιλ χλμ,εξοπλισμένο ακόμα και με συσκευή υπερήχων για τα ελάφια και πήγαινε τον κώλο του........

Στην φωτό ο κατοχός του ο Leo τρίτος από αριστερά.....
Δεξιά όλοι αναγνωρίζετε τον Τάκη SOL-VFR-VTEC με το καινούργιο γυαλικό που μόλις αγόρασε από κει,το οποίο διαθέτει και upside down σκελετό....:lol: :lol: :lol:

62073

sotokan
17/09/2006, 19:03
Σαν να πήρε το μάτι μου τους γύπες να τρίβουν τα φτερά τους με το που μας είδαν......Θα πρέπει μήπως να μας προβληματίσει αυτό:confused: :confused: :confused:

62075

SOL-VFR-VTEC
17/09/2006, 20:33
Δεξιά όλοι αναγνωρίζετε τον Τάκη SOL-VFR-VTEC με το καινούργιο γυαλικό που μόλις αγόρασε από κει,το οποίο διαθέτει και upside down σκελετό....:lol: :lol: :lol: [/B][/QUOTE] RE...ESY DEN ME EIPES... NEO...APO TO MATRIX???.....GIA SIGRINE ME.....VLEPEIS KAMIA DIAFORA????:cool: :cool: :a20: :a44:

62105

SOL-VFR-VTEC
17/09/2006, 20:52
PISTEYO OTI OI FOTO DIKSANE STO PERIPOU TO POS PERASAME....PADOS EPIDH EXOUME ARXISH APO TORA NA KANONIZOUME POU THA PAME TOU XRONOU...OPIOS PAEI PROS THS ALPEIS..AS ROTISH OTI PLIROFORIES THELH.........POSES MINANE RE SY SOTO EIPAME?????????// :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

KAI MIA TELEFTAIA FOTO GIATI VLEPO STO TELOS NA TROME KSYLO:a26: :a26: :a26:

EEE....AN DEN PENEPSIS KAI TO SPITI SOU:a23: :a23: :a23: :a23:

62106

hornet
18/09/2006, 08:31
σοτο-σαν το tep;ice ειναι πολη βορειοανατολικα της πραγας οπου ειναι..ολοκληρη η πολη ενα απεραντο ...ελο!!!

Ο ζεφυρ το επιασε αυτο με τα κουνελακια!!

Και τελος μου πειτε οτι σας επιασε το προβλημα με τη φισα γειωσεων...τα πρασινο καλωδιο το χοντρο εκαψε;

sotokan
18/09/2006, 18:56
σοτο-σαν το tep;ice ειναι πολη βορειοανατολικα της πραγας οπου ειναι..ολοκληρη η πολη ενα απεραντο ...ελο!!!

Ο ζεφυρ το επιασε αυτο με τα κουνελακια!!

Και τελος μου πειτε οτι σας επιασε το προβλημα με τη φισα γειωσεων...τα πρασινο καλωδιο το χοντρο εκαψε;

Μμμμμ.....ευτύχως που δεν το πήραμε χαμπάρι το teplice όπως και τα κουνελάκια γιατί εγώ όπως θα είδες είμουνα με την γυναίκα και θα πεφτε τσόκαρο :a26: και το χειρότερο κρεβατομουρμούρα:a017:

Όσον αφορά τη φίσα ,κοιτώντας τη μηχανή από μπροστά δεξιά στο πλάι έχει μια φίσα που συγκεντρώνει όλα τα καλώδια από φώτα ,φλας κτλ....ε εκεί είχε καεί η μία γωνίτσα της και ένα από τα καλωδιά της δεν έκανε καλή επαφή....Αλλά αφού το ανακαλύψαμε, μετά από πολύ "κλάμα" ,τέλος καλό όλα καλά.....:beer: :beer: :beer:

Ας ποστάρω και 2-3 τελευταίες φωτό για να τελειώσω το ταξίδι μας

25/6 και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στο villach με προορισμό κάπου κοντά στην Ancona ώστε να πάρουμε το καράβι την επομένη........τελικά καταλήξαμε στην Ravenna

62260

sotokan
18/09/2006, 19:06
Στάση μετά τα διόδια πριν την Βενετία ,εδώ φάγαμε χοντρό πακέτο αφού σαν λαλάκες ελληνάρες πήγαμε στις θυρίδες που δεν επιτρέπονται μηχανές και η πληρωμή γίνεται με πιστωτικές ,με αποτέλεσμα να κωλύσουμε την κυκλοφορία για κανά μισάωρο μέχρι να έρθει άνθρωπος να μας ανοίξει τις μπάρες......Το τι ιδρώτα ρίξαμε και το τι μπινελίκι φάγαμε (και ρίξαμε) από τους μακαρονάδες δεν λέγεται.........:uplate: :uplate: :uplate:

62261

sotokan
18/09/2006, 19:16
Φωτιά φωτιά....................:look:

62263

sotokan
18/09/2006, 19:40
26/8 ο δρόμος της επιστροφής είναι βαρύς.......
Για ένα χρόνο θα μείνουμε με τις αναμνήσεις αυτού του παρθενικού μας ταξιδιού στο εξωτερικό.Τουλάχιστον είναι πολύ όμορφες οι εικόνες που έχουμε αποθηκεύσει στον σκληρό του εγκεφάλου μας τόσο ώστε να μας κρατήσουν μέχρι του χρόνου...
Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη SOL-VFR-VTEC που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μας άνοιξε τους ορίζοντες να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι,καθώς εμείς είμασταν φοβισμένοι,επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω διότι μαζί οργανώσαμε αυτό το ταξίδι και τρέξαμε αρκετά οι δυό μας ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Σπύρο με το transalp γιατί τα γερμανικά του μας έβγαλαν πολλές φορές από δύσκολη θέση,τον Θύμιο με το Ζ γιατί χωρίς το κινητό του (που κάναμε χρήση πολλές φορές όλοι μας σχεδόν) ακόμα θα ψάχναμε ο ένας τον άλλον.Και τέλος όλα τα παιδιά για το κουράγιο τους ,το κέφι τους και την τρέλλα που κουβαλάνε......
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στην γυναίκα μου που είναι τόσα χρόνια σύντροφος και αχώριστος φίλος και μόνιμος συνεπιβάτης στην μοτό και στην τρέλλα μου ...:a07: :a07: :a07:

62273

Tropeas
19/09/2006, 00:14
Φωτιά φωτιά....................:look: Το ξέρεις ότι με αυτήν την φωτό αμα φαίνεται και αναγνωρίζεται το πρόσωπό σου τρως κλήση? εεε?
εμένα δεν με αφήναν μετά απο μια μπυροκατάνηξη στην Γερμανία να κατουρήσω λεει στους αγρούς γιατί δεν επιτρέπεται και μόλις τους είπα ότι θα λερώσω το αμάξι , έπεσε πολύ γέλιο, και βαράγαν όλοι τσίλιες μην μας δει κανείς....:lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

ruyjin
19/09/2006, 16:26
......Το τι ιδρώτα ρίξαμε και το τι μπινελίκι φάγαμε (και ρίξαμε) από τους μακαρονάδες δεν λέγεται.........:uplate: :uplate: :uplate:

γαματο!!!!!!!!!

SOL-VFR-VTEC
22/09/2006, 19:13
26/8 ο δρόμος της επιστροφής είναι βαρύς.......
Για ένα χρόνο θα μείνουμε με τις αναμνήσεις αυτού του παρθενικού μας ταξιδιού στο εξωτερικό.Τουλάχιστον είναι πολύ όμορφες οι εικόνες που έχουμε αποθηκεύσει στον σκληρό του εγκεφάλου μας τόσο ώστε να μας κρατήσουν μέχρι του χρόνου...
Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη SOL-VFR-VTEC που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μας άνοιξε τους ορίζοντες να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι,καθώς εμείς είμασταν φοβισμένοι,επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω διότι μαζί οργανώσαμε αυτό το ταξίδι και τρέξαμε αρκετά οι δυό μας ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Σπύρο με το transalp γιατί τα γερμανικά του μας έβγαλαν πολλές φορές από δύσκολη θέση,τον Θύμιο με το Ζ γιατί χωρίς το κινητό του (που κάναμε χρήση πολλές φορές όλοι μας σχεδόν) ακόμα θα ψάχναμε ο ένας τον άλλον.Και τέλος όλα τα παιδιά για το κουράγιο τους ,το κέφι τους και την τρέλλα που κουβαλάνε......
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στην γυναίκα μου που είναι τόσα χρόνια σύντροφος και αχώριστος φίλος και μόνιμος συνεπιβάτης στην μοτό και στην τρέλλα μου ...:a07: :a07: :a07: .......KALA TO TELOS EINAI OLA TA LEFTA........KAI EGO ME THN SEIRA MOU NA EFXARISTISO OLOUS TOUS PARAPANO ....KAI NA PO OTI TO FXARISTITHIKA PIO POLY APO KATHE FORA POU EXO PAEI EKSO......PEZI MEGALO ROLO H PAREA....FENETE HTAN GRAFTO NA SINADITHOUME MESA APO MOTO GR.....KAI NA PAROUME ZVARNA TOUS DROMOUS...KAI EDOS KAI EKTOS.....KAI AFTO GIATI KAI H 2....APO OTI FENETAI EIMASTE:a21: :a21: :a24: :a24: .....MAGA......NA SE XERODE OLOI.....KAI NA TOUS XERESAI KAI ESY...

62786

FZMAN
23/09/2006, 07:51
Μπράβο παιδιά, να είστε καλά και να ξαναπάτε. (εαν μπορώ κι εγώ να έρθω);

SOL-VFR-VTEC
26/09/2006, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Μπράβο παιδιά, να είστε καλά και να ξαναπάτε. (εαν μπορώ κι εγώ να έρθω); KAI TO ROTAS RE SY GIORGH???......ARXISE NA ETOIMAZESAI APO TORA////:beer: :beer: :beer:

FZMAN
26/09/2006, 14:52
Πάντως Τάκη αυτή η στιγμή με βρίσκει δίχως μηχανή μιας και η μοτό μου πουλιέται (τρακαρισμένη), με ένα δικαστήριο να εκρεμεί (αρχές Ιανουαρίου) και εμένα ψυχολογικά πεσμένο μετά απ όλα αυτά και με το μέλλον αβέβαιο (τι θα γίνει με το δικαστήριο και εαν αποζημιωθώ).

Θ.Β_750z
08/10/2006, 11:52
Μπραβο SOTOKAN,μπραβο SOL,:a18:πρεπει να φαγατε πολλες ωρες στον υπολογιστη για να δειξετε τις περιπετειες μας(εγω ειμαι ο τυπος με το Z):ninja:πιαστηκα λιγο,μην πω και ψεμματα,αλλα οποιος εχει θεληση,παει και με ποδηλατο!!!!αντε και του χρονου!!!

SOTOKAN εβγαλες δρομολογιο για του χρονου η ακομα?????

Εσυ Τακη????????:D

STOYBI
08/10/2006, 20:19
:a18:

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

SOL-VFR-VTEC
09/10/2006, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θ.Β_750z
Μπραβο SOTOKAN,μπραβο SOL,:a18:πρεπει να φαγατε πολλες ωρες στον υπολογιστη για να δειξετε τις περιπετειες μας(εγω ειμαι ο τυπος με το Z):ninja:πιαστηκα λιγο,μην πω και ψεμματα,αλλα οποιος εχει θεληση,παει και με ποδηλατο!!!!αντε και του χρονου!!!

SOTOKAN εβγαλες δρομολογιο για του χρονου η ακομα?????

Εσυ Τακη????????:D OK RE NIN....Z(750)......A

KAI NA LOIPOUN OI TEXNIKES MESA STO DOMATIO......NA THS KANEIS ME TON KOLLHTO SOU......KSEREIS PION???...AYTON POU PARALIGO NA PAROYME THN NIKOLOULH....NA TON VROUME.
:lol: :lol: :lol: :lol: :smokin: ...........:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: TOY XRONOU NA DEIS TH FOTO THA VGALO MESA STO PLOIO......:look: :look:

64622

Θ.Β_750z
09/10/2006, 23:27
Ασε.... του χρονου θα γινω και εγω βρυκολακας:uplate: :uplate:

αρκει να μας κατσει κανενας νταλικερης παλι.....:a54:

ΥΓ. Αλλωστε εσυ ξερεις απο νυχτες ζωντανων-νεκρων!!!!!!!:look:

64654

LINA
24/01/2007, 13:35
απιστευτες εικονες , φωτογραφιες, εμπειριες, τοπια, πολιτισμοι και τρελλα κληρονομησατε απ το ταξιδι σας και με πολυ πρακτικο τροπο χαρη στο φωτογραφο της παρεας μας μεταφερατε οτι ειδαν τα ματια σας . Να στε παντα καλα λοιπον και ευχομαι ατελειωτα χιλιομετρα πλεον στο εξωτερικο για ολους μας, εγω μαγευτικα στην Ολλανδια και η παρεα υπεροχη, τωρα μαγευτικα και απο Αυστρια και σιγουρα θα την επισκευτω.

αντε και του ΧΡΟΝΟΥ παιδια :wave2: :wave2: :wave2:

:sun: συγχαρητηρια στο φωτογραφο :sun:

sotokan
25/01/2007, 12:16
Να σαι καλά LINA για τα κάλα σου λόγια,βασικά φωτογράφοι είμασταν όλοι αλλά ο SOL-VFR-VTEC είναι αυτός που αξίζει τα συγχαρητήρια γιατί βγάζει τις καλυτερότερες φωτό,έχει υπομονή,φαντασία και καλή φωτ. μηχανή......Όσον αφορά την Αυστρία ,ένα θα σου πω ο SOL πέρσι πήγε 3η φορά και ετοιμάζεται και φέτος για 4η....Εγώ και η σύζυγος πήγαμε πρώτη και μαγευτήκαμε τόσο πολύ που φέτος ξανά εκεί (και κάπου αλλού βέβαια).Είναι απλά απίστευτο το μέρος,παραμυθένιο.......Και από ότι φαίνεται φέτος θα είναι αρκετά μεγάλη η παρέα......Στην Κυριακάτικη βόλτα μας στα Λαγκάδια ήδη εξέφρασαν ενδιαφέρον 6-7 φίλοι με μηχανές,φαντάσου μέχρι το καλοκαίρι τι θα γίνει (βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό,θα δείξει)
Να μαατε καλά και βουρ..........ο δρόμος μας καλεί για πολλά χλμ:cool:

LINA
25/01/2007, 15:49
Να σαι καλά LINA για τα κάλα σου λόγια,βασικά φωτογράφοι είμασταν όλοι αλλά ο SOL-VFR-VTEC είναι αυτός που αξίζει τα συγχαρητήρια γιατί βγάζει τις καλυτερότερες φωτό,έχει υπομονή,φαντασία και καλή φωτ. μηχανή......Όσον αφορά την Αυστρία ,ένα θα σου πω ο SOL πέρσι πήγε 3η φορά και ετοιμάζεται και φέτος για 4η....Εγώ και η σύζυγος πήγαμε πρώτη και μαγευτήκαμε τόσο πολύ που φέτος ξανά εκεί (και κάπου αλλού βέβαια).Είναι απλά απίστευτο το μέρος,παραμυθένιο.......Και από ότι φαίνεται φέτος θα είναι αρκετά μεγάλη η παρέα......Στην Κυριακάτικη βόλτα μας στα Λαγκάδια ήδη εξέφρασαν ενδιαφέρον 6-7 φίλοι με μηχανές,φαντάσου μέχρι το καλοκαίρι τι θα γίνει (βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό,θα δείξει)
Να μαατε καλά και βουρ..........ο δρόμος μας καλεί για πολλά χλμ:cool:

να ευχηθω σε ενα πιθανο μοτοταξιδι στο εξωτερικο τοτε :wave2:

χμ για τους 6-7 φιλους το νου σου !!! μπορει να ειναι κουραστικη η διαφορα αποψεων και επιθυμιων τοσων διαφορετικων προσωπων :wave2:

zolotas
25/01/2007, 15:57
......Όσον αφορά την Αυστρία ,ένα θα σου πω ο SOL πέρσι πήγε 3η φορά και ετοιμάζεται και φέτος για 4η....

:eyepop: βρηκε γυναικα απο Αυστρια ο Τακης??? .........αν αγορασει σπιτι εκει πιο φτηνα θα του ερχεται .........:lol:

sotokan
25/01/2007, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
να ευχηθω σε ενα πιθανο μοτοταξιδι στο εξωτερικο τοτε :wave2:

χμ για τους 6-7 φιλους το νου σου !!! μπορει να ειναι κουραστικη η διαφορα αποψεων και επιθυμιων τοσων διαφορετικων προσωπων :wave2:

Σ ευχαριστούμε LINA ,εύχομαι και σε σένα το ίδιο και ακόμα καλύτερο.....
Όσο για τους 6-7 ή και 17 ακόμα να ναι έχουν ξεκαθαριστεί κάποια πράγματα από πέρσι ακόμα ,τα όποία δούλεψαν μια χάρα,όσο γίνετε βέβαια........
Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή διάθεση πάνω απ όλα και τα ψιλοπροβληματάκια ξεπερνιούντε......

Zolota, κάτι βρήκε το λαμόγιο αλλά χάλασε το προξενιό γιατί έχουν χάλια δρόμους λέει εκεί στην Αυστρία...:look: :uplate: :hypnotize :bawl: τς τς τς ασχήμια αδερφέ μου

KaterinaX
25/01/2007, 20:43
καταπληκτικες φωτογραφιες, πολυ δεμενη παρεα , νασται καλα, καλα ταξιδια ναχετε παντα!

Nefeli
26/01/2007, 09:35
Να είστε πάντα καλά να ανακαλύπτεται τις ομορφιές

:sun: :sun: :sun:

SOL-VFR-VTEC
29/01/2007, 21:06
NA EISTE OLOI KAI OLES KALA.....

OSO GIA THS FOTO...AFTO HTAN H ARXH...

KAI TO LEO AFTO GIATI..EXO STHN KATOXH MOU...PSIFIAKH 10 MEGAPIXEL..

OPOTE FETOS THA YPARXEI YLIKO DIPLASIO...

TA KOUMADA PREPEI NA ARXISOUN APO NORIS...LEFTA-ADEIES-YPOXREOSEIS..K.T.L.
KAI IDIOS TA TAKSIDIA STO EKSOTERIKO.....DEN EINAI KAI TO PIO EFKOLO...

ALLA PISTEVO..OTI ESTO KAI MIA FORA..NA PAS

THA SOU MINH SFRAGIDA MESA SOU..GIA OLH THN ZOH SOU...

OPOTE...MEXRI TOTE....YGEIA KAI OLA TA ALLA..THA ERTHOUN..:wave2: :wave2:

ZOLOTA....OSO GIA AN VREIKA GYNAIKA STHN AYSTRIA...

SKOPOS MOU EINAI...NA ARAVONIASTO...KOPELES,,APO OLES THS XORES THS EVROPAIKHS ENOSHS.....:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
GIA NA POROUME NA PIGENOUME...KAI NA EXOUME MIA STEGH...VRE PEDI MOU:D

FZMAN
30/01/2007, 16:55
Σωστός.:beer:

Θ.Β_750z
02/02/2007, 17:33
ποιος εισαι ρε τακη?εγραψες παλι...

PalLoukiLuke
08/03/2007, 18:01
μπραβο ρε παιδια να ειστε παντα όρθιοι και του χρόνου πιο μακρυα!!!
Το θύμιο ηθελα να ρωτήσω πως τα πήγε με το Ζ? Εχω το ίδιο και λεω το καλοκαίρι να ακολουθήσω φίλους στη Corunia Ισπανία...ειναι πολύ κουραστικό το Ζ?
Και κατι ακόμα ρε παιδια αν δεν σας κούρασα...
Κλεβουν μπαγκάζια στο εξωτερικο? Εχω σαμάρια (λογω Ζ750) και οχι σκληρες βαλίτσες...
εδω στο ελλάδα τις σκίζουν, εξω?
πολύ χαρηκα για σας και μου δώσατε όρεξη για το καλοκαίρι...
παντα όρθιοι και πάντα με χαμόγελα!!
λουκας

SOL-VFR-VTEC
11/03/2007, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
μπραβο ρε παιδια να ειστε παντα όρθιοι και του χρόνου πιο μακρυα!!!
Το θύμιο ηθελα να ρωτήσω πως τα πήγε με το Ζ? Εχω το ίδιο και λεω το καλοκαίρι να ακολουθήσω φίλους στη Corunia Ισπανία...ειναι πολύ κουραστικό το Ζ?
Και κατι ακόμα ρε παιδια αν δεν σας κούρασα...
Κλεβουν μπαγκάζια στο εξωτερικο? Εχω σαμάρια (λογω Ζ750) και οχι σκληρες βαλίτσες...
εδω στο ελλάδα τις σκίζουν, εξω?
πολύ χαρηκα για σας και μου δώσατε όρεξη για το καλοκαίρι...
παντα όρθιοι και πάντα με χαμόγελα!!
λουκας

FILE LOUKA...THA SOU PO EGO GIA THN DIKIA MOY EBIRIA..POU EIXA METO Z
XORIS NA TO ODIGISO....EKATSA SINODIKOS GIA 500 SERI XLM...EE TA TELEFTAIA 60
TA PODIA MOU KLASANE....

LOIPON...KALYTERA FYSIKA EINAI NA STA PEI O THYMIOS......
ALLA NA KSERIES OTI PAS...(AN EISAI FTIAGMENOS)....PADOU..
ME TO AERA FADAZOME OTI EXEIS FAEI KSYLO ARKETO..
EKSO THA KANEIS PERISITERA XLM..KOINOS=PERISOTERO KSYLO..
STO KATO KATO NA SOU PO KAI KATI...AN DEN EINAI NA PAREIS MIA MOTO ME FERIA..
TRAVA OPOU GOUSTAREIS ME TO Z...KAI GRAFTA STA ARX@@@@ SOU

EKSO TA PRAGAMATA EINAI PIO YSIXA...ALLA EBIBH DEN KSEROUME TH BOREI NA KATSH
TA SAMARIA....TA PERNEIS PADA MAZI SOU..KAI OTAN TA EXEIS PANO..EXIS OPTIKO PEDIO...

XORIS NA EIMA O KATOXOS TOU Z.....PISTVO NA SE VOITHISA KAPOS

KALA XLM OPOU KAI NA EINAI AFTA:wave2: :wave2:

80632

PalLoukiLuke
12/03/2007, 08:18
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Πραγματικά τη βρήκα χρήσιμη :D
Συνοδηγό δεν θα έχω ... δεν είμαι τόσο κακός άνθρωπος για να βασανίσω ένα συνάνθρωπό μου...
Είμαι θωρακισμένος με πολύ όρεξη και υπομονή και ελπίζω να πάνε όλα καλα...
μακάρι να είχα μηχανάκη με φαιρινγκ αλλα ακόμα η σχέση μου με το Ζ είναι καλή...
όλες οι φωτο σας είναι φοβερές
παντα τετοια και καλύτερα
και του χρόνου!!
φιλικά
λουκας