View Full Version : Japan Vs Europe (UK)
Καλημέρα και πάλι!:D
ΟΚ για τα Ιαπωνικά (κι εγώ τέτοιο έχω..:lol: ).
Τώρα από Ευρώπη μεριά, έχουμε KTM (Αυστρία), Husaberg/Husqvarna (Σουηδία) και CCM (Μ.Βρετανία).
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά KTM, λιγότερα Husaberg, ίσως ακόμα λιγότερα Husqvarna και ελάχιστα CCM...
Μόδα ο συντελεστής βαρύτητας της στατιστικής αλλά νομίζω τα CCM τα μ@μ@νε όλα....? :wave2:
Βέβαια όταν το αγοράσεις με το καλορίζικο σου πετάνε και ρίζι για την παντρια...:rotflmao: :rotflmao:
Δε το εθεσες σωστα δεν εγραψες πουθενα την λεξη kawasaki h το γραμμα Ζ οπωτε μην περιμενεις 100 απαντησεις μια δυο και αυτες απο τον δουκα ολες και ολες
:rotflmao: :wave2:
adam_tsouk
05/09/2006, 11:47
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
σε καλο μας!
απο που ξεφυτρωσες εσυ;
χαχα!! Καλό ε???:rotflmao:
Εντάξει νέος είμαι στο χώρο αλλά μπορώ να έχω άποψη :wave2:
Αλήθεια γιατί όχι CCM?
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
χαχα!! Καλό ε???:rotflmao:
Εντάξει νέος είμαι στο χώρο αλλά μπορώ να έχω άποψη :wave2:
Αλήθεια γιατί όχι CCM?
δε μαθαινεις εσυ με τιποτα
κατσε να σε βοηθησω λιγο
........................
Καλημέρα και πάλι!
ΟΚ για τα Ιαπωνικά (κι εγώ τέτοιο έχω.. ).με καλυτερο σε ολες τις κατηγοριες το Ζ της καβασακι
Τώρα από Ευρώπη μεριά, έχουμε KTM (Αυστρία), που σπανε
Husaberg/Husqvarna (Σουηδία) που σπανε
και CCM (Μ.Βρετανία).
που σπανε ???????????
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά KTM, λιγότερα Husaberg, ίσως ακόμα λιγότερα Husqvarna και ελάχιστα CCM...λογω ασχετοσυνης δε παιρνουν καβασακι και τρων τα μουτρα τους
Μόδα ο συντελεστής βαρύτητας της στατιστικής αλλά νομίζω τα CCM τα μ@μ@νε όλα....? εκτος απο τα καβασακι
Βέβαια όταν το αγοράσεις με το καλορίζικο σου πετάνε και ρίζι για την παντρια... δεν ηξερες δε ρωταγες? ας επαιρνες Ζ
για να δουμε τωρα
καλυτερα δεν ειναι ???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
05/09/2006, 11:56
Σουηδικά Husqvarna, είναι μόνο τα αλυσοπρίονα (που έχουν και διαφήμιση στην tv)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και ξεχασες να πεις οτι εχουν ασχημες εξατμησεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χααχαχ!! Καλό!! :rotflmao: :rotflmao:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! :winka:
Δεν μιλάω όμως για τέτοιου είδους μηχανάκια! :nono:
dukeandthecity
05/09/2006, 11:58
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ????
θελεις να έχεις αποψη ????
πας στο υπερsite (http://www.kawasaki.gr)
και πατας ενα κουμπι που λεει after sales.
ανοιγεις τα ηχεια του η/υ σου στο τερμα και ακους το σατανικο γελιο του μητσοτακη.
dirtbird
05/09/2006, 11:59
Aντιθέτως τα μηχανάκια είναι ιταλικά και έχουν πάρει το όνομα τους από το τοπονύμιο της περιοχής που κατασκευάζονται (Husky di Varano).
Σωστό ή λάθος?:rolleyes:
Τώρα από Ευρώπη μεριά, έχουμε KTM (Αυστρία), Husaberg/Husqvarna (Σουηδία) και CCM (Μ.Βρετανία).
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά KTM, λιγότερα Husaberg, ίσως ακόμα λιγότερα Husqvarna και ελάχιστα CCM...
Μόδα ο συντελεστής βαρύτητας της στατιστικής αλλά νομίζω τα CCM τα μ@μ@νε όλα....? :wave2:
Βέβαια όταν το αγοράσεις με το καλορίζικο σου πετάνε και ρίζι για την παντρια...:rotflmao: :rotflmao:
Arxika tha se enimerosooti h eyropi exei akoma kamia dekaria akoma gnostous kataskeyastes
ean milas mono gia off road exei toylaxiston akoma 4-5 pragmatika kalous (gasgas, beta, klp)
H CCM den einai antiprosopeytiko pantos paradeigma eyropaiki motosykletas mia kai oi kinitires einai eks'olokliroy apo thn Suzuki (drz400e, Dr650)
pantos eos lysh gia kathimerini metakinisi kai xalares endurades to 404trail einai mia xara motosykleta (ean eksereseis to metrio pds kai thn "periergi" sela)
:wave2:
Λοιπόν από μηχανή έχω ένα παλιό Yamaha..
Από αλυσοπρίονο όμως... έχω αυτό Husqvarna 55! :evil:
53.2 cm³/ 3.4 hp
Τρελό εργαλείο!! Κατεβάζεις και δάσος άμα θές!! :evil: :evil:
60367
Τnx Julius!!
Καλά τα λές για τους άλλους Ευρωπαίους κατασκευαστές (...Vertemeti, VOR..) αλλά είδα ένα CCM στο δρόμο πρίν και γι'αυτό έκανα την αρχή.
Για μηχανή καθημερινής χρήσης εντός της πόλης. Γιατί όχι..?
Κινητήρας Suzuki ( μάλλον όχι απλός..), σχετικά φτηνό σε σχέση με τα Husaberg και διαφορετικό από το ρεύμα (αν μπορεί να αξιολογηθεί σαν λόγος αγοράς!)
adam_tsouk
05/09/2006, 12:09
Τnx Julius!!
Καλά τα λές για τους άλλους Ευρωπαίους κατασκευαστές (...Vertemeti, VOR..) αλλά είδα ένα CCM στο δρόμο πρίν και γι'αυτό έκανα την αρχή.
Κινητήρας Suzuki ( μάλλον όχι απλός..), σχετικά φτηνό σε σχέση με τα Husaberg και διαφορετικό από το ρεύμα (αν μπορεί να αξιολογηθεί σαν λόγος αγοράς!)
και με γαματη μεταπωληση... (οχι πως τα αλλα φευγουν στη μερα αλλα λεμε)
Αλήθεια γιατί όχι CCM?
C - αλά
C - ρασιά
M - άστορα
Καλό!!
Αλλά το ίδιο δεν ισχύει και με τα KTM, Husqvarna κτλ ??:beer:
Τnx Julius!!
eipame mia xara einai gia thn polh
den spane den xalane
alla mhn mperdeveis thn vourtsa me ........
ta husaberg einai agonistikes motosykletes kai oxi gia kathimerini metakinisi (an kai ta xrisimopoioune kai os tetoia merikes fores)
Με όλο το θάρρος... δε νομίζω όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με Husaberg στους δρόμους της Αθήνας να κατεβαίνουν και στους αγώνες στις πίστες..:sad:
Περισσότερο μου κάνει για τυχόν αυτοσχέδιους αγώνες στα οποιαδήποτε φανάρια!
Ή για να μην τολμήσουν καν οι υπόλοιποι να σκεφτούν να τους "μειώσουν" περνόντας μπροστα...
Δεν μπερδέυομαι πάντως :smilea: , καταλαβαίνω και με το παραπάνω ότι τέτοιους είδους μηχανές εχουν αγωνιστικές καταβολές και είναι έτοιμες για τον αγώνα. :winka:
Με όλο το θάρρος... δε νομίζω όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με Husaberg στους δρόμους της Αθήνας να κατεβαίνουν και στους αγώνες στις πίστες..:sad:
Περισσότερο μου κάνει για τυχόν αυτοσχέδιους αγώνες στα οποιαδήποτε φανάρια!
Ή για να μην τολμήσουν καν οι υπόλοιποι να σκεφτούν να τους "μειώσουν" περνόντας μπροστα...
Δεν μπερδέυομαι πάντως :smilea: , καταλαβαίνω και με το παραπάνω ότι τέτοιους είδους μηχανές εχουν αγωνιστικές καταβολές και είναι έτοιμες για τον αγώνα. :winka:
kai to symantikotero......... theloun agonistiki syntirisi
apo ekei kai pera ama exeis xrimata h' sou aresei na plironeis ton kouko aidoni.... pas supermarket me SMR40 h' KTM replica VDB
apla sou vgenei gyro sto euro to xiliometro logo syntirisis
:rotflmao:
δε καταλαβα σε τι ακριβως θα κάνουμε διαμάχη...
μολις το βρείτε ενημερώστεμε..:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ma den yparxei diamaxi metaksi Europe kai Japan, eidika sta off road ta Jap einai gia to gaidaro kavala
Τωρα προσπαθω να καταλαβω με τι κριτιρια συγκρινεις το ccm με τα υπολοιπα μηχανακια που αναφερεις :confused:
Μιλας για ενα μπασταρδεμενο μηχανακι ιαπωνο ευρωπαικης πατεντας, που τουλαχιστον στην μορφη εντουρο σχεδιαστικα αλλα και πρακτικα παρεπεμπε σε μηχανακια της δεκαετιας του 90 . Ειχε πληρες αποτυχια οπου και αν κυκλοφορησε....
:rolleyes:
ΥΓ. Αληθεια.. Τι γιαπωνεζικο ειναι το τετοιο που εχεις ???
:smokin:
dirtbird
05/09/2006, 13:44
OK, τα KTM είναι Γ Τ Π
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
OK, τα KTM είναι Γ Τ Π
:rotflmao: :rotflmao: οκ μαζι σου εγω..;)
60417
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
OK, τα KTM είναι Γ Τ Π
say what;;;;;;;;;;
60426
οκ μαζι σου εγω..;)
:look:
:a53: :a53: :a53:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΤΩΡΑ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ !!! :evil:
Και απο Ιαπωνια ?? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!
60437
costas81
05/09/2006, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Δε το εθεσες σωστα δεν εγραψες πουθενα την λεξη kawasaki h το γραμμα Ζ οπωτε μην περιμενεις 100 απαντησεις μια δυο και αυτες απο τον δουκα ολες και ολες
evi rules leme!!
(evi ta lefta mou min ksexasoume)
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΤΩΡΑ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ !!! :evil:
Και απο Ιαπωνια ?? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!
TOOOORA H SOSTH DIAMAXI
60457
costas81
05/09/2006, 14:11
δε μαθαινεις εσυ με τιποτα
κατσε να σε βοηθησω λιγο
........................
Καλημέρα και πάλι!
ΟΚ για τα Ιαπωνικά (κι εγώ τέτοιο έχω.. ).με καλυτερο σε ολες τις κατηγοριες το Ζ της καβασακι
Τώρα από Ευρώπη μεριά, έχουμε KTM (Αυστρία), που σπανε
Husaberg/Husqvarna (Σουηδία) που σπανε
και CCM (Μ.Βρετανία).
που σπανε ???????????
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά KTM, λιγότερα Husaberg, ίσως ακόμα λιγότερα Husqvarna και ελάχιστα CCM...λογω ασχετοσυνης δε παιρνουν καβασακι και τρων τα μουτρα τους
Μόδα ο συντελεστής βαρύτητας της στατιστικής αλλά νομίζω τα CCM τα μ@μ@νε όλα....? εκτος απο τα καβασακι
Βέβαια όταν το αγοράσεις με το καλορίζικο σου πετάνε και ρίζι για την παντρια... δεν ηξερες δε ρωταγες? ας επαιρνες Ζ
για να δουμε τωρα
καλυτερα δεν ειναι ???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
TOOOORA H SOSTH DIAMAXI
Κλεβεις εκκλησιες !!!:mad:
Σε λιγο θα μου βαλεις και το ΧΤ του 81 η κανενα ΧR 06 !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κλεβεις εκκλησιες !!!:mad:
Σε λιγο θα μου βαλεις και το ΧΤ του 81 η κανενα ΧR 06 !
:lol: :lol: :lol: :lol:
E TI NA VALO?? PSAXNO NA VRO VARADERO SE XOMATODROMO ALLA DEN YPARXEI TIPOTA STO WEB
TO POIO KONTINO POU VRIKA EINAI POU EINNAI DYO PARKARISMENA SE MIA KAFETERIA DIPLA APO MIA PLATIA ME POLY PRASINO
ESY NA PAS NA KANEIS DIKIA SOU DIAMAXI GIA STREET OPOU THA EXEIS NA PEIS KAI DYO LOGIA
GIA TO OFFROAD DEN SE PERNEI... TO TELAYTAIO TO EVGALE H MAMA KAVASO PRIN APO 15 XRONIA KAI TO VGAZEI AKOMA (KLX) POIO PRIN KAMIA DEKARIA (SYNOLO 25) EVGALE ENA ON-OFF POY TO VGAZEI AKOMA (KLR650)
KAI TORA TELAYTAIA EVGALE ENA KATHAROAIMO TETRAXRONO (KXF250) ME DANIKA PAPARIA (SXEDIASMOS SUZUKI)
OPOTE OTAN MILANE GIA XOMA EXEIS EKEI STHN PRASINI ETIARIA THA APANTATE..... "POIO XOMA? TI EINAI AUTO??"
EYTYXOS POU ANANEONETE AUTOKOLITA STA MOTOCROSS TA DIXRONA DILADIS
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
E TI NA VALO?? PSAXNO NA VRO VARADERO SE XOMATODROMO ALLA DEN YPARXEI TIPOTA STO WEB
TO POIO KONTINO POU VRIKA EINAI POU EINNAI DYO PARKARISMENA SE MIA KAFETERIA DIPLA APO MIA PLATIA ME POLY PRASINO το κουρασες φιλε κατεμα...
δεν ειναι σωστα αυτα που γραφεις γιατι τα κτμ χαλανε.
dirtbird
05/09/2006, 14:48
οκ μαζι σου εγω..;) και 950dim
Aυτό είναι χτύπημα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26338) κάτω από τη μέση....
... #$%^φάλες
:lol: :lol: :wave2:
το κουρασες φιλε κατεμα...
δεν ειναι σωστα αυτα που γραφεις γιατι τα κτμ χαλανε.
Το μονο που σπαει ειναι οι πετρες οταν περνανε τα Αυστριακα Θαυματα!!!
Το καταλαβαινεις,αρκει να αφουγκραστεις τον ανεμο,θα νιωσεις τα vibes,τα ζωα να τρεχουν φοβισμενα,θα νιωσεις τη γη κατω απ’τα ποδια σου να σειεται ωσαν το σεισμο του ’81,και εκει θα ξεπροβαλλει...
60487
Aυτό είναι χτύπημα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26338) κάτω από τη μέση....
Oχι και κατω απ’τη μεση,
παρε ενα direct...
60491
και ενα uppercut...
60494
και ενα backfist...
60496
dirtbird
05/09/2006, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Oχι και κατω απ’τη μεση,
παρε ενα direct...
Σου απαντώ με uppercut (δεν φοβόμαστε εμείς το αλάτι ρε)
60498
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΛΔ
60519