View Full Version : ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙ...
1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΥΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΩ ΣΑΒΟΥΡΑ??
2.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΙΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
2.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΙΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ...:beer:
1.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ,Η ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΔΑ;;;
2.Διαβασε το manual,καπου θα το αναφερει...
καπως ετσι λες;
60520
1)Mathe na xrhsimopoieis to podofreno swsta
2)Me sxetika apotomo anoigma tou gaziou(analoga me thn moto sou) kai prospathhse na gerneis to swma sou pros ta mprosta, mhn to parakaneis omws(na patas ligo to mprostino freno den sou lew)!
Genika na mporeis na elegxeis thn moto sou gia na mhn vretheis pro ekplhxewn!
naxiotis
05/09/2006, 19:09
1ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΙΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ...:beer:
να πάρεις TDM:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ
ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΓΛΥΣΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΙΕΣ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΖΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΕ ΣΤΡΟΜ ΜΟΥ ΤΟ 650 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΒΟΥΡΩΘΩ...:D
ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΕ ΣΤΡΟΜ ΜΟΥ ΤΟ 650 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΒΟΥΡΩΘΩ...:D
ποσο καιρο την εχεις?
γιατι πρεπει να μαθεις τα ''κουσουρια'' της πρωτα
τις δυνατοτητες της και πολλα αλλα πριν αρχισεις να κανεις σουζες και παντιλικια.
καλο ειναι να τα αποφυγεις ομως
ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ
Παρόλο που μπορεί ΑΝΕΤΑ να κάνει και τα δύο (αυτό έλειπε άλλωστε) ΑΝ είναι το πρώτο μηχανάκι που θα τα δοκιμάσεις απλα..................................................
άστο καλύτερα!
αν κάνεις το λάθος και σαβουριαστείς (οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει έστω μία φορά) να ξέρεις ότι τα πάντα ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ και μάλιστα ΑΚΡΙΒΑ στην περίπτωση της SUZUKI!!!
Τώρα, ΑΝ παρόλα αυτά θέλεις να προσπαθήσεις μάθε καλά το μηχανάκι και να είσαι σίγουρος ότι θα έρθουν από μόνα τους.
Α!!! στη δική μου περίπτωση, σούζα δεν το έχω σηκώσει ακόμα γιατί απλούστατα.......δε βρίσκω κάποιο νόημα ΠΛΕΟΝ!
Μικρότερος και κυρίως με άλλα μυαλά τα έκανα και με το παραπάνω και ευτυχώς δε το ματανοιώνω τώρα!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
......................
........................
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15687&highlight=%F3%EF%FD%E6%E1%2A
costas81
07/09/2006, 09:22
ρε φιλαρακι και σου λεω εγω τωρα βγες με δευτερα σε στροφη και ανοιξε τερμα γκαζι και διπλωσε το οσο παει θα το κανεις????:confused: :confused: :confused:
ρε γινονται αυτα που ρωτας??
Και πες οτι ειμαι μαλακας εγω και δεν εχω πεσει ειναι αναγκη να πας να τσακιστεις εσυ??
Το στρομακι ειναι δυνατο και το πισω λαστιχο γλιστραει για πλακα!Σε δρομο φαση θηβων και με τριτες θα κανεις πανηγυρια αλλα αυτο θα ερθει με τον χρονο και απο μονο του!Θα σου βγει απο μονο του και οχι απο τα λογια τα δικα μας!
Οσο για σουζα αν δεν εχεις μαθει σε αλλο μηχανακι αστο καλυτερα με το στρομ ειναι μακρυ και βαρυ και οχι οτι καλυτερο για να μαθεις σουζα!
Φιλικα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Και πες οτι ειμαι μαλακας εγω
:confused: OK....
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΣΥ
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tsakalaki
07/09/2006, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Το στρομακι ειναι δυνατο και το πισω λαστιχο γλιστραει για πλακα!Σε δρομο φαση θηβων και με τριτες θα κανεις πανηγυρια αλλα αυτο θα ερθει με τον χρονο και απο μονο του!Θα σου βγει απο μονο του και οχι απο τα λογια τα δικα μας!
Οσο για σουζα αν δεν εχεις μαθει σε αλλο μηχανακι αστο καλυτερα με το στρομ ειναι μακρυ και βαρυ και οχι οτι καλυτερο για να μαθεις σουζα!
Φιλικα:wave2:
Πιο πολύ δικιο δεν θα μπορούσες να έχεις αρχηγέ...
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν θες να "παιξεις" με το Στρομάκι σου, πρέπει να το πάς λίγο στα χώματα για να το "μάθεις", να οδηγήσεις λίγο όρθιος κτλ, κτλ, κτλ... έτσι νομίζω, δλδ...:wave2:
beholder
09/09/2006, 21:25
Εγω δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν το ξερω αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εαν ειναι το πρωτο μηχανακι που θα το δοκιμασεις αυτο ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι και απλο χαιδεμα να του κανεις ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ και ποναει.
Ενδεικτικα τελειως τεποζιτο 650 ευρω Πλαστικα εμπρος 150 περιπου το ενα
Καλη τυχη :rolleyes:
costas81
11/09/2006, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Πιο πολύ δικιο δεν θα μπορούσες να έχεις αρχηγέ...
:winka: