PDA

View Full Version : Moto gp Sepang

Σελίδες : 1 [2]

lampros_fazer
10/09/2006, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Καλός ο Pedrosa, σήμερα τον παραδέχτηκα!
Και εγώ.. Ηρωική προσπάθεια..

Όσο μποι του λείπει,τόσα @ρχίδια έχει.. Αντίθετα με τον κοτοπουλά που όσο μπόι έχει ο Γιάο Μιγκ τόσα @αρχίδια του λείπουν.. :evil:

:a015:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kizoku
10/09/2006, 18:02
πραγματικά και γαμώ τους αγώνες!!!!!!!!!!

Φοβερή αγωνία μέχρι το τέλος!!!
:a32: :a32:

Απίστευτο ζευγάρι ROSSI-CAPIROSSI!!!

Και ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Pedrosa που μας έδειξε τι σημαίνει επιμονή και προσπάθεια!!!

Να δω τι έχει να πει ο Hayden που έμεινε πίσω του.

Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι αυτό που έκανε ο Rossi στο πόντιουμ αναφερόταν στον Pedrosa. :a027:

paramedic
10/09/2006, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku

Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι αυτό που έκανε ο Rossi στο πόντιουμ αναφερόταν στον Pedrosa. :a027:

Μάλλον πήρε την καρέκλα και καλά για να δείξει οτι χρειάζεται να κάτσει να ξεκουραστεί μετα απο τον δύσκολο αγώνα. Οτι κουράστηκε με την μάχη. Και εγω δε πιστευω οτι το έκανε για τον κοντό(παρεπιπτόντως πρωτη φορά που τον παραδέχτηκα). Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε.
Πάντως φοβερός αγώνας παιδιά. Και αν ο nicky πιστεύει οτι ο πρωταθλητής πρέπει να κάνει "έξυπνους" αγώνες τι να πω. Απλά το παιδί δεν έχει στόφα πρωταθλητή. Με έκανε να μην τον γουστάρω ακόμα πιο πολύ!!:yuck: :yuck: :yuck:

vaspiou
10/09/2006, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Mεγα αγωνας!!!!

Ημουνα σε ταχυπαλμια ολη την ωρα

Να χεσω την F1 και τα stop-pits τους και τους βλακες που υποστιριζουν οτι προσφερει πιο πολυ θεαμα!

Grande Rossi!!!

+100000
πεστα μεγαλε με την F1 και μλκιες.!!!!
αμαν πια!!

:sun:

KaTaNaS
10/09/2006, 18:40
καλα μιλάμε τρελάθηκα... απίστευτος ο γιατρός...

απίστευτη η ττεχνική και στρατηγική του στη τελευταια στροφή όπου έκοψε υπερβολικά, τρόμαξε τον καπιρόσσι και πήρε τη διαφορά που χριεαζόταν! :beer:

Giorgos19
10/09/2006, 18:42
Eγω εκανα μεγιστη μαλακια....
Ειδα το ποστακι αυτο κατα τις 16 30,δε κρατηθηκα και ειδα τα αποτελεσματα.....
Μακαρι να μην τα ειχα δει να καθομουν σ αναμενα καρβουνα...
Οντως...τι να κανει η F1??????Ποιες μαχες?Ποιο θεαμα>Οποια προσπερασματα γινονται γινονται εξαιτιας των πιτ στοπς.
:rolleyes:

kalant
10/09/2006, 20:40
φοβερος αγωνας, οποιος δεν τον ειδε τον σε εχει σε επαναληψη δευτερα 9:30 βραδυ αν δεν κανω λαθος...

:beer:

lampros_fazer
10/09/2006, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Eγω εκανα μεγιστη μαλακια....
Ειδα το ποστακι αυτο κατα τις 16 30,δε κρατηθηκα και ειδα τα αποτελεσματα.....
Μακαρι να μην τα ειχα δει να καθομουν σ αναμενα καρβουνα...
Και εγώ είδα τα αποτελέσματα πριν δω τον αγώνα.. Κι έλεγα απ'το πρωί να αντισταθώ στο πειρασμό.. :rotflmao: Και τελικά λύγισα μισή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας.. :lol::lol:
Αλλά και πάλι ήμουνα σ'αναμένα κάρβουνα.. Συγκλονιστική μάχη..!

Kizoku
11/09/2006, 06:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Και εγώ είδα τα αποτελέσματα πριν δω τον αγώνα.. Κι έλεγα απ'το πρωί να αντισταθώ στο πειρασμό.. :rotflmao: Και τελικά λύγισα μισή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας.. :lol::lol:
Αλλά και πάλι ήμουνα σ'αναμένα κάρβουνα.. Συγκλονιστική μάχη..!

Εγώ που νόμιζα ότι είχε νικήσει ο Capirossi!!!

Οπότε στον τελευταίο γύρο που πέρασε πάλι μπροστά ο γιατρός και νίκησε, τρελάθηκα κανονικά γιατί μου ήρθε και απότομο!!!

:a30: :a30: :a08:

ruyjin
11/09/2006, 08:24
παιδες εγω δεν ειχα δει αποτελεσματα
και στον τελευταιο γυρο που ειχε μια διαφορα ο Capi ειπα παει τελειωσε
και μετα βλεπω το προσπερασμα αλα Gibernao
και τρελαθηκα

:beer: :beer:

ktm640lc4
11/09/2006, 09:56
Εγω λεω να εξετασουμε το γεγονος να μην ειναι ανθρωπος αλλα ρομποτ ο κιαρατας.

Καποιο μυστικο προγραμμα της ιταλικης κυβερνησεως.

Τι εκανε παλι το παιδι ορεεεεεεεεεε.

ΘΕΟΣ ΟΝΤΩΣ.:a23: :a23: :a23: :a30: :a08:

H.A.Balafoutre
11/09/2006, 10:04
Έτσι έτσι.....

Σιγά σιγά όλα θα βρούν το δρόμο τους και οι χοντάκιδες που ονειρεύονται Νίκι προωταθλητή θα κρυφτούν στα λαγούμια τους.

Ο Capirex επέστρεψε και άξια πέρνει πίσω τους χαμένους του βαθμούς.

Ο Ρόσσι κλασσικά τα δικά του.

Ο Ντάνις την πελεύει το παλικάρι.

Ο Νίκις είπαμε, κάνει έξυπνους αγώνες.:lol: Κι αυτό η χόνδα του το επέβαλε διότι το παλικάρι μπορεί και καλήτερα.:bawl:

Πάντως έτσι όπως είναι τα πράγματα στο MotoGp, η θεαματικότητα είναι στα ύψη. Πραγματικά το καλύτερο θέαμα στην τηλεόραση.

ruyjin
11/09/2006, 10:12
απόψεις...

η Yamaha εδειξε πολυ δυνατη αφου κοντραρε το Ducati ...στα χερια του Rossi ομως γιατι ο Edwards ηταν χαμενος

ο Pedrosa αν και τον λεμε μυξιαρικο εδειξε οτι ειναι μαχητης και πρεπει να τον παραδεχτουμε μιας και τραυματιας τερματισε μπροστα απο τον Heyden

ο Capirossi εδειξε οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ειχε σοβαρες πιθανοτητες για πρωταθλημα... ακομα εχει παντως μαθηματικα

ο Rossi.................................................
no comments για ακομη μια φορα
δε το πιστευε ουτε ο ιδιος
και φανηκε οτι εδωσε μαχη, μιας και στην απονομη πειρε και καρεκλα για να ξεκουραστει :rotflmao: :rotflmao:
:a23: :a23:

ruyjin
11/09/2006, 10:20
εχει 2 αγωνας συνεχομενους παιδες, Αυστραλια και Ιαπωνια
θα γεινει σκοτωμος

ο Χευντεν αν συνεχισει ετσι θα φαει χωμα
και θα του αξιζει
ενταξει καλος, σταθερος οδηγος, αλλα αν θες να εισαι πρωταθλητης πρεπει να αγωνιζεσαι σε καθε αγωνα

nktR
11/09/2006, 10:27
....ρε τσαμπουκά τουτού σας πήρε τον αγώνα....:lol:

τους πάτησε όλους....:lol:

61312

vassilis88
11/09/2006, 11:07
πλακα πλακα ο μονος που μπορει να κοντραρει τοσο πολυ το ντοκτορ φετος ειναι ο καπιρεξ.τους αρεσει κ των δυο πολυ ομως απ οτι φαινεται!δεν ειναι σαν τις υπολοιπες ξενερωτες μαχες οπου ξερεις οτι ο τελικος νικητης ειναι ο ροσσι.στον τελευταιο γυρο απομακρυνθηκε τοσο ο λορις που ειπα οτι τελειωσαν ολα!ειχα ιδρωσει απ την αγωνια!τωρα πως τον εφτασε κ τον περασε.....ευτυχως που ειναι μεγαλος ο γυρος στη σεπανγκ....μια επαναληψη του μουτζελο ηταν στο περιπου.

την επομενη κυριακη αυστραλια!απο δω κ περα θα πεφτει πολυ ξυλο με ροσσι-καπιροσσι μεχρι το τελος.

idi
11/09/2006, 11:16
και τωρα επανέρχομαι εγω και λεω...

πριν το μεγαλο ατύχημα με τραυματισμο capirex, gibernau, melandri κτλ.... πως ηταν η βαθμολογια θυμαται κανεις????

ηθελα να ηξερα τι λενε τωρα οσοι μιλαγανε για τα ασυναγώνιστα RC.....

αν δεν ειχε γινει το μεγαλο ατυχημα, και αν ο rossi δεν μηδενιζόταν 3 φορες αλλα πχ 2..... η μαχη για τον τιτλο θα ηταν τωρα μεταξυ ROSSI Και CAPIRROSI..... o κοτοπουλακιας θα ηταν στη καλυτερη τεταρτος πεμπτος πισω απο τους ιταλους + pedrosa (που ειναι καλος o "ταπας" τελικα) και Melandri που ειναι και ο μεγαλος ατυχος και αδικημένος....

vassilis88
11/09/2006, 11:58
εχει φανει πολλες φορες κ φετος κ περυσι.ενας οδηγος εχει τα @@ να τα βαλει κ να μπορεσει να μεινει μπροστα απ το ροσσι.οι αλλοι μενουν στην προσπαθεια,η ακομα χειροτερα δεν προσπαθουν καθολου.παντως καλυτερα ετσι γιατι το πρωταθλημα εχει αγωνια!δεν θα χει ξαναγινει τετοια ανατροπη αν το παρει ο ροσσι!κ δεν θα χω ξαναφαει μεγαλυτερη ξενερα αν το παρει ο χεηντεν....

dirtbird
11/09/2006, 12:02
Ξεχνάς ότι ο Rossi εκτός από καλύτερος οδηγός, είναι και ο καλύτερος οδηγός εξέλιξης. Ίσως ακόμα και τώρα (3 χρόνια μετά), οι αναβάτες του HRC χάρι σε αυτόν πάνε όπως πάνε.
Ότι και να του δώσεις (ακόμα και Kawa- σταμάτα πλάκα κάνω) σε λίγο καιρό θα έχει δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για την εξέλιξη του.

Πάντως το περίεργο είναι ότι ένας από τους αναβάτες που εκτιμά ο Rossi, είναι ο Nakano (o οποίος ΕΙΝΑΙ γρήγορος αλλά όχι πάντα και κυρίως στα δοκιμαστικά).

Μήπως θα βγάζαμε πιο ασφαλή συμπεράσματα εάν υπήρχε μόνο ένας κατασκευαστής ελαστικών?

Επίσης ένα άλλο θέμα είναι το συνολικό βάρος αναβάτη-μοτό. Και εδώ οι Rossi. Hayden μειονεκτούν απέναντι στους Capirossi-Pedrosa.

byron
11/09/2006, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Επίσης ένα άλλο θέμα είναι το συνολικό βάρος αναβάτη-μοτό. Και εδώ οι Rossi. Hayden μειονεκτούν απέναντι στους Capirossi-Pedrosa.

Κάτι αντίστοιχο προτείνει ένας συνεργάτης του 0-300. Οι Rossi-Hayden υστερούν παρά πολύ στην αναλογία kg/hp, καθώς ο Danny ζυγίζει 51 κιλά ντυμένος !!!
Αυτό που προτείνει είναι να ισχύσει ένα περιορισμός ανάλογος της F1 που έχει θεσπίσει όριο οδηγού-αυτοκινήτου τα 600 κιλά.

stako
11/09/2006, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Κάτι αντίστοιχο προτείνει ένας συνεργάτης του 0-300. Οι Rossi-Hayden υστερούν παρά πολύ στην αναλογία kg/hp, καθώς ο Danny ζυγίζει 51 κιλά ντυμένος !!!
Αυτό που προτείνει είναι να ισχύσει ένα περιορισμός ανάλογος της F1 που έχει θεσπίσει όριο οδηγού-αυτοκινήτου τα 600 κιλά.

Οκ αλλά δεν είναι τόσο απλά στις μηχανές τα πράγματα, ο Pedrosa είχε προβλήματα πρόσφυσης επειδή είναι πολύ ελαφρύς. Η αναλογία HP/kg δεν είναι ευαγγέλιο.............

byron
11/09/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ίσως ακόμα και τώρα (3 χρόνια μετά), οι αναβάτες του HRC χάρι σε αυτόν πάνε όπως πάνε.

Μ΄αρέσει που σε μια διαμάχη εδώ μέσα, μεταξύ Ροσσικών και Χοντάκηδων, είχα ποστάρει μια φωτό από διαφήμηση του CBR 125, όπου για να δείξει τις αγωνιστικές καταβολές του, είχε σε δεύτερο πλάνο ένα RCV211, με το νούμερο ....46.
Η απάντηση του συμφορουμίτη, ήταν ότι η διαφήμηση είναι παλιά. (ήταν του 2005, όπου ο Rossi είχε φύγει, αλλά τεσπά).

Εχθές διάβαζα το καινούργιο 0300, όπου είδα πάλι την ίδια διαφήμηση !!!!

Τι διάλα, 2 τίτλους μετά και 1 χρονιά που όλα παίζονται, δεν το έχουν χωνέψει ότι ο Doctor, τρέχει με yamaha ??

Kizoku
11/09/2006, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μ΄αρέσει που σε μια διαμάχη εδώ μέσα, μεταξύ Ροσσικών και Χοντάκηδων, είχα ποστάρει μια φωτό από διαφήμηση του CBR 125, όπου για να δείξει τις αγωνιστικές καταβολές του, είχε σε δεύτερο πλάνο ένα RCV211, με το νούμερο ....46.
Η απάντηση του συμφορουμίτη, ήταν ότι η διαφήμηση είναι παλιά. (ήταν του 2005, όπου ο Rossi είχε φύγει, αλλά τεσπά).

Εχθές διάβαζα το καινούργιο 0300, όπου είδα πάλι την ίδια διαφήμηση !!!!

Τι διάλα, 2 τίτλους μετά και 1 χρονιά που όλα παίζονται, δεν το έχουν χωνέψει ότι ο Doctor, τρέχει με yamaha ??

Ε και τι να βάλουν????

Το 69???

Οι περισσότεροι θα νομίζουν τη στάση και όχι τον Hayden!!!

:lol: :lol:

dirtbird
11/09/2006, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Οκ αλλά δεν είναι τόσο απλά στις μηχανές τα πράγματα, ο Pedrosa είχε προβλήματα πρόσφυσης επειδή είναι πολύ ελαφρύς. Η αναλογία HP/kg δεν είναι ευαγγέλιο.............

Πρόβλημα πρόσφυσης είχε στο ΒΡΕΓΜΕΝΟ όπου δεν μπορούσε -λόγω της σημαντικά μικρότερης κάθετης δύναμης- να φέρει τα λάστιχα στην επιθυμητή θερμοκρασία ούτε να τα κάνει να πατάνε τόσο ώστε να αποχετεύεται το νερό (μην πει κανείς να έβαζε χαμηλότερη πίεση-δεν μπορείς να χτυπάς κοντά 300άρες με 25psi:lol: ).

Πάντως -αν και μου τη σπάει η φάτσα του- μπράβο του για χθες.

byron
11/09/2006, 13:27
Ε και τι να βάλουν????

Το 69???

Οι περισσότεροι θα νομίζουν τη στάση και όχι τον Hayden!!!

:lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: καλό!!

ruyjin
11/09/2006, 13:32
αντι-Honda-κιδες
τι περιμενεις να εχουν χιουμορ :yuck:

sporky
11/09/2006, 14:15
Διαπίστωση 1: ο κάθε "άσχετος" και σχετικός ανακάλυψε ύστερα από τόσους αγώνες οτι ο Dany o Σκύλος, είναι οδηγάρα - καλό πιλοτάκι δηλαδή, με το κομπολόι στο ένα και το φραπέ στο άλλο (σχολιασμός απο καφετέρια).
Στη χώρα που με την ίδια άνεση σχολιάζουμε τα στροφία του chinook και τις περιπτώσεις αποσυμπίεσης καμπίνας σε τηλεοπτικά δελτία και διάφορα fora, είναι φυσικό να σχολιάζουμε τον Pedrosa, τον Gibernau, τον Biaggi, τον Hayden. Οταν το 99,9% των ελλήνων αναβατών δεν πάνε όπως πάνε οι τύποι στο warm up!

Διαπίστωση 2: Το μειωμένο βάρος του Pedrosa τον ευνοει μόνο στο φρενάρισμα (διαφορά κιλών x G επιβράδυνσης των mgp), και σαφώς έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Δεν αποτελει όμως πλεονέκτημα στην επιτάχυνση και στην φθορά των ελαστικών. Αλλά - επιτέλους ΘΕΟΙ - καταλάβετε οτι ο Pedrosa στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία κυνηγάει στα ίσια το πρωτάθλημα, είναι σαφώς πιο γρήγορος του Hayden (κορυφαίος αλλά όχι το κερασάκι) και με ένα μηχανάκι 250 αλόγων στο πίσω λάστιχο κερδίζει την πρώτη χρονιά αγώνες - θέσεις & σεβασμό.

Διαπίστωση 3: Ο επόμενος που θα σχολιάσει τον Hayden και κάθε Hayden απο την καρέκλα του pc του, του προτείνω να στείλει κανένα βιογραφικό σε κάποια ομάδα, του χρόνου ανοίγουν θέσεις.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ
over and out
κ.

Θάνος
11/09/2006, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
Διαπίστωση 1: ο κάθε "άσχετος" και σχετικός ανακάλυψε ύστερα από τόσους αγώνες οτι ο Dany o Σκύλος, είναι οδηγάρα - καλό πιλοτάκι δηλαδή, με το κομπολόι στο ένα και το φραπέ στο άλλο (σχολιασμός απο καφετέρια).
Στη χώρα που με την ίδια άνεση σχολιάζουμε τα στροφία του chinook και τις περιπτώσεις αποσυμπίεσης καμπίνας σε τηλεοπτικά δελτία και διάφορα fora, είναι φυσικό να σχολιάζουμε τον Pedrosa, τον Gibernau, τον Biaggi, τον Hayden. Οταν το 99,9% των ελλήνων αναβατών δεν πάνε όπως πάνε οι τύποι στο warm up!

Διαπίστωση 2: Το μειωμένο βάρος του Pedrosa τον ευνοει μόνο στο φρενάρισμα (διαφορά κιλών x G επιβράδυνσης των mgp), και σαφώς έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Δεν αποτελει όμως πλεονέκτημα στην επιτάχυνση και στην φθορά των ελαστικών. Αλλά - επιτέλους ΘΕΟΙ - καταλάβετε οτι ο Pedrosa στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία κυνηγάει στα ίσια το πρωτάθλημα, είναι σαφώς πιο γρήγορος του Hayden (κορυφαίος αλλά όχι το κερασάκι) και με ένα μηχανάκι 250 αλόγων στο πίσω λάστιχο κερδίζει την πρώτη χρονιά αγώνες - θέσεις & σεβασμό.

Διαπίστωση 3: Ο επόμενος που θα σχολιάσει τον Hayden και κάθε Hayden απο την καρέκλα του pc του, του προτείνω να στείλει κανένα βιογραφικό σε κάποια ομάδα, του χρόνου ανοίγουν θέσεις.

over and out
κ.

Είναι η δεύτερη φορά που χαρακτηρίζεις άσχετους τους πάντες. Εντέλει δεν ξέρω αν εσύ έχεις κανένα ντοκτορά στην παρακολούθηση αγώνων, αλλά έτσι προς απλή πληροφόρηση... αν εμείς όι άσχετοι και οι υπόλοιποι άσχετοι ανά τον πλανήτη δεν καθόντουσταν στην καρέκλα τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες, τότε αυτοί δεν θα είχαν και μεγάλο νόημα ύπαρξης...

Όπως λοιπόν δεν χρειάζεται να είμαι μάγειρας για να μου αρέσει ένα φαγητό, έτσι δεν χρειάζεται να είμαι Rossi για να σχολιάζω αυτό που βλέπω, μια και αυτός είναι και ο λόγος που μας το δείχνουνε.

Τώρα αν ενοχλείσαι από την κουβέντα, δεν είσαι υποχρεωμένος να την διαβάζεις.

idi
11/09/2006, 14:30
να κατσω και να βλεπω τον αγωνα, να χειροκροτώ σα χαζο καθε φορα που ο εκφωνητης θα αναφερει το ονομα καποιου... και να φωναζω (που-και-που) "deee-fence" ???

Μπα δε θα παρω....

Θελω να κρίνω και να σχολιάζω, να παθιάζομαι να καρδιοχτυπώ και να φωναζω

αυτο λεγετε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

SaraMaritis
11/09/2006, 14:39
...
Διαπίστωση 3: Ο επόμενος που θα σχολιάσει τον Hayden...
"Ο Hayden ειναι για τα μπαζα !!!" :smokin:

Που στελνω βογραφικο ??? :look:

(κανα κοντακτ νεϊμ θα βοηθουσε...α, και βαλε και καμια φωτο αν μπορεις !!!) :p :ninja:

byron
11/09/2006, 14:55
Διαπίστωση 1: ο κάθε "άσχετος"

Διαπίστωση 2: Το μειωμένο βάρος του Pedrosa τον ευνοει μόνο στο φρενάρισμα

Διαπίστωση 3: Ο επόμενος που θα σχολιάσει τον Hayden

Κάθε άσχετος δεν ξέρω, αλλά κάθε μοτοσυκλεττιστής που αγαπάει τους αγώνες, μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του και να τις λέει. Ολοι όσοι έχουν κάνει σχόλια, δεν έχουν μπλέξει στην σύγκριση Έλληνες. (Αν έχεις δει ένα ποστ πες μας)

Η αναλογία βάρους προς κιλά παίζει σημαντικό ρόλο και στην επιτάχυνση, απο καταβολής ανθρωπότητας και οχημάτων (και όχι μόνο. Ακόμη και στα μαχητικά αεροπλάνα, είναι σημαντικότατος συντελεστής). Αν έχεις αμφιβολία, σκέψου για ποιό λόγο οι jockey είναι κατηγορία 40 κιλά max.
Btw o Pedrosa έχει 0,75 kg/hp έναντι του ομόσταυλου του Heyden που έχει 0,82 kg/hp

Φαντάζομαι ότι δεν ψηφίζεις κιόλας. Πως να πάρεις τέτοια απόφαση, αν δεν έχεις διατελέσει πολιτικός.....

Συμφωνώ στο τελευταίο σχόλιο σου, απλά θα προσέθετα ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΣΟΥ

Cheers...

road spirit
11/09/2006, 14:57
ο αγωνας ηταν σουπερ, και πειραζει που δεν χορτασα και θα το ξαναδώ σημερα σε επαναληψη? (ΕΤ3 21:00)

Danny the Dog, καλο παρατσουκλι του παει. Και νομιζω οτι αν εξαιρέσουμε το οτι δεν εχει εξωστρεφεια και χαβαλε όπως ο δοκτορ, στατιστικά ο πιτσιρικάς είναι καλύτερος. Στην ίδια ηλικία, ο Vale ειχε λιγοτερες νίκες και πρωταθλήματα, οπότε φαντάζομαι τι μπορεί να ακολουθήσει για τον ισπανό

stako
11/09/2006, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed

Στην ίδια ηλικία, ο Vale ειχε λιγοτερες νίκες και πρωταθλήματα, οπότε φαντάζομαι τι μπορεί να ακολουθήσει για τον ισπανό

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!

Εκτός και αν θέλετε να συγκρίνουμε τα δίχρονα 500 με τα σημερινά τετράχρονα 1000 με τα μύρια ηλεκτρονικά πάνω!

:wave2: :wave2: :wave2:

ruyjin
11/09/2006, 15:04
δε νομιζω να πιστευει κανεις απο εμας οτι ολοι αυτοι που ειναι στα motogp τρεχουν αδικα
ειναι εξαλλου οι 20-25 στον πλανητη που μπορουν και οδηγουν αυτα τα μηχανακια στο οριο

απλα ως θεατες μπορουμε και πρεπει να αναζητουμε το κατι παραπανω
Γιατι εχει τοσους φανατικους οπαδους ο Ροσσι???
επειδη κερδιζει και μονο?
ΟΧΙ
αλλα επειδη σε αυτα τα χρονια εχει δειξει μια ξεχωριστη προσωπικοτητα ως αγωνιζομενος και ως ανθρωπος
αν ειδες χτες πειρε καρεκλα και την πηγε στην απονομη..
για παραδειγμα το λεω αυτο, μιας και στα τοσα χρονια εχει κανει παρα πολλα παρομοια που εχεουν κερδισει τους θεατες
ειναι αυθορμητος και πρωταθλητης
το εδειξε και εχτες στον τελευταιο γυρο, που ολοι νομισαμε πως θα ερχοταν 2ος... ολοι εκτος απο αυτον

γιατι λοιπον να μην λεμε κατι για τους Xeynten, που θελει να παρει πρωταθλημα χωρις να κερδιζει αγωνες?
γιατι να μη λεμε για τον Πεντροσα οταν ειναι στο βαθρο και δε γελαει καθολου... και δεν αναφερομαι εχτες που ηταν τραυματιας

γιατι μας εχει κακομαθει ο 'Γιατρος'... γι αυτο

γιατι μας αρεσει να βλεπουμε θεααμα
αλλωστε γι αυτο ειναι οι αγωνες

viva Vale :beer:

alximistis
11/09/2006, 15:10
Φίλε Sporky είσαι κακός!!! Και άδικος επίτρεψε μου!!!
Εμένα μου αρέσει ο Heyden και τον υποστηρίζω κιόλας. Όπως άλλοι γουστάρουν τον Σέτε τον Κάπι και πάει λέγοντας.
Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι μπορείς να προσβάλλεις τον κάθε έναν με αυτόν τον τρόπο.
Τι θα πει "πιλοτάκι" και "φραπέ στο χέρι" και δεν πάμε όπως οι τύποι στο "warm up".
Φυσικό είναι! Δεν κάνουμε μια τέτοια δουλειά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κάτι τέτοιο οπότε τι να λέμε τώρα;;;
Δηλαδή να μην σχολιάζουμε; Να μην εκφέρουμε απόψεις; Για κάτι που βλέπουμε και μας αρέσει ως θέαμα να μην λέμε πιστεύω καλός αυτός ή εμένα μου αρέσει αυτός ή όχι;;;
Δεν ξέρω τι σχέση έχει το "αθάνατη Ελλάδα" ξέρω όμως ένα πράγμα:
Το "απίστευτους πολίτες σου" μάλλον πάει σε σένα...

nktR
11/09/2006, 15:52
...ρε πάει δε πάει ο Rossi τους ,,,,,,,,,,,καμάει.....γαμώ το αφροντούζ λέμε..... :rotflmao:

lampros_fazer
11/09/2006, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
"Ο Hayden ειναι για τα μπαζα !!!" :smokin:

Που στελνω βογραφικο ??? :look:

(κανα κοντακτ νεϊμ θα βοηθουσε...α, και βαλε και καμια φωτο αν μπορεις !!!) :p :ninja:

BeTheNewRossi@yamaha-racing.com

ICanBeatKFC@hrc.com

IFallLessTimesThanSete@ducaticorse.com

:bawl: :bawl:

Για Kawasaki, Suzuki δεν έχω.. :lol::lol:

panayiotis
11/09/2006, 22:30
:sun:

61457

panayiotis
11/09/2006, 22:31
:wave2:

61458

zephyr1
11/09/2006, 23:32
Τι αγωνας και αυτος.:beer: Ποσο τυχεροι ειμαστε?:a2:

Προτεινω τα ποστ του παναγιωτη να γινονται sticky και οι διαμαχες να πηγαινουν διαμαχες.

Viva panayiotis.:beer:Viva rossi.:beer:

nktR
12/09/2006, 07:29
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ !!!
Έχω σοβαρό πρόβλημα από την Κυριακή πρωί και συγκεκριμένα από τις 10.00 το πρωϊ έως και τώρα.

Παρακαλώ πολύ βοηθείστε έναν συμφουρίτη σας.

Είδα τον αγώνα τρεις φορές. Την Κυριακή το πρωϊ στο live λοιπόν ο Rossi κέρδισε τον αγώνα, πάμε καλά έως εδώ.
Λέω ας το δώ και την Κυριακή το απόγευμα. Το ξαναβλέπω πάλι, ξανά ο Rossi κέρδισε.
Ε, λέω ας το ξαναδώ και τη Δευτέρα ξανά και χαλιέμαι γιατί πάλι ο Rossi κερδίζει @#$%^&.

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ !!!!!
Είπα την πρώτη φορά κέρδισε, την δεύτερη πάλι, Ε, του πούστη την τρίτη θα κερδίσει κάποιος άλλος δε μπορεί .....!!!!

Παρακαλώ βοηθείστε με είμαι σε τρελή φάση απόγνωσης...!!!!
Γράψτε μου τρόπους αντιμετώπισης.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
:hypnotize

Kizoku
12/09/2006, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Παρακαλώ βοηθείστε με είμαι σε τρελή φάση απόγνωσης...!!!!
Γράψτε μου τρόπους αντιμετώπισης.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
:hypnotize

Και σε γιατρό να πας το ίδιο θα σου πει!!!

Κόψε τα ληγμένα!!!

:lol: :lol: :lol:

nktR
12/09/2006, 10:39
Και σε γιατρό να πας το ίδιο θα σου πει!!!

Κόψε τα ληγμένα!!!

:lol: :lol: :lol:

σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. το ίδιο μου είπε ο Dr (ΙΔ) ROSSI αλλά μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε ?
Με εκτίμηση
Ο ημερ. Λήξης 01-02-1999
πάρε και το site από εκεί που ψωνίζω

www.ligmena_pino_kai_elpizo.gr

61489

dukeandthecity
12/09/2006, 10:42
καποιος δεν πρεπει να πει στον Διατσιδη οτι στο μαγνητοσκοπημενο της Δευτερας φενετε ποσο εξω πεφτει στις προβλεψεις του ?

Και κατι ασχετο. O Loris Capirosi οδηγει SEAT ?????

Giorgos19
12/09/2006, 10:44
Slow down and let the good times roll m8.....:smokin:

Kizoku
12/09/2006, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. το ίδιο μου είπε ο Dr (ΙΔ) ROSSI αλλά μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε ?
Με εκτίμηση
Ο ημερ. Λήξης 01-02-1999
πάρε και το site από εκεί που ψωνίζω

www.ligmena_pino_kai_elpizo.gr

Κοίτα δεν νομίζω να έχεις παράπονο φέτος!!!

Έχει αγωνία το πρωτάθλημα με όλες αυτές τις αναποδιές του Rossi!
Lexotanin να έχουμε και όλα καλά θα πάνε!!!

:beer: :beer:

Giorgos19
12/09/2006, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
καποιος δεν πρεπει να πει στον Διατσιδη οτι στο μαγνητοσκοπημενο της Δευτερας φενετε ποσο εξω πεφτει στις προβλεψεις του ?

Oδηγαει το leon σε μια διαφημιση μωρε.Οσο για τον Διατσιδη τι να πω?????
Οτι εδειξε επαναληψη προσπεραση του ροσσι στον καπιρεξ και οι εκφωνητες το περασανε για κανονικη φαση του αγωνα????:yuck:

Kizoku
12/09/2006, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

Ναι!!!
Σε μια διαφήμιση του Leon!

Kizoku
12/09/2006, 10:53
Οτι εδειξε επαναληψη προσπεραση του ροσσι στον καπιρεξ και οι εκφωνητες το περασανε για κανονικη φαση του αγωνα????:yuck:

Καλά αυτό ήταν πολύ γελοίο!

Με τις λαλακίες τους αυτές θα μας λέγαν στο τέλος ότι έγιναν 152 προσπεράσματα!!!

Giorgos19
12/09/2006, 10:58
Καλά αυτό ήταν πολύ γελοίο!

Με τις λαλακίες τους αυτές θα μας λέγαν στο τέλος ότι έγιναν 152 προσπεράσματα!!!

Ε μα αν ειναι δυνατον....
Η το αλλο...περναει καποιος τον rossi στην εισοδο της στροφης...
και κανει κρα ρε παιδι μου οτι θα ανοιξει γραμμη και ο ροσσι θα περασει παλι μπροστα....και οι εκφωνηταδες:
Πω τι εκανε στον γιατρο,μπραβο οδηγαρα μου...... αλλα ανοιγει γραμμη και περναει παλι μπροστα ο ροσσι.....
Ειναι και αγωνιζομενοι παναθεμα τους...:hypnotize

ruyjin
12/09/2006, 14:40
μαλλον το κανουν, για να κανουν τη μεταδωση πιο ενδιαφερουσα,
πιστευοντας οτι οσοι βλεπουν δε καταλαβαινουν

τι να πω............

παντως παλι καλα που υπαρχει και η ΕΤ3 παιδες, να μη γελιομαστε
εστω και με λαθη, εστω και με μεταδωση που δε μας ικανοποιει πληρως, τουλαχιστον, βλεπουμε αγωνες

Kizoku
12/09/2006, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
μαλλον το κανουν, για να κανουν τη μεταδωση πιο ενδιαφερουσα,
πιστευοντας οτι οσοι βλεπουν δε καταλαβαινουν
τι να πω............
παντως παλι καλα που υπαρχει και η ΕΤ3 παιδες, να μη γελιομαστε
εστω και με λαθη, εστω και με μεταδωση που δε μας ικανοποιει πληρως, τουλαχιστον, βλεπουμε αγωνες

Υπάρχει και το Eurosport!!!

KaTaNaS
12/09/2006, 18:35
παιδιά, όχι γιουροσπορτ, γνωμη μου καλυτερα ΕΡΤ3 , να υποστηριζουμε την κινηση...

και ας μην μας αρεσει τοσο η εκφωνηση, δε πειραζει, οποιος καταλαβαινει περισσοτερα ειναι καλό για αυτόν...

ας μαζεψει προς το παρον κοσμο (τηλεθεατές) και απο διορθώσεις έχουμε καιρό να χάνουμε πολλές!

ένα ένα στην ελλαδίτσα μας...

δυστηχως απλά δεν ειμαστε σε επίπεδο τεχνογνωσιας προφανώς για να γίνεται μια αντικειμενικη διαλογή διαγωνισμός εκφωνητού...

και θεωρειται ιδανικός ενας παλαιος αγωνιζομενος που αυτοθαυμαζεται στην οθονη (απο το βλεμμα) οταν βλεπει τον εαυτο του στο 6ωρο...

απο τη μια λίγο , λόου λέβελ

απο την άλλη, έτσι θα κάναμε όλοι μας αν βλεπαμε ενα βινετακι της εκκινησης μας στο 6ωρο... οποτε ειναι λιγο πιο προσιτά τα πραγματα, φαινονται ετσι, και λεει ο καθενας, γιατι οχι και εγώ να σχολιαζω τους αγλωνες!

χα χα

μαρκετινγκ παιδ μου! :lol:

καλή καρδιά! :wave2:

Kizoku
12/09/2006, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παιδιά, όχι γιουροσπορτ, γνωμη μου καλυτερα ΕΡΤ3 , να υποστηριζουμε την κινηση...
και ας μην μας αρεσει τοσο η εκφωνηση, δε πειραζει, οποιος καταλαβαινει περισσοτερα ειναι καλό για αυτόν...
ας μαζεψει προς το παρον κοσμο (τηλεθεατές) και απο διορθώσεις έχουμε καιρό να χάνουμε πολλές!
ένα ένα στην ελλαδίτσα μας...
δυστηχως απλά δεν ειμαστε σε επίπεδο τεχνογνωσιας προφανώς για να γίνεται μια αντικειμενικη διαλογή διαγωνισμός εκφωνητού...
και θεωρειται ιδανικός ενας παλαιος αγωνιζομενος που αυτοθαυμαζεται στην οθονη (απο το βλεμμα) οταν βλεπει τον εαυτο του στο 6ωρο...
απο τη μια λίγο , λόου λέβελ
απο την άλλη, έτσι θα κάναμε όλοι μας αν βλεπαμε ενα βινετακι της εκκινησης μας στο 6ωρο... οποτε ειναι λιγο πιο προσιτά τα πραγματα, φαινονται ετσι, και λεει ο καθενας, γιατι οχι και εγώ να σχολιαζω τους αγλωνες!
χα χα
μαρκετινγκ παιδ μου! :lol:
καλή καρδιά! :wave2:

Δεν διαφωνώ να υποστηρίζουμε την Ελλαδίτσα!
Αλλά μήπως έτσι θα επαναπαυθούν οι της ΕΤ3 και δεν αλλάξουν τίποτα μιας και θα βλέπουν ακροαματικότητα αυξημένη???
Και άλλωστε και στο eurosport πάλι έλληνες έχει για εκφωνητές!

lampros_fazer
12/09/2006, 19:24
Ναι,αλλά το Eurosport δεν το πιάνουμε όλοι.. :winka: :bawl:

Kizoku
12/09/2006, 21:31
Ναι,αλλά το Eurosport δεν το πιάνουμε όλοι.. :winka: :bawl:

:confused: :confused:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

jtoros
12/09/2006, 21:48
Κι όμως. Εδώ στην Πάτρα δεν έχει Eurosport free όπως Αθήνα... :bawl:

panayiotis
13/09/2006, 08:12
MOTOGP via SATELLITE

Eurosport deutschland Astra1 LIVE
Eurosport france Hotbird LIVE
TSI2 Hotbird LIVE
TSR2 Hotbird LIVE
ATV+ Astra 1 LIVE

ruyjin
13/09/2006, 08:20

υπαρχει ναι
αλλα σε μενα ανοιγει απο 12 το μεσημερι μεχρι 12 το βραδυ

με αποτελεσμα προχτες που αγωνας ηταν πρωι να μην αχει ανοιξει το Eurosport οποτε να το δω απο την ΕΤ3 το απογευμα

Kizoku
13/09/2006, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
υπαρχει ναι
αλλα σε μενα ανοιγει απο 12 το μεσημερι μεχρι 12 το βραδυ

με αποτελεσμα προχτες που αγωνας ηταν πρωι να μην αχει ανοιξει το Eurosport οποτε να το δω απο την ΕΤ3 το απογευμα

Ναι κι εμένα το ίδιο συμβαίνει!

Αλλά από τη 1 το μεσημέρι ώς τη 1 το βράδυ! :sick:

mbjp
13/09/2006, 16:07
εχω τα 3 τελευταια motogp (Μαλαισια, Γερμανια & USA) σε .avi , απο Eurosport, αν ενδιαφερεται κανεις να συναντηθουμε να του τα δωσω σε ενα dvd (και μετα φυσικα να τα κανει πασα και στους υπολοιπους :) )

paramedic
13/09/2006, 16:41
Οσο για τον Διατσιδη τι να πω?????
Παιδιά πάλι καλά που πάρχετε και εσεις γιατί θα τρελαινόμουν με τους εκφωνητές στην ΕΤ3. Όταν έιδα την φάση λέω"καλά ρε π@υστη μου αυτο επανάληψη δεν ήταν?" αλλά λέω αυτοί θα το έιδαν καλύερα μωρέ κανονική φάση θα ήταν.

Α και κάτι άλλο. Απο εδώ και πέρα σταματάω να βλέπω moto gp και να σχολιάζω τους οδηγούς γιατί είμαι άσχετος απο οδήγηση, πίνω φραπέ πάιζοντας κομπολόι και δεν πηγαίνω με 300. Εφόσον δεν κάνω οτι κάνουν οι οδηγοί αγώνων δεν έχω δικαίωμα να τους σχολιάζω κιόλας....Α είμαι και Ελληνάρας. Πάω να αυτοκτονήσω με το CBFακί μου στο γκρεμό(αλλά τοτε θα πιάσω 300+ οπότε θα αλλάξουν όλα ε...μμμ ρε λές!!)

lampros_fazer
13/09/2006, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
εχω τα 3 τελευταια motogp (Μαλαισια, Γερμανια & USA) σε .avi , απο Eurosport, αν ενδιαφερεται κανεις να συναντηθουμε να του τα δωσω σε ενα dvd (και μετα φυσικα να τα κανει πασα και στους υπολοιπους :) )
Πόσα ΜΒ είναι ο κάθε αγώνας..;;

mbjp
14/09/2006, 00:39
περιπου 500Mb, 1cd δηλαδη ο καθενας. Σε divx

lampros_fazer
14/09/2006, 00:44
περιπου 500Mb, 1cd δηλαδη ο καθενας. Σε divx Είναι εύκολο να τα σπάσεις σε κομάτια και να τα ανεβάσεις κάπου (πχ rapidshare)..;; :cool: Για μας που είμαστε μακριά..

jtoros
14/09/2006, 00:59
Λάμπρο τα έχω κι εγώ. Προς το παρόν έχω Laguna Seca, Sachsenring και Kuala Lumpur και σε λίγες μέρες Αssen και Jerez. Ό,τι θέλεις πες μΕ!

lampros_fazer
14/09/2006, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Λάμπρο τα έχω κι εγώ. Προς το παρόν έχω Laguna Seca, Sachsenring και Kuala Lumpur και σε λίγες μέρες Αssen και Jerez. Ό,τι θέλεις πες μΕ!
Και για δε μιλάς ρε..;; :mad: Το Brno..;; Θα στα ζητήσω κάποια στιγμή.. :winka:

jtoros
14/09/2006, 02:08
Το Brno..;;

...on its way...
:winka:

Tropeas
14/09/2006, 10:02
περιπου 500Mb, 1cd δηλαδη ο καθενας. Σε divx
Βάλτα στο AWMN dc να τα πάρω και θα τα ανεβάσω εγώ κάπου... ;) :wave2: :beer:

mbjp
14/09/2006, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βάλτα στο AWMN dc να τα πάρω και θα τα ανεβάσω εγώ κάπου... ;) :wave2: :beer:

Λάμπρο είναι ήδη στο torrent μπορεις να τα κατεβασεις και απο εκει :cool: :beer:

H.A.Balafoutre
14/09/2006, 14:11
Εσείς λέτε για το σπικάζ του Διατσίδη στην τηλεόραση, πού να ακούγατε τι έλεγε στις Σέρρες όταν κατεύθασε κατά το μεσημεράκι πάνω σε μια BMW K1200 (αυτή την καινούρια την τεράστια για ταξίδια), για να περιγράψει το Πανελλήνιο Ταχύτητας. Κόντεψαν να καούν τα μεγάφωνα στην πίστα.

ΑΛΛΑ, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως αυτός κι ο Σκλαβενίτης κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να φανεί το σπόρ στην Ελλαδίτσα μας. Στον αγώνα αυτό είχε και κάμερες του SuperSport που κάλυπτε τον αγώνα. Οπότε ας μην είμαστε τόσο αυστηροί μαζί τους κι ας περιμένουμε διότι έχει και συνέχεια. Και στο κάτω κάτω πιστεύετε πως αν κρατούσε κάποιος από εμάς το μικρόφωνο θα τα έλεγε καλύτερα ή κι ακόμη κι αν ήταν τέλειος πάλι θα βρίσκονταν κάποιοι να του την πουν. Ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε το MotoGp θέαμα.