View Full Version : Διπλό άστρο στην Ερμού
...ή για τη ακρίβεια εξηγούμαι...
Ξεκινάω το πρωί να πάω στη δουλεία μου στην Πλάκα, απο τα Καμίνια.
Παίρνω την Πειραιώς, τα γνωστά και προβλεπόμενα πλέον καραγκιοζιλίκια στο δρόμο, ότι γουστάρει κάνει ο καθένας.
Αφού περάσω την πίστα, μου προστίθεται ένα κανονάκι στην ολογραφική οθόνη του κράνους μου και ξεκινάω για την μεγάλη αναμέτρηση.
Με το που στρίβω και μπαίνω στην αρχή της Ερμού (στο κάτω μέρος) Με περιμένει ο μεγάλος Κακός εχθρός. Αυτός όμως δεν νικάται με όπλα, παρά μόνο με πάρα πολύ ιδιαίτερη προσοχή σιγά σιγά και πατώντας τσιμπιτά την κόρνα κάθε 5 δευτερόλεπτα.
Ο εχθρός δεν είναι άλλος από το διπλό άστρο της Ερμού. Ο δρόμος είναι τόσο άχρηστος και γυαλιστερός, όπου έχουμε μια διάχυτη αντανάκλαση του ήλιου (του άστρου μας δηλαδή) σε όλο το μήκος του και νομίζεις ότι έχεις έναν τύπο μπροστά σου βράδυ που πάει με την όπισθεν και φροντίζει να σου σημαδεύει τα μάτια με τους προβολείς μέχρι να φτάσεις στο Μοναστηράκι.
Εν ολίγις είναι σαν να τρως δυο ήλιους στη μούρη και όχι έναν.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα ( γυαλιά ηλίου κ.τ.λ.), αλλά το πρόβλημα υφίσταται καθότι η ένταση του φωτός κάνει τους περαστικούς και ότι κινείται να μοιάζουν με φαντάσματα που που είναι ένα βήμα πριν να εξαγνιστούν.
Καμιά ιδέα; Μου φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να τη φάω τη σούπα.
Να ψάξω στα προϊόντα της NASA; Η να πάω τα σπάσω όλα στο Δημαρχείο που είναι και σχεδόν δίπλα;
Βάλε ταινία πάνω στην ζελατίνα !!!
Έτσι όπως είναι η κατάσταση, θα πρέπει να βάλω μονοτική ταινία μαύρη σε όλο το τζαμάκι του κράνους μπροστά, αλλά επειδή δεν θα βλέπω, να κατέβω και να το τραβήξω με τα πόδια μέχρι το τέλος του μαρτυρίου...:rotflmao: :eyepop:
costas81
07/09/2006, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
Έτσι όπως είναι η κατάσταση, θα πρέπει να βάλω μονοτική ταινία μαύρη σε όλο το τζαμάκι του κράνους μπροστά, αλλά επειδή δεν θα βλέπω, να κατέβω και να το τραβήξω με τα πόδια μέχρι το τέλος του μαρτυρίου...:rotflmao: :eyepop:
+
ελα ρε εκει εχει ασφαλτο granpri και συ μας λες οτι γιαλιζει???
ζε σε πιστευω!
:nono:
Σπαστα ολα στο Δημαρχειο.
Εγώ λέω να στείλεις επιστολή στη NASA για την ανακάλυψή σου και για εμφάνιση ΑΤΙΑ τις πρωινές ώρες!!:D :D
...και μετά πας και από το δημαρχείο μία!
...και στο γυρισμό, από το πεζοδρόμιο!
Επίσης, το site της εφημερίδας Έθνος, έχει μια φόρμα που μπορείς να συμπληρώσεις (και αν θεωρηθεί σημαντικό αυτό που θα δηλώσεις) για να γίνει κανένα παρόμοιο ρεπορτάζ!
Είναι και δύσκολη η Ερμού ρε γαμώτο... άντε ίσως το καλοκαίρι του χρόνου να την ασφαλτοστρώσουν!
Η πιο απλή λύση είναι να αλλάξεις διαδρομή!:winka:
:beer:
δοκιμασε να φορεσεις την μασκα της Ηλεκτροσυγκόλλησης!!!!
πιστευω να βοηθησει αρκετα
Aneva siggrou kai kateva apo syntagma re, exeis to hlio sthn plath
episeis mporeis na pas faliro na parkareis thn trata kai na aneveis mexi monastiraki me to treno diavazontas efimerida
:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Aneva siggrou kai kateva apo syntagma re, exeis to hlio sthn plath
episeis mporeis na pas faliro na parkareis thn trata kai na aneveis mexi monastiraki me to treno diavazontas efimerida
:ninja:
Και παρα8έτω:
Κατ' όπιν μελέτης σε συνεγασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και σύμφωνα με τις τελευταίες ανακαλύψεις για την αιτία εξαφάνισης των δεινοσαύρων:
1) Άμα πάω από Συγγρού, τα χιλιόμετρα είναι κατά πολύ περισσότερα, με αποτέλεσμα να θέλω πάρα πολύ περισσότερο χρόνο.
2) Μπαίνοντας στην Ερμού από επάνω,
αρχίζει ένα ατελείωτο πανηγύρι απο γελωτοποιούς, ζογκλέρ, ανθρώπους που φτύνουν φωτιές, χορευτές, μαϊμούδες μάγους, ταχυδακτυλουργούς και γελωτοποιούς που για να περάσω από εκεί πρέπει να χρησιμοποιείσω το σύστημα προσωρινής πτήσης, αλλά είναι πολύ δαπανηρό, και συν του ότι πρέπει να ενημερώσω την πολιτική αεροπορεία πρώτα. Πολύ φασαρία δεν λέει.
3) Εάν πάω και αφήσω την μηχανή στον ηλεκτρικό για να πάρω το τρένο, άσε που θα κλαίει η Μπουμπού όλη μέρα μόνη της, επίσης όμως και εδώ σε συνεργασία με διακεκριμένους κλάδους της επιστήμης, είδα ότι λιγότερο πληρώνω στην βενζίνη (ναι αμέ), από ότι δυο εισητήρια πήγαιν' έλα. Και αν υπολογίσεις και το κόστος της εφημερίδας, ε, δε λέει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Εγώ λέω να στείλεις επιστολή στη NASA για την ανακάλυψή σου και για εμφάνιση ΑΤΙΑ τις πρωινές ώρες!!:D :D
Μπα, έχει καταντήσει ρουτίνα κάθε πρωί στην Πειραιώς προσγειώνονται ΑΤΙΑ, το πρωί για καφέ και κόντρες, το μεσημέρι για ένα γρήγορο σάντουιτς στο Γρηγόρη παρκάροντας κάθετα για να προστατεύουν τους πεζούς από διερχόμενα οχήματα, μιλάνε και στα κινητά γιατί είναι πολύ κοινωνικοί και συζητήσιμοι άνθρωποι, και κάνουν αναστροφές στο σταυροδρόμι του Άδη, για να μειωθεί η κίνηση και να διευκολυνθούν οι υπόλοιποι που πάνε στο κέντρο. Επίσης σου υπενθυμίζουν πόσο προσεχτικός πρέπει να είσαι προκαλώντας εικονικές επικύνδυνες καταστάσεις... κοίτα να δεις, τελικά οι εξωγήινοι είναι φιλικοί:)
...και μετά πας και από το δημαρχείο μία!
...και στο γυρισμό, από το πεζοδρόμιο!
...ναι έχει γύρω κάτι μαγαζάκια με ωραία ζωάκια. Χαζεύω ώρα εκεί.
Και πάντα από το πεζοδρόμιο, βρίσκεις φτηνά τσιγάρα εκει!
Επίσης, το site της εφημερίδας Έθνος, έχει μια φόρμα που μπορείς να συμπληρώσεις (και αν θεωρηθεί σημαντικό αυτό που θα δηλώσεις) για να γίνει κανένα παρόμοιο ρεπορτάζ!
Ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ότι η μόνες φόρμες που καταλήγουν στις δημόσιες υπηρεσίες είναι για των ιματισμό των καθαρίστριων
Είναι και δύσκολη η Ερμού ρε γαμώτο... άντε ίσως το καλοκαίρι του χρόνου να την ασφαλτοστρώσουν!
Με τόση γυαλάδα μάλλον πρέπει να επέμβει η DHI
Η πιο απλή λύση είναι να αλλάξεις διαδρομή!:winka:
:beer: ;)
Παίζει κι αυτό. Θα προσγειώνομαι με ελικόπτερο στην Ακρόπολη:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos26
δοκιμασε να φορεσεις την μασκα της Ηλεκτροσυγκόλλησης!!!!
πιστευω να βοηθησει αρκετα
Τις πουλάνε και σε σχέδια; :beer: :beer:
Εεεεε μα είσαι και δύσκολος βρε παιδάκι μου!!!! :nono:
Εδώ ο κόσμος κατέθεσε ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Ο Δεκάλογος του ΕρμΟδηγού! τσκ τσκ τσκ :smokin:
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Εεεεε μα είσαι και δύσκολος βρε παιδάκι μου!!!! :nono:
Εδώ ο κόσμος κατέθεσε ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Ο Δεκάλογος του ΕρμΟδηγού! τσκ τσκ τσκ :smokin:
:D
Ο δεκάλογος του Έρμου Οδηγού! :rotflmao: :beer:
μολις πετυχεις τον dimChioRodoZakyntho, ρωτα τον γιατι ειχε προβλημα για τη λυση σου. ουπς! edit: λυση για το προβλημα!
δεν θυμαμαι αν ηταν ζελατινα, ή γυαλια (μαλλον το 2ο ειναι) οπου η αντανακλαση εξαφανιζοταν εντελως και τα εΓλεπε ολα 5καθαρα. το μονο κακο (απο οτι ειπε) ειναι οτι δειχνει και την ασφαλτο φρεσκια, αν και γυαλι, με αποτελεσμα να σε προδιαθετει για λαλακιες... :winka:
:wave2:
naxiotis
07/09/2006, 18:07
ψάξε να πάρεις γυαλί ηλίου polarize σε καλά οπτικά.θα δείς μεγάλη διαφορά.
υπάρχουν σε αρκετές μάρκες.
σε καλή τιμή θα βρεις σε μαγαζί με ψαρικά-είδη κυνηγού
FestoNero
07/09/2006, 18:45
1) Άμα πάω από Συγγρού, τα χιλιόμετρα είναι κατά πολύ περισσότερα, με αποτέλεσμα να θέλω πάρα πολύ περισσότερο χρόνο.
:eek:
Ποοοοοοσο περισσοτερο χρονο;;;
Με μηχανη εισαι!
(Μηπως εισαι απ'αυτους τους τοιουτους.. πως τους φωναζουν να δεις... α! ΑΡΓΟΥΣ!!!) :rotflmao:
2) Μπαίνοντας στην Ερμού από επάνω...Πολύ φασαρία δεν λέει.
Τι λεει τουτος δω μωρε;;;
Και την Μητροπολεως τι την εχουμε;;
Για να παρκαρουμε τα ματ στις πορειες μονο;;;
Ουτως η αλλως η Ερμου απο Μοναστηρακι μεχρι Συνταγμα ειναι ΠΕΖΟδρομος.
Αυτο σημαινει οτι μονο πεζοι επιτρεπεται να περνανε απο κει.
Και τα οχηματα της δημοτικης αστυνομιας. :rolleyes:
Και τα οχηματα τροφοδοσιας.
Και η λατερνα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στη τελικη, πηγαινε απο Ομονοια.
Ωχου!!
lammadin
07/09/2006, 18:48
Παρε ταξι...:yuck:
Λεωνίδας
07/09/2006, 18:49
Sorry κιόλας, δε γνωριζόμαστε, αλλά από Καμίνια για Σύνταγμα πας από Πειραιώς :confused: :confused: :confused:
Το 'χεις μετρήσει ότι βολεύει;
κρατάω μια πισινή γιατί το πρωί πιάνει κίνηση από το Interontinental ... η οποία δεν ξέρω πού και αν "σπάει"
Xυσε λαδια στην ασφαλτο να μαυρισει και να μην γυαλιζει!
FestoNero
07/09/2006, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Xυσε λαδια στην ασφαλτο να μαυρισει και να μην γυαλιζει! :hypnotize :hypnotize :hypnotize :look: :look: :look:
:lol: :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Με μηχανη εισαι!
(Μηπως εισαι απ'αυτους τους τοιουτους..
Alki, super duper hyper administrator μας, κανε του ενα permanent μπανακι τουτουνου εδω για την προσβόλα που σΕ ειπε! :winka:
:lol: :lol: :lol:
Pardalotzatziki
07/09/2006, 21:27
mou phre polu wra na to skeftw alla to brhka......phgaine apo allou!!!!!:D
Έχεις δει τις κάσκες που φορούν οι αστροναύτες με αυτή την επίχρυση επικάλυψη!!!
Από αυτό δεν περνάει ούτε φωτόνιο!!!
:a013: :a013:
Πειραιώς είναι όντως κωλοδρόμος, ειδικά το πρωί με νταλίκες/φορτηγά/λεωφορεία/ταξί πολλά κλπ. Από Συγγρού είναι περισσότερα χλμ αλλά αν λάβεις υπόψη ότι είναι πιο φαρδύς δρόμος και δεν έχει φανάρια στο μεγαλύτερο τμήμα πρέπει να σου ρχεται το ίδιο πάνω κάτω. Ίσως σε συμφέρει και να έρθεις από Κηφισσού προς Πατήσια αλλά θα φάς μετά κίνηση Πατησίων. Εξαρτάται και τι ώρα κινείσαι.
Με μηχανη εισαι!
(Μηπως εισαι απ'αυτους τους τοιουτους.. πως τους φωναζουν να δεις... α! ΑΡΓΟΥΣ!!!) :rotflmao:
Τι λεει τουτος δω μωρε;;;
Και την Μητροπολεως τι την εχουμε;;
Για να παρκαρουμε τα ματ στις πορειες μονο;;;
Ουτως η αλλως η Ερμου απο Μοναστηρακι μεχρι Συνταγμα ειναι ΠΕΖΟδρομος.
Αυτο σημαινει οτι μονο πεζοι επιτρεπεται να περνανε απο κει.
Και τα οχηματα της δημοτικης αστυνομιας. :rolleyes:
Και τα οχηματα τροφοδοσιας.
Και η λατερνα..
Στη τελικη, πηγαινε απο Ομονοια.
Ωχου!!
1)Αμάν ποια κακοί άνθρωποι! Ναι ρε για να φτάσω στη δουλειά μου στην πλάκα από το ύψος της ΙΟΝ στα καμίνια, είναι ποιο γρήγορα από Πειραιώς παρά να βγω από Ελαϊς, Καραισκάκι παραλιλακή και μετά Συγγρού κ.τ.λ.. Μπορεί οι δρόμοι να είναι ποιο άνετοι και μεγάλοι, αλλά η χιλιομετρική διαφορά είναι τεράστια.
2) Ουουουπς, ναι, για από πάνω ήθελα να πω Μητροπόλεως. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα έχω βρει λύσεις. Αλλά και πάλι από Πειραιώς πάω πιο γρήγορα όπως είπα και στο 1. Χιλιομετρημένο.
3) Όχι, θα πάω από Αλίμου :dizzy: :eyepop: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Έχεις δει τις κάσκες που φορούν οι αστροναύτες με αυτή την επίχρυση επικάλυψη!!!
Από αυτό δεν περνάει ούτε φωτόνιο!!!
:a013: :a013:
Εμ, γι αυτό είπα στην αρχή να κοιτάξω στα προϊόντα της NASA! :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Sorry κιόλας, δε γνωριζόμαστε, αλλά από Καμίνια για Σύνταγμα πας από Πειραιώς :confused: :confused: :confused:
Το 'χεις μετρήσει ότι βολεύει;
κρατάω μια πισινή γιατί το πρωί πιάνει κίνηση από το Interontinental ... η οποία δεν ξέρω πού και αν "σπάει"
Όχι δεν πάω ακριβώς Σύνταγμα, στην πλάκα πάω σε σημείο που βρίσκεται πιο κοντά στο Μοναστηράκι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Alki, super duper hyper administrator μας, κανε του ενα permanent μπανακι τουτουνου εδω για την προσβόλα που σΕ ειπε! :winka:
Α, ναι σωστά, μην ξεχνιόμαστε...
ΜΠΑΝ! :hypnotize :uplate: :dizzy:
FestoNero
08/09/2006, 13:17
Α, ναι σωστά, μην ξεχνιόμαστε...
ΜΠΑΝ! :hypnotize :uplate: :dizzy:
Ρε γμτ..
Γραφτε το βαθμο σας εκει κατω απο το username να ξερουμε ποιον να βριζουμε και ποιον οχι...
Εχω μαζεψει μπαν για κανα τριμηνο!!!
Αμα παρεις την Πειραιως μεχρι Ομονοια και στριψεις λιγο πιο πανω απο το notos galleries (για να μη πηγαινεις απο το πεζοδρομο) θα βγεις στην Αθηνας και απο κει καρφωτος Μοναστηρακι..
(Δε ξερω αν επιτρεπεται η δεξια στροφη εκει στην Ομονοια μετα τα Goody's..)
Ρε γμτ..
Γραφτε το βαθμο σας εκει κατω απο το username να ξερουμε ποιον να βριζουμε και ποιον οχι...
Εχω μαζεψει μπαν για κανα τριμηνο!!!
Αμα παρεις την Πειραιως μεχρι Ομονοια και στριψεις λιγο πιο πανω απο το notos galleries (για να μη πηγαινεις απο το πεζοδρομο) θα βγεις στην Αθηνας και απο κει καρφωτος Μοναστηρακι..
Για να μην το κάνουμε και Κυπριακό, βρήκα μια απλή λύση:
Θα πηγαίνω στη δουλειά λίγο πιο αργά, οπότε και ο ήλιος δεν θα βρίσκεται σε αυτή τη θανατηφόρα κλίση στην Ερμού.
Και παρα8έτω:
Και αν υπολογίσεις και το κόστος της εφημερίδας, ε, δε λέει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και γιατί δεν παίρνεις την Metro? Τσάμπα είναι (αν προλάβεις!!!):wave2: :wave2:
Λεωνίδας
08/09/2006, 13:39
Θα πηγαίνω στη δουλειά λίγο πιο αργά, οπότε και ο ήλιος δεν θα βρίσκεται σε αυτή τη θανατηφόρα κλίση στην Ερμού. Εγώ θα σου πρότεινα να πηγαίνεις μόνο όταν έχει σύννεφα :rotflmao:
Θα πηγαίνω στη δουλειά λίγο πιο αργά, οπότε και ο ήλιος δεν θα βρίσκεται σε αυτή τη θανατηφόρα κλίση στην Ερμού.
Ή πιο νωρίς!!!:evil: :evil: :sun: :sun: :a11: :a016: :a016:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Ή πιο νωρίς!!!:evil: :evil: :sun: :sun: :a11: :a016: :a016:
Τι είναι αυτά που λές! Άκου πιο νωρίς.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι είναι αυτά που λές! Άκου πιο νωρίς.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και γιατι δεν αλλαζεις δουλεια για να μην τρως αυτη την ηττα οποτε εχει ηλιο? :winka:
Όχι δεν επιτρέπεται να στρίψεις δεξιά για να μπεις στην Αθηνάς από Ομόνοια. Μπορείς να στρίψεις δεξιά από Πειραιώς λίγο πριν μπεις Ομόνοια, πχ Σωκράτους και μετά αριστέρα Λυκούργου και βγαίνεις Αθηνάς δίπλα στο Δημαρχείο.