Σύνδεση

View Full Version : Κawasakia ηρεμησε, θα μας περασεις

Resistman
07/09/2006, 10:02
Καλημερα παιδες! Ακουστε μια ιστορια μικρη που με προβληματιζει τελευταια:Στη δουλεια εχω ενα συναδελφακι ετων 20-21 ο οποιος ειχε παρει μεταχειρισμενο ενα zxr400 μοντελο περιπου δεκαετιας.
Ειχε μια μικρη ανωδυνη συγκρουση με λιγα χλμτ με γυναικα οδηγο. Δεν επαθε κατι.Δεν τον επηρεασε. Συνεχισε να το καβαλαει αφου το φτιαξε ποτε με κρανος, ποτε χωρις αλλα παντα χωρις μπουφαν και μποτες.Ολοι τον εβλεπαν που ετρεχε, του λεγαμε χαλαρωσε με το μοτορι αλλα συνεχιζε να νομιζει οτι τα 140 ειναι για ξεκινημα ...
Με τα πολλα το κακο δεν αργησε:σε μια στροφη σ επαρχιακο δρομο η μηχανη εφυγε ευθεια και αυτος εσκασε πανω σε κατι πετρες σε μια πλαγια.Αποτελεσμα:λογω κρανους γλιτωσε το κεφαλακι του αλλα επειδη δεν φοραγε μπουφαν και ετρεχε με...οοοσα εσπασε ωμοπλατη σε 3σημεια, πλευρα τα οποια μπηκαν στον πνευμονα και προκαλεσαν εσωτερικη αιμορραγια και γενικα εχει μπολικα σιδερικα πανω του.
Αφου βγηκε απο νοσοκομειο και ηρθε στη δουλεια επειδη ψιλιαστηκα οτι θα του τη λεγαν ολοι,δεν του ειπα κατι εξ αρχης και τον αφησα ωστε να παρατηρησω μονος μου τις αντιδρασεις του και να δω αν επηξε ο εγκεφαλος...
Αφου μου ειπε πως χτυπησε τον ρωταω:και τωρα;;Μου λεει:θα θελα το Ζ αλλα δεν εχω φραγκα οποτε θα ξαναπαρω το 400αρι. Του λεω για αστειο:ελα μωρε με το Ζ, χορνετια για παντα!!Απαντα:κολλητε σου ριχνει 10+ αλογα..
Παγωνω και συνειδητοποιω τι ειπε.Ο τυπος δεν μπορεσε να κουμανταρει τα 60-65 αλογα και θελει τα 110!Τον ρωτω αν θα μπει σε πιστα, αν ξερει εστω θεωρητικα τι ειναι γυροσκοπικο, αν εχει σκοπο να παρει στολη,αν γνωριζει σημεια εξαφανισης στη γωνια,αν ξερει διορθωση κλισης-φρενα-σωμα πανω στη στροφη,αν γνωριζει το οριο φρεναρισματος η αν εχει σκοπο να το μαθει στη μηχανη του ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ:Ο Χ Ι
Με κοιτα απαξιωτικα-ανταγωνιστικα και μου λεει:νομιζεις οτι εισαι καλυτερος οδηγος;;Εμεινα.Του λεω οτι γνωριζω μονο την απειρια μου,τις λιγες θεωρητικες μου γνωσεις που παλευω να τις εμπλουτισω 1χρονο πριν παρω δικια μου μηχανη ωστε να συνηθισει ο εγκεφαλος μου, ν αποκλειει τις απαγορευμενες αντιδρασεις και να παιζει μεταξυ των υπολοιπων..
Το παιδι δεν ειναι τοσο καγκουρι οσο το παρουσιαζω.Δεν εχει καταλαβει ομως τη σοβαροτητα καποιων πραγματων.Εχω μαζεψει καποιες σελιδες που αναφερονται στα παραπανω μαζι με καποιες συμβουλες μπας και του αποδειξω οτι ειναι ασχετος, επικινδυνος και πρεπει να δουλεψει πολυ με τη μηχανη μονος του για να στρωσει.
Καμια ιδεα αλλη να τον συνεφερω;; :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

sniper
07/09/2006, 10:12
Αφου δεν το καταλαβαίνει μόνος του μετά απο αυτά που πέρασε...... μάλλον τίποτα....

PortisHead
07/09/2006, 10:18
Απορώ γιατί ασχολείσαι....οτι ειχες να πεις του το είπες.
Απο "τετοιους".......δόξα το Θεό
:wave2:

dukeandthecity
07/09/2006, 10:19
θα τον στελνεις καθε μέρα εδώ (www.baboulas.gr/)

και καμμια φωτο αμα λαχει

idi
07/09/2006, 10:20
o καGουρας ειναι καGουρας....

dukeandthecity
07/09/2006, 10:20
:uplate:

60729

villy
07/09/2006, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αφου δεν το καταλαβαίνει μόνος του μετά απο αυτά που πέρασε...... μάλλον τίποτα....

Συμφωνώ!

Εδώ βλέπεις ατυχήματα άλλων και κλάνεις μαλί, πας σαν κότα, ξαναορίζεις την οδηγική σου συμπεριφορά κλπ...

Όταν το παθαίνεις ο ίδιος... :( :( :( :(

Resistman
07/09/2006, 10:26
Ρε sniper το πρωτο που σκεφτομαι και εγω ειναι αυτο. Αλλα δεν μου παει καρδια να τον αφησω ετσι..Πειθεσαι για κατι οταν το εσωτερικευσεις απο μονος σου και εγω θελω να δωσω του καταλληλο εξωτερικο ερεθισμα ωστε κατι να τον ταραξει και ν αρχησει να ψαχνεται.Ελεγα μεχρι να τον κερασω το πρωτο λεβελ σε CSS η κατι παρομοιο αλλα δεν μου περισσευουν.Το μονο που γινεται ειναι να τον ενημερωνω, αλλα ξερεις πολλοι παρεξηγουνται και νομιζουν οτι τους τσαλακωνεις τον αντρικο-να με το συμπαθιο-εγωισμο. Σκεφτομαι να γινω αποτομος η κακος μπας και βαλει μυαλο. Αλλα δεν ξερω αν το σηκωνει η περισταση. Δεν θελω να γελαμε,να κανουμε πλακες και μια μερα να μου πουνε ξερεις ο Μακης...Θα ειμαι συνυπευθυνος

Alx 84
07/09/2006, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Του λεω οτι γνωριζω μονο την απειρια μου

φίλε μου είναι πολύ σοφή κουβέντα αυτή. πολύ λίγοι το καταλαβαίνουν και ακόμα λιγότεροι το παραδεχονται...:winka:

αφού έφαγε τα μούτρα του και δε κατάλαβε... τότε μάλλον όχι. δε μπορείς να κάνεις τίποτα. το θέμα είναι να γλιτώσει κανείς την πτώση. τώρα το έπαθε. δε κατάλαβε τίποτα, άρα δε θα καταλάβει ποτέ...:sad:

Resistman
07/09/2006, 10:49
Το Βρηκα:θα του πω οτι τα Kawa αν τ ανοιγεις συνεχεια αποτομα μετα τις 7000 σαλ χαλανε..Τι να πω μωρε...Για αλλα θεματα που μιλαγαμε τον επεισα η εν τελει του εδειξα οτι μπορει να παιζει και κατι αλλο.Στη μηχανη ολοι ειναι οδηγαρες. Κι αν ποτε μπουν σε πιστα και τους περασει 18χρονο απ την εξωτερικη με 400αρακι και σηκωσει το χερι του σ ενδειξη συγγνωμης που τους τρομαξε αυτοι λενε:ρε τι βαζουνε πανω στα 400αρια και πανε ετσι;;Και αυτοι μπορει να καβαλανε απο 750 και πανω:eyepop: :eyepop:

Alx 84
07/09/2006, 10:55
Το Βρηκα:θα του πω οτι τα Kawa αν τ ανοιγεις συνεχεια αποτομα μετα τις 7000 σαλ χαλανε..Τι να πω μωρε...Για αλλα θεματα που μιλαγαμε τον επεισα η εν τελει του εδειξα οτι μπορει να παιζει και κατι αλλο.Στη μηχανη ολοι ειναι οδηγαρες. Κι αν ποτε μπουν σε πιστα και τους περασει 18χρονο απ την εξωτερικη με 400αρακι και σηκωσει το χερι του σ ενδειξη συγγνωμης που τους τρομαξε αυτοι λενε:ρε τι βαζουνε πανω στα 400αρια και πανε ετσι;;Και αυτοι μπορει να καβαλανε απο 750 και πανω:eyepop: :eyepop:

έτσι είναι αυτά. και έχει clip-on και δεν έχω βάλει την καλή βενζινη κλπ κλπ.

δε μπορείς να του πείς ότι δε ξέρει να οδηγεί. θα τσαντιστεί σίγουρα. Μόνο εκείνοι που πραγματικά το γνωρίζουν το δέχονται. αρα λοιπόν πές του λίγο πάλι για μπουφάν και ιστορίες και ο Θεός βοηθός!

Resistman
07/09/2006, 11:02
Θα του φερω διαφημιστικα με μπουφαν σε προσφορες,μποτες και αν δεν παρει θα του τα σκισω μπροστα του σε μικρα κομματακια και θα του πω:ετσι θα γινεις αν ξαναπεσεις και δεν τα φορας:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

PortisHead
07/09/2006, 11:05
Αν θες εχω κατι πολυ μακαβριες φωτογραφιες απο μοτοσυκλετιστικα ατυχήματα.....πες μου αν θες να στις στειλω με p.m. γιατι δημόσια.....ειναι πολυ φρικτές....

Ας τις δει.......

Resistman
07/09/2006, 11:24
Portishead κανε ενα καλο και στειλ τα αν μπορεις.Μπορει να μου φανουν χρησιμα για πολλους..Ασε που και σε μενα μπορει να κανουν καλο,γιατι ωγ γνωστον ολοι γλυκαινομαστε απ το δεξι γκριπ;)

Alx 84
07/09/2006, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν θες εχω κατι πολυ μακαβριες φωτογραφιες απο μοτοσυκλετιστικα ατυχήματα.....πες μου αν θες να στις στειλω με p.m. γιατι δημόσια.....ειναι πολυ φρικτές....

Ας τις δει.......

δε ξέρω αν θα αλλάζει τίποτα. αξίζει η προσπάθεια. είδα σε αγγλικό περιοδικό, μαζί με τις διαφημήσεις κλπ φωτογραφίες από ατυχήματα. Μπρρρρ... ανατρίχιασα. δε μασάνε μια μιλαμε αυτοι εκει!!!! μακάρι να γινόταν έτσι και εδώ. θα έβγαινε όμως η λουκά (και η κάθε λουκα) να λέει για τους αντίχριστους και λοιπές βλακείες...:mad: :mad:

TATAR
07/09/2006, 11:31
Ρε sniper το πρωτο που σκεφτομαι και εγω ειναι αυτο. Αλλα δεν μου παει καρδια να τον αφησω ετσι..Πειθεσαι για κατι οταν το εσωτερικευσεις απο μονος σου και εγω θελω να δωσω του καταλληλο εξωτερικο ερεθισμα ωστε κατι να τον ταραξει και ν αρχησει να ψαχνεται.Ελεγα μεχρι να τον κερασω το πρωτο λεβελ σε CSS η κατι παρομοιο αλλα δεν μου περισσευουν.Το μονο που γινεται ειναι να τον ενημερωνω, αλλα ξερεις πολλοι παρεξηγουνται και νομιζουν οτι τους τσαλακωνεις τον αντρικο-να με το συμπαθιο-εγωισμο. Σκεφτομαι να γινω αποτομος η κακος μπας και βαλει μυαλο. Αλλα δεν ξερω αν το σηκωνει η περισταση. Δεν θελω να γελαμε,να κανουμε πλακες και μια μερα να μου πουνε ξερεις ο Μακης...Θα ειμαι συνυπευθυνος

Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τον ώριμο τρόπο που σκέφτεσαι (δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι!!)
Η γνώμη μου: μην τον αφήσεις όσο και να σε προσβάλλει, όσο και να σε εκνευρίση. Συζήτα τον καθημερινά, σαν νάναι παιδί σου. Βρες βιβλία και άρθρα απο περιοδικά του χώρου και δόστου τα. Κάντε βόλτες μαζί σε ένα όσο γίνεται καλλίτερα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μπορείς να σώσεις την ζωή του.

PortisHead
07/09/2006, 11:37
Portishead κανε ενα καλο και στειλ τα αν μπορεις.Μπορει να μου φανουν χρησιμα για πολλους..Ασε που και σε μενα μπορει να κανουν καλο,γιατι ωγ γνωστον ολοι γλυκαινομαστε απ το δεξι γκριπ;)

You 've got mail !!!!

Resistman
07/09/2006, 11:41
Tatar σ ευχαριστω.Ειμαι παρα κατι 23.Κατι θα κανω.Ψηνομαι πολυ να παρω κανενα βιβλιο σχετικο με τεχνικες ισα ισα για να τριβομαι και να του το βγαλω φωτοτυπιες.Ελπιζω οταν αποκτησω τη δικια μου να ναι ορθιος και να μαθουμε σιγα σιγα σε ελεγχομενο περιβαλλον πολλα χρησιμα
Καλα χιλιομετρα να χεις και εσυ:winka:

Resistman
07/09/2006, 11:50
Portishead ευχαριστω.Αν και δεν ξερω αν θα κοιμηθω σημερα

sniper
07/09/2006, 11:55
Φίλε μου ηρέμησε....

ΚΑταλαβαίνω βέβαια ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας σου θες να βοηθήσεις όλο τον κόσμο.... Και μπράβο σου.... και γι αυτό αλλά και για το γεγονός ότι θες να μάθεις πριν ξεκινήσεις... μακάρι να το κάναμε κι εμείς αυτό κι όχι το ανάποδο.... θα μας είχε κοστίσει λιγότερο :D

Αλλά..... όταν ο άλλος δεν θέλει από μόνος του να καταλάβει.... του λές ότι είναι να του πεις και τον αφήνεις στην μοίρα του ή στην τύχη του.... Δεν είσαι η μάνα του ούτε η γυναίκα του. Με το ζόρι κιόλας να τον κάνεις να κάνει αυτό που εσύ θες; Θα σε βρίσει στο τέλος κι από την δική του την μεριά θα έχει και δίκιο....

Κάνε εσύ αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι νομίζουν.... μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι....

:smokin:

Φιλαλήθης
07/09/2006, 12:20
Θα ειμαι συνυπευθυνος
όχι, δε θα είσαι και δεν είναι συνετό να νοιώσεις έτσι. Να λυπηθείς, ναι, να νοιώθεις ευθύνες, όχι. Πως έχει η ιστορία; Του είπες μία του είπες δύο, τέρμα. Δική του είναι η επιλογή στο πως θα ζήσει τη ζωή του, όχι δική σου.

Να πω και κάτι στεγνό τώρα. Τέτοιοι άνθρωποι, που έχουν προκαλέσει φριχτά ατυχήματα στους εαυτούς τους μα παρ'όλα αυτά δεν συνετίζονται, καλύτερα να φεύγουν από τους δρόμους, γιατί ακόμα και αν δεχθούμε ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν τη ζωή τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διακινδυνεύουν τη ζωή των άλλων.

Δε νοιώθω την παραμικρή συμπόνοια για τον επικίνδυνο αυτού του είδους, μάλλον απέχθεια.

Resistman
07/09/2006, 12:51
Sniper εχεις δικιο.Καπου εκει ξεκινανε τα ορια της προσωπικης ελευθεριας. Απλα η ζωη εχει πολλες τουμπες, μοναξια και καταληγεις στην αποψη που λες.Φαινεται οτι ειναι σκληρο αυτο που λες αλλα ειναι πραγματικοτητα και μερικες "ευαισθησιες" ειναι δυσκολο να τις κρατησουμε οσο περναν τα χρονια. Πολλες φορες τρομαζω με τη σκληροτητα που βλεπω στον περιγυρο και σε μενα.
Θα θελα πολυ ν ακολουθησω ενα κωδικα αξιων που εχει προκυψει μετα απο πολλα (και περιλαμβανει σαν φιλοσοφια το αρχικο post) και να μην τον αλλαζω αναλογως των δυσκολιων
Το βαρυνα πολυ μεσημεριατικα.Οπως και να εχει thanks

sniper
07/09/2006, 13:13
Οταν όλα πάνε καλά ΟΛΟΙ είναι μαζί μια παρέα....

Η μοναξιά της στραβής είναι αβάσταχτη...

σκέψου το λίγο.... αν και αν δεν σου έτυχε δεν μπορει να ξέρεις.....

:smokin:

Resistman
07/09/2006, 13:21
Με "προκαλεις" να σου πω οτι το βιωσα παρα πολυ χοντρα μικρος με κατι σοβαρο και η μοναξια κρατησε για 6 χρονια...Απο τοτε δεν την αντεχω την π@&τανα και την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι με το αναλογο τιμημα παντα..Σου ευχομαι μακρυα απο τετοια:wave2:

adam_tsouk
07/09/2006, 18:26
εγω παλι καταλαβα οτι το παληκαρακι ειναι γαμω τα παιδια...

πες του οτι πουλαω το Ζ!

και οτι θα σου ριχνει στ'αφτια....

:beer: :beer: :beer:

:lol: :lol:

Resistman
07/09/2006, 18:32
Ρε Adam tsouk κανε μια εξηγα. Δεν σε πιανω

adam_tsouk
07/09/2006, 18:35
Ρε Adam tsouk κανε μια εξηγα. Δεν σε πιανω

πλακα κανω

Resistman
07/09/2006, 18:46
Οκ ρε Μαν!Παντως σε επιταχυνση στροφιλικι και κολοφρενα με mountain εντος πολης θα μετρατε τετραγωνα!!Επαιρνα 50αρια σε κοντρες!Δεν μιλαμε για αστικα λεωφορεια επαρχιας-οχι των Αθηνων. ΣΑΣ ΤΡΩΩ ΡΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΛΙΚ ΛΑΣΤΙΧΑΑΑΑΑΑ! :a44: :a44: :a44:

TROOPER
07/09/2006, 19:42
πες του λοιπον οτι ειναι οδηγαρα!!!!
τους εχει ολους (rossi included)!!!!!!!!
πες του αντι για το Ζ να παρει κατι αλλο ποιο γρηγορο και στο τελος θυμησε του οτι ο καλυτερος αναβατης ειναι ο μαυρος καβαλαρης με το δρεπανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτος ειναι ο μονος που του ριχνει!!!!!!!

παρολα αυτα και δεδομενου του επαγγελματος μου εχω να πω οτι υπαρχει τροπος να βαλει μυαλο ακομα και μετα απο τον τρακο που περιεγραψες.αν καποια στιγμη (απευχομαι) μεινει παραλυτος...το ξανασυζηταμε...να σαι καλα φιλε!

Morpheus_X
07/09/2006, 21:56
Resistman (όχι δε σε λέω με το μικρό αφού δε θες κι ας σε ξέρω 8 χρόνια!!!) καλά τα λες και ξέρεις ότι συμφωνώ, τα έχουμε πει πολλές φορές κατ'ιδίαν!!Μου φαίνεται ότι πρέπει να έρθω κι εγώ από ίντριγκα να το πιάσουμε μαζί στο ψηστήρι το παληκάρι μπας και βάλεi μυαλό!!

Resistman
08/09/2006, 00:38
Trooper μονο και μονο για το αβαταρ και την υογραφη σε κερναω μπυρονια αλλα θα οδηγω εγω μετα το 600αρι σου:D :D :D :D
Μοrpheus_X θα ετοιμασουμε DVD απο Keith Code βιβλια,σχεδιαγραμματα, παραδειγμα σε πιστα και θα του την πεσουμε!! Κρατηθειτε!!

TROOPER
08/09/2006, 14:42
Trooper μονο και μονο για το αβαταρ και την υογραφη σε κερναω μπυρονια αλλα θα οδηγω εγω μετα το 600αρι σου:D :D :D :D
Μοrpheus_X θα ετοιμασουμε DVD απο Keith Code βιβλια,σχεδιαγραμματα, παραδειγμα σε πιστα και θα του την πεσουμε!! Κρατηθειτε!!

Ας παμε με ταξι καλυτερα για τα μπυρονια:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Morpheus_X
08/09/2006, 18:34

Φορτώνω κι έρχομαιαιαιαιαι!!!

Resistman
08/09/2006, 19:14
Και οπως θα περνω τις στροφες..χικ:hypnotize :uplate: :a33: :a33: Ρε συ η μανετα αριστερα δεν φρεναρει..εκεινο το ματσουκι κατω αριστερα για τα φλας ειναι;; :beer: :beer:
Morpheus_X ελπιζω να περασεις καλα αποψε ;) χαιρετισματα δωσε ε;;

zoropatra
08/09/2006, 19:54
περαστικα πες του φιλου σου!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zireous
10/09/2006, 01:04
Άν αποτύχουν όλα, φέρτονα σε μένα...

Αφού του εξηγήσω πως να κάνει πλήρη μετεωρολογική πρόβλεψη με βάση το πόνο στα κόκκαλα, θα του δείξω τις ακτινογραφίες μου, και άμα δεν κουλάρει θα τον πάω βόλτα με το τρακτέρ για να καταλάβει πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να φρενάρεις από τα 170.

Στη χειρότερη, πήγαινε μαζί του, και ψήστονα να παίζει σε ερημιές τουλάχιστον -ο αργός μπροστά.

Και... η μηχανή ποτέ δεν φεύγει ευθεία μόνη της, είναι κλασική παπαριά τύπου που μπήκε με παρα πολλά. Πές του να μπαίνει πάντα με προοδευτικό γκάζι και να αρχίσει έστω και τώρα να ακολουθά τις ίδιες διαδρομές για να βελτιώνεται σταδιακά αντί να ρισκάρει σε άγνωστους δρόμους, και ποτέ σε άγνωστους δρόμους τάπα τουλάχιστον...

Περαστικά του, και σιδεροκέφαλος.:rolleyes:

Morpheus_X
10/09/2006, 10:58
Και οπως θα περνω τις στροφες..χικ:hypnotize :uplate: :a33: :a33: Ρε συ η μανετα αριστερα δεν φρεναρει..εκεινο το ματσουκι κατω αριστερα για τα φλας ειναι;; :beer: :beer:
Ξέρεις από βέσπαααααααααααα;

Morpheus_X ελπιζω να περασεις καλα αποψε ;) χαιρετισματα δωσε ε;;
Δεν πέρασα καλά Resistman αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Θα τα πούμε από κοντά!