View Full Version : Nτιρινταχτα κ moto
FLIPTOPBOX
08/09/2006, 11:13
Ειχα δει μεσα απο το forum καποια ενημερωση σχετικα με εναν ραδ/κο σταθμο εν ονοματι "DIRTY" στους 98'6 των FM.Συντονιστηκα το ιδιο βραδυ στη συγκεκριμενη συχνοτητα,περιμενοντας να ακουσω καποιο ειδος μουσικης που εχει τελος παντων σχεση με ανθρωπους που αισθανονται την αισθηση της ελευθεριας και της μοναδικοτητας,που προσφερει η οδηγηση μιας μηχανης.
Επεσα απο τα συννεφα..
Ξαναμπαινω στο forum.
Ξαναελεγχω τη συχνοτητα.Οχι δεν ειχα κανει λαθος.
Τιγκα στα "ντιρινταχτα" κ στα τσιφτετελια η κατι τετοια τελος παντων που ευτηχως δεν τα γνωριζω καλα.
Με αυτο το θεμα ειμαι εντελως καθετος,γιατι ασχολουμε-παιζω μουσικη.Η μουσικη ειναι ενα σημαντικο κομματι της ζωης μου.
Και ενταξει δεν εχω την απαιτηση να "βαραει"ο σταθμος ΤRASH η CROSSOVER,(καποιοι καταλαβαινουν)αλλα ημαρτον καποιο ROCK-HARD ROCK γιατι οχι και HEAVY θα μπορουσε.
Δηλαδη τι να πω απο που ν'αρχισω.
Τυχαια ειχαν βγαλει πχ. καποτε οι STEPENWOLF το "Born to be wild?.Το παντρεμα ROCK-MOTO ηταν ειναι και θα ειναι ο πιο καλος γαμος.
Εν ετη 2006,ευτηχως η ROCK-HEAVY σκηνη εχει βγαλει πολλα παρακλαδια,και ακομα τραγουδαει τον ηχο του μοτερ της μηχανης.
Τελος παντων,ξερω οτι θα δεχτω τα πυρα καποιων...Ελπιζω ομως οτι καποιοι θα με θποστηριξουν.
ΥΓ¨.Δεχομαι τη κριτικη ολων και δεν υποβαθμιζω κανεναν σταθμο και καμια προσωπικοτητα.Ο καθενας απο μας ειναι ελευθερος να ακουει,να νιωθει,και να υποστηριζει αυτο που θεωρει σωστο.
Αυτο κανω και εγω.
"KEEP ON ROCKING IN A FREE WORLD"
Μήπως λέγεται "Ντέρτι" και όχι Dirty ??
:smokin:
ridiculus
08/09/2006, 11:18
Τερλέγκας και τσίτα γκάζια....
Και όπως θα μπαίνω στις στροφές ....
εσύ αμα θέλεις κοίταζέ με
:a09: :a09: :a09: :a09: :a09: :a09:
Λεωνίδας
εχμ ο σταθμός δεν έχει σχέση με το moto.gr
είναι ένα λογοπαίγνιο / αστείο με το nickname κάποιου χρήστη του moto.gr
:wave2:
P.S. να δω πού θα φτάσει και αυτό το thread ... είναι και Παρασκευή :cry:
Cpt. Haddock
:wave2: :wave2: :wave2:
Δεν είχες κάνει λάθος στη συχνότητα...
Απλά δεν πρόσεξες οτι το θρεντ είχε να κάνει με το όνομα του σταθμού που συμπίπτει με το nickname συμφορουμίτη (ντερτι-moto)
γι' αυτό και ποσταρίστηκε, δεν ήταν ενημέρωση
δε νομίζω οτι το moto.gr θα προμοτάριζε κανένα σταθμο
(ειδικά αν είναι τίγκα στο ντιριντάχτα :sick: :yuck: )
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ειδικά αν είναι τίγκα στο ντιριντάχτα
Sosta...
εμείς no ντιριντάχτα....
μόνο νταχτιρντί κανένα ενήλικο μωράκι......
και εννοείται μόνο R/B-Rock-Latin-Jazz ακούμε ...
με αυτή τη σειρά, για πετυχημένο νταχτιρντί....
:a13:
(μικροφωνίζω?)
FestoNero
08/09/2006, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Sosta...
εμείς no ντιριντάχτα....
μόνο νταχτιρντί κανένα ενήλικο μωράκι......
με αυτή τη σειρά, για πετυχημένο νταχτιρντί....
:a13:
(μικροφωνίζω?)
Σωστοοοοος!!
:a18: :a20:
Πέστα διότι κάποιοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου με αυτό το κατάντημα που θέλουν να θεωρείται και μουσική . Μην ξεχνάμε πως η μουσική έχι πολύπλευρες επιδράσεις στον άνθρωπο . Τον κάνει να ονειρεύεται να ελπίζει να αισθάνεται τον ολοκληρώνει ως πνευματική τροφή . Αυτό το ντιριντάχτα με όλα αυτά τα μιζεροκαψουροτριαλαλά τριαλαλό στιχάκια και τσιφτελοχανουμοσαρδάμ ρυθμό τι μπορεί να συμβολίζουν στο νέο και στη νέα .Πως ερωτεύονται εν πάσει περιπτώσει ; Πως τους εμπνέει όταν κάτσουν δίπλα δίπλα στη παραλία με το φεγγάρι ολόγιομο να τους συντροφεύει ;
Εγώ πιστεύω πως η εικόνα που αντανακλά η σημερινή κοινωνία και ειδικότερα ο νεαρόκοσμος σε σύγκριση με την εικόνα του νέου της εποχής του 70 και 80 άντε και λίγο του 90 έχει να κάνει και με τη μουσική που ακούει .
ridiculus
08/09/2006, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Πέστα διότι κάποιοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου με αυτό το κατάντημα που θέλουν να θεωρείται και μουσική . Μην ξεχνάμε πως η μουσική έχι πολύπλευρες επιδράσεις στον άνθρωπο . Τον κάνει να ονειρεύεται να ελπίζει να αισθάνεται τον ολοκληρώνει ως πνευματική τροφή . Αυτό το ντιριντάχτα με όλα αυτά τα μιζεροκαψουροτριαλαλά τριαλαλό στιχάκια και τσιφτελοχανουμοσαρδάμ ρυθμό τι μπορεί να συμβολίζουν στο νέο και στη νέα .Πως ερωτεύονται εν πάσει περιπτώσει ; Πως τους εμπνέει όταν κάτσουν δίπλα δίπλα στη παραλία με το φεγγάρι ολόγιομο να τους συντροφεύει ;
Εγώ πιστεύω πως η εικόνα που αντανακλά η σημερινή κοινωνία και ειδικότερα ο νεαρόκοσμος σε σύγκριση με την εικόνα του νέου της εποχής του 70 και 80 άντε και λίγο του 90 έχει να κάνει και με τη μουσική που ακούει .
Ααααα εσένα θα σε πάρω στα μπουζούκια να δεις τις πιτσιρίκες να ξεβιδώνονται πάνω στα τραπέζια....
Μετά να μου πεις για καψούρα......:beer:
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
Ααααα εσένα θα σε πάρω στα μπουζούκια να δεις τις πιτσιρίκες να ξεβιδώνονται πάνω στα τραπέζια....
Μετά να μου πεις για καψούρα......:beer:
1. άρα στα μπουζούκια δε πας για την μουσική
2. οι πιτσιρίκες είναι πιο καλές "βιδωμένες" στα βότσαλα
3. άμα είναι για ξεβιδωμένα, υπάρχουν και τα Kawasakia
4. άλλο η καψούρα, άλλο η μαστούρα... και για να μη παρεξηγηθώ
για μένα η top καψούρα (μιας και είμαι μικρός) είναι οι μπαλάντες των Scorpions και των Metallica και όχι "μείνε μαζί μου έγγυος είμαι πολύ φερέγγυος"
βέβαια γούστα είναι αυτά, καθ' εις, εφ' ο ετάχθη...
κατά τα άλλα καλά? πως παν' τα κέφια?
αυτό είναι σουξεδάκι
της μονής πετράκη?
:lol: :lol:
Cpt. Haddock
08/09/2006, 12:01
αν και δεν ακούω με την ΚΑΜΙΑ ελληνικά και ντιριντάχτα.. :yuck:
στο θέμα με τις πιτσιρίκες στα μπουζούκια έχει δίκιο.... :eyepop: :eyepop: :eyepop:
CyBeRseXX
08/09/2006, 12:02
O Ντερτι ειναι κορυφη λέμεεεεεε :beer:
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!
Ποιος συνδύασε τις μοτο με τη ROCK?
Βασικα ποιος τις συνδύασε ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ lifestyle?
Η μοτοσυκλέτα ειναι δικαίωμα του καθένα!
Γιαυτο σταμάτησα να λεω οτι ειμαι ROCKας χεβιμεταλας κτλ
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!
ridiculus
08/09/2006, 12:05
Ώπα ρε γιατρέ..... Μήπως οι φτωχοί στο πνεύμα είναι αυτοι
που απαξιώνουν άλλες μορφές διασκέδασης ? Αυτοί που απορρίπτουν κάτι που δεν τους εκφράζει?
Anyways ... για να μην σπαταλάω την λιγοστή μου φαιά ουσία για εσένα
προσωπικά περνάω καλά υπο οποιαδήποτε περίσταση....
Saludos
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!
έτσι... γιατί τα πιο κολλημένα άλογα του πλανήτη είναι τα suzuki...
μη το κάνουμε θέμα, εξάλλου έχει ξανασυζητηθεί....
δεν συνδυάζει κανείς την μοτό με τη rock...
ίσως μόνο οι custom-άδες στην κωλό-αμερική
ο καθένας ακούει ότι, όταν και όσο γουστάρει... τελεία
makis206
08/09/2006, 12:24
Δοκιμάστε να δείτε Moto gp με τον Ψαραντώνη στα ηχεία !
Έκσταση !!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δοκιμάστε να δείτε Moto gp με τον Ψαραντώνη στα ηχεία !
και πως θα πείσουμε ρε κοπέλι τον Ψαραντώνη (αν τον βρούμε) να κάθεται επάνω στα ηχεία την ώρα που παρακολουθούμε MotoGP ?
μΕ φαίνεται το 'χεις χάσει.... :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μηπως να ακουμε ολοι την ιδια μουσικη;
μηπως για να μην κουραζομαι, να μου διαλεξει καποιος αλλος τη μουσικη που θα ακουω;
μηπως να εχουμε ολοι τα ιδια μηχανακια, τα ιδια ρουχα, να τρωμε τα ιδια φαγητα, να πινουμε τα ιδια ποτα...
να συνεχισω;
το γεγονος οτι σε καποιον αρεσει να ακουει κατι κ σε καποιον κατι αλλο, ειναι αυτο που μας δινει την μοναδικοτητα κ την ιδιαιτεροτητα.
Δεν εχω προβλημα να ακουει ο καθενας οτι γουσταρει, εχω ομως μεγαλο προβλημα να μου επιβαλουν τι θα ακουσω η να μου πρηζουν τα συκωτια για το ποια μουσικη θα επρεπε να ακουω για να ταιριαζω...
να ταιριαζω σε τι;
στην παρεα; την παρεα μας την κανουμε εμεις κ διαμορφωνεται αναλογα με το παντρεμα των ιδιαιτεροτητων των μελων της κ κατα ποσο εισαι διατεθιμενος να υποχωρησεις.
Οπου βαζω την λεξη μουσικη, μπορεις να βαλεις οτι αλλο θελεις.
Θα καταλαβαινα αν η ενσταση σου ειχε να κανει με την "προωθηση" καποιου συγκεκριμενου σταθμου απο το forum, [ομως τοτε θα επρεπε να εχεις αντιρησεις κ για τα διαφορα site που κατα καιρους εμφανιζονται]. Ομως η τοποθετηση σου οτι αφου ειμαστε σε μοτοσυκλετιστικο forum θα επρεπε να ακουμε συγκεκριμενα πραγματα....
αυτο οπως καταλαβαινεις εγειρει αντιδρασεις...
makis206
08/09/2006, 12:52
μΕ φαίνεται το 'χεις χάσει.... :confused:
Εγώ ;
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:
@ adam_tsouk: καραspecial αφιερωση:
"κι ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει"
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ: ξερω τι θα απαντησεις!!! :winka:
FestoNero
08/09/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
@ adam_tsouk:
Που τον ειδε τον τσουτσουκο;;
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Κι'αμα θελεις μπουμ μπουμ
ισως και να μπουμ μπουμ..
:eyepop: :eyepop:
FLIPTOPBOX
08/09/2006, 14:07
Κανενας δεν επιβαλει σε κανεναν τιποτα.Καλυτερα καποιοι να προσεξουν ολο το αρχικο μηνυμα.
ΑΙΝΤΕ Ντιρινταχτες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
Κανενας δεν επιβαλει σε κανεναν τιποτα.Καλυτερα καποιοι να προσεξουν ολο το αρχικο μηνυμα.
ΑΙΝΤΕ Ντιρινταχτες!
η υπογραφή σου.....
ipecac recordings?
btw δέν βλέπω ούτε σχέση ούτε διαφωνία με το rock/μηχανή.
ΑΙΝΤΕ Ντιρινταχτες!
στην περιπτωση που αναφερεσαι σε μενα [βαζουμε κ κανενα quote για να ξερουμε..]
σε παραπεμπω στην υπογραφη μου..
ridiculus
08/09/2006, 14:34
ΑΙΝΤΕ Ντιρινταχτες!
Noμίζω έχουν ειπωθεί και άλλα εκτός από αυτά που έγραψες.... αν διαβάσεις καλύτερα τα ποστ θα καταλάβεις....
Στου χωριού την αετοράχη για τα μάτια της έγινε μάχη..... Αφιερωμένο
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΟΟΛΑΥΣΗ!!!
Μικρή Λουλού
08/09/2006, 14:50
ΑΙΝΤΕ Ντιρινταχτες!
υπαρχει κανα θεματακι για συζητηση φιλαρακι..??
εχουμε κανα προβληματακι με το(ν) Ντερτι..??? :smokin:
zoropatra
08/09/2006, 14:51
ρε παιδια οπως η μουσικη ετσι και η μηχανη ειναι δυο πραγματα που ο καθε ανθρωπος τα συνδιαζει διαφορετικα.......ο ενας μπορει να ακουει μπουζουκια αλλα την μηχανη να την θελει μονο για να πηγενει γραφειο.....ο αλλος μπορει να ακουει τζαζ και να ειναι ντελιβεραζζ.....( :rotflmao: )
πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω......μην το πολυ κουραζετε το θεμα......η μουσικη και η μηχανη ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα που μπορουν ομως αναλογα με την ορεξη του καθε ανθρωπου να συνδιαστουν.......
ridiculus
08/09/2006, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
υπαρχει κανα θεματακι για συζητηση φιλαρακι..??
εχουμε κανα προβληματακι με το(ν) Ντερτι..??? :smokin:
Eσυ δεν είσαι ο ηθικός αυτουργός του thread? :evil: :evil:
Μικρή Λουλού
08/09/2006, 14:57
Τιγκα στα "ντιρινταχτα" κ στα τσιφτετελια η κατι τετοια τελος παντων που ευτηχως δεν τα γνωριζω καλα.
Με αυτο το θεμα ειμαι εντελως καθετος,γιατι ασχολουμε-παιζω μουσικη.Η μουσικη ειναι ενα σημαντικο κομματι της ζωης μου.
Και ενταξει δεν εχω την απαιτηση να "βαραει"ο σταθμος ΤRASH η CROSSOVER,(καποιοι καταλαβαινουν)αλλα ημαρτον καποιο ROCK-HARD ROCK γιατι οχι και HEAVY θα μπορουσε.
Δηλαδη τι να πω απο που ν'αρχισω.
ΥΓ¨.Δεχομαι τη κριτικη ολων και δεν υποβαθμιζω κανεναν σταθμο και καμια προσωπικοτητα.Ο καθενας απο μας ειναι ελευθερος να ακουει,να νιωθει,και να υποστηριζει αυτο που θεωρει σωστο.
Αυτο κανω και εγω.
"KEEP ON ROCKING IN A FREE WORLD" [/B]
μπορεις λιγο να με βοηθησεις να καταλαβω τι απο τα δυο συμβαινει..? :smokin:
FLIPTOPBOX
08/09/2006, 15:09
Σημαινει οτι αναφερω την διαφωνια μου,και λεω την δικια μου γνωμη.Οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει διαφωνει και αναφερει μια αλλη αποψη για το συγκεκριμενο θεμα.
zoropatra
08/09/2006, 15:13
:a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
O Ντερτι ειναι κορυφη λέμεεεεεε :beer:
κορφύ μπίλλυ όχι κορυφή....
heavy metal=> Ζαφείρης Μελάς
Thrash metal=> Βασίλης Τερλέγκας
Ethnic=> Μάκης Χριστοδουλόπουλος
Oldies (rockάκια)=> Στράτος Διονυσίου
Oldies but goldies=> Κοντολάζος
Pop=> Κέλλυ Κελεκίδου
Αφού ο σταθμός "παίζει" τα πάντα απορώ πραγματικά γιατί τόσος ντόρος.... :):) Εμείς οι "ντόπερμαν" δηλαδή τι θα γίνουμε; Κι κάποις απορεί για τον σταθμό δεν τον έχω για μαλάκα τον Κωστόπουλο να κάνει σταθμό που ξέρει ότι δεν θα πάει....
Και μην μου πει κανείς παρακαλώ για το επίπεδο και την μουσική και τέτοιες άλλες @@διες... τα έχω ακούσει τόσες φορές που τα έχω βαρεθεί. Άραγε ρε π..στη μου πως γεμίζουν τα μπουζουξίδικα συνέχεια.... Κι όταν λέω μπουζουκια δεν εννοώ της Αχαρνών (που είναι τρέλα) αλλά αυτά τα τύπου Romeo κτλ που ως επί το πλήστον οι hardcore μπουζουκόβιοι ούτε απ' έξω περνάνε....
Επίσης, ας μου πει κάποιος ότι δεν γουστάρει ή δεν έχει τραγουδήσει- χορέψει ποτέ στην ζωή του Καζαντζίδη, Διονυσίου, Μάκη, Μελά κτλ και σταματάω....
Είμαι σκυλάς ο πούστης τι να κάνω;
ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ :rotflmao:
Σημαινει οτι αναφερω την διαφωνια μου,και λεω την δικια μου γνωμη.Οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει διαφωνει και αναφερει μια αλλη αποψη για το συγκεκριμενο θεμα.
ποιο "συγκεκριμενο θεμα"???? αν εσυ, εξ αρχης, ειχες καταλαβει περι τινος προκειται, δεν θα ειχες ανοιξει το thread. Οποτε για ποιο θεμα μιλαμε? Δεν υπαρχει θεμα :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Επίσης, ας μου πει κάποιος ότι δεν γουστάρει ή δεν έχει τραγουδήσει- χορέψει ποτέ στην ζωή του Καζαντζίδη, Διονυσίου, Μάκη, Μελά κτλ και σταματάω....
ε, αν ειναι να σταματησεις την σκυλολογια, σΕ λεω οτι εγω δεν εχω χορεψει... :smokin:
:a22: :a22: :a22: :a22:
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕ ΠΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ.....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΛΑΙΚΑΤΖΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ ΑΤΖΕΣ !!ΦΛΑΝΤΖΕΣ....:p :wacko: :p :rotflmao:
Μικρή Λουλού
08/09/2006, 15:26
αυτο να μου πεις..
ανοησια μου που δεν το καταλαβα απο την αρχη!!
ισως δεν διαβασα σωστα ολο το κειμενο...
εχουμε και λεμε λοιπον...
εσυ σαν μουσικος και θεωρωντας ενα μεγαλο κομματι της ζωη σου την μουσικη σου επιλογη,βγαινεις απο τα ρουχα σου που καποιοι ακουνε εναν σταθμο που το ρεπερτοριο του ειναι ντιρινταχτα και προφανως δεν μπορεις καν να πιστεψεις οτι μπορει να τον ακουνε Μοτοσυκλετιστες !!!!
γιατι,οπως και να το κανουμε,οι μοτ/τες ειναι μια φυλη απαλλαγμενη απο ολα αυτα που ταλαιπωρουν τον υπολοιπο κοσμο και σαφεστατα δεν ειναι κομματι της κοινωνιας και του πλουραλισμου της!
βεβαια,σαν σωστος δημοκρατης που σεβεται την πολυφωνια και την αντιθετη αποψη εισαι υποχρεωμενος να κλεισεις λεγοντας
" και δεν υποβαθμιζω κανεναν σταθμο και καμια προσωπικοτητα.Ο καθενας απο μας ειναι ελευθερος να ακουει,να νιωθει,και να υποστηριζει αυτο που θεωρει σωστο"
αρκει βεβαια να μην τυχουμε και στην περιπτωση να ειναι καποιος απο ΕΜΑΣ !!!
δεν ειναι ντροπη να εισαι μπερδεμενος..
ολοι ειμαστε..
δεν χρειαζεται ομως να βγαζουμε τσιτατα και αφορισμους σε κανενα επιπεδο μιας και αναφερομαστε σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
και αμα ειναι να προσδιοριζει η μοτ/τα τον τροπο ή τους κανονες συμπεριφορας μας,τοτε εχουμε πολυ δρομο ακομα στην κατανοηση της ανθρωπινης αξιας....
τι ειπα παλι ο πουστης ρε παιδια!!!!:lol: :lol:
(ας μου εξηγησει καποιος τι ειπα!!!!! :uplate: )
Λεωνίδας
08/09/2006, 15:28
τι ειπα παλι ο πουστης ρε παιδια!!!!:lol: :lol:
(ας μου εξηγησει καποιος τι ειπα!!!!! :uplate: ) να φωνάξει κάποιος τη nimbus, μπορεί να καταλάβει :rolleyes:
ΠΩΩΩΩΩΩ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΤΣΙ?
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΣ!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
...τι ειπα παλι ο πουστης ρε παιδια!!!!:lol: :lol:
(ας μου εξηγησει καποιος τι ειπα!!!!! :uplate: )
σιγα μην αναλυουμε καθε πουστια που λες!
:a22: :a22: :a22:
:winka:
maintenance
08/09/2006, 15:32
O Tερλέγκας, όλο για "στροφές" λέει στα ασματά του....και ειδικά στα ζεμπΕκικα.
Λέτε να μοτοσακάρει;
:mad:
Μικρή Λουλού
08/09/2006, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
να φωνάξει κάποιος τη nimbus, μπορεί να καταλάβει :rolleyes:
γυρευεις παρεξηγα φιλαρακι..???
ξερεις ποιον απειλεις..????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε, αν ειναι να σταματησεις την σκυλολογια, σΕ λεω οτι εγω δεν εχω χορεψει... :smokin:
Bart αγόρι μου εσύ είσαι σαν τους Ηπειρώτες... Έχεις ακούσει ποτέ Ηπειρώτικα; Είναι όλα slow γιατί οι άνθρωποι είναι τίγκα (τάπα) από τα τσίπουρα που να σηκωθούν να χορεύουν τώρα.... η διαφορά σου είναι στο ποτό.. εσύ είσαι της μπύρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Bart αγόρι μου εσύ είσαι σαν τους Ηπειρώτες... Έχεις ακούσει ποτέ Ηπειρώτικα; Είναι όλα slow γιατί οι άνθρωποι είναι τίγκα (τάπα) από τα τσίπουρα που να σηκωθούν να χορεύουν τώρα.... η διαφορά σου είναι στο ποτό.. εσύ είσαι της μπύρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bawl: :bigcry:
μη μου το θυμιζεις....
απο Δευτερα να δω πως θα μου την λετε βρε αχαϊρευτοι με τις μπυρες μου....
:sad:
FLIPTOPBOX
08/09/2006, 15:48
Dirty moto
Δεν βαζεις καλυτερα υποψηφιοτητα για βουλευτης?Θα σε ψηφισω.
Και μετα καπακι στη πιστα.ετσι να μερακλωθουμε.Αναλυση στην αναλυση εισαι ρε φιλε.
Τελικα εσυ νομιζω εισαι μπερδεμενος κοιτας το περυτιλιγμα και χανεις την ουσια.
Λεωνίδας
08/09/2006, 15:50
γυρευεις παρεξηγα φιλαρακι..???
ξερεις ποιον απειλεις..????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a22:
adam_tsouk
08/09/2006, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Γιαυτο σταμάτησα να λεω οτι ειμαι ROCKας χεβιμεταλας κτλ
εγω νομιζα οτι εφταιγε το μαλλι!
adam_tsouk
08/09/2006, 15:52
@ adam_tsouk: καραspecial αφιερωση:
"κι ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει"
ΥΓ: ξερω τι θα απαντησεις!!! :winka:
ε αφου ξερεις... παρε:
σ'εχει φαει η λαλακια μεσα απ'το βρακιω!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
08/09/2006, 15:55
γκουχου γκουχου..... :rolleyes: :a13:
:evil: :evil:
μη μου το θυμιζεις....
αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν στην λένε για τις μπύρες.... για το ότι μπορεί να καβαλάς μετά τις μπύρες...
ΥΓ έχω χάσει τίποτα; τι γίνεται την Δευτέρα;;;; (εκτός του ΔΕΛΕΑΡ)
:beer: :beer: :beer:
εγώ μένω απέναντι κι έρχομαι με τα πόδια:lol: :lol:
adam_tsouk
08/09/2006, 15:59
μη μου το θυμιζεις....
απο Δευτερα κερναω!
Μικρή Λουλού
08/09/2006, 16:02
Δεν βαζεις καλυτερα υποψηφιοτητα για βουλευτης?Θα σε ψηφισω.
Και μετα καπακι στη πιστα.ετσι να μερακλωθουμε.Αναλυση στην αναλυση εισαι ρε φιλε.
Τελικα εσυ νομιζω εισαι μπερδεμενος κοιτας το περυτιλιγμα και χανεις την ουσια.
να και ενας που επιασε το νοημα....:smokin:
adam_tsouk
08/09/2006, 16:02
:a13: :a13:
:a029:
60989
αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν στην λένε για τις μπύρες.... για το ότι μπορεί να καβαλάς μετά τις μπύρες...
[sovara omilontas=5]
καλα βρε συ, τι νομιζεις? ακριβολογωντας, οτι πινω 5 καφασια μπυρες? οκ, αστειο στο αστειο φτανει η πλακα να το γραφουν ετσι, αλλα ειπαμε, οχι και 89,5 μπυρες at a time!
απλα, δεν καθομαι να ασχολουμαι με το πως γραφει/πειραζει ο καθενας, (κακως, αν κρινωπως φτανει η "αδυναμια μου" στα ματια του καθενα που δεν με εχει δει). επιπλεον,
[/sovara omilontas]
φιλικα,
Γιωργος
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ε αφου ξερεις... παρε:
σ'εχει φαει η λαλακια μεσα απ'το βρακιω!!!!
εεεεεεεεεεεεετσι, εεεεεεεεεεεεετσι! :winka:
:a18:
:a20: :a20: :a20:
το πετυχες! :winka:
απο Δευτερα κερναω!
ε, αν ειναι ετσι, να το αναβαλω για Τριτη!
:a13: :a13:
:a029:
τι λαλακας θεε μου!
απο Δευτερα κερναω!
φχαριστώ βρε άνταμ .... δεν ήταν ανάγκη...
αλλά τότε ....
ΘΑ ΕΡΘΩ
adam_tsouk
08/09/2006, 16:12
φχαριστώ βρε άνταμ .... δεν ήταν ανάγκη...
αλλά τότε ....
ΘΑ ΕΡΘΩ
εσυ πηγαινε... εγω θα ερθω;
adam_tsouk
08/09/2006, 16:13
ε, αν ειναι ετσι, να το αναβαλω για Τριτη!
α, και συ;
[sovara omilontas=5]
καλα βρε συ, τι νομιζεις? ακριβολογωντας, οτι πινω 5 καφασια μπυρες? οκ, αστειο στο αστειο φτανει η πλακα να το γραφουν ετσι, αλλα ειπαμε, οχι και 89,5 μπυρες at a time!
απλα, δεν καθομαι να ασχολουμαι με το πως γραφει/πειραζει ο καθενας, (κακως, αν κρινωπως φτανει η "αδυναμια μου" στα ματια του καθενα που δεν με εχει δει). επιπλεον,
[/sovara omilontas]
φιλικα,
Γιωργος
να ρωτήσω κάτι .... το όνομά σου γιατί το έβαλες εκτός του break σοβαρής ομιλίας?
είναι ασόβαρο όνομα?
ή ξεσόβαρο όνομα?
ή Κοσοβάρος όνομας?
:lol: :lol: :lol: :lol:
μετά το επιπλέον τι έγινε? το χάσαμε το τρένο?
[sovara omilontas=-5]
τελικά εκείνα τα εταιρικά ομόλογα της Heineken θα τα αγοράσεις ή να τα δώσω αλλού?
[/sovara omilontas]
:p :p :p
adam_tsouk
08/09/2006, 16:16
το επιπλέον τι έγινε?
χυθηκε η μπυρα και τα εκανε ολα πουτανα
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εσυ πηγαινε... εγω θα ερθω;
δε πειράζει βρε ψυχή....
ο λόγος σου με χόρτασε (ή με μέθυσε?)...
να 'σαι καλά...
έτσι κι αλλιώς στο Le the a r σε ξέρουν... θα πω να τα χρεώσουν σε σένα... :p :p :p
...και μετα δεν ειχα να γραψω κατι αλλο σοβαρο... :sad:
adam_tsouk
08/09/2006, 16:21
έτσι κι αλλιώς στο Le the a r σε ξέρουν... θα πω να τα χρεώσουν σε σένα... :p :p :p
αυτοι με ξερουν, εγω παλι κανεναν δεν (θελω να) ξερω
...και μετα δεν ειχα να γραψω κατι αλλο σοβαρο... :sad:
ευτυχώς, γιατί ανησύχησα μετά από αυτή σου την παρένθεση σοβαροφάνειας... και ετοιμαζόμουν να σε πάρω τηλ. να δω αν είσαι καλά.....
πάλι καλά που επανήλθες γρήγορα.... (γλύτωσα και την κλίση)
adam_tsouk
08/09/2006, 16:24
(γλύτωσα και την κλίση)
να του κανεις αναπαντητες να σε παιρνει
να ρωτήσω κάτι .... το όνομά σου γιατί το έβαλες εκτός του break σοβαρής ομιλίας?
είναι ασόβαρο όνομα?
ή ξεσόβαρο όνομα?
ή Κοσοβάρος όνομας?
μετά το επιπλέον τι έγινε? το χάσαμε το τρένο?
[sovara omilontas=-5]
τελικά εκείνα τα εταιρικά ομόλογα της Heineken θα τα αγοράσεις ή να τα δώσω αλλού?
[/sovara omilontas]
:p :p :p
μμμμ, μιλησε και ο νοστρας με το στραVo το ονομα! :lol: :lol:
οσο για τα εταιρικα ομολογα, τα πηρα φτηνοτερα απο την τιμη που ελεγες + extra μερισματατικα κουπονια πληρωτεα σε μπυρες, μπορεις να τα δωσεις αλλου :winka:
ευτυχώς, γιατί ανησύχησα μετά από αυτή σου την παρένθεση σοβαροφάνειας... και ετοιμαζόμουν να σε πάρω τηλ. να δω αν είσαι καλά.....
το κλισμα να δω πως θα το γλιτωσεις!
...εκτος αν εχεις κλεισει...
....ή εχεις παρει κληση...
adam_tsouk
08/09/2006, 16:28
+ extra μερισματατικα κουπονια πληρωτεα σε μπυρες, μπορεις να τα δωσεις αλλου :winka:
στο ψυγειο μου δε περνανε κυριος!
όπως καταλαβαίνετε είναι προφανές το ορθογραφικό λάθος που περιέχεται στην παραπάνω παρενθετική πρόταση. το ουσιαστικό "κλίση" αν και υφίσταται και ανήκει στην οικογένεια λέξεων του ρήματος κλίνω δεν είχε να κάνει σε τίποτα με το προσδοκώμενο νόημα της πρότασης αυτής. Αντίθετα η τελική ορθή ερμηνεία της εν λόγω πρότασης μπορεί να αποδοθεί με τη χρήση του ουσιαστικού "κλήση" από το ρήμα καλώ όπως π.χ. Ο Γιώργος μας καλεί να μας κεράσει μπύρες το βράδυ. Η προηγούμενη βέβαια είναι μια πρόταση επιστημονικής φαντασίας αφού περιλαμβάνει πρωτοβουλία του ακατονόμαστου για κάλεσμα σε συνδυασμό με το ρήμα-αντικείμενο "κεράσει μπύρες" που ώς γνωρίζουν όλοι απανταχού εις τον ελλαδικό (και όχι μόνο) χώρο είναι ενας συνδυασμός που απλά δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο του εν λόγω κυρί... εμ, με συγχωρείτε .... του εν λόγω μαλά... ουπς συγνώμη... του εν λόγω καράφλα.
'στω
:alien:
adam_tsouk
08/09/2006, 16:48
όπως καταλαβαίνετε είναι προφανές το ορθογραφικό λάθος που περιέχεται στην παραπάνω παρενθετική πρόταση. το ουσιαστικό κλίση αν και υφίσταται και ανήκει στην οικογένεια λέξεων του ρήματος κλίνω δεν είχε να κάνει σε τίποτα με το προσδοκώμενο νόημα της πρότασης αυτής. Αντίθετα η τελική ορθή ερμηνεία της εν λόγω πρότασης μπορεί να εξεχθεί με τη χρήση του ουσιαστικού κλήση από το ρήμα καλώ όπως π.χ. Ο Γιώργος μας καλεί να μας κεράσει μπύρες το βράδυ. Η προηγούμενη βέβαια είναι μια πρόταση επιστημονικής φαντασίας αφού περιλαμβάνει πρωτοβουλία του ακατονόμαστου για κάλεσμα σε συνδυασμό με το ρήμα-αντικείμενο "κεράσει μπύρες" που ώς γνωρίζουν όλοι απανταχού εις τον ελλαδικό (και όχι μόνο) χώρο είναι ενας συνδυασμός που απλά δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο του εν λόγω κυρί... εμ, με συγχωρείτε .... του εν λόγω μαλά... ουπς συγνώμη... του εν λόγω καράφλα.
'στω
:alien:
εγω βαρεθηκα να το αναφερω και εσυ το ξεκωλιασες
στο ψυγειο μου δε περνανε κυριος!
που ειπαμε οτι κερασεις το ΣΚ? :a22: :a22: :a22:
adam_tsouk
08/09/2006, 17:09
που ειπαμε οτι κερασεις το ΣΚ? :a22: :a22: :a22:
αμα με βρεις το ΣΚ κερασω.... :D :D
1. άρα στα μπουζούκια δε πας για την μουσική
2. οι πιτσιρίκες είναι πιο καλές "βιδωμένες" στα βότσαλα
3. άμα είναι για ξεβιδωμένα, υπάρχουν και τα Kawasakia
4. άλλο η καψούρα, άλλο η μαστούρα... και για να μη παρεξηγηθώ
για μένα η top καψούρα (μιας και είμαι μικρός) είναι οι μπαλάντες των Scorpions και των Metallica και όχι "μείνε μαζί μου έγγυος είμαι πολύ φερέγγυος"
βέβαια γούστα είναι αυτά, καθ' εις, εφ' ο ετάχθη...
κατά τα άλλα καλά? πως παν' τα κέφια?
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: κορυφη ρε Νοστρα ελιωσα :lol:
kostisthegreek
08/09/2006, 21:03
"Την Παρασκευή το βράδυ παναϊτσα μου..."
μόλις συντόνισα το ραδιόφωνο...δεν τον ήξερα το σταθμό...εμένα μου αρέσει
:beer: :beer:
METAL RULEZZZZZZZ:beer: :beer:
kostisthegreek
09/09/2006, 19:39
"Τα στέφανα"
Ντέρτι λέμε!