PDA

View Full Version : Μπλόκα!

Σελίδες : [1] 2

Harrys
08/09/2006, 11:45
Ρίχνω ιδέα να ενημερώνουμε στο site που υπάρχουν μπλόκα καθημερινά για να μην κυκλοφορούμε ανυποψίαστοι στις ορέξεις τους να βρούνε πελάτες!

ridiculus
08/09/2006, 11:49
Ρε παίδες αυτό δεν το καταλαβαίνω.... για ρίξτε λίγο φως.

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση, στο χρόνο που μεσολαβεί κάποιος όταν
δει το μπλοκο, να το ποστάρει, να ενημερωθω εγω και άμα περάσω από εκεί να ΄βρώ το μπλόκο.... εκτός και αν είναι 24ωρα μπλόκα!!!!

Harrys
08/09/2006, 12:01
Μπορούμε να φτιάξουμε κέντρο με sms όπως κάνουν με τα ταξίδια κλπ.Στέλνει ο καθένας e-mail η sms όταν βλέπει μπλόκο κ να σου έρχεται sms στο κιν με τα μπλόκα ανα νομό:winka:
Δε θα πλουτίσει όποια εταιρεία το κάνει?:wave2:

P.s Εξάλλου πολλοί είμαστε on line στις δουλειές μας και το μεσημεράκι όταν σχολάμε να ξέρουμε από τους πρωϊνούς που υπήρχαν το πρωι. Ότι γλιτώσουμε:p

Λεωνίδας
08/09/2006, 12:31
sorry ρε παιδιά αλλά τα μπλόκα μέσα στην πόλη είναι είτε αλκοτέστ είτε για κράνος...
διορθώστε με αν κάνω λάθος
οπότε μην πίνετε και φοράτε το γ@μίδι
:a3:

BIG BLACK
08/09/2006, 12:44
Υπάρχει ήδη site
www.bloka.com

Harrys
08/09/2006, 12:44
Φίλε μου εσύ μπορεί να είσαι Ευρωπαίος αλλά άσε κ κανα άλλο να κάνει κάτι διαφορετικό:D
Δεν μπορώ να φοράω κράνος μετά από αθλητισμό γυμναστήριο τέννις και να βράζω μέσα στο κράνος μου με 40 βαθμούς!Κ θέλει κ το κράνος πλύσιμο κάθε 2 εβδομάδες.Σκέψου κ άλλες εκδοχές πέρα της βόλτας :winka:

Zid
08/09/2006, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
Φίλε μου εσύ μπορεί να είσαι Ευρωπαίος αλλά άσε κ κανα άλλο να κάνει κάτι διαφορετικό:D
Δεν μπορώ να φοράω κράνος μετά από αθλητισμό γυμναστήριο τέννις και να βράζω μέσα στο κράνος μου με 40 βαθμούς!Κ θέλει κ το κράνος πλύσιμο κάθε 2 εβδομάδες.Σκέψου κ άλλες εκδοχές πέρα της βόλτας :winka:
Και έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τότε μην παραπονεθείς αν σε πιάσουν κορόιδο τα στρουμφάκια!!!!;) γιατί 300 ευράααα είναι ένα καλό κράνος!!! σωστα???:rolleyes:

SF
08/09/2006, 12:52
Εμένα δε μου αρέσουν τέτοιες προτάσεις. Κράνος έχουμε. Πινακίδα έχουμε. Εξάτμιση κανονική έχουμε. Χαρτιά έχουμε. Γιατί τόσος φόβος για τα μπλόκα;

Λεωνίδας
08/09/2006, 12:55
Δεν μπορώ να φοράω κράνος μετά από αθλητισμό γυμναστήριο τέννις και να βράζω μέσα στο κράνος μου με 40 βαθμούς!Κ θέλει κ το κράνος πλύσιμο κάθε 2 εβδομάδες.Σκέψου κ άλλες εκδοχές πέρα της βόλτας :winka: ε τους μαλάκες τους Ευρωπαίους, βάζουν κράνος μετά το τέννις :rolleyes:

Λεωνίδας
08/09/2006, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τότε μην παραπονεθείς αν σε πιάσουν κορόιδο τα στρουμφάκια!!!!;) γιατί 300 ευράααα είναι ένα καλό κράνος!!! σωστα???:rolleyes: πού έχει δίκιο ρε Μήτσο; :a38:

PortisHead
08/09/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εμένα δε μου αρέσουν τέτοιες προτάσεις. Κράνος έχουμε. Πινακίδα έχουμε. Εξάτμιση κανονική έχουμε. Χαρτιά έχουμε. Γιατί τόσος φόβος για τα μπλόκα;

+1000

Τι διάολο...φυγόδικοι είμαστε ???
Εμενα προσωπικα ρε παιδια...πολυ δύσκολα να με σταματησουν σε μπλοκο...και κανω και φασαρια με τις εξατμίσεις.
Στα 2-3 τελευταία μπλόκα....μου καναν νοημα.....ειδαν..κρανος...γαντια...μπουφαν (με 40 βαθμους)...κιαπλα μου καναν νόημα να συνεχίσω.

Καθαρος ουρανος αστραπές δε φοβάται.

Nostra
08/09/2006, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ε τους μαλάκες τους Ευρωπαίους, βάζουν κράνος μετά το τέννις :rolleyes:

έλα μου ντε....

θα μπορούσαν να δέσουν τη ρακέτα στο κεφάλι για καρό προφύλαξη από τον ήλιο....

εξάλλου ώς γνωστόν μετά τον αθλητισμό τα κεφάλια δε σπάνε....

ειπώθηκε (γράφτηκε μάλλον) πριν....

για όποιον έχει ανησυχίες για τα μπλόκα.... www.bloka.com

Zid
08/09/2006, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πού έχει δίκιο ρε Μήτσο; :a38:
Ειρωνικά το είπα !!!:winka: Οκ!!! αμέσως να μου τη πεις:(

ridiculus
08/09/2006, 13:02
Όπως το εκλαμβάνει ο καθένας. Το αν πρέπει να φοράμε κράνος υπό οποιαδήποτε συνθήκη, καύσωνα, κρύο, τζελ στο μαλλί αυτό το γνωρίζουμ όλοι.

Αλλά το θεωρώ λίγο τριτοκοσμικό να κάνουμε τον Mcgyver για να αποφύγουμε ένα μπλόκο επειδή παρατυπούμε. Το κράνος είναι για το κεφάλι και όχι το μπλόκο.

Απο την άλλη δεν θα με χάλαγε να ήξερα που βρίσκεται κάθε μπλόκο ανα πάσα στιγμη!!!!!

Μήπως να ζητάγαμε το πρόγραμμα για τα μπλόκα απο την ΓΑΔΑ για κάθε μήνα ??:D :D :D

Nostra
08/09/2006, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Στα 2-3 τελευταία μπλόκα....μου καναν νοημα.....ειδαν..κρανος...γαντια...μπουφαν (με 40 βαθμους)...κιαπλα μου καναν νόημα να συνεχίσω.
λογικό που είπαν να συνεχίσεις.... :a13: την μηχανή την είχες μαζί? :lol: :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καθαρος οθρανος αστραπές δε φοβάται.

βρε τον θράνο..... αφόβητρος είναι... :lol: :lol: :lol:

Nostra
08/09/2006, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
Μήπως να ζητάγαμε το πρόγραμμα για τα μπλόκα απο την ΓΑΔΑ για κάθε μήνα ??:D :D :D

:a13: κάθε εβδομάδα... από τα Τ.Α.

PortisHead
08/09/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
λογικό που είπαν να συνεχίσεις.... :a13: την μηχανή την είχες μαζί? :lol: :lol: :lol:

βρε τον θράνο..... αφόβητρος είναι... :lol: :lol: :lol:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Το ορθογραφικό διορθώθηκε.....

SF
08/09/2006, 13:14
Και για να έχουμε και λίγη τροφή για σκέψη, πόσοι έχετε καταλάβει γιατί (στη θεωρία, έστω) το κράτος κόπτεται τόσο πολύ για την ασφάλειά μας?

Επί της αρχής λοιπόν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να φορούν όλοι οι υπόλοιποι κράνος, ζώνη, και φουλ εξοπλισμό αν γίνεται.

Εγώ και η τσεπούλα μου πληρώνει τα έξοδα του "κράτους πρόνοιας". Η εφορία μου και το ΙΚΑ μου πληρώνουν την περίθαλψη τόσου και τόσου κόσμου. Το ΕΚΑΒ τους μαζεύει, το ΚΑΤ και τα άλλα νοσοκομεία τους επισκευάζουν (ολικώς ή μερικώς), και μετά αρχίζουν τα δέοντα (φυσιοθεραπίες, αποζημιώσεις κλπ). Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Και είναι μαλακία να πληρώνω ΚΑΙ το κράνος μου ΚΑΙ την περίθαλψή ΣΟΥ επειδή απλώς ζεσταίνεσαι.

Μετά υπάρχει και η πτυχή που ακουμπάει τις ασφαλιστικές εταιρίες, τη νομοθεσία περί υπαιτιότητας στα ατυχήματα κ.α. εμπριμέ. Είναι μεγάλη η κουβέντα (και καλό θα ήταν να γίνει καποια στιγμή, έστω for the record).

Oπότε, αυτή η αντίδραση by-default-μονο-και-μονο-επειδή-είναι-αστυνόμοι είναι πολύ ανώριμη και εντελώς άτοπη. Και τέλος πάντων, όποιος δε γουστάρει τη νομοθεσία περί υποχρεωτικής χρήσης κράνους, ας κάνει διαδήλωση! (Στην αμερική κάνουν συχνά!)

(Εξατμίσεις, πινακίδες κλπ άααααλλο πακέτο!!)

Zid
08/09/2006, 13:17
Και για να έχουμε και λίγη τροφή για σκέψη, πόσοι έχετε καταλάβει γιατί (στη θεωρία, έστω) το κράτος κόπτεται τόσο πολύ για την ασφάλειά μας?

Επί της αρχής λοιπόν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να φορούν όλοι οι υπόλοιποι κράνος, ζώνη, και φουλ εξοπλισμό αν γίνεται.

Εγώ και η τσεπούλα μου πληρώνει τα έξοδα του "κράτους πρόνοιας". Η εφορία μου και το ΙΚΑ μου πληρώνουν την περίθαλψη τόσου και τόσου κόσμου. Το ΕΚΑΒ τους μαζεύει, το ΚΑΤ και τα άλλα νοσοκομεία τους επισκευάζουν (ολικώς ή μερικώς), και μετά αρχίζουν τα δέοντα (φυσιοθεραπίες, αποζημιώσεις κλπ). Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Και είναι μαλακία να πληρώνω ΚΑΙ το κράνος μου ΚΑΙ την περίθαλψή ΣΟΥ επειδή απλώς ζεσταίνεσαι.

Μετά υπάρχει και η πτυχή που ακουμπάει τις ασφαλιστικές εταιρίες, τη νομοθεσία περί υπαιτιότητας στα ατυχήματα κ.α. εμπριμέ. Είναι μεγάλη η κουβέντα (και καλό θα ήταν να γίνει καποια στιγμή, έστω for the record).

Oπότε, αυτή η αντίδραση by-default-μονο-και-μονο-επειδή-είναι-αστυνόμοι είναι πολύ ανώριμη και εντελώς άτοπη. Και τέλος πάντων, όποιος δε γουστάρει τη νομοθεσία περί υποχρεωτικής χρήσης κράνους, ας κάνει διαδήλωση! (Στην αμερική κάνουν συχνά!)

+1000

ridiculus
08/09/2006, 13:19

Δεν αντιλέγω, μαζί σου.
Αλλά όλα τα παραπάνω πρεί χρημάτων είναι το τελευταίο πράμα που σκέφτομαι όταν βλέπω κάποιον χωρίς κράνος.

Είσαι (και όχι μόνο εσύ, όλοι μας), τόσο ευσυνείδητος ?
Δηλαδή όταν βγαίνεις για καφέ, για ποτό και δεν δίνει κανείς απόδειξη σε πιάνει η ίδια ανησυχία? Ασχετο περι ανυσηχιών ε?

SF
08/09/2006, 13:29
Αυτό το βρίσκω ισοπεδωτικό. Δηλαδή έχουμε την πρωτιά και στα τροχαία και στη φοροδιαφυγή. Άρα ας μη διορθώσουμε κανένα από τα δυο(!)

Harrys
08/09/2006, 13:37
Φίλε μου άν είσαι τάκουνας και φοράς φόρμα μηχανής με 40 βαθμούς και καραφλος επίσης δεν σου φταίει κανένας.Η στολή είναι για τις απόκριες και για όσους έχουν street μηχανές.Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όσοι έχουν street φοράνε τη στολή του δύτη?Εσύ που μας διδάσκεις τον νόμο πάς εθνική με 120km/h και στην πόλη με 50km/h?:mad:
Και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κ εξατμίσεις...Άν μπορούσας θα έβαζες και μπλε λαμπάκια κρίμα που δεν έχεις μπαρμπρίζ!!

Και όσον αφορά την περίθαλψη έχω ιδιωτική για να μην ανησυχείς:p :winka:

Cpt. Haddock
08/09/2006, 13:40
Η στολή είναι για τις απόκριες και για όσους έχουν street μηχανές

ορίστε;

:confused: :confused: :confused:

ρε τι διαβάζουμε μεσημεριάτικα

:rolleyes: :sad: :sick:

PortisHead
Φίλε μου άν είσαι τάκουνας και φοράς φόρμα μηχανής με 40 βαθμούς και καραφλος επίσης δεν σου φταίει κανένας.Η στολή είναι για τις απόκριες και για όσους έχουν street μηχανές.Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όσοι έχουν street φοράνε τη στολή του δύτη?Εσύ που μας διδάσκεις τον νόμο πάς εθνική με 120km/h και στην πόλη με 50km/h?:mad:

Απίστευτο....δεν μπορω να πιστεψω αυτα που διαβάζω......
Μαλλον δεν εισαι μοτοσυκλετιστης.....

(Με φιλικο υφος)

:confused:

ridiculus
Αυτό το βρίσκω ισοπεδωτικό. Δηλαδή έχουμε την πρωτιά και στα τροχαία και στη φοροδιαφυγή. Άρα ας μη διορθώσουμε κανένα από τα δυο(!)

Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμα μου.

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ.... Απλά ήθελα να πω πως ο έλληνας δεν τον νοιάζει να πληρώνει από την τσέπη του υπέρογκα ποσά χάρην της φοροδιαφυγής, λαθραία καύσιμα, κλπ κλπ κλπ κλπ ....

Μιλάμε δηλαδή κυρίως για λάθεμενη νοοτροπία και μετά για κρατική μπουρδελοποίηση.

Γιατί όπως στις σοβαρές χώρες φοράνε κράνη, οδηγούν σωστά, δεν ανέχονται να μην τους δώσουν απόδειξη για κάτι, δεν ανέχονται να τους κλέβουν έτσι ωμά οι συμπολίτες τους.

Είναι θέμα σεβασμού στον εαυτό μας και στους άλλους.

lampros_fazer
08/09/2006, 13:44
Και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κ εξατμίσεις...Άν μπορούσας θα έβαζες και μπλε λαμπάκια κρίμα που δεν έχεις μπαρμπρίζ!!
Να πω οτι ήσουνα κανά αμούστακο παιδαρέλι πάει στο διάολο.. :rolleyes:

Harrys
08/09/2006, 13:46
Σόρρυ για τα νεύρα μου αλλά όποιος είναι καθόλα νομότυπος και δεν μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομους,τηρεί τα όρια ταχ. να μου την πεί.Μπλόκα για αλκοτέστ να γίνονται σε κάθε τετράγωνο και τα λεφτα από τα πρόστιμα για κράνη να πάνε στα νοσοκομεία όχι στους δήμους.:nono:

ridiculus
08/09/2006, 13:46
Φοράω πλήρη εξοπλισμό όταν κάνω ψαρεντούφεκο, και σημαδούρα , και άδεια ψαρέματος....
Είμαι και εγώ τάκουνας ???????:rolleyes:

SF
08/09/2006, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμα μου.

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ.... Απλά ήθελα να πω πως ο έλληνας δεν τον νοιάζει να πληρώνει από την τσέπη του υπέρογκα ποσά χάρην της φοροδιαφυγής, λαθραία καύσιμα, κλπ κλπ κλπ κλπ ....

Μιλάμε δηλαδή κυρίως για λάθεμενη νοοτροπία και μετά για κρατική μπουρδελοποίηση.

Γιατί όπως στις σοβαρές χώρες φοράνε κράνη, οδηγούν σωστά, δεν ανέχονται να μην τους δώσουν απόδειξη για κάτι, δεν ανέχονται να τους κλέβουν έτσι ωμά οι συμπολίτες τους.

Είναι θέμα σεβασμού στον εαυτό μας και στους άλλους.

Κι εγώ στο μπουρδελοποίηση συνοψίζω την κατάσταση, και στον σεβασμό προσπαθώ να προσανατολίζω τον εαυτό μου. Προτιμώ ένα χιλιοστό διαφοράς προς το καλύτερο, παρά πλήρη αδιαφορά. Δεν ξέρω πόσο μάταιο ή όχι είναι, αλλά έτσι λειτουργώ.

Απλά το θέμα των τροχαίων και των θανάτων έχει σαφέστατη διαφορά από όλα τα άλλα. Αλλο να πλουτίσει ο τάδε υπαλληλάκος από τα λαθραία, κι άλλο να σκοτωθεί ενα αγαπημένο σου πρόσωπο... Συννενοούμαστε νομίζω :)

Zid
08/09/2006, 13:49
Χμμμ μήπως θα πρέπει να μας σταματάνε και για παράνομο ψάρεμα (στολή δύτη!!!!:dizzy: :dizzy: ) τι άλλο θα ακούσουμε σήμερις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
08/09/2006, 13:49
τί είναι ο "τάκουνας"

:look: :look: :look: :look:

ridiculus
08/09/2006, 13:50
Τέλος πάντων ... όλοι έχουμε παρανομήσει σε αυτή τη ζωή.

Αλλά κράνος πάντα.... η μάνα μου δεν σηκώνει μαλακίες με αυτό!!!!:ninja:

ridiculus
08/09/2006, 13:52
Χμμμ μήπως θα πρέπει να μας σταματάνε και για παράνομο ψάρεμα (στολή δύτη!!!!:dizzy: :dizzy: ) τι άλλο θα ακούσουμε σήμερις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν δεν βγάζεις με τους μπάτσους μια φορά άκρη, με το λιμενικό δέκα....

Καλά η στολή είναι κυρίως για το κρύο.... :cool: :cool: :cool:

Nostra
08/09/2006, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τί είναι ο "τάκουνας"

:look: :look: :look: :look:

είναι εξάδελφος του Ευάγγελου...

ποιου Ευάγγελου?

Α....

Ευάγγελος Μαστακουνάς του Αρχι(μί)δη και της (μαστ)Ασπασ-ίας

Harrys
08/09/2006, 14:07
Δεν είπα ότι είναι τάκουνας όποιος φορά στολή αλλά άν δεν έχει λόγο αφού δεν είναι νόμιμος να πάει πάνω από 120km/h γιατί να την βάλει.Κάτι άλλο έχει στο μυαλό του μάλλον.
Στη θάλασσα φόρα ότι 8ες αποκλείεται να βρωμάς!:D
Έχεις δει μοτοσυκλέτιστή με Varadero κ δερμάτινη στολή?

PortisHead
08/09/2006, 14:18
:cry: :cry: :cry:
:a4:
:a54:
:a53: :a53:

Zid
08/09/2006, 14:26
Δεν είπα ότι είναι τάκουνας όποιος φορά στολή αλλά άν δεν έχει λόγο αφού δεν είναι νόμιμος να πάει πάνω από 120km/h γιατί να την βάλει.Κάτι άλλο έχει στο μυαλό του μάλλον.
Στη θάλασσα φόρα ότι 8ες αποκλείεται να βρωμάς!:D
Τέσπα!!Harrys άμα δε γουστάρεις μη φοράς
κράνος οκ??Ούτε στολή δύτη ούτε αστροναύτη ούτε βατραχοπέδιλα δικαιωμά σου!!!! 300 ευρω είναι αυτά!!!!!!! άμα τα έχεις πλήρωνε , έτσι είναι ο νόμος (δε φοράς κράνος) ΠΛΗΡΩΝΕ!!!
Αν δε σ αρέσει κάνε πορεία διαμαρτυρίας!!!όπως είπε και νωρίτερα κάποιος!!!:smilea:

Cpt. Haddock
08/09/2006, 14:29
Δεν είπα ότι είναι τάκουνας όποιος φορά στολή αλλά άν δεν έχει λόγο αφού δεν είναι νόμιμος να πάει πάνω από 120km/h γιατί να την βάλει.

η στολή είναι χρήσιμη για πάνω από 120;
αχαχουχα....

έχεις πέσει με απλό παντελόνι με 40χλμ; :bigcry:

ΝΑΙ !!

Βασίλης aka Uriah Heep στο moto...

Αλλά μοτοσυκλέτες δεν είναι μόνο όσες κυκλοφορούν στην Αθήνα, πηγαίνουμε και λίγο παραέξω.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

TROOPER
08/09/2006, 15:04
μοντς καντε τη δουλεια σας ρε....τι ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

καγκουρες καντε οτι καταλαβενετε και μη μας σπατε τα @@

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!!

δεν θα πω ποτε κριμα για ατομο που εφαγε τα μουτρα του ακρανοτος!!!!!!!και για να σας προλαβω εχω και φιλους που πηγανε ετσι!!!!!!επιλογη τους και επιλογη σας!!!!εγω χεστηκα!:a36: :a43: :a36: :a43:

:a56:

K0K0$
08/09/2006, 15:06

+100000000² !!!

Πες τα χρυσοστομε! Γιατι μου φαινεται τελικα οτι ειμαστε ΠΟΛΥ λιγοι αυτοι που σκεφτομαστε ετσι...

Προχτες ηρθε η συζητηση με εναν κολλητο μου γυρω απο τα νεα προστιμα... Καποια στιγμη γυριζει και μου λεει λοιπον: "Και στο κατω κατω ρε φιλε δε γουσταρω να φοραω ζωνη, δικο μου προβλημα ειναι, εσενα τι σε νοιαζει; " Κοντεψα να τον βουτηξω απο το λαιμο!

Και ειναι και αλλα... Χωρια απο αυτα που αναφερεις... Πχ να βλεπεις αναβατη ξαπλα ακινητο, ξεκρανοτο, και να λες ποιος δολοφονος το εκανε, και να σκας... Και να ερχεται το 166 και να παιρνεις πρεφα οτι ο τυπος επεσε μονος του με 30χλμ επειδη ηταν ΣΟΥΡΑ!

Harrys
08/09/2006, 17:37
Τέσπα!!Harrys άμα δε γουστάρεις μη φοράς
κράνος οκ??Ούτε στολή δύτη ούτε αστροναύτη ούτε βατραχοπέδιλα δικαιωμά σου!!!! 300 ευρω είναι αυτά!!!!!!! άμα τα έχεις πλήρωνε , έτσι είναι ο νόμος (δε φοράς κράνος) ΠΛΗΡΩΝΕ!!!
Αν δε σ αρέσει κάνε πορεία διαμαρτυρίας!!!όπως είπε και νωρίτερα κάποιος!!!:smilea:
Σωστός:beer:

Harrys
08/09/2006, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μοντς καντε τη δουλεια σας ρε....τι ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!!

δεν θα πω ποτε κριμα για ατομο που εφαγε τα μουτρα του ακρανοτος!!!!!!!και για να σας προλαβω εχω και φιλους που πηγανε ετσι!!!!!!επιλογη τους και επιλογη σας!!!!εγω χεστηκα!:a36: :a43: :a36: :a43:

Ρε μεγάλε δε γ...εσαι λέω εγώ?Εσύ έχεις μείνει στους Iron ακόμα οπότε επικοινώνησε με 2006 κ ξανασυζητάμε:mad:
Εάν δεν σου αρέσει αυτή η συζήτηση έχει 10000 άλλες...μην πετάγεσαι από το πουθενά...Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος:yuck:
Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!Άν έχεις τέτοιο φόβο για τη μηχανή πάρε κανα ταξι καλύτερα
Άν γουστάρεις να το φοράς συνέχεια φόρατο κ στο αυτοκίνητο είναι κ της μόδας:alien: Μακάρι να μπορούσαμε να τα φοράμε όλη την ώρα 8α γλιτωναμε κ τα χτυπηματα απο τα ντουλάπια:dizzy:
Αντε μεγάλε για να μην πετάς εξυπνάδες...Άνετεεεε:D

miraze
08/09/2006, 18:13
Ρε μεγάλε δε γ...εσαι λέω εγώ?Εσύ έχεις μείνει στους Iron ακόμα οπότε επικοινώνησε με 2006 κ ξανασυζητάμε:mad:

Φίλε Harrys δε νομίζω το ηβρεολόγιο να χρησιμεύει σε κάτι εποικοδομιτικό στη συζήτηση

Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος:yuck:

Ακόμα και στο περιπτερό το βάζουμε το ΤΙΜΗΜΕΝΟ.
Και επίσης μπορώ να σου πώ ότι έχω και φόρμα και εγώ και αν δείς από το profil οδηγώ STROM
Εντάξει δε τη φοράω για τη δουλειά μου αλλά 2 φορές το μήνα που πάω ταξίδι πάντα την έχω.
Α!!! Και φυσικά δεν πάω και τσίτα STROM βλέπεις

Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.

Το ότι δεν έπεσες ΔΕΝ είναι απόδειξη ότι είσαι οδηγάρα. Προσωπικά αφήνω τους άλλους να πουν αν είμαι καλός οδηγός. όσο για το πέσιμο νομίζω στατιστικά ΟΛΟΙ πέφτουν, σου εύχομαι να μην γίνει σε σένα ποτέ όμως ΑΝ γίνει να είναι στισ 7/10 που φοράς το κράνος φίλε

:wave2: :wave2: :wave2:

Harrys
08/09/2006, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Φίλε Harrys δε νομίζω το ηβρεολόγιο να χρησιμεύει σε κάτι εποικοδομιτικό στη συζήτηση

Ακόμα και στο περιπτερό το βάζουμε το ΤΙΜΗΜΕΝΟ.
Και επίσης μπορώ να σου πώ ότι έχω και φόρμα και εγώ και αν δείς από το profil οδηγώ STROM
Εντάξει δε τη φοράω για τη δουλειά μου αλλά 2 φορές το μήνα που πάω ταξίδι πάντα την έχω.
Α!!! Και φυσικά δεν πάω και τσίτα STROM βλέπεις

Το ότι δεν έπεσες ΔΕΝ είναι απόδειξη ότι είσαι οδηγάρα. Προσωπικά αφήνω τους άλλους να πουν αν είμαι καλός οδηγός. όσο για το πέσιμο νομίζω στατιστικά ΟΛΟΙ πέφτουν, σου εύχομαι να μην γίνει σε σένα ποτέ όμως ΑΝ γίνει να είναι στισ 7/10 που φοράς το κράνος φίλε

:wave2: :wave2: :wave2:
Φίλε μου και γω στρώμας είμαι και συμφωνώ στο να φοράς στολή εκτός, είναι απολύτως αναγκαίο, αλλιώς δεν πας!Εγώ επειδή δεν μου αρέσει κυκλοφορώ ντυμένος με στολή, πάω με τουτου :beer:
Δεν είπα ότι είμαι καλός οδηγός, απλά είμαι πολύ πολύ προσεκτικός κ τυχερός.Δεν είμαι υπέρ του ρόδα τσαντα κ κοπάνα!Το ξέρω ότι πάντα υπάρχει κίνδυνος να σου πεταχτεί από αμάξι μέχρι κ σκύλο.Κ στατιστικά 8α πέσω:rolleyes:

kouremenos
08/09/2006, 19:43
Δεν μπορώ να φοράω κράνος μετά από αθλητισμό γυμναστήριο τέννις και να βράζω μέσα στο κράνος μου με 40 βαθμούς!Κ θέλει κ το κράνος πλύσιμο κάθε 2 εβδομάδες.Σκέψου κ άλλες εκδοχές πέρα της βόλτας :winka: ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ....ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΕΣΑΙ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟΝ ,ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΕΕ?

zoropatra
08/09/2006, 20:02
και εγω ο μαλακας το φωραω παντα!!!!
και με το παπι και με την μαηχανη και μεσα και εξω απο την πολη!!!!!και με 40 βαθμους και με την εξατμιση του λεωφορειου απο διπλα!!!!!

αλλα η μεγαλητερη μαλακια μου ηταν τοτε που το φορεσα και βγηκε ο αλλος απο το στοπ και οταν τρακαραμε εγω εφυγα πανω απο το καπο και εσκασα με κεφαλι και γονατα στην ασφαλτο!!!!
τι μαλακια που εκανα.....το φοραγα το κρανος ο ηλιθιος!!!!!!

ρεεεεεεε δεν μπορω να τον καταλαβω τον φιλο μας!!!!!!δεν φοραει το κρανος λεει μετα απο το γυμναστηριο και το τενις για να μην τα βρωμησει!!!! ρε φιλαρακι οχι πως θα σου βαλω εγω μυαλο αλλα με τα λεφτα που θα δωσεις για την κληση,περνεις ενα κρανος το οποιο θα το φορας μονο μετα το γυμναστηριο και το τενις!!!!δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα και εγω λογο οτι εκει που δουλευω εχει σκονες εχω παρει ενα αλλο κρανος που το φοραω οταν παω δουλεια.....και εχω και το καλο!!!!

ολα αυτα στα λεω σαν απαντηση στην δικαιολογια περι βρωμιας κρανους!!!!

kostisthegreek
08/09/2006, 20:42

Εγώ δουλεύω τουλάχιστον 14 ώρες καθημερινά σε 40+ βαθμούς αλλά όταν σχολάσω, μούσκεμα στον ιδρώτα, βάζω το κράνος και φεύγω.
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις και το έχω μάθει καλά αυτό.

:wave2:

miraze
08/09/2006, 21:02
To αστείο είναι ότι για άλλη μία φορά από αλλού ξεκίνησε το post και αλλού οδεύει

Διαμάχες coming

Harry αν παιδί μου θέλεις να μή φοράς κράνος μετά το τέννις μαγκιά σου....................................και κυρίως μιλάμε για το ΚΕΦΑΛΙ σου και σίγουρα όχι για το δικό μου.
Δεν είναι όμως σωστό να το υπερασπίζεσαι με εκφράσεις ότι θα βρωμήσει το κράνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι αστεία από μόνη της σα δικαιολογία.

Εγώ προσωπικά τα 300 δε μπορώ να τα δώσω για μία κλήση με μισθό 700 γι' αυτό όταν τελειώνω τη ΞΙΦΑΣΚΙΑ πάντα το φοράω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:

Harrys
08/09/2006, 23:04
Τέλος πάντον ο καθένας άς κάνει ότι νομιζει καλύτερο για αυτόν.Αλλά θέλω να επενθυμίσω στους είρωνες ότι για μένα ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.Ούτε ζούσα με το όνειρο...Το γουστάρω σαν μέσο μεταφοράς,να παίρνω τον αέρα μου κλπΚαι για όλους τους πολυξερήδηδες μπορούν να διαβάσουν για έρευνες που έχουν γίνει σε τι κατάσταση αντανακλαστικών βρίσκεσαι όταν στους 40 βαθμούς φοράς το κράνος από όταν δεν το φοράς.Εσείς πότε οδηγήτε με καλύτερη περιφερειακή όραση??Όταν φοράς ή όχι?Ειλικρινά!:winka:
Ακόμη κ σε αυτοκίνητο χωρίς a/c σε ίδια κατάσταση (40c) είσαι σε ελαφριά κατάσταση μέθης όπως έλεγε το ρεπορτάζ.Κ σε καμία περίπτωση δεν έλεγε να μην φοράς κράνος έτσι?Το σωστό είναι να φοράμε κράνος συνέχεια κ όποιοι μπορούν μπράβο τους.Ειλικρινά!Ξαφνικά όλοι φοράνε κράνος κ εγώ μόνο όχι!:( Έ κάντε μου μύνηση.Κ αφού είμαι ο μόνος ε τότε θα με γνωρίσετε κ στο δρόμο:winka:

lampros_fazer
08/09/2006, 23:18
Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!
Ρε πλάκα μας κάνεις..;; Αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27779) τι είναι..;;

:alien: :alien: :a12:

zephyr1
09/09/2006, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ρε πλάκα μας κάνεις..;; Αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27779) τι είναι..;;

:alien: :alien: :a12:

:a23: :a23: :lol: :rotflmao: :bawl: :alien:

lampros_fazer
09/09/2006, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a23: :a23: :lol: :rotflmao: :bawl: :alien:
Ψψψιτ..Εσύ χρωστάς κάτι φωτό ε..;;! :D

:lol:

makis206
09/09/2006, 00:20
Ψψψιτ..Εσύ χρωστάς κάτι φωτό ε..;;! :D :lol:

Ζέφυρε την φουτσίσαμε λέμε

τον πετύχαμε σε περίοδο "ότι θυμάται χαίρεται"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
09/09/2006, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ζέφυρε την φουτσίσαμε λέμε

τον πετύχαμε σε περίοδο "ότι θυμάται χαίρεται"

Σου απηύθηνε κανείς το λόγο..;; :look: :a36:

makis206
09/09/2006, 00:24
Σου απηύθηνε κανείς το λόγο..;; :look: :a36:

Καλά πάω στο άλλο με το Ζάσκαλο.:D

:lol: :lol:

TROOPER
09/09/2006, 00:26
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
Εάν δεν σου αρέσει αυτή η συζήτηση έχει 10000 άλλες...μην πετάγεσαι από το πουθενά...Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος:yuck:
Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!Άν έχεις τέτοιο φόβο για τη μηχανή πάρε κανα ταξι καλύτερα
Άν γουστάρεις να το φοράς συνέχεια φόρατο κ στο αυτοκίνητο είναι κ της μόδας:alien: Μακάρι να μπορούσαμε να τα φοράμε όλη την ώρα 8α γλιτωναμε κ τα χτυπηματα απο τα ντουλάπια:dizzy:
Αντε μεγάλε για να μην πετάς εξυπνάδες...Άνετεεεε:D [/QUOΤΕ]

ρε μεγαλε δε γ...μαι λεω εγω!καλα το σχολιο περι 2006 και iron μενει ασχολειαστο φυσικα δε πικαρομαι απο βλακιες.η συζητηση μια χαρα μου αρεσει.εγω δεν πεταγομαι...τις εξυπναδουλες σου στη κοτα που θα σε ξαπλωσει και θα σου κανει τη μουρη μπλε μαρεν.οπως ειδες ολα τα κουλαδια εδω μεσα εχουμε πεσει(αλλοτε φταιγαμε αλλοτε οχι)και αρκετους μας εχει σωσει το ρημαδι που κατα την ηλιθια αποψη σου φοραμε μονο οταν ξυνουμε!!!το οτι εισαι 30 χρονων μαλακας δε πρεπει να σε τιμαει πολυ!το οτι δεν ειχες ατυχημα ειναι θεμα τυχης και το ξερεις!!!και επειδη εισαι και βλακακος να σε ενημερωσω οτι αλλο ο φοβος,αλλο ο σεβασμος!!!
ακομα δε γραφτηκες ρε καγκουρο εδω μεσα και βγαζεις και γλωσσα!παλι καλα αγορι μου που εχεις το χρεπι το στρωμα και αμα πεσεις μπορει να πεσεις στα μαλακα!!!!!!

:a38:
:a36:
:a43:
:a17:

υ.γ.1.δε προκειται να σε συνετησω εγω!
υ.γ.2.ο τροπος που γραφω αναφερεται στο τροπο που γραφεις και εσυ!
υ.γ.3.βαριεμαι να απανταω σε βλακες γιαυτο αμα εχεις να πεις κατι ελα και απο δελεαρ μια βολτα!
υ.γ.4.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ AFROTWIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

makis206
09/09/2006, 00:33

Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ !

Ο Τρούπερ είναι ένα γλυκύτατο κοπέλι και το υπογράφω !

:lol: :lol: :beer:

Και ρισπέκτ κιόλας

:a23: :a19: :a23:

61017

TROOPER
09/09/2006, 00:37

Και ρισπέκτ κιόλας

:a013:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ελπιζω να περασες καλα στις διακοπες ρε κοπελι(περασα και εγω απο κρητη αλλα ημουνα ικογκνιτο):lol:

Harrys
09/09/2006, 00:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
Αντε μεγάλε για να μην πετάς εξυπνάδες...Άνετεεεε:D [/QUOΤΕ]

ρε μεγαλε δε γ...μαι λεω εγω!καλα το σχολιο περι 2006 και iron μενει ασχολειαστο φυσικα δε πικαρομαι απο βλακιες.η συζητηση μια χαρα μου αρεσει.εγω δεν πεταγομαι...τις εξυπναδουλες σου στη κοτα που θα σε ξαπλωσει και θα σου κανει τη μουρη μπλε μαρεν.οπως ειδες ολα τα κουλαδια εδω μεσα εχουμε πεσει(αλλοτε φταιγαμε αλλοτε οχι)και αρκετους μας εχει σωσει το ρημαδι που κατα την ηλιθια αποψη σου φοραμε μονο οταν ξυνουμε!!!το οτι εισαι 30 χρονων μαλακας δε πρεπει να σε τιμαει πολυ!το οτι δεν ειχες ατυχημα ειναι θεμα τυχης και το ξερεις!!!και επειδη εισαι και βλακακος να σε ενημερωσω οτι αλλο ο φοβος,αλλο ο σεβασμος!!!
ακομα δε γραφτηκες ρε καγκουρο εδω μεσα και βγαζεις και γλωσσα!παλι καλα αγορι μου που εχεις το χρεπι το στρωμα και αμα πεσεις μπορει να πεσεις στα μαλακα!!!!!!

:a38:
:a36:
:a43:
:a17:

υ.γ.1.δε προκειται να σε συνετησω εγω!
υ.γ.3.βαριεμαι να απανταω σε βλακες γιαυτο αμα εχεις να πεις κατι ελα και απο δελεαρ μια βολτα!
υ.γ.4.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ AFROTWIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:
Το άλλα αντι αλλα της Παρασκευής το γάλα το ξέρεις? Το όταν ξύνουμε μαρσπιέ ΕΙΠΑ βλακεντιε να φοράς στολή και όχι να μην φοράς ΚΡΑΝΟΣ οκ?Βαλτα στη σειρά στο μυαλό σου κολλημενεεεεεεεεε!Και ξαναλέω γενικά. Να φοράτε όλοι κράνος κ πάντα.Όποιος θέλει φοράει άλλοι πάλι όχι.Αλλά 22 χρονών μαλάκας νομίζεις περνιέσαι για έξυπνος?Κ άν δεις το θέμα της συζήτησης εισαι ότι ναναι.Δεν ζήτησα τη γνώμη σου αν πρέπει να φοράω κράνος η όχι αλλά για τα μπλόκα είπα.Άν τυχόν δεν γουστάρεις να δώσεις πληροφορίες στ΄...μας μεγάλε.Συνεννοηθήκαμε? Και το ποιος είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ απο τα λεγομενά σου απαντάς απο μονος σου... μαυροφορεμένος,μαύρο νυχάκι αμάνικο στανταρ!!Η μηπως όχι?Βάλε κανα Prada k kana Armani κ ξανασυζητάμε για το ποιος είναι κάγκουρας φίλε μου.Εκτός κ άν έκανα λάθος οπότε ζητάω συγνώμη κιόλας!!Σορρυ από τους υπόλοιπους αλλά με σύγχησε το μαλακ...ρι που θα μας πει να πάμε κ στο διάολο!!!

makis206
09/09/2006, 00:46
ελπιζω να περασες καλα στις διακοπες ρε κοπελι(περασα και εγω απο κρητη αλλα ημουνα ικογκνιτο):lol:

Στην άλλη βόλτα θα σε φάω ζωντανό άμα μου ξαναπείς για ικόγκνιτα κι άλλα τέτοια Κινέζικα.:dizzy: :lol:

Τις δικές μου τις διακοπές τις πέρασα σε ένα οδοντιατρείο !

Αλλά το κράνος το φορούσα όταν έφευγα απο'κεί κι ας πονούσα από το πρήξιμο της ένεσης !:smokin:

:lol: :beer: :beer: :lol:

Harrys
09/09/2006, 00:52

Και ρισπέκτ κιόλας

Κάνε μια αναδρομή προς τα πίσω και πες μου που ξεκίνησα να γράφω εγώ με ύφος πριν η μετά τον Bruce Dikinson?K αν είμαι λάθος θα το δεχτώ... :confused:

TROOPER
09/09/2006, 00:54
Το άλλα αντι αλλα της Παρασκευής το γάλα το ξέρεις? Το όταν ξύνουμε μαρσπιέ ΕΙΠΑ βλακεντιε να φοράς στολή και όχι να μην φοράς ΚΡΑΝΟΣ οκ?Βαλτα στη σειρά στο μυαλό σου κολλημενεεεεεεεεε!Και ξαναλέω γενικά. Να φοράτε όλοι κράνος κ πάντα.Όποιος θέλει φοράει άλλοι πάλι όχι.Αλλά 22 χρονών μαλάκας νομίζεις περνιέσαι για έξυπνος?Κ άν δεις το θέμα της συζήτησης εισαι ότι ναναι.Δεν ζήτησα τη γνώμη σου αν πρέπει να φοράω κράνος η όχι αλλά για τα μπλόκα είπα.Άν τυχόν δεν γουστάρεις να δώσεις πληροφορίες στ΄...μας μεγάλε.Συνεννοηθήκαμε? Και το ποιος είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ απο τα λεγομενά σου απαντάς απο μονος σου... μαυροφορεμένος,μαύρο νυχάκι αμάνικο στανταρ!!Η μηπως όχι?Βάλε κανα Prada k kana Armani κ ξανασυζητάμε για το ποιος είναι κάγκουρας φίλε μου.Εκτός κ άν έκανα λάθος οπότε ζητάω συγνώμη κιόλας!!Σορρυ από τους υπόλοιπους αλλά με σύγχησε το μαλακ...ρι που θα μας πει να πάμε κ στο διάολο!!!

τσουτσεκι δεν ειπα να πας στο διαολο.να ερθεις στο δελεαρ ειπα!αν παλι προτιμας τον διαολο καλο δρομο και ακομα παραπερα!φυσικα δε περιμενα και αλλη αντιμετωπιση απο ανθρωπα περιορισμενης ευθηνης!2006-1979=22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα οσον αφορα την εξωτερικη μου περιβολη θα δεχτω την συγνωμη σου!και που σαι κουμπαρε μη μου συγχυζεσαι και μου παθεις και τιποτα...εισαι και μεγαλος ανθροπας βλεπεις................:lol: :rotflmao: :lol:

TROOPER
09/09/2006, 00:57
Κάνε μια αναδρομή προς τα πίσω και πες μου που ξεκίνησα να γράφω εγώ με ύφος πριν η μετά τον Bruce Dikinson?K αν είμαι λάθος θα το δεχτώ... :confused:

ποιος ξεκινησε ρε με δε γ....σαι λεω εγω?????????????????

Harrys
09/09/2006, 00:58

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!

Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου...Ποιος είπες ότι είναι το τσουτσέκι?Αλτσχαϊμερ...Θα μπορούμε να βριζόμαστε μέχρι αύριο αλλά αλλου απευθύνεσαι εσύ κ αλλού εγώ μάλλον.Οπότε το τσάμπα καει η λάμπα το ξέρεις:D

TROOPER
09/09/2006, 01:02

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!

δεε βλεπω να εχω αναφερει πουθενα το ονομα σου....αλλα οποιος εχει τη σφιγγα.....αγαπητε μου επτοχευσατε!:wave2:

Harrys
09/09/2006, 01:08
Ούτε εγώ θέλω να έρθω στο κόσμο σου ούτε κ εσύ στο δικό μου επειδή έχουμε μηχανές. Μηχανές που μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε κ να μπει στο φορουμ κ να μιλάει έτσι?Οπότε κάνε δουλειά σου να κάνω τη δική μου.

makis206
09/09/2006, 01:12

Φίλε μου χωρίς κανένα λόγο και σκοπό αντιπαράθεσης θα σου πω οτι σχόλια του στυλ "ποτέ κράνος μετά το τέννις λόγω ιδρώτα, ποτέ κράνος μέχρι το περίπτερο, ποτέ στολή αν καβαλώ Βαραντέρο κλπ κλπ" είναι λογικό να ακουστούν στραβά σε κάποιον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που έχει στο μυαλό του οτι "πρώτα η ασφάλεια και μετά η απόλαυση" κι ας μιλούσες για κάτι που αφορά τα δικά σου τα "πιστεύω" και σε προσωπικό σου πάντα επίπεδο..

Εγώ προσωπικά που οδηγώ με τον αριστερό δείκτη του χεριού μου πάνω στο μπουτόν του σινιάλου, δεν θα το πατήσω ποτέ για τον ακράνωτο συνοδοιπόρο.. κι όχι γιατί διαφέρουν τα "πιστεύω" του από τα δικά μου, αλλά γιατί θεωρώ τον εαυτό μου μαλάκα να ενδιαφέρομαι περισσότερο εγώ αντί αυτός για τον ίδιο του τον εαυτό !

Σέβομαι του καθενός την άποψη αλλά απαιτώ να σεβαστούν και τη δική μου.

Όσο για τον Τρούπερ νομίζω οτι παρερμήνευσες, το "άϊ στο διάολο" πήγαινε κάπου γενικά κι όχι προσωπικά σε σένα, αφού απ'την αρχή σου είπε οτι είναι ανοιχτός για μια συζήτηση πάνω στο θέμα πίνοντας καφέ.:winka:

TROOPER
09/09/2006, 01:17
μακη ευχαριστω ρε!
χαρη ειτε το θες ειτε οχι ειμαστε στον ιδιο κοσμο!εγω κανω την δουλεια μου και ειναι και πολυ ζορικη οταν προσπαθω να αποκαταστησω ατομα που επεσαν με μηχανες και παθανε ζημια!οτι λεω,το λεω γιατι δε θελω να ακουσω μια μερα οτι αλλος ενας....αλλα ουτε αυτο δεν μπορεσες να καταλαβεις μια ολοκληρη μερα....λυπαμαι!

Harrys
09/09/2006, 01:25
Οι προσωπικές μου απόψεις δεν είναι διαφορετικές από αυτές που λέτε και πάντα είναι καλό να φοράς το κράνος σου (το αλλάζω κ κάθε 2 χρόνια για να είναι πιο ασφαλή)αλλά ειλικρινά μιλάω και μακάρι να είναι όλοι τόσο φανατικοί με το κράνος.Εγώ επειδή είμαι new εδώ αλλά δεν είμαι new μοτοσ. δεν είχα δει τέτοια αποδοχή υπέρ του κράνους κ μου έκανε εντύπωση που με κράξανε.Δεν είπα πουθενά ότι κάνω το σωστό που καμια φορά δεν το φοράω.Εγώ είμαι λάθος.Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει.Κ ούτε ξέρεις ποια είναι η ώρα σου.Κ φυσικά δεν έχω προσωπικά με τον Τrooper αφού δεν τον ξέρω.Συμφωνώ ότι ο χαρακτηρισμός τάκουνας,varadero κλπ ήταν "χοντροί" κ ούτε έπρεπε σχολιάσω..:beer:

Harrys
09/09/2006, 01:29
μακη ευχαριστω ρε!
χαρη ειτε το θες ειτε οχι ειμαστε στον ιδιο κοσμο!εγω κανω την δουλεια μου και ειναι και πολυ ζορικη οταν προσπαθω να αποκαταστησω ατομα που επεσαν με μηχανες και παθανε ζημια!οτι λεω,το λεω γιατι δε θελω να ακουσω μια μερα οτι αλλος ενας....αλλα ουτε αυτο δεν μπορεσες να καταλαβεις μια ολοκληρη μερα....λυπαμαι!

Ελπίζω να μην σε χρειαστώ ποτέ πάντως:lol: Τώρα για το καφέ να τα πούμε κάποια στιγμή.Πάντως η μητέρα μου θα σε συμπαθούσε(βλ. κρανος!):D

TROOPER
09/09/2006, 01:32
Οι προσωπικές μου απόψεις δεν είναι διαφορετικές από αυτές που λέτε και πάντα είναι καλό να φοράς το κράνος σου (το αλλάζω κ κάθε 2 χρόνια για να είναι πιο ασφαλή)αλλά ειλικρινά μιλάω και μακάρι να είναι όλοι τόσο φανατικοί με το κράνος.Εγώ επειδή είμαι new εδώ αλλά δεν είμαι new μοτοσ. δεν είχα δει τέτοια αποδοχή υπέρ του κράνους κ μου έκανε εντύπωση που με κράξανε.Δεν είπα πουθενά ότι κάνω το σωστό που καμια φορά δεν το φοράω.Εγώ είμαι λάθος.Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει.Κ ούτε ξέρεις ποια είναι η ώρα σου.Κ φυσικά δεν έχω προσωπικά με τον Τrooper αφού δεν τον ξέρω.Συμφωνώ ότι ο χαρακτηρισμός τάκουνας,varadero κλπ ήταν "χοντροί" κ ούτε έπρεπε σχολιάσω..:beer:

μετα απο αυτο...εγω εχω να πω 2 πραγματα
1.welcome
2.:blush: :lol: ελα απο το δελεαρ να τα πεις με ολους μας και απο κοντα!

makis206
09/09/2006, 01:35

Να ξεκαθαρίσω οτι η άποψή μου παραμένει η ίδια και η ίδια θα παρέμενε αν αντιστρέφονταν το νικ σου με το νικ του Τρούπερ στα ποστς σας, με λίγα λόγια δεν έχει καμμία διαφορά αν μιλάω στον παλιότερο του φόρουμ η σ'αυτόν που γράφτηκε σήμερα, τα παιχνίδια του στρατού δεν τα βάζω στη ζωή μου κι ας μου τα μοστράρει η ρουφιάνα η ζωή καθημερινά μπροστά μου.:lol:

Απλώς απάντησα με βάση αυτού που έκρινα και συνεχίζω να κρίνω σωστό.

Στο μήνυμα που παρέθεσα συμφωνώ απόλυτα, οπότε ήρθε η ώρα για μια γύρα μπύρες, τις βάζει και η ώρα !:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Harrys
09/09/2006, 01:36
Το Δέλεαρ είναι στη Μουστοξύδη?Μαζεύονται bikers από το site ή γενικά?

TROOPER
09/09/2006, 01:40
Το Δέλεαρ είναι στη Μουστοξύδη?Μαζεύονται bikers από το site ή γενικά?

στο δελεαρ (που ειναι στη μουστοξυδη πανω στη γεφυρα)καθε δευτερα απο τις 8.00 και μετα το απογευμα μαζευομαστε τα παιδια απο το φορουμ και μονο.τασακι καρεκλες δωρεαν!!!!τα υπολοιπα τα πληρωνουμε!!!!!:lol:

TROOPER
09/09/2006, 01:41
Να ξεκαθαρίσω οτι η άποψή μου παραμένει η ίδια και η ίδια θα παρέμενε αν αντιστρέφονταν το νικ σου με το νικ του Τρούπερ στα ποστς σας, με λίγα λόγια δεν έχει καμμία διαφορά αν μιλάω στον παλιότερο του φόρουμ η σ'αυτόν που γράφτηκε σήμερα, τα παιχνίδια του στρατού δεν τα βάζω στη ζωή μου κι ας μου τα μοστράρει η ρουφιάνα η ζωή καθημερινά μπροστά μου.:lol:

Απλώς απάντησα με βάση αυτού που έκρινα και συνεχίζω να κρίνω σωστό.

Στο μήνυμα που παρέθεσα συμφωνώ απόλυτα, οπότε ήρθε η ώρα για μια γύρα μπύρες, τις βάζει και η ώρα !:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

:a19:

makis206
09/09/2006, 01:43
στο δελεαρ (που ειναι στη μουστοξυδη πανω στη γεφυρα)καθε δευτερα απο τις 8.00 και μετα το απογευμα μαζευομαστε τα παιδια απο το φορουμ και μονο.τασακι καρεκλες δωρεαν!!!!τα υπολοιπα τα πληρωνουμε!!!!!:lol:

Παραδέχεστε ρε ;

Μια φορά ήρθα και το βρήκα με τη μία απ'το δορυφόρο λέμε :lol:

Το νου σας, σας βλέπω ! :evil:

:lol: :beer: :lol:

61018

Harrys
09/09/2006, 01:43
Καλή φάση...οπότε θα το φροντίσω!!!:beer:

Harrys
09/09/2006, 01:45
Μακη Θεός!:rotflmao:

TROOPER
09/09/2006, 01:46
Καλή φάση...οπότε θα το φροντίσω!!!:beer:

εκει θα ειμαστε!:wave2:

makis206
09/09/2006, 01:47
Μακη Θεός!:rotflmao:

Για εσάς δουλεύω ρε !:lol:

:beer: :beer: :wave2:

TROOPER
09/09/2006, 01:47
Παραδέχεστε ρε ;

Μια φορά ήρθα και το βρήκα με τη μία απ'το δορυφόρο λέμε :lol:

Το νου σας, σας βλέπω ! :evil:

:lol: :beer: :lol:

μακη καλα ηρθες...πως εφυγες δε μας ειπες.....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

makis206
09/09/2006, 01:49
μακη καλα ηρθες...πως εφυγες δε μας ειπες.....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Ας είναι καλά εκείνη η ξανθούλα..:a13: :a13: :a13:

:lol: :lol:

TROOPER
09/09/2006, 01:49
Για εσάς δουλεύω ρε !:lol:

:beer: :beer: :wave2:

ναι αλλα τα λεφτα απο τη δουλεια τα κρατας εσυ ρε!!!!!!!!!:lol:

makis206
09/09/2006, 01:50
ναι αλλα τα λεφτα απο τη δουλεια τα κρατας εσυ ρε!!!!!!!!!:lol:

Δεν κερνάω ξέχασέ το !

:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
09/09/2006, 01:54
Δεν κερνάω ξέχασέ το !

ελα εσυ και κερναμε εμεις ρε !

μηπως το γαμησαμε το θρεντ?

makis206
09/09/2006, 02:01
μηπως το γαμησαμε το θρεντ?

Tέλος.:blush: :lol:

:beer: :wave2: :wave2: :beer:

DimChios
09/09/2006, 04:15
:eyepop:

Καλά μιλάμε, δεν παίζεστε λέμε!!! :alien:

Το τί μ@λ@κίες και κακό διάβασα εδώ μέσα πρωινιάτικα δέν λέγεται!!! Μέχρι και για μόδα μιλήσατε (βλ. Prada, Gucci και τ' @@δια μας κουνιούνται) και αντί να κάνετε μιά διαμάχη της προκοπής, στο τέλος θα πιείτε και μπύρες! :look:

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ που λέει και ένας φίλος στην υπογραφή του!!!

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! :alien: :alien:

Δηλαδή, για να έχουμε καλό ρώτημα, βγάλατε άκρη? :confused:

Άντε καλημέρα τώρα!!! :D

:wave2: :wave2:

miraze
09/09/2006, 09:04
Εκεί που πήγε να γίνει μια διαμάχη της προκοπής τελικά............................................

θα πιούν και το καφεδάκι παρέα!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι μπράβο, πολιτισμένα πράγματα

makis206
09/09/2006, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Το τί μ@λ@κίες και κακό διάβασα εδώ μέσα πρωινιάτικα δέν λέγεται!!! Μέχρι και για μόδα μιλήσατε (βλ. Prada, Gucci και τ' @@δια μας κουνιούνται) και αντί να κάνετε μιά διαμάχη της προκοπής, στο τέλος θα πιείτε και μπύρες! :look:

Θέλεις διαμάχη πουλάκι μου εσύ πρωινιάτικο ; :evil: :evil:

Θα σε πήγαινα δυο κατηγορίες παρακάτω να σου πω τίποτα για τα Honda σας αλλά έχε χάρη που παίρνει κι εμένα η μπάλα..:evil:

DimChios
10/09/2006, 22:54
Θέλεις διαμάχη πουλάκι μου εσύ πρωινιάτικο ; :evil: :evil:

Θα σε πήγαινα δυο κατηγορίες παρακάτω να σου πω τίποτα για τα Honda σας αλλά έχε χάρη που παίρνει κι εμένα η μπάλα..:evil:

:lol: :lol: :lol:

Τί μ@λ@κ@ είναι!!!

makis206
10/09/2006, 22:56
Τί μ@λ@κ@ είναι!!!

Νύχτωσε και μας πέρασε η όρεξη ε ;:lol: :lol:

:beer: :beer:

DimChios
10/09/2006, 23:10
Νύχτωσε και μας πέρασε η όρεξη ε ;:lol: :lol:

Βασικά μόλις τώρα θα πάω για φαγητό! 340 χλμ σήμερα..ήταν πολλά! :winka:

Τόσο μαζεμένο στροφιλίκι, δικάβαλος, πολύ φορτωμένος και από τσιπουρο-μπυροκατάσταση την προηγουμενη βραδια,είχα καιρό να το κάνω! :smokin:

Να μην πώ και για ένα Ζ750 που είχαμε παρέα και δεν έλεγε να στρίψει με τίποτα!!! :a13: :a13: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΡΕΞΗ!!!

Nikoskazer2000
10/09/2006, 23:13

Και όσον αφορά την περίθαλψη έχω ιδιωτική για να μην ανησυχείς:p :winka:

Τι λε ρε μάστορα...δηλαδή εγω που εχω ενα Kawasaki Kaze-R μπορώ να κυκλοφορώ με σώβρακα μόνο γιατί δε σφουγγαρίζω το δρόμο απο ροπιάσματα ή δεν "παραμορφώνεται" η πραγματικότητα απο τα 104χ.α.ω (πραγματικά) που πιάνω :dizzy: :confused: .

makis206
10/09/2006, 23:13
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΡΕΞΗ!!!

2 ευχές λοιπόν

Πάντα τέτοια ! (για τα χιλιόμετρα)

Πάντα τέτοια ! (για την όρεξη):lol:

:beer: :wave2: :beer:

Cpt. Haddock
11/09/2006, 08:18
άλλη μια διαμάχη τελείωσε άδοξα...

:sad: :sad: :sad: :sad:

δεν έχουν σπιρτάδα οι νέοι σήμερΙΣ...

:a024:

έχει ΠΟΛΥ δίκιο ο παλιάνθρωπας που λέει οτι όλα για τις μπύρες γίνονται...

makis206
11/09/2006, 08:33
άλλη μια διαμάχη τελείωσε άδοξα...
:sad: :sad: :sad: :sad:
δεν έχουν σπιρτάδα οι νέοι σήμερΙΣ...
:a024:
έχει ΠΟΛΥ δίκιο ο παλιάνθρωπας που λέει οτι όλα για τις μπύρες γίνονται...

:eyepop: :eyepop:

Τα BMW ΔΕΝ σουζάρουν !:evil: :evil:

Cpt. Haddock
11/09/2006, 08:50

Τα BMW ΔΕΝ σουζάρουν !

:a018: :a018: :a018:

:a016: :a016: :a016:

:a017: :a017: :a015:

:a43: :a43: :a43:

:a43: :a41:

ρε συ έχει μπει αλλού αυτή η διαμάχη...

makis206
11/09/2006, 08:56
ρε συ έχει μπει αλλού αυτή η διαμάχη...

Εκεί πίστευα οτι σούζαραν όμως !

:lol: :lol: :lol: :evil:

Nikoskazer2000
12/09/2006, 22:48
Εκεί πίστευα οτι σούζαραν όμως !

:lol: :lol: :lol: :evil: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

TROOPER
13/09/2006, 13:09
πακτεν,ντιμ...
δεν ειχα σα σκοπο τη διαμαχη!!!

ετσι ενημερωτικα δλδ:wave2: :beer: :wave2: :beer: