PDA

View Full Version : Ss με Πλαινές Βαλίτσες!!!

paramedic
08/09/2006, 16:04
Δευτέρα βράδυ έξω απο την είσοδο στο φεστιβάλ μπύρας στο Φάληρο είδα γνωστό πράσινο SS με κάτι πλαινές βαλίτσες ΝΑ!!(μετα συγχωρήσεως)! Ο τύπος είχε βελγικές πινακίδες άρα ήρθε και μεγάλο ταξίδι με όλο τον εξοπλισμό!!Πολύ τρέλα (αλλά και ασχήμια κατα την γνώμη μου) αφού το μηχανάκι δεν ενδύκνειται για ταξίδια τέτοιου είδους τουλάχιστον.
Προς moderators:δεν ήξερα που ακριβώς να βάλω το post και σκέφτηκα εδώ καλύτερα. Αν θεωρείτε οτι μπορεί να ταιριάξει αλλού καλύτερα μετακινείστε το.

60990

gojakla
08/09/2006, 16:16
Στην ανάγκη το κάνεις κι' αυτό...
Σκέψου εμπειρία ο τύπος να έρθει από το Βέλγιο με SS...

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά ότι και αν καβαλά... ο μόνος περιορισμός κρύβεται μόνο στο μυαλό μας...

Εγώ χειροκροτώ...
:beer:

adam_tsouk
08/09/2006, 16:41
ρε αυτες τις βαλιτσες ουτε στο αεροδρομειο δεν θα τις δεχοντουσαν!

:lol: :lol: :lol:

ωραιος ο τυπος... θα ηθελα να το εβλεπα απο κοντα!

zzr2005
08/09/2006, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ρε αυτες τις βαλιτσες ουτε στο αεροδρομειο δεν θα τις δεχοντουσαν!

:lol: :lol: :lol:

ωραιος ο τυπος... θα ηθελα να το εβλεπα απο κοντα!

εγώ αναρωτιέμαι τι ευστάθεια έχει αυτό το πράγμα
εγώ έχω ταξιδέψει με πολύ μικρότερες πλαϊνές και με δυσκόλεψαν πολύ στην αίσθηση της μηχανής...

sotokan
08/09/2006, 18:40
:a19: στον μάγκα........:a19: :a19: :a19:

θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gojakla

:beer:

Honest John
08/09/2006, 18:50
Καλά διακοπές ήρθε ο φίλος ή μετανάστευσε??:eek:

Pardalotzatziki
08/09/2006, 19:08
ti exete na peite gia tous pitsirikades pou pane sthn panellhnia ka8e xrono me ta 50aria?
to idio einai.....
to 8ema einai na goustareis....ama goustareis kaneis ta panta....
kai fusika...........

PASPANTOY!!!!!!!!

let it roll baby.....let it roll...

Tropeas
08/09/2006, 19:14
και τι να κάνει δηλαδής... :p
να στείλει τα πράγματα με άλλο εισητήριο... :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

tsoukas77
08/09/2006, 20:14
Ως θεαμα,μου ειναι αποκρουστικο.Ομως σαν σκεψη,μοιαζει συναρπαστικο ενα τοσο μεγαλο ταξιδι με την αγαπημενη μας μοτο...

miraze
08/09/2006, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
και τι να κάνει δηλαδής... :p
να στείλει τα πράγματα με άλλο εισητήριο... :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Και όμως γίνεται

Κάτοχος SS από Αγρίνιο όταν πηγαίνει Αθήνα ή Σαλονίκη πάντα στέλνει το σάκο με το ΚΤΕΛ για να μη τον κουβαλάει

Όσο για το Βέλγο, χίλια μπράβο που δεν τον ενδιέφερε η εικόνα του αλλά η ΟΥΣΙΑ του ταξιδιού στην Ελλάδα

:a18: :a18: :a18: