Σύνδεση

View Full Version : Ρεζερβουαρ

oulas
12/09/2006, 08:22
Ρε παιδια, πως λεγεται η διαδικασια, που κανουμε στα παλαια σκουριασμενα ρεζερβουαρ των μηχανων?

Πλαστηκοποιηση? :smilea:

Την πεταξα ε?:D

Βασικα επειδη η μηχανη ειναι καινουργια, και το αυτοκινητο μου, 30 ετων, ψαχνω να πλαστικοποιησω του αυτοκινητου. Φανταζομαι γινεται κατι αναλογο και στα αυτοκινητα εε?

Εχει κανεις ιδεα, που μπορω να βρω τετοιο μαστορα?

Η αν δεν υπαρχει για αυτοκινητα, να το παω σε καποιον που κανει το ιδιο για μηχανες...

Τhanx

Ps Δεν το βαλα στα τεχνικα γιατι με ενδιαφερει για το αυτοκινητο

dirtbird
12/09/2006, 08:27
Δύσκολο να γίνει σε ρεζερβουάρ αυτοκινήτου λόγω μεγαλύτερου όγκου.

Παλιά, τα ρεζερβουάρ που έπιαναν σκουριά, τα γέμιζαν για 3 μέρες νερό και μετά τα έκοβαν και τα επισκεύαζαν.

Έχεις τρύπα? Αν ναι, το επισκευάζεις με πάστα.

Για τι αυτοκίνητο μιλάμε?

oulas
12/09/2006, 08:33
Τις τελευταιες εβδομαδες μαθαινω το παλαιο του πατερα μου. Μοντελο 1978, Simca Crysler 1508 GT.

Μου χουν βουλωσει 2 φορες τα ζιγλερ τελαιταια, (σε 3 εβδομαδες που οδηγω) πιθανος απο βρωμια οι σκουριες που θα χει το ρεζερβουαρ. Τρυπα δεν εχει.

Το αμαξι στιε χαμηλες στροφες, κανει σαν μικρες διακοπες, και δεν τραβαει σωστα. Μετα απο καθαρισμα στα ζιγλερ που μου εδειξε ο πατερας μου, δεν παιρνει πανω απο 5 λεπτα, ολα λειτουργουν μια χαρα.

Για αυτο σκεφτομαι, πως θα φτιαξω το ρεζερβουαρ.

60 lt ρεζε4ρβουαρ εχει.

dirtbird
12/09/2006, 09:33
Kανονικά πρέπει να καθαρίσεις όλο το καρμπ, τα ζιγκλέρ που καθαρίζεις είναι του ρελαντί.

Είσαι σίγουρος ότι έχει μεταλικό ρεζ. , τα Solara (επόμενο μοντέλο) είχαν πλαστικό.

Πάντως μπορείς να βάλεις ένα φίλτρο στο ρεζ/άρ και ένα στο καρμπ. για να μη βγάζεις το ρεζ/άρ.

oulas
12/09/2006, 15:08
99 τις εκατο ειναι μεταλλικο. Αν ομως το solara exei plastiko, ισως και να παιρνει καινουργιο ρεζ απο solara. Θα κοιταξω αν εχει φιλτρα στα σημεια αυτα να δω. Thanx

Ξερει κανεις κανενα μαστορα που να ασχολειτε με ρεζερβουαρ?