View Full Version : Ρε ΠΑΠΑΡΑ rsp....
πουλάς τις βαλίτσες και κοιτάς 954 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27939)
την άδεια της διοίκησης (penelope) την πήρες; Ή θα της κάνεις έκπληξη και θα σε κυνηγάει με την MITSUKO; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Τις βαλιτσες τις πουλαω με την αδεια της....:blush:
Το 954 θα της το φερω σιγα σιγα...
Εσενα ομως πουστη αντρα, που ειμουν ο μαλακας ετοιμος να σε παρω τηλεφωνο να βρεθουμε να δοκιμασεις ενα καινουργιο πραγματακι δικο μας...%$#^*(*@^@%
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τις βαλιτσες τις πουλαω με την αδεια της....:blush:
Εσενα ομως πουστη αντρα, που ειμουν ο μαλακας ετοιμος να σε παρω τηλεφωνο να βρεθουμε να δοκιμασεις ενα καινουργιο πραγματακι δικο μας...%$#^*(*@^@%
Μην γίνεσαι μαλέας..... μια ερώτηση κάναμε :winka: Άσε που 2 954 βόλτα είναι καλύτερα από ένα μόνο του :D
Που; Πότε;
:smokin:
Θα σε παρω συντομα, κανονιζω τα χαρτια του....Βλεπεις τωρα πια παιζουμε νομιμα...
Θα σε παρω συντομα, κανονιζω τα χαρτια του....Βλεπεις τωρα πια παιζουμε νομιμα...
ΜΟΝΟ έτσι.... εγώ βέβαια ΠΑΝΤΑ νόμιμος ήμουν/είμαι.... με την άδεια του κράτους :winka:
Μην το καθυστερείς.... :a18: :a56:
FestoNero
12/09/2006, 20:48
Nαι ναι...
Αγαααααπη....
Πηρα ενα...
9
5
4
:a13: :a13:
Για να πάρει το 954 ή οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι, εκτός από την διοίκηση πρέπει να περάσει και από τα δικά μου χέρια :winka:
Nikoskazer2000
12/09/2006, 23:35
Ελπίζω να το πάρει μαλακά η γυναίκα σου για να μην πάρεις εκτός απο το 954 και κανένα 166 :a01: :a22:
DimChios
13/09/2006, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ελπίζω να το πάρει μαλακά η γυναίκα σου για να μην πάρεις εκτός απο το 954 και κανένα 166 :a01: :a22:
...ή τον π@ύλο και είσαι και φρέσκος ακόμα γμτ!
:lol: :lol: :lol:
George-3-
13/09/2006, 03:06
Ναι αλλα μην ξεχνατε πως τωρα ειναι στο δημοσιο...
Δεν το κουναει κανενας απο την θεση του, η διοικηση το πολυ πολυ να κανει καμια ΕΔΕ και να εχει καμια καμπανα για κανα μηνα... κρεββατομουρμουρα και τα συναφη...
Λογιστηριο δεν βλεπει...χεχε