PDA

View Full Version : o gauros sto tsou lou...

Σελίδες : [1] 2

kalgeorge
12/09/2006, 22:52
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: e re plakes kai fetos
ma...4 re?:rotflmao: :rotflmao:
exei ginei tarifa pleon? :rotflmao: :rotflmao:
kala ta legate, fetos einai i xronia sas....gia nea rekor :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re plaka me tous gaurous...KATHE XRONO TA IDIA

Vstrommer71
12/09/2006, 23:00
Θυμαμαι το ανεκδοτακι που λεει για εναν γαβρο που πηγαινει στο videoclub και ζηταει αγωνες του Ολυμπιακου στην Ευρωπη και η υπαλληλος του απαντα:"Κυριε,οι τσοντες βρισκονται στον επανω οροφο!!!!":D :D :D :D
Αλλα εχουμε κι εμεις την Μιλαν αυριο,θα καλοπερασουμε
:hypnotize

MvP
12/09/2006, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kala ta legate, fetos einai i xronia sas....gia nea rekor :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Esy ti omada eisai eipame?

el_hymador
12/09/2006, 23:23
απο STOUBI :

''ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Θα εχουμε λιγο ανταγωνισμο φετος η θα περιμενετε τα εκτος μας στο τσου-λου για να σκασει το χειλακι σας !!

Θελατε και σουπερ λιγκα...''

...τελικα και με τα εντος σας ξεκαρδιζομαστε στα γελια:lol: :rotflmao: :lol:

θριαμβος παντως!!! παρα ενα γκολ και θα επιστρεφατε στις ενδοξες εποχες της πενταρας ....

...θελατε , θελετε και θα θελετε και Ευρωπη....:lol:

υ.γ. Αυτον τον Ουαντου , αυτον τον παικταρα , αυτον τον ακλονητο βραχο στην αμυνα που τον βρικατε???!!!:lol: :lol:

...four and counting.....:beer: :beer:

kalgeorge
12/09/2006, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
Esy ti omada eisai eipame?

vazelos....

el_hymador
12/09/2006, 23:32
ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!

''Πωλειτε καντινα , μικρη , αυτοκινουμενη , ιδανικη για κορνεδες , με επικυρωμενη απο τον Δημο αδεια σε σημειο κοντα στον Ρεντη.... πληροφοριες κος Τροντ , τιμη λογικη και ευκολιες με την επιδειξη καρτας - μελους του θρυλου''

:lol: :rotflmao: :lol:

MvP
12/09/2006, 23:32
vazelos....

Katse sto UEFA na paizeis me metalourk kai metallica kai ase ta sxolia gia omades pou paizoun se megalutera prwtathlhmata!

Mhn pw gia thn superliga twra, giati varieme na lew ta idia!

Filika:wave2:

kalgeorge
12/09/2006, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
Katse sto UEFA na paizeis me metalourk kai metallica kai ase ta sxolia gia omades pou paizoun se megalutera prwtathlhmata!

Mhn pw gia thn superliga twra, giati varieme na lew ta idia!

Filika:wave2:

nai re file oti peis :rotflmao:
tesera...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jtoros
12/09/2006, 23:38
Εγώ ένα έχω να πω.

Αν η καλύτερη, πιο δεμένη, με τις περισσότερες πρόσφατες επιτυχίες εντός των συνόρων ομάδα της Ελλάδας χάνει εντός έδρας από τη μισή Βαλένθια, τότε είμαστε πολύ χαμηλά.

:sad: :a35:

MvP
12/09/2006, 23:39
nai re file oti peis :rotflmao:
tesera...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Den diafwneis pantos!

MvP
12/09/2006, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Εγώ ένα έχω να πω.

Αν η καλύτερη, πιο δεμένη, με τις περισσότερες πρόσφατες επιτυχίες εντός των συνόρων ομάδα της Ελλάδας χάνει εντός έδρας από τη μισή Βαλένθια, τότε είμαστε πολύ χαμηλά.

:sad: :a35:

Se auto sumfwnw 100% alla den perimena to shmerino match gia na to katalavw!:(

Vstrommer71
13/09/2006, 00:23
Mεχρι κι ο Σολιντ ειπε:''Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης ή μπορούσε κάτι παραπάνω στις μεταγραφές;
Η Βαλένθια αγόρασε παίκτες με 43 εκατ. ευρώ, κι εμείς με 1.5 εκατ., αλλά μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα. Αλλά είναι δύσκολο να κοντράρουμε μια ισπανική ομάδα οικονομικά."!!!!!

Φιλικη συμβουλη ΜΗΝ πεφτουν τοοοοοοσο πολυ οι παικτες σας για πεναλτυ γιατι κανουν κι αλλες λακουβες,κι εχει ηδη πολλες το Καραϊσκακη απ'οτι ειδαμε!!!
Αυτα ισχυουν και για ΟΛΟΥΣ τους καραγκιοζαραιους Ελληνες παιχτες που πεφτουν με το φυσημα του αερα,ανεξαρτητως ομαδας.Και σε μας πρεπει αυτον τον Σεζαρ(της ΑΕΚ) να του τραβηξουνε κανα αυτι για τις τουμπες.Βαλε ρε μ@λ@κα κανα γκολ κι ασε τα θεατρικα!:mad::smokin:

kalant
13/09/2006, 00:26

οταν λες τσου λου τι εννοεις?

dirtbird
13/09/2006, 05:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
οταν λες τσου λου τι εννοεις?

Τσιμέντα Λαυρίου?

Παράλογο?

Τσάμπιονς Λιγκ (ή ΛιΝγκ κατά τους Έλληνες σπορκάστερς)

Gandalf dr685sm
13/09/2006, 07:42
Κάθε χρόνο τα ίδια...

ήρωες για 30 λεπτά, μέχρι να έρθει η ώρα της άμυνας... και εκεί ενας Vilia απο την Vilarouba, (χεχεχεεχε...δεν κρατήθηκα) έκανε άνω κάτω την άμυνα του ΟΣΦΠ , που δεινοπάθησε, περιμένοντας άδικα κάποιο offside (δεύτερο goal που ο Ανατολάκης κοιτάει στο πλάι με σηκωμένο το χέρι αλλά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα Έλληνας referee).

H άμυνα πλήν κάποιες εξάρσεις του Domi και τον καταπληκτικό για εμένα Νικοπολίδη, ΕΜΠΑΖΕ....για ποιά δεμένη ομάδα μιλάνε οι κόκκινοι;...

Εκείνο που είδα , ήταν ένα Καστίγιο να κάνει παιχνίδι (έτρεξε πολύ ... ίσως η καλύτερη "μεταγραφή" των Κόκκινων) και τον Πάντο να κάνει τα ίδια στο δεύτερο. Ο Στολτίδης καλός αλλά δεν είναι Ζιντάν , να τα κάνει όλα.

Κατά τα άλλα,..... ΤΟ ΧΑΟΣ.....

Ο Σόλιντ τον είχε πιάσει λήθαργος και μουτζούρωνε πάλι μπλοκάκια και ας τον έβριζε όλη η θύρα πάνω απο τον πάγκο.

Πως θα ξυπνήσουν οι παίκτες αν ο Προπονητής στο 1-1 , δεν έχει μεσογειακό ταπεραμέντο και δείξει "Θύελλα και καταιγίδα" που τους περιμένει στα αποδυτήρια;

Το δυσάρεστο είναι οτι η Ελλάδα έχασε ευκαιρία για συγκέντρωση βαθμών απο τους κόκκινους , που , δυστυχώς πλέον παίρνουν το χαρακτηριστικό των Loosers στα Ευρωπαικά παιχνίδια με 3-4 goal σε κάθε ένα απο αυτά.

Η ιστορία είναι ακόμα πιο δύσκολη σήμερα με την ομάδα μου, να παίζει απέναντι σε ενα απο τα φαβορί για την Κούπα. Το μοναδικό πλεονέκτημα μας, είναι οτι το παιχνίδι , είναι καθαρό κέρδος χάσουμε- πάρουμε βαθμό , μιας και με τέτοια ομάδα , μόνο οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις , είναι σημαντικότατες...

Αρκεί να μην μας δανείσουν οι κόκκινοι την σακκούλα τους και αρχίσουμε και βάζουμε και εμείς τεμάχια μέσα.

Για τους πράσινους...

Με ποιους θα παίξετε που έπεσε θερισμός επιδημίας στην ομάδα; Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκαν 8 παίκτες στο Ιατρικό δελτίο!!!!

Gandalf

XTMPAM
13/09/2006, 08:10
ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΕΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
13/09/2006, 09:15
Οι γαυροι ρε παιδια δεν θα μας πουν κατι?.....αυτοι που χρηστηκαν πρωταθλητες απο την τριτη αγωνιστικη....αυτοι που ελεγαν για την υπερομαδα τους.....που μπαζει απο παντου , που ειναι ασυνδετη , που για να επιστρεψουν οι παικτες στην αμυνα κανουν πρωτα δηλωση του νομου 105......

που ειναι??...ουτε ενα γραμμμα , ενα τηλεφωνο....κατι τελως παντων......

.....ανησυχω....

:lol:

Gandalf dr685sm
13/09/2006, 09:19
πλάκα..πλάκα...

Όσους γαύρους φίλους και γνωστούς έχω .. .δεν απαντάνε σε κινητά , emails, σήματα καπνού....τίποτα...
Βουβός πόνος μιλάμε.

Εδώ ο Πάρεδρος τους και την έκανε λέει ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ απο το Καραϊσκάκη.

Όσο για το πρωτάθλημα εδώ... εγώ θα πω.. .μην βιάζεστε.. έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι βέβαια το φαβορί, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Ειδικά τώρα.

Gandalf

kalesin
13/09/2006, 09:26
αυτο που με διασκεδαζει αλλα κ με εκνευριζει απιστευτα, ειναι ο απιστευτες κωλοτουμπες των δημοσιογραφων.

λιγο πριν αρχισει το παιχνιδι, η βαλενθια ηταν μια ομαδα στα μετρα του ολυμπιακου, χωρις εμπειριες, κ σιγα μην χρειαζεται να ανησυχει η υπερομαδα του λιμανιου που εχει 2 ισαξιες εντεκαδες.
μετα τον αγωνα οι ισπανοι ηταν η υπερομαδα που ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι εχει φτασει σε τελικους, κ οτι ο ομιλος [ο ιδιος που μολις ειχε γινει η κληρωση, ηταν βατος] ειναι πολυ δυσκολος κ στην καλυτερη παει ο ολυμπιακος για την τριτη θεση.

το παιχνιδι δεν καταφερα να το δω για να εχω αποψη για την ομαδα [ασε που κ να το εβλεπα δεν ειμαι κ ο πιο αντικειμενικος- ακομα πιστευω οτι στο πρωτο γκολ του ολυμπιακου ο μιχαλακης εκανε κοντρολ με το χερι...].
Αυτο ομως που καταλαβα ακομα κ απο την ραδιοφωνικη μεταδωση, ειναι οτι η αμυνα για να μαθει να δουλευει, θελει να αλλαξει ολη.

Αληθεια, που ειναι το βαθος του παγκου οταν χρειαζεται να γινει αλλαγη στην αμυνα;

MIKE_16V
13/09/2006, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πλάκα..πλάκα...

Όσους γαύρους φίλους και γνωστούς έχω .. .δεν απαντάνε σε κινητά , emails, σήματα καπνού....τίποτα...
Βουβός πόνος μιλάμε.

Εδώ ο Πάρεδρος τους και την έκανε λέει ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ απο το Καραϊσκάκη.

Όσο για το πρωτάθλημα εδώ... εγώ θα πω.. .μην βιάζεστε.. έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι βέβαια το φαβορί, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Ειδικά τώρα.

Gandalf

Εσυ θα απανταγες στο τηλ. μετα απο ενα τετοιο ρεζιλικι?

Οχι μονο ο προεδρος εφυγε σκασμενος, αλλα ολο το γηπεδο, με το που μπηκε το 3 αρχισε κοσμος να σηκωνετε...στο 4 αδειασε σε χρονο dt το καραισκακη.

Κατι χειροκτοτηματα ακουσα, φτανοντας στο μηχανακι, τουλαχιστον οσοι μειναν πρεπει να χειροκτοτησαν την βαλενθια, και πολυ καλα εκαναν.

Gandalf dr685sm
13/09/2006, 09:42
τα χειροκροτήματα ήταν όντως για την Βαλένθια και μπράβο σε όσους το έκαναν, γιατι το κυριότερο είναι να ξερεις να χάνεις και να αναγνωρίζεις την ανωτερώτητα του άλλου.

Τώρα για δυναμικότητες... τα έχουμε πει..

Μια ομάδα σαν την Βαλένθια με συναπτές παρουσίες στην άτυπη 8αδα του CH.L και 3 απο αυτές στην 4αδα, νομίζω οτι δεν είναι για τα "δόντια" καμιάς Ελληνικής ομάδας.
Λάβετε υπόψιν οτι έλειπαν και 4 παίκτες δημιουργίας και βασικοί (κέντρο και επίθεση) και θα πάρετε μια σωστή εικόνα για την δυναμικότητα της.

Gandalf

kalant
13/09/2006, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οι γαυροι ρε παιδια δεν θα μας πουν κατι?.....αυτοι που χρηστηκαν πρωταθλητες απο την τριτη αγωνιστικη....αυτοι που ελεγαν για την υπερομαδα τους.....που μπαζει απο παντου , που ειναι ασυνδετη , που για να επιστρεψουν οι παικτες στην αμυνα κανουν πρωτα δηλωση του νομου 105......

που ειναι??...ουτε ενα γραμμμα , ενα τηλεφωνο....κατι τελως παντων......

.....ανησυχω....

ποια υπερομαδα ρε φιλε, ειπε κανενας τετοιο πραγμα?

εννοειται πως δεν ειναι ο γαυρος για πορειες στην ευρωπη και διαφορα τετοια, οταν λεγεται οτι ο ολυμπιακος ειναι υπερομαδα εννοειται σε σχεση με τον παναθηναικο και την αεκ που ειναι πααααααρα πολυ χειροτεροι...

ο φθηνοτερος παικτης της βαλενθια ειναι ο ακριβοτερος του γαυρου (παιζεται μαλλον), οποτε πορειες στην ευρωπη μην περιμενουμε...

DUKASII
13/09/2006, 09:56
τα χειροκροτήματα ήταν όντως για την Βαλένθια και μπράβο σε όσους το έκαναν, γιατι το κυριότερο είναι να ξερεις να χάνεις και να αναγνωρίζεις την ανωτερώτητα του άλλου.

Τώρα για δυναμικότητες... τα έχουμε πει..

Μια ομάδα σαν την Βαλένθια με συναπτές παρουσίες στην άτυπη 8αδα του CH.L και 3 απο αυτές στην 4αδα, νομίζω οτι δεν είναι για τα "δόντια" καμιάς Ελληνικής ομάδας.
Λάβετε υπόψιν οτι έλειπαν και 4 παίκτες δημιουργίας και βασικοί (κέντρο και επίθεση) και θα πάρετε μια σωστή εικόνα για την δυναμικότητα της.

Gandalf και ένας αμυντικος ΝτελΟρνο...

και αυτη η απειρη βαλενθια επαιζε με τα τσικο της λεμε..
αριστερο χαφ ξεκινησε ενας 20χρονος και αντικαταστάθηκε απο αλλονα 20 χρονο..

τι λεμε τωρα
για πλακα μας παιζουνε τελικα...μα τελειως για πλάκα.

οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Ο κ. ΧΕΛΑΚΗΣ μετα τον αγωνα με κανει να γελάω ακομα..

κλαψε ΧΕΛΑΚΗ ΚΛΑΨΕ....κλαψε ρε μαλακα που φταίει λεει οτι οτι πλερωνεις παίρνεις.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..ΕΙΧΕ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΛΑΚΑΚΑ????Ε ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ?
ου ρεζιλια δημοσιογραφοι λεμε.
βγηκε μετα το ματς και μας ειπε οτι απλα οι αλλοι ειναι καλύτεροι.
πες ρε παλιομαλακα οτι ο τροντ τα χει κανει μπουρδελο εκει μεσα.πεστο ντε.και η βαλενθια δεν έκανε λεει και τιποτα το φοβερο..
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 4 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 4-5 ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..
με τα δευτερά της..

τι να πω ρε πουστη μου τα νευρα μου παραμυθιάζουν και χαιδευουν τα αυτιά του κοσμακη μπας πουλήσουν κανα φύλο παραπανω.

ridiculus
13/09/2006, 09:58
:a014: :a014: :a014: :a014:

Καλά ήταν και εχτές.... Μπράβο στον Ολυμπιακό που έδωσε το γνώριμο αλλά ποτέ βαρετό σόου στο τσου λου.

Που είναι τα γαυράκια που μιλάγανε με έπαρση για την ασύμαντη
΄Βαλένθια?????

ΕΕεεεεερχονται και χειρότερα .......:lol: :lol: :lol:

Πάρτε το χαμπάρι αν δεν τα σκάσουνε σε μεταγραφές οι πρόεδροι τσου λου δεν τσουλάει κανείς.

LIBYKOS
13/09/2006, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αυτο που με διασκεδαζει αλλα κ με εκνευριζει απιστευτα, ειναι ο απιστευτες κωλοτουμπες των δημοσιογραφων.

λιγο πριν αρχισει το παιχνιδι, η βαλενθια ηταν μια ομαδα στα μετρα του ολυμπιακου, χωρις εμπειριες, κ σιγα μην χρειαζεται να ανησυχει η υπερομαδα του λιμανιου που εχει 2 ισαξιες εντεκαδες.
μετα τον αγωνα οι ισπανοι ηταν η υπερομαδα που ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι εχει φτασει σε τελικους, κ οτι ο ομιλος [ο ιδιος που μολις ειχε γινει η κληρωση, ηταν βατος] ειναι πολυ δυσκολος κ στην καλυτερη παει ο ολυμπιακος για την τριτη θεση.

Αυτούς εκεί στη ΝΕΤ ποιός τους είπε να πάρουν τον εριστικότατο τον στούμπο τον Παπαδημητρίου; Τόσο καλός είναι πια;
Και συν τοις άλλοις έχουν και το Μίχο, που με τις φωνάρες τους, ξεφτιλίζουν και τους γαιδάρους που γκαρίζουν πιο μελωδικά
Και για να δούμε τα στιγμιότυπα από τα άλλα ματς, πρέπει να δούμε μια ώρα κονσέρβα παιχνίδι, το οποίο με τις παρατηρήσεις, τις κουβέντες και λοιπές αναλύσεις, όλων των μαλάκιδων που μαζεύουν στα στούντιο, κρατάει όσο ένας κανονικός αγώνας και που όλοι βέβαια κάπου το είχαν δει.
Αϊ σιχτίρ πια!!!

el_hymador
13/09/2006, 10:16
ποια υπερομαδα ρε φιλε, ειπε κανενας τετοιο πραγμα?

εννοειται πως δεν ειναι ο γαυρος για πορειες στην ευρωπη και διαφορα τετοια, οταν λεγεται οτι ο ολυμπιακος ειναι υπερομαδα εννοειται σε σχεση με τον παναθηναικο και την αεκ που ειναι πααααααρα πολυ χειροτεροι...

ο φθηνοτερος παικτης της βαλενθια ειναι ο ακριβοτερος του γαυρου (παιζεται μαλλον), οποτε πορειες στην ευρωπη μην περιμενουμε...

Εμ αυτο θα σας φαει.....ποιος ειναι παααααρα πολυ καλυτερος ?

Ο γαυρος?....τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι....δηλαδη εσυ εισαι ευχαριστημενος με δεκα πρωταθληματα παραπανω?....οταν εξω περνουμε τον πουλο πανταχωθεν?....δεν μιλαω να σηκωσει κουπα Ελληνικη ομαδα....μιλαω να αγωνιζεται με αξιοπρεπεια και να μην γινομαστε ρεζιλι....περισυ ηταν μακραν η χειροτερη χρονια για της Ελληνικες ομαδες στο εξωτερικο....μακαρι να μην επαναληφθουν τα ιδια και φετος.

XTMPAM
13/09/2006, 10:37
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!
ΑΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ 2!!

1 ΕΒΑΖΕ 2 ΕΤΡΩΓΕ!!!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ!!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ!!ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΤΣΟ !!!

TROOPER
13/09/2006, 11:26
δεν κρυβομαστε ρε χλεχλεδες...απλα εχουμε και ποιο σοβαρες δουλειες απο το να απανταμε σε δευτεροτριτους για κατι που δεν κανουνε τιποτα αλλο απο το να μαζεβουνε ισοπαλιες στο ελληνικο πρωταθλημα και ηττες απο ιωνικους!!!!!

δε μου λετε ιδικα εσεις ρε χαρωποι βαζελοι.....

οι παιχταραδες σας εχτες χεστηκανε απο τη χαρα ουσ και τρεχανε με γαστρεντεριτιδες στα νοσοκομεια?????

σας εχω ξαναπει...με ξενα κολυβα κανετε κηδεια και για αυτο πατε με τον κωλο συνεχεια!!!!!!!!δε βλεπετε τα χαλια σας!!!!!!!απλα χερεστε με τα δικα μας!!!!!!!ε παιχτε πεμπτες λοιπον για φετος και τα ξαναλεμε στα αναμεταξυ μας....ξερετε εσεις!!!!!!!!!

el_hymador
13/09/2006, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν κρυβομαστε ρε χλεχλεδες...απλα εχουμε και ποιο σοβαρες δουλειες απο το να απανταμε σε δευτεροτριτους για κατι που δεν κανουνε τιποτα αλλο απο το να μαζεβουνε ισοπαλιες στο ελληνικο πρωταθλημα και ηττες απο ιωνικους!!!!!

οι παιχταραδες σας εχτες χεστηκανε απο τη χαρα ουσ και τρεχανε με γαστρεντεριτιδες στα νοσοκομεια?????

σας εχω ξαναπει...με ξενα κολυβα κανετε κηδεια και για αυτο πατε με τον κωλο συνεχεια!!!!!!!!δε βλεπετε τα χαλια σας!!!!!!!απλα χερεστε με τα δικα μας!!!!!!!ε παιχτε πεμπτες λοιπον για φετος και τα ξαναλεμε στα αναμεταξυ μας....ξερετε εσεις!!!!!!!!!

σωπα , σωπα....ακομα να συνηθισεις? δεν ηταν δα και κατι τοσο συνταρακτικο....ουτε πενταρα , ουτε εφταρα ...τα αυτακια σας χαϊδεψανε....(η κατι αλλο....)

Εμεις μεγαλε τα χαλια μας τα ξερουμε....εσεις δεν λετε να βαλετε μυαλο και ξανοιγεστε...δυστυχως η επαναφορα στην πραγματικοτητα γινεται παντα με τον χειροτερο τροπο......

..... με τις υγειες σας...

:beer:

XTMPAM
13/09/2006, 11:44

ΚΛΑΨΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

TROOPER
13/09/2006, 11:46
σωπα , σωπα....ακομα να συνηθισεις? δεν ηταν δα και κατι τοσο συνταρακτικο....ουτε πενταρα , ουτε εφταρα ...τα αυτακια σας χαϊδεψανε....(η κατι αλλο....)

Εμεις μεγαλε τα χαλια μας τα ξερουμε....εσεις δεν λετε να βαλετε μυαλο και ξανοιγεστε...δυστυχως η επαναφορα στην πραγματικοτητα γινεται παντα με τον χειροτερο τροπο......

αφου τα χαλια σας τα ξερετε ασχοληθητε με αυτα και αφηστε τα δικα μας που σε τελικη αναλυση ειναι και καλυτερα απο τα δικα σας!!!

δε ξανοιγετε κανεις ρε χουρμαδορ...απλα οπως και να γινει παντα ελπιζεις σε κατι καλυτερο!!!!

αλλωστε σα λαος εμεις οι ελληνες ετσι δεν ειμαστε???

να σου θυμισω το συνθηματακι σε 2 χρονια στη γερμανια φερτε μας τη βραζιλια...?

...και με τις δικες σας...:beer:

TROOPER
13/09/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΚΛΑΨΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

:nono:

:wave2:

ridiculus
13/09/2006, 11:53
Μπάζει απο παντού με τον Ουαντού!!!!

Που πάτε ρε Σολιντοκοκαλικοι?
Η άμυνα ήταν το πρόβλημα σας και άμυνα δεν φτιάξατε....

Αλλά πήρατε τον ουαντού !!!!!!
Σκάσατε τα φράγκα μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.... για τσουλου βλέπε ευρωπαικές ομάδες...... με κυάλια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
13/09/2006, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus

Σκάσατε τα φράγκα μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.... για τσουλου βλέπε ευρωπαικές ομάδες...... με κυάλια

εσυ τι ακριβως εισαι δε μας ειπες ....και βεβαια εγω πρεπει να παρω κυαλια για να δω ευρωπη!!!!!!!!!!

εσυ τι πρεπει να παρεις για να δεις εμας???????

μηπως τα βουνα καλυτερα!!!!!!!!!!!!?????????????:D

lampros_fazer
13/09/2006, 12:05
Τα χάλια μας τα βλέπουμε και τα ξέρουμε..

Το θέμα είναι ν'ανοίξετε τα μάτια σας και να καταλάβετε οτι έχετε κι εσείς χάλια.. Και τα βλέπει όλη η Ευρώπη και γελάει όπως γέλαγε και με μας πέρσι,με τη διαφορά οτι με σένα γελάει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..

Να θα παίζω Πέμπτες..Αλλά θα βάλω μακρυμάνικο (έχω μια αμφιβολία αν ο Μπάκε πιστεύει το ίδιο.. :lol: )

Φέρε πίσω τα κόλυβα του Ιωνικού.. :rotflmao:

lampros_fazer
13/09/2006, 12:06
Ρε πούστη Νικολακόπουλε παραδέξου μια φορά οτι είσαι για τον φούτσο και μην πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα..

STOYBI
13/09/2006, 12:08
Σας εχω λεμε !!!! :mad: :mad: :mad: :a29: :a29:

Το βραδυ που θα εχω ησυχια !!!!

:a015: :a015: :a015: :a015:

el_hymador
13/09/2006, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σας εχω λεμε !!!! :mad: :mad: :mad: :a29: :a29:

Το βραδυ που θα εχω ησυχια !!!!

:a015: :a015: :a015: :a015:

βρε που χαθηκες εσυ? και ελεγα θα εμφανιστει , δεν θα ενφανιστει.....τι νεα? ολα καλα?

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

TROOPER
13/09/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τα χάλια μας τα βλέπουμε και τα ξέρουμε..

Το θέμα είναι ν'ανοίξετε τα μάτια σας και να καταλάβετε οτι έχετε κι εσείς χάλια.. Και τα βλέπει όλη η Ευρώπη και γελάει όπως γέλαγε και με μας πέρσι,με τη διαφορά οτι με σένα γελάει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..

Να θα παίζω Πέμπτες..Αλλά θα βάλω μακρυμάνικο (έχω μια αμφιβολία αν ο Μπάκε πιστεύει το ίδιο.. :lol: )

Φέρε πίσω τα κόλυβα του Ιωνικού.. :rotflmao:

ρε λαμπρο εμενα με νοιαζει να χανεις βαθμους στην ελλαδα...εσας τι σας νοιαζει τι κανουμε στην ευρωπη???

ασε που ετσι οπως παει θα βγαζουμε στο τελος μια μονο ομαδα...αρα δε σας συμφερει αφου ως 2οι δε θα περασετε ποτε τσου λου!!!!:wave2:

DUKASII
13/09/2006, 12:28
ρε λαμπρο εμενα με νοιαζει να χανεις βαθμους στην ελλαδα...εσας τι σας νοιαζει τι κανουμε στην ευρωπη???

ασε που ετσι οπως παει θα βγαζουμε στο τελος μια μονο ομαδα...αρα δε σας συμφερει αφου ως 2οι δε θα περασετε ποτε τσου λου!!!!:wave2: καλα αμα παιζει και ο πρωταθλητης προκριματικα απο το 09 να δω εκει τι πιπες θα βρειτε να λετε παλι.

TROOPER
13/09/2006, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα αμα παιζει και ο πρωταθλητης προκριματικα απο το 09 να δω εκει τι πιπες θα βρειτε να λετε παλι.

οτι απλα κερδιζουμε ολες τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες!

σε καλυψε η απαντηση?:wave2:

MIKE_16V
13/09/2006, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα αμα παιζει και ο πρωταθλητης προκριματικα απο το 09 να δω εκει τι πιπες θα βρειτε να λετε παλι.

Να παιζει και απο του χρονου γινετε???

Αμα δεν μπορει να μην πηγαινει καμια Ελληνικη ομαδα....

DUKASII
13/09/2006, 12:43
οτι απλα κερδιζουμε ολες τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες!

σε καλυψε η απαντηση?:wave2: μεγαλο οραμα εχεις για την ομαδα σου παναθεμα σε.
αντε και αμα νικατε στο πρωταθλημα...καθε κυριακη να βγαινεις στο πασαλιμανι να κανεις φιεστα...

μιλαμε για μεγαλεία...

με κάλυψες πληρως μεγαλε.

Konti
13/09/2006, 12:43
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα οι ομάδες θα παίζουν προκριματικά απο τον Ιούνιο!!!:evil: :evil:

Ο γαύρος ήταν :yuck: :yuck: εχθές! Έγώ το έλεγα απο την αρχή ο όμιλος δεν είναι εύκολος!

Κανένας δεν υπολογίζει την Roma! Μην νομίζετε ότι θα περάσει εύκολα βράδια με την Roma!

Gandalf dr685sm
13/09/2006, 12:49
Το θεωρώ στρουθοκαμηλισμό αυτό που ειπώθηκε μόλις τώρα...

Δηλαδή ρε παλουκάρια... να ρωτήσω κάτι...

Θεωρείτε μαγκιά να συμπαρασύρετε την Ελλάδα στον γκρεμό , επειδή στην ουσία, οι άλλοι στο εσωτερικό είναι μάπα το καρπούζι και δεν μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα για να περάσουν αυτοί πρώτοι;

Είναι αυτό δικαιολογία, για να πηγαίνετε έξω και να λέτε "μαγκία μας" που χάνουμε μιας και μπορούμε να βγαίνουμε κάθε χρόνο;

Δεν λέω... την περισσότερη ευθύνη την έχουν οι άλλες ομάδες, που επιτέλους δεν κάνει κάποιος μια κίνηση να φέρει πάικτες (ο Καβουρο-Γιάννης, ή οι Ζητιάνοι της Ομάδος μου; ) και να σας πάρουν τα σώβρακα , μιας και ειλικρινά το χθεσινό καφενείο της άμυνας σας, ήταν για αλάνα.

Αλλά όπως είπα αυτό δεν είναι δικαιολογία να χαιδεύετε τα γένια σας και να λέτε , εμείς παίρνουμε κούπες αλλά έξω είμαστε για τον...$#@$@#
Και να επαναπαύεστε κιόλας σε αυτό!!!

Και ο ΠΑΟ , έπαιρνε κούπες και έβγαινε έξω, αλλά στην τελική στην Ευρώπη αυτός και λίγο η ομάδα μου(κάτι ποντάκια της ΑΕΚ)έφεραν την Ελλάδα στην 6η θέση της UEFA(!!!) και με το που βγήκατε εσείς πατώσαμε στην 15η!!!

Αν αυτό σας ικανοποιεί και δεν λεει κάτι για το ποδόσφαιρο που παίζετε εσείς, μιας και είσαστε πρωταθλητές... λέει κάτι σε εμένα... Οι υπόλοιποι είναι τόσο χάλια , που μια ομάδα σαν αυτή του ΟΣΦΠ , εκπροσωπεί την Ελλάδα , σαν πρωταθλητής και μας έχει πάει εκεί που μας έχει πάει.

Τα υπόλοιπα ειναι για να πειραζόμαστε μεταξύ μας.

Όσον αφορά τις εσωτερικές κούπες , είναι σαν το νόμισμα που έχει πάθει υποτίμηση τα τελευταία χρόνια και όταν βγαίνεις έξω με αυτό, το έχουν για "κωλόχαρτο"...

ουφ... τα είπα και ξέσκασα... πάμε για μπυρίτσα τώρα;:beer:

Gandalf

Konti
13/09/2006, 12:53

Και ο ΠΑΟ , έπαιρνε κούπες και έβγαινε έξω, αλλά στην τελική στην Ευρώπη αυτός και λίγο η ομάδα μου(κάτι ποντάκια της ΑΕΚ)έφεραν την Ελλάδα στην 6η θέση της UEFA(!!!) και με το που βγήκατε εσείς πατώσαμε στην 15η!!!
Gandalf

Έτσι έτσι..........:beer: :wave2: :wave2:

lampros_fazer
13/09/2006, 12:54

ασε που ετσι οπως παει θα βγαζουμε στο τελος μια μονο ομαδα...αρα δε σας συμφερει αφου ως 2οι δε θα περασετε ποτε τσου λου!!!!:wave2:
Με (μας) νοιάζει και θα σου πω γιατί.. Γιατί εκεί καταρέει η υπερομάδα που μου τσαμπουνάς οτι έχεις κάθε Κυριακή.. Πως μπορείς να καυχιέσαι οτι έχεις ομαδάρα όταν πας και ξεβρακώνεσαι απο τον καθένα (δεν εννοώ τη Βαλένθια καθένα,αλλά κιαυτή σε ξεβράκωσε με 4 στο γήπεδο σου..) στην Ευρώπη..;; Εκτός αν σε νοιάζει μόνο τη κάνεις στην Ελλάδα.. Τότε για μένα σορυπ ου στο λέω,αλλά είσαι κοροιδο..

Οσο για τους βαθνούς.. Θα βγάζουμε μια ομάδα στο τέλος γιατί μέχρι πέρσι (γιατί πέρσι ούτε εμείς φέραμε) σχεδόν μόνο εμείς φέρνουμε βαθμούς..

MIKE_16V
13/09/2006, 13:00
Ρε παιδες, τι Ολυμπιακος, τι Αεκ, τι Παο, εκει ειναι το προβλημα σας, αφου ολοι για κλωτσιες ειναι, οταν ο παναθηναικος πηγαινε καλα στην ευρωπη ηταν καλυτερος απο τον Ολυμπιακο, τωρα τι ειναι??

Δηλαδη θα τα καταφερνε καλυτερα ο Παο χτες??

Το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο χαλια το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα που ο Ολυμπιακος μπορει και βγαινει πρωταθλητης. οποτε παει ευρωπη.

Οταν αυτο αλλαξει τοτε τα ξαναλεμε, μεχρι τοτε, πρωταθλητης θα βγαινει ο Ολυμπιακος και θα ειναι η Πουτανα της ευρωπης.

TROOPER
13/09/2006, 13:02
gandalf συμφωνω σε ολα μαζι σου!!!!
οι μπυρες ειναι πολυ καλη ιδεα!!!!!

λαμπρο...ρε φιλε ακου να δεις επειδη με χαρακτηρισες κοροιδο...
εγω ξερω και ποιοι ειμαστε σαν ελληνικες ομαδες και πολυ περισοτερο σαν ολυμπιακος!!!!

και λεω το αυτονοητο!!!!

αφου ειμαστε μονο για εδω...ας ειμαι ο καλυτερος!!!!!!!!!

γιατι μονο για εδω ειμαστε αν δε το χεις καταλαβει!!!!!!!!!!!

ολες οι ελληνικες ομαδες δεν ειναι για παραεξω!!!!!!

και οπως ειπα και ο γκανταλφ....φερτε επιτελους και εσεις κανα παιχτη να μας κοντραρετε...προπονηση με πουθεναδες κανουμε στην ελλαδα...πως να παμε εξω???????????

ridiculus
13/09/2006, 13:10
εσυ τι ακριβως εισαι δε μας ειπες ....και βεβαια εγω πρεπει να παρω κυαλια για να δω ευρωπη!!!!!!!!!!

εσυ τι πρεπει να παρεις για να δεις εμας???????

μηπως τα βουνα καλυτερα!!!!!!!!!!!!?????????????:D

Αυτό σε κόφτει εσένα..... ?
Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....
Άσχετη η ερώτηση σου με αυτό που έγραψα το οποίο ούτε κατα διάνοια σου πέρασε απο το μυαλό....

Φίλε για να νιώσεις καλύτερα είμαι ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ και ναι είμαστε στο UEFA, μεσημεράκι και έχουμε την αξιοπρέπεια μας......

:smokin: :smokin: :smokin:

lampros_fazer
13/09/2006, 13:15
gandalf συμφωνω σε ολα μαζι σου!!!!
οι μπυρες ειναι πολυ καλη ιδεα!!!!!

λαμπρο...ρε φιλε ακου να δεις επειδη με χαρακτηρισες κοροιδο...
εγω ξερω και ποιοι ειμαστε σαν ελληνικες ομαδες και πολυ περισοτερο σαν ολυμπιακος!!!!

και λεω το αυτονοητο!!!!

αφου ειμαστε μονο για εδω...ας ειμαι ο καλυτερος!!!!!!!!!

γιατι μονο για εδω ειμαστε αν δε το χεις καταλαβει!!!!!!!!!!!

ολες οι ελληνικες ομαδες δεν ειναι για παραεξω!!!!!!

και οπως ειπα και ο γκανταλφ....φερτε επιτελους και εσεις κανα παιχτη να μας κοντραρετε...προπονηση με πουθεναδες κανουμε στην ελλαδα...πως να παμε εξω???????????
Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά.. Πάνω κάτω τα ίδια με τον Gandalf είπα.. Εγώ είπα οτι είσαι κοροιδο αν λες πχ "δε γαμιέται που τρώω 4ρες-5ρες-7ρες στην Ευρώπη και ξεφτιλίζομαι,αφού στην Ελλάδα νικάω τον Παο και παίρνω το πρωτάθλημα.."

Και για μένα οχι δεν είμαστε μόνο για εδώ.. Δεν είπα να πάμε 4δα ή τελικό,αλλά όχι να μας ξεφτιλίζει η Μόλντε και η Χερενφειν..(και αντίστοιχα εγώ να τρώω 3ρες από ομάδα που παίζει 1η φορά chl-Ουντινέζε..)..

TROOPER
13/09/2006, 13:19
Αυτό σε κόφτει εσένα..... ?
Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....
Άσχετη η ερώτηση σου με αυτό που έγραψα το οποίο ούτε κατα διάνοια σου πέρασε απο το μυαλό....

Φίλε για να νιώσεις καλύτερα είμαι ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ και ναι είμαστε στο UEFA, μεσημεράκι και έχουμε την αξιοπρέπεια μας......

:smokin: :smokin: :smokin:

μπραβο!!!!

βαλε την αξιοπρεπεια σου στο διακορευμενο απο δεκαετιας κωλαρακι σου και ασε τον ολυμπιακο καθε χρονο να σου κανει τα τρια δυο!!!!

υ.γ. πολυ σωστη η δηλωση Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....

idi
13/09/2006, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
... να μην πηγαινει καμια Ελληνικη ομαδα....

+1

STOYBI
13/09/2006, 13:23
απο STOUBI :

''ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Θα εχουμε λιγο ανταγωνισμο φετος η θα περιμενετε τα εκτος μας στο τσου-λου για να σκασει το χειλακι σας !!

Θελατε και σουπερ λιγκα...''

...τελικα και με τα εντος σας ξεκαρδιζομαστε στα γελια:lol: :rotflmao: :lol:

θριαμβος παντως!!! παρα ενα γκολ και θα επιστρεφατε στις ενδοξες εποχες της πενταρας ....

...θελατε , θελετε και θα θελετε και Ευρωπη....:lol:

υ.γ. Αυτον τον Ουαντου , αυτον τον παικταρα , αυτον τον ακλονητο βραχο στην αμυνα που τον βρικατε???!!!:lol: :lol:

...four and counting.....:beer: :beer:

Αυτο ενοουσα ρε χουρμαδορ !!!

Ειδες πως γελασε το χειλακι σου !!!

:ninja:

TROOPER
13/09/2006, 13:24
Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά.. Πάνω κάτω τα ίδια με τον Gandalf είπα.. Εγώ είπα οτι είσαι κοροιδο αν λες πχ "δε γαμιέται που τρώω 4ρες-5ρες-7ρες στην Ευρώπη και ξεφτιλίζομαι,αφού στην Ελλάδα νικάω τον Παο και παίρνω το πρωτάθλημα.."

Και για μένα οχι δεν είμαστε μόνο για εδώ.. Δεν είπα να πάμε 4δα ή τελικό,αλλά όχι να μας ξεφτιλίζει η Μόλντε και η Χερενφειν..(και αντίστοιχα εγώ να τρώω 3ρες από ομάδα που παίζει 1η φορά chl-Ουντινέζε..)..

αν δε πας τελικο δεν εχει νοημα!!!

αν φαω 1,5,15 δε με νοιαζει!!!!με νοιαζει πως τα τρωω!!!

δε λεω δε γαμιεται....απλα λεω σε ατομα που προσπαθουνε να με πικαρουνε οτι δε γινεται τα ποδια να χτυπησουνε το κεφαλι(δοκιμασε το ρε και αν τα καταφερεις εχω κατι φιλους να σε παρουνε στην εθνικη ομαδα της ρυθμικης:lol: )

STOYBI
13/09/2006, 13:33

Με τις υγειες μας.. Αλλα τι κανατε τοσα χρονια για τα χαλια σας ???

Με τις παραγκες και τους ποντικιδες ειχατε βολευτει τοσα χρονια !!!

Αληθεια δεν τσουζει ?? Να Βλεπεις τον ολυμπιακο τις τεσσαρας στο τσου-λου και εσεις να εισαστε ουεφα και να περιμενετε την Τιτανιουν και την Αλουμινιουμ ???

:smokin:

ridiculus
13/09/2006, 13:36
μπραβο!!!!

βαλε την αξιοπρεπεια σου στο διακορευμενο απο δεκαετιας κωλαρακι σου και ασε τον ολυμπιακο καθε χρονο να σου κανει τα τρια δυο!!!!

υ.γ. πολυ σωστη η δηλωση Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....

Τεσσάρα και άααααντε γειααααα..... ευρώπη με κυάλια.

Δεν έκανα κάποια σύγκριση πέρα απο την αξιοπρέπεια γιατί προφανέστατα είμαστε σε χειρότερη θέση απο εσάς ... άλλο τσουλου και άλλο ουέφα!!! Αλλά και ελλάδα πάλι. δεν θα έλεγα οτι η τριφυλλάρα παίζει καλή μπάλα... δεν μου αρέσει καθόλου.
Αλλά δες πόσα λέγανε οι γαύροι για την ευρώπη, απαξιώνοντας ακόμα και την βαλένθια.... βλ. παλιότερα threads.

Αυτό πιάνω και τεντώνω αγαπητέ.... την έπαρση που διακρίνει το ολυμπιακό.

Θα μπορουσε να ήταν ο Παναθηναικός στην ίδια θέση αλλά οπως είπες άλλος παίρνει τα πρωταθλήματα...

:winka:

STOYBI
13/09/2006, 13:36

Θυμισου τον τον ουαντου στο μεταξυ μας παιχνιδι !!! Και μετα θα ποσταρω τα ποστ αυτα στην μουρη του καθε βαζελου!!!! :rolleyes:

Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ <<<< ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ >>>

lampros_fazer
13/09/2006, 13:39
αν δε πας τελικο δεν εχει νοημα!!!

αν φαω 1,5,15 δε με νοιαζει!!!!με νοιαζει πως τα τρωω!!!

δε λεω δε γαμιεται....απλα λεω σε ατομα που προσπαθουνε να με πικαρουνε οτι δε γινεται τα ποδια να χτυπησουνε το κεφαλι(δοκιμασε το ρε και αν τα καταφερεις εχω κατι φιλους να σε παρουνε στην εθνικη ομαδα της ρυθμικης:lol: )

Εδώ διαφωνώ κάθετα.. Μιλάμε για τις ομάδες μας στο ποδόσφαιρο και όχι στο μπάσκετ.. Δλδ 8δα είναι αποτυχία..;; :look: Η σας έπεισε ο πρόεδρος οτι θα παίξετε τελικό στο οακα..;; :lol: :lol:

Σε νοιάζει πως τα τρως (και καλά κάνεις..)..Γιαυτό λέω εγώ οτι ο "βασιλιάς" είναι γυμνός.. (όχι δεν σε λέω βασιλιά,την έκφραση χρησιμοποιώ.. :lol: )

Όσο για το τελευταίο..Μόλις τώρα το έκανα..και καθιστός και όρθιος! :cool:

ridiculus
13/09/2006, 13:41
Θυμισου τον τον ουαντου στο μεταξυ μας παιχνιδι !!! Και μετα θα ποσταρω τα ποστ αυτα στην μουρη του καθε βαζελου!!!! :rolleyes:

Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ <<<< ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ >>>

Αν το πιάσουμε συλλογικά τα χάλια μας έχουμε σαν ποδοσφαιρική ελλάδα!!!!!!!

Απο εκεί και πέρα δεν σημαίνει ρε φιλαράκο πως για να κάνω ένα σχόλιο για την αντίπαλη ομάδα είμαι υποχρεωμένος να κάνω ιστορική αναδρομή δεκαετίας .... έλεος .

Αμα διαφωνείς με αυτό που λέω βάφτισε παιχταρά τον Ουαντού με επιχειρήματα.

Μα ότι και να πει κάποιος για τον γαύρο έχετε μια απάντηση..... Νικάμε στην Ελλάδα....

Μπράβο σας αλλά βρείτε και κάτι καινούργιο επιτέλους σαν απάντηση.... και οχι οσάν τους πολιτικούς που άλλα τους ρωτάνε και άλλα απαντάνε

lampros_fazer
13/09/2006, 13:43
Βγαίνει και σε ringtone,να στο στείλω..;;
Τι να πούμε ρε φίλε,αφού τα ξέρουμε..

Αντίθετα με τους Χοντάκηδες και τους Καφασάκηδες ένα πράμα.. Κι αυτοί τα ξέρουν αλλά δεν τα λένε.. :lol: :lol:

MIKE_16V
13/09/2006, 13:45
Βγαίνει και σε ringtone,να στο στείλω..;;
Τι να πούμε ρε φίλε,αφού τα ξέρουμε..

Αντίθετα με τους Χοντάκηδες και τους Καφασάκηδες ένα πράμα.. Κι αυτοί τα ξέρουν αλλά δεν τα λένε.. :lol: :lol:

Λαμπρο:evil:

Κανονισε, θα εχουμε μαχη....και ειμαστε πολλοι:winka:

XTMPAM
13/09/2006, 13:49
ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΖΩΝΗ...ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟ ΕΚΕΙ!!!

ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ?

ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΡΩ ΓΩ!!:wave2:

STOYBI
13/09/2006, 13:53
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Το θεωρώ στρουθοκαμηλισμό αυτό που ειπώθηκε μόλις τώρα...

Θεωρείτε μαγκιά να συμπαρασύρετε την Ελλάδα στον γκρεμό , επειδή στην ουσία, οι άλλοι στο εσωτερικό είναι μάπα το καρπούζι και δεν μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα για να περάσουν αυτοί πρώτοι;

Είναι αυτό δικαιολογία, για να πηγαίνετε έξω και να λέτε "μαγκία μας" που χάνουμε μιας και μπορούμε να βγαίνουμε κάθε χρόνο;

Δεν λέω... την περισσότερη ευθύνη την έχουν οι άλλες ομάδες, που επιτέλους δεν κάνει κάποιος μια κίνηση να φέρει πάικτες (ο Καβουρο-Γιάννης, ή οι Ζητιάνοι της Ομάδος μου; ) και να σας πάρουν τα σώβρακα , μιας και ειλικρινά το χθεσινό καφενείο της άμυνας σας, ήταν για αλάνα.

Αλλά όπως είπα αυτό δεν είναι δικαιολογία να χαιδεύετε τα γένια σας και να λέτε , εμείς παίρνουμε κούπες αλλά έξω είμαστε για τον...$#@$@#

Αν αυτό σας ικανοποιεί και δεν λεει κάτι για το ποδόσφαιρο που παίζετε εσείς, μιας και είσαστε πρωταθλητές... λέει κάτι σε εμένα... Οι υπόλοιποι είναι τόσο χάλια , που μια ομάδα σαν αυτή του ΟΣΦΠ , εκπροσωπεί την Ελλάδα , σαν πρωταθλητής και μας έχει πάει εκεί που μας έχει πάει. QUOTE][
.................................................................................................... ....

Ποτε και που εφερε βαθμους στην Ελλαδα η Αεκ τα τελευταια 11 χρονια ????

Στα προκριματικα του ουεφα που εχανε απο τα ρολογια και ουκρανοβουλγαρικες αγνωστου πατρος ???

Η με τα 6 συνεχομενα χ την μια φορα που ειχε παιξει τσου-λου ???

Η δεν σου ειχε δωσει βαθμους ο οσφπ οταν ειχε να χασει 14 παιχνιδια στην εδρα του !!!

:rolleyes:

lampros_fazer
13/09/2006, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Λαμπρο:evil:

Κανονισε, θα εχουμε μαχη....και ειμαστε πολλοι:winka:
Αλλά εμείς πιο γρήγοροι.. :D :evil:

:rotflmao: :rotflmao:

ridiculus
13/09/2006, 13:58
[B]Το θεωρώ στρουθοκαμηλισμό αυτό που ειπώθηκε μόλις τώρα...

Αν αυτό σας ικανοποιεί και δεν λεει κάτι για το ποδόσφαιρο που παίζετε εσείς, μιας και είσαστε πρωταθλητές... λέει κάτι σε εμένα... Οι υπόλοιποι είναι τόσο χάλια , που μια ομάδα σαν αυτή του ΟΣΦΠ , εκπροσωπεί την Ελλάδα , σαν πρωταθλητής και μας έχει πάει εκεί που μας έχει πάει. QUOTE][
.................................................................................................... ....

Στα προκριματικα του ουεφα που εχανε απο τα ρολογια και ουκρανοβουλγαρικες αγνωστου πατρος ???

Η δεν σου ειχε δωσει βαθμους ο οσφπ οταν ειχε να χασει 14 παιχνιδια στην εδρα του !!!

Μιας και μιλάμε για αριθμούς ...
Αν αναλογιστείς τις συμμετοχές του γαύρου στο τσουλου και τους βαθμούς που μάζεψε ...... ειναι εθνική τραγωδία.

Οπότε μην το ζαλίζετε με την ΑΕΚ με τις μετρημένες συμμετοχές και δώστε την απάντηση που ξέρετε....
... Οτι στην ελλάδα είστε ομαδάρα και τους πηδάτε όλους

idi
13/09/2006, 14:01
[B]

καλα οτι πεις...

2 φορες εφτασε στους 8 του κυπελουχων... halloooooooooooo

σσ
στο CL εχει παιξει 3 φορες...

STOYBI
13/09/2006, 14:01
Αν το πιάσουμε συλλογικά τα χάλια μας έχουμε σαν ποδοσφαιρική ελλάδα!!!!!!!

Τοτε... Γ ιατι αυτος ο τζερτζελες καθε που χανει ο Ολυμπιακος ???

Αν ειχε κερδισει σημερα εδω μεσα θα μιλαγαμε εγω & αλλος ενας !!

Gandalf dr685sm
13/09/2006, 14:03
H AEK έφερε πόντους όχι μόνο απο το CH.L αλλά και απο το UEFA, παίζοντας μέχρι και την πρόκριση της στην 8αδα εκεί.

Οι πόντοι που έφερε ο ΟΣΦΠ ήταν μόνο απο 1,5 χρόνο , που είχε αυτό το σερί..

Συνολικά ο Κόκκινος , είναι στο CH.L 9 έτη!!! Και μου μιλάς για 14 παιχνίδια;

Θες να σου υπενθυμίσω μήπως πόσα έχασε απο αυτά;.
Η ΑΕΚ μπορεί να μην είχε συνεχής παρουσίες στο CH.L αλλά μόνο σε μια απο αυτές τις δύο...(ναι δεν ντρέπομαι να το πω...αφού δεν το αξίζαμε!!) έχασε σε παιχνίδια.. στα άλλα όπως είπες 6 συναπτές ισοπαλίες που έφεραν πόντους... ισοβαθμίας.
Διαίρεσε τα , με τον συντελεστή παιχνιδιών και θα δείς γιατί μέχρι πρότινος η ΑΕΚ ήταν στην 32 θέση της UEFA και ο ΟΣΦΠ στην 54η...

Έτσι για να μιλάμε με νούμερα....

Αλλά όπως είπα... δεν κοιτώ παρελθόν πλέον.. κοιτώ οτι έτσι όπως πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, είμαστε για να παίζουμε απο τον Ιούνιο.
Και τις εφημερίδες απο τον Μαϊό εδώ να μας δίνουν την κούπα στο CH.L.

Δεν μου είπες, όμως.... αν χρειαστώ την χθεσινή σακούλα που βάλατε την τεσσάρα , θα μου την δανείσετε σήμερα με την Μίλαν;

Βρε , κρυφτείτε σήμερα καλύτερα... και αύριο που θα πονάμε εμείς και μεθαύριο οι πράσινοι , βγήτε να "κοκορευτείτε" πάλι για νίκες και πορείες στην Ευρώπη...

όσο για αξιοπρέπειες ... εκείνο το 7-0 , είναι βαθιά χαραγμένο...

Gandalf

STOYBI
13/09/2006, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα οτι πεις...

2 φορες εφτασε στους 8 του κυπελουχων... halloooooooooooo

σσ
στο CL εχει παιξει 3 φορες...

1) Στα 11 τελευταια χρονια ... Παρακαλω...

2) Πριν ποσα χρονια μιλας ??

idi
13/09/2006, 14:04
καλα αμα μπει ο ashton θα σου/μας πει...:D

lampros_fazer
13/09/2006, 14:06
Φτάνει με τη μπάλα.. Αρκετά γελάσαμε με τους γαύρους.. :D Πάω να δω κανα κουτσομπολιό.. :cool:

:rotflmao: :rotflmao:

XTMPAM
13/09/2006, 14:10
ΚΑΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΟΝΤΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ SUPER ΛΙΓΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΜΕΧΡΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.....:rotflmao:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ!ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ?ΠΑΠΑΠΑΠΑ:rotflmao:

XTMPAM
13/09/2006, 14:55
Και τώρα τι γίνεται; Μάλιστα... Μία από τα ίδια; Ποιος ξέρει, ειλικρινά, ίσως μόνο ο Θεός. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Ολυμπιακό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε άλλο, ξεκίνησαν όπως πέρσι και χειρότερα, γιατί βλέπετε πλέον υπάρχει και το προηγούμενο... Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει μεγάλα πράγματα και έτσι ευελπιστεί. Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει, γιατί δεν αλλάζουν και οι καταστάσεις, έτσι απλά, μέσα σε ένα καλοκαίρι...

Αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει κάτι το ξεχωριστό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συμβούν πολλά. Τι; Ο Νικοπολίδης για παράδειγμα να μπλοκάρει και να μην βγάζει σε δεύτερο χρόνο την μπάλα κόρνερ στη φάση που ήρθε το 2-3, ο Ζεβλάκοφ να μην τραυματίζεται, ο Ντομί ίσως να μην περνά τη σέντρα, ο Ανατολάκης να μην χάνει κεφαλιά, ο Ουαντού να "βιδώνει" τον Βίγια, ο Στολτίδης να είναι ο πρίγκιπας του κέντρου, ο Καφές να βάζει γκολ όπως τα περσινά, ο Ριβάλντο να θέτει υποψηφιότητα για πρώτος σκόρερ του θεσμού, ο Τζόρτζεβιτς να τρέχει όπως παλιά... Ας κρατήσουμε και κάτι θετικό, ο Κωνσταντίνου και ο Καστίγιο ας μείνουν όπως είναι.

Ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα έχει σε μία ημέρα όλους τους παίκτες του σε τόσο καλή κατάσταση... Το βράδυ της Τρίτης, όσοι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, έζησαν τον εφιάλτη, δεν ήθελαν να πιστεύουν ότι το... έργο που γυρίστηκε, το έβλεπαν σε επανάληψη. Κι αν ήταν να δουν κάτι σε επανάληψη, ας έβλεπαν κάτι από τις παλιότερες χρονιές, τότε που από την έδρα των "ερυθρολεύκων" δεν περνούσαν ούτε οι μετέπειτα πρωταθλήτριες Ευρώπης (βλέπε Λίβερπουλ για παράδειγμα).

Τόσα χρόνια, η... καραμέλα που μασάει ο καθένας στις καλοκαιρινές του διακοπές είναι ότι πρέπει να φτιαχτεί νέα άμυνα. Λες και έφταιγε μέχρι τώρα ο Πάντος, ο Γεωργάτος, ο Ανατολάκης και ο Κωστούλας... Αντε και ο Σούρερ που μας αποχαιρέτισε το καλοκαίρι.

Δεν είναι έτσι. Ηρθε ο Ντομί, ο Ζεβλάκοφ και ο Ουαντού. Κανείς τους δεν βοήθησε το παραμικρό χθες βράδυ... Τώρα τους θέλει ο Ολυμπιακός, όχι στα φιλικά και στα παιχνίδια με αντιπάλους που "καθαρίζει" και η... θεία μου όπως έλεγε κάποιος πρόσφατα. Ο Ουαντού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έχανε κεφαλιά, ήταν όλα τα λεφτά και τα γκρέμισε σε μία νύχτα. Ο Ζεβλάκοφ, λύγισε στο κρισιμότερο σημείο. Με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίξει και ο Πάντος άλλωστε, αυτό είχε επισημανθεί. Ο Ντομί; Αφήστε το καλύτερα, γιατί πιστεύω ότι ορισμένοι ήδη αναπολούν τον... Βενετίδη, για να μην πω τον Γεωργάτο και παρεξηγηθώ.

Στη μεσαία γραμμή δεν χρειάζεται να καταγράψω τι γίνεται με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Θα... βγουν τα πνευμόνια του, ο "Ιέρο" θα είναι εκεί επειδή πολύ απλά ο Ταραλίδης δεν θα πάρει ποτέ τις ευκαιρίες που περιμένει και ο "Πάτσα" είναι για τα... εύκολα. Αλήθεια, ο Μάριτς που... χάθηκε; Γι' αυτόν δεν έλεγε ο Σόλιντ ότι έτσι όπως παίζει στα φιλικά, δύσκολα θα τον βγάλω από την ενδεκάδα. Ο Τουρέ; Ελειψε ή όχι. Δεν έλειψε ο Γιάγια Τουρέ, έλειψε ένας παίκτης του στυλ Τουρέ ή τέλος πάντως ένας χαφ με εμπειρία, που θα μπορεί να "παγώσει" το ματς, να πάρει ένα έξυπνο φάουλ, να δώσει ανάσες κι αν χρειαστεί να... στείλει την μπάλα έξω από το Καραϊσκάκη.

Ο Ζε Ρομπέρτο συνεχίζει στην Σάντος και στην υγεία του είναι πολύ καλά, έτσι για την ιστορία. Γιατί κανείς δεν χρέωσε τον Σωκράτη Κόκκαλη να πάρει τον... Χοακίν, όπως έκανε η Βαλένθια. Αλλά τον ελεύθερο Ζε Ρομπέρτο μέχρι 3 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός μπορούσε να τον έχει στο ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει ελάχιστη βοήθεια από τις μεταγραφές του. Ο Μπούτινα παραμένει στον πάγκο... Ο Ζεβλάκοφ σταθερός, αλλά χθες... προδώθηκε. Ο Ντομί, θέλει ακόμη δουλειά. Ο Ουαντού ήταν λες και έπαιζε με απειρία του... Λισγάρα σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σέζαρ; Δεν δείχνει τίποτα μέχρι στιγμής και υποτίθεται ότι ήρθε και έτοιμος από την Τίγκρες.

Τα δύο γκολ που δέχεται άλλωστε ο Ολυμπιακός και διαμορφώνεται το τελικό 2-4, δεν μπαίνουν ούτε σε πρωτάθλημα ακαδημιών... Να συνεχίσουμε; Για τον Μπόρχα, την ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου φέτος; Εκτός αποστολής ήταν και μόνο θέση δεν μπορεί να διεκδικήσει. Ο Μάρκο Νε μόλις συνήλθε από τον τραυματισμό του και πάει για το... 2007 στην κατάσταση που είναι.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα παραπάνω έχει αναμφισβήτητα ο Τρόντ Σόλιντ. Γιατί ο Ολυμπιακός τώρα ήθελε να είναι έτοιμος, όχι όταν έπαιζε με την Βέρντερ, την Μπλάκμπερν και την Ρεάλ Σοσιεδάδ στα φιλικά. Καλές ήταν εκεί οι τεσσάρες και οι πεντάρες, αλλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ο Νορβηγός μάλιστα, μετά το τέλος του ματς έδειχνε να είναι στον... κόσμο του. Και απόψεις, ότι αυτή η ομάδα έχει τόσο μπάτζετ και δεν μπορούμε, δεν ευσταθούν. Γιατί ο Ολυμπιακός όταν έκανε πορεία την έκανε με Μαυρογενίδη και Πουρσανίδη και... Ετσι είναι. Δεν θα είναι κακό, αν αλλάξει ο Νορβηγός το σύστημά του. Αυτό βγάζει μάτια πλέον.

Δεν μπορεί στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός να παίξει 4-3-3 γιατί στο κέντρο για παράδειγμα δεν έχει τον Εσιέν και τον Μακελελέ, δεν έχει στην άμυνα τον Αγιάλα που φέρεται να ήθελε κάποια στιγμή κι έμεινε στη Βαλένθια. Πολύ περισσότερο, άλλο να έχεις τον Μπόρχα κι άλλο τον Μοριέντες. Αλλά αυτά είναι θέμα ποιες είναι οι απαιτήσεις σου, τι μπορείς. Και όταν είσαι Ολυμπιακός, δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με μία απλή συμμετοχή στους ομίλους, καλά να... περάσουμε και γεια σας.

Εχει ιστορία ο σύλλογος αυτός και το ξέρουν άπαντες. Εδώ βέβαια, καταρρίφθηκε και η έδρα. Είχε και κάτι να λέει ο Ολυμπιακός, ότι στην έδρα του μπορούσε να "πατήσει" οποιαδήποτε ομάδα. Από την... Σάντος μέχρι την Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά τώρα; Τρία από την Ρόζενμποργκ, τέσσερα από την Λιόν και την Βαλένθια, πάνε πολλά μέσα σε έναν χρόνο ημερολογιακά.

Χωράει πολύ συζήτηση ακόμη, αλλά ας περιμένουμε και τη συνέχεια... Τουλάχιστον οι "ερυθρόλευκοι" είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή πάλι τον κόσμο τους, που δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλά του και χειροκρότησε την ανώτερη Βαλένθια. Απογοήτευση υπάρχει και είναι λογικό, αφού η κλεψύδρα δείχνει πλέον να είναι σε οριακό σημείο. Για πολλούς και για πολλά πράγματα στην ομάδα. Κάποιοι άλλωστε πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους...

STOYBI
13/09/2006, 15:01
Gandalf dr685sm

Συνολικά ο Κόκκινος , είναι στο CH.L 9 έτη!!! Και μου μιλάς για 14 παιχνίδια;

Μετραμε 11 ετη στο τσου-λου απο το 95 και λεω για τα οσα παιχνιδια !!

:D
Gandalf dr685sm

ΑΕΚ μπορεί να μην είχε συνεχής παρουσίες στο CH.L αλλά μόνο σε μια απο αυτές τις δύο...(ναι δεν ντρέπομαι να το πω...αφού δεν το αξίζαμε!!) έχασε σε παιχνίδια.. στα άλλα όπως είπες 6 συναπτές ισοπαλίες που έφεραν πόντους... ισοβαθμίας.

Ναι !! Ομως αναφερομαι στα οσα χαμενα παχνιδια της αεκ στο ουεφα ( οι βαθμοι γενικης των χωρων στο ουεφα δεν διαφερουν σε οποια διοργανωση και να παιζεις ) Και απο εκει και περα μετρα αντιπαλους που ειχαμε εμεις και αντιπαλους που ειχατε εσεις !!

:winka:

Gandalf dr685sm

1) Δεν μου είπες, όμως.... αν χρειαστώ την χθεσινή σακούλα που βάλατε την τεσσάρα , θα μου την δανείσετε σήμερα με την Μίλαν;

2) Βρε , κρυφτείτε σήμερα καλύτερα... και αύριο που θα πονάμε εμείς και μεθαύριο οι πράσινοι , βγήτε να "κοκορευτείτε" πάλι για νίκες και πορείες στην Ευρώπη...

3) όσο για αξιοπρέπειες ... εκείνο το 7-0 , είναι βαθιά χαραγμένο...

1) ΟΧΙ !! :nono: Δεν την δινουμε την σακουλα ! Να παρετε δικια σας !! :lol: :lol:

2) Δεν κρυφτηκε κανεις και κανεις δεν ασχολειται μαζι σας ( ουτε καν εσεις ) ...

3) ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ 3χ3 ΠΟΣΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !! Ναι Ναι .. Απο την ομαδα της 7αρας !!

Τσακο και μια

:wave2:

STOYBI
13/09/2006, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα αμα μπει ο ashton θα σου/μας πει...:D

:confused: :confused: :confused:

oiko1979
13/09/2006, 15:25
Το πιο άσχημο πράγμα είναι να χαίρετε κάποιος με ξένα κόλυβα...

Καθήστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας δείτε τις ομαδίτσες σας , τις ανύπαρκτες , στο ουεφάκι ρουφήξτε τις τριάρες σας στο Καραισκάκη και πηγαίντε για ύπνο.

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ

Στα 9 το 1 δώρο (Το Δούρειο το θυμάστε...??)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

zzr2005
13/09/2006, 15:58
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.....ΣΟΚ!!!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
ΠΕΡΑΣΤΕ...ΠΕΡΑΣΤΕ....
ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

el_hymador
13/09/2006, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.....ΣΟΚ!!!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
ΠΕΡΑΣΤΕ...ΠΕΡΑΣΤΕ....
ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Και που να δεις οταν θα παιξει με Ρομα.....

''Για καθε γκολ που δεν βαζουμε , δινουμε στον αντιπαλο τρια...''

Παντως μεχρι τωρα σας ξεραμε για τις καλυτερες βιζιτουδες στην Ευρωπη.....απο οτι ειδαμε ΄χθες δεχεστε και κατ΄οικον πλεον.....:lol: :rotflmao: :lol:

zzr2005
13/09/2006, 17:42

Παντως μεχρι τωρα σας ξεραμε για τις καλυτερες βιζιτουδες στην Ευρωπη.....απο οτι ειδαμε ΄χθες δεχεστε και κατ΄οικον πλεον.....:lol: :rotflmao: :lol:
το μαγαζί είχε ανοίξει από πρόπερσι.....πέρσι άρχισε να λειτουργεί σωστά ....τις τρώγαμε τρεις-τριες τις πίτσες....φέτος ανακαινιστήκαμε και θα τις τρώμε τέσσερις-τέσσερις...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ....
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΑΣ......:lol: :lol: :lol:

lampros_fazer
13/09/2006, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Στα 9 το 1 δώρο (Το Δούρειο το θυμάστε...??)
Γράφει ο Αλέφαντος στο φόρουμ..;; :look: Τιμή μας! :D

mats8282
13/09/2006, 18:54
Αυτο που αναφερθηκε πολυ παντως ειναι ο,τι πληρωσεις περνεις κτλ κτλ κτλ...Ρε παιδια εχω μια παρατηρηση να κανω.....Τα τελευταια χρονια δεν εχω δει καμμια μεγαλη ομαδα(η τουλαχιστον δεν θυμαμαι) να περνει ΕΛΛΗΝΑ ποδοσφαιριστη και να εχει μεγαλες προσδοκιες απο αυτον απο καποια μικρη ομαδα.Εννοω στυλ Ντεμη απο Απολλωνα, Τσιαρτα απο Σερρες(?) κτλ κτλ.Πως γινεται να εχουμε ωραιο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα απο την στιγμη που ΕΛΛΗΝΕΣ παιχτες δεν βγαινουν πλεον.Τουλαχιστον οχι ανταξιοι των προσδοκιων ή τελος παντων ικανοι να παιξουν ποδοσφαιρο επιπεδου.Η Βαλενθια δεν πληρωσε τα μαλλια της κεφαλης της να φερει τον Χοακιν απο αλλη χωρα....Απο μια μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας τον πηρε(Μπετις νομιζω).Οι μοναδικοι Ελληνες παικτες φετος που εγινε ντορος που θα πανε(Σαλπι + Λαγος) δεν ηρθανε σαν ταλεντα απο επαρχιακη ομαδα...

και για να μην ξεφευγουμε

Περαστικα στους θρηνους :D
Κουραγιο σε εμας σημερα αν και η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :beer:

STOYBI
13/09/2006, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το μαγαζί είχε ανοίξει από πρόπερσι.....πέρσι άρχισε να λειτουργεί σωστά ....τις τρώγαμε τρεις-τριες τις πίτσες....φέτος ανακαινιστήκαμε και θα τις τρώμε τέσσερις-τέσσερις...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ....
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΑΣ......:lol: :lol: :lol:

Θα φορατε και την υπεροχη λαχανι φανελα οταν θα ασελγουμε στο ταλαιπωρημενο κορμακι σας ??:confused:

:a8: :a8:

ΙΠΠΕΑΣ
13/09/2006, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αυτο που αναφερθηκε πολυ παντως ειναι ο,τι πληρωσεις περνεις κτλ κτλ κτλ...Ρε παιδια εχω μια παρατηρηση να κανω.....Τα τελευταια χρονια δεν εχω δει καμμια μεγαλη ομαδα(η τουλαχιστον δεν θυμαμαι) να περνει ΕΛΛΗΝΑ ποδοσφαιριστη και να εχει μεγαλες προσδοκιες απο αυτον απο καποια μικρη ομαδα.Εννοω στυλ Ντεμη απο Απολλωνα, Τσιαρτα απο Σερρες(?) κτλ κτλ.Πως γινεται να εχουμε ωραιο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα απο την στιγμη που ΕΛΛΗΝΕΣ παιχτες δεν βγαινουν πλεον.Τουλαχιστον οχι ανταξιοι των προσδοκιων ή τελος παντων ικανοι να παιξουν ποδοσφαιρο επιπεδου.Η Βαλενθια δεν πληρωσε τα μαλλια της κεφαλης της να φερει τον Χοακιν απο αλλη χωρα....Απο μια μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας τον πηρε(Μπετις νομιζω).Οι μοναδικοι Ελληνες παικτες φετος που εγινε ντορος που θα πανε(Σαλπι + Λαγος) δεν ηρθανε σαν ταλεντα απο επαρχιακη ομαδα...

+1

Αν περιμένουμε να πάμε καλά στο tsoulou με το Κόκκαλη πρόεδρο, θα περιμένουμε πολύ. Αυτός θέλει να φαίνεται σαν μεσίας και επίτηδες κάνει αυτά που κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Θα κάνει τις μεταγραφές που πρέπει για Ελλάδα και για τα μάτια του κόσμου και σε ότι αφορά παίχτες που χρειάζονται για το tsoulou δεν πρόκειται να πάρει ποτέ. Τον μάθαμε τόσα χρόνια. Αει στα κομμάτια σου πρόεδρα ... :mad:

oiko1979
13/09/2006, 21:35
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

1997 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1998 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1999 ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2000 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2001 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2002 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2003 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2004 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ 9 (Το θυμάσαι έτσι???)
2005 ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2006 ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
.........Και φέτος πάλι οι ίδιες ψω...(μ)ιές φίλε μου!!!

el_hymador
13/09/2006, 22:35
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

2004 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ 9 (Το θυμάσαι έτσι???)
.........Και φέτος πάλι οι ίδιες ψω...(μ)ιές φίλε μου!!!

....OYTE EMΕΙΣ!!!

Oct 1: Rosenborg BK 5 Olympiakos 1 :lol:
Oct 22: Real Madrid 5 Olympiakos 1 :lol:

Juventus Olympiakos (Peira&iacute;as) Gre 2-1 1-1 3-2
....φυσα αγερι , φυσα αγερι.....:lol:

Oct 20: Molde FK 3 Olympiakos (Pera&iacute;as) 2...:lol:
Oct 26: Real Madrid 3 Olympiakos (Pera&iacute;as) 0
μετα στο ουεφα....
Olympiakos (Pera&iacute;as) Gre Juventus Ita 1-3

Oct 17: SC Heerenveen 1 Olympiakos (Pera&iacute;as) 0.... :lol:

Τι να γραψω....

Deportivo La Coruρa 6 2 4 0 10 8 10 [2 2 0 0 5-3 6]
Manchester United 6 3 1 2 10 6 10 [2 0 0 2 3-5 0]
Lille OSC 6 1 3 2 7 7 6 to UEFA Cup
Olympiakos 6 1 2 3 6 12 5 :lol:

Sep 24: Maccabi Haifa 3 Olympiakos 0 ...:lol:
Oct 1: Manchester United 4 Olympiakos 0 .... :lol:
Oct 23: Olympiakos 2 Manchester United 3 οχι ρε κριμα!!
Nov 13: Olympiakos 3 Maccabi Haifa 3...:lol:

παμε παλι....

Manchester United 6 5 0 1 16 8 15
Bayer Leverkusen 6 3 0 3 9 11 9
Maccabi Haifa 6 2 1 3 12 12 7
Olympiakos (Piraeus) 6 1 1 4 11 17 4....:lol:

Sep 30: Olympiakos (Pireus) 1 Juventus FC 2
Dec 10: Juventus FC 7 Olympiakos (Pireus) 0

σας θυμιζει κατι?.....

Juventus FC 6 4 1 1 15 6 13
Real Sociedad 6 2 3 1 8 8 9
Galatasaray 6 2 1 3 6 8 7
Olympiakos (Pireus) 6 1 1 4 6 13 4

Sep 13: Olympiakos (Piraeus) 1 Rosenborg BK 3
Nov 1: Olympiakos (Piraeus) 1 Olympique Lyonnais 4...:lol:

η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως....

Olympique Lyonnais 6 5 1 0 13 4 16
Real Madrid 6 3 1 2 10 8 10
Rosenborg BK (Trondheim) 6 1 1 4 6 11 4
Olympiakos (Piraeus) 6 1 1 4 7 13 4

προς το παρων.....ελπιζω να το θυμασε το χθεσινο!!!!

kalant
13/09/2006, 22:47
....OYTE EMΕΙΣ!!!

Oct 1: Rosenborg BK 5 Olympiakos 1 :lol:
Oct 22: Real Madrid 5 Olympiakos 1 :lol:

Juventus Olympiakos (Peira&iacute;as) Gre 2-1 1-1 3-2
....φυσα αγερι , φυσα αγερι.....:lol:

Oct 20: Molde FK 3 Olympiakos (Pera&iacute;as) 2...:lol:
Oct 26: Real Madrid 3 Olympiakos (Pera&iacute;as) 0
μετα στο ουεφα....
Olympiakos (Pera&iacute;as) Gre Juventus Ita 1-3

Oct 17: SC Heerenveen 1 Olympiakos (Pera&iacute;as) 0.... :lol:

Τι να γραψω....

Deportivo La Coruρa 6 2 4 0 10 8 10 [2 2 0 0 5-3 6]
Manchester United 6 3 1 2 10 6 10 [2 0 0 2 3-5 0]
Lille OSC 6 1 3 2 7 7 6 to UEFA Cup
Olympiakos 6 1 2 3 6 12 5 :lol:

Sep 24: Maccabi Haifa 3 Olympiakos 0 ...:lol:
Oct 1: Manchester United 4 Olympiakos 0 .... :lol:
Oct 23: Olympiakos 2 Manchester United 3 οχι ρε κριμα!!
Nov 13: Olympiakos 3 Maccabi Haifa 3...:lol:

παμε παλι....

Manchester United 6 5 0 1 16 8 15
Bayer Leverkusen 6 3 0 3 9 11 9
Maccabi Haifa 6 2 1 3 12 12 7
Olympiakos (Piraeus) 6 1 1 4 11 17 4....:lol:

Sep 30: Olympiakos (Pireus) 1 Juventus FC 2
Dec 10: Juventus FC 7 Olympiakos (Pireus) 0

σας θυμιζει κατι?.....

Juventus FC 6 4 1 1 15 6 13
Real Sociedad 6 2 3 1 8 8 9
Galatasaray 6 2 1 3 6 8 7
Olympiakos (Pireus) 6 1 1 4 6 13 4

Sep 13: Olympiakos (Piraeus) 1 Rosenborg BK 3
Nov 1: Olympiakos (Piraeus) 1 Olympique Lyonnais 4...:lol:

η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως....

Olympique Lyonnais 6 5 1 0 13 4 16
Real Madrid 6 3 1 2 10 8 10
Rosenborg BK (Trondheim) 6 1 1 4 6 11 4
Olympiakos (Piraeus) 6 1 1 4 7 13 4

προς το παρων.....ελπιζω να το θυμασε το χθεσινο!!!!

που τα βρηκες αυτα ρε φιλε?
για τα δικα σας ουτε λογος βεβαια...
ασχολησου με την ομαδουλα σου λιγο βρε...

oiko1979
13/09/2006, 23:05
Πόσο να πονάει που τα τελευταία 10 χρόνια με εχεις κερδίσει 4 φορές (κάλπικες όλες φυσικά) ,και γω 13 με τόσες μα τόσες πίκρες που έχεις πάρει από την ομάδα με τα λαχανί...

Πόσο να πονάει το ΑΞΕΧΑΣΤΟ 1-4 της Λεωφόρου???

Πόσο να πονάει το 0-2 του Κυπέλλου με 10 παίχτες το 99??

Πόσο να πονάει να με βλέπεις κάθε χρόνο πρωταθλητή να πανηγυρίζω στο Πασαλιμάνι???

Πόσο να πονάει να με βλέπεις με τους καλυτέρους παίχτες στην Ελλάδα και όχι με Κώτσιους???

Πόσο να πονάει να είσαι πάντα δεύτερος,τρίτος και μίζερος?

Πόσο να πονάει να βλέπεις το ΚΟΚΚΑΛΗ να σηκώνει κούπες?

Πόσο να πονάει να μην έχεις γήπεδο και να είσαι μια ζωή στη ζητιανια και στο παρακαλετό?

Πόσο να πονάει να μη κόβεις πάνω από 8 εισητήρια ΜΟ το χρόνο?

Πόσο να πονάει μόνο αν είσαι Παναθηναικός ξέρεις.....

el_hymador
14/09/2006, 00:02
που τα βρηκες αυτα ρε φιλε?
για τα δικα σας ουτε λογος βεβαια...
ασχολησου με την ομαδουλα σου λιγο βρε...

Nα ασχοληθω με τα δικα μας?.......
Ασχολησου εσυ.....αλλα δεν σε παιρνει μεγαλε , αστο θα πικραθεις....θα δεις αποτελεσματα και πορειες που ουτε στο πιο τρελο σας ονειρο δεν προκειτε να δειτε....

....οποτε ασχολησου εσυ με την ομαδουλα σου βρε....

el_hymador
14/09/2006, 00:16
Πόσο να πονάει που τα τελευταία 10 χρόνια με εχεις κερδίσει 4 φορές (κάλπικες όλες φυσικά) ,και γω 13 με τόσες μα τόσες πίκρες που έχεις πάρει από την ομάδα με τα λαχανί...

Πόσο να πονάει το ΑΞΕΧΑΣΤΟ 1-4 της Λεωφόρου???

Πόσο να πονάει το 0-2 του Κυπέλλου με 10 παίχτες το 99??

Πόσο να πονάει να με βλέπεις κάθε χρόνο πρωταθλητή να πανηγυρίζω στο Πασαλιμάνι???

Πόσο να πονάει να με βλέπεις με τους καλυτέρους παίχτες στην Ελλάδα και όχι με Κώτσιους???

Πόσο να πονάει να είσαι πάντα δεύτερος,τρίτος και μίζερος?

Πόσο να πονάει να βλέπεις το ΚΟΚΚΑΛΗ να σηκώνει κούπες?

Πόσο να πονάει να μην έχεις γήπεδο και να είσαι μια ζωή στη ζητιανια και στο παρακαλετό?

Πόσο να πονάει να μη κόβεις πάνω από 8 εισητήρια ΜΟ το χρόνο?

Πόσο να πονάει μόνο αν είσαι Παναθηναικός ξέρεις.....

Πιστεψε με ....πονανε πολυ λιγοτερο απο το να εχεις υποστει ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE......

Πονανε πολυ λιγοτερο απο το να εισαι ο περιγελος του Ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου και ο συλλογος σου να ειναι συνωνυμο της ηττας......

Πονανε πολυ λιγοτερο απο το να εισαι η αιτια (μετα τις δυο συνεχομενες πενταρες το 1997) , οπου τα γραφεια στοιχηματων στην Ευρωπη , αλλαξανε τις αποδοσεις , αφου κανεις δεν πιστευε οτι πενταρα σε ομαδα του ch-l ειναι εφικτη τοσο ευκολα....

Πονανε πολυ λιγοτερο απο τις εξωφθαλμες ευνοιες της διαιτησιας για να παρετε τα πρωταθληματα του 97,98,99 (ουτε αυτο δεν μορειτε να κανετε σωστα...)

Πονανε πολυ λιγοτερο απο το να εχω σε εντεταλμενη υπηρεσια στο καναλι του προεδρου μου , ανθρωπους σαν τον Τσουκαλα (αντιπροσωπευτικο δειγμα)

Πονανε πολυ λιγοτερο απο το να μην εχω σταυρωσει διπλο σε ΚΑΝΕΝΑΝ αγωνα στους ομιλους του ch - l

....Ξεχνατε ευκολα.....επι ποσα συναπτα ετη εισασταν χωρις πρωταθλημα....οι ομαδες εχουν παρελθον - παρων και μελον.....
το πως καταφερνετε επιλεκτικα να ανασυρετε γεγονοτα ωστε να αποδειξετε την υποτιθεμενη ανωτεροτητα σας ειναι απιστευτο....45,52 πρωταθληματα , 36,5 κυπελλα , 12,54 νταμπλ.....ειστε οι οπαδοι των νουμερων.......

..... η μαλλον για να το θεσω καλυτερα ........

....ειστε νουμερα οπαδοι!!!

kalant
14/09/2006, 10:17
Nα ασχοληθω με τα δικα μας?.......
Ασχολησου εσυ.....αλλα δεν σε παιρνει μεγαλε , αστο θα πικραθεις....θα δεις αποτελεσματα και πορειες που ουτε στο πιο τρελο σας ονειρο δεν προκειτε να δειτε....

....οποτε ασχολησου εσυ με την ομαδουλα σου βρε....

εγω μονο με την ομαδουλα μου ασχολουμαι μεγαλε, εσυ εχεις λυσαξει με τις πορειες και τα πρωταθληματα των αλλων, εχεις φαει μεγαλη πικρα με τον γαυρο αγορι μου, γραψε κιαλλα να ερθεις να ερθεις στα ισια σου, μην το κρατας μεσα σου...

ο γαυρος μια ζωη θα σας γ@μ@ει κι εσεις μια ζωη θα ασχολειστε με τις αποτυχιες του, ειναι γραφτο αυτο...

αντε περαστικα και την αλλη φορα γραψε μαζι με τα αποτελεσματα του ολυμπιακου, τις αλλαγες, τις καρτες και τις ενδεκαδες, ειμαι σιγουρος οτι τα θυμασαι...

kalgeorge
14/09/2006, 11:39
re gaurakia...rixte pali mia matia sto postaki tou xourmador me ta apotelesmata....kai skefteite oti ISWS na min prepei na exete to thrasos na apantate kan se auto to post :rotflmao:
perimenete tin diki mas gela kia tha mas kraxete, ola tha ginoun
pros to parwn...dropi na milate

TROOPER
14/09/2006, 12:07
re gaurakia...rixte pali mia matia sto postaki tou xourmador me ta apotelesmata....kai skefteite oti ISWS na min prepei na exete to thrasos na apantate kan se auto to post :rotflmao:
perimenete tin diki mas gela kia tha mas kraxete, ola tha ginoun
pros to parwn...dropi na milate

ΕΚΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ !!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΝΑΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!

:wave2: :a021:

btmxyz
14/09/2006, 12:07
Παίδες αυτά που θα πω απευθύνονται κυρίως στους ομοϊδεάτες, δηλ. στους λοιπούς γάβρους....

Εγώ πήγαινα γήπεδο συστηματικά από το 96 μέχρι το 2001-02 (κάπου εκεί τέλος πάντων). Πλέον πηγαίνω επιλεκτικά σε ματς και όλο και πιο σπάνια (έχω γίνει του καναπέ με λίγα λόγια...). Εν ολίγοις μάγκες είμαι απογοητευμένος και ξενερωμένος όσο δεν παίρνει. Φέτος για να ησυχάσω πήρα διαρκείας στο μπάσκετ(ε ναι,τελικά δεν είμαι τόσο του καναπέ!) όπου βλέπω ότι κάτι αλλάζει με την έλευση των Αγγελόπουλων. Και εκεί θέλω να επικεντρωθώ, δηλ στο θέμα διοίκησης. Δεν τραβάει άλλο με Κόκκαλη. Εντάξει και γω πιστεύω ότι ο Νορβηγός είναι με διαφορά ο χειρότερος προπονητής που έχει περάσει από το λιμάνι και δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω(εγώ πιστεύω ότι τη χθεσινή Βαλένθια ακόμη και ο Λεμονής θα την καθάριζε με Κωστούλα, Ανατολ, Πάντο- Καλά για τον Μπάγιεβιτς δεν το συζητάω καν, μιλάνε οι αριθμοί). Όμως το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ο εκάστοτε προπονητής αλλά η διοίκηση που τον προσλαμβάνει και επίσης η διοίκηση που τα τελευταία χρόνια δεν βάζει αλλά μόνο παίρνει από τον Ολυμπιακό. Οκ, ο Κόκκαλης πρόσφερε πολλά και το αναγνωρίζουν όλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο. Και δυστυχώς για την ομάδα τα τελευταία χρόνια τα λάθη του είναι πολλά. Δεν θα μπω καν σε επίπεδο ανάλυσης μεταγγραφών και σχεδιασμού της ομάδας. Το σημαντικό για μένα είναι ότι ο κόσμος έχει ξενερώσει τόσα χρόνια. Και στα πρώτα χρόνια δεν περνούσαμε τον όμιλο (πλην της μαγικής χρονιάς του 99, στην οποία δεν έχασα παιχνίδι), αλλά υπήρχε ένα πάθος και μια προσμονή για κάτι καλύτερο. Πηγαίναμε (τουλάχιστον εγώ, για να μην γενικεύω) στο γήπεδο και φεύγαμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια αλλά και το δέσιμο του κόσμου με τους παίχτες. Και βέβαια χάναμε πάντα εκτός όπως και σπάνια στην έδρα μας, αλλά τουλάχιστον ελπίζαμε ότι του χρόνου θα πάμε καλύτερα. Πλέον ρε παιδιά δεν περιμένω τίποτα. Έχω ξενερώσει τόσο και έχω κουραστεί κιόλας να ακούω τις ίδιες και ίδιες δικαιολογίες: τα μπάτζετ κάνουν τις ομάδες και σύνδρομο των τελευτάιων λεπτών και άλλες τέτοιες μαλ... Σύμφωνοι, η ομάδα χρειαζόταν 2-3 μεταγγραφές ακόμα, αλλά το θέαμα που είδαμε χτες ήταν αποκαρδιωτικό. Ομάδα χωρίς ψυχή, να τρώει 4 γκολ μεσ'το Καραϊσκάκη με κατεβασμένα χέρια και με τον Νορβηγό να κοιμάται...
Επιμένω ότι η ευθύνη του Κόκκαλη είναι μεγαλύτερη από του προπονητή. Για μένα πρέπει να αλλάξει η διοίκηση και να έρθει κάποιος που όχι μόνο θα βάλει χρήματα, αλλά θα περάσει και στον κόσμο ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για την ομάδα και έχει ένα όραμα για αυτήν. Και μιλάω για όραμα και όχι τις ουτοπίες του Κόκκαλη ότι φέτος θα πάρουμε το CL.
Για τις υπόλοιπους φίλους που περιμένουν πότε θα χάσει ο ΟΣΦΠ για βγουν και να κράξουν, απλά θα πω ότι ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στης Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα και αυτό δεν αλλάζει. Από κει και πέρα ο καθένας υποστηρίζει το σύλλογο του για τους δικούς του λόγους.

Αυτά,

το ξέρω κούρασα αλλά έπρεπε να ταπω...

ridiculus
14/09/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από btmxyz
Παίδες αυτά που θα πω απευθύνονται κυρίως στους ομοϊδεάτες, δηλ. στους λοιπούς γάβρους....

Εγώ πήγαινα γήπεδο συστηματικά από το 96 μέχρι το 2001-02
.............

.......

Από κει και πέρα ο καθένας υποστηρίζει το σύλλογο του για τους δικούς του λόγους.

Αυτά,

το ξέρω κούρασα αλλά έπρεπε να ταπω...

Μιλάς πολύ σωστά.... καθώς τα σχόλια σου βρίσκουν ισχύουν και για τον Παναθηναικό. Αφήνω ΑΕΚ απ'οξω μιας και η ανάκαμψη της τα τελευταία χρόνια επί Ντέμη είναι εντυπωσιακή.

Τώρα όσο για το κράξιμο, αν ενοχλείστε(πανάθες, γαύροι κλπ) γυρίστε το στο πόλο, wrc, ping pong.... Αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτή η κόντρα είναι φυσιολογική όσο και τα ερωτικά καυγαδάκια.
Είναι το αλλατοπίπερο της σχεσης ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ο ένας δίνει αξία στον άλλο. Χωρίς τον έναν ο άλλος δεν υπάρχει στην ελλάδα.

Νταξ δεν λεω πως χρειάζεται σύμβουλος γάμου, αλλά καλό είναι να δεχόμαστε κάποιες φορές τα μπικαρίσματα όταν προφανέστατα διασύρεται κάποια ομάδα, αντε να το αντιμετόπιζουμε με επιχειρήματα και όχι κάνοντας ιστορικές αναδρομές και ποιος την έχει πιο μεγάλη στην ελλάδα.... μιλώντας πάντα για τσου λου.

Όταν μιλαμε για ελλάδα πείτε για πρωταθληματα, εμείς για παράγκες κλπ κλπ , αλλα το thread αυτό είναι για τον γαυρο στο τσουλου..... και εκεί σηκώνει καζούρα μπόλικη !!!!!!!

btmxyz
14/09/2006, 12:49
Μιλάς πολύ σωστά.... καθώς τα σχόλια σου βρίσκουν ισχύουν και για τον Παναθηναικό. Αφήνω ΑΕΚ απ'οξω μιας και η ανάκαμψη της τα τελευταία χρόνια επί Ντέμη είναι εντυπωσιακή.

Τώρα όσο για το κράξιμο, αν ενοχλείστε(πανάθες, γαύροι κλπ) γυρίστε το στο πόλο, wrc, ping pong.... Αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτή η κόντρα είναι φυσιολογική όσο και τα ερωτικά καυγαδάκια.
Είναι το αλλατοπίπερο της σχεσης ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ο ένας δίνει αξία στον άλλο. Χωρίς τον έναν ο άλλος δεν υπάρχει στην ελλάδα.

Νταξ δεν λεω πως χρειάζεται σύμβουλος γάμου, αλλά καλό είναι να δεχόμαστε κάποιες φορές τα μπικαρίσματα όταν προφανέστατα διασύρεται κάποια ομάδα, αντε να το αντιμετόπιζουμε με επιχειρήματα και όχι κάνοντας ιστορικές αναδρομές και ποιος την έχει πιο μεγάλη στην ελλάδα.... μιλώντας πάντα για τσου λου.

Όταν μιλαμε για ελλάδα πείτε για πρωταθληματα, εμείς για παράγκες κλπ κλπ , αλλα το thread αυτό είναι για τον γαυρο στο τσουλου..... και εκεί σηκώνει καζούρα μπόλικη !!!!!!!

Φίλε εννοείται αυτό. Και καζούρα και πλακίτσα. Εγώ είδα αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28078) και πέθανα στο γέλιο.
Εξάλλου όπως έχουν πει πολλοί η μπάλα είναι το ωραιότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Βέβαια ομολογώ πως όταν χάνει η ομάδα σου δεν το βλέπεις ακριβώς έτσι, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα...

oiko1979
14/09/2006, 13:16
Οι Παναθηναικοί δεν μπορούν να καταλάβουν το εξής...

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ιδέα και όσο μας πληγώνει τόσο μας πορώνει είναι αρρώστια.Είναι μιζέρια στις μέρες μας να υποστηρίζεις μια ομάδα που φοράει λαχανί και παλεύει για να βγει δεύτερη με διαιτησίες , δωροδοκίες κλπ.

Είναι μιζέρια να είσια ευχαριστημένος με την μετριότητα που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μια ομάδα που το μόνο έχει να επιδείξει είναι πορείες σαν τους συνταξιούχους....

Είναι μιζέρια να περιμένεις σα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙ ένα ανάποδο κόρνερ για να πεις οτί κρίθηκε ενα ολόκληρο πρωτάθλημα...

Είναι μιζέρια να ξέρεις ότι και φέτος όλα μα όλα θα είναι ΚΟΚΚΙΝΑ και συ για μια ακόμη φορά θα κάνεις προγραμματισμό πενταετίας...

Κουραγιο πράσινα ανθρωπάκια και άμα θέλετε σας προσκαλώ στο το ΜΑΗ εκεί που θα γλεντάμε μια ακόμη και μια ακόμη και μια ακόμη κούπα βλέπετε εδω στο Πειραιά έτσι εχουμε μάθει να μιλάμε με κύπελλα και όχι με Πορείες...

ridiculus
14/09/2006, 13:25

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ιδέα και όσο μας πληγώνει τόσο μας πορώνει είναι αρρώστια.Είναι μιζέρια στις μέρες μας να υποστηρίζεις μια ομάδα που φοράει λαχανί και παλεύει για να βγει δεύτερη με διαιτησίες , δωροδοκίες κλπ.

Είναι μιζέρια να είσια ευχαριστημένος με την μετριότητα που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μια ομάδα που το μόνο έχει να επιδείξει είναι πορείες σαν τους συνταξιούχους....

Είναι μιζέρια να περιμένεις σα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙ ένα ανάποδο κόρνερ για να πεις οτί κρίθηκε ενα ολόκληρο πρωτάθλημα...

Είναι μιζέρια να ξέρεις ότι και φέτος όλα μα όλα θα είναι ΚΟΚΚΙΝΑ και συ για μια ακόμη φορά θα κάνεις προγραμματισμό πενταετίας...

Κουραγιο πράσινα ανθρωπάκια και άμα θέλετε σας προσκαλώ στο το ΜΑΗ εκεί που θα γλεντάμε μια ακόμη και μια ακόμη και μια ακόμη κούπα βλέπετε εδω στο Πειραιά έτσι εχουμε μάθει να μιλάμε με κύπελλα και όχι με Πορείες...

:a9: :a9: :a9:

Είπες κάτι για τα πράσσινα ανθρωπάκια????

stradas
14/09/2006, 13:35
Ειναι πλεον βεβαιο.

Ο πονος και η πικρα τοσων χρονων μεταμορφωνουν ανθρωπους σε χαμαιλεοντες... ξερετε, αυτους που στο εσωτερικο ειναι δευτεροτριτοι και καταιδρωμενοι, και περιμενουν να γινουν καθε βδομαδα ρεαλ, βαλενθια, γιουβεντους μπας και μπορεσουν να πουν κατι που θα απαλυνει τον πονο τους.

Κουραγιο παιδια...

zzr2005
14/09/2006, 13:36

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ....
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ...
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΙΔΕΑ..:lol: :lol: :lol: