View Full Version : ΚΤΜακι feeling better!!
Επιτελους το ΚΤΜακι αναρρωσε...
Πηγε στον Πουλοπουλο οπου για αλλη μια φορα θα πω ποσο καλός μαστορας ειναι !!
Το προβλημα με την βενζινη αν ειναι ποτε δυνατον προκληθηκε επειδη ο ηλεκτρολογος που εβαλε το συναγερμο(εξουσιοδοτημενος), ειχε πλακουτσωσει το σωληνακι εξαερωσης σε τετοιο βαθμο που δεν περνουσε αερας...
Αλλαξαμε και φιλτρο και βαλαμε DNA
βαλαμε και 16αρι γραναζι και τωρα το μηχανακι σκαβει στην ασφαλτο(στο χωμα μαλλον το πουλο θα παρουμε)
Αλλαξαμε και λαδακια και ειμαστε ΣΟΥΠΕΡ!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Επιτελους το ΚΤΜακι αναρρωσε...
Το προβλημα με την βενζινη αν ειναι ποτε δυνατον προκληθηκε επειδη ο ηλεκτρολογος που εβαλε το συναγερμο(εξουσιοδοτημενος), ειχε πλακουτσωσει το σωληνακι εξαερωσης
είναι δυατόν βρε άντρα μου....αφού στο είχα γράψει όταν είχες πει το πρόβλημα (θα μου λέτε εμένα πρώτα τα προβλήματα που παρουσιάζει το κτμ σας και θα σας λέω τη λύση....αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα έχω περάσει πρώτος).
16αρι:rolleyes: .... σε λιγα χλμ θα χρειαστεί να αλλάξω αλυσογράναζα....θα το σκεφτώ τότε. Πρέπει να οδηγήσω του Νίκου για να δω τις διαφορές από το δικό μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Πρέπει να οδηγήσω του Νίκου για να δω τις διαφορές από το δικό μου
Anytime :winka:
Σας τα λέει ο σπυρος αλλά δεν τον ακουτε...
Αφου θέλουτε άσφαλτο.... γιατί δεν πάτε να πάρετε ένα sduke να τα έχετε όλα έτοιμα; :confused:
Γιαννη αυτο που ξερω ειναι οτι το 990 ειναι απο μαμα πιο αποτομο ποσο μαλλον τωρα με το 16αρι!!
Ρε Σνιπερ, δεν ειναι οτι θελουμε ασφαλτο (αλλο αν περνουμε και ενα στριτακι σε λιγο) αλλα ειναι οτι μας πιανει η βλακεια να δοκιμαζουμε...
...στο χωμα μαλλον το πουλο θα παρουμε...
Υπερβάλεις ...!!!
(Το "μάλλον" ΔΕΝ χρειάζεται...) :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υπερβάλεις ...!!!
(Το "μάλλον" ΔΕΝ χρειάζεται...) :smokin:
Mαμε 3 ωρες καθυστερηση η απαντηση....:confused:
Δεν αγαπας την μελισσουλα σου πια....:blush: :bawl:
FestoNero
13/09/2006, 23:46
Mαμε 3 ωρες καθυστερηση η απαντηση....:confused:
Δεν αγαπας την μελισσουλα σου πια....:blush: :bawl: :hypnotize :hypnotize
Μου το'λεγε η μαμα μου να προσεχω αυτους τους αλητες γκεουλες μηχανοβιους, αλλα δε την ακουγα...
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Εχω να καταγγειλω οτι ολο το μοτο.γρ ειναι για δεσιμο...
:D :D