View Full Version : Bandit 400
παιδια καλησπερα. ειμαι 19 ετων και οπως ειναι λογικο βραζει το αιμα μου. εχω στην κατοχη μου ενα παπακι και οδηγω και ενα αυτοκινητο. Σκεφτομαι λοιπον οτι το οριο που εχω εχω για αγορα μηχανης περιοριζετα στα 35 αλογα που ειναι αρκετα λιγα.. να αναφερω οτι ξερω να οδηγω αρκετα καλα μηχανη. εχω οδηγησει και σε πιστες οπως και στο δρομο μεγαλες μηχανες οπως RR και ZX10R. οπως καταλαβατε μου φαινονται λιγα τα 35 ψωραλογα! Σκεφτομαι να αγορασω λοιπον ενα bandit 400 για να μην το παρακανω κιολας! Επειδη θα την εχω χωρις διπλωμα θα την εχω αποκλειστικα για καμια κοντινη εξορμηση καθως και για μικρες μετακινησεις μεσα στην πολη. για ολα τα υπολοιπα θα χρησιμοποιω το αθανατο παπακι μου καθως και για τις ημερες με ασχημο καιρο θα χρησιμοποιω το αυτοκινητο. Οι αποριες μου ειναι οι εξης. Πια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο? για πιο λογο ειναι τοσο φτηνες? και πια η γνωμη σας για την αγορα μηχανης χωρις διπλωμα? Να επαναλαβω οτι δεν θα ειναι το βασικο μεταφορικο μου μεσο και θα την παρω απλα για να ξεσκαω και επισης στα 4,5 χρονια που οδηγω δεν εχω τρακαρει ποτε ουτε με μυγα. Ειμαι απο τους οδηγους που σχεδον σταματανε και στα στενακια που δεν εχουν stop!
Συγγνωμη για το μεγεθος του μηνυματος και σας ευχαριστω για τυχον απαντησεις!! :) :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zak_18
και επισης στα 4,5 χρονια που οδηγω δεν εχω τρακαρει ποτε ουτε με μυγα. :) :rolleyes:
Αυτο δεν σημαινει οτι ποτε στην ''μοτοσυκλετιστικη'' καριερα δεν θα σου τυχει τιποτα. (ευχομαι να μην σου τυχει)
Μηχανη χωρις διπλωμα ειναι μεγα σφαλμα και καλα θα κανεις να το ξεχασεις.
Αυτια και καλα μυαλα.
:wave2:
power hornet
14/09/2006, 14:27
Συμφωνο με τον φιλο παραπανω αφου δεν εχεις διπλωμα ξεχασε το,γιατι αμ σου τυχει κατι θα σε σκισουν.παντος αμα θες να παρεις προτιμησε καλυτερα ηοντα και το σουπερ φορ πιο αξιοπιστο απο αυτο που θες να παρεις.
Εάν σταματάς κ στα στενάκια μπράβο σου! έτσι πρέπει να γίνεται στο Ελλαδιστάν. αλλά και πάλι φίλε μου... όχι!:nono:
θές να το πάρεις για πίστα; πάρε το. όχι χωρίς δίπλωμα στο δρόμο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zak_18
1. παιδια καλησπερα. ειμαι 19 ετων και οπως ειναι λογικο βραζει το αιμα μου.
2. οπως καταλαβατε μου φαινονται λιγα τα 35 ψωραλογα!
3. Πια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο? για πιο λογο ειναι τοσο φτηνες?
4. και πια η γνωμη σας για την αγορα μηχανης χωρις διπλωμα?
5. Ειμαι απο τους οδηγους που σχεδον σταματανε και στα στενακια που δεν εχουν stop!
1. Λογικό (ας πούμε)
2. Εμενα τα 37 στο BROSAKI ώρες ώρες μου φαίνονται 137 , και είμαι και 27 ετών . Εχω την εντύπωση πως το Μπαντιτ σαν 4κίλύνδρο που ειναι βγάζει κάτι παραπάνώ , περιπου 45 -50 hp.
3 . Είναι απο τα παλιά ζόρικα γυμνά . Είναι φτηνό γιατι είναι μόλις 400 κ.ε , αρχαιο πλέον και απο τα πιο ζημιαρικα μηχανακιά που εχούνε βγει ποτέ .
Αν ψαξεις θα βρεις εκατονταδες αναφορές στο συγγεκριμένο μοντέλο . Ολες σχεδόν για πρόβληματα.
4. Ασφαλως και τα σαι τρελός να βγεις εξω απο την αυλή σου χωρίς δίπλωμα . Κανε υπομονή δυο χρόνια .
5 .Εσυ σταματάς , το αυτοκίνητο πίσω η πλάγια ισώς όχι . Ενας συνειδητοποιημένος οδηγός βγαινεί στο δρόμο προετοιμασμενός για μετωπική με ντάλικα .Ατυχήμα και μηχανή τουλαχιστον γιά μένα πάνε πακέτο . Επίσης είσαι πολυ μικρος και δεν φαντάζομαι να έχεις κάνει τα ΤΟΣΑ χλμ ωστε να λες πως επάθεσ και ποτε σου τίποτα .
Και κάτι ακόμη , άλλο μηχανή άλλο παπί
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αυτο δεν σημαινει οτι ποτε στην ''μοτοσυκλετιστικη'' καριερα δεν θα σου τυχει τιποτα. (ευχομαι να μην σου τυχει)
Μηχανη χωρις διπλωμα ειναι μεγα σφαλμα και καλα θα κανεις να το ξεχασεις.
Αυτια και καλα μυαλα.
:wave2:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το κακό θα συμβεί ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Να υποθέσω και το παπάκι χωρίς δίπλωμα το οδηγείς. Αν θες τη γνώμη μου με τα λεφτά που έχεις βάλει στην άκρη για μηχανή βγάλε το δίπλωμα Α1 (σε 2 χρόνια επεκτείνεται αυτόμετα σε απεριόριστα κυβικά) και πάρε και μια μηχανή στο όριο του διπλώματος, καμιά CBF 250 πχ.