Σύνδεση

View Full Version : Αγγελίες εξαφανίζονται!

Cabamaru
17/09/2006, 14:55
Θα μπορούσα να μάθω γιατί εξαφανίζονται αγγελίες από το φορουμ ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση και ΧΩΡΙΣ καν ενημέρωση;

Ευχαριστώ

Λεωνίδας
17/09/2006, 15:04
μήπως... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17117) ;

Cabamaru
17/09/2006, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μήπως... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17117) ;

Έβαλα 2 αγγελίες για, μικρά μεν σε αξία, απολύτως σχετικά δε με την μοτοσυκλέττα.

Θα παρακαλούσα κάποιον admin να απαντήσει.

Ευχαριστώ

kalant
17/09/2006, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cabamaru
Έβαλα 2 αγγελίες για, μικρά μεν σε αξία, απολύτως σχετικά δε με την μοτοσυκλέττα.

Θα παρακαλούσα κάποιον admin να απαντήσει.

Ευχαριστώ

μπορει να εγινε κατι καταλαθος κιολας...

:beer:

Cabamaru
17/09/2006, 15:16
Πιθανόν...:mad: :bigcry:

Cabamaru
17/09/2006, 16:01
Αν έγινε από λάθος, μπορούν να επαναφερθούν παρακαλώ οι αγγελιές;

Ευχαριστώ

sniper
17/09/2006, 16:40
Πουλάς ένα σετ φλασάκια 5Ε κι ένα λίτρο λάδι και ρωτάς γιατί την στείλαμε; :confused:

sunnymtx
17/09/2006, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πουλάς ένα σετ φλασάκια 5Ε κι ένα λίτρο λάδι και ρωτάς γιατί την στείλαμε; :confused:

:eyepop:

schumacher_
17/09/2006, 16:46

Πλάκα-πλάκα, το λάδι δε μας είπες πόσο πάει... μπορεί να συμφέρει!! :rotflmao: :rotflmao:

Θάνος
17/09/2006, 16:57
Εγώ τις έδιωξα.

Είπαμε σχετικά με τη μοτοσυκλέτα αλλά μέχρι το σημείο που δεν ξεπερνάμε τα όρια της λογικής.

5 ευρώ φλασάκια;;;;

8 ευρώ 1 λίτρο λάδι;;;

Με τη λογική αυτή και τα παξιμάδια από μηχανές προς πώληση είναι. Να βάλουμε μία αγγελία για μισό ευρώ...

Μα μιλάμε σοβαρά τώρα; Πιο πολλά θα κοστίσουν τα τηλέφωνα στα κινητά.

Θεωρείς λογικό να στέλνουμε στη δεύτερη σελίδα αγγελίες παιδιών που περιμένουν να πουλήσουν τις μηχανές τους, επειδή μας περισσεύουν 2 φλας και ένα λίτρο λάδι;

ΕΛΕΟΣ!

tsoukas77
17/09/2006, 19:30
Απαραδεκτη τοποθετηση.Ποιος θα κρινει αν κατι εχει ευτελη αξια;Αν επροκειτο για ασχετες αγγελιες,θα το καταλαβαινα.Αλλα επειδη εχουν ευτελη αξια;

Cabamaru
17/09/2006, 19:39

Κοίτα, όπως έγραψα και στην αγγελία, κάνω εκκαθάριση γιατί μετακομίζω στο εξωτερικό.

Οι επιλογές για κάποια μικροπράγματα της μοτοσυκλέττας μου που μου έχουν μείνει είναι:
α. Τα πετάω.
β. Τα βάζω σε forum με θέμα την μοτοσυκλέττα, στην κατηγορία Αγγελίες μήπως βρεθεί κάποιος να τα πάρει.Γι' αυτό δεν υπάρχει και η κατηγορία άλλωστε;

Εγώ δεν έχω μάθει να πετάω πράγματα, ειδικά καινούρια. Ούτε ήξερα ότι υπάρχει ελάχιστη τιμή στο τι πουλάμε. Αν δηλαδή τα χάριζα θα σε πείραζε η αγγελία.

Θεωρείς λογικό να στέλνουμε στη δεύτερη σελίδα αγγελίες παιδιών που περιμένουν να πουλήσουν τις μηχανές τους, επειδή μας περισσεύουν 2 φλας και ένα λίτρο λάδι;

Τότε να δίνεται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την αξία. Μήπως να ανεβάσω και λίγο την τιμή τους για να αποκτήσω και εγώ μία θέση στην πρώτη σελίδα. :mad:

Απαράδεκτο.

Cabamaru
17/09/2006, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Απαραδεκτη τοποθετηση.Ποιος θα κρινει αν κατι εχει ευτελη αξια;Αν επροκειτο για ασχετες αγγελιες,θα το καταλαβαινα.Αλλα επειδη εχουν ευτελη αξια;

Σ΄ευχαριστώ γιατί κοντεύω να κουφαθώ...

ronin1
17/09/2006, 19:46
είχα βάλει και εγώ μια για ένα BMW 1100 GS, φίλου και εξαφανίσθηκε....:confused: :confused: :confused:

Cabamaru
17/09/2006, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
είχα βάλει και εγώ μια για ένα BMW 1100 GS, φίλου και εξαφανίσθηκε....:confused: :confused: :confused:

Μάλλον δεν ζήτησες αρκετά λεφτά.
Ή μήπως τόλμησες να βάλεις για πούλημα μηχανάκι πάνω από 2 ετών; Γιατί σύμφωνα με τους καινούριους κανόνες παίζει και να απαγορεύεται! :eek:

ΕΛΕΟΣ

kalant
17/09/2006, 19:57

συμφωνω απολυτα, τι θα πει ευτελη αξια?

δηλαδη αν καποιος θελει να πουλησει κατι σε πολυ χαμηλη τιμη μονο και μονο για να το διωξει γρηγορα πχ καποιο ανταλλακτικο, πρεπει να σβηστει η αγγελια του επειδη το δινει πολυ χαμηλα?

επισης καποιος μπορει να δυσκολευεται να αγορασει ακομα και φλασακια για το μηχανακι του...

STOYBI
17/09/2006, 20:53

Συμφωνα απολυτα !!

Και εγω το περιεχομενο της αγγελιας το θεωρω εως ατυχες ! Αλλα απο εκει και περα εφοσον το θεμα αφορα μοτο δεν επρεπε να σβυστει !!

:rolleyes:

Alchimistis
17/09/2006, 21:38
Καλα ρε πάμε καλα???οτι και να ειναι δεν πάει να ειναι μια αγγελια...
Τι αυταρχικη απαντηση ήταν αυτη ρε Θανος?
Χαλαρωστε λίγο...
Μην ξεχνας οτι το φορουμ δεν εχει σκοπο μονο την πώληση μηχανων ετσι ωστε να πανε αγγελιες με μηχανες στη δευτερη σελίδα...Βαζουμε μια αγγελια και οποιος την δει...:beer:

fasma
17/09/2006, 22:07
Εγω που ειμαι πιο νεος στον χωρο αυτον , εχω παρει χαμπαρη , οτι η κατασταση εδω μεσα ειναι αποφασιζουμε και διαταζουμε ....... εσεις ακομα ??

:a11:

Filosofos
17/09/2006, 22:33
ΕΕΕΕ παιδιά μισό λεπτό
εδώ μάλον δεν καταλάβατε τι παίζει και κατηγορήτε χωρίς λόγο(η εγώ δεν έπιασα κάτι)
Μήπως υπερβάλουμε λίγο???:confused:
1 λιτρο λάδι 8euro???
Παιδιά και εγώ πουλάω λάδι castrol μόλις το άνηξα το 5litro και δεν το έχω τελιώσει ακόμα 10euro μόνο...
:eek: :eek: :D :D :D
ΕΛΕΟΣ
:bigcry: :bigcry:

Καλά πλάκα κάνουμε δεν αντιλέγω η αγγελία αγγελία αλλά αυτό τι συμένει αν δεν έχω καταλάβει σωστά παρακαλώ πέστε παρακαλώ αν είναι να βάλω και μια για κάτι ελαφρώς μεταχειρισμένες φλάτζες....Μήπως το ξεφτιλίσαμε λίγο????
:evil: :evil: :evil:

Παρεπιπτώντως και τα φλασάκια και το λάδι είναι ακριβά για μεταχειρο...:nono: :nono:

Cabamaru
17/09/2006, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
ΕΕΕΕ παιδιά μισό λεπτό
εδώ μάλον δεν καταλάβατε τι παίζει και κατηγορήτε χωρίς λόγο(η εγώ δεν έπιασα κάτι)
Μήπως υπερβάλουμε λίγο???:confused:
1 λιτρο λάδι 8euro???
Παιδιά και εγώ πουλάω λάδι castrol μόλις το άνηξα το 5litro και δεν το έχω τελιώσει ακόμα 10euro μόνο...
:eek: :eek: :D :D :D
ΕΛΕΟΣ
:bigcry: :bigcry:

Καλά πλάκα κάνουμε δεν αντιλέγω η αγγελία αγγελία αλλά αυτό τι συμένει αν δεν έχω καταλάβει σωστά παρακαλώ πέστε παρακαλώ αν είναι να βάλω και μια για κάτι ελαφρώς μεταχειρισμένες φλάτζες....Μήπως το ξεφτιλίσαμε λίγο????
:evil: :evil: :evil:

Παρεπιπτώντως και τα φλασάκια και το λάδι είναι ακριβά για μεταχειρο...:nono: :nono:

Κοίτα δεν αγοράσα 5λιτρο λάδι για να το πουλήσω με το λίτρο, ούτε μεταχειρισμένες φλάντζες. Πούλησα την μηχανή μου και φεύγω εξωτερικό ξαφνικά και είχα 2 αντικείμενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τα οποία προόριζα για την μηχανή και λυπάμαι να τα πετάξω, και είπα να τα βάλω στο πιο λογικό μέρος που μπόρεσα να σκεφτώ για πούλημα.

...και η ειρωνία δεν χρειάζεται.

Cabamaru
17/09/2006, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Εγω που ειμαι πιο νεος στον χωρο αυτον , εχω παρει χαμπαρη , οτι η κατασταση εδω μεσα ειναι αποφασιζουμε και διαταζουμε ....... εσεις ακομα ??

:a11:

Μου φαίνεται πως έχεις δίκιο πάντως.

Ετοιμαζόμουν να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια αλλά είδα ότι υπάρχει και λογικός κόσμος εδώ...

Filosofos
17/09/2006, 23:02
....

Τώρα τι να πω???
Με συγχωρείς που θεωρώ σημαντικότερη αγγελία την πώληση μιας μοτοσυκλέτας από 1λίτρο λάδι και 1 σετ φλασάκια που τα δίνεις και ακριβά και για να το τεκμιριώσω σε σωστό συνεργείο 10euro έχουν τα καλήτερα λάδια και 5euro για 1 σετ φλάς από μαγαζί...
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ενδιέφερε κάποιον να αγοράσει κάτι για την μοτο του από κάποιον που μου λέει σε φορουμ αγγελιων οτι είναι καινούργια και όχι να πάω από μαγαζί??????
Και μάλιστα μου πετάς κατάμουτρα ότι δεν είμαι λογικός???
Παιδιά με συγχωρήτε που είμαι παραφρον και προτιμώ να αγώρασω κάτι καινούργιο αντί για κάτι μεταχειρ. που μου το δίνουν στην ίδια τιμή...
Τεσπα επίδει με έχει κουράσει η όλη ιστορία...
Αφου τα έχεις τόσο ανάγκη 13euro φεύγοντας από την Ελλάδα πες μου πού μπορώ να σε βρώ να σου τα κάνω δώρο...
Λοιπόν δεν ασχολούμε άλλο με το θέμα.
Άλωστε δεν θέλω να σας κακολογίσουν επιδεί μιλάτε με κάποιον άλογο...

Cabamaru
17/09/2006, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
....

Τώρα τι να πω???
Με συγχωρείς που θεωρώ σημαντικότερη αγγελία την πώληση μιας μοτοσυκλέτας από 1λίτρο λάδι και 1 σετ φλασάκια που τα δίνεις και ακριβά και για να το τεκμιριώσω σε σωστό συνεργείο 10euro έχουν τα καλήτερα λάδια και 5euro για 1 σετ φλάς από μαγαζί...
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ενδιέφερε κάποιον να αγοράσει κάτι για την μοτο του από κάποιον που μου λέει σε φορουμ αγγελιων οτι είναι καινούργια και όχι να πάω από μαγαζί??????
Και μάλιστα μου πετάς κατάμουτρα ότι δεν είμαι λογικός???
Παιδιά με συγχωρήτε που είμαι παραφρον και προτιμώ να αγώρασω κάτι καινούργιο αντί για κάτι μεταχειρ. που μου το δίνουν στην ίδια τιμή...
Τεσπα επίδει με έχει κουράσει η όλη ιστορία...
Αφου τα έχεις τόσο ανάγκη 13euro φεύγοντας από την Ελλάδα πες μου πού μπορώ να σε βρώ να σου τα κάνω δώρο...
Λοιπόν δεν ασχολούμε άλλο με το θέμα.
Άλωστε δεν θέλω να σας κακολογίσουν επιδεί μιλάτε με κάποιον άλογο...

α. Το αν κάποιος θα ενδιαφερόταν θα το αποφασίσει ο καθένας για το εαυτό του και όχι εσύ για όλους.

β. Χάνεις το ζήτημα. Το ζήτημα είναι ότι ανεξαρτήτως αξίας έχω το δικαίωμα να βάλω την αγγελια μου και να την δει ο κόσμος. Αν όχι, απλά δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιο χώρο συζήτησης.

Θα παρακαλούσα κάποιον από το site να πάρει θέση για να ξέρω και εγώ τι κάνω εδώ.

zephyr1
17/09/2006, 23:32
Πούλησα την μηχανή μου και φεύγω εξωτερικό ξαφνικά και είχα 2 αντικείμενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τα οποία προόριζα για την μηχανή και λυπάμαι να τα πετάξω.

Πολυ λογικο και οικολογικο.:wave2:

Θάνος
18/09/2006, 00:15
Λοιπόν παίδες... επειδή εδώ είμαστε πολλοί και όλοι μία άποψη έχουμε, η απάντηση εν γένει είναι ότι δεν σας ρωτήσαμε.

Αν δεν σας κάνει η δική μου τοποθέτηση, μπορεί αύριο ένας admin να σας το εξηγήσει καλύτερα.

Πουλάς ένα λίτρο λάδι 8 ευρώ. Καινούργιο όπως ο ίδιος λες, κάνει 12 ευρώ.

Συγνώμη φίλε αλλά ή πλάκα μας κάνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Μόνο τα τηλέφωνα στα κινητά και τις βενζίνες για να έρθει κάποιος να το πάρει, θα δώσει περισσότερα από τα 4 ευρώ διαφορά.

Όσο για τα φλασάκια, είναι κοροϊδία και να το αναφέρεις, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Σε λίγο θα μας πουλάτε και τις μεταχειρισμένες λάμπες σας.

Ναι λοιπόν, μάθετε ότι προτεραιότητα έχουν αγγελίες που το προϊόν έχει αξία. Δεν κάνουμε bazaar εδώ να πουλήσουμε ό,τι μας περισσεύει. Κι εγώ στην αποθήκη μου έχω ένα σκασμό σαβούρα, τι σημαίνει; Θα καταστρέψω τις αγγελίες επειδή δεν γουστάρω να τα πετάξω;

Υποτίθεται ότι έχουμε συναίσθηση του τί γράφουμε με βάση την κοινή λογική και το αίσθημα σεβασμού προς τις αγγελίες των άλλων που περιμένουν πώς και πώς να πουλήσουν κάτι για να πάρουν κάτι άλλο και όχι για να βάλουν 13 ευρώ στην τσέπη!

Αν δεν μπορείτε ούτε μέχρι εκεί να λειτουργήσετε από μόνοι σας, θα αναγκαστούμε να βάλουμε κανόνες και για τα αυτονόητα.

Όσο για τον φίλο που αναφέρει μία αγγελία για το GS, για να μην πετάμε μπαρούφες χάριν εντυπώσεων ή έχεις συγκεκριμένη περίπτωση να αναφέρεις για να πάρεις κι εσύ την απάντηση σου ή σωπαίνεις.

Και εδώ τελειώνει το θέμα και όποιος το βρίσκει απαράδεκτο, όπως λέμε τις τελευταίες μέρες, να περάσει από το ταμείο να πάρει τα λεφτά του πίσω.

TROOPER
18/09/2006, 00:34

:a014:

ααα εχει ψωμι εδω η κουβεντα....:cool:

Θάνος
18/09/2006, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:a014:

ααα εχει ψωμι εδω η κουβεντα....:cool:

Φίλε μου καθόλου ψωμί δεν έχει.

Κάνουμε την πλάκα μας αφιλοκερδώς, χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο για να μπορούμε να γουστάρουμε την παρέα και κάποιες "υπηρεσίες" που μόνοι μας δημιουργούμε από εμάς για μας. Κάποιοι νομίζουν ότι εδώ θα πρέπει να βρουν εφαρμογή από τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη, μέχρι όποια επαναστατική ή μή, φανταστική ή ουτοπική ιδέα έχει ο καθένας για την τέλεια κοινωνία με τους ιδανικούς χρήστες!

ΕΕΕΕΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Αγαπητοί συνήγοροι που στραβώσατε γιατί έκοψα ΔΥΟ αγγελίες συνολικής αξίας 13 ευρώ που θεωρώ ότι ουδείς νοήμων άνθρωπος θα έμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί, το έκανα για να προστατέψω ΕΣΑΣ! που αύριο μεθαύριο θα θελήσετε να πουλήσετε τη μηχανή σας για παράδειγμα και θα αγωνιάτε κάθε μέρα αν μπήκε κόσμος να τη διαβάσει, αν απάντησε κανείς, αν ενδιαφέρθηκε να σας στείλει ένα π.μ.... και θα αγωνιάτε μη τυχόν και φύγει στη δεύτερη, τρίτη σελίδα και θα γράφετε ό,τι μπούρδα σας έρθει στο κεφάλι για να την ξαναφέρετε μπροστά...

Όλοι εσείς λοιπόν μην παραπονιέστε.

Πάρτε πίσω τις αγγελίες για να γουστάρετε και ποσώς μ'ενδιαφέρει, μη νομίζετε ότι τραβάω και κανένα προσωπικό ζόρι! Μη σας χαλάσω τη δημοκρατία!

Ορίστε και τα link:

Αγγελία 1 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28225)

Αγγελία 2 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28226)

Happy?

ronin1
18/09/2006, 01:00
Όσο για τον φίλο που αναφέρει μία αγγελία για το GS, για να μην πετάμε μπαρούφες χάριν εντυπώσεων ή έχεις συγκεκριμένη περίπτωση να αναφέρεις για να πάρεις κι εσύ την απάντηση σου ή σωπαίνεις.. [/B][/QUOTE]

δεν πεταω μπαρουφες και ουτε ειπα κατι με υφος ...χαλαρα ολοι λιγο...:beer: πιειτε ενα μπυρονι και χαλαρωστε..

λοιπον εγω εχω βαλει συνολικα στο φορουμ 3 αγγελίες...

η μια υπάρχει, η άλλη καλώς σβήστηκε (ήταν του super4 το οποίο πούλησα) και μια τρίτη το ΒΜW φίλου μου, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί και σβήστηκε...!

δεν το έκανα θέμα, είπα κάποια μαλακία θα έγινε , θα το ξαναβάλω.Απλά έτυχε αυτό το πόστ και το ανέφερα..ΝΤΑΞΕΙ?:beer:

τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!Τουλάχιστον δεν είναι σαν κάτι άλλους παπάρες , χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, που αρχίζουν τα up lai upa kai up kai up, και μας πρήζουν τα @ρχιδ@ -απ-αν!!!

εντελώς φιλικά:beer:
καλνύχτα

KeLeYTiS
18/09/2006, 01:01
Moυ φαινεται οτι σβηστηκε ενα ποστ εδω .... :rolleyes:

Θάνος
18/09/2006, 01:07
δεν πεταω μπαρουφες και ουτε ειπα κατι με υφος ...χαλαρα ολοι λιγο...:beer: πιειτε ενα μπυρονι και χαλαρωστε..

η μια υπάρχει, η άλλη καλώς σβήστηκε (ήταν του super4 το οποίο πούλησα) και μια τρίτη το ΒΜW φίλου μου, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί και σβήστηκε...!

δεν το έκανα θέμα, είπα κάποια μαλακία θα έγινε , θα το ξαναβάλω.Απλά έτυχε αυτό το πόστ και το ανέφερα..ΝΤΑΞΕΙ?:beer:

τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!Τουλάχιστον δεν είναι σαν κάτι άλλους παπάρες , χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, που αρχίζουν τα up lai upa kai up kai up, και μας πρήζουν τα @ρχιδ@ -απ-αν!!!

εντελώς φιλικά:beer:
καλνύχτα

Δεν με νοιάζει τι λες, ούτε σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να το πεις. Με νοιάζει την ώρα και το σημείο που το λές να μην δημιουργούν εντυπώσεις!

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω χωρίς καν να ξέρω για ποια αγγελία μιλάς, ότι τίποτα δεν θα έγινε (αν έγινε) σκόπιμα.

Όσο για το δικαίωμα καθενός να βάζει αγγελίες, ναι το έχει. Αλλά τα δικαιώματα σε ένα χώρο που δεν έχει κανόνες για τα πάντα τα καθορίζουμε μόνοι μας και πρώτα απ'όλα για τον εαυτό μας.

Κάποιοι έχουμε αναλάβει το άχαρο έργο να κρατάμε ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς που δεν μπορούν να διακρίνουν πότε τα δικαιώματα τους, δημιουργούν πρόβλημα στους άλλους. Μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία...

Και εντέλει.... ποσώς με ενδιαφέρει να συνεχίσω να το κάνω.

TROOPER
18/09/2006, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Φίλε μου καθόλου ψωμί δεν έχει.

Κάνουμε την πλάκα μας αφιλοκερδώς, χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο για να μπορούμε να γουστάρουμε την παρέα και κάποιες "υπηρεσίες" που μόνοι μας δημιουργούμε από εμάς για μας. Κάποιοι νομίζουν ότι εδώ θα πρέπει να βρουν εφαρμογή από τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη, μέχρι όποια επαναστατική ή μή, φανταστική ή ουτοπική ιδέα έχει ο καθένας για την τέλεια κοινωνία με τους ιδανικούς χρήστες!

ΕΕΕΕΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Αγαπητοί συνήγοροι που στραβώσατε γιατί έκοψα ΔΥΟ αγγελίες συνολικής αξίας 13 ευρώ που θεωρώ ότι ουδείς νοήμων άνθρωπος θα έμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί, το έκανα για να προστατέψω ΕΣΑΣ! που αύριο μεθαύριο θα θελήσετε να πουλήσετε τη μηχανή σας για παράδειγμα και θα αγωνιάτε κάθε μέρα αν μπήκε κόσμος να τη διαβάσει, αν απάντησε κανείς, αν ενδιαφέρθηκε να σας στείλει ένα π.μ.... και θα αγωνιάτε μη τυχόν και φύγει στη δεύτερη, τρίτη σελίδα και θα γράφετε ό,τι μπούρδα σας έρθει στο κεφάλι για να την ξαναφέρετε μπροστά...

Όλοι εσείς λοιπόν μην παραπονιέστε.

Πάρτε πίσω τις αγγελίες για να γουστάρετε και ποσώς μ'ενδιαφέρει αν νομίζετε ότι τραβάω κανένα προσωπικό ζόρι! Μη σας χαλάσω τη δημοκρατία!

Ορίστε και τα link:

Αγγελία 1 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28225)

Αγγελία 2 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28226)

Happy?

εγω ουτε στραβωσα ουτε τιποτα απλα σας παρακολουθω...αυτο εννοουσα εχει ψωμι.

μηπως να το ριξετε στις διαμαχες?????

λεω εγω τωρα...:cool:

hornet
18/09/2006, 08:24
Εγω βασικα αν και πλεον εβαλε μυαλο ο ανθρωπας-τσιπης-ας μην το πω το αλλο...θα ντρεπομουνα και να την εβαζα...να βαλω αγγελια για 8 ευρω ενα λαδι!!!

Να ειχε μια ολοκληρη κουτα προς 8 ευρω το κομματι να το καταλαβω αλλα να πουλησω ενα λαδι και 5 ευρω κατι παλιοφλασακια δηλαδη 13 ευρω...μα για να πας να τα παρεις θα καψεις 5 ευρω βενζινα!!!

Δηλαδη καταλαβετε μερικα πραγματα καταντουν γελοια!!!!!

Και τωρα τσαμπα που τα δινει δεν θα παει κανεις!

island
18/09/2006, 09:18
Τι μάθαμε σήμερα?

αν κάνεις post στα Στραβά & ανάποδα γιατι έχεις πέσει κάτω αλλα έπαθες μόνο 2 γρατζουνιές ? φσίτ!!!!

αν έχεις πάει εκδρομή σε μια θαυμάσια λίμνη και θέλεις να δείξεις φώτο αλλα επειδή ήταν μόνο 60 χιλιόμετρα απο τον τόπο κατοικίας σου? φίουυυυ!!!

Αν ψάχνεις να αγοράσεις επιγωνατίδες και θέλεις γνώμη καλού κακού ρώτα και για κανενα μπουφανάκι να μείνει το post

hornet
18/09/2006, 09:19
οταν δεν θες να καταλαβεις !!!

βρισκεις πολλα αμπελια για να φιλοσοφισεις!!

bartlal
18/09/2006, 10:14

τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!

επειδη εχω κοψει τις μπυρες και παρ'ολα αυτα παραμενω χαλαρος, σου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23451) οτι το gs υπαρχει ακομα. Απλα, ειναι στην ΜΟΛΙΣ 26η (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=40&daysprune=365&sortorder=desc&sortfield=lastpost&perpage=25&pagenumber=26) σελιδα των αγγελιων. Τουλαχιστον, ψαξ'το λιιιιιιιιγο παραπανω, πριν κατηγορησεις ΑΔΙΚΑ οτι σου "ξυρισαμε" αγγελια....

Στην τελικη, για φαντασου να πουλαγαμε ο καθενας απο 1 ροδελα, τι (χειροτερη) τυχη θα ειχε η μηχανη του φιλου σου! :winka:

:wave2:

dodos_1
18/09/2006, 11:08
για να μην τσακωνομαστε μπορειτε να φτιαξετε μια υποκατηγορια αγγελιων για τετοια πραγματα;

Alchimistis
18/09/2006, 12:59
Τες πα σε αλλα φορουμ δεν παιζουν πολυ αυτα τα κολπα και αυτός ο τσαμπουκάς γι'αυτό χαλαρώστε...
Εχω ξενερώσει πολυ με τον τροπο καποιων εδω μέσα...

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TO FORUM ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ....

tsoukas77
18/09/2006, 13:04
Και μονο οτι οι απαντησεις εστιαζουν στην αξια των πωληθεντων(στα 13 ευρω δηλαδη),δειχνει την λαθος λογικη μερικων.Ποια η σημασια της αξιας;Δεν υποχρεωνεται κανενας να αγορασει τιποτα.

Τις αγγελιες μπορουμε με μια απλα παραθεση να τις επαναφερουμε ψηλα.Οποιος καιγεται να πουλησει την μοτοσυκλετα του,αυτο κανει.Αρα,ουτε εδω ευσταθει ο αντιλογος.

Περιμενα εδω μεσα τουλαχιστον,να υπαρχει μεγαλυτερη δημοκρατια.Αλλωστε και ο μοτοσυκλετισμος ειναι ταυτοσημος με την ελευθερη σκεψη και βουληση...

maintenance
18/09/2006, 13:07
Και μονο οτι οι απαντησεις εστιαζουν στην αξια των πωληθεντων(στα 13 ευρω δηλαδη),δειχνει την λαθος λογικη μερικων.Ποια η σημασια της αξιας;Δεν υποχρεωνεται κανενας να αγορασει τιποτα.

Τις αγγελιες μπορουμε με μια απλα παραθεση να τις επαναφερουμε ψηλα.Οποιος καιγεται να πουλησει την μοτοσυκλετα του,αυτο κανει.Αρα,ουτε εδω ευσταθει ο αντιλογος.

Περιμενα εδω μεσα τουλαχιστον,να υπαρχει μεγαλυτερη δημοκρατια.Αλλωστε και ο μοτοσυκλετισμος ειναι ταυτοσημος με την ελευθερη σκεψη και βουληση...

βλεπεις την υπογραφή μου;

έτσι απλά, γιατι απο τον Μάρτη που την έχω θα έπρεπε να κάνω δεκάδες παραθέσεις, και οι φρέσκες αγγελίες, να πηγαίνουν στα πίσω.
Αλλωστε όποιος ψάχνει κάτι, δεν θα αρκεστει στη πρώτη σελίδα.....θα ψάξει.

Γνώμη μου......:beer: :wave2: :beer:

Θάνος
18/09/2006, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Τες πα σε αλλα φορουμ δεν παιζουν πολυ αυτα τα κολπα και αυτός ο τσαμπουκάς γι'αυτό χαλαρώστε...
Εχω ξενερώσει πολυ με τον τροπο καποιων εδω μέσα...

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TO FORUM ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ....

Το τι είναι και τι δεν είναι το φόρουμ δεν θα το κρίνει κανένας από εσάς.

Αυτό βρήκατε και άμα σας αρέσει κάθεστε. Άμα σας ξενερώνει φεύγετε.

Δεν είναι κανένας αρμόδιος να βάζει κανόνες σε ένα χώρο που δεν του ανήκει.

Προστακτικές του τύπου "ξεκολλήστε", όχι σ'εμάς γιατί δεν είμαστε τίποτα παιδάκια.

Τις γνώμες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας σε θέματα που δεν σας πέφτει λόγος.

Να κλείσει κάπου η κουβέντα έχει ήδη εξαντληθεί το θέμα.

Alchimistis
18/09/2006, 13:24
ΓΙΕΣ ΣΕΡ!!!!!!!!!
Και αφου δεν εισαι παιδάκι όπως λές...πες μου τι είσαι?
Ο μαμαω και δέρνω???Αν εχουν καποια αντίρηση τα μέλη τα γράφεις στα τετοια σου και τους λές τους ορους τους βάζω ΕΓΩ και αμα δεν γουστάρεται Δρόμο?

Εισαι φιλε μου η ντροπη του μοτοσυκλετισμου

Λεωνίδας
18/09/2006, 13:29
ειρήνη υμίν :sick:

dirtbird
18/09/2006, 13:35
Che is everywhere :uplate:

danaos75
18/09/2006, 13:35
admin ειστε ΛΑΘΟΣ , παρτε το χαμπαρι, ανοιχτε τα αυτια σας και ακουστε τοσο διαφορετικους χρηστες που ομως σας λενε το ιδιο πραγμα. Αυτο που εγινε μπορει να ειναι μεσα στα δικαιωματα σας, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. Οι εντυπωσεις τουλαχιστον μεχρι τωρα οι δικες μου ειναι αψογες και απο admin και απο το πληθος των χρηστων του forum,

αα και κατι τελευταιο η δυναμη ενος forum σαν και αυτο ειναι το πληθος αλλα και κυριως η ποιοτητα των μελων του, και το δικο μας forum μεχρι τωρα παιρνει αριστα (τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω).

Μπορει να ...

Τις γνώμες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας σε θέματα που δεν σας πέφτει λόγος

αλλα εγω τα ειπα γιατι θεωρω οτι σε ολους μας πεφτει λογος σε ενα τετοιο thread ;)
Παντα με τις καλυτερες προθεσεις,
Μιχαλης

sniper
18/09/2006, 13:37
ΓΙΕΣ ΣΕΡ!!!!!!!!!
Και αφου δεν εισαι παιδάκι όπως λές...πες μου τι είσαι?
Ο μαμαω και δέρνω???Αν εχουν καποια αντίρηση τα μέλη τα γράφεις στα τετοια σου και τους λές τους ορους τους βάζω ΕΓΩ και αμα δεν γουστάρεται Δρόμο?

Εισαι φιλε μου η ντροπη του μοτοσυκλετισμου

Κι εσένα ποιος σε έχρισε κριτή των πάντων; και που σπούδασες τον μοτοσυκλετισμο και αφορίζεις τους πάντες;

Κοτσάραμε ένα Τσε στο άβαταρ και γίναμε επαναστάτες; Ελα πάρτε το λίγο απο την άλλη γιατί θα βρείτε....

Ντροπή είναι να την λέτε σε κάποιον που δεν τον ξέρετε επειδή προσπαθεί να μην γίνει μπαχαλο αυτό το μέρος για να μπορούνε όσοι θέλουν να πουν 10 πράγματα.... όχι για να τσακωνόμαστε αν θα έπρεπε να βάλει κάποιος αγγελία για μεταχειρισμένη καπότα!

:smokin:

maintenance
18/09/2006, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Che is everywhere :uplate:

χρόνια τώρα!!!

:beer:

maintenance
18/09/2006, 13:39

Κοτσάραμε ένα Τσε στο άβαταρ και γίναμε επαναστάτες; Ελα πάρτε το λίγο απο την άλλη γιατί θα βρείτε....

γιατι ρε συ μου την λές;

Να βάλω τον φιντέλ;

:lol: :beer: :lol:

dirtbird
18/09/2006, 13:42
Fidel was in bed :hypnotize

danaos75
18/09/2006, 13:42
μαλλον μπερδεψαμε τους Τσε εδω μεσα :rolleyes: :D

Alchimistis
18/09/2006, 13:45
Κι εσένα ποιος σε έχρισε κριτή των πάντων; και που σπούδασες τον μοτοσυκλετισμο και αφορίζεις τους πάντες;

Ντροπή είναι να την λέτε σε κάποιον που δεν τον ξέρετε επειδή προσπαθεί να μην γίνει μπαχαλο αυτό το μέρος για να μπορούνε όσοι θέλουν να πουν 10 πράγματα.... όχι για να τσακωνόμαστε αν θα έπρεπε να βάλει κάποιος αγγελία για μεταχειρισμένη καπότα!

Μην κολλας στα αβανταρ και στις μαλακίες ούτε το παίζω επαναστάτης ουτε τιποτα τετοιο....
Αν σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστικο δεν μπορουν όλοι να εκφέρουν άποψη πράγμα που μας το ξεκόβει ο κυρ Θανος (Το τι είναι και τι δεν είναι το φόρουμ δεν θα το κρίνει κανένας από εσάς.

Αυτό βρήκατε και άμα σας αρέσει κάθεστε. Άμα σας ξενερώνει φεύγετε.

Δεν είναι κανένας αρμόδιος να βάζει κανόνες σε ένα χώρο που δεν του ανήκει.

Προστακτικές του τύπου "ξεκολλήστε", όχι σ'εμάς γιατί δεν είμαστε τίποτα παιδάκια.

Τις γνώμες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας σε θέματα που δεν σας πέφτει λόγος.)και ο κάθε κυρ θάνος εχω το δικαιωμα να κρίνω την απαντηση του αλλα και το ύφος του...

Alchimistis
18/09/2006, 13:49
Και μην κολλας στο αν έπρεπε η όχι να σβήσει την αγγελεία αλλα στον τροπο με τον οποίο μιλά!

hornet
Η κατηγορια πλεον απο hornet και sniper κρινεται unmoderated καντε οτι νομιζετε αλλα δεν θελω να με ενοχλησει κανεις πλεον για το αντικειμενο...ειτε πουληστε ειτε δεν πουλησετε κατι ποσως πλεον μας ενδιαφερει εμας τους δυο...εαν θελετε κατι απευθυνθειτε στον julius

Αρκετα μας ζαλισατε τα αρχιδια!!!!!!!!!!

Cpt. Haddock
Τι κερδίζετε με το να είστε συνεχώς σε μια αντιπαράθεση, δεν έχω καταλάβει ακόμα...

:sick:

sniper
18/09/2006, 13:54
.......

Απο την άνεση της καρέκλας σου αρχίζεις τις φιλοσοφίες. Έκρινε ότι δεν έπρεπε να παραμείνει μια αγγελία στο φόρουμ και την έστειλε. Δεν έστειλε αγγελία για μοτο, ουτε για μπουφάν αλλά μια αγγελία για 1 λιτρο λάδι!!!!!! 8Ε τρελλή ευκαιρία μοναδική στον πλανήτη γιατί φευγει στην Αγγλία και δεν χώραγε στην αποθήκη του....

κι εγώ που έχω αγγελία και πουλάω εδώ και 4 μήνες ένα μηχανάκι θα πρέπει να ψάξω την αγγελία μου για να πάει απο πάνω απο το 1 λίτρο λάδι.....

Δεν έχετε καταλάβει κάτι.... Ελευθερία υπάρχει εδώ μέσα και ίσως πιο πολύ από όσο φαντάζεστε... Το ότι υπάρχουμε εμείς οι mod δεν είναι κάποιος τιτλος τιμής, αξίωμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... ΧΑΜΑΛΙΚΙ είναι γιατί πρέπει να διαβάζω το καθε ποστ που βάζει ο οποιοσδήποτε.

Κάνε κάτι.... κάτσε και διάβασε ΟΛΟ το φόρουμ. ΟΛΟ όμως.... και μετά κάτσε και διάβασε και ότι μπήκε απο τότε που αρχισες να διαβάζεις.... όταν τελειώσεις έλα να μας διαφωτίσεις περι moderation κλπ.... (Για σταγόνες για τα μάτια θα βάλω αγγελία αργότερα)

dukeandthecity
18/09/2006, 13:56
δεν καταλαβενω γιατι ασχοληστε ρε mods ? Αφου καθε δευτερη βδομαδα προκυπτει και απο ενα θέμα.

Η ουσία ειναι μια. Υπαρχει κανονας (αγραφος η μη) και εφαρμοζετε. Το να μπλεκεις σε αντιπαραθεση δεν οφελει.

Και κανονικα αν καναμε recycle τα παραπονα δεν θα προλαβενε ο κυρ. Λεωνίδας και ο Προεδρας. :cool: :cool:

Θάνος
18/09/2006, 13:57
Εγώ για να μην απαντήσω στο ίδιο ύφος, άλλωστε όλοι ξέρουμε να βρίζουμε και επειδή βαρέθηκα τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες, αποχωρώ οικειοθελώς από το moderation.

Κάντε ό,τι γουστάρετε από μένα για να τελειώσει ο χαβαλές.

Απ'ό,τι φαίνεται κακώς τόσο καιρό κλέβω το χρόνο από την οικογένεια και τη δουλειά μου.

Τίποτα παραπάνω...

latris mixanis
18/09/2006, 14:21
Έκατσα και διάβασα όλες τις απαντήσεις στο θρεντ. Όλοι λέμε ποιοί είναι οι mod που θα κρίνουν για τις τιμές, τι θα μπεί και τι όχι.
Μήπως εμείς οι ίδιοι κρίνουμε συναδέλφους και αγγελίες τους (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28191) ???

Λεωνίδας
18/09/2006, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Και κανονικα αν καναμε recycle τα παραπονα δεν θα προλαβενε ο κυρ. Λεωνίδας και ο Προεδρας. :cool: :cool: οχιιιιιΙΙιιιιιιΙΙΙΙΙΙΙι :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
18/09/2006, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μήπως εμείς οι ίδιοι κρίνουμε συναδέλφους και αγγελίες τους (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28191) ???

Εκεί βέβαια ζητάμε τη βοήθεια των mods...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Κι επειδή μου το έχουν κάνει κι εμένα αυτό σε αγγελία (έγραψε ένας "τόσο που το πουλάς έχει καινούριο" ) απλά ποτε μου δεν κατάλαβα τους τυπάδες που μπάινουν και γράφουν απλα για να γράψουν, λες και τους ανέθεσε κανείς το ρόλο του θεματοφύλακα/προστάτη των υπολοίπων "αθώων και άβγαλτων χρηστών". :sick:

Όπως ποτέ δεν κατάλαβα τα ποστ στις αγγελίες του τύπου "γιατί το πουλάς αν επιτρέπεται;" :rolleyes:

συνήθως αυτοί που τα γράφουν δεν δείχνουν κι ενδιαφέρον για το προϊόν απλά "είδα φως και μπήκα"

:sad:

latris mixanis
18/09/2006, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Κι επειδή μου το έχουν κάνει κι εμένα αυτό σε αγγελία (έγραψε ένας "τόσο που το πουλάς έχει καινούριο" ) απλά ποτε μου δεν κατάλαβα τους τυπάδες που μπάινουν και γράφουν απλα για να γράψουν,
:sad:

Μερικοίθέλουν να ανεβάσουν και το κοντέρ, λες και αν έχεις πολλά μηνύματα σημαίνει κάτι. Η ουσία τους παίζει ρόλο...
Πριν κρίνουμε τους άλλους, ας κρίνουμε τον ευατό μας πρώτα!!

Uriah Heep
18/09/2006, 15:20
Σε μερικές αγγελίες παίζεται ολόκληρη "όπερα μπούφα"...

...το λάδι πείραξε τώρα!!!

:beer: :beer: :beer:

gixxerpap
18/09/2006, 15:35
οσο δικιο κι αν ειχες ρε θανο που εσβησες την αγγελια (που κατα τη γνωμη μου ειχες δικιο), το εχασες με τον απαραδεκτο υφος που εχουν οι απαντησεις σου...
γινεσαι τουλαχιστον εριστικος!

τα υπολοιπα, απο κοντα στο δελεαρ....

k600
18/09/2006, 15:42
Κοίτα, όπως έγραψα και στην αγγελία, κάνω εκκαθάριση γιατί μετακομίζω στο εξωτερικό.

Οι επιλογές για κάποια μικροπράγματα της μοτοσυκλέττας μου που μου έχουν μείνει είναι:
α. Τα πετάω.
β. Τα βάζω σε forum με θέμα την μοτοσυκλέττα, στην κατηγορία Αγγελίες μήπως βρεθεί κάποιος να τα πάρει.Γι' αυτό δεν υπάρχει και η κατηγορία άλλωστε;

Εγώ δεν έχω μάθει να πετάω πράγματα, ειδικά καινούρια.

επιλογη γ)τα κανεις δωρο σε αυτον που πουλησες τη μηχανη!

επιλογη δ)τα περνεις μαζι σου στο εξωτερικο,αγοραζεις το ιδιο μηχανακι κ τα χρησιμοποιεις σε αυτο!μην πανε κ χαμενα!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Θάνος
18/09/2006, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
οσο δικιο κι αν ειχες ρε θανο που εσβησες την αγγελια (που κατα τη γνωμη μου ειχες δικιο), το εχασες με τον απαραδεκτο υφος που εχουν οι απαντησεις σου...

Το είδε κανείς το δίκιο;
Το ανέφερε κανείς το δίκιο;
Εδώ όλοι νομίζουν ότι με φούμαρα και δήθεν υψηλές αξίες για το φαίνεσθαι και μόνο θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στους χιλιάδες.
Νομίζουν ότι έτσι κερδίζονται οι εντυπώσεις.

Έχουν πιάσει το παραμύθι της δημοκρατίας και κάτω απ'αυτό κάθε λίγο στήνουν δικαστήρια του καφενείου (για να μην πω του κώλου).

Νομίζουν ότι υπάρχει προσωπικό όφελος πίσω από κάθε κίνηση των mods (τόση νοημοσύνη).

Νομίζουν ότι με το παραμικρό είτε αδικούνται είτε γίνονται θύματα κάποιας συνομωσίας των mods με άλλους χρήστες... με συνεργεία... με επαγγελματίες... με τον πλανητάρχη.. δεν ξέρω!

Πιστεύεις ότι γίνομαι εριστικός; και αν σου πω ότι αυτή είναι η γραμμή του φόρουμ και όχι απαραίτητα δική μου επιλογή; αν σου πω επίσης ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ισορροπήσεις ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις, ώστε μετά από λίγο καιρό βλέπεις ότι απλά δεν υπάρχει λόγος και νόημα. Δεν υπάρχει καλή πρόθεση!

Αλλά το μόνο εύκολο είναι να κάθεται ο καθένας και να κρίνει με ένα ποστ, με ένα σβήσιμο, με μία απόφαση...

Δεν έχει όμως κανένας απ'όλους αυτούς ποτέ πάρει την ευθύνη αυτή πάνω του να δει πόσα ψάρια πιάνει.

Τέλος πάντων...

Θεωρώ τον εαυτό μου λογικό και πολύ συζητήσιμο, με ανθρώπους όμως που θέλουν να συζητήσουν, να ακούσουν και να σκεφτούν. Και όχι με κακοπροαίρετους χρήστες που θα γράψουν μια μπαρούφα για τις εντυπώσεις και θα φύγουν...

Κανένα πρόβλημα όμως... ήταν μία καλή ευκαιρία να κάνω κάτι που καιρό τώρα το ήθελα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλιέμαι. Μακάρι να έκαναν όλοι το ίδιο και να έμενε το φόρουμ τελείως ελεύθερο. Να δούμε τι θα γινότανε αφού έχουμε γεμίσει δημοκράτες με τόσο ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, του σωστού και του δίκιου...

ronin1
18/09/2006, 15:59
καταρχην Θάνο , ήμουν σίγουρος οτι , ότι έγινε δεν εγινε σκόπιμα, και για αυτο δεν το έκανα θέμα,τυχαία το ανέφερα στο ποστ αυτο , οτι ξερετε κ μενα συνεβει κατι παρομοιο κ όχι για να δημιουργησω εντυπώσεις....Θάνο

2ον αποδειχτηκε οτι δεν σβηστηκε και σορρυ για το όλο σκηνικο έκανα αναζήτηση με βαση το ψευδώνυμο κ τα ποστ μου στις αγγελίες και δεν το έβγαλε...λάθος μου , λάθος χειρισμός . οπότε συγνώμη, αν και δεν χρειάζεται γιατι δεν κατηγόρησα κανεναν, απλά ανέφερα κάτι...

3ον Βαρταλ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ!!!!:beer: πα΄ρε αλλη μια...

και 4ον μην μαλώνετε για μαλακίες ξεκολάτε!!!!!!

RONIN..:smokin:

Θάνος
18/09/2006, 16:01
καταρχην Θάνο , ήμουν σίγουρος οτι , ότι έγινε δεν εγινε σκόπιμα, και για αυτο δεν το έκανα θέμα,τυχαία το ανέφερα στο ποστ αυτο , οτι ξερετε κ μενα συνεβει κατι παρομοιο κ όχι για να δημιουργησω εντυπώσεις....Θάνο

2ον αποδειχτηκε οτι δεν σβηστηκε και σορρυ για το όλο σκηνικο έκανα αναζήτηση με βαση το ψευδώνυμο κ τα ποστ μου στις αγγελίες και δεν το έβγαλε...λάθος μου , λάθος χειρισμός . οπότε συγνώμη, αν και δεν χρειάζεται γιατι δεν κατηγόρησα κανεναν, απλά ανέφερα κάτι...

3ον Βαρταλ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ!!!!:beer: πα΄ρε αλλη μια...

και 4ον μην μαλώνετε για μαλακίες ξεκολάτε!!!!!!

RONIN..:smokin:

Δεν αναφέρομαι σε σένα.. Το θέμα αυτό ξεκαθαρίστηκε και έληξε.

bartlal
18/09/2006, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
δεν καταλαβενω γιατι ασχοληστε ρε mods ? Αφου καθε δευτερη βδομαδα προκυπτει και απο ενα θέμα.

Η ουσία ειναι μια. Υπαρχει κανονας (αγραφος η μη) και εφαρμοζετε. Το να μπλεκεις σε αντιπαραθεση δεν οφελει.

Και κανονικα αν καναμε recycle τα παραπονα δεν θα προλαβενε ο κυρ. Λεωνίδας και ο Προεδρας. :cool: :cool:

γιατι νομιζεις οτι δεν ξεμυτιζουμε απο τα ανεκδοτα? ξερεις τι ανακυκλωση πεφτει εξω απ' αυτα? και μονο οι καλημερες ειναι τουλαχιστον 380 σε ενα ετος!

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

Anritsu
18/09/2006, 16:27
UP !!!

:a56: :rotflmao: :beer:

lyk0s
18/09/2006, 16:35
Οι αγγελιες θα μπορουσαν να σπασουν σε υποενοτητες πχ. μηχανες,κρανη,μπουφαν κτλ και να υπαρχει και μια υποενοτητα για τετοιους ειδους αντικειμενα.
Ετσι θα μπορουν να μπαινουν τετοιες αγγελιες χωρις να δημιουργουν κατα καποιο τροπο προβλημα σε αλλους που θελουν να πουλησουν πολυ ακριβοτερα αντικειμενα.
Νομιζω οτι θα ειναι και πιο ευχρηστες ετσι οι αγγελιες και θα βρισκει καποιος ευκολοτερα αυτο που ψαχνει.

sniper
18/09/2006, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Οι αγγελιες θα μπορουσαν να σπασουν σε υποενοτητες πχ. μηχανες,κρανη,μπουφαν κτλ και να υπαρχει και μια υποενοτητα για τετοιους ειδους αντικειμενα.
Ετσι θα μπορουν να μπαινουν τετοιες αγγελιες χωρις να δημιουργουν κατα καποιο τροπο προβλημα σε αλλους που θελουν να πουλησουν πολυ ακριβοτερα αντικειμενα.
Νομιζω οτι θα ειναι και πιο ευχρηστες ετσι οι αγγελιες και θα βρισκει καποιος ευκολοτερα αυτο που ψαχνει.

Αυτό ειπώθηκε και σήμερα στις "Προτάσεις Σχόλια" και είναι αποτις καλυτερες ιδέες που ακουστηκαν... και εποικοδομητική....

nktR
18/09/2006, 16:40
όταν θα γίνουμε άνθρωποι τότε και μόνο τότε θα μάθουμε να επικοινωνούμε πραγματικά με δύο προτάσεις.

Χαλαρώστε και απολαύστε τη ΖΩΗ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ:wave2:

gixxerpap
18/09/2006, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Το είδε κανείς το δίκιο;
Το ανέφερε κανείς το δίκιο;
Εδώ όλοι νομίζουν ότι με φούμαρα και δήθεν υψηλές αξίες για το φαίνεσθαι και μόνο θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στους χιλιάδες.
Νομίζουν ότι έτσι κερδίζονται οι εντυπώσεις.

Έχουν πιάσει το παραμύθι της δημοκρατίας και κάτω απ'αυτό κάθε λίγο στήνουν δικαστήρια του καφενείου (για να μην πω του κώλου).

Νομίζουν ότι υπάρχει προσωπικό όφελος πίσω από κάθε κίνηση των mods (τόση νοημοσύνη).

Νομίζουν ότι με το παραμικρό είτε αδικούνται είτε γίνονται θύματα κάποιας συνομωσίας των mods με άλλους χρήστες... με συνεργεία... με επαγγελματίες... με τον πλανητάρχη.. δεν ξέρω!

Πιστεύεις ότι γίνομαι εριστικός; και αν σου πω ότι αυτή είναι η γραμμή του φόρουμ και όχι απαραίτητα δική μου επιλογή; αν σου πω επίσης ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ισορροπήσεις ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις, ώστε μετά από λίγο καιρό βλέπεις ότι απλά δεν υπάρχει λόγος και νόημα. Δεν υπάρχει καλή πρόθεση!

Αλλά το μόνο εύκολο είναι να κάθεται ο καθένας και να κρίνει με ένα ποστ, με ένα σβήσιμο, με μία απόφαση...

Δεν έχει όμως κανένας απ'όλους αυτούς ποτέ πάρει την ευθύνη αυτή πάνω του να δει πόσα ψάρια πιάνει.

Τέλος πάντων...

Θεωρώ τον εαυτό μου λογικό και πολύ συζητήσιμο, με ανθρώπους όμως που θέλουν να συζητήσουν, να ακούσουν και να σκεφτούν. Και όχι με κακοπροαίρετους χρήστες που θα γράψουν μια μπαρούφα για τις εντυπώσεις και θα φύγουν...

Κανένα πρόβλημα όμως... ήταν μία καλή ευκαιρία να κάνω κάτι που καιρό τώρα το ήθελα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλιέμαι. Μακάρι να έκαναν όλοι το ίδιο και να έμενε το φόρουμ τελείως ελεύθερο. Να δούμε τι θα γινότανε αφού έχουμε γεμίσει δημοκράτες με τόσο ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, του σωστού και του δίκιου...

δε μπορω, παρα να συμφωνησω.
εξακολουθω να εχω καποιες ενστασεις, αλλα δεν εχει νοημα να τις εκθεσω εδω. καλυτερα με καφε....:)

fasma
18/09/2006, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Μπραβο φιλε μου !!Αυτο τα λεει ολα!!!:beer:

Trickster
19/09/2006, 21:48
Εγώ ξέρω ότι οι admins είναι admins.. όποιος δεν συμφωνεί με τους κανόνες του forum μπορεί εύκολα να αγοράσει ένα serverακο και να κάνει το δικό του forum.. δεν είναι καν τόσο δύσκολο..

και θυμήθηκα τώρα το ανέκδοτο με το pet shop και την μαιμού.. (δεν ξέρω γιατι είναι τόσο ακριβή αλλά οι υπόλοιποι τον φωνάζουν administrator) έτσι για να σπάσουμε λίγο το κλίμα αντιδικίας..

respect the admins! :beer:

(yeap.. administrator δουλεύω καλά το καταλάβατε..)