View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΔΙΑ
γεροπιτσιρικος
18/09/2006, 09:19
Σήμερα κατά τις 09:30 ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Χίλτον προς Μαβίλη, είχε πάρει φωτιά από κάτω και έχανε λάδια. Τελικά σταμάτησε δεξιά στο φανάρι της Μαβίλη. Όλη σ μεσαία λωρίδα προς την αριστερή της πλευρά έχει λάδια. Από που ακριβώς ξεκινούν δεν ξέρω γιατί το είδα στα τελευταία μέτρα πριν σταματήσει, αλλά προσοχή.
περασα το πρωι και ειχαν κλεισει την αριστερη λωριδα αστυνομικοι
και εβριζα... καλα λεω οτι θελουν κανουν
αλλα ειναι ετσι οκ
Εχει και στη βασιλέως Κων/νου με κατεύθυνση προς Αλεξάνδρας, αλλά είχαν ήδη ρίξει πριονίδι όταν πέρασα πριν καμιά ώρα και είναι και η τροχαία εκεί και διώχνει τα οχήματα από το σημείο...
γεροπιτσιρικος
18/09/2006, 09:35
Πάλι καλά. Απλά προσοχή ακόμα και τώρα, γιατί με ένα ψιλόβροχο, το πριονίδι θα ξεπλυθεί και τα λάδια θα απλωθούν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
Πάλι καλά. Απλά προσοχή ακόμα και τώρα, γιατί με ένα ψιλόβροχο, το πριονίδι θα ξεπλυθεί και τα λάδια θα απλωθούν.
Καλά κι εσύ δεν τα μάζεψες μήπως τα χρειαστείς στο δρόμο για δουλειά ? :evil: :smokin:
:lol: :rotflmao: :lol:
γεροπιτσιρικος
18/09/2006, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Καλά κι εσύ δεν τα μάζεψες μήπως τα χρειαστείς στο δρόμο για δουλειά ? :evil: :smokin:
:lol: :rotflmao: :lol:
Εγώ φταίω ρε που με κίνδυνο της ζωής μου τα διέσχισα για να φτάσω γρήγορα στο γραφείο και σας προειδοποιήσω...... Αλλα τι περιμένεις από ένα bookworm.....:wave2: :wave2:
Aσε γιατι την παει για service σημερα....:D
Θα γελασουμε μετα ....:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
Εγώ φταίω ρε που με κίνδυνο της ζωής μου τα διέσχισα για να φτάσω γρήγορα στο γραφείο και σας προειδοποιήσω...... Αλλα τι περιμένεις από ένα bookworm.....:wave2: :wave2:
Ο αλτρουισμός σου με σκοτώνει... :D
Πάω πάσο ! :blush:
:beer: :wave2: :beer:
γεροπιτσιρικος
18/09/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Aσε γιατι την παει για service σημερα....:D
Θα γελασουμε μετα ....:lol:
Υπονοείς κάτι... Ε;..:yuck:
Οχι αλοιμονο.....:rolleyes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Aggelos_SV
18/09/2006, 13:42
Καλα κανεις γεροπιτσιρικο και το επισημαινεις.
και καλα θα κανουν περισσοτεροι να επισημαινουν ''περιεργα'' σημεια στους δρομους που κυκλοφορουμε