View Full Version : Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???
Δεύτερο πόδι Χαλικιδικής, ο δρόμος για Καλαμίτσι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεύτερο πόδι Χαλικιδικής, ο δρόμος για Καλαμίτσι
exo bgalei k ego g@m#tes fotografies ekei!
toulaxiston katevikes mexri kato me to tenere?:winka:
Yamaha maniac
16/10/2008, 19:59
Γιατί είναι θρησκεία και ας έχεις 50 κυβικά μέσα στην πόλη περνάς χαλαρά ακόμα και τετράτροχα τέρατα των 250 αλόγων!!!
Γιατι μπορει να σε στειλει στα ¨υψη¨...
κυριολεκτικα...
145553
mats8282
16/10/2008, 22:24
Δεν ξερω....
Το επαθα οταν την πηρα για δοκιμη,μετα το ΤρακΤεR600 που ειχα για 2 χρονια,και μου φανηκε διαστημοπλοιο
Μετα τον ερωτα με την πρωτη γκαζια ηρθε και η γλυκια ρουτινα/τα πρωτα μακρινα ταξιδια/οι πρωτες προσπαθειες να την στριψω κτλ κτλ
:D
STROMRIDER
18/10/2008, 11:59
ΓΙΑΤΙ..........
την ερωτέυτηκα απο μικρος
τη φοράω,γινόμαστε ΕΝΑ
με βοήθησε σε ΠΟΛΥ δύσκολες στιγμές της ζωής μου
μου χαρίζει στιγμές ευτυχίας
ειναι τρόπος ζωής
κανέις(ΜΗ μοτοσυκλετιστής)δεν θα καταλάβει γιατί ταξιδέυω μαζί της στη βροχή
μου προσφέρει ΠΟΛΑ και μου ζητάει λιγα
πάω μαζι της παντού
θα την καβαλάω μέχρι το τελος....................
για αυτα και για πολλά άλα!!!!! ;)
Operater
18/10/2008, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από STROMRIDER
ΓΙΑΤΙ..........
........
για αυτα και για πολλά άλα!!!!! ;)
πες τα να ξεθυμάνεις ρε άνθρωπε! :winka:
devil's animal
18/10/2008, 14:52
γιατι υπαρχουν καυλες και καυλες...
αλλα σαν την ΚΑΥΛΑ της, καμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2:
panagiotis dim
21/10/2008, 13:19
Στά 17μου εφαγα τα συκώτια του πατέρα μου για μηχανάκι.ειδε και αποείδε και μια μέρα με ενημέρωσε πως θα μου αγόραζε ένα χοντα 50z(mpompos).H γιαγιά μου η κακομοίρα αρχισε να κλαίει και να τραβαει τα μαλλια της.Η μάννα μου τα ίδια. την επόμενη ο μπόμπος πλενόταν στην αυλή μου παρόλο που ήταν πεντακάθαρος.εκτοτε ακολούθησαν κατι 250χρ κάτι χτ και τέλος πρίν 3 χρονια bmw1100RGS.Σήμερα έχω μια GACIVA DUCATI 750 ELEFANT.
Tότε λοιπόν σπούδαζα αθήνα και αποφάσισα να κατέβω στην Σπάρτη να δώ τους δικούς μου .Τα λεφτά δεν έφταναν για εισιτήρια ΚΤΕΛ και μεταφορά του μπόμπου και με καβαλάει ο διόολος να παω καβάλα. στρίβω απο τον παλιό δρόμο κακιά σκάλα γιατί στον κεντρικό φύσαγε και τα αυτοκίνητα με κοιτούσαν και δυσανασχετούσα.τέλος πάντων εφτασα κάποια στιγμή στον παλιό δρόμο πρίν την τρίπολη μετά τον κολοσούρτη. Ξαφνικά το καντηλακί του Ζ αρχισε να σβήνει απο τρίτη δευτέρα κόψιμο σε πρώτη και ...ΕΣΒΗΣΕ.. Η ΏΡΑ ΉΤΑΝ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. κατεβαίνω και το κοίταζα ,,, μόνο που δεν έκλαιγα και στην τσέπη μου είχαν μείνει περίπου 30 δραχμές (1979) .τι κάνουμε ρε λέω ::: το παρατάμε και το κρύβουμε ¨¨άρχίζω να ανηφορίζω με τα πόδια μέχρι που έφτασα σε ένα εικονοστάσι ( η παναγία η μεγαλόχαρη μεγάλη η ΄χαρη της ) .Κοιτάζω με απόγνωση μεσα στο εικονοστάσι και βλέπω ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΑΔΙ !!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΨΕΛΝΩ ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΙ ..ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΞΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ / ΕΥΤΥΧΩς Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.
ΤΗΝ άλλη μέρα στο service λέω στον μάστορα να μου αλλάξει τα λάδια .την ώρα που ανοίγει το καρτερ ο ταλαίπωρος τον παίρνει η τσιγαρολαδίλα στα μούτρα και αρχίζει να αναρωτιέται τι διάολο βρωμάει στα τηγανιτός ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟς . του λέω ...μα αφού τού έχω ρίξει μαγειρικό λαδι μέσα ....τι πρόβλημα υπάρχει ¨¨:::; MLK moy λέει το γ...μησες το μηχανάκι ...ριξε του λέω μάστορα castrol kai honda είναι μην ανησυχείς. πέρασαν χρόνια από τότε το μπόμπο τον αλλάξα για να παρω ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην θεσσαλονίκη το 1987 .Τον θυμάμε ομως ακομα γιατι το ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ .Εύχομαι αν το ζετάκι ζεί ακόμα να μην μου κρατάει κακία και εγώ κάποια στιγμή θα πάω 4 μπουκάλια λάδακι ελαίς στην παναγία που με βοήθησε τότε και δεν με ΄ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ....
Akatanomastos
21/10/2008, 14:14
γιατι δεν εχω γκομενα:lol:
γιατι ειναι τροπος ζωης.και αναλογως οπωσ ζει ο καθενας απολαμβανει και την μηχανη του.Ο κλεφτης να ξεφυγει, ο Ζ για να τον πιασει, ο κουριερ να παει φαγητο στη οικογενεια,ο υπαλληλος να παει νωρις στο σπιτι,ο ανησυχος να γυρισει τον κοσμο,ο εχω αναγκη απο αδρεναλινη να σκιστει στην μαλακια κ.α πολλα.εγω?Απολαμβανω να οδηγω και ειναι ενα κομματι της ζωης μου καλο η κακο ανολογως τις ορεξεις μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιατι δεν εχω γκομενα:lol:
σοφη κουβεντα αυτη :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
jojo-mojo
22/10/2008, 01:23
Μου αρέσει η moto μου γιατί μου δίνει μια απίστευτη αίσθηση ελευθερίας. Όταν οδηγώ νιώθω ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο, ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Μου δημιουργεί ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και ταυτόχρονα μια πληρότητα. Χαίρομαι που άντεξα ένα κάρο καυγάδες από οικογένεια και φίλους (γιατί δεν είναι δυνατόν μια κοπέλα να ‘καβαλάει’ μηχανή) γιατί τελικά το συναίσθημα που σου δημιουργεί η οδήγηση μιας μηχανής δεν συγκρίνεται με τίποτα… :D
panagiotis dim
22/10/2008, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
Στά 17μου εφαγα τα συκώτια του πατέρα μου για μηχανάκι.ειδε και αποείδε και μια μέρα με ενημέρωσε πως θα μου αγόραζε ένα χοντα 50z(mpompos).H γιαγιά μου η κακομοίρα αρχισε να κλαίει και να τραβαει τα μαλλια της.Η μάννα μου τα ίδια. την επόμενη ο μπόμπος πλενόταν στην αυλή μου παρόλο που ήταν πεντακάθαρος.εκτοτε ακολούθησαν κατι 250χρ κάτι χτ και τέλος πρίν 3 χρονια bmw1100RGS.Σήμερα έχω μια GACIVA DUCATI 750 ELEFANT.
Tότε λοιπόν σπούδαζα αθήνα και αποφάσισα να κατέβω στην Σπάρτη να δώ τους δικούς μου .Τα λεφτά δεν έφταναν για εισιτήρια ΚΤΕΛ και μεταφορά του μπόμπου και με καβαλάει ο διόολος να παω καβάλα. στρίβω απο τον παλιό δρόμο κακιά σκάλα γιατί στον κεντρικό φύσαγε και τα αυτοκίνητα με κοιτούσαν και δυσανασχετούσα.τέλος πάντων εφτασα κάποια στιγμή στον παλιό δρόμο πρίν την τρίπολη μετά τον κολοσούρτη. Ξαφνικά το καντηλακί του Ζ αρχισε να σβήνει απο τρίτη δευτέρα κόψιμο σε πρώτη και ...ΕΣΒΗΣΕ.. Η ΏΡΑ ΉΤΑΝ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. κατεβαίνω και το κοίταζα ,,, μόνο που δεν έκλαιγα και στην τσέπη μου είχαν μείνει περίπου 30 δραχμές (1979) .τι κάνουμε ρε λέω ::: το παρατάμε και το κρύβουμε ¨¨άρχίζω να ανηφορίζω με τα πόδια μέχρι που έφτασα σε ένα εικονοστάσι ( η παναγία η μεγαλόχαρη μεγάλη η ΄χαρη της ) .Κοιτάζω με απόγνωση μεσα στο εικονοστάσι και βλέπω ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΑΔΙ !!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΨΕΛΝΩ ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΙ ..ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΞΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ / ΕΥΤΥΧΩς Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.
ΤΗΝ άλλη μέρα στο service λέω στον μάστορα να μου αλλάξει τα λάδια .την ώρα που ανοίγει το καρτερ ο ταλαίπωρος τον παίρνει η τσιγαρολαδίλα στα μούτρα και αρχίζει να αναρωτιέται τι διάολο βρωμάει στα τηγανιτός ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟς . του λέω ...μα αφού τού έχω ρίξει μαγειρικό λαδι μέσα ....τι πρόβλημα υπάρχει ¨¨:::; MLK moy λέει το γ...μησες το μηχανάκι ...ριξε του λέω μάστορα castrol kai honda είναι μην ανησυχείς. πέρασαν χρόνια από τότε το μπόμπο τον αλλάξα για να παρω ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην θεσσαλονίκη το 1987 .Τον θυμάμε ομως ακομα γιατι το ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ .Εύχομαι αν το ζετάκι ζεί ακόμα να μην μου κρατάει κακία και εγώ κάποια στιγμή θα πάω 4 μπουκάλια λάδακι ελαίς στην παναγία που με βοήθησε τότε και δεν με ΄ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim Στά 17μου εφαγα τα συκώτια του πατέρα μου για μηχανάκι.ειδε και αποείδε και μια μέρα με ενημέρωσε πως θα μου αγόραζε ένα χοντα 50z(mpompos).H γιαγιά μου η κακομοίρα αρχισε να κλαίει και να τραβαει τα μαλλια της.Η μάννα μου τα ίδια. την επόμενη ο μπόμπος πλενόταν στην αυλή μου παρόλο που ήταν πεντακάθαρος.εκτοτε ακολούθησαν κατι 250χρ κάτι χτ και τέλος πρίν 3 χρονια bmw1100RGS.Σήμερα έχω μια GACIVA DUCATI 750 ELEFANT.
Ωραίοοοοοοοοοοοοοοοος!
καλησπερα
τελικα σαυτο το εικονοστασι και ποιος δεν εχει σταματησει ε?
yannis27
03/11/2008, 22:18
γιατι μου δινει ακριβως την ιδια αισθηση που ενιωσα πιτσιρικας 8 χρονων το 1974 που εκατσα στη φλορετα του πατερα μου...μεγαλωσα, αλλαξα, εγινα χρηστο μελος της κοινωνιας...λεμε τωρα...κι ομως καθε φορα που κοιταζω τη μηχανη μου βλεπω πανω αυτον τον πιτσιρικο....
aris XT600
05/11/2008, 22:50
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΩΡΗ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ Η ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ .ΟΔΗΓΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ.
147369
hraklisxt
11/11/2008, 10:59
παιδια...εγω εχω ενα χτ super motard υπεραριστη θα κατασταση...αλλα να σας πω την αληθεια...ο μονος λογος που γουσταρω την μοτοσυκλετα μου ειναι γιατι δεν εχω τα λευτα να παρω αλλη........
αχχχαχαχαχααχ
Γυρναω το γκαζι και κανει ΒΡΟΥΜ!! ΒΡΟΥΜ!!!
αν και τωρα τελευταια το αυτοκινητο μου(SUZUKI ΚΑΙ αυτο) μας κοιταζει με μισο ματι οταν φευγω απο την πυλωτη....Το IGNIS εχει γινει αποθ.χωρος-καροτσακι για τα ψωνια:smilea:
Την γουσταρω γιατι οταν την καβαλαω ξεχναω οτι προβληματα με απασχολουν.Κλεινομαι στον εαυτο μου,σφιγγω τα ποδια μου στο ντεποζιτο,ανοιγω το γκαζι κ αφουγκραζομαι αυτα που εχει αυτη να μου πει.Καθε φορα που γυρνω τον διακοπτη κ παταω την μιζα εχει να μου διηγηθει κ μια διαφορετικη ιστορια...Ζεστη,κρυο,αερας,βροχη δεν με αγγιζουν οταν την ακουω να γουργουριζει απο κατω μου... Κ ας λενε οι αλλοι οτι ειμαι μ@λ@κ@ς κ δεν παιρνω αυτοκινητο!
Ειναι τροπος κ φιλοσοφια ζωης... Κ οσοι τις κατηγορουν ας ζησουν την ζωη τους περιτρυγιρισμενοι απο ηλεκτρικα παραθυρα,mp3 player,αεροσακους κ δερματινα καθισματα.
Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω!:nono:
TWO_STROKE_HOOL
14/11/2008, 19:31
einai panta eucxaristo n vlepeis gunaikes panw s motosukletes...g ts goneis oxi omws...t skeutese n pareis?
2stroker
14/11/2008, 19:54
και εγω ειμαι απο αυτους που μπηκα στο χωρο των μηχανων σε μεγαλη ηλικια στα 28.μεχρι τοτε οδηγουσα αυτοκινητο και ειχα οδηγησει και 2-3 φορες σκουτερ σε διακοπες.μεχρι εκεινο το καλοκαιρινο πρωινο που ο κολλητος μου μου εδωσε βολτα το kdx του.αυτο που ενιωσα απλα δεν περιγραφετε!!σε δυο μηνες πηρα και εγω kdx και μετα απο τρεις μηνες διπλωμα:p
ετσι κολλησα και εγω αυτο το μικροβιο που λεγετε μοτοσυκλετα!
τη γουσταρω γιατι ειναι πολυ αλητεια βρε παιδι μου
γιατι εισαι ενα με αυτη
γιατι σε φυσαει ο αερας γιατι...γιατι...:rotflmao:
υ.γ-και γιατι ψαρωνει και τσιτωνει τους μπατσους:beer:
Βαγγελας
09/12/2008, 00:50
Εμενα μου αρεσε και μου αρεσει ακομα διοτι ειναι :
1)ΚΟΥΚΛΑΡΑ
2)ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με κεφαλαια!!!!! :beer:
3)Γιατι με πηγε Αμβουργο Ελλαδα το γυρο της Πελοπονησου και της Ηπειρου και ξανα πισω .... ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ !
4)Γιατι εχει ΓΚΑΖΙ και ΡΟΠΗ!
5)ΚΟΥΚΛΑΡΑ
6)Δεν χαλαει δεν σπαει ....
XJR 1300 SP Η Μοτοσυκλετα Κυριοι....... :a23: :a23: :a23:
Είναι όμορφη, sorry κουκλάρα είναι, γουργουρίζει από ευχαρίστηση όταν την πας βολτίτσα, ουρλιάζει από ικανοποίηση όταν τη ζορίζεις, ποτέ δεν λέει όχι σε ταξιδάκι, πνίγεται και δυσανασχετεί στο κέντρο της πόλης (όπως κι εγώ) και ποτέ μα ποτέ δεν σ΄αφήνει... :D
Δεν την γουσταρω...
μου χει φαει τα λεφτα
μου χει πιει το αιμα
μου φαγε την ζωη μου......
:hypnotize
SnakeMJK
10/12/2008, 15:03
...... γιατί μου γουργουρίζει :)
bikerted
11/12/2008, 15:25
Γιατί όταν την καβαλάω χαίρομαι...:winka:
Speed SCHellas
21/12/2008, 12:23
Απλά...........
Γιατί με πηγαίνει και την πηγαίνω!!!!!!:)
γιατι ειναι το μωρο μου.......
150846
idomeneas
23/12/2008, 01:49
Την πάω γιατί με πάει...
την θέλω και με θέλει...
την γουστάρω και με γουστάρει...
την μαθαίνω και με μαθαίνει...
την καβαλάω μόνο εγώ...
γιατί έτσι μας αρέσει....
http://i96.photobucket.com/albums/l189/idomeneask/PIC-0174.jpg
Edit: αφού βάζω img code γιατί μου βγάζει την φωτό σαν λινκ???
joe_black
01/01/2009, 19:43
Με παίρνει από το σπίτι και με αφήνει εκεί.
Δίνει πολλά ζητάει λίγα.
Μου κάνει όλα τα χατήρια.
Δεν με προδίδει ποτέ.
Την φροντίζω με φροντίζει.
giati tin eroteuese opos mia gunaika...giati apla einai tropos zois....!!!!!
τι να γουσταρω ρε απο το τριμπουρδελο...
που μεχει γ@μησει στο σπρωξιμο?
που καπνιζει σαν το "Φαιστος"?
που φρεναρω Χαμοστερνας και σταματαω τερμα Πειραιως?
πουκανα τον μηχανικο μου με σκαφος?
που στριβω αριστερη,φετα με γονατο Ουλωφ Παλμε κ Περπεριδη και αυτη
παει απεναντι στα νυφικα?
η που δεν βρισκω ενα μ@λακα να την ξεφορτωθω,2 χρονια τωρα?(που πηγατε ολοι ρεεεεε)
ασε ρε λεμε....γ@μω την γιαπωνια μου μεσα :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epital
η που δεν βρισκω ενα μ@λακα να την ξεφορτωθω,2 χρονια τωρα?(που πηγατε ολοι ρεεεεε)
εσενα σ'εχω σταμπαρει :D να δω τι αγγελια θα βαλεις να το σπρωξεις:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epital
το παν ειναι να κανεις καλο marketing :lol: :lol:
η
ναχεις δευτερο ακαουντ..:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Την γουσταρω γιατι οταν την καβαλαω ξεχναω οτι προβληματα με απασχολουν.Κλεινομαι στον εαυτο μου,σφιγγω τα ποδια μου στο ντεποζιτο,ανοιγω το γκαζι κ αφουγκραζομαι αυτα που εχει αυτη να μου πει.Καθε φορα που γυρνω τον διακοπτη κ παταω την μιζα εχει να μου διηγηθει κ μια διαφορετικη ιστορια...Ζεστη,κρυο,αερας,βροχη δεν με αγγιζουν οταν την ακουω να γουργουριζει απο κατω μου... Κ ας λενε οι αλλοι οτι ειμαι μ@λ@κ@ς κ δεν παιρνω αυτοκινητο!
Ειναι τροπος κ φιλοσοφια ζωης... Κ οσοι τις κατηγορουν ας ζησουν την ζωη τους περιτρυγιρισμενοι απο ηλεκτρικα παραθυρα,mp3 player,αεροσακους κ δερματινα καθισματα.
Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω!:nono:
Ακριβώς γι αυτό τισ γουστάρουμε!! (κωλοάμαξα)
Γιατί είναι ο μόνος έρωτας που δεν φθίνει στο παραμικρό! :blush: :D
Γιατί κάθε φορά είναι σαν πρώτο ραντεβού....
Costas KLE
16/01/2009, 14:09
Γιατί κάνει τα πάντα (αργά :blush: ) και συμφέρει
Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Γιατί κάνει τα πάντα (αργά :blush: ) και συμφέρει
:lol: :lol: :lol: :lol: δεν εισαι μονος....υπαρχουν κι αλλοι....(ΚΛΡ):lol: :beer: :beer:
νυχτερινος
19/01/2009, 00:35
...................γιατι ειναι ζωηρούλα.........................
blackrose
31/01/2009, 08:41
Γιατι μου αρεσει το οξυγονο, που μου προσφερει ταξιδευντας σε ολη την ελλαδα 20 χρονια που ειναι δικια μου!
και δεν με εχει πουλησει ποτε!
blackrose
31/01/2009, 09:23
:a54: δεν μπορω να ανεβασω τη φωτο. της αγαπης μου! την εχω μικρυνει τοσο πολυ που δεν μπορω να τη δω! 35,6 ΚΒ
153874
Γιατι αν και ειναι παλια ( f 650 μοντελο 95) εχω δεθει μαζι της και μου εχει χαρισει μερικες απο τις πιο απολαυστικες μερες της ζωης μου. Θα συνεχισω να πορευομαι μαζι της.
MIXALHS 400SF R
05/02/2009, 04:23
Οι αγάπες δεν αλλάζουν... Ερωμένες όμως έρχονται και παρέρχονται.. Τώρα έχω αυτή που αν και την έχω βάλει αγγελία δεν βλέπω να την παίρνει κανείς δεν σημαίνει όμως ότι δεν μου δίνει εμπειρίες... Είναι άλλος ο αέρας επάνω της και πολύ περισσότερο είναι άλλος ο αέρας όταν νοιώθω τα χέρια της κοπέλας μου να με αγκαλιάζουν επάνω της και να χανόμαστε σε βόλτες... Ορίστε το Viragακι μου... 400 τα κυβικά της αλλά πολλά τα κιλά της ρε ΄γαμ@@@ το όλο σίδερο είναι...
154374
harris_x
05/02/2009, 05:14
Την γουστάρω γιατί είναι ο πρώτος μου έρωτας :a07:
Παρακαλούσα για μηχανάκι τους δικούς μου από τα 16... η απάντηση του πατέρα μου ήταν πάντα αρνητική (για λόγους ασφαλείας) ακολουθούμενη από την υπόσχεση ότι στα 18 θα μου πάρει αυτοκίνητο.
Τέλος πάντων από τα 18 και έχοντας αλλάξει 8 αυτοκίνητα ο έρως για τα δίτροχα παρέμενε... και τελικά 18/09/2007 στα 28 μου πήρα το πολυπόθητο δίπλωμα και καπάκι το μοτόρι που με έμαθε αυτά που ξέρω έως τώρα και με ταξίδεψε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε μέρη που κανένα από τα αυτοκίνητα που έχω αλλάξει μέχρι σήμερα δεν με είχε ταξιδέψει!
Οι δικοί μου επιμένουν να την πουλήσω... και τελικά θα το κάνω...
... δεν αντέχω άλλο.....
... θα το κάνω... αλλά για να πάρω την επόμενη!
:rotflmao: :D :lol: :D :rotflmao:
Φίλε harris_x
Κι εγώ ήθελα από πιτσιρικάς μηχανή. Όλο με κάτι δηλητηριασμένα παπιά από φίλους γυρνούσα. Η απάντηση των δικών μου, όπως και των δικών σου η ίδια....Niet :nono:
Τα χρόνια πέρασαν...απέκτησα οικογένεια, δύο παιδιά, αυτοκίνητο .... ξανά νέο αυτοκίνητο και ξαφνικά ....
Χάνω πορτοφόλι και δίπλωμα και πάω για επανέκδοση σε φίλο με σχολή οδηγών...βλέπω απόξω το fazeraki που είχε και την κάνω...παίρνω δίπλωμα και τον Ιούλιο του 2008 ...πέρσι δηλαδή το V-strom 650 στα 42 μου....
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!
Καλά ταξίδια σε όλους.
.....γιατι το μηχανακι ειναι σημερα οτι ηταν στην εποχη του μεσσαιωνα το αλογο του ιπποτη....
ΔΕΝΕΣΑΙ απολυτα :wave2:
pilotos_xtreme
06/02/2009, 20:37
γιατι οταν ειμαι πανω της ,ειμαι εγω κ αυτη κ δεν υπαρχει τπτ αλλο.
γιατι γουσταρω να την περνω βολτα το βραδι κ να σταματαω μες τη νυχτα για ενα τσιγαρο κ να ξαναφευγω
γιατι γουσταρω να την περνω κ το πρωι κ να πηγαινουμε γρηγορες βολτουλες μαζι μονοι η με φιλους
γιατι με εφτασε στην αλλη ακρη της ελλαδας χωρις να γκρινιαξει κ ας ειναι γιαγιουλα
γιατι ειναι κ@υλ@ κ ακομα σε τετοια ηλικια διατηρειτε χωρις μποτοξ κ πλαστικες
γιατι δεν εχει καμια σχεση με το αμαξι,πανω της νιωθεις ελευθερος ανθρωπος
κ προπαντων
γιατι εχω πιασει τον ευατο μου να της μιλαει.....
αν δεν ηταν αυτος ο φιλος μου στα 15 μου που με πηγε βολτα με το 90αρι glx τοτε πιθανον να μην ασχολιομουνα.....
το μονο που με χαλαει αλλα προσπαθω να το δω με κεφι ειναι οτι οπως καθε γκομενα ,πρεπει να την πληρωνεις κ αυτην! χαλαλι της μωρε μωρε!:rotflmao:
dimitrish69
07/02/2009, 02:06
Γιατι? Γιατί είναι τρόπος ζωής Γιατί σου δίνει αυτό το αίσθημα της ελευθερίας Γιατί γίνεσαι και πάλι παιδί Γιατί σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και σε κάνει να φτάσεις και κάποιες φορές να ξεπεράσεις τα όριά σου Γιατί μπορείς να πας εκεί που λίγοι μπορούν να πάνε Γιατί είναι η πιό μακροχρόνια και άρρηκτη σχέση στη ζωή ενός μοτοσυκλετιστή.........................
γιατι μου κανει ολα τα κεφια..
γιατι ειναι παντα διαθεσημη,προθυμη,ετοιμη για ολα..
γιατι γουσταρω να "κουμπωνω"επανω της,και να την οδηγαω σε δρομους πρωτογνωρους
και αγνωστους σ`αυτην,να την κανω να ξεπερναει τα ορια της,
να την αισθανωμαι να σπαρταραει απο κατω μου..
γιατι πλαγιαζουμε μαζυ,σαν σωμα ενα,και το μονο που μας ενδιαφερει ειναι
κ`αλλο..κ`αλλο...κ`αλλο..πιο πολυ..πιο πολυ...δωσε ....δωσε...:blush:
μωρο μου σ`αγαπαω λεμεεεεεεεεεεεεε...
...κριμα πουσαι αλλουνου...:mad:
http://www.youtube.com/watch?v=IvqlXVAsNSU
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ:beer:
spiros v strom
06/03/2009, 15:39
γιατι ..........................διαβαστε την υπογραφη μου!!!!!
γιατι οταν οι γιαγιαδες στα φαναρια κουναν το χερι και φωναζουν "-Κερατααααα..."
εγω νιωθω ξανα σαν να μαι 16 με το ZXRακι μου..... κι ας μπαταω τα 30 :D
kostas_1100gs
06/03/2009, 15:52
Γιατί έχει...
......................μια πουτ@νι@ πάνω της!!!!!!!! :wacko:
Γιατί υπαγορεύει ένα τρόπο ζωής που μου πάει.
Γιατί τα πάντα αποτελούνται από μόρια ενωμένα με δυνάμεις συνοχής άρα κατά μια έννοια είναι ζωντανές!!!
Γιατι την καβαλησα χτες με βροχη,χωρις φλας,με ψιλοατελειες(πουτανα κριση) μετα απο 3 μηνες και αλλαξε η μερα μου.:sun: :sun: :sun:
γιατι αν ειχα αυτοκινιτο αποκλειεται να κατεβαινα για να εκανα αυτο....
160629
LOCO3196
14/04/2009, 22:04
γουσταρω γιατι...
1. οποτε μου σπαει τα νευρα παντα μου κανει μουτρακια και ναζακια :a21: και δεν μπωρω να αντισταθω
2. οποτε δεν μπορει να μου κανει τα χατιρια παντα μου φωναζει: ΜΑΛΑΚΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΚΟΤΟΘΟΥΜΕ!!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!! (και παντα την ακουω)
3. οσο και να με εκραζαν οι φιλοι παραδεκτικαν οτι εκανα την καλητερη επιλογη (αφου ειδαν τι λεει στον δρομο)
4. ειναι ωραιο να αραζεις να πιεις 1 καφε και να βλεπεις τον κοσμο να καμαρονει το κουκλι σου (δεν την πηρα με αυτην την προοπτικη)
5. εχω γνωρισει καλα τον μηχανικο μου... και την ξανθια που δουλευει μεσα σαν βοηθος μηχανικου...
6. σπαω πλακα με οσους με ρωτανε αν ειναι χαλασμενο και κανει ετσι (ξυροκαμπανο rules):lol:
7. ειναι 1 απο τα 2 πραγματα που με κανει να νιωθω παιδι... :a22:
8. ειναι 1 απο τα 2 πραγματα που με μου θυμιζει οτι ειμαι ακομα ζωντανος μεσα σε 1 κοσμο που φυτοζωη
9. απλα ειναι κουκλα....
10. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!!! :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
Γιατι με παει πολυ γρηγορα και ποτε δεν λεει μην τρεχεις.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να το πω ΕΓΩ !!!
161227
Γιατι την κοιταω και χωρις να πει ουτε μια λεξη με καψουρευει καθε μερα πιο πολυ!!! Ετσι απλα, με κοιταει και τρελαινομαι !!!!!
161228
Και γιατι αυτο δεν συγκρινεται με τιποτε αλλο !!!!!!! ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ......
161229
4 λέξεις μόνο:
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η
gxristop1
20/04/2009, 16:18
Πολλα χρονια οδηγουσα και οδηγαω αυτοκινητο, λογω επαγγελματος. Τα τελαιυτεα 5 χρονια εχω μπει στο χορο της μοτο, απο τοτε που επιασα για πρωτη φορα ενα απλο Dio 50 cc, Για αστειο, το αστειο εγινε κολιμα, το κολιμα παθος, Σημερα εχω και ενα Burcman 200, Εδω και 2 χρονια, και ολο εκσελισομαι θελω να παω παρακατω στο χωρο της μοτοσυκλετας, πλεων.
Ποτε δεν το ειδα το θεμα μετακινηση με μοτο, δουλια με μοτο, διευκολινση με μοτο.
Απο την αρχη μου εκατσε ως μοναχικες βολτες, χομπι, κατι καινουριο, και λεω απο τοτε τι εχω χασει τοσα χρονια. Σημερα 43 χρονων, δεν εχω μετανειωση ουτε στιγμη που δοκιμασα και εμεινα.
Καποιες φορες λεω οτι κανω χαμηλη πτηση με τη μοτο, ποτε δεν το ενιωσα μεσα απο το αυτοκινητο ετσι. με εξιταρη η σημετοχη ολοκληρου του σωματος, η επαφη με τον αερα, το οτι αισθανομε τον κινητηρα και το συνολο και δεν το ακουω απλα. Και κατι ακομα οταν οδηγω το αυτοκινητο στο μεγαλητερο μερος της διαδρομης σκεφτομε το τι θα κανω μολις φτασω τι θα πω τι θα μου πουν, με το μοτο οχι ειμαι απλα εκει, μονο εκει . Κοιταω ακουω αισθανομαι, μυριζω κρυωνω οταν κανει κρυο, ζεστενομαι οταν κανει ζεστη, βρεχομαι,
Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη
Γιωργος Πατρα
γιατι πανω στο τεποζιτο γραφει..........kawasaki
αυτο απο μονο του μου φτανει λεμεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γαμω τους ιαπωνες
:beer: :beer:
dimdil και οταν το ντεπόζιτο εγραφε Honda και τα φαιρινγκ cbf την ίδια καψούρα πιστευω πως της είχες.....:beer:
manhunter
21/04/2009, 00:51
Γιατί βγάζει από μέσα μου τον καλλιτέχνη....
161537
http://img266.imageshack.us/img266/6571/024pli.jpg (http://img266.imageshack.us/my.php?image=024pli.jpg)
Eπειδη ολοι την χαζευουν πολλοι την χλεβαζουν αλλα ολοι θελουν να την αποκτησουν
ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ
george72
21/04/2009, 02:00
γιατι ειναι χρονια στην "πιατσα"
μεγαλο "αλανι" και εχουν δει πολλα τα ματια της...
161539
ΓΙΑΤΙ,
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΕΝΩ
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
viheljo-coled
29/04/2009, 20:19
...αααχ...γιατι μου θυμιζει τη κοπελα που αγαπαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a07: :a07: :a07:
Γιατι ΔΕΝ μπορει να με παρει ο υπνος στο τιμονι......
:a09: :a09: :a09: :a09: :a09: :a09: :a09:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
guzzistas
01/06/2009, 22:12
δεν ξέρω γιατί... ήταν κεραυνοβόλο....
165088
booktsio
05/09/2009, 12:45
...γιατί την ερωτευτηκα...
...γιατί ερωτευτηκα μαζί της...
...γιατί ερωτευτηκα την οδήγηση μαζί της...
...γιατί ταξίδεψα μαζί της σε μέρη που δεν θα πήγαινα ποτέ με άλλο όχημα...
...γιατί "ταξιδεύω" μαζί της ακόμη κι όταν με περιμένει στο γκαράζ...
...γιατί τι άλλο είναι η ζωή από ένα ταξίδι;...άρα έζησα και ζω μαζί της...
...γιατί έγινα καλύτερος άνθρωπος μαζί της...
...γιατί γνώρισα καλύτερους ανθρώπους μαζί της...
...γιατί έμαθα να επιβιώνω μαζί της...
...γιατί έτσι μας αρέσει!...
:wave2:
:a18:
chris_honda
05/09/2009, 13:19
Εγώ έψαχνα να αγοράσω TV HANNSPREE...
και κατέληξα σε αυτή!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pardalotzatziki
05/09/2009, 20:41
...γιατι δεν μπορω να εξηγησω πως, που ,ποτε και γιατι γουσταρω...
Το μονο που ξερω και καταλαβαινω ειναι αγνα συναισθηματα και ενα χαμογελο οποτε ειμαι μαζι της
Επισης ξερω οτι αυτο δεν προκειται να αλλαξει....και οτι με περιμενει, απλα με περιμενει οποτε της ζητησω να διωξει τους δαιμονες απο το κεφαλι μου
Αν μπορουσα να το εξηγησω με μια ψυχρη λογικη, μαλλον δεν θα ημουνα καν γραμμενος σε αυτο το forum...ισως σε καποιο με τιτλο koutakides forum...
Θεοδωρα αν σκεφτεσαι εσυ ετσι....τι να πουμε και εμεις οι αντρες που η σχεση γινεται πραγματικα ερωτικη...
Ισως να μην πω ποτε αυτα τα λογια για γυναικα....
γιατί την γκαζώνω εγώ και όχι εκείνη εμένα όπως συμβαίνει με το έτερον ήμισυ:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Ισως να μην πω ποτε αυτα τα λογια για γυναικα....
So true ...so true...
172893
Sardasagam
05/09/2009, 21:24
Γιατί από τα 17 μου την περίμενα, κ αυτή με περίμενε στις αφίσες που κρέμονταν στους τοίχους του δωματίου μου...
Γιατί είναι κούκλα..
Γιατί δν θα με προδώσει ποτέ, σαν τυπική γιαπωνέζα (κ ας μου παίρνουν εμένα το μυαλό κάτι ιταλίδες)..
Γιατί τώρα που είναι πληγωμένη κ με βλέπει να την κοιτάζω στεναχωρημένος με παρηγορεί, κ ταυτόχρονα μου υπόσχεται άπειρες συγκινήσεις στο μέλλον..
Για όσα περάσαμε τους 4 αυτούς μήνες που διαρκεί η σχέση μας κ που πρόλαβαν να μας δέσουν τόσο πολύ..
172897
Sardasagam
05/09/2009, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Γιατι ΔΕΝ μπορει να με παρει ο υπνος στο τιμονι......
Ρε θα μας πεθάνεις ρεεεεεεεε!!1:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Γιατί όταν στρίβω της αρέσει και μου το δείχνει. Πάντα ανατριχιάζω από ευχαρίστηση! ΠΑΝΤΑ.
Γιατί πάει τον κώλο της
Γιατί με φοβίζει μερικές φορές που πάει τον κώλο της
Γιατί είναι φτιαγμένη να γουστάρει τις πίστες
Γιατί όταν έχω σκωτούρες στο μυαλό και πάμε βόλτα φροντίζει να με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Έστω προσωρινά αλλά εκείνες τις στιγμές εγώ είμαι απόλυτα ευτυχισμένος.
kostas_1100gs
13/09/2009, 15:54
Γιατί βάζω και την νύφη πάνω.... :beer: :beer:
pakosgemistos
13/09/2009, 20:16
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!-μηχανόβιος-εύηχο-όμορφο οπως διάβασα σε άλλο post και συμφωνώ!
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
δε μας πτοει η παραμικρη στουκα!σοβαρη ή οχι θα ξανακαβαλησουμε!!!γιατι αυτη ειναι η ελευθερία μας-ειτε στα 18 που ξεκινησα-ειτε τωρα στα 27 married-ειτε με παιδια αργοτερα-με εγγονια(ζωη να εχουμε-γιατι κυκλοφορουν και μ@λ@κες που δεν υπολογιζουν τπτ-αυτ\το ή μοτο!) πάντα η μηχανή οποια και να ειναι αυτη,θα μας βγάζει απο οποιο ζορι και αν τραβάμε----απλως με μια βόλτα,ακομη και το τετραγωνο στη γειτονιά!!!
τα ιδια μου λεγανε και οι δικοι μου-και ακομη λένε,οτι πρεπει να σοβαρευτω-παντρεμένος γαρ-αλλά μή μασάς---μου τάζανε και μένα αυτ\το κάποτε,αλλά μηχανή ηταν τελικά η αγορά μου!!!
να εισαι και να ειμαστε παντα καλα ολοι!!!!
pakosgemistos
13/09/2009, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ksavvas
ΓΙΑΤΙ,
Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
πολύ πολύ πολύ σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι...
ειναι απο τις λιγες φορες που ελεγχεις τα παντα, νιωθεις να εχεις τον απολυτο ελεγχο της ζωης σου.
na sou pw otan tha parw ?:D :P
chris_honda
15/09/2009, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
na sou pw otan tha parw ?:D :P
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε περιμένουμε..
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ (5 ATOMA) ΜΕ BMW R50 '66 SIDECAR
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΕΣΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ
Γιατί με ζωντανεύει με ανανεώνει την καβαλάω όποτε θέλω και δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο
178825
George_M.
30/10/2009, 00:48
γιατι..
η σελα της! είναι το μονο μερος που νιωθεις σαν το σπιτι σου...:beer:
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ
MERRY CHRISTMASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΦΡΕΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!!!!!!!!! [ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΤΗΣ!!]
Red Rider
27/12/2009, 18:22
Γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα στην ζωη που διεγειρει ολες μου τις αισθησεις..:winka:
γιατί ήταν κεραυνοβόλος ερωτάς από την πρώτη μάτια
γιατί κάθε πρωί είναι σαν να την βλέπω πρώτη φορά
γιατί κάθε βραδύ ονειρεύομαι τη θα κάνω μαζί της την άλλη μέρα
γιατί μου φτενέ τα πάντα και η πάντες αν για κάποιο λόγο μηνώ έστω και για μέρα μακριά της
δεν μπορώ άλλο συγκινήθηκα πάω να κάνω καμιά βόλτα.
άντε καλή χρονιά να έχουμε και πάντα αγρατζουνιστοι εμείς και οι καλές μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από ksavvas
ΓΙΑΤΙ,
Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
:beer: :beer: :beer:
georgeIII
10/01/2010, 11:27
Γιατι εκτος απο ολα τα προηγουμενα συναισθηματα που εχουν αναφερθει τις πιο ευτυχισμενες στιγμες τις εχω περασει αναμεσα στις δυο αγαπες μου....εγω πανω στην μηχανη και η κοπελα κολλημενη πανω μου....
Εκει εισαι ο βασιλιας του κοσμου και τι Ντι Καπριο και μλκς ;)
kawazoyras
10/01/2010, 16:29
γιατί μένει εκεί πού την αφήνω κ περιμένει χαλαρή.
γιατί όταν κατεβαίνω απο τό σπίτι είναι κάτω στη πιλοτή κ περιμένει.
γιατί με μιά ματιά καταλαβαίνουμε τι θέλουμε κ οι δυό.
γιατί τής κάνω ότι γουστάρω κ δε παραπονιέται ποτέ.
γιατί δέ ζηλεύει, αλλά ξέρει οτιδήποτε κ να πάθει εγώ θά τρέξω πρόθυμα για αυτήν
κ κανένας άλλος.
γιατί ζούμε μαζί.
είναι η ζωή μου κ είμαι η ζωή της.
γιατί η γυναίκα μου ζηλεύει παρ όλα αυτά μ αφήνει να περνάω ώρες μαζί της.
Κ γιά άλλα πολλά πού δέν περιγράφονται μέ λόγια αλλά πού ο καθένας μας μπορεί κ τό ζεί μέ το
δικό του μοναδικό κ ξεχωριστό τρόπο..!!!!!
:sun: :sun: :sun: :sun: :a012: :a012: :a012:
giati den mou xalai kanena kefi.
edelvaise
18/01/2010, 01:53
η ιστοριουλα μ
μμμμμμ... λοιπον . απο μικρο παιδι και εγω εβλεπα αυτους στις μηχανες και τρελενομουν.
σιχενομουν τις γυμνες μηχανες και κυριως τις kawasaki......
οταν τελειωσα το σχολειο και περασα στη σχολη μου βολευομουν με το αυτοκινητο του πατερα μου
, μια παλια bmw που συνηθως καθε 100 χιλιομετρα σε αφηνε για διαφορετικη αιτια καθε φορα
και δεν μπορουσες να προβλεψεις τι θα σε αφησει τα επομενα 100.
το ταμειο της οικογενειας δεν ηταν για ενα καινουριο αυτοκινητο.καθε φορα που θα εβγαινα με τους φιλους μου φοβομουν να μην μεινω και γινω ρεζιλι.μια μερα γνωρισα μια κοπελα και εφαγα το μεγαλυτερο κολημα!! κεραυνοβολος ερωτας μιλαμε!!!
σαν σκυλακι! και μια μερα που βγηκαμε εξω ειχα το αμαξι και καπου σε μια ερημια εσπασε ο συμπλεκτης την ωρα που οδηγουσα.... με αποτελεσμα να φαω τετοια πικρα μιας και εγινα ρομπα.. με τα λιγα η κοπελα με χωρισε σε μια βδομαδα και πικραμενος αποφασισα να αλλαξω την ζωη μου. να μην ντρεπομαι για το οχημα που εχω πια!
επιασα δουλεια λοιπον.. δουλευα 12 ωρες για 6 μερες την εβδομαδα καθε μερα! παρατησα την σχολη μου και την ζωη μου με σκοπο να παρω μια μηχανη!! και τελικα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα καταφερα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα!!
να παρω οτι σιχενομουν απο μικρο παιδι! ενα γυμνο kawasaki!!! ενα z 750 2007(οπως ανεφερα στην αρχη οτι οταν ημουν πιο μικρος δεν μου αρεζαν)λοιπον πλεον ικανοποιημενος με ενα οχημα που ολοι κοιτουσαν στο φαναρι αλλα και οι περισσοτεροι κουτακιδες φοβοντουσαν να ανοιξουν.... ειχα αλλαξει πλεον τι ζωη μου!δεν μιλουσα βεβαια με τον πατερα μου για 1 χρονο γιατι θα επερνα μοτο .ηταν βεβαια το πρωτο διτροχο που οδηγησα μετα το ποδηλατο στην ζωη μου!
με καμια δυσκολια το αγαπησα οσο τιποτα αλλο σαν να ηταν τα παντα για μενα! και να ζω για αυτην.
οσο περνουσε βεβαια ο καιρος καταλαβε οτι επρεπε να τελειωσω την σχολη μου γιατι αρχιζα να πιεζομε με τα χρονικα περιθωρια που μου εμεναν (για να την τελειωσω). με τα λιγα με τα πολλα παρατησα την δουλεια.για να επικεντρωθω και να προλαβω να τελειωσω την σχολη μου πραγμα που σημαινε οτι η μοτο θα περιοριζοταν λιγο...
ετσι λοιιπον οταν ερχοταν ο καιρος για σερβις την αφηνα κανενα 15ημερο στο γκαραζ και περιμενα να μαζεψω λευτα για να κνω σερβις η να αλλαξω λαστιχα η η η η που ολα αυτα οταν δεν δουλευεις ειναι γολγοθας! να μαζεωεις 250+300+350 ευρω και βαλε βενζινες και και... αλλα να πρεπει να τελειωσεις και την σχολη!
πραγμα που με εκανε να πευτω για 15 μερες σε νοσταλγια ποτε θα κανω το σερβις για να ξανανεβω στην μηχανη ποτε θα μαζεψω λευτα για να πληρωσω την ασφαλεια...
και μια κακια ημερα εμαθα οτι τρακαρε ο πατερας μ και εσπασε και τα δυο του ποδια και θα εμενε για 1 χρονο στο κρεβατι
και σε ενα μηνα εσπασε και η μανα μου το χερι της και δεν μπορουσε να δουλεψει.
και ετσι απλα θα τελειωνε αυτο το ονειρο που πλεον θα ηταν απαγορευτικο για την φτωχη φοιτητικη ζωη μ.
μακαρι να μπορουσα να την κρατησω.
η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να αγαπαω αψυχα ατικειμενα τοσο πολυ
η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να βιαζομε να κανω πραγματα χωρις την σωστη προταιρεοτητα
η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να ριψικυνδυνευω την ζωη μου χωρις λογο
η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να ειμαι απληστος
η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να ανοιγεσε οικονομικα
........
....
... να νιωθω ελευθερος χωρις προβληματα με μονο μια βολτα παρεαμε αυτη......
γι 'αυτο τη αγαπαω τοσο
δεν μου φατανουν μερες για να τα περιγραψω ..........
κριμα που την αποχωριζομαι
:sad: