View Full Version : Μάθαμε τι γίναν τα παιδια;
Κυριακή χθες και σαν νέος στον χώρο της μοτο αποφάσισα με την καλή μου να κάνουμε την "κλασσική" μονοήμερη εξόρμηση στον Αι Γιάννη. Ξεκινήσαμε το πρωί από Αθήνα με το Τρανς και παγαίναμε. Στο πάγαινε είδαμε μια ομάδα από παληκάρια (με μοτο) σταματημένες δεξιά παρέα με ένα ασθενοφόρο. Λίγο πιο κάτω είδαμε να έρχονται και δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Δεν σταματήσαμε αφού είδαμε ότι ήδη υπήρχε το ασθενόφορο και κόσμος γύρω. Οπότε δεν νομίζω να μπορούσαμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω.
Πήγαμε για καφέ, λουκουμάδες κτλ (τον ανακάλυψα τον Αλεξίου, ας είναι καλά τα παιδιά από την Χαλκίδα στο παραδοσιακό καφενείο στον St John που μου είπαν που είναι) και στην επιστροφή (στο έλα ή γύρνα) είδαμε άλλο ενα ατύχημα με δύο μοτο αυτή την φορά. Παρέα, ο ένας πρέπει να έχασε τα φρένα κι άλλος να κόλλησε πίσω του. Το αποτέλεσμα αγορά μπαξέ που βρισκόταν δίπλα (ευτυχώς). Σταματήσαμε (πάλι δεν μπορούσαμε να προσφέρουμε όμως κάτι -αχρείαστα να ναι τα μαθήματα που λέγαμε) είδαμε ότι τα παιδιά ήταν σε ψιλοκαλή κατάσταση αν σκεφτείς πόσο τυχεροί ήταν, δώσαμε ένα νεράκι (το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε) ήρθε πάλι το ασθενοφόρο και μετά από λίγο την κάναμε.
Ξέρει κανείς τι έγινε με τα παιδιά;
Το δεύτερο ατύχημα ήταν με ένα κιτρινο μαύρο KTM Duke που από motard κατέληξε χωματινο.
Anyway, περαστικά στα παιδιά....
δυστυχώς ένα παιδί 30 ετών με Aprilia Tuono πάτησε πετρέλαιο και έφυγε απέναντι. Ενώ είχε τις αισθήσεις του εξέπνευσε και ήταν πατέρας με δύο μηνών μωράκι.
ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....το παλικάρι έφυγε από μαλακία άλλου
και αυτός ούτε που θα έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ :sun:
danaos75
18/09/2006, 12:56
:( :sad:
Tsakalaki
18/09/2006, 13:01
άντε πάλι....όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, απλά το βάζω και αυτό στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μου, που έχει γεμίσει με το τι πρέπει να προσέχω όταν οδηγώ...
maintenance
18/09/2006, 13:02
:( :( :(
sapila racing
18/09/2006, 13:15
:mad:
Σκατά!
adam_tsouk
18/09/2006, 13:18
ενα ορφανο χωρις αιτια... :sad:
Aggelos_SV
18/09/2006, 13:19
παλι ευχαριστα νεα...:( :(
αυτους τους κωλοφορτηγατζηδες που τους τρεχουν τα πετρελαια και τα λαδια πρεπει να τους εκτελουν στα 3 βηματα χωρις δευτερη σκεψη
ακομα και αν πιασουν τον υπευθυνο για τα χυμενα λαδια-πετρελαια πιθανοτατα θα την γλιτωσει στα δικαστηρια
:( :(
Ειμασταν και εμεις εχθες στον Αγιο και μαλιστα στο δευτερο περιστατικο με τα ΚΤΜ ακολουθουσαμε λιγο πιο πισω τους.
Σταματησαμε , βοηθησαμε οσο μπορουσαμε, το ενα παλικαρι ειχε εκδορες στο γονατο ,τιποτα σοβαρο απο οσο εδειχνε.
Το δευτερο παλικαρι ειχε πονους στο θωρακα και δυσκολια στην αναπνοη , ισως να ειχε καποιο πλευρο σπασμενο (ελπιζω πως οχι).
Γενικα ηταν αρκετα καλα και οι δυο και πολυ τυχεροι γιατι φυγανε σε μια στροφη με μπαριερα που ειχε πεσει απο ατυχημα αυτοκινητου και ετσι μαλλον γλιτωσαν μια συγκρουση με ισως πιο ασχημες συνεπειες.
Πρεπει ομως να το πουμε και αυτο ,οτι πηγαιναν κοματια, πραγματικα επικινδυνα για δημοσιο δρομο Κυριακη με πολυ κινηση.
Ειναι κριμα να ερχομαστε εδω καθε τοσο και να θρηνουμε ενα ακομα αδερφο μοτοσικλετιστη, ποσο μαλλον οταν η ευθυνη ειναι εξ΄ ολοκληρου δικη του.Ειναι κριμα και αδικο!!
Λιγο προσοχη ρε παιδια , μη ξεπερνατε τα ορια σας, μη παρασυρεστε απο τους ρυθμους τον αλλον σε μια παρεα αν δε μπορειτε.Υπαρχουν και οι πιστες για πειραματισμους!!!
Οσον αφορα το παλικαρι που εχασε τη ζωη του, δυναμη και κουραγιο στην οικογενεια του!!!
Το περίεργο στο πρώτο ατύχημα (εκεί στις κλασσικές στροφές προς Αι Γιάννη) ήταν ότι όπως περάσαμε και είδαμε το ατύχημα (ό,τι είδαμε) ήταν πως γενικά είδα cool αυτούς που είχαν σταματήσει και φαντάστηκα ότι θα ήταν μια απλή ψιλοανώδυνη πτώση. Τελικά αποδείχτηκε το αντίθετο. Υπήρχε περίπτωση το παληκάρι να ήταν από Χαλκίδα; Κάτι τέτοιο άκουσα όταν έπινα καφέ στον Αι Γιάννη.
Στην δεύτερη πτώση, αφού έγινε λίγο πριν φτάσω στο σημείο, μπορώ να πω ότι ακόμα κι αν αποδείχτηκε (απ' ότι κατάλαβα) απλά επώδυνη για τους δύο αναβάτες στεναχωρηθηκα. Με έπιασε ένας κόμπος. Ήταν το κλασσικό συναίσθημα που έχεις όταν βλέπεις δυο παιδιά ξάπλα να πονάνε κι εσύ να μην μπορείς να προσφέρεις τίποτα. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που αποφάσισα να κάνω με την καλή μου και τα μαθήματα πρώτων βοηθειών.
Στην δεύτερη πάντως πτώση σταμάτησε κι ενας κύριος με αυτοκίνητο που είπε ότι είναι γιατρός και είδε τα παιδιά. Το ασθενοφόρο δεν αργησε καθόλου (ήταν τυχερά τα παιδιά γιατί την τούμπα την φάγανε λίγο πριν τα Ψαχνα που έχει κέντρο Υγειας) και επίσης έχω να πω ότι σταματήσανε πολλοι και κυριώς (όπως είναι και λογικό) και πολλά μηχανάκια-μηχανες.
Περαστικά στα δύο παιδια και μακάρι το παληκάρι να είναι το τελευταιο....:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Ειμασταν και εμεις εχθες στον Αγιο και μαλιστα στο δευτερο περιστατικο με τα ΚΤΜ ακολουθουσαμε λιγο πιο πισω τους.
Με ΚΤΜ; 3 άτομα;
To παληκάρι που έφυγε στον γκρεμό δεν είχε καμμία ελπίδα....Ήταν ένα πολύ βραχώδες σημείο (και για κακή του τύχη στο σημείο εκείνο πολύ περισσότερο, ενώ μερικά μέτρα δεξιά-αριστερά είχε κυρίως χώμα...). Το ατύχημα έγινε κατά τις 10.30 το πρωί και το απόγευμα προσπαθούσαν ακόμα να ανασύρουν την μηχανή που ήταν απλώς ένα μάτσο παλιοσίδερα...Δεν μπορούσες να καταλάβεις ούτε τι μάρκα ήτανε...
Τα άλλα παιδιά με τα μοτάρντ (ήτανε και ένα Νίντζα μαζί τους μου φαίνεται) πήγαιναν πραγματικά κομμάτια...Μάλιστα στην έξοδο μιας δεξιάς τους χαιρετήσαμε και το επικεφαλής ΚΤΜ μας το ανταπόδωσε με μια εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπή σούζα και με το μοτέρ να ουρλιάζει....5 χιλιόμετρα πιο κάτω έφυγαν από τον δρόμο...Πάντως αντίθετα με το παληκάρι στον Άγιο, ήταν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ...Αν σε εκείνο ακριβώς το σημείο η μπαριέρα δεν ήταν ήδη κάτω από προηγούμενη έξοδο αυτοκινήτου, δεν θα μπορούσαν ποτέ να περάσουν από πάνω της και οι τραυματισμοί δεν θα ήταν μόνο εκδορές...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Με ΚΤΜ; 3 άτομα;
Οχι ειμασταν το Fazerclub με πολλα Φαζερ και μεροικα αλλα μηχανακια ......
AIFOS quote:Οχι ειμασταν το Fazerclub με πολλα Φαζερ και μεροικα αλλα μηχανακια ......
THEOD Μάλιστα στην έξοδο μιας δεξιάς τους χαιρετήσαμε και το επικεφαλής ΚΤΜ μας το ανταπόδωσε με μια εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπή σούζα και με το μοτέρ να ουρλιάζει....5 χιλιόμετρα πιο κάτω έφυγαν από τον δρόμο...
Καλά κι εμείς αφασία είμαστε.. τόσοι πήγαμε Κυριακή στο Αγιο και δεν μπορούμε να οργανωθούμε;
Πάντως πολύ καλή βόλτα αν εξαιρέσει κανείς τα δύο ατυχήματα.
Και θα συμφωνήσω με τον AIFOS "Πρεπει ομως να το πουμε και αυτο ,οτι πηγαιναν κοματια, πραγματικα επικινδυνα για δημοσιο δρομο Κυριακη με πολυ κινηση." Αφού ρε παιδιά ξεκινάμε για βόλτα ας μείνουμε σε αυτή.... Εδώ σε αυτόν τον δρόμο κόντεψα να φύγω εγώ που πήγαινα χαλαρά με την κοπελιά πίσω, είναι δυνατόν να μην γίνει στραβή αν πηγαίνεις συνέχεια μαλλιοκούβαρα;
Καλά κι εμείς αφασία είμαστε.. τόσοι πήγαμε Κυριακή στο Αγιο και δεν μπορούμε να οργανωθούμε;
Εμείς ήμασταν στην Εύβοια από το Σάβατο καρδιά μου.... :a08:
Τελικά αποδείχτηκε το αντίθετο. Υπήρχε περίπτωση το παληκάρι να ήταν από Χαλκίδα; Κάτι τέτοιο άκουσα όταν έπινα καφέ στον Αι Γιάννη.
:(
ναί πράγματι ήταν από τη Χαλκίδα και την ήξερε πολύ καλά τη διαδρομή αλλά ποιός να το ήξερε ότι υπήρχε πετρέλαιο στη στροφή .....
Δύναμη στην οικογένειά του και στο μωράκι του που όταν μεγαλώσει θα ξέρει ότι πατέρας του είχε αγάπη στις μοτό και στην οικογένειά του. Η πρώτη του αγάπη δυστυχώς τον "πούλησε"....?
ΚΡΙΜΑ:sad:
kostasdirt
18/09/2006, 14:20
Παιδιά είμαι από Χαλκίδα το παλικάρι με το Tuono έφυγε ακριβώς μπροστά μου!! Εμείς είμασταν δύο μηχανές το Aprilia μας πέρασε με πάρα πολλά αυτό είναι η αλήθεια ήταν μόνος, μόλις προσπέρασε εμένα και πλάγιασε για την επόμενη του έκανε high siding σύρθηκε για λίγο και η μηχανή έσκασε πάνω στο πεύκο με δύναμη μου κόπηκαν τα πόδια τρόμαξα να σταματήσω όρθιος...
Ετρεξα πρώτος στη γκρεμίλα το παλικάρι ζούσε ακόμα κουνούσε μόνο χέρια, κάλεσα το 166 έβγαλε το κράνος μόνος του..εξωτερικά ήταν άθικτος! Δε θα ξεχάσω ποτέ την ματιά του μέσα απο το Arai, μαζεύτηκαν και άλλοι τον κοιτάζαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα..έμεινα μαζί του μέχρι το τέλος..Γεια σου Γιώργο
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ναί πράγματι ήταν από τη Χαλκίδα και την ήξερε πολύ καλά τη διαδρομή αλλά ποιός να το ήξερε ότι υπήρχε πετρέλαιο στη στροφή .....
:sad:
Με αφορμή και τα 2 περιστατικά να πω απλώς ότι σε δημόσιο δρόμο ΟΛΑ είναι πιθανά και αυτή είναι η κύρια διαφορά από την πίστα...
Διαδρομές όπως ο Άγιος, η Επίδαυρός κλπ έχουν καταντήσει (ειδικά το ΣαβατοΚύριακο) άτυπες πίστες, μόνο που στους αγώνες αυτούς μετέχουν εν αγνοία τους και οι ανυποψίαστοι περαστικοί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Με αφορμή και τα 2 περιστατικά να πω απλώς ότι σε δημόσιο δρόμο ΟΛΑ είναι πιθανά και αυτή είναι η κύρια διαφορά από την πίστα...
κι ενώ στην πρώτη περίπτωση (αν υπήρχαν λάδια πετρέλαια- γιατί εγώ όταν πέρασα δεν είδα, μπορεί να μας βοηθήσει ο Κώστας σ' αυτό) η κακιά κατασταση του δρόμου έστειλε ένα ακόμα στην δεύτερη (οι πεσμένες μπαριέρες που δεν είχαν φτιαχτεί μετά από προηγούμενο ατύχημα) έσωσαν (μάλλον- ή για να το πω καλύτερα δεν χτύπησαν περισσότερο) τα δύο παιδιά το μεσημέρι.
Κώστα μου sorry που δεν σταματήσαμε αλλά να σου πω την αλήθεια σας είδα ψιλοκουλ είδα και το ασθενοφόρο και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είσασταν τα παιδιά με τις ολόσωμες τις φόρμες αν δεν κάνω λάθος;
kostasdirt
18/09/2006, 14:43
κι ενώ στην πρώτη περίπτωση (αν υπήρχαν λάδια πετρέλαια- γιατί εγώ όταν πέρασα δεν είδα, μπορεί να μας βοηθήσει ο Κώστας σ' αυτό) η κακιά κατασταση του δρόμου έστειλε ένα ακόμα στην δεύτερη (οι πεσμένες μπαριέρες που δεν είχαν φτιαχτεί μετά από προηγούμενο ατύχημα) έσωσαν (μάλλον- ή για να το πω καλύτερα δεν χτύπησαν περισσότερο) τα δύο παιδιά το μεσημέρι.
Κώστα μου sorry που δεν σταματήσαμε αλλά να σου πω την αλήθεια σας είδα ψιλοκουλ είδα και το ασθενοφόρο και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είσασταν τα παιδιά με τις ολόσωμες τις φόρμες αν δεν κάνω λάθος;
Παιδιά ούτε και εγώ είδα πετρέλαια.. εγώ ήμουν με μαύρο VFR και μαύρα δερμάτινα ολόσωμες φόραγε η υπόλοιπη παρέα, φαντάσου μόνο ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο είχαν όλα τελειώσει και άργησε να έρθει..
Δεν είδα πετρέλαιο ή κάτι άλλο...
Πάντως η άσφαλτος σε εκείνο το τμήμα του δρόμου έιναι καινούργια και πολύ καλή...
Οι στροφές είναι κλειστές και τα χιλιόμετρα δεν πρέπει να ήταν πάρα πολλά...
Και εγώ αναρωτιόμουνα πως έγινε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Παιδιά είμαι από Χαλκίδα το παλικάρι με το Tuono έφυγε ακριβώς μπροστά μου!! Εμείς είμασταν δύο μηχανές το Aprilia μας πέρασε με πάρα πολλά αυτό είναι η αλήθεια ήταν μόνος, μόλις προσπέρασε εμένα και πλάγιασε για την επόμενη του έκανε high siding σύρθηκε για λίγο και η μηχανή έσκασε πάνω στο πεύκο με δύναμη μου κόπηκαν τα πόδια τρόμαξα να σταματήσω όρθιος...
Ετρεξα πρώτος στη γκρεμίλα το παλικάρι ζούσε ακόμα κουνούσε μόνο χέρια, κάλεσα το 166 έβγαλε το κράνος μόνος του..εξωτερικά ήταν άθικτος! Δε θα ξεχάσω ποτέ την ματιά του μέσα απο το Arai, μαζεύτηκαν και άλλοι τον κοιτάζαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα..έμεινα μαζί του μέχρι το τέλος..Γεια σου Γιώργο
:( :sad: :a35:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δυστυχώς ένα παιδί 30 ετών με Aprilia Tuono πάτησε πετρέλαιο και έφυγε απέναντι.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ :sun:
Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι να μην δω όσο οδηγώ κάποιον να κάνει προσπέραση πάνω σε στροφή ή να δώ ξαφνικά στο οδόστρωμα λάδια ή πετρέλαια.
Πραγματικά είναι από τους κινδύνους που ο αναβάτης δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να τους αποφύγει. :rolleyes: :rolleyes: :confused:
Ορθιος εκεί που πήγε ο φίλος... :(
κουράγιο στην οικογένεια και δύναμη.
παιδιά , η ζωή δεν είναι ντεφάκτο...
μπορεί να τελειώσει κάθε στιγμή...
μη το ξεχνάμε...
Ορθιοι όλοι, διασκεδάστε οσο το δυνατον ασφαλέστερα, πίστα και εκδρομικοί ρυθμοί σε δημ. δρόμους
H.A.Balafoutre
18/09/2006, 18:23
Όχι ρε γμτ........τι κρίμα. :sad: :sad: :sad:
SPORAKIAS
18/09/2006, 21:08
να πω και εγω οτι εγινε και στη καλλιθεα ενα τρακαρισμα (θησεως) το πρωι και σκοτωθηκε (μαλλον) ενα παλληκαρι 28 χρονων :( :mad:
μια καριολα της ηρθε ξαφνικα να κανει αριστερα και τον εφαγε
προσοχη ρε γαμωτο
με τους αχρηστους που κυκλοφορανε :mad:
Δεν θέλω να φανώ κακός ή αγενής προς τις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν ωστόσο από αυτά που διαβάζω αλλά και από άλλα περιστατικά που έχουν γραφεί στο forum συμπεραίνω το εξής . Αιτία των ατυχημάτων αυτών κατ'εμέ είναι στο 90% των περιστατικών η απροσεξία ή η αλαζονεία και ασέβεια προς κάθε κανόνα λογικής οδήγησης . Δεν είναι δυνατόν να ακούμε πως σε δρόμο επαρχιακό πήγαιναν κομμάτια οι δύο οδηγοί και μετά πως τράκαραν . Που ...σε δρόμο επαρχιακό . Δένδρα δεν υπάρχουν σε στροφές ,ζώα περιπλανώμενα ούτε για αστείο αλλά και ζώα δίποδα που ανήκουν σε άλλη οδηγική αντίληψη απλώς είναι ανύρπακτα .
Απορώ ρε σεις πως σας αρέσει να χαλάτε την βόλτα σας και το μέλλον σας (αναπηρίες κ.λ.π) μόνο κιαι μόνο για να κάνετε παλαβομάρες στους δρόμους . Εντάξει όλοι λίγο πολύ το γκάζι το τσιτώσαμε , αλλά η διαφορά με τότε είναι πως όλα ήταν σε πολύ μικρότερο αριθμό πλήθους (λίγα μοτόρια , λίγα αυτοκίνητα , λιγότεροι εκδρομείς , ίδιοι λαλάκες ) . Προσοχή λοιπόν και μόνο προσοχή όλα γύρω μας θυμίζουν ένα απέραντο φρενοκομείο :nono:
makis206
19/09/2006, 07:02
:sad: :sad: :sad: :sad:
Όχι ρε πούστη μου.... :(
Το Post του kostasdirt με ανατρίχιασε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Δε θα ξεχάσω ποτέ την ματιά του μέσα απο το Arai, μαζεύτηκαν και άλλοι τον κοιτάζαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα..έμεινα μαζί του μέχρι το τέλος..Γεια σου Γιώργο
...............................................:sad:
................................................:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Δεν θέλω να φανώ κακός ή αγενής προς τις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν ωστόσο από αυτά που διαβάζω αλλά και από άλλα περιστατικά που έχουν γραφεί στο forum συμπεραίνω το εξής . Αιτία των ατυχημάτων αυτών κατ'εμέ είναι στο 90% των περιστατικών η απροσεξία ή η αλαζονεία και ασέβεια προς κάθε κανόνα λογικής οδήγησης .
Σωστός... άλλωστε το θέμα βόλτας με την μηχανή το έχουμε ξαναπεί.... θέλουμε να πάμε βόλτα να περάσουμε καλά.. ΟΛΟΙ. Όσοι είναι παρέα και μη. Γιατί κι ο Κώστας μπορεί να μην ήταν παρέα με το παληκάρι, ούτε εμείς με τα άλλα δύο παιδιά, αλλά όταν βλέπεις ένα τροχαίο σταματάς από ανθρωπιά και μόνο. Πως όμως μετά και με τι καρδιά να συνεχίσεις την κατά τα άλλα ευχάριστη βόλτα αν έχεις δει τους άλλους ξάπλα....
Προσπαθείτε ρε παιδιά τουλάχιστον στις βόλτες σας να πηγαίνετε βόλτα... μην ξενερώνουμε εμείς και φυσικά να μην κοψοχωλιάζετε τους δικούς σας που σας περιμένουν....
TWINGEORGE
19/09/2006, 20:43
πολυ κριμα και αδικο:sad: κουραγιο στους δικους του:sad:
προσοχη ρε παιδια... δεν ειναι τιποτα δυσκολο το να προσεχεις και να σκεφτεσε το κακο πριν. και ποτε να μη σε βρει.
(ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ):sad:
Δυστυχώς ο Γιώργος άφησε πίσω του μια απαρηγόρητη γυναίκα μόλις 27 ετών, μια πανέμορφη κόρη 17 μηνών , δυό τραγικούς γονείς και μια μαυροφορεμένη αδελφή.
Στη κηδεία χθες ένιωσα για πρώτη φορά ποσο λάθος ήταν που πηγαίναμε στον Αλεξιου μαλλιοκούβαρα στο παρελθόν. Ωραίο το στροφιλίκη δεν λέω αλλα ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη στροφή.
Ο πόνος είναι μεγάλος γι αυτούς που χάνουνε τον άνθρωπο τους. Οι κίνδυνοι στο δρόμο είναι αμέτρητοι και απρόσμενοι τις περισσότερες φορές.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σταμάτησα τις βόλτες και προτιμώ να ξεδίνω στη πίστα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι από τη μια οι Σέρρες είναι μακριά και από την άλλη τα track days στα Μέγαρα λιγοστά.
bonepeeler
19/09/2006, 21:54
Trickster
19/09/2006, 22:17
Προσπαθείτε ρε παιδιά τουλάχιστον στις βόλτες σας να πηγαίνετε βόλτα... μην ξενερώνουμε εμείς και φυσικά να μην κοψοχωλιάζετε τους δικούς σας που σας περιμένουν.... [/B]
Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο σχολείο, αρκετές φορές τα ξενερώματα θα με κάνουν να σκεφτώ την επόμενη που θα με τρώει να ανοίξω το γκάζι τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.. μπορείς να μπείς και στο ogrish.com προκειμένου να έχεις καλύτερη εικόνα..
αλλά το γαμώτο θα το πείς όταν θα φύγεις από μαλακία άλλων (πετρέλαια, λάδια κλπ) και εκεί δυστηχώς πάνε περίπατο οι φιλοσοφίες μας αγαπητέ μου Trans περι ανευθυνότητας..
κρίμα στο παιδί.. :mad:
blueblack
20/09/2006, 07:08
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.....ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....
Είναι πολύ βαρύ τό τίμημα.....
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ
:sad: ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ...
Φιλαλήθης
21/09/2006, 16:01
Δε νομίζω ότι υπήρχαν λάδια εκεί. Καθαρός ήταν ο δρόμος, έμαθα από γνωστούς που ήταν εκεί λίγο μετά το ατύχημα. Χρειάζονται λάδια για να φύγει από την πορεία του κάποιος που πάει δίχως αύριο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Χρειάζονται λάδια για να φύγει από την πορεία του κάποιος που πάει δίχως αύριο;
de gamiesai re tsire
hidefnick
21/09/2006, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.....ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....
Είναι πολύ βαρύ τό τίμημα.....
Άλλά πάντα έτσι ήταν......
Αύτή ...Η ΗΔΟΝΗ....πού σού προσφέρει τό γκάζι....
έχει τό ρίσκο της....!!!!
Γιά ένα νάστε σίγουροι...
Ότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ......
ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑΝ
Γιαυτό ΔΕΝ άξίζει νά τούς κλαίμε....!!!!!
ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ:wave2:
Κάθε φορά πού τά διαβάζω αύτά παγώνω καί φέρνω τόν έαυτό μου στή θέση αύτών τών παιδιών .....
ΑΛΛΑ κάθε φορά...
ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΑ.....
αύτά τά περιστατικά νά μού βάλουν μυαλό....
ΠΑΡΑ ΤΑ ......ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ....!!!!
καί νά μέ κάνουν νά όδηγώ ...ΑΛΛΙΩΣ..!!!!
Αύτή είναι ή πραγματικότητα φίλοι μου.....!!!!!!
ΤΑ ΠΑΘΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ........ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗ
Μερικοί δέν μπορέσαμε νά κάνουμε ΠΟΤΕ....τή μοτό έργαλείο....
ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ....!!!!
Άλλοι είμαστε ΑΚΟΜΑ τυχεροί άλλοι όχι.....
ΟΜΩΣ.... όλοι αύτοί έφυγαν....κάνοντας τό.....
Κ Ε Φ Ι ΤΟΥΣ
Λέξη μοναδική πού μόνο στήν Έλληνική γλώσσα ύπάρχει....!!!!!
Καί είμαι σίγουρος ότι τώρα πιά.....
μάς χαζεύουν....ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ.....
βλέποντας μας νά ζούμε τή μιζέρια μας....
Εύχομαι κουράγιο σέ αύτούς πού έμειναν...πίσω τους....ΑΛΛΑ...
πρέπει νά ξέρουμε πώς ό χαμένος.....
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ....!!!!!
ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ....
Αύτό πρέπει νά έκρυβε καί τό βλέμμα αύτού τού παιδιού τή
στιγμή πού έφευγε.....
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ
Ρε μεγάλε διαβάζουν και ανήλικα. Μάλλον δεν έχεις χάσει κάποιον, ή έχεις καιρό να χάσεις. (εύχομαι το πρώτο και να μείνει έτσι)
Ρομαντικές ιστορίες με θανάτους και γλυκά γκάζια ανήκουν σε άλλες εποχές. Ολοι το ανοίξαμε, και ενίοτε το ανοίγουμε το γαμημένο. Αλλά πιά έχοντας ΜΕΤΡΟ. Οσο απο δαύτο μπορούμε να έχουμε.
Από λάδια έφυγε το παιδί. Ο δικός μου φιλος έφυγε απο αντικείμενο που πέταξε αυτοκίνητο που προπορευόταν. Και ξέρεις κάτι, δεν υπήρχε τίποτα ρομαντικό στην νταλίκα που τον πέρασε απο πάνω. Γιατί ούτε τα κράνη, ούτε οι φόρμες ούτε οι μπότες αντιστέκονται σε 40 τόνους.
Τα αντριλίκια που περιγράφεις ανήκουν σε εποχές που η μηχανή ήταν ενάντια στο κατεστειμένο και η κοινωνία την έβλεπε αλλιώς. Τότε που τα gsxr είχαν 120αρι πίσω λάστιχο. Τότε που με την παραμικρή μαλακία σε πέταγε κάτω.
Τώρα η μηχανή είναι λίγο πολύ κατεστημένο, και μέσο διασκέδασης. Και πρέπει να κάνεις μαλακία για να σκοτωθείς ή να πέσεις πάνω σε μαλακία που έχει κάνει ο προηγούμενος που πέρασε απο εκεί, για την οποία κανείς δεν φρόντισε να σε ενημερώσει.
Εχουμε πιά πίστες (λέμε τώρα) και ο καθένας μπορεί να μπεί και να ξεκαβλώσει. Ο δρόμος όμως ΣΚΟΤΏΝΕΙ. Και να πεθάνεις διασκεδάζοντας δεν είναι ακριβώς ο θάνατος που παρηγορεί αυτους που εμεινάν πίσω. Δεν έσωσες κανένα παιδάκι απο καμία φωτιά. Απλώς άφησες το παιδί σου χωρίς πατέρα. Ωραία μαγκιά. Εγώ κάνω το κέφι μου και στα παπάρια μου ο κόσμος όλος.
Με την ίδια λογική να μην κλαίμε αλκολικούς και ζάκια, γιατί και αυτοί από το πάθος τους έφυγαν ή θα φύγουν.
Τώρα αν εσύ έχεις τα @ρχίδι@ να πας να πείς στην γυναίκα και στο πιτσιρίκη του παιδιού ότι δεν κλαις για έναν νέο ανθρωπο που έφυγε, γιατί έφυγε κάνοντας το κέφι του ........
blueblack
21/09/2006, 22:39
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........
Λάθος τόπος γιά άντιπαράθεση........
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
de gamiesai re tsire +1
Για να πω πάντως την αλήθεια, λάδια ή κάτι άλλο παρεμφερές στον δρόμο εγώ δεν είδα...
Ούτε είδα κάτι που να μοιάζει με προσπάθεια συγκάληψης της επιφάνειας όπως πριονίδι, άμμο, κλπ...Και κοίταξα προσεκτικά γιατί μου έκανε εντύπωση πως σε τόσο καλό οδόστρωμα και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα είχαμε μια τόσο "άτσαλη" έξοδο...
Δεν μπορώ όμως να είμαι 100% σίγουρος γιατί είχαν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από το ατύχημα και δεν αποκλείεται εντωμεταξύ να είχε πλυθεί με μάνικες ο δρόμος και να είχε στεγνώσει....
Τέσπα...μικρή σημασία έχουν όλα αυτά...Νομίζω ότι το παρόν τόπικ έχει εξαντληθεί και πέρα από ένα "καλό ταξίδι" στο παλληκάρι, δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο... :sad:
Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε, να πω ότι και εγώ όλα αυτά τα "έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε", "τουλάχιστον έφυγε κάνοντας το κέφι του" και κάτι άλλα τέτοια χαριτωμένα, τα βρίσκω από ηλίθια έως επικύνδυνα γιατί εξωραίζουν και δίνουν μια στρεβλή είκόνα ενός δήθεν "ηρωικού" και "εξευγενισμένου" θανάτου, που όμως δεν είναι έτσι...Όσοι έχουν βιώσει τον θάνατο συνανθρώπου στα χέρια τους το ξέρουν καλά...Όπως επίσης δεν έχουν καμμία απολύτως αξία για τον ίδιο, για τους γονείς του, την γυναίκα του, το παιδάκι του κλπ ...
Κρίμα, λυπάμαι πέρα πολύ. Καλό ταξίδι στο παλικάρι.:sad:
blueblack
22/09/2006, 22:32
Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε, να πω ότι και εγώ όλα αυτά τα "έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε".............
ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ........ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
NOT NOW....!!!!!!
Φιλαλήθης
23/09/2006, 17:23
άλλοι γαμιούνται, αλλά σεις δεν το'χετε πάρει χαμπάρι. Τους βλέπετε μπροστά σας, πεθαίνουν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας... παρ'όλα αυτά... "δε γαμιέσαι ρε τσίρε"
τελικά είναι οριστικό αυτό που σας έγραψα, για το πετρέλαιο στο δρόμο. Φίλος που πέρασε, σταμάτησε και πήγε στο σημείο πρίν την πτώση του άτυχου μοτοσυκλετιστή περίπου 5 μέτρα πριν τις χαρακιές στην άσφαλτο και είχε κηλίδες πετρελαίου.
ΚΡΊΜΑ ΚΑΙ ΠΆΛΙ
:mad:
Δύναμη στην σύζυγό του και στο μωρό του που θα γνωρίσει το πατέρα του μόλις μεγαλώσει από τις περιγραφές της μητέρας του, συγγενών, φίλων και από τις φωτογραφίες του....