Σύνδεση

View Full Version : BOOTS "Alpinestars S-MX rr VS SiDi Vertigo N"

R-1nas
18/09/2006, 14:24
To thema ta leei ola...

Eimai stin diadikasia na paro boots. Eimai anamesa se autes tis 2. Mou aresoun para poly alla den eimai super expert oste na diakrino pia einai kalyteri kai giati.

Parakalo tis gnomes sas kai giati oxi na mou proteinete kati allo...

Sidi Vertigo

http://www.motocard.com/imatges/articles/M-00913621g.gif

Alpinestars S-MX rr

http://www.motocard.com/imatges/articles/M-03697327g.gif

MIKE_16V
18/09/2006, 14:27
Μια δοκιμη θα σε πεισει:winka:

Σε αλλους καθεται καλυτερα η μια σε αλλους η αλλη....

R-1nas
18/09/2006, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Μια δοκιμη θα σε πεισει:winka:

Σε αλλους καθεται καλυτερα η μια σε αλλους η αλλη....

xe xe xe se kinigao apo thema se thema :P

Exo foresei tin alpinestars kai mou afise poly kales entiposeis.
Tora sidi mallon o tzortzopoulos exei opote paizei na pao kamia bolta ama vro xrono.

MIKE_16V
18/09/2006, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
xe xe xe se kinigao apo thema se thema :P

Exo foresei tin alpinestars kai mou afise poly kales entiposeis.
Tora sidi mallon o tzortzopoulos exei opote paizei na pao kamia bolta ama vro xrono.

:rotflmao: :rotflmao:

Εμενα οι sidi μου καθοταν καλυτερα στο ποδι....

sidi θα βρεις και στο δικυκλο..σε καλυτερες τιμες....και επισης εχει και στοκ στην βουλιαγμενης....

al3x
18/09/2006, 15:45
φιλε μου και εγω ειχα το ιδιο διλημα πριν απο κανα διμηνο... τελικα αποφασισα να παρω Sidi
τις μποτες τις πηρα απο το fc-moto.de και πληρωσα 191,85 ευρω με τα μεταφορικα
τωρα απο οτι ειδα τις ακριβηναν λιγουλακι

http://shop3.webmailer.de/cgi-bin/ePages.storefront/450e9c8000291684271dac172c270644/Product/View/34311&2D2712009&2D1
196,85 το καταστημα ειναι στην Γερμανια ευρωπη οποτε δεν παιζει τελωνειο...

σε αυτην την κατηγορια νομιζω ειναι εξισου καλες και οι δυο εταιριες οποτε ειναι θεμα γουστου και λεπτομεριων.οι alpine ειναι απο οτι εχω δει και 30 ευροπουλα παραπανω.... οποτε Εσυ αποφασιζεις !!! :)
καλα θα κανεις οπως ειπαν και οι υπολοιποι να τις δοκιμασεις πριν παρεις για να μην μετανιωσεις αργοτερα... παντως και απο Ελλαδα να τις παρεις δεν πρεπει να εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη σε σχεση με το ιντερνετ 10-20 ευρω παραπανω και αν...

astaroth2
18/09/2006, 18:56
Εγω ειχα τις vertigo 5-6 μηνες και τις σκοτωσα για 100 ευρω και πηρα τις ιδιες αλλα tepor τελικα (ηθελα αδιαβροχη)

Το ψιλομετανιωσα(που τις σκοτωσα) παντως γιατι η εφαρμογη τους στο ποδι μου ηταν το κατι αλλο και μπορουσες και να τις φορεσεις και καλοκαιρι ανετα.

Δεν πειραζει. Και με αυτες τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Δοκιμασε παντως και τια alpinestars γιατι δεν τις εχω δει ποτε και δεν ξερω να σου πω.

:wave2:

lampros_fazer
18/09/2006, 21:07
Θα σου πω και εγώ να τις δοκιμάσεις και τις δυο..Aν σου κάθονται και οι δυο το ίδιο στο πόδι πάρε αυτές πο σου αρέσουν πιο πολύ εμφανισιακά..

Εγώ έχω τις Vertigo..Η εφαρμογή τους στο πόδι μου δεν είναι η τέλεια..Αλλά μου άρεσαν τόσο πολύ που δεν κοίταξα άλλες..:lol: Σε όλα τα άλλα είναι άψογες!(αδιαβροχοποίηση-η Tepor-,άνεση κλπ..)

Πάρε τις Vertigo,είναι πιο όμορφες.. :D

latris mixanis
18/09/2006, 22:54
Εξίσου καλές και οι δυο, αλλά το βασικό κριτηριο για το τι είναι καλό είναι και το πόσο άνετα είναι στο πόδι μας.
Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις και τις δύο και μετά να αποσασίσεις:winka:

R-1nas
19/09/2006, 08:35
Πω πω παιδεια δεν περιμενα τοσες απαντησεις... Ευχαριστω πραγματικα! Δεν εχω αποφασισει ποιες θα παρω. Θα προσπαθισω να δοκιμασω και τις Sidi για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη.Η Alpinestars με ενοχλουσαν ψηλα, αλλα ηταν ολοκαινουργιες φορουσα κοντα καλτσακια, και μαλλον η ενοχληση παιζει να ηταν απο το dainese delta.

H SiDi ειναι πιο ωραιες αλλα ποιες να προτιμησω? Tapor klp?

latris mixanis
19/09/2006, 13:23
Πω πω παιδεια δεν περιμενα τοσες απαντησεις... Ευχαριστω πραγματικα! Δεν εχω αποφασισει ποιες θα παρω. Θα προσπαθισω να δοκιμασω και τις Sidi για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη.Η Alpinestars με ενοχλουσαν ψηλα, αλλα ηταν ολοκαινουργιες φορουσα κοντα καλτσακια, και μαλλον η ενοχληση παιζει να ηταν απο το dainese delta.

O lampros_fazer ήδη γράφει ότι η Vertigo είναι καλή...:winka:

lampros_fazer
19/09/2006, 14:13
Οi Sidi Vertigo βγαίνουν σε 2 'εκδόσεις' (3 για την ακρίβεια..*).
Τις Vertigo και τις Vertigo tepor..Η διαφορά τους είναι οτι οι tepor είναι αδιάβροχες.. (έχουν και κάποιες ανεπαίσθητες διαφορές στα χρώματα που μπορεί καινα μην τις καταλάβεις..).Έχουνε κανα 20-25? διαφορά στην τιμή..Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τις αδιάβροχες να ξενοιάσεις από γκέτες και φασαρίες..
Πάντως πήγαινε δες απο κοντά τις Sidi..Θα με θυμηθείς..:winka: ειδικά οταν κοιτάξεις το πίσω μέρος για τη γάμπα και τη φτέρνα..

* υπάρχει και μια έκδοση 'air' καλοκαιρινή που δεν νομίζω να έρχεται Ελλάδα ..

lampros_fazer
19/09/2006, 14:19
Να και οι δυο..Φαίνονται και οι ψιλοδιαφορές στα χρώματα..

62380